Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves lány vok (8 db)

én 13 éves lány vok és bejön egy 14 éves fiú. Hogy szólítsam meg?

mx-ezik,megvan az msn címe.

Legjobb válasz: te írtál ki tegnap is egy kérdést ugye? Amiben leírtad, hogy nem néz rád a fiú, és nem köszön. Ott is, most is leírom, hogy akkor tárgytalan a dolog, ugyanis nem érdekled. Ha nem az a lány vagy, akkor ne haragudj.

te írtál ki tegnap is egy kérdést ugye? Amiben leírtad, hogy nem néz rád a fiú, és nem köszön. Ott is, most is leírom, hogy akkor tárgytalan a dolog, ugyanis nem érdekled. Ha nem az a lány vagy, akkor ne haragudj.
egy cipõbe járunk... de általába a BMX-esek bunkók :/ és csak a "menõ" csajok érdeklik õket... és nem utolsó sorba minden csaj oda van értük. én próbálom elfelejteni... de hátha neked sikered lesz... sok sikert.
A fiúk szokták megszólítani a lányokat. Ha érdeklõdik irántad, úgyis megteszi, ha nem, akkor meg úgysem számít. Elég ha csak sokat mosolyogsz rá, ha alkalom adódik akkor beszélgettek, a többi meg jön magától. A lényeg hogy õ kezdeményezzen.
jav.: 15
Nem kötelezõ, hogy õ kezeményezzen. Egyenjogúság, ugye... De elõször figyeld meg kicsit, hgy egyáltalán mennyire komoly természet, és rá tud-e nézni egy lányra - vagy még nem érdeklik a lányok? Ha BMX-es, akkor kimehetsz pl. megnézni, ahogy gyakorol. Kérdezd meg tõle, hol gyakorol (csak ne valami néptelen hely legyen).
13 évesen ne pasizz, ráérsz még 45éves korodban is :D
Semmi extrát! Köszönj neki, a többi jön magától! Ha nem jön, akkor menj tovább, mert neki kell kezdeményeznie a továbbiakat!
A kérdező hozzászólása: :D 1x köszöntem neki:( köszi a tippeket:D De mit mondjak neki?? :D
A nevén te hülye!!!
Hé te!Igen , te!Gyere csak ide!
A kérdező hozzászólása: igen:) de most jött egy rossz dolog:( az osztálytársam megismerte és most mindig puszilkodnak és ez nagyon rosszul esik. akkor most tegyem túl rajtam? vagy mit tegyek?
Beszélj vele sokszor msn-en pl:(mizu.hogy vagy, micsi, stb. :D)ha találkozol vele akkor köszönj
hogy puszilkóznak? mikor találkoznak így köszönnek, vagy most õk "járnak" vagy mi a helyzet? Mert ha az utóbbi, akkor igen, túl kéne tenned magad rajta. Ha ez csak köszönés, akkor semmit nem jelent, ha jóban vagy az osztálytársaddal, akár találkozhattok mindannyian együtt. Kezdetnek jó!
A kérdező hozzászólása: köszi csak köszönés:D de oan szarul esik mert én már 2 hónapja beszélek vele és nincs semmi, a bnõm meg 2 napja ismerei:S mit csináljak?
Tulajdonképpen mit szeretnél, minek kellene történnie? Két hónapja beszéltek, akkor ezek szerint már jóban vagytok, baráti a viszony nem csak arról van szó, hogy elõször meg kellene szólítani valahogy...
A kérdező hozzászólása: hát ma kaptam tõle 2 puszit szal nemtom :D
Ha már beszéltetek máskor, akkor miért ne köszönnél neki? :-)
szrinem vedd fel msn-re! vagy valamelyik ismerõsödön keresztül esetleg ha mered akkor te odamész hozzá és megkérdezed hogy elmentek e valahova. vagy le ejtesz elötte valamit és lehet h segít összeszedni, vagy pedig csinálsz egy kamu msn-t felveszed és megkrédezed h tetszik neked az a csaj....( egyszal megkrédezed a kamumsn-en h tetszel e neki )
hívd meg egy bambira
elég cikin is kijöhet a dolog hogyha elkezdessz nyomulni rá mint a duracel nyuszi õ meg nem is érez irántad semmit 13/L
A kérdező hozzászólása: ok köszi
bunkók a bmx-esek?? hát akkor te nem tudom hol élsz :/:/ 16/L
Szerintem az elsõ lépést ne a lány tegye meg! Se 13, se 23, se 33 évesen! Egyenjogúság van, de az elsõ lépést akkor is a fiúnak kell megtennie, már csak azért is, mert ha a lány teszi meg, akkor elijesztheti az akárhány éves fiút még akkor is, ha eredetileg érdeklõdött volna iránta! Várd ki, amíg õ szólít meg!
Nem tudom, de azért röhögök egyet.
Szerintem ha tetszel a fiúnak akkor ugyis oda megy hozzád ha nem megy oda akkor biztos h nem! 13/L
Szia, ne foglalozz a "rosszindulatu felnottkkel "..ok is voltak 13-evesek.. Ha komoyanerdkel a fiu, probald mindig a tarsagat keresni.Hasznald ki a alkalmay, hog tesi oran egyutt legyetek parban, vagy az ebednelegy asztalhoz uljetek.Kerd ki a vlemenyet valamirol.Erdeklodj iranta, s te is probald az o erdeklodeset flkelteni!!Sok sikert!
Talán pont azért lenne jó hallgatni a "rosszindulatú", ámde segíteni akaró, kissé idõsb generációra, mivel õk is voltak 13 évesek és már több mindent tapasztaltak, megtanultak e-téren. Ne kezdeményezzen a lány!
A kérdező hozzászólása: jah köszi:D de amúgy már mondta msn egyszer h menjek oda hozzá beszélgetni, de én mint gyáva nem menetem. de akkor most ha jön velem szembe akkor köszönjek neki???
Akkor már sínen vagy! :-)

