Találatok a következő kifejezésre: Én is szeretnék (1113 db)

Mit tegyek ha a fiú szeret? Én is szeretem meg ő is szeret, de én nem akarok vele járni, mert ő mindig megcsal. 1 hónapig jártunk, de ezalatt minden 2. nap összevesztünk..de igy is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki,ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.

Beszelj vele, mert ez igy nem mehet. Azt hogy szereted es mindent megbocsatasz neki, ö nagyon szepen kihasznalja. Es tudja, hogy barmit megtehet, mert visszafogadod. mond meg neki, hogy meg egy megcsalas es vege. gondolkodjon el ezen, ha tenyleg anyira szeret. Vagy nyitott kapcsi es te is csalhatod. Bar szerintem ennek semmi ertelme.
Az ilyen kapcsolat veszett ügy!! Nekem is volt ilyen a fiú igy szeret úgy szeret de végül mindig más lányoknál kötött ki!! Hagyd a fenébe s keress egy rendes fiút!
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat majd meglátom hogy mit fogok csinálni!!
Nem mindegy h mi hogy vagyunk ezzel? Ha ti szeretitek, csináljátok. Ha nem, ne csináljátok!
Én hozzám ne nyúljon ilyen szándékkal senki!!!! Ti élvezzétek csak.
Köszönjük, hogy megosztottad velünk az újdonsûlt szexuális élményeidet..
Én sem vetem meg az ilyesfajta izgatást, bár egy kissé perverznek tartom.
Hát, egy beöntés elõtte nem árt, nehogy a végén a szrlé a combodon folyjon végig, de aztán jöhet könyékig az asszony...
Néha szoktam izgatni ott, és az ujjamat óvatosan bedugom neki, de inkább õ csinálja az én popsimba a farkával... :D 28/N
Jó dolog az, fõleg orállal kombinálva!:D
mélytorkos szopás közben imádom :)

Miért nem tudok boldog lenni egyedül, miért van szükségem egy lányra, barátnőre? Szeretnék boldog lenni egyedül is, de nem megy, folyton hiányt érzek, ürességet, szerelemre, szeretetre vágyom, én is szeretnék már végre szeretni egy lányt!

Legjobb válasz: hülyeség, hogy a munka a megoldás. az csak egy pótcselekvés. olyan mintha beteg lennél, és csak fájdalomcsillapítót szednél. elnyomod azt ami zavar, de attól még ott van. gyökerestõl kell megszûntetni a problémát. szerintem te még önmagadat sem szereted, és ez a probléma. ha ez megszûnne, nem kéne a munkába temetkezni. meg semmibe.

hülyeség, hogy a munka a megoldás. az csak egy pótcselekvés. olyan mintha beteg lennél, és csak fájdalomcsillapítót szednél. elnyomod azt ami zavar, de attól még ott van. gyökerestõl kell megszûntetni a problémát. szerintem te még önmagadat sem szereted, és ez a probléma. ha ez megszûnne, nem kéne a munkába temetkezni. meg semmibe.
kapcsolatfüggõ vagy. ezért
én is így vagyok vele sajnos... egy megoldás van csak, a munka. 20 F
Én is ilyen voltam egy éve :DDD Szerintem szeretethiányod van:S 15L
Mert az ember társas lény.
16/L b***meg ezen besírtam.>< férfi logika.:'DD ....ha barátnõre vágysz akkor csak egy megoldás van ...."a munka" behalok eskü.xddd

Mit tegyek? Lassan 1 éve van barátom, megértő, odaadó, kedves, szeret, én is szeretem. Viszont.

... Viszont 2 éve volt egy barátom, nem volt túl hosszú kapcsolat, én szakítottam vele rövid id? után, demár 1000x megbántam azóta. Szakításunk után is smároltunk még párszor, de ? mondta hogy nem akar komoly kapcsolatot. Többször álmodok vele, gondolok rá, buliba szoktunk táncolni (csak barátilag) és dumálni is. Nem tudnám, hogy verhetném ki a fejemb?l. Beszéljek vele? Úgy lehet hogy könnyebben tudnám lezárni a dolgot?

