Találatok a következő kifejezésre: Én egy érzékeny lány (2 db)

Én egy felettébb érzékeny lány vagyok, bárki elkezd kiabálni velem, vagy sértegetni, elkezdek sírni. Mit tegyek hogy ne kezdjek el bőgni, amint elkezdenek szivatni az emeltszintű érettségin?

Legjobb válasz: Nehéz ügy. Régen én is ilyen voltam. Aztán bekerültem egy elég rossz iskolába, cigányok közé, stb. ahol megedzõdtem. Szóval: edzd magad. Lehet, hülye tanács, de idõvel segít.

Nehéz ügy. Régen én is ilyen voltam. Aztán bekerültem egy elég rossz iskolába, cigányok közé, stb. ahol megedzõdtem. Szóval: edzd magad. Lehet, hülye tanács, de idõvel segít.
Érettségin nem fognak veled kiabálni. Emelt szintûn sem. :)
Hahh, ezt ismerem. En is ilyen vagyok, bar mar sokat fejlodtem (az elet iskolajaban), de azert meg mindig elpityergem magam, ha valaki uvoltozik velem (jogtalanul), vagy piszkosul felzaklatnak alaptalan vadakkal...olyan hulye erzes, es en meg nem tudom, mit lehet tenni ellene...talan valami viccesre gondolni... kozben...
Ismerõs helyzet, ismerõs érzés. Elsõsorban azt tudom mondani én is, hogy a "keménységet" lehet fejleszteni. Gondolj magadra úgy, mint egy erõdre, amit nem lehet szavakkal bevenni. Aki megsért, az is csak egy ember, akiben ugyanúgy van hiba, mint Benned, vagy bárkiben. Nem jó tanács, de én úgy leplezem az érzékenységemet, hogy megfigyelem mások hibáit, és ha kötekszik, egyszerûen csak szembesítem velük. Elõtte érdemes venni egy nagy levegõt, és higgadtan végiggondolni a helyzetet. Általában egy levegõnyi idõ elég ahhoz, hogy elmúljon a sírási inger. Ha Te magad elhiszed, hogy képes vagy leküzdeni, akkor menni is fog. Ilyenkor próbálj mosolyogni. Minél többet csinálod, annál könnyebben fog menni.

VV5 külön-külön a három érzékeny lelkű lánynak bemutatkozó videóját sehol sem lehet megtekinteni? Vagy ha igen, hol? Mert én csak egy rövidke videót találtam, amit a tv-ben is leadtak.

Legjobb válasz: Ma este a beszavazón megmutatják. Én kiábrándultam a VV5bõl amilyen jól indult meg amennyire szerettem a vv4et úgy ábrándultam ki ettõl hogy nem igaz, fõleg hogy kb egy értelmes nõ sincs a villába és csak 2-3 értelmes srác van bent, de azért meg nincs értelme nézni.

Ma este a beszavazón megmutatják. Én kiábrándultam a VV5bõl amilyen jól indult meg amennyire szerettem a vv4et úgy ábrándultam ki ettõl hogy nem igaz, fõleg hogy kb egy értelmes nõ sincs a villába és csak 2-3 értelmes srác van bent, de azért meg nincs értelme nézni.
A VV4-ben is voltak prostik, de akadtak értelmesebbek is. Itt már csak prostik vannak, igazi közk* csapat, a srácok közül se mindegyik normális. Azt a Pétert sajnálom, amikor beszavazták, nem véletlenül vágott mogorva képet és most is visszafogott, Nyílván nem rajong az ostoba, magamutogató libákért, csak ugye köti õket a szerzõdés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!