Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves srác vagyok (111 db)

Edzőtársat keresek! Van kedved csatlakozni? Bp? Köki? Nagyobb a motiváció, ha nem egyedül van az ember. En 31 eves srac vagyok.2 evet kihagytam, ugyhogy bele kell razodni.

Legjobb válasz: Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)

Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)
azért csak óvatosan a 6-7 évesekkel
#8: nem is vagy se lepukkant, se idõs, és remélhetõleg ilyen fiatalon még anyuka sem :D
Én 23 vagyok, és az idõsebb lányokat szeretem, pont a kérdezõ által is említett 25-27 éves korosztályt. A saját korosztályom sajnos tele van érzelmileg instabil csajokkal, akik nem tudják, hogy mit akarnak, nincs céljuk az életben, nincs jövõképük, és nem társat akarnak, hanem egy "apucit", aki rendezgeti az életüket... nem azt mondom, hogy nem támogatnám a páromat, de inkább lennék rá büszke az önálló sikereiért, mint hogy én csináljak meg neki mindent...
na álljunk már le! 24 vagyok, de egyáltalán nem vagyok olyan lepukkadt, mint egy anyuka! és idõsnek se tartom magam!
Én is ilyen vagyok :D 17f
anyakoplexus tömören mikor az érettebb nõk jönnek be neked, anyukád keresed a nõkben (persze ne értsd félre)
A kérdező hozzászólása: Mi az az anyakomplexus
Egyáltalán nem baj, de érzek némi anyakomplexust a háttérben. Amúgy én 20-24 évesen is a 33-42-es nõket hajtottam, mert egyszerûen jobbak(van humor, nincs rinya, keresztbe leszopnak kérés nélkül és a saját testüket is jól ismerik).
A 6-7 évesek még talán okék, .. de azért egy anyuka...
A kérdező hozzászólása: Nem 6 , 7 hanem 25, 26 , 27
Én 27 éves anyuka vagyok és nem értem az egyik hozzászólótól hogy "24 éves vok de nem vok olyan lepukkadt mint egy anyuka" mert az anyukákat csak ugy lehet elképzelni hogy lepukkadtak??? Ne már... ki kérem magamnak!:-) hogy a kérdésre is válaszoljak sokszor megnéznek 18 körüli sracok úgyhogy gondolom normális és ha huszonévesekre buksz nem a 40esekre akkor nincs anyakomplexusod se:-)).
Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha õ is akarja akkor, úgyis egyértelmûen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :) 17/F
Nincs baj Veled, de Õ még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Õt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egybõl, hiába akarod te :)
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idõ, amikor készen fog lenni rá...!
Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idõ... Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erõsíted, szóval várjatok csak.:D
Szia! Én 15 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig õ is biztos nagyon akart engem, de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részbõl, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnõd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki. Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az elõváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem. ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erõszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerõszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...
A kérdező hozzászólása: Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
Hát annyira nem gyerekek már, a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevõje nem 12-13 év között mozog. 11 hónap tényleg elég sok idõ, beszélj vele, mondd meg neki, hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P
Ha "rendes, kedves, normális és átlgos 17 éves srác vagy" akkor ne skypon ismerkedj, ha nem az vagy akkor még hazudtál is !
A kérdező hozzászólása: Csak hogy képzeld nem kamuzok.
Nem biztos hogy találsz itt pont olyat aki gyõri...de sok szerencst.17/L😊
Félreírtam😊 sok szerencsét

Én egy 14. éves srác vagyok és az van hogy szerelmes vagyok egy csajba de ö nem szeret engem ugy mint én mit tegyek nyiltan mondjam meg neki vagy ne?

Legjobb válasz: Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.

Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
Az gáz lenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Én velem az a baj hogy én egyszer volt egy csaj akibe ugyan ugy 12.évesen szerelmes voltam és elmondtam neki de utána nem akart szóba állni velem aztán bevalotta a töbieknek hogy egy másik srácot szeret hát végül jártak egymással én pedig össze törtem amikor ez megtörtént.
ha megpróbálod akkor talán lesz esély ha nem próbálod meg akkor sosem fogod megtudni hogy õ hogy érzett. szerintem mindenképp próbáld meg. veszteni valód nincs. : ) ha nem mered akkor várj még. figyeld a jeleit. próbálj vele minél többet beszélgetni. hívd el valahova.
A kérdező hozzászólása: Izé hát nem menne 2.okbol 1.Nem nagyon mondhatom el mert utána szóba sem ál vellem. 2.Ez az utolsó évem hogy találkozok vele és utána már nem is láttom.