én egy 23 éves lány vok! A problémám h tobb mint 4 éve van párom és ugy érzem h nem szeret nem bujik nembeszélget velem nem akar velem lefekudni mar egy joideje elbeszelgetem mar vele de semmi változás?

segitsetek lécike egyutt lakunk kivagyok o 28 éves

Legjobb válasz: Ellaposodott az életetek. Újíts egy kicsit, szerezz be izgatóbb tuhákat, fehérnemûket és az ágyban is találjatok ki új pózokat, játszatok szerepjátékot.

Ellaposodott az életetek. Újíts egy kicsit, szerezz be izgatóbb tuhákat, fehérnemûket és az ágyban is találjatok ki új pózokat, játszatok szerepjátékot.
utolsó hozzászóló se lehet több tíznél..a menny az az égbolt.. esetleg menj. nem???
23:26-nak...te aztán segítõkész vagy "barátom"!!! 23:28-nak...OTT A PONT!!!! :D Kérdezõ: lehet, hogy már nem tudtok egymásnak semmi újat nyújtani...kihült a kapcsolat...eljött az idõ, amikor már nem tud a másik jelenléte annyit adni, hogy VELE foglalkozz, ne pedig magaddal. Vagy megért és kitart melletted, vagy...ezt már nektek kell tudni
ELSÕÕÕÕÕÕ
Te biztos, hogy nem vagy 23 éves a helyes írásodból ítélve... te kb. 13 körül lehetsz. Szerintem menny aludni, holnap iskola.
Hát lehet, hogy nála kihült valami, amit még magának sem akar bevallani.nEM TUDOM HOGY 4 ÉV UTÁN A SZERELEMBÕL ÁTALAKULHAT E SZERETETTÉA DOLOG, MERT EZ VISZONYLAG KEVÉS IDÕ, BÁR MEGLEHET.Szóval, lehetséges, hogy megunt, vagy unalmassá vált az élete veled(már bocsi)Lehet felkéne pezsdítened, újjítani, meglepi ezzel azzal(nem ajándékot venni)elmenni kirándulni, új helyeket felfedezni, a szexben is újjítani kicsit.Nem ismerem a barátodat, nem is akarok következtettni, de nem lehet hogy van valakije?Mióta kezdõdött el nála ez, amit leírtál?Adja isten ne így legyen , hogy van más, de tudod a pakliban minden benne van.19L
Olvastam valahol, hogy 1-1, 5 év a SZERELEM átlag életkora. Nagyon kevés embernél (kb. 1-2%) van az, hogy a szerelem rabjává válik, vagyis élete végéig szerelmes egy lányba... :D a mázlisták:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és megfogadom!ja és nem járok már suliba egy céget vezetek 23 évesen ezt még hozzá tettem!???

