Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves srác vok (5 db)

Én egy 17 éves srác vok és a bnőmmel eleinte sokszor lefeküftünk de, mostmár vagy 2 honapja nem, én akarok deő nem! Mi lehet ennek az oka? ő aztmondja hogy nincs kedve. De élvezia szexet akkor vajon mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.

Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.
Vagy már nem szeret és mással kavar, csak valamiért nem meri elmondani.
Légy türelmes vele, és semmiképp se erõltesd a dolgot. Beszélgess vele, kérdezd meg hogy mit gondol, hogy lehetne ezt megoldani, és próbálj segíteni neki. Hidd el, neki is rossz ez, ha szeret téged.
Ehy ideig ne szexeljetek , haggy neki idõt, hogy ujra kivánjon. Csináljatok közös programokat stb.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! mindenképpen megfogadom õket!
Hát szerintem itt valami komolyabb dolog lehet. Ha nekem nincs kedvem, akkor max. két hét.. elõbb-utóbb lesz, ha tetszik a dolog! :) Szerintem. És ez a normális. 2 hónapra elmenjen vkinek a kedve? Inkább kérdezz rá, de csak óvatosan, aranyosan, mondd meg neki, hogy mindenben segítesz, csak beszéljen, mert így nem tudsz segíteni, és látod, hogy valami van.
A kérdező hozzászólása: aha értem és kössz neked is! :) azé jó tudni hogy vannak értelmes emberek is!XD írjatok még!
Szia! Nem lehet, h most valami miatt ideges? Pl. vizsgaidõszak? Mert olyankor jobb, ha hagyják tanulni az embert. Vagy talán az utóbbi idõben kicsit sok volt és most "pihenésre" végyik :-D

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

Én egy 16 éves srác vok és 12 cm a péniszem hogy növelhetném meg?

Legjobb válasz: Abban ne nagyon reménykedj hogy nõni fog mert annak pici a valószínüsége. Egyéként hidd el nem a méret a lényeg ;-) De tényleg. Ha a nyelvmunkád jó akkor már nagy bajok nem lehetnek.

