Találatok a következő kifejezésre: Én hiszek a (395 db)

Kalandokat keresek, kalandvágyó hölgyekkel, mégis retardáltakba futok, akik poénra veszik az egészet. Én hiszek a nyitott kapcsolatban, de más nem!?

Olyan nõk kommentjeit várom, akiknek van errõl véleménye is, nyálcsorgató férfi társaim most maradjatok háttérben :D

Legjobb válasz: Én meg nem hiszek a nyitott kapcsolatokban.

Én meg nem hiszek a nyitott kapcsolatokban.
Nekem volt már részem nyitott kapcsolatban ( és nõ vagyok ), mindig kimondtam, hogy mit akarok és nem vezetek félre csak úgy senkit, hogy elõadom azt, hogy benne vagyok, közben mégsem, mert annak semmi értelme nem lenne. A nyitott kapcsolat tulajdonképpen többszálú szexkapcsolatot tesz lehetõvé mindkét fél számára.
Kérdezz mást!
kamu h üzit kapott. 24évesen még mindig nem esik le neked, h amilyen nõt akarsz ilyen téren, olyan nem létezik..sõt, bele se merek gondolni, h milyen a személyiséged.... én 19 vagyok és inkább bnõt keresek mint ilyen állításod szerinti nõket...
Nyugi baby :) Béke van. Magadnak hazudj amit akarsz és én meg azt hiszek el amit én akarok :)
A kérdező hozzászólása: :D Te kommentelgetsz a kérdésem alá, mintha kérte volna valaki :D Ma találkoztam az egyik (általad öregnek, csoffadtnak, és perverznek titulált) emberrel. Nem volt nagy szám a hölgy, de kedves volt, és jót beszélgettünk :D Pozitívan emberek, pozitívan! Te meg ne írj ide ha nem a kérdéssel kapcsolatos...ne offolj :)
És ha húszat kapsz? Attól még lehet kamu. Sõt. [link] [link] [link] Fõ, hogy hiszel a mesékben :) Ne engem gyõzködj :)
A kérdező hozzászólása: Micsoda igazi pozitív hozzáállásod van :) Kaptam 3 privit, az már jó arány :D
A kérdező hozzászólása: 1) köszönöm 2) Az hogy hol teszi fel az ember a kérdését, és hol nem az más kérdés :) nem mondtam hogy az itt kapott válaszok alapján fogok bármi mellett is dönteni, szimplán szeretném megtudni az itteni hölgyek véleményét is. Ennyi :)
Én kb 10 hónapig voltam úgy egy sráccal, hogy neki barátnõje volt én meg azzal dugtam akivel akartam. Ez az egész dolog lelkileg tönkretett, mostmár szerintem egy sima szexkapcsolatra se lennék képes, egy normális kapcsolatba is nehéz lenne úgy igazán belekezdeni... Szerintem ez nõként alapvetõen nem éri meg. A srácnak persze jó volt. Ha valaki egy kiskanál érzelmi szintje alatt van, annak mondjuk nõként is jó lehet, de alapvetõen nem hiszem h ez mûködik. Van az a nagyon ritka eset persze, amikor ez jó, de ne lepõdj meg ha nem te fogod megtalálni, nagyon kevés nõ vágyik erre és határozottan több pasi. Aztán lehet írni h igazságtalan hha egy nõ szexkapcsolatot / nyitott kapcsolatot akar, az kap, de nekünk meg meg kell "küzdeni" ezekkel a pasikkal, akik ezt akarják és egy komoly kapcsolatra nehezebb õket rávenni...
Egyéni szocprobléma, engem nem zavar, hogy te hiszel benne.
Bocsi, de ennyi erõvel a húsvéti nyuszi meg nem egy tojást rakó nyúl, hanem egy pasas nyúlfüles sapkával és két rugóval a lábain. Sokféle baromságot ki lehet találni egy témára.
Még valami: Ha igazán rászoruló gyerekekhez megy csak el, ahogyan te mondod(nem megy, mert meghalt, de te ezt hiszed el), akkor gyakorlatilag az egész afrikai kontinens majdnem minden gyerekéhez nyugodtan benézhetne. Ez máris nem kevés, de még közel sincs kihúzva minden "igazán" rászoruló gyerek. Felesleges olyasmiben hinned, amit már a józan paraszti eszed is könnyedén megcáfol.
Nem ciki, ha te nem érzed annak, maximum ne reklámozd, mert az emberek ezért már kiröhögnek 15 évesen. A két dolog között nem igazán van összefüggés. Istenben meg Jézusban nem csak a mamád hisz, hanem több millióan hisznek benne. A Mikulás meg egy szokás, amit Miklós püspök miatt tartanak ma is az emberek. Tehát a Télapó egyszer létezett és aztán meg is halt, tehát ma nem létezik. De ahogy elnézem az írásodat majd kinövöd ezt az ügyet, még nagyon gyerek vagy.
Most õszintén, ki a francot érdekel, hogy a télapóban, a húsvéti nyusziban, vagy miben hiszel? Hûtsd le magad, mert ez ritka sz.r poén, aztán várd a mikulást! :)
Hihetsz abban amiben akarsz, ugyanannyi valóság alapja van mint a kereszténységnek. Csak éppenséggel sokkal többen hiszik el azt a mesét.
A kérdező hozzászólása: 1 nekem nincs józan paraszti eszem, maximum józan eszem, de semmiféleképpen nem paraszti:) 2 nem érdekel a materialista felfogásod, rombold csak a többiek lelki világát, én kitartok amellett amiben hiszek, te fogsz rettegésben meghalni ;)
Nálunk a fogtündér én vagyok, csak ezt még nem tudja a lányom. A mikulás pedig az apja. De ez titok ám. Jézuska nekünk meg Húsvétkor jön a megváltással, aminek nagyon szoktunk örülni, hogy van remény. :)
hát azért a jézuska valamilyen kontextusban létezett valóban :D csak majdnem 2000 éve hogy megölték
No és mi a helyzet a húsvéti nyuszival vagy a fogtündérrel? Õket se felejtsd ki.
A kérdező hozzászólása: ájj ájj ájj, de lehet hogy mégis létezik, és nem az a szentmiklós, hanem más áll a háttérben, azért húsvéti nyuszi nemtuti h van, de pl a télapó sztem simán van.
Jézus egy létezõ történelmi személy volt, aki kb 2000 éve meghalt. A Télapó meg tulajdonképpen Szent Miklós, aki szintén meghalt. Emiatt viszont butaság hinned abban , amit leírtál.Halott emberek nem szoktak ajándékot osztogatni.
Az pedig, hogy kikéred magadnak a józan paraszti észt, a saját butaságodra vall. Lenézitek a parasztokat, bár nem is tudjátok, hogy a fogalom mit takar. A józan paraszti ész sokszor felér egy mai gyengébb egyetemmel.

