Találatok a következő kifejezésre: Én három fél (18 db)

Én három és fél hónapja szedem a tri-regol drazsét. Azóta állandóan ingadozik a vérnyomásom, és idegesebb igerültebb vagyok. Lehet hogy a gyógyszer miatt?

Egyszer majdnem terhes lettem de szerncsére nem így lett. A tünetek tökre olyanok voltak de megjött. Utána néztem a gyógyszernek és ott megtaláltam a tüneteket a mellék hatások közt. Négyszer kaptam ideg össszeomlást, szinte minden ok nélkül. Abahagyam ezt a gyógyszert?

Legjobb válasz: Bocs, de normális vagy???Azonnal menj el az orvosodhoz, és persze hagyd abba ezt a gyógyszert, lehet, hogy abszolut nem is szabadna fogamzásgátlót szedned. Nincs a tájékoztatóra irva, hogy ilyenkor abba kell hagyni, én másikat szedek, de ott le van irva, hogy ilyen tünetekkel azonnal abba kell hagyni.

Bocs, de normális vagy???Azonnal menj el az orvosodhoz, és persze hagyd abba ezt a gyógyszert, lehet, hogy abszolut nem is szabadna fogamzásgátlót szedned. Nincs a tájékoztatóra irva, hogy ilyenkor abba kell hagyni, én másikat szedek, de ott le van irva, hogy ilyen tünetekkel azonnal abba kell hagyni.
A tri-regolt már rég ki kellett volna vonni a forgalomból (lóadag van benne) ...
A kérdező hozzászólása: Köszi holnaptol nem szedem
A tri-regol nagyon erõs gyógyszer.Van millió más.Régen én is azt szedtem, de a dokim tanácsára váltottam .Most jadine-t szedek és sokkal jobb a közérzetem.Én is sokszor ingerült voltam a tri-regoltól

Én három és fél éve jégkorongozom, érzem, hogy izmos mindenem de vmiért a hasam, fenekm tiszta zsír, baszott nagyot ütök de a karjaim is satnyák. Valaki mondjon megoldást, hogy pár hónap alatt az erőm mellé normálisan is nézzek ki?

Legjobb válasz: több edzés, nincs csoki se nasi több mozgás esetleg valami fogyis modszert is csinálhatsz de elõbb bizonyosodj meg arról h tényleg szarul nézel ki vagy csak bemeslted magadnak

több edzés, nincs csoki se nasi több mozgás esetleg valami fogyis modszert is csinálhatsz de elõbb bizonyosodj meg arról h tényleg szarul nézel ki vagy csak bemeslted magadnak
ja de ha genetikailag ilyen testalkatod van nem tehetsz mit max szépíthetsz. szüleidnek is hasonló testalkata van?
combra/fenékre bringa a legjobb 4hónap alatt eltûnik a zsír. persze nem mind1 hogy hol és mennyit tekersz. hegynek fölfele 10km naponta 2-3 hónap alatt is meghozza az eredményt. karra pedig a súlyemelés, kondizás.
Nõk... :D Szóval, most jársz még edzésekre? Ha igen akkor csak egy kicsit kell megdobnunk az edzést. 2 járható utad van: 1. eszel rendesen, "tömegelsz" kicsit, ezalatt persze kiegészíted az edzésedet tricepsz, bicepsz és váll. Mivel jégkorongozol ezért nem tartom életbevágónak a teljes edzést bár lehet jobb lenne. 2. diéta, sok fehérjével. Itt az izomtömeged megtartása a cél, és a zsír elégetése. Megfelelõ diéta mellett sok edzéssel (ami gondolom van) hamar lemegy rólad. Majd amikor leszálkásodtál rendbe hozod a karod.
A kérdező hozzászólása: amugy értsétek már meg bazz, hogy nem eszek se zsirosat se cukrosat föleg, h edzöm állitja össze, hogy mit zabáljunk, és egy héten négy nagyon kemény edzésünk van ennél többre ha akarnék se tunnék lemenni max amatörre de azoközzt meg félkézzel végigmegyek..
A kérdező hozzászólása: milyen berci és milyen korosztály, holjátszik? Lehet, hogy ismerem:D bajnokságból...
ismertem egyszer egy srácot aki már kicsi korától jégkorongozott, és õ is egy picit husibb. de emellett annyira de annyira jó pasi hogy húúú, pedig nekem nem jönnek be a husis fiúk... szóval nem ezen múlik..
Berci? XD Amúgy kevesebb szíros kaja, cukros szarok, több fehérjedús étel, több edzés. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: soha nem eszek csokit! Amugy sztm izmos vok csak vhogy a zsirt le kéne dolgozni!(de téll van ralytam föleg a combom hátso részén, a seggemen, meg a hasamon)
A kérdező hozzászólása: nem
NEM. Sõt a szomszéd utcában (pl.a békási Shell kút vonala után) látott elsõbbségadás táblával se törõdj! :)