Legjobb válasz: Szia! Hasonló cipõben járok annyi különbséggel h én szakítottam a barátommal 3 év után. De közben volt egy szünet,amikor is jött ez a másik. 1 hónapig voltunk együtt. Végül õ mondta ki a végét. Azóta is magamat hibáztatom, h megtarthattam volna. Õ is visszament a régihez és én is. Aztán egy közös bulin mindketten beiszogattunk, odaültetett az ölébe azt mondta nagyon szeret. Persze csak barátilag. Megbeszéltük ki mit érzett akkor, és segített. Azóta nincs köztünk feszültség ha kettesben maradunk, de persze én még mindig vágyom rá csak nem mutathatom a barátnõje miatt. Javaslom, hogy kerüld el õt ahol lehet. Mert egyrészt nagy a csábítás és csak egyszer kell rábólintania már megcsaltad a mostani párod és az elég tiszteletlenség. Másrészt ha mindennap látod, érzed sokkal nehezebb elfelejteni. Próbáld minimalizálni a kontaktot, ne keresd, csak akkor beszélj vele ha õ kezdeményezi. De gondolkodj el azon is kit szeretsz. Ha biztosan õt, akkor ne játssz a mostanival. Engedd el és nyílj meg a másiknak.

Szia! Hasonló cipõben járok annyi különbséggel h én szakítottam a barátommal 3 év után. De közben volt egy szünet, amikor is jött ez a másik. 1 hónapig voltunk együtt. Végül õ mondta ki a végét. Azóta is magamat hibáztatom, h megtarthattam volna. Õ is visszament a régihez és én is. Aztán egy közös bulin mindketten beiszogattunk, odaültetett az ölébe azt mondta nagyon szeret. Persze csak barátilag. Megbeszéltük ki mit érzett akkor, és segített. Azóta nincs köztünk feszültség ha kettesben maradunk, de persze én még mindig vágyom rá csak nem mutathatom a barátnõje miatt. Javaslom, hogy kerüld el õt ahol lehet. Mert egyrészt nagy a csábítás és csak egyszer kell rábólintania már megcsaltad a mostani párod és az elég tiszteletlenség. Másrészt ha mindennap látod, érzed sokkal nehezebb elfelejteni. Próbáld minimalizálni a kontaktot, ne keresd, csak akkor beszélj vele ha õ kezdeményezi. De gondolkodj el azon is kit szeretsz. Ha biztosan õt, akkor ne játssz a mostanival. Engedd el és nyílj meg a másiknak.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán könnyebb lenne ha beszélnék vele a dologról? hogy õ hogy látta akkor, meg most, meg én is hogy álltam hozzá?
A kérdező hozzászólása: ok, de most nem ezt tettem fel kérdésnek, és senki se mondta, hogy félreléptem vagy lépnék, szeretném ha erre válaszolnátok, bocsi.
Egy statisztikai adat alapján a nõk 55%-a, és a férfiak 49%-a csalfa legalább egyszer az élete során. Akkor ki is a csalfább?
Már csak a demográfiai adatok szerint sem igaz, amit mondasz, mivel a világ népességének 51.2%-a nõ. Magyarul a több nõ csarja a párját, mint férfi.
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom mint az utolsó. De nem csalom a mostani barátomat. Szerintem ugyanannyi férfi csalja a párját, mint nõ...
Utána úgy is rájössz nem jó vele és vissza akarsz menni a régihez:D.
Minek vagytok a jelenlegi barátotokkal ha mást szerettek és csaljátok õket! És még a férfiak a szemetek! És legtöbb nõ ismerõsöm ugyanezt csinálja egyszerre több férfi. Mai nõk :S Szval ne panaszkodjanak ha mi meg gyakrabban cseréljük õket mint a lepedõnket:D Amúgymeg szakíts jelenlegi barátoddal és menj a másikhoz.
A kérdező hozzászólása: nem nagyon tartom vele a kapcsolatot, max havonta 1x-2x beszélünk. mikor megcsókolt egy buliban, utána õ mondta nekem hogy nem akar komoly dolgot. gondolom ez miattam történt..:S
Hát pedig az lesz belõle: - A mostani csávódat nem szereted, ez tiszta nem? - Az exedbe vagy belecsavarodva, ez is tiszta, nem? Most akkor tudsz gondolkozni vagy a fenti állításhalmazból nekünk kéne levonni a konzekvenciát, hogy mit kéne tenned? Most tippre az lesz, hogy a) vagy szopatod magad még egy éven át a mostani sráccal, aztán majd amikor megkéri a kezed, jól otthagyod, mert mást szeretsz, b) elõbb-utóbb egymásba gabalyodtok az exeddel egy ilyen bulin, összefekszetek, másnap otthagyod az aktuálisat, aztán amikor beszélnél az exszel, közli, hogy ez csak pillanatnyi elmezavar volt, és nem akar többet. Akkor aztán majd gondolkozhatsz, és írhatod ide a "Hogyan szerezhetném vissza a srácot akit otthagytam egy egyéjszakás kalandért" kérdéseket. Nõk bmeg, nõk...

