Találatok a következő kifejezésre: Én egy éves lány vagyok. Már (69 db)

Ha babát szeretnél akkor mindenképp érdemes elmenni nõgyógyászhoz. Most a napokban is érdemes elmenned mert a késésnek oka-i -van/nak.
Egyértelmûen nõgyógyász. 2 év alatt már rég teherbe kellett volna esned nulla védekezéssel, gondok lehetnek...
Attól függ, milyen gyakran élsz nemi életet.
Jobb ha nõgyógyászhoz mész, de lehet hogy még csak nem jött el az ideje a babának. Mi 2.5 évig szeretkeztünk védekezés nélkül. Nem babaprojekt volt, csak nem volt gond, ha becsúszik. Utána nem sokkal, teherbe is estem :)
Te is, és a párod is menjetek kivizsgálásra, lehet, hogy vele van a gond.

Mit tegyek? Megőrülök! Én 16 éves lány vagyok. Van egy húgom, aki 12 éves és már totál kikészít!

Itthon vagyunk mind a ketten, egész nyári szünet alatt, mert vigyáznom kell rá. Gond ezzel nem is lenne, de totál fel tud húzni! Mindent én csinálok, mosogatok, f?zök, megágyazok, megetetem a macskáit... És már nem bírom tovább. Elegem van, hogy miközben én fáradozom, ? csak nézi a tv-t és közben még laptopozik is! És van pofája azt mondani, hogy szemét vagyok, hogy nem hozom fel a reggelijét és neki nem ágyazok meg!

Legjobb válasz: Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.

Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.
Nos nézzük az "öcsi" szemszögébõl a dolgokat :) Az én nõvérem 8 évvel idõsebb, de volt egy idõszak amikor együtt kellet lennünk. Õ csak annyit tett amikor szivattam (általában én õt :) ) hogy megvárta míg abba hagyom pl. gépezést, majd leült a gép elé és elkezdett a barátjával/nõjével MSN-ezni. Mikor visszajöttem már csak õt láttam a gép elõtt és egy mondattal: Addig nem ülsz vissza a géphez míg (pl.:) fel nem porszívózol.Ezt egy ideig csinálta mikor már zokszó (zokszó? verekedés) nélkül ment minden akkor mikor megcsináltam a dolgot valami jót csinált nekem. Én ezek után már békéztem vele. Igaz 5 év kellett hozzá :D
Én semmit nem tennék meg érte, majd csak felébredne... Én még a saját anyámnak sem tettem a dolgokat, ha parancsolgatott, ha kért az már más, nem még a szaros kistesómnak. ÁÁÁ Ja és hatásos két nagy pofon, miközben azt mondod el neki, hogy velem nem szórakozhatsz, mert nem hogy nem fogok utána takaritani, hanem ha szemtelenkedsz, fel is pofozlak. Egybõl abba fogja hagyni. Ez a dzsungel törvénye. Az erõsebb, tekintélyesebb gyõz. Légy te a tekintélyesebb!!!
Nem lehet sajna sok mindent, ez a serdülõkor. Ne foglalkozz vele, csináld meg azt amit neked kell, ha kell 1 tányér, hogy ehess , akkor 1-et moss el, többet ne, majd megjavul ha rájön, hogy nélküled semmire se megy. Ne ágyazz meg neki, ne csinálj neki reggelit, majd a passzív ellenállás segít :)
Istenem, mintha csak magamat hallanam :D Ugyan ennyi idos ocsem, es nalunk is ez van. B_zdmeg, nem hagyhatom egyedul 5percre osszebasz mindent, amit kb kemeny 2ora alatt rendbe tettem. Reggel elvarja, hogy hozzam fel a szobajaba a kajat, amig O arra nem meltat, hogy annyit pofazzon utanna, hogy kossz. Elegem van belole. Most is lent van az udvaron, furdik a medencebe, de inkabb le se megyek megnezni, ugyis csak veszekednenk. Annyira erhetetlen.. Ez is mindig azt mondja, hogy barcsak meghalnal. Nem erdekel mar.. Remelem anyam hamar hazaer azt elviszi valami kellemesebb helyre.. (uszoda. pl) Nem birom kivele az eletem. :D Nem vagy egyedul. 15/L
Én mikor annyi idõs voltam mint Te, és a húgom is annyi mint a tiéd, ezt alkalmaztam: Írtam egy heti rendet, hogy kinek, mikor mit kell csinálni. Egyik nap, én csináltam meg bizonyos dolgot (pl. mosogatás) másik nap Õ. Csinálhatnátok Ti is. Mondjuk egyik nap Õ ágyaz meg, de Te viszed a reggelit stb. Ha elvégeztétek ami a listán van ki lehet pipálni, és játszhatok együtt, pl. barkochbázzatok, vagy ország-városozzatok vagy ilyesmi. Ja és már nem kicsi, ne hagyd rá! Sok sikert!
Köztem és a húgom között is 4 év van, és amikor ennyi idõs voltam, mint te ugyan ez ment velünk is.Mi folyton verekedtünk.Megagyabugyáltam rendesen, na persze én is kaptam.Mára a legjobb testvérem és barátnõm.2 év kell hozzá, hogy megváltozzon, hogy tini legyen és komolyabb.Hamarosan kereszteljük a lányom, õ lesz a keresztanyukája.:D
A mi családunkban én vagyok a fiatalabb testvér, és bátyám van, mi szerencsére jóban vagyunk, de akkor most válaszolok a kérdésre. Szerintem anyukádnak van igaza, hogy ne foglalkozz vele, mert még kicsi, illetve annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy ez a serdülõkor. Javaslat: NE FOGLALKOZZ VELE! (Tudom, bárcsak ilyen egyszerû lenne, de mindenesetre sok erõt és kitartást kívánok!!)
19 évesen még nagyon korai lenne férjhez menned...Szerezz tapasztalatokat, és majd 5 év múlva gondolkozz el megint ezen.Véleményem szerint.
19évesen férjhez akarsz menni?? Szerintem ne tedd! Megfogod bánni! Most vagy a legszebb korban, ilyenkor buli-buli az élet! Hát hogy ki fog e jönni veled? Azt nemtom. Kérdezd meg töle, hogy az elözöekkel mi volt a probléma pontosan, és te ezeket a "hibákat" ne kövesd el! Akkor minden oké lesz!
Ha akarsz egy pár boldog évet, menj hozzá most! AAztán a boldog évek közben szelídísd meg! xD
A kérdező hozzászólása: köszike hogy irtatok, nost hozzá füzném hogy az elsõ párjával meg maradt volna, de a lány szülei nem engedték neki, a másik párja pedig nem tudta meg becsülni, nem szerette a nõ igazán, igen én már meg kérdeztem tõlle hogy szeretne e velem lenni, azt mondta hogy igen, és szerintem jol ki fogunk jönni egymással, én ugy érzem hogy itt az ideje hogy férjhez mennyek tudom hogy furcsán hangzik de ez igy van ! xD irjatok még több választ légyszike!
még fiatal vagy, és ha csak simán összeköltöztök, stb, akkor már megismered. és szerintem várdd meg, amíg õ meg nem kérdezi hogy szeretnél e hozzámenni.

