Találatok a következő kifejezésre: Én csinálom vagy (363 db)

Hétfő óta csinálok egy 2 hetes diétát amitől 7-10 kg kéne leadnom. Még csak 2 kiló ment le vmit én csinálok rosszul, vagy majd csak jövőhéten fog kevesebbet mutatni a mérleg? Csak én vagyok türelmetlen?

Legjobb válasz: 2 hét alatt ennyit lefogyni nincs értelme, mint ahogy az elõttem szóló is mondta, nem történik zsírégetés, tehát nem a zsírból fogysz, csak izomból és vizet veszítesz. Régen én is bedöltem ezeknek a marhaságoknak, végigcsináltam a 10 napos léböjtöt, virult a fejem, hogy hú, lefogytam egy csomót, aztán 2 nap múlva minden visszajött, szal ezek a tûzoltó módszerek arra jók, hogy ha osztálytalálkozóra mész vagy esküvõd lesz, rövid idõn belül látszódjon rajtad valami, de az csak ideig-óráig tart. És tönkreteszi a szervezetedet. Ha tartósan le lehetne fogyni 2 hét alatt, mindenki ezt a diétát csinálná, és nem lennének kövér emberek. De a fogyásért meg kell küzdeni, nincs mese, be kell vetni az akaraterõt kökeményen! Sok sikert a fogyihoz, ajánlom az egészséges életmódot és a mozgást, nekem bevált.

2 hét alatt ennyit lefogyni nincs értelme, mint ahogy az elõttem szóló is mondta, nem történik zsírégetés, tehát nem a zsírból fogysz, csak izomból és vizet veszítesz. Régen én is bedöltem ezeknek a marhaságoknak, végigcsináltam a 10 napos léböjtöt, virult a fejem, hogy hú, lefogytam egy csomót, aztán 2 nap múlva minden visszajött, szal ezek a tûzoltó módszerek arra jók, hogy ha osztálytalálkozóra mész vagy esküvõd lesz, rövid idõn belül látszódjon rajtad valami, de az csak ideig-óráig tart. És tönkreteszi a szervezetedet. Ha tartósan le lehetne fogyni 2 hét alatt, mindenki ezt a diétát csinálná, és nem lennének kövér emberek. De a fogyásért meg kell küzdeni, nincs mese, be kell vetni az akaraterõt kökeményen! Sok sikert a fogyihoz, ajánlom az egészséges életmódot és a mozgást, nekem bevált.
Hat kiló felesleges víz nincs a testében, hacsak nem vannak vízvisszatartási problémái. Nagy súlyfeleslegnél ugyanakkor a megnövekedett zsírsejtek több vizet "kötnek meg". Izomból lehet még látványosan fogyni ha nem fogyaszt elegendõ fehérjét, ami szintén csúnya látvány: csont és zsír a vége kirívó esetekben. Plötty test naribõrrel. :) Sok sikert a fogyáshoz, csak okosan!
Ha ezt végigcsinálod (és nem fogsz annyit leadni az tuti), minimum annyit, ha nem még többet fogsz visszaszedni. Ez egy hülyeség ez a fajta diéta. Önámításra jó. Csak rosszabb lesz tõle.
7-10 kilót nem 2 hét alatt, hanem 2 hónap alatt ideális leadni.
2 hét alatt egyetlen gramm zsír nem megy le egy normál fogyókúrában!!! Ami lemegy, az víz és izom. 2 hét után kezdõdne a zsírégetés.
ne aggodj nálam is igy volt az elsõ héten csak 3kg ment le. Át kell állni a szervezetnek.
2 hét alatt vizbõl lefogysz mondjuk 6 kg-ot, tegyük fel. Ez nagyon jól néz ki a mérlegen, azonban a környezetet nem fogja észlelni a változást, hiszen méretben nagyon kicsit csökken a tested. Azonban, ha te zsírból fogysz 6 kg-ot, nha ott már hihtetelen látványos a fogyás, minden nadrágod nagy lesz rád. Neked kell eldönteni melyik a fontosabbb. Petranova
2 hét alatt 7-10 kg? Melyik diéta ez? Nekem sem ártana..
Kérdezõ! Miért nem a diéta fórumját kérdezed? Vagy olvasd végig legalább az ott leírtakat, könyörgöm, az itteniek zömének fingja sincs arról, mi ez.
Neked nincs iq-d sajnos...én háromdiplomás nõ vagyok, és szuperül nézek ki. Amit meg te itt fingogatsz, az lepereg. Csá.
Mindent a fogyásért..:D:D Ez a diéta az agysejteket is leépíti, úgy tûnik... :D Egy anyagcseréd van ugyan, de tedd tönkre azt is, legyél utána hízékony, mert mélyértelmû válaszoló osztja az észt, kollegái pedig annyit látnak, hogy 100 kiló egy nap alatt? Jujdejóóó! :D:D (Nem, nem vagyok szép kövér. Figyelem, mennyit eszem mibõl, mikor, és sokat mozgom. Ennyi.)
Írd be a keresõbe normálisan hogy tuurbo diéta egy hosszú ú-val, és kijön a honlapjuk.
A kérdező hozzászólása: Melyik az a Laura féle?
Jól van. Én ezzel a tuurbo diétával fogytam le, a Laura-félével, és nem híztam vissza azóta sem, de nem kell elhinni. Maradjatok szép kövérek!
Felelõsségteljes orvos ilyet nem csinál. Te vagy az, aki a FogyasztóTündérben és a mágneses télapóban is hisz? :D
Azért, mert ha a tuurbo diétát csinálja, az nem egészségtelen, én is azzal fogytam 11 kg-t két kör alatt, orvos találta ki. Itt meg osztják az észt, hogy káros, anélkül, hogy tudnák, mirõl van szó. Mellesleg pedig sértegesd a nénikédet.
Utolsónak: miért? A hozzászólások nagyon értelmesek voltak- már akkor, ha valakinek van értelme, hogy megértse õket...
..mert három diplomás létedre -írni bármit lehetsz- belül már közel sem nézel ki szuperül. :)

