Találatok a következő kifejezésre: Én egy lakom (199 db)

Ha egy ingatlanban kb 1/8-ad részem van, én nem lakom ott és az ott lakó másik tulajdonos (akinek nagyobb része van az ingatlanból kb 3/8-ad) közüzemi tartozásokat halmoz fel, akkor azt az én részemre is ráterhelhetik ha a mérők az ő nevén vannak?

Még csak nem is vagyok/voltam oda bejelentve.

Legjobb válasz: Jelen esetben két dolgot külön kell választani. A közmûszolgáltató a szerzõdõ féllel áll jogviszonyban, az esetleges tartozást elsõ körben rajta próbálja behajtani különféle módon (fizetés letiltás, foglalás stb). Amennyiben ez nem sikerül, akkor a tartozást kamatokkal és végrehajtási költséggel együtt a szerzõdõ fél tulajdonában álló ingatlanra terhelik (Bírósági eljárás), ami nem azt jelenti, hogy Te is automatikusan adóstárssá válsz, csak annyit, hogy eladás esetén az õ vételár részébõl a végrehajtó levonja a fenti összeget. Természetesen egy ilyen tulajdoni lappal rendelkezõ ingatlan nehezebben értékesíthetõ.

Jelen esetben két dolgot külön kell választani. A közmûszolgáltató a szerzõdõ féllel áll jogviszonyban, az esetleges tartozást elsõ körben rajta próbálja behajtani különféle módon (fizetés letiltás, foglalás stb). Amennyiben ez nem sikerül, akkor a tartozást kamatokkal és végrehajtási költséggel együtt a szerzõdõ fél tulajdonában álló ingatlanra terhelik (Bírósági eljárás), ami nem azt jelenti, hogy Te is automatikusan adóstárssá válsz, csak annyit, hogy eladás esetén az õ vételár részébõl a végrehajtó levonja a fenti összeget. Természetesen egy ilyen tulajdoni lappal rendelkezõ ingatlan nehezebben értékesíthetõ.
Az 1-essel teljesen egyetértek. annyit tennék még hozzá, hogy neked azért lehet károd, mert ha végrehajtó az ingatlant eladja, azt csak nyomott áron tudja megtenni. Így a te 1/8-adod forintban kifejezve nem annyit fog érni, mint tartozásmentesen.

Én egy régi belvárosi lakásban lakom a fütés központi és a szomszéd ház kazánjától kapjuk. Hogyan lehet a fütési díjat csökkenteni?

Sajnos az egyéni leválásra nincs lehet?ség.

Legjobb válasz: Hát sajna nem éri meg, mert akkor meg állandó cirkusz lenne, mert aki nincs otthon az nem fû, aki meg otthon van az fázik ha rajta kívûl senki sem fût õ meg ha fût akkor a szomszéd fala is melegszik-A megoldás az lenne talán, ha alulról és oldalról is körbeszigetelnék a házat.akkor az egész házban kevesebbet kellene fûteni és tartaná a meleget.Fontos, hogy a pince teteje is le legyen szigetelve mert az veszi el a legtõbb hõt-a falakat legalább a nap melegíti néha. ezt egyébként a lakók is megcsinálhatják. nem kell hozzá más csak nikecell lapok meg csemperagasztó és még bepucolni sem szükséges.

Hát sajna nem éri meg, mert akkor meg állandó cirkusz lenne, mert aki nincs otthon az nem fû, aki meg otthon van az fázik ha rajta kívûl senki sem fût õ meg ha fût akkor a szomszéd fala is melegszik-A megoldás az lenne talán, ha alulról és oldalról is körbeszigetelnék a házat.akkor az egész házban kevesebbet kellene fûteni és tartaná a meleget.Fontos, hogy a pince teteje is le legyen szigetelve mert az veszi el a legtõbb hõt-a falakat legalább a nap melegíti néha. ezt egyébként a lakók is megcsinálhatják. nem kell hozzá más csak nikecell lapok meg csemperagasztó és még bepucolni sem szükséges.

Ha Én Nyíregyházán lakom, itt járok terhesgondozásra, akkor van arra lehetőség, hogy Debrecenben szüljek? Ott van egy bababarát női klinika nagyon jó tapasztalatokkal. Én kádban szeretnék szülni, de úgy tudom Nyíregyházán ez nem lehetséges.

Ezt úgy képzelném el, hogy szülés el?tt 2-3 nappal már befeküdnék, mivel Nyíregyházáról kicsit hosszú lenne az út, és ott szülnék, bár nem választott orvosnál.

