Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves srác vagyok. Van (49 db)

Edzőtársat keresek! Van kedved csatlakozni? Bp? Köki? Nagyobb a motiváció, ha nem egyedül van az ember. En 31 eves srac vagyok.2 evet kihagytam, ugyhogy bele kell razodni.

Legjobb válasz: Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)

Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)
azért csak óvatosan a 6-7 évesekkel
#8: nem is vagy se lepukkant, se idõs, és remélhetõleg ilyen fiatalon még anyuka sem :D
Én 23 vagyok, és az idõsebb lányokat szeretem, pont a kérdezõ által is említett 25-27 éves korosztályt. A saját korosztályom sajnos tele van érzelmileg instabil csajokkal, akik nem tudják, hogy mit akarnak, nincs céljuk az életben, nincs jövõképük, és nem társat akarnak, hanem egy "apucit", aki rendezgeti az életüket... nem azt mondom, hogy nem támogatnám a páromat, de inkább lennék rá büszke az önálló sikereiért, mint hogy én csináljak meg neki mindent...
na álljunk már le! 24 vagyok, de egyáltalán nem vagyok olyan lepukkadt, mint egy anyuka! és idõsnek se tartom magam!
Én is ilyen vagyok :D 17f
anyakoplexus tömören mikor az érettebb nõk jönnek be neked, anyukád keresed a nõkben (persze ne értsd félre)
A kérdező hozzászólása: Mi az az anyakomplexus
Egyáltalán nem baj, de érzek némi anyakomplexust a háttérben. Amúgy én 20-24 évesen is a 33-42-es nõket hajtottam, mert egyszerûen jobbak(van humor, nincs rinya, keresztbe leszopnak kérés nélkül és a saját testüket is jól ismerik).
A 6-7 évesek még talán okék, .. de azért egy anyuka...
A kérdező hozzászólása: Nem 6 , 7 hanem 25, 26 , 27
Én 27 éves anyuka vagyok és nem értem az egyik hozzászólótól hogy "24 éves vok de nem vok olyan lepukkadt mint egy anyuka" mert az anyukákat csak ugy lehet elképzelni hogy lepukkadtak??? Ne már... ki kérem magamnak!:-) hogy a kérdésre is válaszoljak sokszor megnéznek 18 körüli sracok úgyhogy gondolom normális és ha huszonévesekre buksz nem a 40esekre akkor nincs anyakomplexusod se:-)).
Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha õ is akarja akkor, úgyis egyértelmûen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :) 17/F
Nincs baj Veled, de Õ még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Õt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egybõl, hiába akarod te :)
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idõ, amikor készen fog lenni rá...!
Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idõ... Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erõsíted, szóval várjatok csak.:D
Szia! Én 15 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig õ is biztos nagyon akart engem, de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részbõl, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnõd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki. Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az elõváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem. ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erõszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerõszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...
A kérdező hozzászólása: Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
Hát annyira nem gyerekek már, a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevõje nem 12-13 év között mozog. 11 hónap tényleg elég sok idõ, beszélj vele, mondd meg neki, hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P

Én egy 20 éves srác vagyok. Van egy problémám. A péniszem mérete nem megfelelő. Nyugalmi állapotban mindössze 4 cm körül van. Ti mit gondoltok?

Pedig nagyon kellene már egy párkapcsolat. A lányok közeledését is visszautasítom. Õk meg nem tudják mire vélni.

Legjobb válasz: Eleve rossz a hozzáállásod!NE foglalkozz ezzel,mert nem ez a lényeg!Máshogy is ki lehet elégíteni egy lányt!És hogy ha valaki beleszeret a személyiségedbe nem fogja érdekelni hogy mekkora!