Én egy 13 éves lány vok. Az természetes, h juniusban kezdtem el menstruálni pár napig jött, utána semmi?

Legjobb válasz: Persze. Idõ kell ahhoz, hogy beálljon a menstruáció. Szóval ne aggódj! :)

Persze. Idõ kell ahhoz, hogy beálljon a menstruáció. Szóval ne aggódj! :)
Igen, még nem állt be rendesen a mesnid. Ez így lehet akár pár évig is. Tudom, hogy elég kellemetlen, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz meg legközelebb, de sajnos ez van. Várnod kell, hogy rendszerezõdjön a mensid.
szia! Nekem is júniusba jött meg elõször és pocsék volt. rengeteget keresgéltem a neten hasznos infók után meg ilyenek. Tudom ajánlani a http://www.ciklus.hu -t itt egypár mensi után kiszámítja neked a gép a következõt. Nemtudom hogy elég pontos -e mert csak most 2 van meg de szerintem az évek folyamán hasznát veszem , és remélem te is!
Nekem 3 évig össze-vissza jött meg, remélem Neked nem tart olyan sokáig!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek.
És mi a kérdésed?
Hagyd õt, keress korodbéli lányt!
Most akkor drukkoljunk neked öt évig? Õ meg maradjon addig pártában?
ja váûáá rosszul olvastam hogy te vagy a 17 éves fiú!!! Akkor nem sok esélyed van, ha ezt mondta akkor ne szenvedj miatta találsz jobbat!
Nézd, elárulom, én 16 éves voltam (nagyon régen volt) és fülig beleszerettem egy akkor 21 éves nõbe. Talán õ is belém. Csodálatos emlék! Megborzongok ma is, ha a harisnyás lábára gondolok... remélem, csodálatos élete volt és remélem, hogy szeliden cirógatta az arcát mindig a Nap! Ha nagyon ritkan abba a kisvárosba megyek ahol lakott, elszorul a torkom és áldásra emelem a kezem. Gyönyörû emlék! Szóval, van, amikor ez mûködik. )))
Erre most milyen választ vársz, te féreg?
sztem vagy buza vagy nem tetszel neki. lépj túl rajta
2-es válaszoló, erre a jelzõre mi szükség volt? Meleged van nagyon?
Most komolyan, mi a kérdés?

Én egy 14 éves 157 cm és 65 kg-os lány vok. Hogyan tudnék lefogyni? Nem igazán vagyok valami sportos alkat. De sétálni képes vagyok 9 órát is megállás nélkül. De arra meg kinek van ideje a tanulás mellett? Biciklim sincs!?