Legjobb válasz: Szia, nyíregyházi vagyok:)de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:)Én orosz dokihoz jártam:)

Szia, nyíregyházi vagyok:) de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:) Én orosz dokihoz jártam:)
A kérdező hozzászólása: Írtam priviben mail-t! Köszi a válaszodat!

Mindenki más ezerszer érdekesebb, mûveltebb, viccesebb és tehetségesebb mint én. Én itt lakok egy szabolcsi kis faluban, sekélyes és paranoiás emberek között, és ráadásul a legjobb barátomat is elveszítettem. Mit kezdjek most magammal?

Legjobb válasz:
Szia! Szerintem nem attól lesz valaki értékes ember, mert mondjuk vicces, vagy mondjuk nagyobb tehetsége van valamihez, mint az átlagnak. Vannak nagyon tehetséges és akár nagyon mûvelt, hovatovább akár vicces emberek is, akik aljasságokat követnek el, és végtelenül egyszerû életet élõ és talán egyszerûnek is mondható átlagemberek, akik meg csak mondjuk úgy ösztönösen képesek egyfajta morális tartással élni az életüket. Amúgy meg biztos hogy vannak neked is értékeid, s akár sok ezidáig kiaknázatlan rejtett tartalékod is, ami majd idõvel felszínre kerülhet, ha úgy kell lennie. De pl mindenképp rendelkezel egy olyan erénnyel -az általad leírtak alapján,- amivel nagyon sokan manapság talán nem; hogy mondjuk van önkritikád. Az egy jó alap emberileg szerintem (bizonyos egészséges határokon belül persze), ha nincs túlságosan a valóságtól elrugaszkodott önképed, és mondjuk nem képzeled magad világmegváltónak. De szerintem nem érdemes lebecsülnöd sem önmagadat, mert nem hiszem hogy bárki ember is van, aki úgymond üres kézzel; talentumok nélkül volna a világban. S így valószínûleg ez azokról az emberekrõl is elmondható, akik a környezetedben élnek, és akik megfelelõ távolságból talán sekélyesnek tûnnek. S talán van aki az is, erre persze neked nyilván nagyobb rálátásod van. De talán vannak olyanok is, akikhez ha egy kicsit közelebb mész, és legyõzhetõ akár ezáltal is a paranoiájuk, akkor kiderülhet róluk, hogy nem olyanok, vagy nem csak olyanok, vagy nem úgy és nem annyira, mint amilyennek talán onnan látszanak. Szerintem elõször próbáld meg szeretni magad és örülni mindannak, amid van, ami adatik számodra (s nem feltétlen csak anyagi természetû dolgokra gondolok), s aztán lehet hogy könnyebben tudsz másokra akár a környezetedben is szerethetõ emberekként nézni. Próbálj meg nem alapból megítélve õket és úgy hozzájuk állni bárkihez, mint egyhez az ugyanolyan (értékes) emberek közül, mint te magad is vagy. Nem akartam amúgy túlságosan közhelyes lenni és talán magam is sekélyesnek tûnök a válaszom okán, -s lehet hogy akkor az is vagyok- ;) , mégis azt hiszem hogy valahol ezzel a felfogással, vagyis a hozzáállás megváltoztatására irányuló törekvéssel orvosolható az ilyen jellegû probléma. Vagy sok pénzzel. De ez utóbbi csak átmeneti és látszólagos megoldás.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Szerintem nem attól lesz valaki értékes ember, mert mondjuk vicces, vagy mondjuk nagyobb tehetsége van valamihez, mint az átlagnak. Vannak nagyon tehetséges és akár nagyon mûvelt, hovatovább akár vicces emberek is, akik aljasságokat követnek el, és végtelenül egyszerû életet élõ és talán egyszerûnek is mondható átlagemberek, akik meg csak mondjuk úgy ösztönösen képesek egyfajta morális tartással élni az életüket. Amúgy meg biztos hogy vannak neked is értékeid, s akár sok ezidáig kiaknázatlan rejtett tartalékod is, ami majd idõvel felszínre kerülhet, ha úgy kell lennie. De pl mindenképp rendelkezel egy olyan erénnyel -az általad leírtak alapján, - amivel nagyon sokan manapság talán nem; hogy mondjuk van önkritikád. Az egy jó alap emberileg szerintem (bizonyos egészséges határokon belül persze), ha nincs túlságosan a valóságtól elrugaszkodott önképed, és mondjuk nem képzeled magad világmegváltónak. De szerintem nem érdemes lebecsülnöd sem önmagadat, mert nem hiszem hogy bárki ember is van, aki úgymond üres kézzel; talentumok nélkül volna a világban. S így valószínûleg ez azokról az emberekrõl is elmondható, akik a környezetedben élnek, és akik megfelelõ távolságból talán sekélyesnek tûnnek. S talán van aki az is, erre persze neked nyilván nagyobb rálátásod van. De talán vannak olyanok is, akikhez ha egy kicsit közelebb mész, és legyõzhetõ akár ezáltal is a paranoiájuk, akkor kiderülhet róluk, hogy nem olyanok, vagy nem csak olyanok, vagy nem úgy és nem annyira, mint amilyennek talán onnan látszanak. Szerintem elõször próbáld meg szeretni magad és örülni mindannak, amid van, ami adatik számodra (s nem feltétlen csak anyagi természetû dolgokra gondolok), s aztán lehet hogy könnyebben tudsz másokra akár a környezetedben is szerethetõ emberekként nézni. Próbálj meg nem alapból megítélve õket és úgy hozzájuk állni bárkihez, mint egyhez az ugyanolyan (értékes) emberek közül, mint te magad is vagy. Nem akartam amúgy túlságosan közhelyes lenni és talán magam is sekélyesnek tûnök a válaszom okán, -s lehet hogy akkor az is vagyok- ;) , mégis azt hiszem hogy valahol ezzel a felfogással, vagyis a hozzáállás megváltoztatására irányuló törekvéssel orvosolható az ilyen jellegû probléma. Vagy sok pénzzel. De ez utóbbi csak átmeneti és látszólagos megoldás.
