Találatok a következő kifejezésre: Én három fél hónapja (3 db)

Én három és fél hónapja szedem a tri-regol drazsét. Azóta állandóan ingadozik a vérnyomásom, és idegesebb igerültebb vagyok. Lehet hogy a gyógyszer miatt?

Egyszer majdnem terhes lettem de szerncsére nem így lett. A tünetek tökre olyanok voltak de megjött. Utána néztem a gyógyszernek és ott megtaláltam a tüneteket a mellék hatások közt. Négyszer kaptam ideg össszeomlást, szinte minden ok nélkül. Abahagyam ezt a gyógyszert?

Legjobb válasz: Bocs, de normális vagy???Azonnal menj el az orvosodhoz, és persze hagyd abba ezt a gyógyszert, lehet, hogy abszolut nem is szabadna fogamzásgátlót szedned. Nincs a tájékoztatóra irva, hogy ilyenkor abba kell hagyni, én másikat szedek, de ott le van irva, hogy ilyen tünetekkel azonnal abba kell hagyni.

Bocs, de normális vagy???Azonnal menj el az orvosodhoz, és persze hagyd abba ezt a gyógyszert, lehet, hogy abszolut nem is szabadna fogamzásgátlót szedned. Nincs a tájékoztatóra irva, hogy ilyenkor abba kell hagyni, én másikat szedek, de ott le van irva, hogy ilyen tünetekkel azonnal abba kell hagyni.
A tri-regolt már rég ki kellett volna vonni a forgalomból (lóadag van benne) ...
A kérdező hozzászólása: Köszi holnaptol nem szedem
A tri-regol nagyon erõs gyógyszer.Van millió más.Régen én is azt szedtem, de a dokim tanácsára váltottam .Most jadine-t szedek és sokkal jobb a közérzetem.Én is sokszor ingerült voltam a tri-regoltól

Én három és fél éve jégkorongozom, érzem, hogy izmos mindenem de vmiért a hasam, fenekm tiszta zsír, baszott nagyot ütök de a karjaim is satnyák. Valaki mondjon megoldást, hogy pár hónap alatt az erőm mellé normálisan is nézzek ki?

Legjobb válasz: több edzés, nincs csoki se nasi több mozgás esetleg valami fogyis modszert is csinálhatsz de elõbb bizonyosodj meg arról h tényleg szarul nézel ki vagy csak bemeslted magadnak

több edzés, nincs csoki se nasi több mozgás esetleg valami fogyis modszert is csinálhatsz de elõbb bizonyosodj meg arról h tényleg szarul nézel ki vagy csak bemeslted magadnak
ja de ha genetikailag ilyen testalkatod van nem tehetsz mit max szépíthetsz. szüleidnek is hasonló testalkata van?
combra/fenékre bringa a legjobb 4hónap alatt eltûnik a zsír. persze nem mind1 hogy hol és mennyit tekersz. hegynek fölfele 10km naponta 2-3 hónap alatt is meghozza az eredményt. karra pedig a súlyemelés, kondizás.
Nõk... :D Szóval, most jársz még edzésekre? Ha igen akkor csak egy kicsit kell megdobnunk az edzést. 2 járható utad van: 1. eszel rendesen, "tömegelsz" kicsit, ezalatt persze kiegészíted az edzésedet tricepsz, bicepsz és váll. Mivel jégkorongozol ezért nem tartom életbevágónak a teljes edzést bár lehet jobb lenne. 2. diéta, sok fehérjével. Itt az izomtömeged megtartása a cél, és a zsír elégetése. Megfelelõ diéta mellett sok edzéssel (ami gondolom van) hamar lemegy rólad. Majd amikor leszálkásodtál rendbe hozod a karod.
A kérdező hozzászólása: amugy értsétek már meg bazz, hogy nem eszek se zsirosat se cukrosat föleg, h edzöm állitja össze, hogy mit zabáljunk, és egy héten négy nagyon kemény edzésünk van ennél többre ha akarnék se tunnék lemenni max amatörre de azoközzt meg félkézzel végigmegyek..
A kérdező hozzászólása: milyen berci és milyen korosztály, holjátszik? Lehet, hogy ismerem:D bajnokságból...
ismertem egyszer egy srácot aki már kicsi korától jégkorongozott, és õ is egy picit husibb. de emellett annyira de annyira jó pasi hogy húúú, pedig nekem nem jönnek be a husis fiúk... szóval nem ezen múlik..
Berci? XD Amúgy kevesebb szíros kaja, cukros szarok, több fehérjedús étel, több edzés. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: soha nem eszek csokit! Amugy sztm izmos vok csak vhogy a zsirt le kéne dolgozni!(de téll van ralytam föleg a combom hátso részén, a seggemen, meg a hasamon)
A kérdező hozzászólása: nem

Én magyar vagyok 36 éves vagyok a barátom olasz 24 éves, 4 éve ismerjük egymást, de csak három honapja kezdünk együtt járni. Kapcsolatunk komoly, harmonikus öszinte gyereket szeretnénk, nem tudom hogy belevágjak e? félek a nagy korkülömbségtöl.

Legjobb válasz: Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj,ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.

Egy olasszal, aki ráadásul csak 24 éves, nem mernék hosszú távon tervezni. Gyereket pedigcsak akkor vállalj, ha össze is házasodtok. Úgy még van reményetek néhány együtt töltött boldog évre.
3 hónap után több, mint merész a gyereken gondolkodni :)
Sok a 12 év, de nem lehetetlen. A kapcsolat tönkremenetelének nagyobb így az esélye. Én csak akkor mennék bele, ha felkészültem lelkileg arra, hogy esetleg a közös gyermeket egyedül kell felnevelnem. Ez persze nem jelenti azt, hogy a barátságotoknak is vége szakad a válással.
Jó a friss hús csak nehogy pofára esés legyen belõle (Általában az történik)
Ti elég furcsa pár lehettek.A nagy korkülönbségtõl félhetsz is, mert nem biztos, hogy elég érett.
Van is alapja a félelmednek...
Te ismered a párodat. 4 év azért elég idõ ahhoz, hogy megismerd, és szerintem tartósabbak is azok a kapcsolatok, amik barátságnak indultak, mert így láttátok már egymást a lila köd nélkül is. Olaszország EU ország, gazdagabb is nálunk, így nem kell attól félned, hogy állampolgárságra hajt (ha mondjuk arab lenne vagy indiai, az más tészta). Szerintem nem kezdesz kifutni az idõbõl a gyerekszüléssel se, emiatt ne kapkodd el, fontosabb, hogy a gyerek egy megalapozott kapcsolatba szülessen.
3 hónap nem sok idõ, nem ismerted még ki igazán... és ha faképnél hagy terhesen? Sose lehet tudni. Viszont valljuk be kezdesz már kifutni az idõbõl (nem bántásból mondom). A nagy korkülönbség ne tartson vissza, én a helyedben jobban félnék attól, hogy tényleg faképnél hagy mikor a legnagyobb szükség lenne rá....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!valoszinü hogy jobban müködne ha megint barágsággá alakulna....de ö nem benne bele...a gyerekkel várok, az a baj hogy én sem tudok rá férfiként nézni...mert még ö is valahol gyerek...
A kérdező hozzászólása: azért irtad hogy egyedül kéne felnevelnem, mert szerinted elöbb utobb lelépne egy fiatalabbal, és én ott maradnék a gyerekkel?olaszországba élünk több nyelven beszélünk, én inkább magamtol félek....e hát 10 év mulva....ki tudja mi lesz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!