Találatok a következő kifejezésre: Én egy duci (8 db)

H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen

Én vagyok a bíró. Vihetek egy Duck-ot, hogy tisztítson a perem alatt?

Legjobb válasz: Hát ha muszáj, akkor muszáj...

Hát ha muszáj, akkor muszáj...
Bíró vagy, de nem tudpd, hogy jogod van hozzá? Ez a magyar oktatás. :D Aki dönt, Emese bírónõ, köszönjük az ítéletet. XD

Én egy kicsit duci vagyok, szerintetek hordjak szoknyákat?

És ha igen milyet?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan. Ha formás a lábad, akár rövidebbeket is.

Szerintem nyugodtan. Ha formás a lábad, akár rövidebbeket is.
Ha szeretnél akkor hordjál, ne mások véleményével foglalkozz, hanem azzal, hogy te jól érezd magad.Tehát, ha szeretnél hordjál és ha netán zavar, hogy mit gondolnák mások akkor olyan hossszúságut, amiben nem érzed kényelmetlenül magad és fontos, hogy magabiztos legyél benne.
Sztem ne hosszú szoknyát vegyél fel (nem is divat most és valószínûleg úgy néznél ki mint akit zsákba húztak), a félhosszú, vagy térd alattig érõ olyan szoknya, ami vagy egyenes, vagy A vonalú, vagy bõvítések vannak benne (lefelé bõvülõ). Fekete! Vagy sötét, de semmiképpen ne világos vagy keresztben csíkos vagy mintás, vagy nagy mintás. Nem érdekes amúgy, hogyha nem vékony a bokád vagy a lábszárad, ha boldogan és jókedvûen viseled a ruhád, hidd el!
Én sem voltam soha nádszál, ezért a mini kimaradt, de a térdigérõeket nagyon szeretem.A lényeg, h a husis combimat takarja.A szoknya a nõiesség egyik legfontosabb jelképe. Kamaszkoromból viszont emlékszem, amikor felvettem egy minit, és eléggé negatív visszajelzéseket kaptam, és utána hónapokig csúf békának éreztem magam, csakmert egy mini nem áll jól.Ma már nevetek ezen, de akkor eléggé szarul esett.
Szerintem térdig érö ceruzaszoknyát viselj. Kötelezö a magas sarkú cipellö, fantasztikus lábakat csinál, megnyújtja és vékonyítsa. Hosszú szoknyát ne viselj, mert alacsonyít és még ducibnak látszik benne valaki.
Szerintem egyszerre csak egyet vegyél fel.:) Amúgy a duciknak jobban áll a szoknya, ha nem ronda, hájas a vádlijuk.
A szoknya jobban takar mint a nadrág. Ha nagyon sok a felesleg hosszú szoknya. Vékonyítani nem fog de takar.A nadrágban minden látszik a vastag comb a nagy segg a háj a hason a csíp´ön. ´F´öleg egy jó kis tapadós farmer nagyon csúnya lehet. De egy hosszú szoknya és egy hozzá ill´ö blúz fels´ö ami nem tapad rád, igen elegáns vonzó lehet. Ha csak felesleged van és a lábaid nem gáz akkor térdigér´öt is akár. Mini csak szupi lábakra való.
Az egyik ostálytársam háát elég duci(152cm 58kg)Nincs önkritikája. Felvett egy farmerszoknyát. Nem nézett ki rosszul. Sõt! Vékonyabbnak nézett ki.
egy hosszú bõ szoknya sztem jobban eltakarja a kövér részeket mint egy nadrág
Minit semmi féle képpen sem. Az nagyon kihangsúlyozza a hájat. Inkább földig érõ hosszút. Én semmilyen szoknyát nem hordok, mert nem vagyok sajnos vézna alkat:( De nem is hiányzik a szoknya:)
Kéész...ma már a duci szó kimerül az 58kg-nál?Nevetséges. És igaz, hogy takar a hosszú, de hogy néz ki?Mint egy parasztasszony...én húztam már szoknyát, de rosszul éreztem magam benne...ha te jól érzed magad szoknyába, húzd csak fel!
Igenis jol allhat a szoknya duciknak is ha nem formatlan a lab, es a magassarku cipo vekonyit.


Szerencsésnek mondhatom magam, mekkora szerencse kell, ahhoz, hogy egy nagyon szép csinos okos orvosnővel összejöttem egy chat oldalon, úgy hogy én sose kellettem a nőknek, mert eléggé duci, csúnya vagyok?