Szia! Szerintem nem attól lesz valaki értékes ember, mert mondjuk vicces, vagy mondjuk nagyobb tehetsége van valamihez, mint az átlagnak. Vannak nagyon tehetséges és akár nagyon mûvelt, hovatovább akár vicces emberek is, akik aljasságokat követnek el, és végtelenül egyszerû életet élõ és talán egyszerûnek is mondható átlagemberek, akik meg csak mondjuk úgy ösztönösen képesek egyfajta morális tartással élni az életüket. Amúgy meg biztos hogy vannak neked is értékeid, s akár sok ezidáig kiaknázatlan rejtett tartalékod is, ami majd idõvel felszínre kerülhet, ha úgy kell lennie. De pl mindenképp rendelkezel egy olyan erénnyel -az általad leírtak alapján, - amivel nagyon sokan manapság talán nem; hogy mondjuk van önkritikád. Az egy jó alap emberileg szerintem (bizonyos egészséges határokon belül persze), ha nincs túlságosan a valóságtól elrugaszkodott önképed, és mondjuk nem képzeled magad világmegváltónak. De szerintem nem érdemes lebecsülnöd sem önmagadat, mert nem hiszem hogy bárki ember is van, aki úgymond üres kézzel; talentumok nélkül volna a világban. S így valószínûleg ez azokról az emberekrõl is elmondható, akik a környezetedben élnek, és akik megfelelõ távolságból talán sekélyesnek tûnnek. S talán van aki az is, erre persze neked nyilván nagyobb rálátásod van. De talán vannak olyanok is, akikhez ha egy kicsit közelebb mész, és legyõzhetõ akár ezáltal is a paranoiájuk, akkor kiderülhet róluk, hogy nem olyanok, vagy nem csak olyanok, vagy nem úgy és nem annyira, mint amilyennek talán onnan látszanak. Szerintem elõször próbáld meg szeretni magad és örülni mindannak, amid van, ami adatik számodra (s nem feltétlen csak anyagi természetû dolgokra gondolok), s aztán lehet hogy könnyebben tudsz másokra akár a környezetedben is szerethetõ emberekként nézni. Próbálj meg nem alapból megítélve õket és úgy hozzájuk állni bárkihez, mint egyhez az ugyanolyan (értékes) emberek közül, mint te magad is vagy. Nem akartam amúgy túlságosan közhelyes lenni és talán magam is sekélyesnek tûnök a válaszom okán, -s lehet hogy akkor az is vagyok- ;) , mégis azt hiszem hogy valahol ezzel a felfogással, vagyis a hozzáállás megváltoztatására irányuló törekvéssel orvosolható az ilyen jellegû probléma. Vagy sok pénzzel. De ez utóbbi csak átmeneti és látszólagos megoldás. Jha és a télnek is vége :)
Szia!Semmi gond azzal, hogy valaki érdekesebb, mûveltebb, viccesebb, tehetségesebb mint te.Mindenki más!Te is biztos egyedi vagy valamiben!És ha egy legjobb barátot ellehet veszíteni, akkor az nem is legjobb barát és igaz barát.Hogy mit kezdj magaddal?Próbálj meg felállni és kikászálódni a "szarból".Próbálj meg mosolyogni, akkor is ha nem könnyû!És keress jobb barátot/barátokat!Sok sikert!
Nem lennél ribanc, szerintem. Feltéve, ha kb egyidõsek vagytok...
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok....
Akkor magad is eldöntheted ezt a kérdést! Lehet a lányoknak is szórakozni, nem? Nem csak a pasiknak.
Ha akarod, akkor tedd meg, miért lennél r*banc ha csak 1 éjszakára is szólna a dolog.A pasik menõk ha sok csajt ágyba visznek, bezzeg ha a nõ van együtt valakivel... Én belemennék, még akármi lehet belõle.
Szerintem sem lennél az, de a környezeted meggyõzõdésem szerint annak fog tartani. Hiszen a környezeted a csávóról is mást gondol mint Te, a tetted is biztosan másképp fogják értékelni. Kérdés mennyire adsz a véleményükre... Ja és 99, 9% hogy látja tetszik neked és hát hülye lenne kihagyni a ziccert hogy átmenjen rajtad (ha van alapja annak hogy szoknyabolondnak mondják)... De a fogalmazásodból az is lejön, hogy neked ez is belefér :D 22F
Simán menj bele, sõt facsard úgy ki, hogy ha szoknybolond is, utána csak rád tudjon gondolni.
Mindegy hogy más mit mond róla! Ismerd meg és megtudod! Ribanc meg akkor lennél , ha van pasid és megcsalod a fiúdat vele! A ribancon kívül persze más, szép szavakkal is illetnének rendesen!
Szentem nem lennél az egyetlen egyéjszakás kaland miatt. Viszont el kell hogy keserítselek: a környezetedben annak fognak tartani :|
A kérdező hozzászólása: Nincs pasim...az biztos h megszólná pár barátom, h miért csináltam.De egyszer miért ne tehetném azt amit szeretnék, anélkül, h ne kapnék elõítéleteket?