Én 33 éves lány vagyok, van egy barátom már 9 éve, de még nem élünk eggyütt. Normális ez?

Nekem eszem ágában sincs,hogy végleg összek?ltözzek vele.A hétvégéket nála t?ltöm,neki már van saját háza .A hétköznapokat pedig itthon anyáméknál és élem a magam életét.Õ már összek?ltözést szeretne.Más is van így?

Legjobb válasz: Amíg azt mondod magadra, hogy lány, addig egészen normálisnak tartom. De mivel te már egy felnõtt nõ vagy, ezért nem, ez nem normális. Mint ahogy az sem, hogy a szüleiddel élsz.

Amíg azt mondod magadra, hogy lány, addig egészen normálisnak tartom. De mivel te már egy felnõtt nõ vagy, ezért nem, ez nem normális. Mint ahogy az sem, hogy a szüleiddel élsz.
Az olyan embereknél, mint te (vagy jómagam) fontosabb a függetlenség , mint bármi más.Meg akarod õrizni az identitásodat, a szabadságodat. Egy komoly hátulütõje van ennek, hogy késõbb egyedül maradhatsz. Éld az életed, ahogy eddig, mert ha belekényszeríted magad egy együtt élésbe, amit nem akarsz igazán boldogtalan leszel.
Saját, szubjektív véleményem az, hogy nekem fura, ha valaki ennyi idõsen a szüleivel él. Persze mindig van "kivéve, ha", de nekem ettõl még alapjában fura ez. Nyilván azért tartom furcsának, mert én már 19 évesen külön költöztem, nem is pasival, egyszerûen más városban kaptam munkát, meg amúgy is, már vágytam az önálló életre. Azt még nem tartanám amúgy annyira különösnek, hogy nem költözik össze egy pár azonnal, a ti életetek, ha nektek így jó, akkor jó, bár azért itt mégis már kilenc év telt el. De ti tudjátok. Nekem tényleg csak az az érdekes, hogy 33 évesen nem a pároddal élnél, HANEM a szüleiddel.
Abból kiindulva, hogy szerinted teljesen normális 33 évesen otthon a szüleiddel lakni, nem meglepõ, hogy összeköltözni sem akarsz senkivel....
33 évesen már külön életet kellene élned, nem a szülõkkel laknod. Te tudod mik a terveid a jövõben. Csak 1 pasi kell, akivel a hétvégéket együtt töltöd, vagy szeretnél férjet, családot.
már bocs, de ez nagyon durva!!! normális lányok már 18 éves kortól elköltöznek albérletbe/kollégiumba. és ha már kapcsolatban vannak valakivel, akkor pár éven belül össze kéne házasodni, meg költözni.. 9 éves kapcsolatnál már gyerek is kéne... meddig akarsz anyádnál élni?? még 33 évig???
A kérdező hozzászólása: Tudja, mert elmondtam neki, hogy még nem tervezem összekõltözni vele..
A kérdező hozzászólása: na de ha így érzem akkor most akaratom ellenére éljek vele eggyütt?
Teljesen úgy éljél, ahogy akarsz. Ha a pasinak is jó volt 9 évig így, akkor neki sem lehet nagy étvágya. De mi a fészkest tudtok csinálni, a hétvégi találkákon? Pasziánszoztok?
"Tudja, mert elmondtam neki, hogy még nem tervezem összekõltözni vele.." Nekem abból, amit írtál, az az érzésem, hogy egyáltalán nem szándékozol vele összeköltözni. És ez így tisztességtelen, mert hitegeted azzal, hogy majd valamikor... Ha szereted, akkor megmondod neki, hogy te külön akarsz élni, és nem szeretnél gyereket, és megadod neki a választás lehetõségét. Ha nem szereted, és esetleg csak megszokásból vagy vele, akkor még inkább.
Igen, szerintem is mondd el neki, hogy te nem szeretnél családot, gyereket. Ne húzd az idõt, hogy most még nem. Mondd meg neki, hogy te sosem akarsz. Hadd döntse el, hogy ezek után is veled akar maradni, vagy keres egy olyan nõt, akivel tervezhet családot. Így fair.
Nem éltek együtt, így minden találkozásban benne van az újdonság varázsa. Miért ne lenne ez normális?! Miért az jobban elfogadott lenne, ha 33 évesen elvált, két gyerekes anyaként kérdeznéd, hogy van-e még esélyed a boldogságra? Költõi kérdés volt!
"ma 18:14 9 év alatt sem tudta eldönteni mit akar? Nekem ez érdekes. " Igazad van, ez a "9 év" elkerülte a figyelmem. Szóval ez téynleg sok.Fél-1 év alatt simán el lehet dönteni, hgoy akarjuk-e a másikat életünk végéig... Szóval itt erõteljesen kihazsnálja a kérdezõ a szegény párját. Egyébiránt a szabadságvágyán túl még lehet, hogy kapcsolatfüggõ is?!
