Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves lány vok. Az (3 db)

Én egy 13 éves lány vok. Az természetes, h juniusban kezdtem el menstruálni pár napig jött, utána semmi?

Legjobb válasz: Persze. Idõ kell ahhoz, hogy beálljon a menstruáció. Szóval ne aggódj! :)

Persze. Idõ kell ahhoz, hogy beálljon a menstruáció. Szóval ne aggódj! :)
Igen, még nem állt be rendesen a mesnid. Ez így lehet akár pár évig is. Tudom, hogy elég kellemetlen, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz meg legközelebb, de sajnos ez van. Várnod kell, hogy rendszerezõdjön a mensid.
szia! Nekem is júniusba jött meg elõször és pocsék volt. rengeteget keresgéltem a neten hasznos infók után meg ilyenek. Tudom ajánlani a http://www.ciklus.hu -t itt egypár mensi után kiszámítja neked a gép a következõt. Nemtudom hogy elég pontos -e mert csak most 2 van meg de szerintem az évek folyamán hasznát veszem , és remélem te is!
Nekem 3 évig össze-vissza jött meg, remélem Neked nem tart olyan sokáig!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek.
És mi a kérdésed?
Hagyd õt, keress korodbéli lányt!
Most akkor drukkoljunk neked öt évig? Õ meg maradjon addig pártában?
ja váûáá rosszul olvastam hogy te vagy a 17 éves fiú!!! Akkor nem sok esélyed van, ha ezt mondta akkor ne szenvedj miatta találsz jobbat!
Nézd, elárulom, én 16 éves voltam (nagyon régen volt) és fülig beleszerettem egy akkor 21 éves nõbe. Talán õ is belém. Csodálatos emlék! Megborzongok ma is, ha a harisnyás lábára gondolok... remélem, csodálatos élete volt és remélem, hogy szeliden cirógatta az arcát mindig a Nap! Ha nagyon ritkan abba a kisvárosba megyek ahol lakott, elszorul a torkom és áldásra emelem a kezem. Gyönyörû emlék! Szóval, van, amikor ez mûködik. )))
Erre most milyen választ vársz, te féreg?
sztem vagy buza vagy nem tetszel neki. lépj túl rajta
2-es válaszoló, erre a jelzõre mi szükség volt? Meleged van nagyon?
Most komolyan, mi a kérdés?
Nem, miért kellene gyerekként színezni a haját?
Ha kreol bõre, barna szeme, és haja van, biztosan feldobná a kinézetét, nagyon jól állna neki, de a kék szemekhez is megy, mert a szõke melírcsíkok kiemelik a kékségét.Igazándiból a melírozás szinte mindenkinek jól áll. Viszont, nem beleszólásként, de várhatna vele azért minimum egy, vagy két évet.Túl fiatal ahhoz, hogy a haja töredezetté váljon, sprõd legyen.
tegnap 22:28 "Ha kreol bõre, barna szeme, és haja van..." Pont így nézek ki és én is szeretnék de szerintem még várjon vele 1-2 évet.Én is ezt teszem.:D
Nem.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: én is úgy nézek ki
A kérdező hozzászólása: én mondhatok neki bármit, ha anyuék döntenek róla, de nem akarom majd 2év múlva azt mondani ha utálni fogja a haját: hogy én meg mondtam...
Szerintem egy 12 éves lány még fiatal a hajfestéshez. De ne ezt mondd neki, hanem azt, hogy ne tegye tönkre a haját ;) A szõkítés nagyon káros!
12 évesen?? Nem.
A kérdező hozzászólása: már volt festve a haja, és én nem örülök neki ezért az õ érdekében gyûjtök infót am az uccsónak naon köszi
:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!