Felmentem egy chat oldalra, borzalmas undok buta lányok vannak ott, le is akartam jönni, mondom úgy se volt szerencsém a nőkkel, mert eléggé csúnya kövér vagyok és 28 évesen csak 1 két éves kapcsolatom volt, szóval itt akkor miért lenne szerencsém, amikor rám írt egy nő és tök jól el kezdtünk beszélgetni képet nem láttunk egymásról. Kiderült hogy ő is 28 éves és ráadásul orvosnő és csak kipróbálás gyanánt jött fel. Aztán megtörtént a képcsere és elámultam, mert túl jó nő volt, szinte bizti voltam benne, hogy kamu, ilyen nincs.....de tovább beszélgettünk tök jól. Aztán eljött az első találkozás ideje és meglepően ott is jól éreztük magunkat és szép lassan ismerkedtünk és azóta már fél éve egy pár vagyunk

Legjobb válasz: Szerencsés vagy. Mit vársz, mit írjanak neked a válaszolók?

Szerencsés vagy. Mit vársz, mit írjanak neked a válaszolók?
K.pd be, engem bezzeg elkerül az ilyen. Dugd fel magadnak a szerencséd.:( :D
Gratulálok neked! Nagyon szerencsés vagy!Aki meg a bikát írta, annak elmondanám, hogy lányismerõseim elmondása alapján a legtöbb bika kinézetû illetõ az ágyban már csak ökör.
nem csak a kulso szamit ! mellesleg megjegyzem nincs csunya ember csak lusta. azert ha megakarod tartani a bnodet jobban figyelj magadra. nem art ha eljarsz sportolni es veszel par ruhat. csak ugy minta ferfiak a nok is szeretik ha parjuk igenyes magara.
Utolsó válaszoló, ott a pont! a kérdezõnek pedig gratulálok, nagy adag szerencse kellett hozzá, de szerintem nem érdemes kételkedned, elõfordul az ilyen :) Sok szerencsét és legyetek boldogok!
gratulálok. legyél követendõ példa a gyk-n megtalálható összes, önbizalomhiányos srácnak :) egyébként én nem jöttem volna fel ide büszkélkedni, megtartottam volna magamnak. így most lesz egy rakás ember, aki utálni fog téged, még ismeretlenül is.
Most ezzel dicsekedni akarsz vagy mi? Mert sok értelme nem volt, hogy kiírtad...
A kérdező hozzászólása: Valóban okosnak tartanak ez talán kárpótolja a külsõmet. Matematikus vagyok
ritka, gondolom az orvosnõ szellemi partnert keresett, ezért eltekint a külsõdtõl. Talán minél késõbb viszi el mellõled egy jó kiállású bika.
Elsõ vagyok. Vélemény: szerencsés vagy. Tapasztalat: nekem is összejött már pár alkalmi és komolyabb kapcsolat is cseten. Nem egyedi eset a tiéd.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy ez mennyire gyakori mennyire ritka szerintetek
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatokat véleményeket.
ez aranyos :) )

Az cink hogy nekem egy nálam jóval fiatalabb és vékonyabb lány tetszik, de én duci vagyok?

18/F

Legjobb válasz: Miért lenne cink? Ha õ tetszik hát õ tetszik.

Miért lenne cink? Ha õ tetszik hát õ tetszik.
Az hagyjan, hogy 12 eves, de hogy vekonyabb is?? Nem vagy te egy kicsit perverz???
A kérdező hozzászólása: 15. És esély az mennyi van arra h összejöhetek vele. Eddig csak idõsebb nõim voltak. (19-32)

Én 170 cm vagyok és 56 kiló, ez a testsúly normális, vagy egy kicsit duci vagyok?

Legjobb válasz: Normális és akármilyennek mondanak hogy kövér vagy vagy vékony vagy te olyan vagy amilyen te ilyen fajta vagy! szerintem tökéletes! :)

Normális és akármilyennek mondanak hogy kövér vagy vagy vékony vagy te olyan vagy amilyen te ilyen fajta vagy! szerintem tökéletes! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Igaza van az elsõ válaszolónak! Teljesen normális, egészséges testalkatod van!!!
Teljesen normaly!

Pénteken megyek a 4D Genesisbe Bp-re, mennyibe kerül az UH és a CD? Én még egy kérdés, duci kismamáknak mennyire lehetett látni a babájukat? Tényleg bezavar a vastagabb hasfal?

Köszönöm szépen a válaszokat! :))

Legjobb válasz: Az árat elfelejtettem megkérdezni, a honlapon 10500 van, de nekem az kevésnek tûnik, vagy valóban ilyen olcsó lenne?