"Nem éltek együtt, így minden találkozásban benne van az újdonság varázsa. Miért ne lenne ez normális?! Miért az jobban elfogadott lenne, ha 33 évesen elvált, két gyerekes anyaként kérdeznéd, hogy van-e még esélyed a boldogságra? Költõi kérdés volt!" Mert a párja valószínûleg szeretne minden reggel mellette ébredni... A 33 éves kétgyerekes anyuka, aki hisztisen keresi a pótpapát, az meg mindennél rosszabb. Ezért kell jól megfontolni azt, hogy kivel köti össze az ember az életét, és tök mindegy hány évesen. Ha a kérdezõ most fejet hajtana a párja óhaja elõtt, akkor is valószínûleg pár év után futva menekülne, gyarapítva az elvált anyukák táborát. De az se jó, hogy hülyíti a párját...! Szakítani kellett volna már réges régen.
ma 21:20 Nem tudom, hogy mennyire kapcsolatfüggõ. Én azért írtam, hogy semmi gond, ha õ ilyen, hisz nem vagyunk egyformák. Csak akkor olyan partnert kell választani, aki szintén így áll a dolgokhoz, s így boldogan élnek. :) De mivel írta, hogy a párja össze szeretne költözni (nem lepõdök meg, hisz 9 éve együtt vannak), így lehet el mennek egymás mellett. Én a kérdezõ helyében nem vártam volna 9 évet, fõleg, ha az a srác család centrikus. Tessék neki elmondani az érzéseket, jövõképet, ne legyen becsapva, s hitegetve azzal, hogy majd, majd, majd...:)
Szegény pasi..õszintén sajnálom õt. Elvesztegetett 9 évet az életébõl.
"medve5 válasza: Az olyan embereknél, mint te (vagy jómagam) fontosabb a függetlenség , mint bármi más.Meg akarod õrizni az identitásodat, a szabadságodat. Egy komoly hátulütõje van ennek, hogy késõbb egyedül maradhatsz. Éld az életed, ahogy eddig, mert ha belekényszeríted magad egy együtt élésbe, amit nem akarsz igazán boldogtalan leszel." - mégis milyen függetlenség az, hogy az anyjával lakik 33évesen? Semmilyen!
Ez ennyi idõsen már nagyon furcsa. Ha akarsz így élni, szíved joga, de kötelességed lenne elmondani a párodnak, hogy nem tervezel vele komolyabb dolgokat...nem tisztességes vele szemben. Különben hamar észreveszed, hogy mással alapít családot... Egyébként meg nem értem, hogy lehet szeretni valakit úgy, hogy egy porcikája se akar vele lenni mindig?
ma 18:14 9 év alatt sem tudta eldönteni mit akar? Nekem ez érdekes. Ha nem akar családot, gyereket, akkor tisztázza ezt a párjával, s ne hitegesse még évekig. Abból gondolom, hogy ezt nem tisztázták, mivel a pasi már szeretne összeköltözni.
A kérdező hozzászólása: Szeretem egyébként, de eggyetlen porcikám sem kívánja, hogy vele lakjak állandóan.Szerintetek ez normális?
A kérdező hozzászólása: Jó akkor nõ vagyok nem lány, de ez ok arra hogy ne lakjam a szüleimmel?
A kérdező hozzászólása: medve5 Te jól fogalmaztad meg igen a függetlenségemet szeretném megõrizni, és nem vágyom férjre, gyerekre sem még egyenlõre.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat nem a szüleimmel élek csak anyámmal, nem jól fogalmaztam.
Azért te is érzed, hogy valami nem kóser, ha már feltetted itt a kérdést...
hát minden tiszteletem a barátodé, hogy mindezek ellenére még mindig veled van.. szerintem anyukád ronthatta el a dolgot azzal, hogy a neveltetés során túl erõs köteléket hozott létre köztetek.. mert ez igy nem jó.. 33 éves embernek legyen már saját élete, ne anyucin élõsködjön.
A kérdező hozzászólása: Nem élõsködöm , különálló vagyok, de egy házban.
mondjuk vidéken sok ilyen van, ott normális valamelyest, hogy generációkon keresztül egy házban élnek.. én nem bírnám ki, ezért is fogok most szeptemberben lelépni otthonról. te viszont menj hozzá a párodhoz, mert ez az élet rendje.
Normális, ha neked ez jó, viszont úgy tisztességes, ha a barátodat is felvilágosítod arról, hogy eszed ágában sincs családot alapítani.
A kérdező hozzászólása: 18:15-ös köszönöm, ezen majdnem sírtam pontosan így van ahogy te leírted:(
Nem, nem normális. Nem lány vagy, ahhoz már megöregedtél egy kicsit. Nem szeretheted eléggé a párod, mert amúgy alig várnád, hogy vele éljél.
Dobd a pasit. Ha 33 éves fejjel eszedben sincs a 9 éves kapcsolatoddal összeköltözni, az olyan is. Ha olyat találsz, aki hozzádvaló tényleg, akkor nem fogsz itt meditálni azon, hogy neked a függetlenség, meg inkább anyád blablabla.