Én csinálom roszul vagy másnak is összecsomósodik a DM-es Babylove tápszer?

Mert eddig a milupa milumil start ha volt nekünk,de mivel mostmár teljesen tápszeres lett babám gondoltam áttérek az olcsóbbra,meg sokan is mondták h az jó tápszer.Az 1-est használjuk,mert 3hósak vagyunk.

Legjobb válasz: Néha nekem is csomós lett, de én már egy ideje úgy csinálom, hogy tejhabosítóval keverem el. Tudod, olyan kis hosszú izével, elemessel. Akkor nem lesz csomós. Csak ezt nem akkor azonnal csinálom meg, mert egy picit levegõs lesz (bár nem igazán habosít ez az izé), hanem egy fél órával hamarabb, így nem fáj tõle a pici hasa, és nem is lesz csomós.

Néha nekem is csomós lett, de én már egy ideje úgy csinálom, hogy tejhabosítóval keverem el. Tudod, olyan kis hosszú izével, elemessel. Akkor nem lesz csomós. Csak ezt nem akkor azonnal csinálom meg, mert egy picit levegõs lesz (bár nem igazán habosít ez az izé), hanem egy fél órával hamarabb, így nem fáj tõle a pici hasa, és nem is lesz csomós.
Lehet a márkával van a baj! Nem?
A kérdező hozzászólása: Olyan érdekes h már reggel kiírtam ezt a kérdést és még mindig nem kaptam értelmes válszt, holott azért vettem meg ezt a tápszert mert itt annyian ajánlották!!!!!!És gondoltam kipróbálom ha annyi mindenkinek bevált. Akkor most hol van az a sok Babylove tápszer használó?????? Ilyenkor miért nem segítetek?
Szia!Én is DM-es tápszert használok.Nekem nem csomosodik, jól össze szoktam rázni és ugy oké szokott lenni.Esetleg probáld ki ezzel a modszerrel.
Kösz, hogy ilyen kedvesen adod tudtomra, hogy szart se ért számodra a válaszom. Mondjuk én próbáltam segíteni. Elsõ válaszoló
Mi is tápszert használunk, de nem azt amit ti.Próbáltadmár úgy hogy elõbb felforralod a vizet, majd hagyod kihülni kb 30-40 fokra.A forró vízben meg fõ a tápszer és becsomósodik.Próbáld ki így, ha ez sem jó akkor próbálj meg egy másik tápszert./mellesleg mi a mildibe-t használjuk, igaz ez nektek nem jó, mert ez koraszülöteknek való/

Hideg tálat szeretnék húsvétra, hogyan járok jobban anyagilag ha én csinálom meg vagy ha rendelek?

6 személyre kellne..