Abban ne nagyon reménykedj hogy nõni fog mert annak pici a valószínüsége. Egyéként hidd el nem a méret a lényeg ;-) De tényleg. Ha a nyelvmunkád jó akkor már nagy bajok nem lehetnek.
én egy 15éves szûz lány vagyok és örülnék ha a barátomnak 12cms lenne mert akk nem félnék tõle annyira!de am úgyis megnõl mert növésben vagy!láttad a tibor vagyok de hóditani akarok cimü filmet?:D abban úgy növesztették meg a fiúk hogy a végére vmi madzaggal egy kissebb virágcserepet kötöttek és lógatták hogy a súlly lehúzzaXD!ezt nem kom irtam (a filmes részét) csak vicces!am várd meg!még fejlõdni fogsz!
Egyrészt honnan méred? Másrészt meg ha ekkora akkor ekkora, nagy növekedést sehogy sem tudsz elérni...
Sokféle mûtéti és egyéb eljárás van erre, de ilyen fiatalon semmiképp sem javallott. Egyet biztosan mondok: jeleneg nincs kockázatmentes, mellékhatásokat nem okozó módszer. Az összes ilyen csak kamu...
Befogod a satuba és átrohansz a másik szobába.
hogy elvegyem az önbizalmad én 15 vagyok és jóval nagyobb. :D
milyen lehet az élet 12 cm-es léccel?Hihetetlen
HulJe gyermekek, ti meg azt nem halottatok, hogy a csajnak nem szamit a penisz hossza, CSAK A VASTAGSAGA !
"Abban ne nagyon reménykedj hogy nõni fog" Már miért ne nõne , 15 éves vok nekem is fél éve 12, 5cm volt most meg 14, 5cm akkor miért nem nõ?
21 éves korig nö a [email protected] meg ha nem nö meg akkor ott a vazelin
Vegyél egy BMW-t. (Hú, de le fognak ezért pontozni :-)
õ pedofil ha jár veled!
Jézusom, te még gyerek vagy , pláne nem egy 23 évessel kell összejönnöd! Õ meg egy pedofil ha ilyenre gondol!!!
Ilyen esetben a 10 év nagyon nagy különbség!Ha te 23 lennél, õ 33 az már más lenne! Egy 23 évesnek nem kell egy kisgyerek! Gondolj bele, egy férfi, te meg még csak egy kis csitri vagy! Nem egy érett nõ!Ugyan mihez kezdenél vele és õ veled!? Amúgy szerintem is kamu!
Egy 23 évesre màr jo ha tudsz mosni, fözni, takaritani, mert leendö anyosod ez alapjàn is fog megkedvelni, vagy épp megutàlni. Màsrészt a szüleid belemennének? És a növéred??????' A sràc nem véletlenül a friss husi szagàt érezte meg rajtad? Mi a jàràs neked? CSok, , séta. Vagy még komolyabb?
Fúú el sem hiszem hogy vannak még ilyen pedofilok a börtönben a helyük.
Vagy egy nagy nyomorék a csávó akinek nemjut korabeli nõ.
Ha is akarja...ott nagy gondok vannak!! A fejében fõleg, ez hihetetlen!!
háth... ez elõször is egy kamu kérdés sztem, mert egy 10 évvel idõsebb srác nem égeti magát egy pisissel.... ha meg nem akkor egy nagy baromság
13 évesen ne ilyeneken járjon az eszed...
sztem nem kell offolni a lányt. biztos nem direkt lettek szerelmesek egymásba... Ha Te úgy érzed, hogy képes lennél járni vele, úgy értem, hogy meg tudod neki adni azokat a dolgokat, amire szüksége van, vagy tud rád várni, akkor nyugodtan járhattok, de arra számítsatok, h a környezet nem nagyon fogja elfogadni, ahogy ez látszik itt is a válaszolok körében.
A kérdező hozzászólása: kösy hogy megvédtél...:) õ nem olyan mint ahogy ti gondoljátok õ is visszahúzódó és tudom hogy szeret mert õ hozta fel az egészet és nem én vagyok az egyetlen voltak már fiatalabb barátnõi és velük se volt több a smárolásnál
Egy 23 évesnek- akármit is mond- nem csak a smároláson jár az esze!!! Ezt jegyezd meg! Õ már jóval többet akar ártatlan csókolózásnál!
Szia (srác vagyok, 22 múltam) Ha általánosságokat akarnék írni, akkor bizti nem helyeselnék, nagyon nem... De nyilván nem egy átlagos helyzet, ahogy ti sem vagytok azok;) Az teljesen OK, hogy manapság a 13 évesek is úgy nyomulnak, hogy megfordul az ember fejében, hogy hm, lehetne velük ezt-azt - az uyanis természetes, hogy a fiuk buknak a fiatalságra. Azért hagy kérdezzem meg: Ti mirõl szoktatok beszélgetni? Nem tudom, neked volt-e már hosszabbtávú kapcsolatod? Ha igen, akkor tudod, hogy fontos, hogy legyen valami közös az életetekben, és ha nem is ugyanúgy látjátok a dolgot, de tudjátok elfogadni a másikat. Még mielõtt reflexbõl jönne benned a válasz, hogy de te szereted és elfogadod: én NEM KÉTLEM, hogy szereted, vagy hogy õ téged! Éppen ezért látná be a srác, ha szeret, hogy nincsen dolgotok egymással. A párod - jó esetben - olyan ember, aki kicsit a tanítómestered az életben. Elõtted ját egy-két lépéssel, de õ sem ismeri az utat, amin haladtok. Ha ez a srác egy pszichoszexuálisan ép fiú (ez azt jelenti, hogy meg tudott birkózni a 12-20 évesség ezeregy problémájával), akkor elméletileg annyira elõtted jár ezen az "úton", hogy õ nem lehet melletted. Ha pedig nem...nos akkor egy gyerekkel hozott össze a sors, aki egy felnõtt testében lakik. Többnyire ezek a helyzetek nem egy boldog emberrõl szólnak. Márpedig aki nem találja meg magát, nem boldog önmagától, az mástól sem lesz az... Ha ez a srác le van maradva a 23éves srácoktól szellemi\lelki tapasztalat terén, akkor valószínûleg sok feszültség van benne. Az meg semmi jót nem hoz... Ez csak egy vélemény továbbra is! Én úgy láttam az életemben, és az engem körülveõ emberek életében a dolgokat, hogy a Te helyzeted teljességgel szürreális. Ha tényleg olyan komoly és mély köztetek a kötelék, akkor várjatok még egy-két, vagy inkább 4-5 évet, és akkor már te is elég dolgot megéltél, és talán másképp nézel kicsit a srácra... Egy értelmes 13 éves lánynak tünsz (nem hemzsegnek;) ) éas kár lenne, ha valami bajod esne így- vagy úgy. Szerintem próbáld meg elhesegetni, hogy ti járnátok, és inkább kacsintgass 14-16 éves srácok felé. De én nem ismerem pontosan a helyzeteteket, úgyhogy továbbra is tied a döntés... Kívánom, hogy jól gyere ki ebbõl, és sok szerencsét:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommentárt, sztem nagyon érdekes amit mondtál...:) sokan mondják hogy egy 23éves többet akar a csóknál, õ nme olyan jah és valaki azt is mondja hogy olyanok de õ nme régóta ismerem és a haverjaival is beszélgettem és ebbõl láccik hogy õ nem olyan, és nagyon szeretnék vele összejönni, az elõzõ barátnõjénél se akart többet a csóknál az a csaj 14volt.na kösy a komikat
Azért a lánnyal sincs renbden valami, ha 23 évessel így szertne csókolózni! Ráadásul talán a testvére is csókolózott vele? ... Ilyenkor sok okosat nem lehet írni!
Húú. hát most hogy így látom, hogy ez 2008ban volt, inkább nem írom le amit akartam... De csajszi, te viszont, meséld el, hogy mi volt... Kíváncsi vagyok!! Összejött a dolog? Meg mit gondolsz errõl az egészrõl így érettebb fejjel?