Legjobb válasz: Tapasztalatból írok:ha éhes vagy ne egyél igyál VIZET ezt egy párszor játszd el majd össze szûkûl kisé a gyomrod és egyél nagyon sok zöldséget!a gyümölcs is hízlal ezt jó ha tudod... nem kell megvonod magadtól semmit és sokszor egyél naponta kicsit!pusz:)

Tapasztalatból írok:ha éhes vagy ne egyél igyál VIZET ezt egy párszor játszd el majd össze szûkûl kisé a gyomrod és egyél nagyon sok zöldséget!a gyümölcs is hízlal ezt jó ha tudod... nem kell megvonod magadtól semmit és sokszor egyél naponta kicsit!pusz:)
Már pedig mozgás nélkül nem fog lemászni a zsír. Felejtsd el az esti "nasikat" és a "szemét kajákat". Napi 1 óra intenzív aerob edzés és egy kis formázó tornázás. És idõvel meglátod hogy le lehet fogyni.
Szia ! Ne légy elkeseredve! Hasonlóak a paramétereink , és én is sokáig küzdöttem. Most lement 2 kiló, szerintem úgy, hogy több gyümölcsöt eszek, és több vizet iszok. A mozgás nem minden esetben válik be, de ha szereznél bicajt, azzal járhatnál suliba. Szerintem tuti sikered lenne!!!
A mozgás fontos és kell is, de nem igaz, hogy anélkül nem lehet fogyni. Én 10 kg-ot adtam le mozgás nélkül. Tényleg nem mozogtam, szóval semmi sport, nem is nagyon jártam el sehova. Különösebben intenzívebb séták se voltak. Ebbõl a 10-bõl biztosan nem minden zsír, de látszik is, orvos sem mondott mást, ez fogyás mozgás nélkül. Tehát lehetséges. Félreértés ne essék, heti 2x járok konditerembe, futok, és folyamatosan alakítom/bõvítem a sporttevékenységeimet, de anno amikor lefogytam, nem mozogtam. Azóta egyébként nem híztam vissza. (Még fogyni, izmosodni, nõni szeretnék...) Életmódváltás. Az étkezés a legfontosabb. Sokan túlbonyolítják a dolgot, pedig nem nehéz. Kevesebbet, mint eddig, nassolások ne legyenek, szerintem te is tudod mi hízlal és mi egészséges. A kérdésed a sportra irányul. Nos, a séta nagyon jó dolog, mint aerob mozgás, a zsírégetés kitûnõ módja. A lényeg itt is a rendszerességen van, és az étrenden. Én éhgyomorra futok, bár lehet, hogy elõtte fehérjét ajánlatos lenne bevinni, de szénhidrátot már nem annyira. Azt tudnám neked javasolni, hogy amire biztosan van idõd tanulás mellett, az az, hogy kevesebbet egyél, és egészségesebben étkezz, mint eddig. Én sem voltam sportos alkat, de már alakulok. Amúgy fiú vagyok, 17. Én még úgy fogytam 10kg-ot, hogy minden nap megettem egy kakaós csigát vagy egy túrós táskát. (Reggeli) Röhej, nem? :D Viszont ebédhez már kenyeret sem. Az is számít, hogy mikor eszed, amit eszel, és szerintem kezdetnek az eddigi étkezésedhez képest viszonyítva kell új szokásokat felvenned. Szerintem, ha nehéz megszoknod, hogy kevesebbet eszel, ne kezdj el rögtön sportolni, mert akkor még többet akarsz majd enni. Fokozatosság!!! És ne kövesd az én példámat, mert biztos tele van meggondolatlansággal, de mintha mûködne (na persze most már egyáltalán nem eszem édességet, se cukrozott cuccokat.) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!!!! Tényleg!!! Az igazság az, hogy nem vagyok nagy evõ, sõt kenyeret abszolút nem eszem, és a húsból is csak a csirke mellet. Amitõl az anyám már a haját tépi:p válogatós vagyok!!:p Amibõl nem ismerek mértéket az a tál gyümölcs na abba tényleg nem tom a mértéket:P:P Még egyszer nagyon Köcceee a tanácsokat Pux:DDDDDDd
Nem, miért kellene gyerekként színezni a haját?
Ha kreol bõre, barna szeme, és haja van, biztosan feldobná a kinézetét, nagyon jól állna neki, de a kék szemekhez is megy, mert a szõke melírcsíkok kiemelik a kékségét.Igazándiból a melírozás szinte mindenkinek jól áll. Viszont, nem beleszólásként, de várhatna vele azért minimum egy, vagy két évet.Túl fiatal ahhoz, hogy a haja töredezetté váljon, sprõd legyen.
tegnap 22:28 "Ha kreol bõre, barna szeme, és haja van..." Pont így nézek ki és én is szeretnék de szerintem még várjon vele 1-2 évet.Én is ezt teszem.:D
Nem.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: én is úgy nézek ki
A kérdező hozzászólása: én mondhatok neki bármit, ha anyuék döntenek róla, de nem akarom majd 2év múlva azt mondani ha utálni fogja a haját: hogy én meg mondtam...
Szerintem egy 12 éves lány még fiatal a hajfestéshez. De ne ezt mondd neki, hanem azt, hogy ne tegye tönkre a haját ;) A szõkítés nagyon káros!
12 évesen?? Nem.
A kérdező hozzászólása: már volt festve a haja, és én nem örülök neki ezért az õ érdekében gyûjtök infót am az uccsónak naon köszi
:D