Eleve rossz a hozzáállásod!NE foglalkozz ezzel, mert nem ez a lényeg!Máshogy is ki lehet elégíteni egy lányt!És hogy ha valaki beleszeret a személyiségedbe nem fogja érdekelni hogy mekkora!
szia. szerintem se kéne ezzel törõdnöd. nekem a melleimmel van gond. 21éves leszek, és 70-75-ös a melltartó méretem.hát ezzel én sem vagyok kibékülve.fogadd el magad ilyennek. amugy hol lax:S (bocs h érdeklõdöm)
Szia én egy lány vagyok de nekem NEm a méret a lényeg nekem az hogy szeressen az illetõ és hogy ki tudjon elégíteni páromnak sem hú de nagy de megkapok tõlle mindent amit szeretnék! Sajnos roszz tapasztalataim vannaktúléltem egy erõszakot na ott örültem volna ha a sráccnak Kicsi van talán nem fájt volna annyira hogy hetekig vérezzek:( Fogadd el magad úgy ahogy vagy! páromnak 23 évesen én voltam az elsõ mert õ is ugyan ezt csinálta mint te mire sikerült elfogadtatnom vele hogy így szeretem ahogy van! neki is ez a problémája "hogy Túl kicsi" szoval fel a fejjel és tessék közeledni
Üdv! Énis srác vagyok, a méretem pedig átlagos! Személy szerint úgy gondolom, hogy a para mindenkiben azért alakul ki, mert pornófilmekbe látja az óriás tuningfarkakat, és ezzel máris csökken az önbizalma! Konkrétan a méretemre énse vagyok büszke, ellenben a kitartásommal!Ezzel a , , nem a méret a lényeg, hanem , hogy milyen játékos"--elméletre célzok ami tökéletesen igaz! NE FÉLJ!Örökre tesem maradhatsz szûz! Sok sikert, és no para, mert az kihat sex közben a merevedésre! Csáó
Egyreszt nem a nyugalmi allapot szamit. Masreszt nalam pl nem szamit a merete. Jo persze nem mondom h nem veszem szemugyre de nem ez a lenyeges. Pl a jelenlegi pasimnak sem huh de nagy, azt h most nyugalmi allapotban mekkora nem mertem le, ill nem nyugalmi allapotban sem tudom centire megmondani h mekkora. Voltak nagyobb meretu partnereim es pl sex az tok jo volt meg miegymas de mint ember es szemelyiseg csapnivalo. Jelenlegi partneremmel is jo az egyuttlet bar nincs akkora nagy neki, de gyenged es igy is el tud jutatni a csucsra es ez a lenyeg. es a szemeleyisege h szeret es tisztel mint not es ez a lenyeg, nem a meret!!!!!
Jó, akkor én leszek, aki azt irja, amit nem akarsz hallani. Én megismerkedtem egy sráccal, pár randi után már intim helyzetbe kerültünk... És amikor levetkõzött én megdöbbentem. Nagyon kicsi volt neki, alapból is, de sokkal nagyobb sem lett. A méret olyan értelemben igenis számit, hogy azért egy nagyon kicsit nem nagyon érezni. De tényleg nem ennek kell mérvadónak lennie. Nálam is az volt a baj, hogy még mielõtt belehabarodtam volna a srácba, láttam meg. Hóditsd meg a lányt, szeresd nagyon és úgy sokkal könnyebb lesz. Sajnos ez egy olyan dolog, amivel nem tudsz mit tenni. Én is azt mondom, h el kell fogadni, amennyire lehet. A lányoknak szerencsére nagyon fontosak más dolgok is. De azt sem szabad elfelejteni, hogy csupán szerelemmel beérik. Ezért meg kell tanulnod, hogy hogyan nyújtsd neki a legtöbbet az ágyban. Elõjáték... kielégitsd õt akárhogyan.
SYA! Tudom, most azt gondolod, hogy persze könnyû mondani, hogy ne foglalkozz vele. PEdig tényleg így van, próbáld elfogadni magad!!! A csajok meg akik közelednek feléd, nem azért közelednek, mert azt gondolják, hogy 20 cm-esed van, sõt biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem érdekli õket, és ha igazán szeret, akkor meg pláne nem érdekli. Az én páromnak nem óriási, de nem is kicsi, és hidd el, sokszor még így is fáj, épp azért mert nagyobbacska...nehogy azt hidd, hgy a lányok baromi nagy szerszámra vágynak...fájdalom szempontjából mindenképpen a kicsi sokkal elõnyösebb!!! Ne parázz, próbáld túl tenni magad rajta, és engedj a boldogságnak!!!!!! Sok sikert!!!
Figyelj...ha valaki beléd szeret úgy ahogy vagy, akkor nem a péniszed méretébe szeret bele. Ezen sztem ne aggódj :) én mint lány, ezen nem problémáznék. Üdv :)
Nem is a nyugalmi állapotot kell nézni hanem azt amikro merev. De bármekkora is a méreted aki szeret nem nézni. Én is ilyesmi helyzetben vagyok. ( egy lány)
Bár bocs, de hogy a lányokat ez egyáltalán nem érdekli (korábbi hozzászólás), az nem igaz. Bár a személyiséged fogja meg, attól még a gondolataim más is szerepel, pl. hogy milyen jó lesz majd veled. Lehet, hogy én vagyok túl szexcentrikus, de ha minden lány találkozott volna olyan sráccal, mint én, akkor nem hangoztatná, mindenki a méret nem számit dolgot. Az viszont a másik, hogy ha egy lány beléd szeret, és el is tudod juttatni a csúcsra kézzel, szájjal, akkor nincs ok, amiért ott hagyna.
bogárka, ne a nyugalmi állapotot nézd, úgy barátomnak se sokkal nagyobb. viszont erektív állapotban legalább 4szeresére nõ.
A méret igen is számít!! A megoldás nem az lesz, hogy megpróbálod bevarázsolni a tényeket, hanem a hiányt valamivel be kell pótolnod: én például jó masszõr vagyok, tudok a pasinak örömet okozni szex nélkül is. (Megfigyeléseim szerint minden negyedik pasi szivesen lemond a szexrõl egy jó hát masszázsért, persze nem minden alkalommal!). Mivel hogy heteró vagy, vegyél egy jó könyvet, Kamaszutra-félét, vagy anatómiai atlaszt, nézd meg, mibõl áll a lány:) mit és hogyan lehet ingerelni kézzel, szájjal, nyelvvel. Egy jó elõjáték után már kevésbé fontos, hogy kicsi. Egyenesen kérdezd tõle, mit szeretne, melyik pozícióban stb.
Szép vagy ez a lényeg!! Az én barátomnak merev állapotban 19 cm, és idõnként rohattul fáj....nyugi ellég lesz az a nyugalmi 4 cm...lehet hogy átlagon felüli lesz a merev állapot... Sok sikert!!!
Ne foglakozz a mérettel, csak arra gondoljj, hogy mi van benned, amiért a csajok a te társaságodat keresik.
Szia! A merev állapotú méret a fontosabb..a méret bizonyos határig nem döntö - de a nagyobb és vastagabb kétségtelenül jobban mutat.12-15 cm es hossz az átlag merev méret. Üdvözlettel Laci