Elsősorban 20-on éves lányok válaszára lennék kiváncsi! Én Majdnem 23-éves srác vagyok, nálatok lenne esélye egy hasonló srácnak?

Pillanatnyilag anyummal élek együtt, egy Váctól 20-kmre lév? parasztházban. Családi vállalkozásban dolgozom, szerintem elég jól keresek, magyarul az anyagiakkal nincs gondom. Az a bajom, hogy mivel itthon dolgozom nem nagyon tudok új lányokkal ismerkedni. Az itteniek meg esélytelenek, mert engem leginkább csak komoly kapcsolat érdelelne! Ha lenne most vakakim ?t soha semmiképp nem csalnám meg, mint ahogy eddig sem tettem, maximálisan csak vele foglalkoznék! Igen, és simám elköltöznék itthonról ha lenne kivel, és értelmét is látnám! Szerintetek?

Legjobb válasz: Bárhol lehet ismerkedni. Utcán, munkahelyen, szórakozóhelyen, tömegközlekedésen stb.

Bárhol lehet ismerkedni. Utcán, munkahelyen, szórakozóhelyen, tömegközlekedésen stb.
A kérdező hozzászólása: Persze, ezt én is tudom. Csak leginkább autóval utazom egyedül, magamat meg már ismerem XD"?!
Annyit dolgozol, hogy nincs idõd ismerkedni, szórakozni? Akkor mennyi idõd lenne a lányra, Lenne? Ha igen, akkor már most fordíts idõt a megismerésére. Úgy nem találsz párt, hogy komoly kapcsolatra keresel. Ismerkedni kell, és ha bejöttök egymásnak, akkor lesz kapcsolat, ha nem , hát nem .
A kérdező hozzászólása: Eljárok szórakozni is, nem arról van szó, de a discóban, meg máshol a könnyen kapható lányok nem magyon vonzanak! Nem ilyen for ever alon tipus vagyok!
szerintem semmi gond veled, nagyon is rendben vagy. nálam biztos nem lenne esélyed a korod miatt, sosem vonzottak a korombeli fiúk (22 vagyok), de ez az én ízlésem csak. :)
nyitott szemmel kell járni.. és nem csak a külsõségeket figyelni, akkor biztosan találsz valakit. :) 20L
facebook!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) mindenkinek!

Én egy 19 éves srác vagyok és egy 13 éves barátnöm van és baj hogy ilyen sok a korkülöbség és baj hogy ilyen fiatal a barátnöm?