Aputól hárman örököltünk egy házat, volt egy élettársa igy a fele az élettársa lányát illeti. Apai részről a nővérem és én kaptuk a másik felét. Az élettárs lánya az adósságba se szállt be. Most meg egy villanyáltalány jött ki kamatostól. Mit tegyek?

A villany az én nevemen van,mert csak én vagyok helybeli.Ebbe meg már a n?vérem se akar beszállni.

Legjobb válasz: Ennek fuss neki még egyszer, mert nem értem. Csak arra tudok gondolni, hogy a fele eleve a lányé volt, és õ nem öröklés jogcímén jutott hozzá. Ha õ is apukád örököse lenne (ehhez az kéne, hogy a féltestvéred legyen), akkor nem a felét, hanem az egyharmadát kapta volna. Szóval írd le rendesen, hogy hogyan volt, mert így válaszolni sem lehet.

Ennek fuss neki még egyszer, mert nem értem. Csak arra tudok gondolni, hogy a fele eleve a lányé volt, és õ nem öröklés jogcímén jutott hozzá. Ha õ is apukád örököse lenne (ehhez az kéne, hogy a féltestvéred legyen), akkor nem a felét, hanem az egyharmadát kapta volna. Szóval írd le rendesen, hogy hogyan volt, mert így válaszolni sem lehet.
de hogy tehette meg, hogy nem szállt be az adósságba? Tudtommal aki örököl valami haszont, annak kötelessége fizetni is. ..
Ja, és persze a rezsi esetén számít, hogy ki lakik ott! Szóval ennyi információból sajnos jogilag lehetetlen megfelelõ választ adni a kérdésedre, ezért azt tanácsolom, hogy fordulj ügyvédhez, aki majd kikérdez rendesen, és megnézi a hagyatékátadó végzést, a tulajdoni lapot, meg mindent. Õ majd kibogozza, mi a helyzet, mert nem mondtad el eléggé világosan sajnos...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, apunak volt egy élettársa annak a lányáról van szó
Kényszer értekésítésél adjátok el a házat ha az élettárs lánya nem egyezik bele. Vagy ki lakik benne?
Ha az élettárs lánya apukádnak nem gyereke, és nem is fogadta örökbe, akkor õ nem örökölt apukád után, hanem eleve tulajdonostárs volt az ingatlan felén, ti pedig tesóddal 1/4-1/4 részt örököltetek, jól értem? És 1/2 rész meg a lányé volt eleve? Csak így van értelme. Ebben az esetben is persze az ingatlan terheit is mindenkinek arányosan kell viselnie, de!!!: a hagyatéki terhek csak titeket mint örökösöket terhelnek! Tehát nem mindegy, hogy a terhek, amikrõl beszélünk, csak a ti örökrészetekhez kapcsolódnak-e, vagy az ingatlanhoz magához (pl. rezsi, felújítás költségei, a teljes ingatlanra(!) felvett hitel törlesztése, stb.).
Nem tudom hogy hány éves vagy, de mi ötödik osztályban tanultuk: A metafora azonosít!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen
Általános iskola, alsó tagozat. Amúgy két távoli dolgot azonosít. Pl: felhõcápa..
Egy egyszerû példa, nekem annakidején így magyarázta a tanárom: Olyan a szeme, mint a bogáré ==> bogárszemû. De metaforákat használunk nap mint nap a beszédünkben: napkelte, napnyugta, stb.
Azonosításon alapuló szókép, amely nem keres közös vonást, csak egyenlõvé teszi a képi és fogalmi síkot. pl.: " Iluska lelkemnek gyöngyháza." Iluska= Fogalmi sík (azonosított) Gyöngyháza= Képi sík ( azonosító) Típusai: -Teljes metafora pl.: Hálót fon az est, a nagy barna pók. est= Fogalmi sík Pók= képi sík -Csonka metafora pl.: A hirtelen zápor csattogva elvonult. zápor= fogalmi sík

Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?

Legjobb válasz: Míg megtudjátok, hogy kisfiú, vagy kislány lesz, akkor már nem teheted így fel a kérdést. Én inkább úgy gondolkodnék, hogy képes leszek-e 4 gyermeket nevelni. S ha igen, akkor akár 4 lányt.

Míg megtudjátok, hogy kisfiú, vagy kislány lesz, akkor már nem teheted így fel a kérdést. Én inkább úgy gondolkodnék, hogy képes leszek-e 4 gyermeket nevelni. S ha igen, akkor akár 4 lányt.
Ne haragudj, de nem értelek. Tudod, sok mindenre hivatkozva mennek nõk abortuszra - ahogy itt olvasom - , de ilyen indokot még nem láttam. Az a baba pontosan ugyanúgy a tiétek, mint a másik 3. És ha kislány, akkor ezért nem is szereted? Kérdezted, ki mit tenne. Én szeretettel várnám.
Jézusom, nem gondolod komolyan, hogy elvetetnéd csak azért mert lány?? Milyen kérdés ez??
Ha lány lesz, már nem is kell?? Nem is tudnád szeretni? Te jó ég...
Sok eszed van.Védekezésrõl nem hallottál??
Nem tudom, mennyi pénzbõl éltek, milyen anyagiak között, de egy negyedik gyereket nem csak abból a szempontból kell átgondolni, hogy fiú lesz-e, vagy lány....
A 3 gyerekesek lassan nem is fognak nagycsaládosoknak számítani..
Akkor tartsd meg ha fel tudjátok nevelni ne a neme miatt. És ha lány akkor mi van? De a mai világban 4 gyerekkel....bátor ember vagy.
Vetesd el! Ha lány lesz, kegyetlen sorsa lesz! Ha fiú lesz, kegyetlen sorsa lesz a három lánynak!
Nehogy már mi döntsük el, hogy megtartsd-e a babát!!! Talán beszéld meg a férjeddel. Beszéljétek meg, hogy ha lány lesz, amire 50% esély van, akkor fogjátok-e tudni szeretni és el tudjátok-e majd tartani. Ha nem, vetessétek el.
"ha tudnám, hogy fiú lesz, a párom kedvéért megtartanám" ... atyaég. Ismeretlenül is sajnálom szegény lányaidat, milyen életük lehet. Mondd, az elõzõ három terhességnél is féltél, hogy lányod lesz? Kár, hogy nem vagy a rokonom, így most nem tagadhatlak ki a családból...
Nekem is az jutott rögtön eszembe, hogy ha az emberek HATÉKONYAN védekeznek, akkor nem szoktak teherbe esni. Érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki azzal jön, hogy de hát én védekeztem csak belecsúsztam a hibaszázalékba.. Akkor miért van az, hogy a környezetemben bevallottan azok szoktak teherbe esni, akik félvállról veszik a védekezést és azok nem, akik normálisan utánajárnak a lehetõségeknek? Szóval ezt a részét hagyjuk, hogy védekezés mellett is teherbe lehet esni... megfelelõ védekezés mellett NEM szoktak teherbe esni. Ne kábítsuk már magunkat, felnõtt emberek vagyunk.
Ilyet sem hallottam még, hogy valaki a baba neme alapján dönti el, hogy megtartja-e a babát vagy sem... Mennyi idõsek a lányok?
"Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám." Szóval, ha lány, akkor nem érdemelné meg, hogy éljen. Csak ha fiú. Mondom én, hogy ez a gyerek nemérõl szól. Mellesleg ilyen hozzáállással kérdezõ, ne szülj 4. gyereket!
Áruld már el, mivel védekezel, nehogy mi is terhesen maradjunk
A kérdező hozzászólása: Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám.
Jó, hogy nem azt javaslod, utolsó, hogy kockán döntsék el. Egy emberi életrõl van szó!!!
ha most 20 ember azt irja hogy tartsd meg akkor megtartod? És majd közlöd a gyerekkel felnõttkorában édes lányom/fiam csak azért élsz mert anyádnak a gyakorin 20 tök ismeretlen azt mondta hogy tartsalak meg. Férjeddel kell megbeszélned nem velünk. Ez nem a "eltörtem egy Herendit, hogy mondjam meg anyámnak.." c. kategória.
Tömör és rövid véleményem: Szerintem ne tartsd meg a babát. Nem kell ide kis regényeket írni, magyarázkodni, okoskodni. Mindenkinek más az értékrendje, mindenki más életet él. Nekünk meg semmi közünk hozzá, hogy hány gyereke van, s hogy esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik 20 a középsõ 18 lesz a kicsi pedig 13 éves.