Legjobb válasz: Szerintem olcsóbb, ha te csinálod, vagy fogalmazzunk úgy: meglehet, hogy ugyanannyi Ft-ot kifizetsz, de minimum 2x, de bizonyos dolgokból inkább 3x annyi kajád lesz, mintha rendeled. Gondolok itt pl. ha veszel gépsonkát, vagy éppen kötözött sonkát szelsz le, és töltöd valamivel, egész biztosan marad belõle a következõ napokra is, sütikbõl is biztosan marad, stb. stb. Egyébként már évek óta én is csak ilyesmit készítek. A hagyományos sonka-tojás-torma és hasonlók már igen-igen unottak.

Szerintem olcsóbb, ha te csinálod, vagy fogalmazzunk úgy: meglehet, hogy ugyanannyi Ft-ot kifizetsz, de minimum 2x, de bizonyos dolgokból inkább 3x annyi kajád lesz, mintha rendeled. Gondolok itt pl. ha veszel gépsonkát, vagy éppen kötözött sonkát szelsz le, és töltöd valamivel, egész biztosan marad belõle a következõ napokra is, sütikbõl is biztosan marad, stb. stb. Egyébként már évek óta én is csak ilyesmit készítek. A hagyományos sonka-tojás-torma és hasonlók már igen-igen unottak.
http://www.sonkatekercs.hu/hidegtalak én innen rendeltem most szilveszterre baromi elégedett vagyok, voltunk mindenki dicsért hogy fergeteges partyra fergeteges étel járt lányom ballagására is tuti h innen rendelek
Mindenképpen a "csináld magad " híve vagyok. nagyon drágák a rendelt hidegtálak, nem fantáziadúsak, és nem is bõségtálak. Nagyon jó dolgokat lehet kreálni otthon is, és gyönyörûen lehet szervírozni. akár egyszerût, akár kicsit költségesebbet akarsz, mindenképpen jobban jársz, ha magad készíted. debreceni karaj, hideg töltött húsok (sokféle töltelékkel lehet) tojástekercs sonkával és vajas -uborkás-kalif.paprikás krémmel töltve egyik húsvéti specialításom, rendkívül dekoratív és nem is bonyolult.(szívesen leírom, ha kéred ) Sós kekszre nyomott fûszeres sajtkrém, tetejére egy negyed dióbél, másikra egy negyed aszaltszilva mindig kapós szokott lenni. ha csak hatan vagytok is, legalább három tálat készíts, és mellé többféle hideg majonézes vagy friss salátát. A látvány nagyon fontos, az ember elõször a szemével "eszik".szóval a dekorációs kellékek is fontosak, vagyis színes zöldségek, salátaágy... stb. ilyenekre gondolok.

Miért csinálja ezt a két évesem? Fog ez változni? Ez lenne a dackorszak, vagy én csinálom rosszul?

14én lesz két éves a kisfiam. Tüneményes gyerek volt egészen kb 2 héttel ezel?ttig. Mindig együtt mentünk kézen fogva a boltba, elsétáltunk, virágokat szagolgattunk, azt tette amit kértem. Nemrégiben vett egy hatalmas fordulatot és nem tudok ezzel mit kezdeni. Nem akarja a kezemet meg fogni, nem arra jön amerre kérem. Ha odamegyek és megfogom a kezét, akkor totálisan elernyeszti a testét, vagy 5 lépés után az ölembe kéri magát. Ezzel két gond van, az egyik hogy hatalmas gyerek korához képest, a másik hogy várom a második babát, így meg még kevésbé bírom el ?t. A semmiért képes hisztizni, ha megkérdem t?le hogy mi a gond, vagy leguggolok hozzá beszélni, akkor hangosabbra fogja a hisztit, az ordítást. Ma reggel is megtettük a szokásos bevásárló körutat. Ahogy elindultunk, neki egyb?l nem tetszett az irány, és leült a földre, hogy ? ott akar játszani. Vártam egy sort, de mivel kés?bb se volt hajlandó jönni megfogtam a kezét és úgy "húztam" magammal. A boltban ? szokta hozni a kosarat. Most ez neki nem volt jó, két kosár kellett, egy nekem egy neki. Amib?l bepakoltam én az enyémbe, abból kellett neki is. Mondtam hogy használjuk az ? kosarát, így legalább segít is nekem, de ez a felállás nem tetszett neki. Aztán találkoztunk a keresztanyjával a boltban, és mikor mi befejeztük a vásárlást, ? menni akart még vele is vásárolni. Utána átmentünk a henteshez, persze egész úton "nógatni" kellett, hogy merre menjen, fogja a kezem...stb. Ott minden zokszó nélkül kiverte a balhét, hisztizett. Kifele jövet leült a lépcs?re és ment a hiszti tovább. Leguggoltam hozzá és megkérdeztem hogy fáj e valamije, bántotta e valaki miután mindenre nemmel válaszolt mondtam neki, hogy akkor hagyja abba a sírást és menjünk szépen haza. A haza vezet? úton is úgy csalogattam, hogy a fehér bogyós bokorról leszedtem a egy marék bogyót, dobáltam elé, hogy lépjen rá, mert akkor pukkan. Viszont mikor a bejárati ajtóhoz értünk, akkor megint nem akart bejönni és csak ordított meg hisztizett.