Hogyan vehetem rá a szüleimet hogy vegyenek karácsonyra egy laptopot? De amugy anyuék még mindig azt hiszik hogy én hiszek a jézuskába és valahogy rá akarom venniu őket hogy laptopot kapjak!

hosszú történet csak annyi hogy nem akarok össze veszni folyton a gépen az öcsémmel mert már idegesít?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ, hogy megengedhetitek-e magatoknak, ugyanis egy laptop nagyon drága mulatság... Ha úgy gondolod, hogy nem a pénz az oka annak, hogy nem akarják, akkor meg próbálj velük rendesen, "felnõttként" beszélgetni, elmondani, hogy miért szeretnéd, és hogy tudsz felelõsségteljesen bánni vele (magyarul nem beledilizni, és egész nap a gépen lógni csak)... De, ha anyagi okokból nem akarják, akkor nem tudsz mit tenni, és szerintem ne is nyavalyogj akkor érte, mert csak rosszul esik nekik...

Hát ez attól is függ, hogy megengedhetitek-e magatoknak, ugyanis egy laptop nagyon drága mulatság... Ha úgy gondolod, hogy nem a pénz az oka annak, hogy nem akarják, akkor meg próbálj velük rendesen, "felnõttként" beszélgetni, elmondani, hogy miért szeretnéd, és hogy tudsz felelõsségteljesen bánni vele (magyarul nem beledilizni, és egész nap a gépen lógni csak)... De, ha anyagi okokból nem akarják, akkor nem tudsz mit tenni, és szerintem ne is nyavalyogj akkor érte, mert csak rosszul esik nekik...
írj egy levelet a jézuskának és tedd a konyhaasztalra, hogy küldjék el neki. írd bele, hogy ez minden vágyad :D
Oké, de azt nem tudhatod, hogy az a pénz mire van félrerakva...
És van is rávaló? Mert egy laptop nem mindenkinél a "cukorka" kategória, hogy nyavalyogsz érte pár napot és már kapod is.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy van rá mert pont ma láttam hogy félre van rakva sok pénz és megis számoltam 1oo ezer volt vagyis félre volt rakva vagyis van még több is úgy hogy amugy meg azért akarok laptopot mert az idióta öcsém ül mindig a gépnél és én is akarok a barátnöimmel beszélgetni valamin és ugye egy egész gép drágább mint 1 laptop.


Én hiszek a sárkányokban. Ti?

ti hisztek bennük? hogy létenzek(léteztek)?

Legjobb válasz: Igen léteznek(tek)! Ha más nem házisárkány! :))))

Igen léteznek(tek)! Ha más nem házisárkány! :) )))
Vannak még sárkányok:) PL: a komodói sárkánygyík Pillanatnyilag van egy Komodón, amely több, mint tizenkét láb hosszú és egy yard magas (4 m hosszú és kb 90 centi magas.Mondanom kell, hogy ezt nem én találtam ki hanem a neten utána néztem:) :)
leteznek en minden nap egyel elek :D foz es takarit is ream
En nem hiszek, abba se hogy voltak valamikor.De ha annyira erdekelnek nezz rajzfilmeket ott talalhatsz, mashol nem:P
Ha azokra a sárkányokra gondolsz, amiknek óriás szárnyaik vannak, s tüzet okádnak, akkor ki kell ábrándítsalak... De ha nem, akkor létezik pl. a Komodói sárkánygyík: http://www.lelkiegeszseg.hu/eletmod/publik/sarkanygyik.htm És legjobb tudomásom szerint, léteztek sárkányok, még a dinoszauruszok korában, de természetesen azok se pont úgy néztek ki, mint a mesékben, s tüzet se okádtak... :D
Nem hiszek, de ha te hiszel, mond: szerinted hol vannak?
Nem, sárkányok nem léteznek. És szerintem ez jobb is így. Az emberiségnek van elég problémája egy csapat nagyranõtt gyík nélkül is.
en mar a gyerek mesebol kinottem ezert nem hiszek :D 24 fiu
Jah es meg valami!Most oszinten hogy lehet hinni a sarkanyokba?Hat ha mar igy van en inkabb hinnek a szellemekbe, mert azok altalaban lathatatlanok, es nem tudhatod leteznek-e, es mar csomo ojan adast is mutattak a tv ben amirol ellehet hinni hogy leteznek.De a sarkanyok...azert ha leteznenek csak latnank h egy zold ize jarkal fel s ala nemgondeolod?Es meg sose hallottam h valaki latott volna egyet is.Ez csupan mese.=))
na már megint kezded? hát keress már magadnak egy sárkányt és kú*ogasd naponta, és hagyjad már a bu*i kérdéseidet! Sárkány, sárkány, sárkány!
Én hiszek!
Ha ázsiai vagy akkor megértelek!
Úristen :D És szerinted hol vannak?? Legalábbis én elég nagynak képzelnék el egy sárkányt, hogy lehet, hogy még senkise látta õket? Vagy te már láttad?:) Akkor meg menj pszichiátriára vagy drogelvonóra :) )
Szerintem fizikailag nem léteznek ez biztos, de ki tudja, lehet, hogy õk is láthatatlanok számunkra, pl másik síkon vannak, vagy ilyesmi...
én ismerek is egyet:az anyósomat!Nála nagyobb állat és sárkány nincsen!
Én a PAPÁ-ban hiszek.
Szentem vmi alapja biztos volt a sárkányoknak, bár mondjuk inkább pár üveg pia, mint a valóság XD
Jah... hiszek a sárkányokban a tündérekben, a jó emberekben és az egyéb fantázia szülte lényben.
Melyik moderátor arcú szedte ki a válaszom?

