Találatok a következő kifejezésre: Én hallom hívott felet, de ő (2 db)

Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós), de sajnos én hallom a hívott felet de ő semmit. Win. 2000-esem van. Mi lehet a gond?

Az el?bbi mikrofon problémát én irtam.

Legjobb válasz: Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Én hallom a hívott felet, de ő semmit. A mikrofonom rossz vagy a hangkártyát kell kicserélni?

Elég amat?r felhasználó vagyok. Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós)de sajnos nem m?ködik, pedig szeretném a skypehez használni.

Legjobb válasz: Az XP tálcáján, alsó sor, valószínûleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettõt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerõszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás elõtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerõszabályzó panelt is. Elvileg ezután mûködni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színû a dugó.

Az XP tálcáján, alsó sor, valószínûleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettõt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerõszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás elõtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerõszabályzó panelt is. Elvileg ezután mûködni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színû a dugó.
Én úgy tudom, ennek rengeteg oka lehet, amiben csak egy szakember tud kiigazódni. Nálam pl. pont fordítva van: a hívott fél tisztán hall engem, én viszont nem, és még mindig nem értem én sem, más sem, mi okból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!