Legjobb válasz: Dackorszak+ önállósodás. Életkori sajátosság, önálló akar lenni, õ akar irányítani. Túl kell élni, el fog múlni. Nekünk is volt ilyen helyzet, képtelenség volt a fiammal bevásárolni, én szerencsére meg tudtam oldani, h a férjrm vásárolt be munka után, vagy együtt mentümk 3-an este bevásárolni. Egyikünk a gyerekkel foglalkozott, még a másikunk bevásárolt. Ez nem azt jelenti, h mindent rá kell hagyni, de néha engedni kell a szülõnek is egy kicsit a békesség kedvéért. Mára már sokkal jobb a helyzet, szófogadó, ritka a hiszti a boltban, nov-ben lesz 3 éves. Túl kell vészelni, minden gyereknél van ilyen korszak, ez kell is, h legyen, így fejlõdik a személyisége. Esetleg, ha megmarad még babakocsiban azzal menjetek, ha siettek.

Dackorszak+ önállósodás. Életkori sajátosság, önálló akar lenni, õ akar irányítani. Túl kell élni, el fog múlni. Nekünk is volt ilyen helyzet, képtelenség volt a fiammal bevásárolni, én szerencsére meg tudtam oldani, h a férjrm vásárolt be munka után, vagy együtt mentümk 3-an este bevásárolni. Egyikünk a gyerekkel foglalkozott, még a másikunk bevásárolt. Ez nem azt jelenti, h mindent rá kell hagyni, de néha engedni kell a szülõnek is egy kicsit a békesség kedvéért. Mára már sokkal jobb a helyzet, szófogadó, ritka a hiszti a boltban, nov-ben lesz 3 éves. Túl kell vészelni, minden gyereknél van ilyen korszak, ez kell is, h legyen, így fejlõdik a személyisége. Esetleg, ha megmarad még babakocsiban azzal menjetek, ha siettek.
Nekem kislányom van de mintha a az enyémmel harcolnál nap mint nap:) Kétévesen jött elõ rajta is ez a dackorszak azt mondják 3 éves koráig fog tartani, kíváncsi leszek. Nekem is azzal kezdte hogy nem fogja a kezem a probléma csak az hogy mindenfele autóutak vesznek mindket körül és õ elfut világgá szó szerint semi nem hatott se szép szó se kiabálás, egyik nap meguntam hogy én is vonszolom a gyereket mindenhova mert nem akarja fogni a kezem, otthon maradtunk mondta hogy játszótérre meg boltba akar menni odamentünk az ablakba és megmutattam neki a kint lévõ gyerekeket elmondtam neki hogy õk azért lehetnek kint mert szót fogadnak az anyukájuknak nem futnak el, majd ha õ se fut el lemegyünk. Megígértettem vele hogy így lesz. Ezt lent hiába mondtam neki.lementünk és volt vagy két bepróbálkozása de megállt mikor szóltam ez addig nem mûködött azóta a boltban csak kosárban ülve vásárolok vele el is mondtam neki hogy miért ha nem hajlandó beleülni akkor nem megyek be vele, különben csak kergethetném..Persze próbálkozás , hiszti így is van de már jobb azóta a helyzet.Folyamatos alkudozásból állunk naponta és kisebb harcokból. Én kamaszkoromig nem ellenkeztem ennyit a szüleimmel mint õ kétévesen eddig velem. Nem vagy egyedül csak jelezni akartam, megoldás erre nem sok van:)