Hol találjak egy igazi jó barátnőt én hiszek a fiú lány barátságba is csak szeretnék egy olyan embert akivel jól elvagyok és megbízhatok benne szerintetek léteznek ilyenek és hol? 16/L

kicsit furi írtam de valamennyire remélem érthet?..

Legjobb válasz: Hát kel keresni mert magától nem esik le a fáról :S 16/F

Hát kel keresni mert magától nem esik le a fáról :S 16/F
na várjunk..lány vagy és jó barátnõt keresel..de hogy jön ide a fiú lány barátság?
A kérdező hozzászólása: úgy hogy végülis mind1 hogy fiú vagy lány mert nekem a barátság a lényeg de hol találok?:S
Jah ne haragudj félre értelmeztem :) hát ez egy jó kérdés..ismerkedni kell, járj el társoságokba..én megtaláltam ezt a személyt 4 éve legjobb barátnõm, egy osztályba járunk :)
Olyan nincs, hogy fiú-lány barátság, felejtse el mindenki. Az egyik fél mindig többet akar, remél szimpla barátságnál...
A kérdező hozzászólása: hát nem mindig.
kedves #5 márpedig létezik, mi 4 éve vagyunk jó barátok:)
Nem az a kérdés, hogy hol! Hanem hogyan! A barátság lényege a bizalom, a megértés, és segítõkészség! Tudsz úgy adni, hogy nem vársz érte semmit, megtudod osztani érzéseidet egy "idegennel", és õszintének lenni a másikkal, ha ez megy rajtad már nem múlik? Próbálkozni kell! Lehet, hogy most is ott áll melletted! :) Az hogy fiú vagy lány az teljesen mindegy, én hiszek a fiú-lány barátságba! :) 46/F

Én hiszek a már tinédzserkorban elkezdődő tartós, igazi szerelemben! És ti?

Barátn?mmel fél éve vagyunk együtt. Tudom. Nem sok id?. Szeretetéhes típus mindkett?nk. Rengeteg áldozatot hozunk egymásért. A szexuális életünk elég jó (mármint a kapcsolatra is pozitív hatással van). Vigyázunk egymásra érzelmileg, tiszteljük egymást és minden rendelkezésre álló id?t együtt töltünk. Kedvenc pillanatom, mikor egymás szemébe nézve mondjuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük a másikat és ezen mindig sírunk is ott helyben. Hihetetlen boldogok vagyunk és nagyon stabilak is. 17 évesek vagyunk. Ez lenne az álom mindenkinek, vagy valaki err?l másképp vélekedik? Szüleim 16 évesen ismerkedtek meg és 17 éve élnek úgy házasságban, hogy még mindig nagyon szeretik egymást. Innen tudok él? példát. Másnak van ilyen kapcsolata? Mi err?l a véleményetek?

Legjobb válasz: Elõfordul hogy az ilyen kapcsolatok tartósak lesznek de a mai világban egyre kevesebb az ilyesmi :)

Elõfordul hogy az ilyen kapcsolatok tartósak lesznek de a mai világban egyre kevesebb az ilyesmi :)
persze van ilyen, de azért es nem mindennapos dolog:)
Van ilyen. De a mai világban 1000emberbõl csoda ha 1-2nek összejön. Lehet hogy így is sokat mondtam.
Remélem, az enyém is ilyen lesz. Ha már azelõtt megígérte, hogy 100 éves koromig velem lesz, mielõtt összejöttünk volna :)
Biztos van csak nagyon ritka, sok jót nektek :3 remélem nekem is ilyen lesz=)
Én is hittem. Aztán elmúltak a tinédzserévek. :) Biztos létezik, de nem sûrûn. Valaki hamar találja meg a párját, valaki késõbb.

Én hiszek a barátcserjében! Ti?

Kisfiam 3,5 éves nagyfiú,ő 1 év próbálkozás után jött össze,miután olvastam a barátcserjéről.Elkezdtem szedni a következő mensi első napjától,majd pozitívat teszteltem 1 hónapra rá. Most jött el az idő,úgy 3 hónapja,hogy szerettünk volna tesót,elkezdtünk próbálkozni,aztán eszembe jutott a barátcserje,ahogy kell,elkezdtem szedni,és ma pozitívat teszteltem,délutáni pisiből.Hozzáteszem,hogy nekem a tojásfehérjés nyák a mensi után rögtön jelentkezik,úgy 8-9napon,együtt is voltunk és sikerült! Remélem minden ok lesz,ez csak egy tapasztalat,nálam bevált,biztos van olyan is,akinél ez magában nem használ,annak kitartás!

Legjobb válasz: Mi a kérdés?

Mi a kérdés?
Nekem idáig semmi sem használt! Akármit is szedtem! :(
csak rendbehozta a ciklusom mde terhes nem lettem!
A kérdező hozzászólása: nem kérdés volt, amint látod! szerettem volna megosztani a tapasztalatomat vele kapcsolatban, mert nagyon sok elkeseredett kismami-jelölt kérdez, vár tanácsot!!!
Gratulálok! :) Megkérdezhetem, hogy milyen formában fogyasztottad?
A kérdező hozzászólása: szia, persze.Zafíros kapszula volt, amit régebben szedtem az pedig egy rózsaszínesebb tabletta volt, annak a nevére nem emlékszem már. és köszi a gratulációt!

Hogyan lehetnék vámpír? Én hiszek a természetfeletti lényekben, és szeretnék vámpírrá változni, mert az életem szar és mert nem akarok ráncos vénasszony lenni.

Tudom, hogy néhányan hülyeségnek tartjátok, de ez mindenkinek szíve joga. Tehát aki tudja hogyan változhatok át az jelentkezzen léccy. Csak olyan írjon aki hisz is és a választ is tudja.