Normális-e ha egy 12-13-14 éves lányok csapatának (bandának) sulis barátnőknek van 2-3 csinos vezetőjük? én is a vezérek közt vok.

Legjobb válasz: Tipikus... de nem az ész miatt vezetõk... van a 2-3, a többi meg csak kutya...

juuuj...cukcsi mellír ish van? és megy a zene az érintõképes telcsyyyrõl? dejó, hova xarjak? -.- de azért továbbra is járjatok futni, nehogy meghízzatok...lol. olyan qrwára megnézném egyszer ahogy vonultok. szereznél egy jó napot :D és a "rondácskákkal" nem bariztok? milyen kár :'( xD na puszcsihhh Babcikám^^ (am jelzem, h énis menõ vok, csak az nálunk annyit takar, hogy adunk magunkra, nem úgy nézünk ki, mint egy rakás agyonszolizott [email protected], kedvesek vagyunk a többiekkel, ezért egy csomóan bírnak.)
A faluban meg aztán rohadt menõ lehetsz... Muhaha. Megnéznélek. Esküszöm fetrengenék a röhögéstõl.
Húha. Most hova szarjak édesem? Mész a faluban, és nyomatod a telefonodat? Mész bulizni. Én meg tanulok, és képzeld fel is vettek egy nagyon jó helyre. Azon kívül elárulok neked egy titkot, de errõl ne szólj senkinek! A fiúk utálják a ribancokat mint te kisanyám. Nekem ezt õk mondták. GYÛLÖLIK. Te kis szõke lámpabura. Melírh ish? Bleee. A második amit utálnak, az a szercsikeh, köszcsikeh, puszcsikah. Pusszantás xD Szánalmas vagy öregem. AZt hitted, ha itt kiírsz egy kérdést, majd mindenki dicsér az érintõs telefonoddal? tecktonik meg egy kalap SZAAAR. Ezt megszívtad... mert így csak magadat alázod...
Júj, de kis szánalmas csajszi^^ezt annyira szeretem:) olyan jókat tudok röhögni ilyenkor:) Majd rá jössz, milyen szánalmas is vagy...csak lehet, h akkor már késõ.... Gondolom azt hiszed, h mindenki szemében ti vagytok a menõk a királyok stb., de hidd el ha egyszer vki, olyan kedvében lesz, elküld titeket úgy melegebb éghajlatra, h majd csak pislogtok mint hal a szatyorban^^ Csak egyszer kell, h olyat mondjál/csinálj ami másnak nem tetszik és akk ajaj a "szép" kis pofidnak...:) örültem neked legalább ma jót röhögtem:D
nagyon szánalmasok vagytok esküszöm. pff.14évesen.. mellesleg elég viccesek lehettek 150centis kis p*csaként, a falun végig vonulva, zenét bömböltetve. megnéznélek szivesen..;) jót röhögnék rajtatok az tuti:)
A kérdező hozzászólása: az:)
az a jóóóó híres falud te :D
A kérdező hozzászólása: és 14éves
A kérdező hozzászólása: pff
A kérdező hozzászólása: de k*urvára leszarom ha nem írok normán:D hát a falu szórakozóhelyére simán beengednek csak nem iszunk alkoholt
Szervusz te kis pinavirág...remélem az is ilyen szupcsinak fogod találni, ha valamelyik fiúcska nekedesik, mert épp olcsy kedvcsyje van...de aztán ne gyere fel seírva, hogy jajj baszcsy terhescsy lehetekcsy? Mert akkor olyat mondok, mint még soha... UI: szeretem az ilyen p*csákat....fõleg, ha falusi!Ez ilyen...szupcsy!