milyen alapon akarja fel jelenteni apád a fiút?
eddig se büntethették
Ha Te is akartad a dolgot akkor nem büntethetik...
Balanus_concavus! Már nem 14 a "beleegyezési" törvény hanem 12, hála a mesterembereknek.. ha így fojtatjuk akkor a pedofíliát már nem is fogják büntetni
Ugyan, csak a korosztály színvonalát hozza õ.
A nyelvtankönyvvel utoljára mikor "feküttél" le?:)
Elmúltál 14, beleegyeztél, jogilag nem büntethetõ. Morálisan viszont más kérdés, remélem apád lekever neki egyet, téged meg az iskolán kívül nem igazán enged máshová.
senki nem büntet meg semmit.... pl. nálunk a rablásokat is lesz...rják, nem azt h ki kivel dug...:D
Ha te is akartad, nem büntethetik meg. "Hála" az új törvénynek, ha 12 lennél, akkor se büntethetnék meg.
12 éves korhatár 18 év alattival van, vagyis 12 éves a 17 évessel lefeküdhet, de következõ évben meg már nem. Logika és értelem.:)
Lefeküttem egy 19 éves sráccal én 15 éves lány vagyok apum meg tudta fel akarja jelenteni ugye nem büntethetik már? én ugy tudom h nem de barátnõm azt mondta igen szoval nem tudom biztosra szeretnék menni. : S Lefeküdtem egy 19 éves sráccal - én 15 éves lány vagyok - apum megtudta, fel akarja jelenteni. Ugye nem büntethetik már? Én úgy tudom, hogy nem, de barátnõm azt mondta, - igen. Szóval - nem tudom, biztosra szeretnék menni. : S
a mai fiatalok meg még meg is sértõdnek ha lek urv áz zák õket én is megsértõdnék ha vízvezeték szerelõként megkérnének rá hogy javítsam meg a csapot
14 év felett jogilag már korlátozottan cselekvõképes
Nyelvtankönyv? :) Ezek már lassan a 8általánost sem járják ki, mert teherbe esnek, fõleg nem is cselekvõképesek.azt sem tudják mik a jogaik..persze mit érdekli õket, de [email protected]áshoz nagyon értenek ezek a mai csirkefosok.
Nem büntethetik meg, mert 14 év a határ. Ha, amikor történt a dolog, már elmúltál 14 éves, akkor nem büntethetik meg.
A kérdező hozzászólása: bocsi a helyesírásért és köszi a válaszokat
Ha nem a tanárod (mivel 19 éves ez esélytelen), vagy más tekintetben nem bír "hatalommal" feletted, akkor nem büntetendõ. (Javaslom a pedofília legalizálása miatt siránkozóknak, hogy legyenek szívesek végigolvasni a Btk.-t mert pontosan az általuk vélelmezett iránnyal ellentétes új szabályok kerültek bele. Az, hogy 18 év alattinak szabad dugnia egy 12 évessel, nemcsak fajtalankodnia egy elhanyagolható változás a régihez képest, ami teljesen indokolatlanul lett felfújva a médiában. A beleegyezési korhatár alapesetben pontosan ugyanúgy 14 év)
Az.
Gáz.
Enyhén szólva.Nekem már ez is pedofíliának számít
Nem.
Ne hallgass senkire... Ha neked bejön a srác szerezd meg!
Hát ilyen szitu velem is megesett.. Igazából nem bántam meg, de nem is szívesen emlékszem már vissza rá.. Anno azt hittem tapasztalt és biztos normálisabb, mint a korombeliek, de valójában, ha az lenne, nem ennyivel fiatalabb lánnyal keverne.. Persze, most mondhatok bármit, mert úgy gondolod ez tök jó, csak általában az ilyen pasik nem komoly kapcsolatot várnak..
Nem igaz h a mai lányok nagy része mind ilyen idióta lett....ember 11 év van köztetek....pár évvel még idõsebb lenne és az apád lehetne...találj valakit a korosztályodból vagy olyat, aki 1-2 évvel idõsebb. Az ilyen nagy korkülönbségû kapcsolatokból úgy sem lesz semmi, és a 99%-uk nem úgy sül el, mint amilyennek bele éli magát a ember...egyszóval értelmetlen hülyeség. 17/f
nem a korkülönbség a gáz, hanem a te korod, mert még gyerek vagy hányszor írom ezt még le ma, komolyan? ha már 25 lennél, egyáltalán nem számítana a korkülönbség, de most még igen, õ elvileg felnõtt, bár ha szóba áll veled, akkor kétlem...
Igen ez nagy gáz. A 27 éves keressen a maga korosztályában! Komolyan mondom, én nem értem a világot. 14 éves 25 évessel, 16 éves 27 évessel, tegnap 17 éves 29 évessel... Komolyan mondom szörnyû.
Ha te a lányom lennél feljelenteném azt a srácot, + meg is látogatnám
Azért nem tudom megállni, hogy le ne írjam. Rosz helyre írtál.