Legjobb válasz: Még ha léteznének is vámpírok, szerinted a gyakorin lógnak?

Még ha léteznének is vámpírok, szerinted a gyakorin lógnak?
"és nem alkonyatot nézek hanem vámpírnaplókat" Hát igen, az aztán már színvonal...
Te hallod... oké, hogy hiszel valamiben, de az attól még nem fog valóra válni. Nem tûnik fel, hogyha vámpírok nincsenek, akkor valószínûleg te sem lehetsz az? Lehet, hogy nem véletlen, hogy senki azt válaszolja, amit te elvársz.
Erre a kérdésre akkor sem fogsz olyan választ kapni, amilyet szeretnél. Nincsenek vámpírok, és ha ez a legnagyobb vágyad az életben, akkor nagyot fogsz csalódni.
akarni akarhatod, de soha az életben nem lehetsz vámpír. Ebbe törõdj bele. Senki nem tud azzávállni, azzáváltoztatni se. Hidd el.
Tök mindegy miben hiszel, ha valami nincs az nincs. Pedig hidd el, szerintem is sokkal izgibb lenne a világ vámpírokkal, meg Sátánnal meg sárkányokkal, boszorkányokkal, Dalekekkel stb, de attól még tudom hogy ilyesmi nem létezik. Hány éves vagy, 15?
Belelõd soha nem lesz vámpír. Fogadd el, ráncos vénasszonyként fogsz meghalni.
Embernek születtél, az akarj is maradni.
Na megint valami sokész 14 éves kisk.urva írhatta ezt, elegem van már ezekbõl. Itt dumál hogy "jajj ku rva szar a szerelmi életem" stb... miért mivan? Elhagyott a barbi babád? Nem érdekel hogy nem a témához írtam mert ehhez nem is lehet semmit hozzászólni.
Ja meg most olvasom valami nyomor is írta hogy vámpír, hagyjuk már a dumát, biztos valami pedofil csíra. Kiscsajoknak írja hogy vámpír-t csinál belõled. Azt majd jól seggberakja a magadfajta kis ribiket. Majd azután gondolom megtanulod :)
O-ÓÓÓÓ valaki túl sok twilight-ot nézett.. XDDD
Vannak vámpírok. Pszihopaták akik vért isznak. Nem hosszú az életük, mert a vér nem tartja õket életben. Intézetekben vannak olyan "vámpírok" akiket gyógyítani próbálnak. Ne akarj az lenni.
NEM LÉTEZNEK VÁMPÍROK!!!! Fogd már fel! Orvos látott már?
Én nem nagyon hiszek az ilyen lényekben, de miért akarsz olyan depressziós lenni aki más vérét issza, végül a pokolra jut?
mindent megtenne egy vámpír hogy ember legyen. bocsika
létezünk, ha arról van szó, én, vagy a pasim(aki nemmellesleg Damon S.) szívesen megcsináljuk. én már 249 éves vagyok, és az öröklét buli dolog. a többit MSN-en, Facen vagy PÜ-ben megbeszélhetjük, ha azóta is érdekel a dolog. üdv: Agneess Honeykiss
szerintem is léteznek ha inkább meghalsz, csak ne keljen tovább élned, akkor nézd csak meg ezt a levelet csalogass elõ egy vámpírt, ehhez nézd meg a hogyan vadásszunk vámpírra kérdést, majd csinálj egy karót, és ha ott a vámpír, fenyegesd meg, ha nem változtat át megölöd EGY PRÓBÁT MEG ÉR
ez elég nehéz dolog.. mivel elõször is kell egy vámpír.. és itt megbukott a terv.. nehogy azt hidd, hogy most jövök a nem léteznek vámpírok szöveggel, mert hiszem , hogy léteznek, de nagyon nehéz õket megtalálni, mert vagy annyira elrejtõznek köztünk, vagy klánokban élnek, senki sem tudja, hol.. majd ezután rá kell venned egy vércserére anélkül, hogy megölne... szerintem ne próbálkozz, mert vagy kudarcba fullad vagy meghalsz.. ha pedig valami csodás okból kifolyólag sikerülne, csak a saját életedet keseríted meg..
Na én tudom hogy légy vámpír! elõször is egy sötét szobában gyújts meg 4 gyertyát és mormogd el magadban 4-szer hogy: Vámpír akarok lenni. ha ez megvan fújd el a gyertyákat! (FONTOS hogy rajtad kívül senki ne legyen a szobában mert veszélyezteted a környezetedet azzal hogy netán õk is elkapják tõled ezt az eszement ötletet hogy , , vámpír akarok lenni" xD ez akkora baromság vámpírok nem léteznek én csak a szellmekben hiszek .D de hajrá
19:35: valójába te Vlad Dracul-t és Báthory Erzsébetet egy személynek nézted valójába mindketten hozzájárultak a vámpír legendákhoz, de aki többet akar tudni róluk az sok infót talál a wikipédián
Vámppir méreg az segitene de csak szólók élõnek jobb lenni egy hetes fájdalmak és a család tagoknak is árthatsz a szerettedet lekell hagyd ha nem birnád kell ez neked?
Figyelj picinyem: Vegyél magadhoz 3 dl vizet nem lehet egy ml-rel sem kevesebb vagy több annyi legyen! tegyél bele egy ek. sót és egy ek. majorannát. Éjfélkor állj a tükör elé kopogj benne 3x és mond "vampire ma dasori a die funto!" Majd igyál meg a kutyulmányból 2 dl-t Reggel imádkozz Huto-hoz a vampire istenhez és kérd segítségét. idd meg a maradékot. Menj el a reggeled legyen 1 piritós, jól beáztatva étolajba. dd meg! minnél jobban tocsog az olajban annál jobb Este 7-9-ig menj el retyóra és szarjál. a szarodat hintsd be majorannával és huzd le tégy a párnád alámajorannát borsot és sót. Reggelre vagy átváltozol vagy 4 évig fosol. sok szerencsét!