A kérdező hozzászólása: Az árat elfelejtettem megkérdezni, a honlapon 10500 van, de nekem az kevésnek tûnik, vagy valóban ilyen olcsó lenne?
Szia, tényleg 10500, de ebben csak a dvd van benne. Ha kérsz cd-t a képekkel, akkor az még 1500 ft. Nem fogsz csalódni bennük, én mindkét terhességemmel odajártam!!! Nagyon nagy élmény lesz! Nagyon jó hely!
szia! az uh30perc vizsgálat+dvd felvétel+1dbfotó=10500ft ez ennyibe kerül, sztem is nagyon jó áron van. A honlapon megtudod még nézni, h mi mennyibe kerül még. Én ma megyek, már voltam máskor is, és jó helyre mész az tuti!! A vastagabb hasfalról sokat nem tudok írni, de az biztos, h itt nagyon jó gép van, nem hinném h van amit nem látnának vele! a másik meg, h a terhesség elõrehaladtával mivel nagyobb a baba egyre jobban látni. Uhogy nyugi, biztos jól fog látszódni! te amúgy hány hetes vagy? szia 22 hetes
Nekünk majdnem egy órás volt a dvd (a vizsgálat) 2008-ban. Barátnõméknek 2010-ben szintén. Én majd novemberben megyek a második gyerkõccel újra. Ne aggódj, nagyon profi és igen kedves a hölgy, a gép meg tényleg nagyon jó minõségû. 10500 Ft a vizsgálat, dvd, lelet, kép + 1500 Ft-ért kérhesz (nem muszáj) cd-t képekkel, kb. 40 db kép van rajta.
Szia! Én, mint túlsúlyos kismama (20 kg plusszal) nyilatkozom: nagyon jó képek lettek a babymrõl a 25. héten. Tehát nem zavaró a vastagabb hasfal. És tényleg csak ennyibe kerül. Vagy igényelj babamamatudakozós klubkártyát és 10% kedvezményt is kapsz belõle :) )) http://www.babamamatudakozo.hu egy 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Tényleg nagyon olcsó, és milyen sokan dícsérik õket, már nagyon várom az elsõ "olyan" találkozást a kisbabámmal. :) Minden jót kívánok mindenkinek! :) Sok boldogságot!

A barátnőm egy kicsit duci, de én pont ezt szeretem benne. Elhatározta hogy lefogy, és elég valószínű hogy sikerülni is fog neki. Attól félek, hogy vékonyan nem fog tetszeni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha csak a külsejét szereted, akkor nem is szereted igazán. Ha jobban érzi magát vékonyan, akkor fogadd el olyannak, amilyen lesz... attól õ még ugyanaz a lány fog maradni.

Ha csak a külsejét szereted, akkor nem is szereted igazán. Ha jobban érzi magát vékonyan, akkor fogadd el olyannak, amilyen lesz... attól õ még ugyanaz a lány fog maradni.
Elsõ válaszoló: Nem, a nõiességnek nagyon fontos részei a gömbölyded formák, és hogy ezek mekkorák, az alkati kérdés. Egy világéletében 65 kilós, 160 centis (pirospozsgás, mosolygós, virgonc) lány szinte betegnek néz ki, ha lefogy 55-re (beesett szemek, arc, csontos fehér kar, váll......). Szóval nem mindegy. Picit fogyhat, ha nagyon akar, de azt is sporttal, ha lehet. Köv randira menj egy kis transzparenssel: "Ne foggyá le!" és tedd ki a szobájába, s mondd, h ez a véleményed. :) Sajnálom, de én legalábbis alig bírom a vékony lányokat. Olyan "fél fogamra sem elég"-érzés. Volt olyan kísérlet, ahol ffiaknak rengeteg különbözõ alkatú nõt mutogattak, s pontozniuk kellett, mennyire vonzóak. Az épp jóllakott ffiak a vékonyabb lányokon idõztek el jobban, míg az éhesek szignifikánsan eltérõ mértékben sasolták a ducibbakat. Logikus: az annyiszor emlegetett õsember azt láthatta ebben, h ez a nõ (vagy a hely, ahonnan jött) akárhogy is, de bõvelkedik az élelemben, ami jó az urának is, no meg a kis purgyéknak is. Így esett, hogy lányokat én csak 70 kg fölött :) Volt már kivétel, csodálatos is, de a szabály, az mégis szabály :) 27/F
mindenekelõtt vigyázz rá, félszemmel figyeld és kérdezged h áll a dolog, mert nem mindegy mivel akar fogyni, és hogyan, mert ha beindul a jojó effektus az csak rosszabbat tehet. ha látod h picit fogyott (és magadban azt akarod h ne folytassa) akkor tényleg mondd el neki h ez a kis fogyás már épp elég, nagyon jól néz, ki de ne többet
Épp ugyanez a gond nálam is, csak én nem mondhatom, "hogy már eleget fogytál", nem szólhatok bele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!