Találatok a következő kifejezésre: Én hallom hívott felet, de (3 db)

Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós), de sajnos én hallom a hívott felet de ő semmit. Win. 2000-esem van. Mi lehet a gond?

Az el?bbi mikrofon problémát én irtam.

Legjobb válasz: Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Én hallom a hívott felet, de ő semmit. A mikrofonom rossz vagy a hangkártyát kell kicserélni?

Elég amat?r felhasználó vagyok. Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós)de sajnos nem m?ködik, pedig szeretném a skypehez használni.

Legjobb válasz: Az XP tálcáján, alsó sor, valószínûleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettõt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerõszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás elõtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerõszabályzó panelt is. Elvileg ezután mûködni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színû a dugó.

Az XP tálcáján, alsó sor, valószínûleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettõt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerõszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás elõtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerõszabályzó panelt is. Elvileg ezután mûködni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színû a dugó.
Én úgy tudom, ennek rengeteg oka lehet, amiben csak egy szakember tud kiigazódni. Nálam pl. pont fordítva van: a hívott fél tisztán hall engem, én viszont nem, és még mindig nem értem én sem, más sem, mi okból.

Van egy Nokia Xperia X6-os érintőképernyős telóm. A teló a beszélgetések (hívások) alkalmával elnémul, ill. bontja a kapcsolatot. A hívott fél nem hall engem, de én igen. Mi a baja?

Legjobb válasz: Nokia és Xperia?? itt a baj nem tudod a telód kilétét egy nokiát és egy Sonyericsson-t nem illendõ összekeverni!!! Azért abban az x6-os ban mégiscsak van egy kis Sony!

Nokia és Xperia?? itt a baj nem tudod a telód kilétét egy nokiát és egy Sonyericsson-t nem illendõ összekeverni!!! Azért abban az x6-os ban mégiscsak van egy kis Sony!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!