Valaki vasarolt a top shoptol AB TONIC X2T-t? Tenyleg lehet karcsusodni tole? Nem Kamu a rezgesek? En is Szeretnek vasarolni!

Legjobb válasz: Igazából én se tudom,hogy használ-e vagy sem,mert én probából kaptam az AB TONIC X2T korábbi változatát.El is kezdtem használni,az biztos,hogy megmozgatja az izmokat,mert érzem és látszik is ahogy rángatja,de,hogy lesz-e hatása ha folyamatosan használja az ember,azt nem tudom.Én is kiváncsi vagyok.Különben lehet pótolni az elemet amivel mûködik,csak utána kell nézni,én a Photo Hall-ba vettem.

Igazából én se tudom, hogy használ-e vagy sem, mert én probából kaptam az AB TONIC X2T korábbi változatát.El is kezdtem használni, az biztos, hogy megmozgatja az izmokat, mert érzem és látszik is ahogy rángatja, de, hogy lesz-e hatása ha folyamatosan használja az ember, azt nem tudom.Én is kiváncsi vagyok.Különben lehet pótolni az elemet amivel mûködik, csak utána kell nézni, én a Photo Hall-ba vettem.
A kérdező hozzászólása: utanna neztel hogy lehet-e potolni az elemeket?
http://index.hu/gazdasag/vilag/oev0509/ Lényegében errõl az övrõl van szó

Valaki vásárolt már online ebolt-ban? Mik a tapasztalatok? Én is szeretnék most vásárolni ott, mert van egy 3ezer Ft értékű vásárlási kupon, amit szeretnék beváltani.

Legjobb válasz: e-boltokban a legjobb megoldás az utánvétes rendelés (tehát akkor fizetsz, ha meghozza a postás vagy futár a csomagot) elõre én nem fizetnék (mert vannak olyanok, hogy elõre el kell küldeni a pénzt vagy bankszámlára átutalni és ha megkapták küldik a csomagot)

e-boltokban a legjobb megoldás az utánvétes rendelés (tehát akkor fizetsz, ha meghozza a postás vagy futár a csomagot) elõre én nem fizetnék (mert vannak olyanok, hogy elõre el kell küldeni a pénzt vagy bankszámlára átutalni és ha megkapták küldik a csomagot)
Viszont az elõre fizetõs megoldásoknál olcsóbb a kiszállítás.
Nem sokkal olcsóbb ha elõre fizetsz. A mai világban én semmi pénzért nem fizetnék elõre online rendelésnél. Én rendszeresen vásárolok és még soha nem volt problémám!
A kérdező hozzászólása: És mikor vásároltam vmit a kupont vásárláskor a neten jelezzem v akkor is lehet mikor kiküldik?
hát elõbb a webshop üzemeltetõjének írj egy e-mail-t, hogy az ajándék kupon fizetési módot hogyan alkalmazhatod, mert az utánvételkor a postásnak is tudnia kell, hogy elveheti-e azt vagy nem
Mert szeretik csinálni, és nem akarják beismerni, hogy tényleg ártalmas.
És aki nem dohányt szív belõle, hanem mindenféle illataromát (csoki, vanília, fahéj, stb.)? Mert valahol azt olvastam, hogy erre lett kitalálva...
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADzipipa#Eg.C3.A9szs.C3.A9.. Kérlek olvasd el. És ne ragadj le a WHO jelentésénél. :) Amúgy engem nem befolyásol, hogy károsabb, mint a cigi. Amíg nem lesz tõle olyan szagom, mint a cigitõl, addig használni is fogom.
A kérdező hozzászólása: Azokat hol veszed? Ha arra gondolsz amit a vizipipashopokban vesznek, pl banán, csoki, stb...az ugyanúgy dohánnyal van keverve. Egyébként senkinek nem mondtam, hogy ez rossz:D Csak az idegesít, hogy a kész tényeket sem hiszik el. Én is szeretek haverokkal pipázni.
És miért károsabb? Nem provokálni akarlak, csak kíváncsi vagyok. És te honnan tudod, hogy kinek kell hinni? Van aki azt mondja nem olyan káros, vki azt mondja károsabb. Orvos vagy? Biológus? Vagy hogy tudsz igazságot tenni?
Mert egyes emberek képesek gondolkodni nem pedig az orvosoknak meg a tv-nek hinni.
A kérdező hozzászólása: A víz nem szûri meg, tehát károsabb mivel nincs szûrõ, sõt a nikotin is több benne. Szíriából hozott dohányon is rajta van...ha az orvosnak nem hiszel akkor meg elég sötét vagy. Biztos okosabb vagy náluk, te barom.
és bénább is. valahogy midnig csak pózer kölyköknél látni
Kérdezõ! Linkeltem egy wikipédiás oldalt, elolvastad? Nem hiszem. Le volt írva benne, hogy: "# A cigaretta filtere rosszabb szûrési tulajdonságokkal rendelkezik mint a víz."