Ha tudnád, hogy fiú lesz, megtartanád a férjed kedvéért...ugye? De jóslást vársz tõlünk, hogy megmondjuk, fiú vagy lány? Vagy mi??? De tényleg durva, hogy ha tudnád, hogy lány, megöletnéd, ha fiú, akkor élhet...Húúú, mint az ókorban...Még egy fiút el tudtok tartani? Akkor egy lányt is sikerülne! Vagy akartok még egy gyereket, vagy nem!!! Nem a fiú vagy lány a kérdés, hanem gyereket akartok vagy nem! Ezt döntsétek el! Mivelhogy nem fogod megtudni a 12.hét elõtt, hogy fiú vagy lány, ezért nem is értem, hogy mi a...... tetted fel ezt a kérdést??? Annyi eszed van, mint egy kiszáradt hintalónak, komolyan!!! A másik dolog, a védekezés! Csak akkor lehet védekezés mellett teherbe esni, ha nem veszed be a tablettát vagy nem húzod fel a gumit! Ez kinek a hibája???? Ezen is el lehet gondolkozni...
A párod szeretne kisfiút? Mondd meg neki, hogy 100%-ban rajta múlik a gyerek neme, ugyanis a férfi kromoszóma dönti el. És ha õ képtelen fiút csinálni, az nem a tied, de fõleg nem a gyerek hibája.
Valóban, megfelelõ védekezés mellett nem lehet teherbe esni, a hatékony az komoly odafigyelést és utánajárást igényel, amit sokan félválról vesznek és ez lesz belõle. 3 gyerek után, ha tényleg nem akartál már több gyereket akkor mûtéttel az orvosok véglegesen meddõvé tettek volna. Vagy a párod többször felhozta, hogy de jó lenne egy fiú is a 3 lány mellé és ezért lebegett egy újabb terhesség gondolata, félig tudatalatt? A másik, 3 gyerek után van lehetõség genetikailag beleavatkozni az orvosoknak a gyerek nemének kiválasztásába, vagyis genetikailag módosítják a nemét, persze ezt Magyarországon még sokan elítélik, de egyre elterjedtebb külföldön. Nem tudom egyébként mit vársz tõlünk, de ilyen hozzáállással lehet nem tartanám fontosnak, hogy az a gyerek megszülessen.
Azért vannak praktikák, hogy ha valaki nagyon fiút v lányt akar, akkor pl mikor szexel stb... szóval vannak, akik tényleg készülnek rá és nem csak úgy, lesz ami lesz, "védekezés mellett" esnek teherbe! Fõleg nektek kellett volna vigyázni, mert nektek nem is mindegy, hogy milyen nemû, ettõl függ az élete! Durva...
Mi is pont így voltunk, három kislányunk volt mindig vágytunk egy kisfiúra, persze bennem volt a félelem mi lesz ha kislány lesz?! Belevágtunk a férjem be sem akart jönni a 12. heti ultrahangra mondván õt ne , , üssem agyon", végül bejött! :D Az orvos azonnal közölte gratulálok a kisfiúkhoz, és adott is egy félre nem értelmezhetõ képet a fütyirõl! Most három hetes múlott és kisfiú! :)
Bárcsak tudnám, miért jobb egy fiú, mint egy lány...?
Egyszeru megoldhato megvarod a 14 hetet egy jo uh szakember latja fiu vagy lany Ha lany megolod ha fiu megtartod.Vagy fizetsz a 11heten genetikai vizsgalat megnezik. De a legtobb szulo gyereket akar egeszsegeset nem fiut vagy lanyt irigyellek a luxusproblemad miatt mi csak egeszseges babat szerettunk volna. Tudod a vedekezes dolog 25 eve elek nemi eletet soha nem lettem veletlenul terhes es itt is 4 gyerek van tervezett.
"Nyilván a félreértések elkerülése végett fûzte hozzá kommentbe, hogy..." Ja, biztos azért...:) Komolyan, ülj vissza az iskolapadba irodalom órára! Ha én arra vagyok kíváncsi, hogy ha van 3 gyerekem és becsúszott a 4., akkor más megtartaná-e, akkor úgy teszem fel a kérdést. De a kérdés nem így szólt, hanem, hogy ha van már 3 lány, de a férj fiút szeretne, de a kérdezõ tart attól, hogy mégis lány lesz, ezért megtartsa-e a babát, hát szerintem az elég egyértelmû kérdés! Az megint más, hogy rájött a kérdezõ, hogy mások miként vélekednek a gyerekvállalásról, ezért szépített és másított a dolgokon...