Van egy fiú akit nem régen ismerek, az iskolámba jár, egy évvel nagyobb mint én .Az én utcámban lakik, minden reggel együtt megyünk suliba, neten is beszélünk nagyon rendes és kedves. Vajon mit gondol rólam?

Mikor beszélünk akkor nem olyan , hogy kérdezek töle valamit és ? épp h válaszol , hanem vállaszol mesél meg minden :) és tudom , hogy ahhoz h legyen ebböl egy kapcsolat türelem kell, ami nekem nincs, hogy tudnám felgyorsítani a dolgokat?

Legjobb válasz: Ha õ volt az aki rádköszönt és a neten is szokott veled beszélgetni, akkor szimpatikus vagy neki, ezt elhiheted! Te döntsd el mit akarsz, de szerintem mindkét megoldás egyformán jó: ha már mem birod, akkor kezdeményezz. De akár várhatsz is még mondjuk egy hetet. Sok sikert :)

Ha õ volt az aki rádköszönt és a neten is szokott veled beszélgetni, akkor szimpatikus vagy neki, ezt elhiheted! Te döntsd el mit akarsz, de szerintem mindkét megoldás egyformán jó: ha már mem birod, akkor kezdeményezz. De akár várhatsz is még mondjuk egy hetet. Sok sikert :)
beszélj neki arról hogy te többet érzel mint barátság. és akkor õ meg fogjam mondani hogy õ is szeret e téged, vagy csak barátság lehet.
A kérdező hozzászólása: de az a baj , hogy nem régóta beszélünk mert suli kezdés ota minden nap látuk egymást reggel van az egyik ment el a másik mellet vagy a másik eccer csak rámköszönt és ugy keztünk el beszélni neten. és max 2 hete iserjük egymást...féelk h elsiettem de félek h baj ha túl sokat várok..
Szerintem 2 hét után már rákérdezhetsz, h mit gondol rólad, abból a beszélgetésbõl meg már jön a többi...
sztem legyél türelmes én is az voltam és <3 de ha naon nem tuc várni akk mond neki h neked õ több mint 1 barát haver és majd õ is mondja ha így gondolja ha meg nem akk leõb-utóbb õ is így lesz vele...tapasztalat ;)

Én egy panelban lakom a 7.-en. Miért van az, hogy ha hívom a liftet, akkor előbb a 10.-re megy, függetlenül attól, hogy hívták-e fent vagy sem?