Mit tegyek ha látszik rajta hogy, szeret és én is szeretem?

életemben egy szót váltottam vele,de az régen volt.eggyel fölöttem jár.

Legjobb válasz: ha szereted és õ is téged akkor mire vársz??

ha szereted és õ is téged akkor mire vársz??
Ha valóban mindketten szeretitek a másikat, akkor ez kérdés? A 2. válaszolónak tetszik az ötlete, de ha te vagy a lány, akkor azért ne jöjjön le úgy a dolog, hogy könnyen adod magad. A férfiak/fiúk szeretnek meghódítani, "megszerezni" egy nõt. De az elsõ lépést nyugodtan tedd meg te a 2. válaszoló ötletével, vagy akár a suliban is összefuthattok beszélgetni, de az nem a legjobb hely ilyenre.
irj neki myvipen vagy iwiwen esetleg vedd fel msnre és beszélgessetek
Üveg kloroform - 1500 forint Megvárni a sulivécében - ingyen Elrabolni, majd otthon az ágyhoz láncolni és végignyalni a testét - felbecsülhetetlen

Ha egy tök cuki fiú, belém szeret, de van barátnőm éppen akit én is szeretek, melyiket kéne választanom?

Halika, van a leírt kérdésem. ugyan is asszem egy nagyon helyes fiú, belém szeretett, és nekem is tetszik, viszont van egy barátn?m, akit szintén szeretek, és nem tudom eldönteni, kit válasszak. ti mit tennétek? ez normális? Meg, persze amúgy azért leírom nagyon feminim a srác, majdnem lány...

Legjobb válasz: Döntsd már el melyik nemhez vonzódsz. Mindenesetre a barátnõdet illene tájékoztatni arról, hogy a fütyit is szereted, az úgy korrekt.

