Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves srác (138 db)

Edzőtársat keresek! Van kedved csatlakozni? Bp? Köki? Nagyobb a motiváció, ha nem egyedül van az ember. En 31 eves srac vagyok.2 evet kihagytam, ugyhogy bele kell razodni.

Legjobb válasz: Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)

Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)
azért csak óvatosan a 6-7 évesekkel
#8: nem is vagy se lepukkant, se idõs, és remélhetõleg ilyen fiatalon még anyuka sem :D
Én 23 vagyok, és az idõsebb lányokat szeretem, pont a kérdezõ által is említett 25-27 éves korosztályt. A saját korosztályom sajnos tele van érzelmileg instabil csajokkal, akik nem tudják, hogy mit akarnak, nincs céljuk az életben, nincs jövõképük, és nem társat akarnak, hanem egy "apucit", aki rendezgeti az életüket... nem azt mondom, hogy nem támogatnám a páromat, de inkább lennék rá büszke az önálló sikereiért, mint hogy én csináljak meg neki mindent...
na álljunk már le! 24 vagyok, de egyáltalán nem vagyok olyan lepukkadt, mint egy anyuka! és idõsnek se tartom magam!
Én is ilyen vagyok :D 17f
anyakoplexus tömören mikor az érettebb nõk jönnek be neked, anyukád keresed a nõkben (persze ne értsd félre)
A kérdező hozzászólása: Mi az az anyakomplexus
Egyáltalán nem baj, de érzek némi anyakomplexust a háttérben. Amúgy én 20-24 évesen is a 33-42-es nõket hajtottam, mert egyszerûen jobbak(van humor, nincs rinya, keresztbe leszopnak kérés nélkül és a saját testüket is jól ismerik).
A 6-7 évesek még talán okék, .. de azért egy anyuka...
A kérdező hozzászólása: Nem 6 , 7 hanem 25, 26 , 27
Én 27 éves anyuka vagyok és nem értem az egyik hozzászólótól hogy "24 éves vok de nem vok olyan lepukkadt mint egy anyuka" mert az anyukákat csak ugy lehet elképzelni hogy lepukkadtak??? Ne már... ki kérem magamnak!:-) hogy a kérdésre is válaszoljak sokszor megnéznek 18 körüli sracok úgyhogy gondolom normális és ha huszonévesekre buksz nem a 40esekre akkor nincs anyakomplexusod se:-)).
Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha õ is akarja akkor, úgyis egyértelmûen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :) 17/F
Nincs baj Veled, de Õ még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Õt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egybõl, hiába akarod te :)
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idõ, amikor készen fog lenni rá...!
Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idõ... Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erõsíted, szóval várjatok csak.:D
Szia! Én 15 voltam mikor elõször lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig õ is biztos nagyon akart engem, de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részbõl, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnõd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki. Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az elõváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem. ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erõszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerõszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...
A kérdező hozzászólása: Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
Hát annyira nem gyerekek már, a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevõje nem 12-13 év között mozog. 11 hónap tényleg elég sok idõ, beszélj vele, mondd meg neki, hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P

Szerelmes vagyok egy 21 éves srácba, én 15 vagyok. Szerintetek van esélyem?

Legjobb válasz: Sajnos van korhatár.15 évesen még nem vagy olyan párkapcsolati szinten mint egy 21 éves.Teljesen más igények,életfelfogás stb.Nagyon aranyosak a 15 évesek,meg jól néznek ki,de még naivak és kicsit éretlenek.A srác csak akkor választ téged,ha a saját korosztályánál nincs esély.Én biztos nem járnék 15 évessel,és én 18 vagyok..