Legjobb válasz: nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem

mit akarsz te ettõl a 13 éves lánytól...? úgy értem pl ha lefekszetek, az még bûncselekmény. tök más világ vagytok
nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem
nem normális
Na, ezért van ilyen korú barátnõd! Mert sötét vagy, mint az éjszaka! A nagykorúságnak (18 év) semmi köze a szexuális beleegyezési korhatárhoz, ami 14 év. Teljesen mindegy, hány éves vagy, míg nincs 14 a barátnõd, addig az nemi erõszaknak minõsül, akkor is, ha nem egyezett bele.
Borzalom. Tényleg. Hagyd békén a kislányt! Te vagy az idõsebb, neked legyen legalább eszed!
Te most vagy akkora lúzer vagy, hogy nem találtál korodbeli lányt, vagy csak simán nem normális. Egy kapcsolat alapja, hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, legyen közös témátok, kedvenc helyetek, ahova eljártok és persze a szex. Egy 19 és egy 13 éves között ezek közül egyikre sincs lehetõség. Nehogy már azt mondd, hogy olyan sok közös témátok van. Neki haza kell érnie mondjuk 9re, te viszont felnõtt ember vagy, akkor hol van az a hely, ahol kettesben tudtok lenni. A szórakozóhelyekre be sem engedik, de jó, ha egyáltalán a szülei elengedik veled (vagyis inkább rossz). Remélem nem próbáltál hozzá szexuálisan közelíteni, mert akkor eléggé beteg vagy, ja és még bûncselekménynek is számít. Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy (párkapcsolati szinten)hol van meg a közös hang egy 13 és egy 19 éves között. Összegezve: nagyon gáz vagy!
Na igen.. ha lefekszel vele vagy másik, olyan lánnyal aki nem töltötte be a 14. életévét az bizony büntetendõ. És senkit nem érdekel, hogy a lány akarta vagy nem. A nagykorúságnak semmi köze hozzá. Olyan sötét vagy mint az éjszaka! Ja és igen, szerintem gáz egy olyannal járni aki még az általánost sem járta ki...
Hát mivel nekem is van egy kis pedo hajlam és én is megd*gnék egy 13 éves kis csajt ezért nem ítélem el szal adjad neki keményenXD
Elég fiatal hozzád a csaj, addig nem baj, amíg nem akarsz túl sokat tõle.
Nekem nem baj.
Ja 14 a korhatár.
*akkor is, ha beleegyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki irt és átt fogom gondolni. Na egy büncselekmény akkor lenne ha meg eröszakolnám ;) Kettö még meg se fordult a fejembe hogy le fekszem vele. Három volt már olyan barátnöm is aki velem koru volt vagy 2-3 éve volt fiatalabb. :) ) Négy ha egy másik 19 éves srác le fekszik egy 16 vagy egy 17 éves lányal akor az is az lenne...-.- mert 18 évestöl nagykoru valaki erröl lehetne vitatkozni :DDDDD
Szóval az a gond ezzel, hogy neked, még ha nincs is jelenleg igényed rá, akkor is elõbb utóbb szexet akarnál, de õ még csak egy gyerek, és nem lenne jó, ha már ilyen korán kezdené. Mi lesz vele 20 éves korára? Simán megutálja a szexet, kiég. Kb. 16 fölött ideális a hozzád illõ lány.
Ha jó vele a szex, akkor nem baj.
Szerintem nem baj, amíg tudod, hogy hol a határ. Pl. amíg nem akarsz vele szexelni, nem hívod meg olyan helyekre ahova a szülei nem engednék el, jó hatással vagy rá stb. Egy 19 éves fiúnak mások az igényei mint egy 13 éves lánynak. Szerintem most gondold át mielõtt még komolyabbá válik a dolog, ne okozz nagy csalódást a lánynak. 18/L

Én egy 19 éves srác vagyok, és a barátnöm 14 éves, leisfeküdtünk már. Nem nagy a kor különbség?

Legjobb válasz: Ha jogilag nem is pedofília, azért a 14 éves az egy kislány, neked pedig felnõttként kellene már viselkedned. Nem is csoda, hogy a legtöbb országban nem 14, hanem 16 év az alsó határ. Ha belegondolsz, õ még csak nyolcadikos(vagy elsõs gimis), te pedig már egyetemista vagy(vagy lehetnél).