Van egy 12 éves fiú aki nagyon tetszik én 13 éves lány vagyok. A fiúval már többször is találkoztam sulin kívül is és egyszerűen szerelmes lettem. És tudom h a fiú is többet akarna . Szerintetek ez a kor különbség sokat számít?

Ja és a fiú kinézetre és érettségre elmenne vagy 14-nek is. És előre is szépen meg kérnék mindenkit h olyat ne irjatok h inkább tanuljunk vagy h ennyi idősen még nem ezzel kéne foglalkoznunk stb.. Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.

Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.
Jó, te kérted, hogy ne írjuk, de szerintem lesz olyan, aki úgyse bírja ki, mert igaz is. Az a fontos, hogy te hogy érzed. Hogy érted, hogy többet is akarna? Puszit az arcodra?:D huuuu :D Viccet félretéve... Nem számít az az egy év.
Bocsi nem tudok segíteni! Az én idõmben ennyi idõsen még barbiztam! :)
Ez olyan, mint a pedofil vicc: - Megismerkedtem egy gyönyörû 8 évessel, de a teste olyan, mint egy 5 évesé. Figyi te 13 éves lány. Csináld meg a leckét. Tanulj holnapra, segíts anyukádnak vacsit csinálni, és 3 év múlva visszatérünk az ilyen problémáidra, oks?
A kérdező hozzászólása: nem is szándékoztam összefeküdni vele :D és úgy értettem h többet h barátságnál. és az 1.-õt meg puszilom hogy nem bírta ki.. de egyébként meg nálam úgy van hogy mindig a tanulás volt az 1. és már a szabadidõmbe azt csinálok amit "akarok" ..de m1 nem is ez a lényeges :)
Sokat szamit igen.
Nem számít sokat, ugyanis ez tök egyén függõ. A korkülönbség ne tartson vissza :)
Aszta 14 hu
Nem számít az semmit. Én is jártam ebben a cipõben és jártam is vele, semmivel sem volt éretlenebb mint a velem egyidõs fiúk. Egy fejjel magas is volt nálam. Igaz mi szakítottunk, mert inkább csak barátok voltunk. De sok sikert neked ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat :)

Én egy 13 éves lány vagyok. Már elkezdett nőni a puncimon a szőr. Ilyen korban nem túl korai még, ha szőrteleníteném?