Dackorszak és érzi, hogy jön a kistesó ( még akkor is érzi, hogy nem stimmel valami, ha nem látszik a terhesség, vagy nem beszéltél róla) Igaza van az elõttem szólónak, ezt túl kell élni. Ne engedj, mert megszokja, hogy hisztivel mindent el lehet érni. A csalogatási ötleted nagyon jó, ez a figyelemelterelés, sokszor beválik. Minden hiszti más és más, helyzettõl függ, hogyan érdemes kezelni. Az én fiamnál ezek váltak be: -ölelésterápia: szorosan öleled át, míg megnyugszik, csak óvatosan, mert ha nagyon tiltakozik, nehogy akaratlanul megüsse a hasad -eltereled a figyelmét -hisztisüketség: nekem rendszeresen van, egyszerûen nem hallom a hisztit, csak azt, ha abbahagyja, és szépen elmondja, mit akar, akkor lehet alkudni, de valamit valamiért elven -a lelkére beszélsz -megvárod, míg abbahagyja, aztán beszélsz a lelkére -felemeled a hangod -büntetés pl: nem segíthet otthon kipakolni, amíg végzel az ágyon kell ülnie -ha veszélyes amit csinál, a popsira paskolás is belefér, elég jelzésszinten, csak ritkán, és a végsõ esetben, és utána magyarázd el, miért kapta. A fentiekben nem írtál olyan esetet, mikor ez lenne a helyénvaló kezelés, ez csak pl: akkor, ha elszalad, és a forgalma úttest felé rohan Nem tudok egy jó módszert, ami hatástalanít minden hisztit, mert ez mindig szituáció függõ. Ne csüggedj, majd kinövi, lesz pár nyugis év, aztán elkezd kamaszodni. Ez a dolgok rendje. Akkor kellene aggódnod, ha nem lenne hisztikorszak. Ez az önálló akarat megnyilvánulása, csak szegény, még nem tudja kontrollálni az indulatait. Majd ezt is megtanulja. Az én fiam elmúlt kétéves, õ ritkán hisztizik, de akkor az nagyot szól, apait-anyait belead. Néha úgy érzem kihullik tõle a hajam.
A legfobb, szerintem hogy ne hagyj utana, ne hagyd hogy mindent a hisztijevel kiharcoljon, majd lesznek problemak vele, nem kell utana hagyni, jo megertem hogy meg kicsi, de akkor is ra kell szolni. Van egy szomszedunk, nem nagyon neveltek meg e gyereket, es szinte a szulei fejere [email protected], kb 2 eves lehet az is, egesz nap ordit, ha valamit nem ugy csinalnak ahogy neki tetsezik, szerintem ez nem jo.Nagyon nincs megnevelve. O majd tudni fogja hogy ha hisztizik es ordit, mindent megkap, ezzel fog harcolni mindenert, hidd el.
Mintha én Írtam volna. Dackorszak, túl kell élni.
Utolsó vagyok, most jut eszembe, még egy tuti módszer. Húzós szatyorral járok bevásárolni, és ha nagyon makacskodik a fiatalúr, akkor kerek-perec megmondom neki, hogy, ha nem fejezi be, akkor belerakom, és kuksolhat ott. Ezen mindig meglepõdik, de annyira, hogy rögtön elfelejti a hisztit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor nincs mese, ez ilyen. Ellenszer nincs, túl kell lenni ezen is! :( A tesó dolgot már mondtam neki, de igyekszem pozitívan megközelíteni. Pl hogy simogassuk meg együtt a pocakot, meg adjon rá puszit. Ha nem veszem ölbe nem a kistesó az indok, hanem az hogy õ már nagyfiú és nem bírom! Az kimaradt a leírásból, hogy az egészet megtetõzi az, hogy a férjem külföldön dolgozik, így nincs mindennap velünk! :( Lehet ez is megfejeli még a dolgokat, bár szigorúbbnak én vagyok a szigorúbb. Nem tudom.... Mindenesetre köszönöm az ötleteket, meg a támaszt!

Másnak sem sikerül letölteni Tatarek Rezsõ videóit a honlapjáról? Csak online tudom nézni, nem tudom letölteni, én csinálok rosszul valamit, vagy nem is lehet letölteni, csak gépen nézni?

Feliratkoztam a hírlevélre, aztán a letöltésnél beírom az e-mail címem rákattintok a letöltés szövegre, elõjönnek a fájlok, és ha rákattintok máris indul, nincs lehetõségem a letöltésükre.

Legjobb válasz: Már mester szinten csinálod a fegyencedzést, vagy mégis hogy jön a képbe egy ilyen rezsó ? Hagyd az amatõr fitnesz gurukat.. szerintem.