Én egy 16 éves srác vagyok. Van egy lány az iskolában, akit nagyon szeretek, és neki is bejövök, és ő is akarja, de nem tudom, hogy mit csináljak?

Amikor odamegyek hozzá és beszélgetek vele, akkor azt mondja, hogy "túl gyors ez neki". Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Próbál meg lassabban beszélni.

Próbál meg lassabban beszélni.
próbelj meg távolabbról közeledni:O:O elõsször kérd el az msn címét mert msn-en felszabadultabb az ember mven nincs ott a beszélgetõfél személyesen:D:D majd ebszéljetek meg találkákat sulin kívül és fogd meg a kezét blablabla...(szóval érted:D:D) a többi gondolom magától értetõdõ:D:D ha nem írj privit:D:D 16/F
Ha "rendes, kedves, normális és átlgos 17 éves srác vagy" akkor ne skypon ismerkedj, ha nem az vagy akkor még hazudtál is !
A kérdező hozzászólása: Csak hogy képzeld nem kamuzok.
Nem biztos hogy találsz itt pont olyat aki gyõri...de sok szerencst.17/L😊
Félreírtam😊 sok szerencsét

Én egy 14. éves srác vagyok és az van hogy szerelmes vagyok egy csajba de ö nem szeret engem ugy mint én mit tegyek nyiltan mondjam meg neki vagy ne?

Legjobb válasz: Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.

Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
Az gáz lenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Én velem az a baj hogy én egyszer volt egy csaj akibe ugyan ugy 12.évesen szerelmes voltam és elmondtam neki de utána nem akart szóba állni velem aztán bevalotta a töbieknek hogy egy másik srácot szeret hát végül jártak egymással én pedig össze törtem amikor ez megtörtént.
ha megpróbálod akkor talán lesz esély ha nem próbálod meg akkor sosem fogod megtudni hogy õ hogy érzett. szerintem mindenképp próbáld meg. veszteni valód nincs. : ) ha nem mered akkor várj még. figyeld a jeleit. próbálj vele minél többet beszélgetni. hívd el valahova.
A kérdező hozzászólása: Izé hát nem menne 2.okbol 1.Nem nagyon mondhatom el mert utána szóba sem ál vellem. 2.Ez az utolsó évem hogy találkozok vele és utána már nem is láttom.

Én egy 19 éves srác vagyok és egy 13 éves barátnöm van és baj hogy ilyen sok a korkülöbség és baj hogy ilyen fiatal a barátnöm?