Legjobb válasz: egyáltalán nem. nyugodtan szörtelenítsd. én már korábban elkezdtem

egyáltalán nem. nyugodtan szörtelenítsd. én már korábban elkezdtem
szerintem nyugodtan borotváld
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de azért még a mellnagyobbításon nem is akarok gondolkozni, mert minek, ha még növésben van, szerintem még úgy is csomót fog nõni, de lehet, hogy igazad van, csak én tuti nem tenném meg.
Ezt a mellnagyobbítósat ne vedd komolyan, csak hülyéskedik.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem:)
ahj istenem nehogy már befossál mert 1 darab sörszál kidugta a végét vazze. osztálytársam 13 évesen akkora dzsungelle rendelkezett, h bikiniben rendesn kilogott 360 fokban
Tök aranyos lehet a pihe puha pejhezdö ször küldenèl rola egy fotot az emailemre
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok oda a perverzekért:D:P
hogy ti mekkora barmok vagytok!
Ebben a korban már mellnagyobbító mûtétet szokás végezni.
(7. válaszadó voltam)és stem jót irtam akk is, .)
nem azért de nekem most terhes a kozmetikusom és nem tudok hozzá járni gyantáztatni, azota borotválom és már 1 helyrõl nem 1 hanem két szál nõ ki és olyan helyen is nõ ahol eddig enm, mert ahol csak pihe volt ott is levitte a borotva és azota nõ ott is. am a borotvátol jo h erõsödik a fiuk is amikor elkezdik borotválni maguk erõsödik és ez látszik, csak össze kell hasonlitani 1 olyan fiuval aki nem borotválkozik még.....
Nem, ha szeretnéd akkor nyugodtan! Mondjuk amíg nem élsz szexuális életet fölöslegesnek tartom, de ez csak egy vélemény.
Addig szerintem is felesleges, míg nem élsz szexuális életet. Inkább várj vele.
nem hinném h felesleges régen én is megpróbáltam nem szõrteleníteni de elég gáz wolt amikor fel kellett vennem a fürdõruhám.most csak nyáron szörtelenítek, télen ritkábban
Hát, ha a bikinivonalig nem látszik ki, akkor szerintem is felesleges még... Gondolj bele, mi lesz, ha már most megerõsödik ott a szõrzeted! 3 év múlva, amikor már valóban kellene szõrtelenítened magad már oylan erõs lesz, hogy mindennap csinálhatod, hogy ne legyen tüsis...
gyantát neki, fáj elõször, de aztán megszokod és nem erõsödik meg és tovább is tart.
dehogy gyantát, amig nincs barátja aki olyan komoly(még ne is legyen!)addig minek, sztem is várj még v 2évet vele, mert csak 1re erõsebb és sûrûbb lesz minnél korábban kezded!sztem csak ott szedd le ahol kilátszik a bugyiból...meg ha hosszi kicsit rövidebbre vághatod ollóval, de sztem még ne kezdd el...
Ha ELkezdett nõni, akkor még nem nõtt oda egy egész "dzsungel" gondolom. A bikinivonalon kívül tényleg nem érdemes. Max ha nagyon hosszú, akkor vágd ollóval rövidebbre, higiénés szempontok miatt is célszerû (ha menstruálsz már, nem ragad bele a vér). A szõr nem erõsödik meg a borotvától sem (ez mindenkinek szól). Ez tévhit. Azért érzitek erõsebbnek, mert szögletesre vágja a szõrszál végét, és így nõ ki, nem pedig elvékonyodva. Évek óta borotválom a lábamat, hónaljamat meg a puncimat is, és mindenhol ugyanannyi és ugyanolyan a szõröm, mint régen.
Az orvosi világ 7 tévhite közé tartozik, hogy jobban nõ a szõr ha borotválod. Hülyeség az egész, nyugodtan borotváld. Hidd el, nyáron sokkal kényelmesebb és higiénikusabb érzést nyújt.
nagyon szép ha egy lánynak szõrös a puncia, én például imádom !!!!!

13 éves lány vagyok, lassan 14. Még mindig nem menstruálok. Az osztályban a lányok közül én vagyok a legnagyobb.Nekik már mindenkinek megjött.Én egy kicsit lemaradottabbnak érzem magam, mintha kimaradnék a sorból. Lehet valamilyen bajom?

Legjobb válasz: Az egyik osztálytársamnak 16 évesen jött meg az elsõ. Akkor már éppen nõgyógyászhoz akart menni, mert valami hormonális bajra gondolt, amikor magától megjött neki. Tény, hogy késõn érõ vagy, de egyenlõre nem kell foglalkoznod ezzel, mivel itt van az ideje, és gyakorlatilag akármikor jelentkezhet az elsõ vérzésed. Szerintem, ha 16 éves korodik nem jön meg, menj nõgyógyászhoz, de egyenlõre nincs okod az aggodalomra.