Már mester szinten csinálod a fegyencedzést, vagy mégis hogy jön a képbe egy ilyen rezsó ? Hagyd az amatõr fitnesz gurukat.. szerintem.
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat

17 éves vagyok anyámmal nem igen jövök ki majd nem minden házi munkát én csinálok mosok takaritok stb ő nem sok mindent csinál ritkán főz és mindig piszkál mindnenért elmond minden dögnek stb tudom mit csináljak?

és engem ez lelkileg nagyon meg visel nagyon ki vagyok nem meg ismerkedtem egy nálam 22 évvel idösebb férfival aki nagyon kedves és mindenbe probál segiteni hogy kibirjam mig anyámmal kell laknom és anyám most közénk is állt . Meg probáltam elköztözni apukámhoz és anyám öngyilkoságal femyegetözött és nem tudom mit csinálajk?! Mert nem szeretném ha csinálna valamit magával

Legjobb válasz: Anyukád mettõl meddig dolgozik és te mettõl meddig vagy iskolában?

Anyukád mettõl meddig dolgozik és te mettõl meddig vagy iskolában?
Lehetoseged van onalloan elni, tehat eltudsz menni a nagyidhoz enni, vagy otthon keszitesz magadnak valamit, hiszen ebben a korban mar eltudod kesziteni. A mamadat ne figyeld, ne kritizald, mivel nem lehet egyszeru a helyzete, s mivel a mamadnal ul, igy talan elkepzelheto, hogy lelki tarsak is egyben. A papadhoz mennel, ott egy elettars lenne, a masik feleseg, tehat en ugy erzem, hogy legy turelmes es inkabb alkalmazkodj egy olyan asszonyhoz, akit ismersz is, mint az idegenbe rohannal!
A kérdező hozzászólása: Anyu 8-16 óráig dolgozik.a nagyim föz és ott ül nála órák az helyet hogy haza jönne és õ meg fözve vagy valami házi munkát csinálna.az én ruháimat nem mosa de a volt pasiájét ide hordja mindig mosni.
17 eves vagy, ezt kozold igy a mamaddal! Nehez segiteni, mivel nem tudni, hogy az anyad mennyit dolgozik, s mennyi szabadideje marad, hogy nem vegezz hazi munkat pl. A masik, hogy ketten eltek, s igy mar a hazi munka minimalis, ha elpakoltok onmagatok utan. A fozes szinten olyan, hogy talan valogatos vagy, s ezert nem foz, de ha nem, akkor kerd meg, hogy fozzon, mivel te elvegzed a hazi munkat, igy az o reszortja lenne a fozes. Ezet igy probaljatok lerendezni, mivel nem hinnem, hogy ilyen jelzokkel illetne egy szulo a gyermeket minden ok nelkul. 22 evvel id. embert inkabb felejsd el, mivel ez az ember mar valoban korban nem hozzad illo, van egy biologiai ora, ami halad, s te meg gyermek vagy es fejlodni fogsz, erni, mig a ffi mar visszafejlodni fog, oregedni, tehat itt mar ellentetek lesznek, mig te a szeretetre, szerelemre vagysz, esetleg elni szeretnel, es elvezni az eletet, addig az idos parodnak nyugalomra van szuksege, mivel mar faradt, s nem beszelve arrol, hogy a szervezete is lefele epul. A mamaddal probald rendezni a dolgokat, s ha nem megy, akkor hivhatod a papadat, ez mar a kettojuk dolga legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és szerintem ezt is fogom tenni
Apukádhoz nyugodtan mehetsz. Vagy abban a kórban már, hogy eldöntheted, kinél szeretnél élni. Szépen odaköltözöl, ha nem tetszik anyádnak, netán bejelenti a hatóságnál, õ jár rosszul, mert ott elmondhatod te is, miért mentél el otthonról és mint már írtam: jogod van kérni, hogy apádnál helyezzenek el arra az egy évre, ami még hátra van a nagykorúságodig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket
A kérdező hozzászólása: Ezt meg beszéltük addig semmi komolyabb nem lesz még nem leszek nagy korú.De mindennél jobban szeretem az biztos.
Felettem szoló mondott nagy igazat( az apakoplexuságról). Szerintem se engedj anyádnak és, ha csinál valamit tényleg legyen az õ gondja. De nekem tapasztalatom szerint az apakomplexussal rendelkezõ lányokat könnyû rá venni dolgokra. Nem tudom olyan k*ássan viselkednek:/ hiszékenyek. Bármi rossz történhet velük és még bele is egyeznek , kivannak szolgáltatva egy idõsebb ember mellé. Veled pont ez lenne szerintem , de ha boldog vagy vele akkor úgy élj ahogy jól érzed magad.-
A kérdező hozzászólása: Semmi kép nem költöznék össze egy pasival sem amig nincs olyan keresetem amiböl meg tudjak élni.Apához költöznék, de félek anyám lépésétöl...
Apakomplexusod van. Nem fog megoldódni semmi, ha menekülsz. Ha menni akarsz, úgy menj, hogy a saját lábadon állj meg, ne kerülj megint olyan helyzetbe, hogy eltartott vagy. Az ilyen kapcsolatoknak nem szokott jó vége lenni...
Ne menekülj egy apád korabeli férfi karjaiba, mert megbánod késõbb. Anyukád zsarolásának pedig ne engedj, ha akar valamit csinálni magával, az az õ gondja, nem a tiéd, és nem hinném, hogy tényleg megölné magát.
A kérdező hozzászólása: Apumnak nincs senkije.Nem hinném hogy lelkítársak anyám meg a mama inkább a mama tömi a fejét hogy neveljen engem