szia, én tudok rajtad segíteni, én vámpír vagyok.. Edward Callen az unokatestvérem, meg a többi rokona is az én rokonom.. tehát, ha közénk akarsz tartozni, ne a vámpírnaplókat nézd..!!!!! xdddddd
én segíthetek, keress
Lépések. Hinned kell a következõ életben. Gyùrj rá agyilag hogy te egy bizonyos vámpírnak is nevezett denevérként szüless ùjá. Persze ahogy te képzelted lehetetlen. Mondjuk ígyis. De ez a te bajod. Viszont a homályökör szintet elérted már, s az is valami.
én hiszek a vámpírokban.lehet, h veszélyesek és nehéz nem megölniük az embereket, de én is az akarok lenni.nem azért mert veszélyesek hanem mert ha tényleg sokáig élnek akkor sok mindent elérhetnek. egyépként is honnan veszitek, hogy nem léteznek...én nem csak a vámpírokban hiszek
Találj fel valami olyat, ami örök életet ad... esetleg keresd meg az örök ifjúság kútját! ;) Sok sikert!
Keresd meg Edward Cullen-t õ megteszi!! Na de csak úgy tudsz átváltozni éjszaka ha odacsalogatsz egy vámpírt sok vérrel nagyon sokkal lehetõleg ember az finomabb de az állat is jó... Ha ott a vámpír akkor kérd meg hogy változtasson át de akkor valószínûleg meg kell innia a vért és akkor változtat át hogy meg ne öljön. De ezt csak akkor teszi meg ha kedves de olyan vámpír szerintem nem létezik. Mellesleg hogy a fenébe szereznél annyi vért.
Gyerekek, ne már... Én is szeretem Shant is, meg még a Twilightot is, mégse akarok vámpír lenni. Kinövitek majd. Ha öt év múlva a takonyember lesz a menõ, akkor minden kölyök takonyember akar majd lenni?
Én Darren Shan-t olvastam(nagyon sokat) És nagyon tetszett az összes könyv, de bárcsak felejteném el.( 11 éves vagyok) És más vámpíros...-os dolgot olvastam, néztem. És most meg vámpír akarok lenni.De nem lehet.Ezért megy tovább a szar élet.
Én tudom, csak a film miatt akarsz vámpír lenni. Mert olyan menõ dolog az. Majd kinövöd...
én ugy tudom hogyha vért iszol akkor átváltozol de ha ugy viselkedsz sztem akk is :)
Ugyan ugyan miért akarsz vámpír lenni?Abban kellene neked segítsünk hogy gyilkos lehess?Vagy te vér helyett egyebet szívnál.Oké segítek neked.Menj el Romániába.ott tuti Találsz egyet.
ti mekkora bunkók vagytok kérte hogy olyanok ne írjanak akik bunkó dolgokat tudnak csak írni én is szeretem a vámpírokat és én is szeretnék azzá válni és ha mit tom én szellemek léteznek akkor vámpírok mért ne léteznének.és ezt most nem azért írom mert hogy nem hisztek benne hanem márt látom milyen bunkó dolgokat írtok szegény csajnak azért álljatok le ez ezért már tényleg sok!!!!
hát hidd el sok mindenki vámpir akar lenni, az interneten végig olvastam mindent még a könyvtárba is elmentem és utánna néztem, de csak annyi volt irva h volt egy király vagy gróf vagy mit tudom én h megölte a szolgáit és aa vérükben fürdött meg azt itta és h ezzel terjedt a vámpirlét
A vámpírok elõször elmennek boltba, majd el haza, aztán mennek hülyülni.
én is hiszek bennük és én is az akarok lenni!!! Jah és mire írnak oanok ide akik nem is hisznek bennük a negatív véleményeket tartsák meg maguknak.... pff és hogy gyön ide A ALKONYAT??? mer sztem sehogy.... unatkozni máshol is lehet szval ne itt rontsátok a levegõt!!!! :/
Szerintem ezt a kérdést nincs értelme embereknek feltenni. Fordulj másokhoz.
A válasz megírásának idõpontja: ma 18:37 ha örökké nem is de egy 100 évvel tovább...elsõ száz év munka a másik meg utazás ..tök jó lenne :D
"Rendes válaszokat írjatok már!!!Nem érdekel az hogy nincsenek vámpírok meg nem fogsz átváltozni meg egyéb HÜLYESÉGEK!!!!!Kíméljenek a borulátók!!!!!" Pont ez a NEM hülyeség. Mert ez határozza meg, hogy sikerülhet-e a terved. Én is szeretnék egy bizonyos lény lenni, de én is tudom, hogy ez csak a képzeletem szüleménye... Az igazság attól még nem fog megváltozni, hogy te hülyeségnek tartod, és borúlátónak azokat, akik tudják, hogy nincsenek.
Na az igazat meg vallva szükséged van egy fél éves hibátlan hím bárányra. Ha ezzel meg vagy egy ezüst tõrre. Ezután fel kell ajánlanod a bárány lelkét annak akiben hiszel, majd a kádban, vagy egy olyan helyen ahol összetudod gyûjteni a vért és a belsõségeket, megölöd a bárány úgy, hogy elõször szíven szúrod, majd kiontod a beleit és kivérezteted(figyelem teljesen véreztesd ki különben nem fog sikerülni), ezután egy arany kupával merítesz a vérbõl, majd ki iszod. Amint végeztél levetkõzöl, teljesen megborotválkozol sehol nem lehet rajtad szõr, ez is nagyon fontos, majd megfürdesz a vérében és a belsõ szerveiben. Majd ha minden sikeres átalakulhatsz vámpírrá. Na és ha mindezt elolvastad, akkor szívbõl gratulálok neked, hogy egy ilyen ökör vagy, és sajnálni vagyok kénytelen téged amiért nem Spártába születél:)