Az egyik osztálytársamnak 16 évesen jött meg az elsõ. Akkor már éppen nõgyógyászhoz akart menni, mert valami hormonális bajra gondolt, amikor magától megjött neki. Tény, hogy késõn érõ vagy, de egyenlõre nem kell foglalkoznod ezzel, mivel itt van az ideje, és gyakorlatilag akármikor jelentkezhet az elsõ vérzésed. Szerintem, ha 16 éves korodik nem jön meg, menj nõgyógyászhoz, de egyenlõre nincs okod az aggodalomra.
nekem az uncsimnak 19 evesen jott meg
Szia, elõször is ne keseredj el!A Te korosztályod már elég korán érõ, de igazából még nem csúsztál le semmirõl. Én a 14. szülinapom elõtt pár hónappal kezdtem el menstruálni, szintén az utolsók egyikeként. Te még idõben vagy, ha nagyon zavar a dolog, kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz, és anyukáddal is beszél errõl.
Ne szomorkodj e miatt, nincs semmi bajod. 16 éves korig nem szoktak vizsgálatot kérni. Nem vagy semmivel sem kevesebb azért, mert még nem menstruálsz, a többiek meg igen. És tapasztalatból mondom, az sem biztos, hogy mindenki másnak megjött már, mert sokan csak mondják pont azért, hogy ne érezzék magukat lemaradottnak. Hamarosan megkezdõdik neked is, lehet hamarabb mint gondolod. Ne gondolj sokat erre szerintem, rendben vagy, élvezd a tini éveket. :o)
nyugi, de ha 16éves korodig nem jön meg , akkor el kell menni a dokihoz és ír fel neked olyan gyógyszert amitõl megjön! Addig is örülj hogy nem kell szenvedned.
Én 14 voltam amikor elõször megjött szoval nem kell aggódni megfog jönni elõbb vagy utóbb
Szia!Én 14 vagyok szintén az utolsónak jött megmég novemberben...ne aggódj mondjuk engem se hatott meg de te ne aggódj de tényleg nekedis megfog jönni!
én is 14 vagyok és még nem jött meg.
lassan én is 14 leszek, és még nekem sem

Várom mindenkinek a válaszát szüzesség témakörben. Én egy 27 éves szűzfiú vagyok. Már 16 éves koromban is éreztem szexuális késztetést, de nem jött össze a lányokkal. Mi lehet ennek az oka? Hogyan veszíthetném el a szüzességemet?

Olykor úgy érzem, hogy már a testem nem kívánja az önkielégítést, hosszabb ideig tart, mint régebben, és nem esik olyan jól. Egyre inkább érzem a neurológiai tünetek képz?dését, ingerült vagyok, sokszor depressziós, letört. Sokszor fantáziálok a szexr?l, lányokról, de soha nem jön össze. Mindig az els? pillanatban leírnak a lányok. Azt gondolom a küls?m, és a méretem az oka, hogy a lányoknak nem kellek. Sok esetben nézem a járm?veken a lányokat, és alig tudom visszafogni magam, hogy meg ne érintsem a mellét, meg ne simogassam a haját.

Legjobb válasz: Szia! Én néhány évvel fiatalabb vagyok nálad és nekem se volt még "olyan" kapcsolatom. Tudom, hihetetlen, de ez nem olyan ritka, mint ahogy azt gondolnád. Persze minden eset más. Én pl. egy hosszabb kapcsolatra és a "megfelelõ" lányra várok, mert másképp, pl. egyéjszakás kalandban nem tudnám elképzelni. Hogy a te esetedben is errõl van-e szó, nemtom, hisz' nem írtad, és nem mindenki 1forma. Szentem nem lehet gond semilyen méreteddel, mert akinek csak emiatt nem kellenél, az meg se érdemel, bár kérdés, mit értesz méret alatt. Mert ha túlsúlyról van szó, azon ha nehezen is, de lehet változtatni. Ha magasságról, v. "arról a bizonyos dologról" van szó, azon nemigen lehet, de nem is kell, azt el kell fogadni. Ha önértékelési problémáid vannak, elõbb magaddal kell kibékülnöd. Aztán el kell dönteni, mit akarsz a lányoktól, és aszerint kell velük kezdened vmit, de vmit mindenképpen, mert ez a probléma magától nem oldódik meg soha.