Sajnos van korhatár.15 évesen még nem vagy olyan párkapcsolati szinten mint egy 21 éves.Teljesen más igények, életfelfogás stb.Nagyon aranyosak a 15 évesek, meg jól néznek ki, de még naivak és kicsit éretlenek.A srác csak akkor választ téged, ha a saját korosztályánál nincs esély.Én biztos nem járnék 15 évessel, és én 18 vagyok..
Ha gyerekes a srác akkor igen, de ha rendes, akkor nem..
A kérdező hozzászólása: Nem láttál még nem tudod mennyire vagyok érett..:) és talán valaki a szívére hallgat.
De miért választana egy 15 évest, a testileg-szellemileg sokkal érettebb 16-20 éves lányok helyett?
A kor a kevésbé fontos dolgok közé tartozik... simán lehet esélyed.
Hát, talán. De ezt csak akkor tudhatod meg, ha megpróbálod. Mi látatlanba nem tudunk errõl véleményt mondani, mert nem ismerünk se téged, se a srácot. Elég sok mindentõl függ, leginkább a személyiségetektõl és a kapcsolatotokon.
Mivel azt írta, hogy szerelmes egy 21 éves srácba.
Kérdezõ! Te lány vagy?
A kérdező hozzászólása: mi az, hogy gyerekes?!:D Szerintem szerelemben nincs korhatár..
Határeset, talán igen
Nem vagy érettebb a korosztályodnál sajnos, mindenki ezt hiszi.De arra mondj egy okot miért szeretne beléd?(nem azért írom ezt, hogy kritizáljalak, hanem hogy megértsd, miért nincs sok esélyed)
Ha "rendes, kedves, normális és átlgos 17 éves srác vagy" akkor ne skypon ismerkedj, ha nem az vagy akkor még hazudtál is !
A kérdező hozzászólása: Csak hogy képzeld nem kamuzok.
Nem biztos hogy találsz itt pont olyat aki gyõri...de sok szerencst.17/L😊
Félreírtam😊 sok szerencsét

Én egy 21 éves lány vagyok és van egy 18 éves srác akinek tetszek. Olyan típusú srác aki nekem beszokott jönni csak hogy egy picivel alacsonyabb is nálam meg vékonyabb is Szerintetek összejöjjek vele?

és már öcsi komplexusom van ha bele gondolok hogy néznénk ki egymás mellett.Mit szólnának mások ehhez?Tanácsot légyszi!

Legjobb válasz: Ha tudnátok szeretni egymást akkor szeressétek! Ne érdekeljenek mások!

Ha tudnátok szeretni egymást akkor szeressétek! Ne érdekeljenek mások!

Elsősorban 20-on éves lányok válaszára lennék kiváncsi! Én Majdnem 23-éves srác vagyok, nálatok lenne esélye egy hasonló srácnak?

Pillanatnyilag anyummal élek együtt, egy Váctól 20-kmre lév? parasztházban. Családi vállalkozásban dolgozom, szerintem elég jól keresek, magyarul az anyagiakkal nincs gondom. Az a bajom, hogy mivel itthon dolgozom nem nagyon tudok új lányokkal ismerkedni. Az itteniek meg esélytelenek, mert engem leginkább csak komoly kapcsolat érdelelne! Ha lenne most vakakim ?t soha semmiképp nem csalnám meg, mint ahogy eddig sem tettem, maximálisan csak vele foglalkoznék! Igen, és simám elköltöznék itthonról ha lenne kivel, és értelmét is látnám! Szerintetek?

Legjobb válasz: Bárhol lehet ismerkedni. Utcán, munkahelyen, szórakozóhelyen, tömegközlekedésen stb.

Bárhol lehet ismerkedni. Utcán, munkahelyen, szórakozóhelyen, tömegközlekedésen stb.
A kérdező hozzászólása: Persze, ezt én is tudom. Csak leginkább autóval utazom egyedül, magamat meg már ismerem XD"?!
Annyit dolgozol, hogy nincs idõd ismerkedni, szórakozni? Akkor mennyi idõd lenne a lányra, Lenne? Ha igen, akkor már most fordíts idõt a megismerésére. Úgy nem találsz párt, hogy komoly kapcsolatra keresel. Ismerkedni kell, és ha bejöttök egymásnak, akkor lesz kapcsolat, ha nem , hát nem .
A kérdező hozzászólása: Eljárok szórakozni is, nem arról van szó, de a discóban, meg máshol a könnyen kapható lányok nem magyon vonzanak! Nem ilyen for ever alon tipus vagyok!
szerintem semmi gond veled, nagyon is rendben vagy. nálam biztos nem lenne esélyed a korod miatt, sosem vonzottak a korombeli fiúk (22 vagyok), de ez az én ízlésem csak. :)
nyitott szemmel kell járni.. és nem csak a külsõségeket figyelni, akkor biztosan találsz valakit. :) 20L
facebook!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) mindenkinek!