Nem biztos hogy élveznéd ha vámpír lehetnél, ráadásul ez nem így megy hogy te szeretnél és az leszel. Vámpírnaplókra alapozol?jézusom...
leírtam volna a megoldást de azzal rontottad el hogy leírtad hogy vámpír naplók rajongó vagy bocsi :)
18:47 Ez most kicsit összevissza lett. De én azért szeretnék örökké élni, mert egyszerûen szeretnék ott lenni végig és látni hova lyukad ki a világ, érted, nincsenek olyan céljaim vagy álmaim, hogyha valamivel végeznék akkor utána csak malmoznék a végtelenségig, mondhatjuk úgy is hogy egyszerûen csak vagyok és csinálom ami épp eszembe jut, viszont unatkozni sosem szoktam, akkor sem ha épp nem csinálok semmit, mintha nem is lennék rá képes (amin nem lepõdnék meg, mert elég sok mindenre nem vagyok képes ami másnak látszólag természetesen jön), na de mindegy, a lényeg hogy tuti nem unnám el magam, csak hát kár hogy nem élhetek örökké. (Aztán nem tudom, még mindig van lehetõségem orvosnak / kutatónak menni és feltalálni az örök életet, elég régóta foglalkoztat a dolog.) Na de ez már off és semmi köze kérdéshez. De ha már itt tartunk, a kérdezõ is inkább a vámpírosdi helyett kezdjen el természettudományokat tanulni, hátha rájön valamire. ;)
18:43 az örökké szó csak azokra igaz akik nem örökké élnek hiszen csak azok tudják milyen élni mivel kevés idejük van éni és ez a kevés idõ alatt próbálják megvalósítani az álmaikat
Azthiszed ha olyan lenne vámpírnak lenni ahogy azt te elképzelted akkor nem akarna mindenki az lenni. Ha tényleg olyan jó hogy: Nem öregszel és azért csak annyit teszel hogy néha iszol egy kicsit és nem mész ki a napra Akkor már nem lenne a földön mindenki vámpír??? Gondolkozz egy kicsit!!!! Közel sem olyan. Amúgy meg ha akarnál sem tudnál halálod elött vámpírlenni, A mai temetési módszerek nagyban megnehezítik azt. (szerencsére)
Érdekes hogy az emberek mennyire szeretnének öröké élni pedig nem bírnák ki.
A kérdező hozzászólása: Rendes válaszokat írjatok már!!!Nem érdekel az hogy nincsenek vámpírok meg nem fogsz átváltozni meg egyéb HÜLYESÉGEK!!!!!Kíméljenek a borulátók!!!!!
Ha akarod, ihatsz a vérembõl, és utána laza csuklómozdulattal megtekerem a fejed. DE! Ezután örökké engem kell szolgálnod, szóval gondold meg alaposan.
Figyelj Láttad mind 3 Alkonyatos szart? Mert ha igen akkor csak menj el Transzilvániába és ott mond drakulának, hogy harapj meg!
én is jobban szeretem a vámpírnaplókat egyébként vámpírok nem létezenek
Egyszerû!Éld az életed..ha feltûnik egy olyan ember, aki nem öregszik mittomén hány éve, akkor õ vámpír, és próbálj neki öö imponálni vagy mi xD ha szeretitek egymást, akkor a pasid félteni fog, és átváltoztat! :D ezt nemtom honnan szedtem :D Amugy ne nézéétek hülyének énmeg a vérfarkasokba hiszek na?, :D
szerintem a vámpírok ha léteznek is (vannak szerintem), akor eltérnek az általános róluk alkotott képrõl.hogy vért szívnak, az tuti. hogy hegyes fogaik vannak és fehér a bõrük meg falra másznak az már nem olyan biztos.ha többet akarsz tudni vagy keresni õket küldj privát emailt
Vannak vámpírok, lehet hogy már te is találkoztál eggyel csak nem kötötte az orrodra, hogy õ vámpír.Nagyon Naív vagy.Egy vámpír SOHASE fog átváltoztatni téged..inkább megöl.
én hiszek neked én is az akarok lenni de nem tudok....álitólag vannak vámirok valahol jól elrejtõzve egy sötét helyen...azt nem tudom sajnis h hol....de álitólag megkell h harapjon vért adjon a sajátjából és embert kell majd ölnöd
Leányom éppen átváltozik. Kitört rajta a napallergia, igy csak este megy le az utcára. A vérre rá sem bir nézni, bepánikol tõle. A minap voltam vele véradáson, és félelmetes, hogy reagált. A bõre, hófehér...... Szóval, mikor teljesen átalakult, ráderesztem. Rendben?
Na akkor én tuti vámpír leszek. :DDDDD
Én tudom hogy kell vámpírrá válni , ahhoz egész életedben rosszindulatúnak és gonosznak kell lenned , és az a büntetésed hogy amikor szent földbe temetnek életre kelsz és nem reinkarnálódhat a lelked :)
Ne akarj vámpír lenni.
Van bûntudatod amikor megeszed a csirkét? XD
ez csak figyelmeztetés nehogy utána bûntudata legyen:DD
Embereket ölnek a vámpírok , és? Tápláléklánc. Valamit enni kell. Valamit valamiért :)
A kérdező hozzászólása: kíméljenek az olyanok, hogy te hülye vagy...meg hogy nincsenek is vámpírok és nem alkonyatot nézek hanem vámpírnaplókat.És az én dolgom hogy miért akarok vámpír lenni!!