Csak azért írkálnak ilyeneket, mert nem érnek fel hozzánk xd. Õk sosem érezték ezt a dominanciát, ezt a hatalmat. Mi meg akármikor tudjuk ugráltatni a bugrisokat xd. Eljöttök hozzánk telcsizni a canteen-be jövõhéten? :) A helyi fiúcsapat *.*
Hát kislányom csak gratulálni tudok...IQ light-os vagy a bnõiddel együtt, és elég éretlenek, de majd csak kinövitek. Sok sikert hozzá:)
nálunk is van pár ilyen csaj, õk is ezt csinálják ha megyek valahova és látom õket, akk van egy jó napom :P
Szerintem akik tényleg ilyenek, és komolyan gondolják ezt a , , stílust" nem nyomulnak vele itt. Ez fake. Vagy nagyon nagy problémák vannak XD
Jááááááj:DDDDDD Szívlapátot kéne neked adni kiscsaj!A fiúk le se fognak szarni, mert már most lerí rólad hogy akkora egy rühes rib*nc vagy, hogy azt már Kelemen Anna is megirigyli >.< Puszcsy, köszcsy, baszcsy...anyááám.ezt neeeeee. Baromi menõ lehetsz az érintõképernyõs telóddal a faluba..Jejzusom:|
szerintem nem alszanak, csak szimplán a faluba rajoskodnak az érintõs telcsykével :P
Egyébként herótom van az olyanoktól akik megmondják nekem, hogy mit csináljak. Amúgy a csõnadrág 10bõl 9 lánynak nem áll jóll :S
Háááááát ez kész.xD Jajj tényleg ezen mekkorát röhögtem.:D Én 13 vagyok és te 14 évesen ilyeneket csinálsz?xD Hát hova süllyedhet még a világ?:'D
Jajj, hát most egy hatalmasat nevettem :D Puszta kíváncsiságból hol laksz? :) Úgy felvenném az egészet videóra, hogy minden nap egy jót nevessek! :D
ÓÓÓ nem tud mit írni a kislány lehet lekellet feküdnie aludni...már elég késõ van
Hallod... ez kész. Végigolvastam, a válaszokat, és már 10 perce röhögök folyamatosan. Köszi a jó napot! :D
xDDDDDD
A kérdező hozzászólása: meg hetente járunk fodrászhoz, jah meg melír ish van :) és a többi kis nyomi-takonyarcúval azért állunk SZÓBA mert az szt.fõnõk képes igazgatóit adni ha nem barátkzunk a , , rondákkal, ,
12évesen milyen discoba engednek be?:D nem vmi pedofil club?:D
Akkor ajánlom neked a következõ könyvet: http://mek.oszk.hu/01500/01547/ ( A magyar helyesírás szabályai) utána, remélhetõleg megtanulsz az y helyett i-t írni és a tagmondatok közé vesszõt tenni, hogy még véletlenül se lehessen félreérteni a kislányos húdetrendi írásképedet.
A kérdező hozzászólása: de én jól érzem magam így:) érintõs telcsy fiúk csõnaci stb.
Utolsó vagyok, azmeg hogy hangosan hallgatjátok telon a zenét a faluba, komoly elismerés! (Y)
A kérdező hozzászólása: nem láttam a hajrá csajokat
Hát itt az élõ példa h 14-15 évesek között is lehet különbség! Õ azthiszi attól nagylányok, hogy discoba járnak meg van barátjuk. Én 15 éves vagyok, énis szoktam járni bulizni, és van is barátom, de én nem képzelem, hogy ettõl én nagylány meg vezetõ meg menõ vagyok.. Ez egy jó hülye felfogás. Meg miaz h vezetõ egy barátságba? Hát nálunk is ez volt, hogy csoportosan barátkoztunk, de sose volt olyan h te meg te vagy a vezetõ mimeg alattvalók, vagy nemtudom... Szánalmas ez a viselkedés, és itt a példa, hogy miért néznek sok 14-15 évest gyökérnek - ezek miatt... :/