Én egy 17 éves, normál kinézetű srác vagyok és kíváncsi vagyok a véleményetekre, (mivel ez a lány inkább a "páwákra" bukik) hogy szerintetek randizna velem?

Legjobb válasz: Aki a páwákra bukik, az csak egy éretlen r*banc lehet, mert ezeknek a pasiknak rendszerint alsó korosztálybeli barátnõik vannak, tehát 14-15 évesek. De tényleg, nem értem én ezt. Minek kell egy olyan pasi, aki minden buliba részeg, minden csajjal kavar? Azt hiszitek hogy majd pont MIATTAD fogja feladni ezt az életet? Lóf*szt. Én is ilyen voltam, de nekem a jelenlegi barátnõm változtatta meg az életemet, akivel már 2 éve vagyok együtt. Szerintem inkább hanyagold ezt a páwákra bukós p1csát..

Aki a páwákra bukik, az csak egy éretlen r*banc lehet, mert ezeknek a pasiknak rendszerint alsó korosztálybeli barátnõik vannak, tehát 14-15 évesek. De tényleg, nem értem én ezt. Minek kell egy olyan pasi, aki minden buliba részeg, minden csajjal kavar? Azt hiszitek hogy majd pont MIATTAD fogja feladni ezt az életet? Lóf*szt. Én is ilyen voltam, de nekem a jelenlegi barátnõm változtatta meg az életemet, akivel már 2 éve vagyok együtt. Szerintem inkább hanyagold ezt a páwákra bukós p1csát..
Háááát, ha fõlhuzol egy csõgatyát+kivasalod a hajd+csilli villi ruhákba elhívod akkor tuti! amugy nem birom ezeket a lányokat!
Az a kérdés, hogy neki mit jelent a páwa....Én pl. páwa vagyok, felzselézett haj, barna csõgatya, V-nyakú póló magas szárú tornacipõ...felénk legalább is ez a páwa, de van ahol a vasalt haj, színes UV színû ruha, pierceing, partyarc..
haggyad...

Én egy 19 éves srác vagyok és egy 13 éves barátnöm van és baj hogy ilyen sok a korkülöbség és baj hogy ilyen fiatal a barátnöm?