A kérdező hozzászólása: Neked meg még ennyi sincs mert ha lenne akkor tudnád, hogy védekezés mellett is teherbe lehet esni. Nagyokos!
A kérdező hozzászólása: A gyerekek között is nagy lenne a korkülönbség. A párom szeretné nagyon a babát hátha fiú lesz. Mit tegyek?
A párod csak azért szeretné, hátha fiú lesz???! ÉS ha lány lesz, már nem is szeretné??? HA nektek csak ennyi a kérdés, hogy fiú lesz-e, az anyagiak nem számitanak, akkor persze, tartsátok meg, hátha fiú lesz :D
Tudom, hogy itt mindenki azt írja hogy nevetesd el mert a gyereked, szertned kell stb.... van három gyereked, egy negyeid mellett már lehet hogy nem tudnál nekik jó életet biztosítani. Jelenleg az õ érdekeiket kell kizárólag nézned, mert az ami a hasadban van még nem egy baba csak egy embrió, még nincs tudata, még nem ember. Gondold jól meg, mert ez az egész nem arról szól, hogy elvetetni milyen gonosz meg minden, hanem a gyerekeidrõl és rólatok, szerintem nagyon nehéz 4 gyereket jó körülmények között tartai, én itt lehet, hogy megállnék. A te döntéses, válassz jól.
A kérdezõ és párja nem szeretnének negyedik gyereket, de mivel a férj vágyik egy kisfiúra ezért õ bevállalná a kérdezõ most nem tudja mit tegyen. Vagy nem jól értelmeztem a kérdést?
Apa és új párja pedig kislányt szerettek volna, de az is fiú lett.Anyámtól meg vagyunk neki 3-an fiúk.Na ezt add össze! :)
Ne haragudj, egybõl e jutott eszembe... http://www.youtube.com/watch?v=D-C-_scWRzE
Jó szapora vagy.
4 gyereketek van a meglátásaim szerint, ebbõl 3 nagyobb, egy nagyon picike. Én nem tudnám azt mondani 3 után, hogy "téged nem vártunk, nem kellesz, ráadásul lehet, hogy te is lány vagy, abból meg már van elég, kössz". Számomra a megfogant élet, élet. Az, hogy a nyolcévest csapjuk agyon vagy a 8 hetest vetetem el, nekem nincs különbség. Egy anya anya marad. Mindenkinek más a mentalitása, de ha nem akarok több gyereket, hatékonyan védekezek, ha pedig már ott van, akkor ott van és ott is marad. Ez a ti döntésetek, én csak a saját szemszögembõl válaszoltam. Én megtartanám, mert nem látok más megoldást a történetben. Az meg, hogy lány, soha nem lehet negatívum, akárhány lányod is van. Egy nõ szájából különösen csúnya ez.
Vetesd el! Csak gondolj bele, ha lany lesz, nem fogjatok annyira szeretni, mindig ott lesz bennetek, hogy miert nem fiu. Akaratlanul is. Raadasul ebben a mai helyzetben, meg egy gyereket is kockazatos vallalni, nem hogy negyet. Neveld fel azt a harom kislanyt boldogan, adj meg nekik mindent amit tudsz. Ne legyel felelotlen!
Lányok, lányok mikor veszitek már észre, hogy ez egy kamu kérdés, ami a népeket szeretné összeugrasztani:D
"Ne legyel felelotlen." Ezzel kicsit elkésett, nem gondolod?
Most mondanám, hogy fogadjatok örökbe, és akkor tuti, hogy kisfiú lesz, de gondolom, ha a férjed ennyire akar fiút, akkor a "vér" is számít.
Kedves 24-es! Értelmezõ képességeden van mit csiszolni! Ugyanis a kérdezõ azután kezdett el magyarázkodni, hogy mindenki leírta, hogy most komolyan ez dönti el, hogy abortusz vagy nem, hogy lány vagy fiú gyerek születik-e? Amúgy meg igen, normális, hogy 3 lány után az ember vágyik egy fiúra, de már baromira nem, hogy ez miatt egybõl menne abortuszra! Tényleg, olvasd el újra az egészet, mert marhaság amit írtál!
Nyilván a félreértések elkerülése végett fûzte hozzá kommentbe, hogy még mielõtt további ilyen válaszok érkeznének (talán jogosan, mert a kérdésbõl tényleg csak ennyi tûnik ki, hogy csupán a nem lenne a baj). Te nem szoktál amúgy kérdést kiírni? Mert akkor ezért nem érted szerintem.
Ja igen, 4 gyerekkel biztosan a védekezés nagymesterei vagytok....
A kérdező hozzászólása: Nem azért akarom elvetetni mert esetleg lány lesz, hanem azért mert nem terveztünk csak három gyereket.