Én hiszek a lélekvándorlásban. Ez baj Isten szemében?

Legjobb válasz: sztem meg kamu a kérdésed.ha tényleg hinnél a lélekvándorlásban akkor nem érdekelne,hogy a keresztény Isten szerint bûn-e vagy nem.amugy ha szted van lélekvándorlás akkor mit gondolsz mégis ki más találta ki,ha nem maga a teremtõ Isten?

sztem meg kamu a kérdésed.ha tényleg hinnél a lélekvándorlásban akkor nem érdekelne, hogy a keresztény Isten szerint bûn-e vagy nem.amugy ha szted van lélekvándorlás akkor mit gondolsz mégis ki más találta ki, ha nem maga a teremtõ Isten?
nem baj :) Isten akkor sem fog rád haragudni ha szidod vagy megtagadod õt. a szeretet ellentéte a félelem és ez csak Téged blokkol. Ne félj, higyj. Akár a lélekvándorlásban :)
12:25 "ellentmond a kinyilatkoztatásnak is, mert az Isten szava szerint az ember..." Ne haragudj, de te is olyanban hiszel, aminek semmi bizonyítéka nincs. A biblia nem bizonyíték, csak egy könyv, amit emberek raktak össze, a kinyilatkoztatásban is csak hinni lehet, nem tényként kezelni. Természetesen, amiben hiszel, azt te tényként kezeled, tulajdonképpen így van ezzel mindenki. Mellesleg a reinkarnáció elve nem egy primitív pogány szokás, és nem is csupán annyi, amennyit te itt felvázoltál. Én hiszek az emberi reinkarnációban, de abban nem, hogy állatként vagy növényként születnék újjá. "ez vagy az a személy nem létezhetik mint másik személy: mert akkor már nem õ volna. " A lélek örök, és ugyanaz marad, csupán elhasználható testet vált.
12:25 megengedsz egy kérdést? a biblia konkrétan kizárja a lélekvándorlást? ha van benne ilyen rész akkor idéznéd nekem? csak kíváncsiság.
A Bibliában van szó a léálekvándorlásról, nem tagadja... Sõt... pl: a vakon született koldus esete az újszövetségben. kedves ortodox keresztények, ne kedjünk el errõl vitatkozni, mert úgyis nekem van igazam :O)
Az jó.ezek szerint akkor a saját mondandódat cáfoltad most meg...hát értelmes lény az ne is reinkarnálódjon az maradjon inkább értelmes:-D 17:33
"Csak olvastam a Bibliában hogy ebben nem szabad hinni mert az e, ber csak 1szer él meg stb stb....ezért kérdeztem. " A Biblia elég sok mindent ír és még több mindent megtilt... akkor ilyen alapon senki ne szexeljen házasság elõtt, különben öljék meg, a nõk szülés után a bûntõl való megtisztulás jegyében 1-2 hónapig ne fürödjenek, ne együnk rákot vagy más tengeri bizbaszt, ami nem hal. majd akkor hivatkozzon bárki is a Biblia tanítására, ha betartja azt...
Kedves 17:33! Igen, a Biblia konkrétan kizárja a lélekvándorlást, például így: "Az ember számára az a rendelkezés, hogy egyszer haljon meg, és utána ítéletben legyen része." (Zsid 9:27)
Igen, a Bibliában van szó lélekvándorlásról. Sõt, a korai iratok tartalmazták a reinkarnációt, mint a keresztény lét elemét, csak az újabb vallási vezetõknek (kb. VII. század) ez nem kedvükre való, ezért eltörölték, hogy ilyen irat valaha is volt. A Biblia is nem ilyen volt, mint most, csak sok fordításon esett át, ráadásul a fordítók férfiak voltak, akik kicsit ferdítettek rajta. üdv, Vallásfilozófia
"Sõt, a korai iratok tartalmazták a reinkarnációt, mint a keresztény lét elemét, csak az újabb vallási vezetõknek (kb. VII. század) ez nem kedvükre való, ezért eltörölték, hogy ilyen irat valaha is volt." Mármint ezt a kend puszta szavára, bemondásra kéne elhinni? Távol legyen. Inkább nézzél szépen csak utána hogy egészen 2-3. századig visszamenõ számtalan bibliai kézirat van, és sehol nincs benne semmi reinkarnáció. A Biblia szerint az ember halála után ítélet várja.
Kedves 62%os! Te Istent személynek tartod, te úgy gondolod, hogy ha erkölcsösen élsz, akkor majd õ eljön és beültet a jobbjára, elpusztítja a gonoszt teljesen. Na de kérlek pont a keresztények nézete az, hogy az ember eredendõen gonosz, akkor mindenkit meg kellene "ölnie" Istennek egytõl egyig. De nem, mi ehelyett, azt mondjuk, hogy az embernek magának kell legyõznie saját magát, azaz a benne rejlõ gonoszt, és csak úgy érhet el Isten termébe, de mivel egy emberélet(60-90 év) nem lenne elég erre, hiszen nagy a befolyás a külsõ tényezõk által, ezért van szó újjászületésrõl, hogy meglegyen az "idõnk" a szellemi fejlõdésre. üdv 25/F
20:20, na most akkor kizárja vagy nem? mert itt volt aki azt állította, hogy konkrétan még utal is rá...hány fajta Biblia létezik úgy mégis 23000 vagy mennyi és melyikben mirõl mit írnak, és kik mit, hogyan értelmeznek benne? itt kezdõdik a gubanc...17:33.
Na, kend kezdi kapisgálni, de úgy néz ki nem hallott megváltásról, kegyelemrõl, megigazulásról, bûnbocsánatról, stb. Így nehéz ám keresztény-kritikát folytatni, ha alapfogalmakkal nem vagyunk tisztában. :(
25/F! Írtam e-mailt. :) 27/L
De igen, hallottam róluk.igaz keresztényként neveltek de már nem vallom magam kereszténynek bizonyos okokból kifolyólag.igazad van...mert sztem egyetlen dolog van ami fontosabb a bibliánál meg a vallásnál:a szeretet.
Kedves Kérdezõ! Akkor olyasmiben hiszel, amire a legcsekélyebb bizonyíték sincsen, aminek nem találod sem a józan észben, sem a kinyilatkoztatásban legkisebb alapját sem. A lélekvándorlásban csak bizonyos primitív pogány népek hisznek, azok, akik azt vallják, hogy az ember elõbb mint majom, macska, ló, szamár jön a világra, csak aztán mint ez vagy az az ember, azután megint mint másik ember. Csupa logikai zagyvaság. Értelmes lény nem jöhet mint állat a világra s ez vagy az a személy nem létezhetik mint másik személy: mert akkor már nem õ volna. E mellett ez a naiv rege nyíltan ellentmond a kinyilatkoztatásnak is, mert az Isten szava szerint az ember ennek az életnek alapján veszi el odatúl örök jutalmát vagy büntetését, tehát nem él utána másik életet a földön!