Döntsd már el melyik nemhez vonzódsz. Mindenesetre a barátnõdet illene tájékoztatni arról, hogy a fütyit is szereted, az úgy korrekt.
És te is fiú vagy?
Azt tanácsolnám, hogy egyél savanyúkáposztát, igyál utána 1-2 liter tejet, 2 korsó sört, s mindezek után megtudod hogy mire is van a segged s majd nagyon könnyen képes leszel magad is dönteni e rettenetes dilemmádon hogy kit is válassz!
Bennem is felvetõdött a kérdés, hogy vajon a kérdezõ fiú vagy lány! Szerintem fiú és "süt"!
Remélem Csöpi bácsi a 130 kilós iskolakarbantartó nagymackó is beléd szeret aztán kipróbálhatod milyen az igazi férfi szerelem :D
Bocsi, visszaadom a majdnem tökéletes érettségimet, mert nekem ez bonyolultabb mint egy trigonomentrikus függvény deriváltja. Fiú vagy. Értem. Beléd szeret egy cuki fiú. Értem. Hetero vagy. Nem értem. Ergó: hogy lett 100% a matek érettségim?
Azt írod, hogy fiú vagy, van egy barátnõd, de egy ½tök cuki½ fiú beléd szeretett? :O Eldönthetnéd, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereted! Már bocsi, de hány éves vagy? Egyáltalán tudod mit jelent az, ha valaki heteroszexuális?? Ez a kérdés annyira szánalmas!! Hány éves vagy?
ja és a homoszexuális tudod mit jelent?? elõzõ voltam.
Valószínûleg mindkettõt egyszerre választanám.
Inkább legyen most egy botrány, mint esetleg kettõs játékot játszol. Elõbb utóbb ugyis kiderülne, megérdemel annyi tiszteletet az a lány, hogy õszinte leszel vele. Azért a védekezést ne felejtsd el, mert a cuki fiútól kaphatsz cuki ajándékot esetleg.
Hülye kis bu*zi!
nem kell eldöntened hogy a lányokat vagy a fiúkat szereted ez nem egy kapcsoló, hogy vagy ezt, vagy azt max biszexuális leszel/vagy van ilyen, nincs vele probléma
A kérdező hozzászólása: 8:34, küldtem e-mail-t, abban benne van az msn címem:) 9:42, ez igaz, azonban, a lánytól is kaphatok "ajándékot" ha nem védekezem, méghozzá olyat, ami majd egy évig megkeseríti az életemet, utána meg tönkre is teszi....a fiútól ilyet nem kapok:P
megverné a gyerekét? akkor hagyd a csaj a f*szba sosem értene vagy fogadna el téged bár ki tudja mondd meg neki, hogy tetszenek a fiúk is, vbevennél valakit harmadiknak aztán kiderül mit reagál de azért homofób csaj kicsit fura
bár a kérdésre a válasz nem ide tartozik de a 9:14 es rosszul írta mert õ nem lehet a 8:35 ös válasz adó mert az én vagyok :) Meg én írtam a 9:03 mas választ is de mind 1 üdv 8:35 válasz adó xD
okés:) megvan az msn-ed. ha netántán vmikor feljösz akk majd még beszélhetünk:) amugy meg azt irtad, h botrány lenne. ha a csaj botrányt csinál akkor lehet h okkal csinálja. (mert szeret) de ha tényleg szeret akkor meg is fog bocsájtani és barátok is lehettek;) nameg ha szeret akk azt fogja tenni ami neked a jó:)
Egy hetero pasi szerintem nem használ olyan kifejezéseket, mint "halika" meg "tök cuki fiú". Így ezek alapján te is majdnem lánynak tûnsz nekem. Nagyon sajnálom a barátnõdet, hogy egy ilyen genetikai selejttel hozta össze a balszerencse. De ha elvonatkoztatunk a nemektõl: van X, aki tetszik, és Y, akivel együtt vagy és szereted. Tudod mit? Ha egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy dobd-e a lányt valakiért, aki tetszik, akkor nem szereted. Baromi egyszerû.
Ha én lennék a barátnõd, felõlem mehetnél buzulni. De engem többet nem látnál. Hogy reagálna basszus?
"9:42, ez igaz, azonban, a lánytól is kaphatok "ajándékot" ha nem védekezem, méghozzá olyat, ami majd egy évig megkeseríti az életemet, utána meg tönkre is teszi....a fiútól ilyet nem kapok:P" Udnorító vagy [email protected]
Mellesleg védekezzél és akkor nem kapsz a csajtól "ajándékot". Szomorú, hogyha valakinek egy gyerekrõl az jut eszébe, hogy tönkreteszi és megkeseríti az életét. Nõjél fel szerintem és azután nézegess a cuki "fiúk" után.
Ajándékba a sráctól jó sok fertõzést kapsz amúgy ha nem húzol gumit.(Mert hát nem esünk neki óvszer nélkül a másik seggének mint tót a vadkörtének.)Remélem örülni fogsz neki. Öcsém a végén még kiderül hogy milyen jó már buzulni mert senkit nem ejtesz teherbe. Ha nem vagy szerencsétlen és fel tudsz húzni egy gumit a lányt se ejted.
Igaz, még fiatal vagy, de ha ilyen véleménnyel vagy a gyerekekröl, hogy csak megkeseritené az életed, akkor végleg állj át a melegebb oldalra!! Szerintem meg tök homokos vagy, csak még most kezd kialakulni benned, most kezded maja felfogni. Szegény csajszi, hagyd ott, ne égesd tovább, és keress magadhoz valót! Mindenkinek jobb lesz!
Úristen. Nekem is pont ilyen bajom van:O Írjatok még tanácsokat! Nekem is jó lenne :)
"Halika", meg "tök cuki fiú", és hetero vagy? o_O Asszem, kezdek lemaradni. Komolyra fordítva a szót, ha tényleg biszex vagy, azt elõbb-utóbb úgyis meg fogja tudni a barátnõd, és ha így viszonyul a melegekhez, gondolom a biszexekhez is, akkor nem hiszem, hogy sokáig együtt fogtok maradni. De azért nyugi, vannak olyan lányok, akik direkt szeretik is, ha a párjuknak van egy kis ferde hajlama is. Barátnõd hány éves? Gondolom, 14-15 körül lehet, ha te 16 vagy. Én 14 éves koromban egész máshogy viszonyultam bizonyos dolgokhoz, mint mondjuk 18 évesen. Szóval õ is változhat még. És hogy válaszoljak konkrétan a kérdésre is, én a lányt választanám a helyedben.