Egy húrnégyszög három csúcspontjának koordinátái: A (6;2), B (- 1;3), C (- 2;2). A negyedik csúcspont az ordinátatengely negatív felén van. Melyek ennek a koordinátái?

Egy húrnégyszög három csúcspontjának koordinátái: A(6;2), B(- 1;3), C(- 2;2). A negyedik csúcspont az ordinátatengely negatív felén van. Melyek ennek a koordinátái?

Legjobb válasz: Nagyon komoly munkát igénylõ feladat. Két megoldás menetét írtam le: http://kepfeltoltes.hu/120125/2601115_www.kepfeltoltes.hu_.png Ha valamelyiket végig akarod csinálni, abban is segítek. Természetesen ha megoldod, az eredményeket is tudjuk ellenõrizni.

Nagyon komoly munkát igénylõ feladat. Két megoldás menetét írtam le: http://kepfeltoltes.hu/120125/2601115_www.kepfeltoltes.hu_.png Ha valamelyiket végig akarod csinálni, abban is segítek. Természetesen ha megoldod, az eredményeket is tudjuk ellenõrizni.

Holnap megyek a megasztárba, és már fél háromkor felkell kelni de én iszonyatosan nehezen kelek! Hogy keljek fel?

Holnap már 5 óra el?tt el kell indulni Pestre,és már fél háromkor fel kell kelnem hogy normálisan eltudjak készülni.Nagyon félek mert én nem vagyok az a korán alvó.Ha megpróbálok akkor csak forgolódok 1-fél 2-ig.Nem tudom mit csináljak mert kialvatlanul nem mehetek oda! Mit csináljak szerintetek?

