Találatok a következő kifejezésre: Én hallom hívott felet, (4 db)

Udv! IPhone 4-em telefonalaskor 1-2 perc utan nem hallja a hivott fél a beszédemet nem szakad meg a vonal én hallom az ő hangját csak ő az enyémet nem mi lehet a problema?

Legjobb válasz: Csinálj egy restore-t, ha az sem segít, akkor hardveres a probléma és javítani kell, ha van még rá gari, simán cserélik és újat kapsz ilyenkor.

Csinálj egy restore-t, ha az sem segít, akkor hardveres a probléma és javítani kell, ha van még rá gari, simán cserélik és újat kapsz ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Restore-nel elveszik minden adat??
ha csinálsz backup-ot, nem én a 4. telefonomon használom ugyanazt a backup-ot és minden olyan, mint ahogy azt annak idején beállítottam.
az a drága telefon XD

Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós), de sajnos én hallom a hívott felet de ő semmit. Win. 2000-esem van. Mi lehet a gond?

Az el?bbi mikrofon problémát én irtam.

Legjobb válasz: Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Van egy Nokia Xperia X6-os érintőképernyős telóm. A teló a beszélgetések (hívások) alkalmával elnémul, ill. bontja a kapcsolatot. A hívott fél nem hall engem, de én igen. Mi a baja?

Legjobb válasz: Nokia és Xperia?? itt a baj nem tudod a telód kilétét egy nokiát és egy Sonyericsson-t nem illendõ összekeverni!!! Azért abban az x6-os ban mégiscsak van egy kis Sony!

Nokia és Xperia?? itt a baj nem tudod a telód kilétét egy nokiát és egy Sonyericsson-t nem illendõ összekeverni!!! Azért abban az x6-os ban mégiscsak van egy kis Sony!


Én hallom a hívott felet, de ő semmit. A mikrofonom rossz vagy a hangkártyát kell kicserélni?

Elég amat?r felhasználó vagyok. Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós)de sajnos nem m?ködik, pedig szeretném a skypehez használni.

Legjobb válasz: Az XP tálcáján, alsó sor, valószínûleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettõt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerõszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás elõtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerõszabályzó panelt is. Elvileg ezután mûködni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színû a dugó.

Az XP tálcáján, alsó sor, valószínûleg találsz eg ykis hangszóró ikont. Kettõt kattintasz rá, bejön az ablak, Beállítások - Tulajdonságok - Felvételhez - bepipálod a Microphone négyzetet, Ok - megjelenik a hangerõszabályzó, ott is bepipálod a Microphone alatti négyzetet a Kiválasztás elõtt, majd Speciális fölre kattintasz és ott bejelölöd az 1 Microphone+20dB boost négyzetet. Utána bezárhatod azt az ablakot és a hangerõszabályzó panelt is. Elvileg ezután mûködni kell a mikrofonodnak ha jó helyre van bedugva a gépen. Általában a rózsaszín aljzat a hangkártyán és a fejhallgató kábelén is olyan színû a dugó.
Én úgy tudom, ennek rengeteg oka lehet, amiben csak egy szakember tud kiigazódni. Nálam pl. pont fordítva van: a hívott fél tisztán hall engem, én viszont nem, és még mindig nem értem én sem, más sem, mi okból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!