Mit gondoltok? Én csinálok bolhából elefántot, vagy jogos, hogy kiakadok ezen?

Pár napja tettem fel itt egy kérdést, a válaszok segítettek, úgyhogy ismét jön egy. A történet röviden: Párom hétf?t?l szombatig dolgozik, napi 10 órát, este 6kor tudunk találkozni, de akkor is csak úgy, hogy mikor hazafelé megy, felszállok a buszra, amin ? van. Ha ezt nem tenném, akkor kb 8-9 felé tudnánk talákozni, és legkés?bb a 10kor induló busszal el kell mennie, mert korán kel. Itt nem alhat, csak péntek-szombat. Már egy hete jól felbosszantott, amikor közölte, hogy ? vasárnap játékra megy (nem lényeg milyenre). A mai napot kivette, hogy együtt legyünk. Az anyja kihisztizte, hogy menjen haza segíteni, reggel 6ra!!!!!, kb 1 órás meló, és utána jöhet. 10kor hívtam, hogy hol a jó f-ba van, erre kiderült, hogy akkor értek haza a bevásárlásból! Teljesen kiakadtam, hogy akkor minek kellett 6ra hazamennie, ha neki se álltak, meg nem csak ? van, hanem van egy öccse, aki sokkal többet talákozik a barátn?jével, miért nem ?t rángatják el?? Ki se állt mellettem, egy szót sem szólt az anyjának, hogy ez így nagyon nem jó. Szépen csendben megcsinálja, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. És majd talán 2re ideér, holott úgy köszönt el, hogy 8ra itt van legkés?bb. Szerintetek jogos a felháborodásom? Nem hiszem el, hogy nem képes kiállni mellettem. Nem kérem, hogy vesszen össze a szüleivel, de igazán közölhetné, hogy nem ez volt megbeszélve. Nagyon bánt, de nem érti meg, hogy mi a bajom. Kérlek segítsetek, mert nem bírom már.

Legjobb válasz: Egyszerûen õ egy jól nevelt srác, aki segít az anyukájának ha az megkéri valamire.Szerintem inkább örülj neki,hogy ilyen jófej barátod van.Esetleg beszélhetnél vele a dologról, az én barátom is baromi sokat dolgozik, mi minden este 9kor tudunk találkozni, és olyan 11-ig ér rá.Ha nála alszom,akkor f10-11ig nézhetem ahogy vacsizik és hullafáradtan tévét néz.Én bírom,mert szeretem és fontos nekem,és tudom,hogy azért dolgozik,hogy kettõnknek jobb legyen. Ha te nem bírod, hogy ennyit dolgozik,és a szabadnapján a családjával is szeretne lenni (nyilván nem csak odarohan és elvégzi a munkát,hanem reggeliznek,beszélgetnek),akkor miért vagy vele?Õ ilyen,szóval vagy megpróbálsz vele beszélni errõl,vagy elfogadod így. 21/L