Legjobb válasz: vegyek be altatót vagy mit csináljak? ja és 16/L

A kérdező hozzászólása: vegyek be altatót vagy mit csináljak? ja és 16/L
Ha altatót veszel be, akkor idõben feküdj le, hogy minimum 8 órát tudj aludni. Ha túl késõn veszed be, akkor hajnali háromkor még durva hatása lesz az altatónak és még 5kor is úgy fogsz kinézni, mint aki be van lõve. Vedd be este 7kor és nyomás aludni vak sötétben, síri csendben!
Minek kell ennek két és fél órát készülõdnie?XD 16 éves... Valamit valamiért, ha "énekesnõ" akarsz lenni nem sokat fogsz aludni, és mindig kába leszel... Amúgy ha már most leragadsz ilyen apróságnál milyen énekesnõ lesz belõled?
A kérdező hozzászólása: Mert fodrász megcsinálja a hajam..:D De ti légyszi ne ezzel foglalkozzatok hanem a kérdésre válaszoljatok
igyál egy pohár bort, v szívj be, v nyugtató, v altató. de este 6-7 körül, mert aztán nem tudsz flekelni.
Na, sikerült lejáratnod magad?
Lehet, h buuzi, és amikor smároltok, azt képzeli, hogy Brad Pitt nyelve van a szájában. Am. nemtom, ez számomra érthetetlen...:D
A kérdező hozzászólása: Állítása szerint már több lánnyal is volt... Én is azt tervezem hogy ha legközelebb jön kegyetlen vonzó leszek és leteperem :-P De mi van ha azt mondja hogy fáradt vagy talál valami más hüye kifogást? Vagy akármit csinálok nem áll majd fel neki? Annyira szörnyû érzés...Az eddigi barátaimnak elég volt ha felvettem valami dögös szerkót, vagy kicsit kezdeményeztem és már ugrottak is rám... Szóval lassan kezd elmenni az önbizalmam is :(
Szûz.Tuti szûz. Vagy hamar elélvez és fél, hogy nem tud majd kielégíteni. De inkább szûz. Teperd le, mássz rá. komolyan.Netudjon meghátrálni...
A kérdező hozzászólása: Látja hogy nekem ez nem olyan nagy ügy, mert mikor elmegy mindketten úgy teszünk mintha semmi abnormális dolog nem történt volna. Mindent megbeszélünk, csak errõl nem mond semmit.Eddig nem akartam kérdezgetni, vártam hogy õ mondja hogy mi a baj.Tudhatná hogy nem hagyom el, szeretem és biztos lehet ezen javítani... De ha legközelebb elõfordul, komoly beszélgetés következik majd, ami elõl nem hagyom kitérni.
A korai magömlés "sakkban" tartja. Fél. Beszéljétek meg, bátorítsd, hogy neked ez nem akkora "nagy " ügy. Ha már ott tartotok, és valóban korai magömlése van, onnantól kezdhetitek a terápiát, ami igen hosszadalmas, hiszen egy ejakuláció prékox-ból nem egyik napról a másikra gyógyul ki az ember.