Ha nem hívták, miért megy mégis fel el?bb?

Legjobb válasz: Hát a lifteknek is szoftvere van (mint bármelyik számítógépnek), nyilván el van romolva. Lehet, érdemes lenne bejelenteni, hogy ilyet csinál. Esetleg az lehet még, hogy be van ragadva fenn a 10-en a gomb, vagy ott romlott el valami. Csak akkor szabadna felmennie, ha lentrõl megy fel valaki, és megnyomta a 10-est, vagy ha a 10-en nyomták, hogy beszállnának.

Hát a lifteknek is szoftvere van (mint bármelyik számítógépnek), nyilván el van romolva. Lehet, érdemes lenne bejelenteni, hogy ilyet csinál. Esetleg az lehet még, hogy be van ragadva fenn a 10-en a gomb, vagy ott romlott el valami. Csak akkor szabadna felmennie, ha lentrõl megy fel valaki, és megnyomta a 10-est, vagy ha a 10-en nyomták, hogy beszállnának.
szerintem is elrontották a programozást, vagy elromlott magától. De az is lehet, hogy a 10. emeleten rossz az érintkezése a hívógombnak. Alaphelyzetben a földszinten áll, vagy mindig felmegy a 10-re? Elvileg úgy kéne mûködnie, hogy abban az irányban vesz fel amerre menni akarsz, feltéve, hogy nem csak egy hívógomb van. Azon kívül érzékelnie kellene, hogy mekkora súly van a liftben, tehát nem áll meg más emeleten, ha sokan vannak benn.

Három éve vásároltunk egy lakást+hozzá tartozó kocsi be állót! Ma megkeresett az egyik lakó hogy elakarja bontani a beállókat! Mit tehetek ennek meg akadájózásában? Azt leszámítva hogy leütöm? " "

Az érv hogy nem csak az autót tárolom a beállóba (neki nincs be állója ) gumik, felnik szerszámok vannak ott) meg hogy ez nem mûhely. Õ felfog jelenteni mert akkoriba a beállókat a földhivatal engedélye nélkül építették és az a terület a közös udvaron van, azaz övi is mert az elõzõ lakok csak az anyagot vették meg a beállóhoz nem a területet, teljesen be pöccent hogy lebontatja, na most egészen eddig kb 20 évig nem bökte a csõrét csak most? Mit tehetek ha tényleg elakarja bontatni a beállókat ami a közös udvaron van?A Lakást úgy hirdették hogy kocsi be állóval! A kocsi be állókat régebben csinálta elõzõ három lakó! (3dbot) Szerintem csak irigy hogy nekem van autóm és betudok vele állni neki meg nincs, nyugdíjas begyöpösödött pálinkabetyár,nem tudja mit csináljon mivel bosszancson , ilyen hülyeségeket talál ki....De kíváncsi leszek a másik autó be álló tulajdonosai véleményére is..Jógilag gondolom az ö igaza lesz elõnyben mert a területet nem vették meg az udvaron az elõzõ lakok, de akkor mindenki bele egyezett hogy oké legyen 3 beálló az udvaron. Most meg mégsem.A bele egyezésrõl tudtommal nem készült írott formátum.

Legjobb válasz: Én meg úgy felrúgnám az öreget, hogy a göncölszekérrõl bediktálná az alvázszámot! Határozottan lépj fel ellene, és be fogja fejezni.

Én meg úgy felrúgnám az öreget, hogy a göncölszekérrõl bediktálná az alvázszámot! Határozottan lépj fel ellene, és be fogja fejezni.
mivel az udvar osztatlan kozos tulajdon, ezert a tulajdonostarsak donthetnek ugy, hogy lebontjak az amugy engedely nelkul odaepult autobeallokat. ehhez csak egy tarsashazi kozgyules szukseges, amin ezt eldontik. egyedul a 'palinkabetyar' sem intezkedhet. attol, hogy te 'megvetted' az autobeallot, meg nem valt jogos tulajdonodda, mivel kozos teruleten van. fogalmazhatunk ugy is, h. az elozo tulajdonos teged ezzel becsapott (te meg naiv voltal, es nem nezted meg tenylegesen mit veszel).
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat hogy 10 év után elévül az a dolog hogy engedély nélkül épültek oda! ez igaza lehet? Valamint ha a másik 2 beálló tulajdonos , vagy akár csak az egyik is rajtam kívül nem egyez bele a lebontásba, nem bonthatók le ?
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat is! ma megint nekem állt és nem sok kellet hozzá, hogy Monika show legyen a lépcsõházba :)

En szlovakiaban lakom, de ha kijarom a sulit akkor szeretnek budapestre menni dolgozni, es berelni egy lakast is. Milyen a munkalehetoseg budapesten? Es milyen ott lakni? Nekem nagyon tetszik es szeretnek ott lakni

uzleti suliba jarok es lesz eretsegim. csak erdekel h szerintetek jo otlete....