Legjobb válasz: nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem

mit akarsz te ettõl a 13 éves lánytól...? úgy értem pl ha lefekszetek, az még bûncselekmény. tök más világ vagytok
nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem
nem normális
Na, ezért van ilyen korú barátnõd! Mert sötét vagy, mint az éjszaka! A nagykorúságnak (18 év) semmi köze a szexuális beleegyezési korhatárhoz, ami 14 év. Teljesen mindegy, hány éves vagy, míg nincs 14 a barátnõd, addig az nemi erõszaknak minõsül, akkor is, ha nem egyezett bele.
Borzalom. Tényleg. Hagyd békén a kislányt! Te vagy az idõsebb, neked legyen legalább eszed!
Te most vagy akkora lúzer vagy, hogy nem találtál korodbeli lányt, vagy csak simán nem normális. Egy kapcsolat alapja, hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, legyen közös témátok, kedvenc helyetek, ahova eljártok és persze a szex. Egy 19 és egy 13 éves között ezek közül egyikre sincs lehetõség. Nehogy már azt mondd, hogy olyan sok közös témátok van. Neki haza kell érnie mondjuk 9re, te viszont felnõtt ember vagy, akkor hol van az a hely, ahol kettesben tudtok lenni. A szórakozóhelyekre be sem engedik, de jó, ha egyáltalán a szülei elengedik veled (vagyis inkább rossz). Remélem nem próbáltál hozzá szexuálisan közelíteni, mert akkor eléggé beteg vagy, ja és még bûncselekménynek is számít. Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy (párkapcsolati szinten)hol van meg a közös hang egy 13 és egy 19 éves között. Összegezve: nagyon gáz vagy!
Na igen.. ha lefekszel vele vagy másik, olyan lánnyal aki nem töltötte be a 14. életévét az bizony büntetendõ. És senkit nem érdekel, hogy a lány akarta vagy nem. A nagykorúságnak semmi köze hozzá. Olyan sötét vagy mint az éjszaka! Ja és igen, szerintem gáz egy olyannal járni aki még az általánost sem járta ki...
Hát mivel nekem is van egy kis pedo hajlam és én is megd*gnék egy 13 éves kis csajt ezért nem ítélem el szal adjad neki keményenXD
Elég fiatal hozzád a csaj, addig nem baj, amíg nem akarsz túl sokat tõle.
Nekem nem baj.
Ja 14 a korhatár.
*akkor is, ha beleegyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki irt és átt fogom gondolni. Na egy büncselekmény akkor lenne ha meg eröszakolnám ;) Kettö még meg se fordult a fejembe hogy le fekszem vele. Három volt már olyan barátnöm is aki velem koru volt vagy 2-3 éve volt fiatalabb. :) ) Négy ha egy másik 19 éves srác le fekszik egy 16 vagy egy 17 éves lányal akor az is az lenne...-.- mert 18 évestöl nagykoru valaki erröl lehetne vitatkozni :DDDDD
Szóval az a gond ezzel, hogy neked, még ha nincs is jelenleg igényed rá, akkor is elõbb utóbb szexet akarnál, de õ még csak egy gyerek, és nem lenne jó, ha már ilyen korán kezdené. Mi lesz vele 20 éves korára? Simán megutálja a szexet, kiég. Kb. 16 fölött ideális a hozzád illõ lány.
Ha jó vele a szex, akkor nem baj.
Szerintem nem baj, amíg tudod, hogy hol a határ. Pl. amíg nem akarsz vele szexelni, nem hívod meg olyan helyekre ahova a szülei nem engednék el, jó hatással vagy rá stb. Egy 19 éves fiúnak mások az igényei mint egy 13 éves lánynak. Szerintem most gondold át mielõtt még komolyabbá válik a dolog, ne okozz nagy csalódást a lánynak. 18/L

14 éves lány vagyok. Van egy srác a suliban aki nagyon tetszik, jóban vagyunk csak én ennél többet szeretnék. Lesz egy alapítványi bál ahol táncolni kellene és én vele szeretnék. Hogyan kérjem fel és hogyan mondjam meg neki hogy járjunk?

Õ ez a laza típus.Mindent a legegyszer?bben elv.E mellett kedves és aranyos jókat lehet vele hülyülni!

Legjobb válasz: szerintem menny oda hozzá és kérdezd meg tõle hogy lenne e kedve veled elmenni a bálra aztán ha igent mond akkor félig nyert ügyed van.... a bálon pl tánc közben addj neki egy puszit vagy kérdezd meg tõle hogy mit szólna hozzá ha járnátok vagy valami ilyesmit 18/F

szerintem menny oda hozzá és kérdezd meg tõle hogy lenne e kedve veled elmenni a bálra aztán ha igent mond akkor félig nyert ügyed van.... a bálon pl tánc közben addj neki egy puszit vagy kérdezd meg tõle hogy mit szólna hozzá ha járnátok vagy valami ilyesmit 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez jó ötletnek tartom!
szia nah lett belõle valami?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!