Szia! Én néhány évvel fiatalabb vagyok nálad és nekem se volt még "olyan" kapcsolatom. Tudom, hihetetlen, de ez nem olyan ritka, mint ahogy azt gondolnád. Persze minden eset más. Én pl. egy hosszabb kapcsolatra és a "megfelelõ" lányra várok, mert másképp, pl. egyéjszakás kalandban nem tudnám elképzelni. Hogy a te esetedben is errõl van-e szó, nemtom, hisz' nem írtad, és nem mindenki 1forma. Szentem nem lehet gond semilyen méreteddel, mert akinek csak emiatt nem kellenél, az meg se érdemel, bár kérdés, mit értesz méret alatt. Mert ha túlsúlyról van szó, azon ha nehezen is, de lehet változtatni. Ha magasságról, v. "arról a bizonyos dologról" van szó, azon nemigen lehet, de nem is kell, azt el kell fogadni. Ha önértékelési problémáid vannak, elõbb magaddal kell kibékülnöd. Aztán el kell dönteni, mit akarsz a lányoktól, és aszerint kell velük kezdened vmit, de vmit mindenképpen, mert ez a probléma magától nem oldódik meg soha.
Mi baj van a külsõddel és a méreteddel?
Biztos, hogy nem a méreted az oka annak, hogy eddig nem jött össze. Mi lányok nem vagyunk röngtgen szemûek. Szerintem is már túl görcsösen akarsz egy kapcsolatot. Elhiszem, hogy hiányzik, én még csak 19 éves vagyok és lány, és nekem is hiányzik a testi szerelem. De nem szabad, hogy csak ezen járjon az eszed. Járj el otthonról, ismerkedj, kezdj el valami hobbyt. Hülyén hangzik, de hidd el, hogy elõbb-utóbb el fog jönni az a lány, akire vártál. Ha viszont a külsõddel van valami nagyobb probléma, lásd eszméletlen túlsúly, vagy nagyon rendezetlen fogsor, ápolatlanság, akkor kezd azzal, hogy azon változtatsz. Ja és jobb lesz, ha megállod ezek után is, hogy jármûveken elkezdesz simogatni vadidegen lányokat, mert abból jó nem fog kisülni, maximum még meg is bélyegeznek, hogy egy bunkó vagy.
Ismerkedj, ha másképp nem megy, hát interneten.
elöbb-utóbb sikerül..
Nem akarok közönséges lenni, de ha ennyire el akarod veszteni, akkor menj el egy igényesebb örömlányhoz.Ha pedig párkapcsolatot akarsz, akkor ott az internet.Én nem igazán hiszek benne, jobban szeretem a személyes varázst, de van egy csomó ember aki ott találta meg élete értelmét :)
Szerintem a méret szónál a túl alacsony vagy túl magast érti. Az internet pont erre jó. regisztrálj társkeresö oldalakon ahol igazi képet tegyél fel magadról. Kezdj el ismerkedni levelezéssel, chateléssel aztán minél elöbb randi, ha kell heti több randi is, aztán egyszer össze jön. De ha így folytatod aberrált leszel. Vagy ha úgy gondlod menj el egy jobb hírü éjszakai klubba.
miért mi a baj a külsõddel és a méreteddel?valószinü, igy láthatlanba, rettentõ önbizalomhiányban szenvedsz, és annyira görcsösen akarsz egy szexuális kapcsolatot, hogy már mindig e körül forog a világod.ezek szerint még nem volt barátnõd sem?szerintem probálj meg ezzel egy szakemberhez fordulni, bocs de a mai világban ez már nem a legtermészetesebb dolog, hogy 20 fölött valaki, pláne egy férfi szûz.
Szerintem a méret alatt a súlyára gondol.
Bocs az elõbb elgépeltem, és véletelenül 1 m-mel írtam, h. semmilyen. Nem vagyok gyors- és gépíró, csak ez az oka, a helyesírásommal sose volt gond.
Lehet h a személyiséged az oka.Sok nõ olyan férfit keres aki magabiztos és tudja õt irányítani.Na persze a beszélgetéseken nem árt ha nem említed hogy érintetlen vagy max annyit mondj h már jó régen nem voltál lánnyal.Sok csaj azért nem áll szóba az érintetlenekkel mert azt hiszik h bénájk az ágyban. Pedig sok esetben errõl szó sincs. Próbálj meg kicsit szórakoztatóbb lenni. Szerintem értékelni fogják
lehet hogy le fognak páran hurrogni de én azt mondom menj hivatásoshoz...k.rvához!!!! õket nem érdeklik ki vagy mi vagy csak a pénz számít de az tuti hogy utána jól fogod érezni magad és hidd el hogy a szex rengeteg dolgot megold és azok a lányok értik a dolgukat...
NE hallgass az utolsó válaszra! Az írója valószínûleg soha nem értette és nem is fogja megérteni a férfi-nõ kapcsolat lényegét. Most õszintén mire mennél azzal, h. egy csaj (k.rva) csak a pénzért hajlandó lefeküdni veled? Én nem tudnék ettõl elvonatkoztatni. A szex akkor tesz igazán boldoggá, ha egy olyan lánnyal csinálod, akivel szeretitek 1mást és bíztok egymásban. Ha elkezdesz k.rvázni, lehet, h. sose tudod abbahagyni és méginkább nem lesz tartós párkapcsolatod. Akkor meg magányosan és boldogtalanul halsz meg. Ezt akarod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!