Legjobb válasz: Én csak azt tudom, hogy mi, pestiek szeretnénk inkább vidéken élni. A vidékiek meg Pestre vágynak. Nem olyan jó itt élni, mint amennyire távolról gondolják az emberek. S noha ez egy nagy város, munkát találni sem sokkal könnyebb, mint máshol.

Én csak azt tudom, hogy mi, pestiek szeretnénk inkább vidéken élni. A vidékiek meg Pestre vágynak. Nem olyan jó itt élni, mint amennyire távolról gondolják az emberek. S noha ez egy nagy város, munkát találni sem sokkal könnyebb, mint máshol.
A kérdező hozzászólása: enis varosban lakom es imadom a varosi eletett nem szeretem a videket inkabb a nagy varosokat

Most mit tegyek? Nagybátyámtól örököltem egy Porsche 911 est. Nem mai, de kitünõ állapotú. Én egy panelban lakom, van egy Fiat Stilom. Melyik autót adjam el? Van garázsom is, jelenleg ott a Porsche, a Stilo meg a csillag garázsban.

Legjobb válasz: Pénztárca függõ a dolog. Ha havi 300ezret keresel, akkor elgondolkodhatsz a Porschen, de ha csak 150ezret, akkor kár erõltetni. Neked kell tudni, hogy mennyi a bevételed meg a kiadásod és belefér-e egy luxusautó fenntartása, tankolás, alkatrész, biztosítás stb.

Pénztárca függõ a dolog. Ha havi 300ezret keresel, akkor elgondolkodhatsz a Porschen, de ha csak 150ezret, akkor kár erõltetni. Neked kell tudni, hogy mennyi a bevételed meg a kiadásod és belefér-e egy luxusautó fenntartása, tankolás, alkatrész, biztosítás stb.
Hát én is dilemmában lennék. Ha fiatal lenne, azt mondanám, add el, fektesd be a pénzt, aztán pár éb múlva vehetsz belõle Porschét. Na de egy ilyen ritkaságot már én is sajnálnék, fõleg hogy örökölted. Tedd el jó helyre, élvezd ki néha, aztán utána meglátod.
Jó, hát most ideiglenes kivonod, aztán van 2x fél éved gondolkodni hogy mi legyen az autóval.
A kérdező hozzászólása: Ideiglenesen csak kétszer fél évre lehet kivonni.
89-es? Az még levegõs. 98-ban jöttek ki a vizesek. Akkor be kéne tenni valami jó helyre ahol nyugodtan állhat, aztán egyelõre ideiglenesen kivonatni a forgalomból. Utána kéne nézni hogy hogyan lehet hosszabb idõre ezt megtenni, anélkül hogy végleg ki kéne vonni. 5 év múlva mehet rá az OT-rendszám, na akkor lesz csak igazán értékes.
A kérdező hozzászólása: Vagyis még levegõs.
A kérdező hozzászólása: 89-es. Még vizes.
akkor tartsd meg.
Ez a nem mai, mit jelent? Léghûtéses, vagy már vizes? Ha levegõs akkor azt meg kéne õrizni mert annak csak felfelé megy az értéke, ha az elsõ vizes szériából van, akkor ne tartogasd, add el, azt nem jó befektetés megtartani.
A kérdező hozzászólása: Na de az öregbratyó azt várná el . . .
Hacsak anyagilag nem állsz a gödör alján, egyiket sem adnám el. A Fiatot használnám mint eddig, a Porschét meg hobbiautónak megtartanám, néha mennék vele egyet ide-oda. Kérdés hogy a terheket hajlandó vagy-e kifizetni. De mindennapos közlekedésre semmiképp sem a Porschét ajánlanám, ez azoknak való akiknek budai villájuk van és 3 másik autó különbözõ célokra.
Na, mit csináltál?Meg van még a Porsche?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!