A kérdező hozzászólása: De délelõtt 5-ös tanulók vagyunk, délután átöltözünk és megyünk telcsin szóló zenével a faluba:D de a többi osztálytárs nem jön velünk mert nekik nincs szép ruhájuk:) :P meg beülünk vlhova egy colára
Te tuti láttad a Hajrá csajok mind az öt részét xd.
És ettõl menõbbek lettetek vagy csak az átlag IQ szintetetek csökkent?
A kérdező hozzászólása: nem igaz mert mi már discozunk meg van barátunk
pff deszar. sztem 12-14évesen még babázzatok
háááttt mondjuk h csitrik a vezérek:D normális h felakarnak vágni, de a 12-13-14évesek még nem mondhatók csinosnak mert alig van mell és nincs rajtuk semmi..inkább kisgyerekek :)
A kérdező hozzászólása: hangos a tecktonik az érintõs telcsimen ;)
Egészségedre, most, hha azt írom, hogy nem úgyis folytatjátok, de vigyázzatok és figyeljetek oda, hogy kikkel barátkoztok!
hát futni mi is járunk. Énekelni szoktuk közben a Rigorigorigóóóó, részeges rigóóóót, meg a megy a gõzõs, megy a gõzös Kanizsára címû techtonik zenét. Általában lockingolni szoktunk rá.
A kérdező hozzászólása: pff..miért ti mit szoktatok csinálni?egész nap játszani a gépen?vagy pasizni?vagy a sarokba ülni, és feketére festeni a szempillátokat és körmötöket???:D
Ekkora fake cuccot :D De mekkora király má :D:DDDDD
A kérdező hozzászólása: 17:45 Mi lányok vagyunk!!és lányokon nem bu*zis!
A kérdező hozzászólása: kössz..inkább nem..mi ilyenekkel nem foglalkozunk:) jah meg járunk futni hogy formába legyünk:D péntek este(L)
Hát ez kész.. Figyel attól még hogy apu anyu úgy keres, hogy "érintõs telcsit" vesz neked meg kedvedre vásárolhatod össze a drága ruhákat, nem leszel te a húdenagylány. Amit itt látok az a tipikus felvágás mások elõtt, akinek meg "nincs szép ruhájuk" azok önszántukból nem mennek veletek vagy ti nem engeditek... nem mindegy. Végszóra pedig, Telóról bömböltetni zenét bunkóság, hadd ne mondjam melyik népcsoport tagjai csinálnak nálunk ilyet, srácon csõnadrág meg simán b uzis.
Szerintem menõ :) Ilyen jópofa kérdéseket én is szoktam írni :) Mi egyébként sárgolyó csatákat szoktunk vívni a grundon a srácokkal, akiknek én vagyok az egyik izmos csini vezérük, lézeres csajletapogatóval az övtáskámban. Legközelebb a csajokat hívjuk ki egy meccsre *.*
A kérdező hozzászólása: tudjuk hogy nem jó ez így, de nekünk ez tetszik!
érintõs telcsyyy?? nebszzzz már...hol vetted?aaa:O :D és a faluba ugy mésztek h hallgatjátok róla a tecktonikot menõ ruhában? dejó :D vagy inkább szánalmas vagy? :)
A kérdező hozzászólása: nyugi van eszünk:)
Tipikus... de nem az ész miatt vezetõk... van a 2-3, a többi meg csak kutya...