Februárban sétálgattam és leszólított 1 srác.25 éves, én 17 vok. Sétáltunk, leültünk egy padra. Megmondta, h barátnője van, de ha talál mást szakít vele, Nagyon kedves srác, végighallgatta a problémámat. UtÁna megcsókolt. ROSSZUL tettem, h hagytam?

Hazakísért, de nem kérte el a számom, azóta se láttam, igazából kerültem eddig, most még is szeretném jobban megismerni! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: ÁÁ nyugi, ha február óta színét se láttad, akkor nem is fogod szerintem. És ez inkább jó, mint rossz! Hidd el, nem akart tõled semmit, biztos csak unatkozott vagy ilyesmi. Vagy a barátnõje is megcsókolt egy másik pasit, õ meg bosszúból tette :) Vagy fogadásból... annyi minden oka lehet... de hogy nem akart tõled semmit, az fix

ÁÁ nyugi, ha február óta színét se láttad, akkor nem is fogod szerintem. És ez inkább jó, mint rossz! Hidd el, nem akart tõled semmit, biztos csak unatkozott vagy ilyesmi. Vagy a barátnõje is megcsókolt egy másik pasit, õ meg bosszúból tette :) Vagy fogadásból... annyi minden oka lehet... de hogy nem akart tõled semmit, az fix
Ne higgy neki, csak a szexre hajt. Nem szándékozik elhagyni az állítólagos barátnõjét, csak egy numerára vágyik. Bocs, ha leromboltam az illúzióidat. Nem tudja a telefonszámod, de tudja a címed? Hát, én itt elkezdenék intenzíven félni... Bár ne lenne igazam a szándékait illetõen!
Szerintem is csak a sexre kellesz, vagy kellettél volna. Ha igazán szakítani akarna a barátnõjével már megtette volna. Ha pedig tényleg akkor egy gerinctelen senki aki ezt veled is megtenné. Nem hiszem, hogy ez kell neked. Elég ha majd késõbb csalódsz, hogy milyenek a férfiak nagyon-nagy többsége. 28/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!