Úgy látom, már megoldottad a problémát, legalábbis gondolatban mindenképp. Még annyit mondanék: A barátnõdnek nagyon óvatosan tálald. Ne csodálkozz rajta, ha kiakad, hisz mindenki nehezen viseli el, ha más valakiért dobják. Az meg pláne nagy pofára esés és lelki törés lesz neki, ha kiderül, hogy nem is egy nõ miatt hagyott el, hanem egy srác miatt.... Szégyenkezni fog a barátnõi elõtt, mindenki elõtt, aki megtudja, hogy lecserélted egy pasira. Ettõl függetlenül, ha úgy érzed, így leszel boldog, hagyd el a lányt. Csak ne kezeld idiótaként, ha egy kicsit kiborul.
Hát ha én lennék a csajod helyében, és dobnál, asszem az önbizalmamnak fuccs lenne. Hogy elhagyjon a pasim egy fiúért. Te jo isten, rémálom.. A lányt válaszd. Megbánnád, ha a pasit, és így nem fognak elítélni. Annyira..
8:35 igazad van! jó emberismerõ vagyok:) ha adsz egy msn cymet felveszlek és beszélgethetünk nyugisabban is ha fondolod amugy lány vagyok;)
Mi tetszik abban a fiúban?
A kérdező hozzászólása: 8:35, köszi szépen, szerintem ezt fogom tenni amit leírtál, te jó emberismerõ lehetsz;) Te lány vagy amúgy? Mert a szavaidból nekem meg ez jött le!:) Köszönöm a segítséget mindenkinek, már csak azt kell megoldanom, hogyan tálalom a barátnõmnek. van egy olyan érzésem hogy ebbõl még, nagy botrány lesz.
A kérdező hozzászólása: hali, tudom mit jelent, de õ nagyon feminim ezért mondom hogy szinte lány, és mellesleg 16 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem tudom, miért jó egyeseknek bántani a másikat:(
De kukija van, az nem zavar?
A kérdező hozzászólása: nem, mert a annyira "cuki", hogy nem érdekel. viszont a barátnõmet is szeretem. Ebbe belefogok õrülni.
Ne haragudj, de te biszexuális vagy. :(
érdekes helyzet :O a barátnõddel beszéltél már róla hogy a másik nemhez is vonzódsz??szerintem beszéld meg vele de nem tudom hogy örülne e neki és mit szólna hozzá.:/.
ha fontos a csajod akk hagyjad a másikat. mi nem tudunk helyetted dönteni de ésszerûbbnek találom, ha a lányt választanád és nem a fiút... azokat meg akik "bántanak" nem kell rájuk figyelni. õk is csak "tanácsokat adnak" csak nem jó módszerrel. viszont ha tényleg annyira "cuki" a srác és úgy érzed h mióta õ megvan a csaj nem annyira fontos akk válassz pasit. sok sikert a döntésedhez.:)
08:38 vok elfelejtettem még mondani pár dolgot. ha a fiú csak "cuki" lehet h csak teccik és nem SZERETED! a másik dolog pedig az, hogy ha heterovagy akkor gyakorlatilag nõkkel kéne lenned és NEM pasikkal. bár mint mondtam ez nem a mi döntésünk.:) te vagy a fõnök aki eldönti:) :P
A kérdező hozzászólása: 08:35 nem nem beszélgettem errõl, mert én sem tudtam eddig. Elöttem szólnak, pedig köszönöm a választ, igaz, lehet hogy nem is szeretem, csak tetszik, de õ szeretne engemet, ha hagynám. elfogom dönteni, de az lenne a legjobb, ha mind a 2-t megtarthatnám:D
Biszexuális vagy, ez teljesen egyértelmû. Teljesen mindegy hogy feminim, vagy hogy mennyire lányos, egy férfinak nõ kell, nem olyan ember aki hasonlít a nõkre, hanem nõ kell nekik. Mivel hasonló dolog a én fejemben meg sem fordulna, ezért teljesen egyértelmû hogy én hetero vagyok, ami azt jelenti, hogy te meg 100%, hogy biszexuális.
gondolatra persze, hogy jó lenne. az ember mindent elõre megtervez. de ha megtervezed sose úgy sül el ahogyan kellene:) Nekem is volt egy pasim. nagyon szerettem. és egyik nap elmondta, h rajtam kívül még eltart 2 lányt. vagyis egyszerre 3 lánnyal járt. nem tudtam mit tegyek.szerettem viszont megcsalt. viszont volt annyi élet benne és legalább nekem elmondta az igazat. ezt is becsültem benne. viszont szerintem tényleg elkéne lassan dönteni, hogy mit tegyél. mert minél tovább húzodd annál nehezebb lesz..:S neked is, a csajodnak is és a "cuki fiúnak" is:) 08:38 vagyok:)
08:35 vagyok hát igen ha én is ilyen helyzetben lennék akkor nekem is mind a kettõ kellene de ezt te is tudod hogy nem ilyen egyszerû.elõször a barátnõddel kell beszélni hogy õ mit szólna hozzá és ha esetleg õ beleegyezne akkor kellene beszélned a fiúval.de ha jobban vonzódsz a másik nemhez akkor egyszerûen magyarázd el a barátnõdnek hogy mi a helyzet és vagy megérti vagy nem.De itt mi nem sokat tudunk segíteni csak tanácsokat adni hiszen nem ismerünk titeket és nem tudjuk hogy hogy állna hozzá a barátnõd.
Ez vagy kamu, vagy csak egy kis buzeránt vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát, én kicsit félek ettõl, ugyanis beszélgetettem már vele, hogy mit tenne, ha neki lenne gyereke, és õ homoszexuális lenne. hát azt mondta, megverné a gyerekét, és a másik fiút is. Nekem ez nem könnyû, de ahogy látom, segíteni próbáltok, és ezt nagyon megköszönöm. igazából, nekem most jelenleg, jobban tetszik a srác, de lehet ezt nagyon meg fogom még bánni késöbb.
A kérdező hozzászólása: 09:06 miért lenne kamu?
még mindíg 8:35:) ha igazán szereted akkor semmit nem fogsz megbánni:) a szavaidból ítélve a fiú lassan átveszi az "irányítást" és te jobban kedveled már õt mint a csajodat. baráti jótanács. ha tényleg tetszik akkor szerezd meg. mert ha nem akkor meg azt fogod bánni egy örök életre, hogy miért voltál ennyide hülye, hogy nem szerezted be a srácot. lehet, hogy nehéz lesz egy ideig. de a szerelemért megkell szenvedni:)
A kérdező hozzászólása: Hali, én fiú vagyok, és mellesleg hetero. Nem tudom hogy reagálna, erre a barátnõm.