Nagyon megtettszett egy lany en 14/F vok a lany 15 eves az baj lenne hogy egy evvel oregebb?

Nem lenne ciki ha megmondanam neki hogy tetszik?

Legjobb válasz: Nem öregebb, hanem idõsebb. Szerintem nem ciki.

Nem öregebb, hanem idõsebb. Szerintem nem ciki.
Én Gyõri vagyok, lehet akkor láttalak benneteket, haha. Na nem, .. rengetegen kirándulnak errefele mostanság. Nálam a feleségem több mint négy évvel idõsebb. Bár mi nem tinédzserként jöttünk össze. A kor abszolute nem számít. A köztetek lévõ idõ külömbség meg szinte 0. Semmi ciki nincs benne, ez nem lehet akadály. Sok sikert. :)
Sztem hagyd! Érettebb, de ha mûködik a kapcsolat akkor nem ciki...
A kérdező hozzászólása: jah ha valakit érdekelne Gyõrbe kirandultunk
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek, de nem tudom mi lehet a baj. azonos az erdeklodesunk, mikor egyutt voltunk kirandulni 3 napra akkor ismertem meg. Minden jol ment mikor beszelgettem vele a hajat is piszkalgatta. mikor elkertem a szamat zavarba jott de szivesen megadta. es azt is csak ugy megmondta hogy nincs baratja. Facen ismerosom rairok igaz visszair de nem bobeszedu. par napja rairok hogy vagy stb. visszair kicsi ido utan. megbeszeltuk este chetelunk. en vartam font volt de nem irt vissza majd lement. most asszem letiltoot chatrol. na mindegy. Nem ertem ugy is viselkedett mintha tetszek neki. Nem vok naiv, az biztos. Tenyleg igy volt ehez mit szoltok???
szerintem gáznak nem gáz....csak nem tudom lehet h nem járna veled a lány, persze ez attól függ h mennyire vagy érett mind testileg mind lelkileg... 14/L sok sikert:)
Én 17 vagyok, a barátom 16. 2 és fél éve együtt vagyunk, eddig nem volt semmi probléma. Szerintem a kor baromira nem számít. Egy pár nyomorult beszólogatott nekem is hogy fiatalabbal járok, elõször bántott is amit mondanak de aztán rájöttem hogy az irigység beszél belõlük.
A kérdező hozzászólása: Es jarsz vele? tolem 10 honappal idosebb!
fuh ember nekem egy 7 hónap 13 nappal idõsebb tetszik:D
A kérdező hozzászólása: oke ertem bocsi mindenkitol hogy ilyen hulyeseget kerdeztem.
A kérdező hozzászólása: Szoval nem
Lányként: Nem ciki. Inkább aranyos. Csak arra készülj fel, hogy ebben a korban a lányok sokkal érettebbek testileg és lelkileg is, mint a fiúk, szóval neki valószínûleg a 18-20 éves fiatal felnõttek tetszenek, nem a kiskamaszok.
A kérdező hozzászólása: nem a korodat kerdeztem hanem hogy fiu v. lany kuld valaszt kivancsi volnek mondjuk hogy egy lany mit gondol.
Miért írnám oda a koromat? És miért kellene megindokolnom? De megindokoltad, miért lenne ciki?
A kérdező hozzászólása: legyszi irjatok oda hogy fiu vagy lany velemenye! koszi
Nem idõsebb, hanem korosabb. Szerintem nem ciki.
A kérdező hozzászólása: De miert legyszi ezt is ird meg
Én 15 vagyok, és nekem egy több mint egy évvel fiatalabb fiú tetszik. Szóval szerintem az az 1 év korkülönbség nektek se lehet akadály :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!