Ha jogilag nem is pedofília, azért a 14 éves az egy kislány, neked pedig felnõttként kellene már viselkedned. Nem is csoda, hogy a legtöbb országban nem 14, hanem 16 év az alsó határ. Ha belegondolsz, õ még csak nyolcadikos(vagy elsõs gimis), te pedig már egyetemista vagy(vagy lehetnél).
Ha azt mondom nagy , akkor ma szakítasz vele?
Pedofil, liliomtopró... Az évek száma alapból még tolerálható lenne, de nem ebben a korban. 22/f
Mondjuk azért is necces a dolog, hogy ha szakításra kerül a sor és a lány bepipul, simán elmondhatja könnyes szemmel a szüleinek és a rendõröknek, hogy 13 évesen feküdtél le vele.. Akkor pedig irány a börtön.
Hát ez elég fura, hogy 2 napja esik a pasik kora :D Neemmmmmm! A szerelem mindent legyõzzzzzz :DDDDDD lÁÁÁÁVJÚÚÚÚÚÚ.
A kérdező hozzászólása: Már miért tettem volna tönkre?????
hy!19 vok..a barátnõm 16..bajnak baj nálunk is volt para belõle pedig nem is 14...de szeretem!!attól függetlenül ez nálunk és mindehol õroblémát jelent..
legalabb védekeztetek is, vagy csak kivetted, mielot elmentel??? :D
a korkülönbség nem nagy, de a 14 még éretlen... még legalább 2 évet várhattatok volna... mind1 igy már...
vinnélek a ferde hajlamaiddal együtt a gázkamrába
Amikor én megtudtam, hogy párom elsõ komoly kapcsolatának körülményeit, enyhén kiakadtam. Pedig ahhoz már nekem semmi közöm, de mégis durva, hogy az, akit szeretek, mire volt képes. A sztori a következõ: 20 éves volt, amikor összejött egy akkor 14/15 éves lánnyal (még nem töltötte be a 15-öt). Nagyon szerette a lányt, a lány is a barátját. De mivel még nagyon fiatal volt a csajszi, így a szülei nem is tudták, hogy a pasijával össze-összefekszik. Ezekre az estékre szobát vettek ki. Azt elhiszem, hogy a szerelemnek semmi köze a korhoz, még azt is elfogadom, elhiszem, hogy szereted õt, de még várhattatok volna ezzel. Ez a lány is biztos nagyon szeret téged, gondolom, te voltál neki az elsõ. A párom is szakított késõbb a lánnyal (költözés miatt), de még most is tartják a kapcsolatot, pedig már eltelt 6 év. Még most is néha-néha sms-t írnak, vagy telefonálnak egymásnak. A lány szerintem még mindig szereti. de ezt nem tudhatom biztosra, mert nem ismerem. Csak legyenek azért bármilyen jó barátok, nem tudom elfogadni, hogy éjjel 10-11-kor kell felhívnia az exét, hogy közölje vele, hogy most éppen mi a baja. Ha szereted, szereted. És örülök neki, de attól õ még szellemileg gyerek. Lehet, hogy már testileg, szexuálisan fejlett, de még érzelmileg nem nõtt fel. 21/L
Hát nagy a kor külömbség....sikerült egy "kis"lánynak tönkretenni az életét büszke lehetsz magadra te agybeteg! Tehetném levágánam a f??zodat oszt a seggedbe dugnám
A kérdező hozzászólása: hmmmm, érdekes.Senki nemmondta még h semmi probléma vele, köszönöm az eddigi válaszokat.DE!Én szeretem a barátnõmet és nemérdekel ki mit mondd, csak kíváncsi voltam hogy azért mi az emberek véleménye.A környezetemben egyetlen egy embernek nincs baja ezzel, dehát ez van...
Szóval 5 év nem nagy korkülönbség, de nem igy. Ha ö 18 lenne, és te 23...Akármilyen érettnek tünik is, még csak 14!!! Kérdezd meg az apját h mit szól hozzá:D
DE NAGYON NAGY. Hogy kerdezhetsz ilyet. Persze, hogy nagy a korkülömbseg.Gondolkodj mar ö meg gyerek:-( Istenem mi lesz ebböl a vilagbol:-(
Erre azért ne vegyél mérget, pláne ha tanúk igazolják, hogy õk együtt jártak már x ideje. A lány csak megemlíti, hogy a fiú rábeszélte a szexre, és az már megrontás.
09:53-nak ha elis mondja akkor mivan? Egy szóval sem írta, hogy 13 évesen feküdt le vele a csaj, ha 14 elmúlt úgytudom már nem büntethetõ érte. És ha mégis azlenne, már úgyis mind1, mert nem tudják bebizonyítani, hogy megtörtént..
hát én az ilyenen sírni tudnék.. "leisfeküdtünk" 1: tanulj meg írni. 2: ha már megvolt, akkor most már lehet azon agyalni hogy hm.. végülis már minek nem? ha nem kell másra, csak arra, akkor nem.. ez pont ideális korkülönbség, de remélem a barátaid kinéznek :P
Ezen elõtte kellett volna gondolkodni :)
Erre van egy elméletem az a Pasi aki sokkal fiatalabb lánnyal kezd ki, az a saját korosztályába nyomorult nincs az a csaj aki rátudna nézni mint pasi, a csajoknál meg menõ h ha idõsebb pasid van sõt h ha sokkal idõsebb ^^ te egy nyomorult pedofil b*zi vagy 19évesen 14éveseket d*gsz^^ gratulálok

Én egy 17 éves srác vagyok DE a 18 éves barátnöm elmondta nekem, hogy neki soha nem lehet gyereke mert így született. Tényleg létezik ilyen betegség?

Legjobb válasz: Sajnos én már hallottam errõl, a 15 éves barátnõm is ezt hajtogatja. Aztán lehet, hogy kamu.