Szakitani akar és aztán meg nem szakit mert azt mondja hogy szeret de én is szeretem mert ö az elsö ien barátnöm miéet csinálja?

Legjobb válasz: és mit tegyek? nagyon szeretem és ö is csak most viselkedet fürán egy hétig most nem találkozunk régi lesz vagy nem remélem a régi lesz

A kérdező hozzászólása: és mit tegyek? nagyon szeretem és ö is csak most viselkedet fürán egy hétig most nem találkozunk régi lesz vagy nem remélem a régi lesz
A kérdező hozzászólása: hogyan hoditsam vissza vagy hagyak neki egy hetet mert nem találkozunk ?
Lehet már régóta jártok és már nem érzi azt amit eleinte, vagy egyszerûen csak szabadságot akar, de ezt csak õ tudja. Szerintem beszéljétek meg... a legjobb lenne megbeszélni, és , hogy, hogyan hóditsd vissza? Te ismered Te tudod mit szeret, mindent tegyél meg, hogy lássa, szereted, de azért hagyj neki szabad teret is:)
Nem tudom hány évesek vagytok vagy inkább hogy õ hány éves de pl a 16-17évesek nem tudják eldönteni ki nekik az igazi és váltogatják hónaponta mert mindig más. Ez csak egy egyrészevétel persze nem mindegyik ilyen...hagyd rá hogy mit is akar igazán ha szeret õ fog jelentkezni ha nem akkor meg csak játszott veled.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!