Lehet, hogy csak nagyon izgul a barátod. Szerintem egy homoszexuális fiú nem élvez el egy nõvel való csókolózás alkalmával. Így én ezt a lehetõséget kizárnám. Az elõjáték sokat javíthat a dolgon. Nyugtasd meg, ha elsõ alkalommal nem sikerül, nem fogod elhagyni, nem mindenki születik "lepedõakrobatának". Fiúként bennem is van félelem, mert nem feküdtem még le lánnyal, és hát izgul az ember, hogy milyen lesz az elsõ. Amíg létezett a Danubius Rádió, volt egy mûsor, "Danubius Fórum", gyakran volt vendég dr. Rusz Edit, egy közismert szexuálpszichológus. Jelenleg a szexdoktor.hu oldalon lehet írni neki, és válaszol is! Nektek is tud segítséged adni, biztos vagyok benne. Gyakran volt hasonló betelefonáló, mint Te, és az esetek többségében a "vizsgadrukk" volt az ok.
OMG.Én már nem lennék vele...22évesen félév után sincs szex?tutira nem vonzódik hozzád..akár búza akár nem!23L.
A kérdező hozzászólása: Állítása szerint nem szûz...Szervi baja szerintem nincs, ugyanis az elején nem voltak merevedési problémái, csak akkor szex még nem nagyon jött szóba, mert nagyon friss volt a kapcsolat, és én még nem akartam lefeküdni vele.Már magamat hibáztatom, bár az eddigi barátaimmal soha semmilyen probléma nem volt.
Vagy beteg vagy meleg! Ez kicsit sem normális dolog! Kérdezz rá nyíltan mi az oka ennek a viselkedésnek!
NNem meleg õ csak nem tud ellazulni vagy pedig valamilyen szervi baja van. Beszélgessetek róla esetleg forduljon orvoshoz. A korai magömlést és a merevedési problémát egyaránt okozhatja az is hogy tulságosan izgul.. nem lehet hogy még szüz ?
Ha elment már egy vad csókcsatától is, szerintem már eléggé beégett ahhoz, hogy ne kelljen attól tartania, beég a korai elsüléssel. Nem akarlak letörni, de szerintem tényleg nem errõl van szó...
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is ettõl félek.A kapcsolatunk ezt leszámítva tökéletes, úgyhogy próbálok más magyarázatot találni.Lehet hogy gondjai vannak a korai magömléssel, és mikor kicsit jobban nyomulok, bestresszel hogy mi lesz ha beég?
Számomra is. Szerintem a fiúkhoz vonzódik:(
Ne magadat hibáztasd!!!!!! Ha volt már több párkapcsolatod, és mûködött a dolog, akkor rossz nem lehetsz. Vele van baj, de szerintem nem õszinte. És itt az alapja a jó kapcsolatnak. Mi az, hogy fáradt, meg fáj a feje? Ezt a nõk szokták mondani. Én soha nem vagyok annyira fáradt, hogy ha a barátnõm felajánlja magát, ne tudjak egy jót szeretkezni vele. Ez csak duma. Meg ott van az a fél év. Ha azóta sem történt semmi, a helyedben bennem kétségeket ébresztene. Tudom, a szerelem vak.

A gyes után köteles vagyok visszamenni dolgozni? Főállású anya szeretnék lenni, három gyermekem van, mi ennek a módja? Fel kell mondanom?

Legjobb válasz: Igen, akkor már vagy kérsz fizetés nélkülit, hogy legyen munkaviszonyod, de ebbe ugye miért is egyeznének bele, vagy fel kell mondanod.

Igen, akkor már vagy kérsz fizetés nélkülit, hogy legyen munkaviszonyod, de ebbe ugye miért is egyeznének bele, vagy fel kell mondanod.
Igen, a munkaviszonyt meg kell szüntetni, majd a MÁK-nál igényelni a fõállású anyaságit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!