Legjobb válasz: nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem

mit akarsz te ettõl a 13 éves lánytól...? úgy értem pl ha lefekszetek, az még bûncselekmény. tök más világ vagytok
nem tudom mit nyújthat egymásnak egy 13 éves lány és egy 19 éves fiú..elég gáz szerintem
nem normális
Na, ezért van ilyen korú barátnõd! Mert sötét vagy, mint az éjszaka! A nagykorúságnak (18 év) semmi köze a szexuális beleegyezési korhatárhoz, ami 14 év. Teljesen mindegy, hány éves vagy, míg nincs 14 a barátnõd, addig az nemi erõszaknak minõsül, akkor is, ha nem egyezett bele.
Borzalom. Tényleg. Hagyd békén a kislányt! Te vagy az idõsebb, neked legyen legalább eszed!
Te most vagy akkora lúzer vagy, hogy nem találtál korodbeli lányt, vagy csak simán nem normális. Egy kapcsolat alapja, hogy megértsétek egymást, tudjatok beszélgetni, legyen közös témátok, kedvenc helyetek, ahova eljártok és persze a szex. Egy 19 és egy 13 éves között ezek közül egyikre sincs lehetõség. Nehogy már azt mondd, hogy olyan sok közös témátok van. Neki haza kell érnie mondjuk 9re, te viszont felnõtt ember vagy, akkor hol van az a hely, ahol kettesben tudtok lenni. A szórakozóhelyekre be sem engedik, de jó, ha egyáltalán a szülei elengedik veled (vagyis inkább rossz). Remélem nem próbáltál hozzá szexuálisan közelíteni, mert akkor eléggé beteg vagy, ja és még bûncselekménynek is számít. Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy (párkapcsolati szinten)hol van meg a közös hang egy 13 és egy 19 éves között. Összegezve: nagyon gáz vagy!
Na igen.. ha lefekszel vele vagy másik, olyan lánnyal aki nem töltötte be a 14. életévét az bizony büntetendõ. És senkit nem érdekel, hogy a lány akarta vagy nem. A nagykorúságnak semmi köze hozzá. Olyan sötét vagy mint az éjszaka! Ja és igen, szerintem gáz egy olyannal járni aki még az általánost sem járta ki...
Hát mivel nekem is van egy kis pedo hajlam és én is megd*gnék egy 13 éves kis csajt ezért nem ítélem el szal adjad neki keményenXD
Elég fiatal hozzád a csaj, addig nem baj, amíg nem akarsz túl sokat tõle.
Nekem nem baj.
Ja 14 a korhatár.
*akkor is, ha beleegyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki irt és átt fogom gondolni. Na egy büncselekmény akkor lenne ha meg eröszakolnám ;) Kettö még meg se fordult a fejembe hogy le fekszem vele. Három volt már olyan barátnöm is aki velem koru volt vagy 2-3 éve volt fiatalabb. :) ) Négy ha egy másik 19 éves srác le fekszik egy 16 vagy egy 17 éves lányal akor az is az lenne...-.- mert 18 évestöl nagykoru valaki erröl lehetne vitatkozni :DDDDD
Szóval az a gond ezzel, hogy neked, még ha nincs is jelenleg igényed rá, akkor is elõbb utóbb szexet akarnál, de õ még csak egy gyerek, és nem lenne jó, ha már ilyen korán kezdené. Mi lesz vele 20 éves korára? Simán megutálja a szexet, kiég. Kb. 16 fölött ideális a hozzád illõ lány.
Ha jó vele a szex, akkor nem baj.
Szerintem nem baj, amíg tudod, hogy hol a határ. Pl. amíg nem akarsz vele szexelni, nem hívod meg olyan helyekre ahova a szülei nem engednék el, jó hatással vagy rá stb. Egy 19 éves fiúnak mások az igényei mint egy 13 éves lánynak. Szerintem most gondold át mielõtt még komolyabbá válik a dolog, ne okozz nagy csalódást a lánynak. 18/L

Én egy 14. éves srác vagyok és az van hogy szerelmes vagyok egy csajba de ö nem szeret engem ugy mint én mit tegyek nyiltan mondjam meg neki vagy ne?

Legjobb válasz: Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.

Az gáz nenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
Az gáz lenne, vagy kiröhögne ha tényleg nem szeret...(tapasztalatból tudom) 12 évesen én is szaladtam egy szekérután ami nem vett fel... Próbálkozz, ajándékok stb, de ha látod h rinyál hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Én velem az a baj hogy én egyszer volt egy csaj akibe ugyan ugy 12.évesen szerelmes voltam és elmondtam neki de utána nem akart szóba állni velem aztán bevalotta a töbieknek hogy egy másik srácot szeret hát végül jártak egymással én pedig össze törtem amikor ez megtörtént.
ha megpróbálod akkor talán lesz esély ha nem próbálod meg akkor sosem fogod megtudni hogy õ hogy érzett. szerintem mindenképp próbáld meg. veszteni valód nincs. : ) ha nem mered akkor várj még. figyeld a jeleit. próbálj vele minél többet beszélgetni. hívd el valahova.
A kérdező hozzászólása: Izé hát nem menne 2.okbol 1.Nem nagyon mondhatom el mert utána szóba sem ál vellem. 2.Ez az utolsó évem hogy találkozok vele és utána már nem is láttom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!