Találatok a következő kifejezésre: Én egy duci vagyok, (6 db)

H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen

Én 170 cm vagyok és 56 kiló, ez a testsúly normális, vagy egy kicsit duci vagyok?

Legjobb válasz: Normális és akármilyennek mondanak hogy kövér vagy vagy vékony vagy te olyan vagy amilyen te ilyen fajta vagy! szerintem tökéletes! :)

Normális és akármilyennek mondanak hogy kövér vagy vagy vékony vagy te olyan vagy amilyen te ilyen fajta vagy! szerintem tökéletes! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Igaza van az elsõ válaszolónak! Teljesen normális, egészséges testalkatod van!!!
Teljesen normaly!

Az cink hogy nekem egy nálam jóval fiatalabb és vékonyabb lány tetszik, de én duci vagyok?

18/F

Legjobb válasz: Miért lenne cink? Ha õ tetszik hát õ tetszik.

Miért lenne cink? Ha õ tetszik hát õ tetszik.
Az hagyjan, hogy 12 eves, de hogy vekonyabb is?? Nem vagy te egy kicsit perverz???
A kérdező hozzászólása: 15. És esély az mennyi van arra h összejöhetek vele. Eddig csak idõsebb nõim voltak. (19-32)


Én vagyok a bíró. Vihetek egy Duck-ot, hogy tisztítson a perem alatt?

Legjobb válasz: Hát ha muszáj, akkor muszáj...

Hát ha muszáj, akkor muszáj...
Bíró vagy, de nem tudpd, hogy jogod van hozzá? Ez a magyar oktatás. :D Aki dönt, Emese bírónõ, köszönjük az ítéletet. XD

Én egy kicsit duci vagyok, szerintetek hordjak szoknyákat?

És ha igen milyet?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan. Ha formás a lábad, akár rövidebbeket is.

Szerintem nyugodtan. Ha formás a lábad, akár rövidebbeket is.
Ha szeretnél akkor hordjál, ne mások véleményével foglalkozz, hanem azzal, hogy te jól érezd magad.Tehát, ha szeretnél hordjál és ha netán zavar, hogy mit gondolnák mások akkor olyan hossszúságut, amiben nem érzed kényelmetlenül magad és fontos, hogy magabiztos legyél benne.
Sztem ne hosszú szoknyát vegyél fel (nem is divat most és valószínûleg úgy néznél ki mint akit zsákba húztak), a félhosszú, vagy térd alattig érõ olyan szoknya, ami vagy egyenes, vagy A vonalú, vagy bõvítések vannak benne (lefelé bõvülõ). Fekete! Vagy sötét, de semmiképpen ne világos vagy keresztben csíkos vagy mintás, vagy nagy mintás. Nem érdekes amúgy, hogyha nem vékony a bokád vagy a lábszárad, ha boldogan és jókedvûen viseled a ruhád, hidd el!
Én sem voltam soha nádszál, ezért a mini kimaradt, de a térdigérõeket nagyon szeretem.A lényeg, h a husis combimat takarja.A szoknya a nõiesség egyik legfontosabb jelképe. Kamaszkoromból viszont emlékszem, amikor felvettem egy minit, és eléggé negatív visszajelzéseket kaptam, és utána hónapokig csúf békának éreztem magam, csakmert egy mini nem áll jól.Ma már nevetek ezen, de akkor eléggé szarul esett.
Szerintem térdig érö ceruzaszoknyát viselj. Kötelezö a magas sarkú cipellö, fantasztikus lábakat csinál, megnyújtja és vékonyítsa. Hosszú szoknyát ne viselj, mert alacsonyít és még ducibnak látszik benne valaki.
Szerintem egyszerre csak egyet vegyél fel.:) Amúgy a duciknak jobban áll a szoknya, ha nem ronda, hájas a vádlijuk.
A szoknya jobban takar mint a nadrág. Ha nagyon sok a felesleg hosszú szoknya. Vékonyítani nem fog de takar.A nadrágban minden látszik a vastag comb a nagy segg a háj a hason a csíp´ön. ´F´öleg egy jó kis tapadós farmer nagyon csúnya lehet. De egy hosszú szoknya és egy hozzá ill´ö blúz fels´ö ami nem tapad rád, igen elegáns vonzó lehet. Ha csak felesleged van és a lábaid nem gáz akkor térdigér´öt is akár. Mini csak szupi lábakra való.
Az egyik ostálytársam háát elég duci(152cm 58kg)Nincs önkritikája. Felvett egy farmerszoknyát. Nem nézett ki rosszul. Sõt! Vékonyabbnak nézett ki.
egy hosszú bõ szoknya sztem jobban eltakarja a kövér részeket mint egy nadrág
Minit semmi féle képpen sem. Az nagyon kihangsúlyozza a hájat. Inkább földig érõ hosszút. Én semmilyen szoknyát nem hordok, mert nem vagyok sajnos vézna alkat:( De nem is hiányzik a szoknya:)
Kéész...ma már a duci szó kimerül az 58kg-nál?Nevetséges. És igaz, hogy takar a hosszú, de hogy néz ki?Mint egy parasztasszony...én húztam már szoknyát, de rosszul éreztem magam benne...ha te jól érzed magad szoknyába, húzd csak fel!
Igenis jol allhat a szoknya duciknak is ha nem formatlan a lab, es a magassarku cipo vekonyit.