Sajnos én már hallottam errõl, a 15 éves barátnõm is ezt hajtogatja. Aztán lehet, hogy kamu.
Gyermekkorban kialakult vesebetegség kapcsán is elõfordulhat, nem szeretném részletezni, nekem is ilyen van. Sokáig reménykedtem és 5 évet próbálkoztunk, még úgy is, hogy feketén-fehéren megmondták, hogy semmi esélyem. Már tinikoromban 12-13 évesen is beszélgettem errõl édesanyámmal, aki felvetette, hogy valószínûleg nem lehet majd gyerekem. Lehet, hogy a barátnõdnél is valamilyen betegség, vagy születési rendellenesség áll a háttérben. Nagyon aranyos vagy, hogy ennyire megértõ vagy és a leírásodból látszik, hogy szereted. Szerintem ha alkalom adódik, beszélgessetek errõl és kérdezd meg, hogy pontosan miért nem lehet. Ha akkor úgy látjátok, nem ártana még egy kivizsgálás, mert gyermekkora óta biztosan sokat változott, és lehet hogy pozitív irányba fejlõdött. Mindig állj mellette és vigyázz rá, mert nagyon nehéz dolog ez egy nõ számára. Persze tudom, neked is... Kitartást és sok sikert kívánok nektek, Fanni (28)
Már hogy ne létezne. A belsõ nemi szervek rendellenességei folytán is(akár).Méh vagy petefészek rosszul (vagy nem?) fejlõdött. Súlyos hormonális probléma, stb. Többet kellett volna biológia órára járni. Sajnálom a barátnõdet, ha tényleg így van. :( (meg Téged, ha esetleg családot szerettél volna vele) 27/n
Azért nem biztos ám, hogy ez igaz! Még ha van is valami gondja - lehet, hogy helyrejön, vagy csak nagyon nehezen lesz terhes - de láttunk már csodákat! Úgyhogy ne szexelj vele csak úgy - kivéve, ha a méhe vagy a mindkét petefészke hiányzik.
Már hogy meddõ szülõktõl született vagy agyhiánnyal? Megvilágítanád a dolgot?
Nekem az unokahugom született petevezeték elzáródással, de õ csak 30 évesen tudta meg, mikor két év próbálkozás után sem esett teherbe, úgyhogy szerintem kamuzik a b.nõd. Habár most jut eszembe: Volt egy osztálytársam gimiben, akinek volt valami gondja a vérzésével, elment kivizsgálásra, és ott derült ki, hogy akkor a méhe, mint egy 5 évesnek. Hát, nem tudom......
Ilyet csak nagyon részletes kivizsgálás után lehet mondani és még akkor is relatív a dolog. Pl. ha nincs méhe: béranyától és a partnerétõl/férjétõl is lehet biológiailag saját gyereke. Nem hiszem, h ilyen kivizsgáláson átesett a bnõd.
õõõ :O és a bnõd mit mondott mi ez a betegség?mire alapozza? volt kivizsgálás? kicsit csodálkozom, hogy azt mondja h igy született, és 18 évesen már tudja is. Honnét tudná h nem lehetne?
A kérdező hozzászólása: Én viszont köszönöm a segitséget! Semmi probléma ugyan úgy szeretem =) nekem õ a családom jóét
A kérdező hozzászólása: Én is etl félek h kamu de fogalmam sincs egyáltalán létezik ilyen hogy valaki igy születik?
Már elnézést, de hogy a fenébe ne lehetne ilyen? Ezer oka lehet annak, amiért egy nõ elvesztheti a gyerekszülés képességét. Rengeteg betegség, vagy születési rendellenesség, vagy fizikai trauma is okozhatja ezt. Próbálj meg tapintatos lenni vele és ne bunkózz. Azért semmiképp se bonyolódjatok szexbe óvszer nélkül, mert néha akármennyire is biztosak benne az orvosok mégis összejöhet.
Megemlítenéma saját esetemet... Úgy volt, hogy anyukámnak nem lehet gyereke, az orvosok mondták, hogy ne reménykedjen semmi ilyesmiben. Aztán 6 év próbálkozás után mégiscsak összejöttem:) Örülök, hogy anuyék nem adták fel, úgyhogy ne szeretkezzetek védekezés nélkül, én is csak ezt tudom ajánlani:)
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm mindenkinek. igyekszem betartani a javaslatokat.
Szerintem meg kérdezd meg a barátnõdet, persze tapintatosan, hogy honnan veszi, hogy neki nem lehet gyereke?Mert sajnos én már hallottam olyanról is aki petefészkek és méh nélkül született, és mikor 16 évesen elment nõgyógyászhoz, mert nem jött meg neki egyáltalán, akkor derült ki!Ha ilyenrõl van szó nála, akkor nagyon sajnálom szegényt, mert az borzasztó lehet!
fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!