Szerintem Isten bölcsebb annál, semmint egy ilyen dolgon akadjon fel, mikor láthatja, hogy az emberek olyan különbözõek! Ezzel Õ tisztában van. Õ szeret és nem ítélkezik:)
25/F-nek: Volna kedved beszélgetni, írni privátban? Azt a könyvet én is olvastam, tanulmányoztam. Éppen azért is kérdeztem rá, az "Önvaló" szó miatt! Illetve még mást is olvasok P. Bruntontól. Pl. A felsõbbrendû én A jóga titkos tanítása India titkai Továbbá Sri Ramana Maharshi (akinek a tanítványa volt P. Brunton)lejegyzett tanításait is olvasgatom rendszeresen. Jó volna végre valakivel írni, aki komolyabban olvasta, olvassa az említett irodalmat és hasonlókat! Részedrõl megoldható ez? :) 27/L
Attól függ, milyen vallás istenének szemében. Gondolom, te a kereszténységre gondolsz. Ott igen, baj, de miért kellene kereszténynek lenned, ha másban hiszel? Rengeteg vallás van, ami elismeri a reinkarnációt:) Olvass utánuk, keresgélj, amíg meg nem találd azt a vallást, amelynek a tanaival egyetértesz.
Melyik Isten szemében? A keresztény Isten szemében igen, mert azt hisszük, hogy a lélek csak egy testbe való, a testünk is ugyanolyan fontos, mint a lelkünk.
Ki mondja, hogy baj? Mindenki hisz valamiben, amíg azzal nem bánt, korlátoz más embereket, nem erõlteti rá másokra, addig nincs baj. Kit érdekel, mit mond a keresztény vallás, ki mondta, hogy az az igaz, a többi elmélet meg nem? Közben pedig mindegyik nyilvánvalóan az emberek szüleménye. (amivel nem akarom kizárni azt, hogy nem lehet igaz; én hiszek Istenben és a lélekvándorlásban is)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne a kérdésem kamu? Csak olvastam a Bibliában hogy ebben nem szabad hinni mert az e, ber csak 1szer él meg stb stb....ezért kérdeztem. mielött vádaskodnál hogy ez tuti kamu kérdés elösszõr bizonyosodjál már meg róla!vagy ha ennyire rosszindulatú vagy akkor minek válaszoltál?Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk! Pont
Ok, elhamarkodottan ítéltem igazad van.azért írtam mert szoktak lenni itt kamu kérdések, és nekem ez annak tûnt(tudod ilyen Jehova-tanúi tesztkérdések).de ha tévedtem akkor bocsi...amugy mit gondolsz a kérdésemrõl amit írtam?
Szerintem Isten orul, hogy gondolsz ra es erdekel hogy o mit gondol errol, es ez eleg neki, ugyanakkor Isten nem teremtett lelekvandorlast, de ha csak hiszel benne es keresed akkor meg fog teged talalni, nem kell magadtol megtalalni a valaszt, kerdezd ot es megmutatja az igazsagot:)
A kérdező hozzászólása: 19:56 Megköszönném! Nagyon érdekel ez a téma :)
19:56-kor írónak: Engem is érdekelne ez a megvilágítás, nézet! Keleti vallásokról írt tanulmányokban találkoztam az "Önvaló" fogalmával, stb. Ez az a "kulcsszó", ami miatt engem is érdekelne, hogy Te hogy látod ezeket a dolgokat. 27/L
A kérdező hozzászólása: 22:00 semmi baj csak máskor tényleg ne itélkezz elhamarkodottan :)
Most még nem, de késõbb komoly gondjaid támadhatnak emiatt...
Kérdezõnek és 27/Lánynak! A könyvet ajánlanám akkor, az az ember írását, aki megtette a szükséges lépéseket, az igazság megismerésétõl hajtva. Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége Ne ítéljetek elsõre, a tan értelmét magam is le tudnám írni, de inkább meghagyom nektek a "bogarászást", ha valami nem értenétek nyugodtan küldhetitek a privát levelet, szívesen válaszolok és segítek. Kedves 62%os neked is ajánlanám, mert tudom, hogy téged is hajt a valóság tudásának a vágya, neked is nagyon jók a meglátásaid és következtetéseid, kérlek tedd meg, hogy belenézel, benned is kitisztulnak a dolgot egy pillanat alatt. üdv 25/F
bocsánat elõzõ vagyok. gondolkodtam, és azért ajánlanám a könyvet inkább, mert a lélekvándorlás magyarázatához és az Önvaló teljes megismertetéséhez, nem lenne elég itt 3 oldal sem, elég hosszas lenne, a kiírt kérdésre pedig választ kaphat a kérdezõ ha elolvasta a könyvet. üdv üdv.
14:39 nek! Lehetséges, hogy nekem címezted a "megjegyzést", tehát reagálok. Tökéletesen tisztában vagyok vele mi az a kegyelem. A kegyelem az, ami elindíthat minket(lelkileg mélyponton lévõ embereket, akik már teljesen elveszettnek érzik magukat) ebben a fejlõdésben, amirõl beszélek. De ebbe ugyanúgy belefér a reinkarnáció. :) üdv 25/F

Mit gondoltok a "szellemekről"? Én nem hiszek a létezésükben de ha ilyen történeteket halok még a hideg is kiráz, pedig én nem hiszem benne. Akkor miért van ez? Hozzáteszem nem vagyok bolond :-)

Legjobb válasz: nem zárom ki a létezésüket de nem is hiszek bennük fõként... igazából amíg engem nem piszkálnak addig õszintén le is szaarom:D viszont a jó kis szellemsztorik 99.9% biztosan kamu, a maradék 0.1 csak egészen valószínû hogy az.

nem zárom ki a létezésüket de nem is hiszek bennük fõként... igazából amíg engem nem piszkálnak addig õszintén le is szaarom:D viszont a jó kis szellemsztorik 99.9% biztosan kamu, a maradék 0.1 csak egészen valószínû hogy az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!