Szerencsésnek mondhatom magam, mekkora szerencse kell, ahhoz, hogy egy nagyon szép csinos okos orvosnővel összejöttem egy chat oldalon, úgy hogy én sose kellettem a nőknek, mert eléggé duci, csúnya vagyok?

Felmentem egy chat oldalra, borzalmas undok buta lányok vannak ott, le is akartam jönni, mondom úgy se volt szerencsém a nőkkel, mert eléggé csúnya kövér vagyok és 28 évesen csak 1 két éves kapcsolatom volt, szóval itt akkor miért lenne szerencsém, amikor rám írt egy nő és tök jól el kezdtünk beszélgetni képet nem láttunk egymásról. Kiderült hogy ő is 28 éves és ráadásul orvosnő és csak kipróbálás gyanánt jött fel. Aztán megtörtént a képcsere és elámultam, mert túl jó nő volt, szinte bizti voltam benne, hogy kamu, ilyen nincs.....de tovább beszélgettünk tök jól. Aztán eljött az első találkozás ideje és meglepően ott is jól éreztük magunkat és szép lassan ismerkedtünk és azóta már fél éve egy pár vagyunk

Legjobb válasz: Szerencsés vagy. Mit vársz, mit írjanak neked a válaszolók?

Szerencsés vagy. Mit vársz, mit írjanak neked a válaszolók?
K.pd be, engem bezzeg elkerül az ilyen. Dugd fel magadnak a szerencséd.:( :D
Gratulálok neked! Nagyon szerencsés vagy!Aki meg a bikát írta, annak elmondanám, hogy lányismerõseim elmondása alapján a legtöbb bika kinézetû illetõ az ágyban már csak ökör.
nem csak a kulso szamit ! mellesleg megjegyzem nincs csunya ember csak lusta. azert ha megakarod tartani a bnodet jobban figyelj magadra. nem art ha eljarsz sportolni es veszel par ruhat. csak ugy minta ferfiak a nok is szeretik ha parjuk igenyes magara.
Utolsó válaszoló, ott a pont! a kérdezõnek pedig gratulálok, nagy adag szerencse kellett hozzá, de szerintem nem érdemes kételkedned, elõfordul az ilyen :) Sok szerencsét és legyetek boldogok!
gratulálok. legyél követendõ példa a gyk-n megtalálható összes, önbizalomhiányos srácnak :) egyébként én nem jöttem volna fel ide büszkélkedni, megtartottam volna magamnak. így most lesz egy rakás ember, aki utálni fog téged, még ismeretlenül is.
Most ezzel dicsekedni akarsz vagy mi? Mert sok értelme nem volt, hogy kiírtad...
A kérdező hozzászólása: Valóban okosnak tartanak ez talán kárpótolja a külsõmet. Matematikus vagyok
ritka, gondolom az orvosnõ szellemi partnert keresett, ezért eltekint a külsõdtõl. Talán minél késõbb viszi el mellõled egy jó kiállású bika.
Elsõ vagyok. Vélemény: szerencsés vagy. Tapasztalat: nekem is összejött már pár alkalmi és komolyabb kapcsolat is cseten. Nem egyedi eset a tiéd.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy ez mennyire gyakori mennyire ritka szerintetek
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatokat véleményeket.
ez aranyos :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!