Egyszerûen õ egy jól nevelt srác, aki segít az anyukájának ha az megkéri valamire.Szerintem inkább örülj neki, hogy ilyen jófej barátod van.Esetleg beszélhetnél vele a dologról, az én barátom is baromi sokat dolgozik, mi minden este 9kor tudunk találkozni, és olyan 11-ig ér rá.Ha nála alszom, akkor f10-11ig nézhetem ahogy vacsizik és hullafáradtan tévét néz.Én bírom, mert szeretem és fontos nekem, és tudom, hogy azért dolgozik, hogy kettõnknek jobb legyen. Ha te nem bírod, hogy ennyit dolgozik, és a szabadnapján a családjával is szeretne lenni (nyilván nem csak odarohan és elvégzi a munkát, hanem reggeliznek, beszélgetnek), akkor miért vagy vele?Õ ilyen, szóval vagy megpróbálsz vele beszélni errõl, vagy elfogadod így. 21/L
A 2. vagyok. Akkor viszont muszáj változtatnod, ha meg akarod magad szerettetni a szüleivel.Nem tudhatják meg, hogy te ezeken kiakadsz, mert teljesen hülyének fognak nézni, és rosszabb esetben a barátod fejét is telebeszélhetik.Amúgy elég sok anya ilyen a fia barátnõjével, de ha komolyan gondolod a kapcsolatodat, akkor neked kell változtatnod, bármilyen igazságtalannak vagy jogtalannak érzed.Legyél te a kedves, a megértõ, a jófej csaj, aki elfogadja, hogy az anyjának is szüksége van a fiára, ha 6-kor, akkor 6-kor.És egyszerûbb ha nem eljátszod, hanem így is gondolod.Sajnos tényleg nincs más megoldás. Megígérte, hogy veled lesz, de közbejött valami.Örülj neki, amíg nem találkoztok, találj ki vmi programot neki, csinálj egy új frizurát vagy sminket, egyszerûen készülj rá jobban a randira, hidd el, sokkal izgalmasabb lesz.
De te miért vagy önzõ, csak annyit kérdek? Szerinted te fontosabb vagy neki mint az anya? Amit mind olvastam csak azt hallottam hogy, A párom, a párom. Te hol vagy benne, te mit teszel annak érdekében hogy jó legyen?Elvárasok vannak, meg fel kell háborodni minden bagatell szituációban. Rólad nem lehet hallani semmit, te mit csinálsz mennyi idõd van, Mikor az anya elhívta miért nem próbáltál te is menni? Persze van okod felháborodni ha ugyan olyan vérszívó vagy mint a többi átlagos csaj.
hát nemtom...valamilyen szinten neki is igaza van de én azért inkább neked adok úgy teljességében igazat..
A kérdező hozzászólása: Én mit csináltam? Itthon takarítottam, ugyanis meg volt beszélve, hogy 8ra végez, és elmegyünk valahova. Nem akartam, hogy az legyen, hogy miattam nem mentünk sehova. Felajánlottam az édesanyjának, hogy segítek festeni, takarítani, vagy elviszem a két kisebb gyereket, hogy ne zavarogjanak, de nem kért a segítségembõl. Könyörögni nem fogok.
Na, azért ne ne ne ne. Ez már egy kicsit sok. Lehet, sõt biztos, hogy a csajnak is kellene csinálnia valamit, de azért az ilyen anyuci is ott van a szeren. Meg már ne haragudj de az, hogy valakinek az anyja a legfontosabb. Lehet, de nem örök életében. Egy idõ után már, a szerelme majd a gyereke kell, hogy a legfontosabb legyen. Legalább is én így gondolom. Igazából szerintem annyira vészesen nem reagálod túl a dolgot. És nem akarlak elszomorítani, de ha a srác nem csinál most semmit, akkor késõbb se fog. Szóval, ha azt várod, hogy õ majd anyucinak megmondja a frankót várhatod. Ha kell õ ott lesz mert jó kisfiú. Lehet, kicsit elfogult voltam, mert én nem vagyok az az anyás típus. Szóval bocsi.
Próbálj meg közelebb kerülni a szüleihez. Ezek szerint így tudod õt jobban megnyerni. Ne kreálj elefántokat, attól, hogy felveszed a kesztyût, nem lesz jobb Neked. :) Kicsit, csak egy kicsit nézd néha messzebbrõl a kapcsolatotokat, vedd észre a jó dolgokat, mert az tényleg jobb lesz Neked. Mosolyogni fogsz, és figyelj egy picit: ha mindig kedves vagy, és barátságos, és relaxált, az nem csak Neked jó. Anyósod is meg fog enyhülni. Lehet, nem azonnal, de ha látja, hogy boldog vagy a fia mellett, és boldoggá teszed kicsi kincsét, akkor... Ja, és légyszí ne szadizd az öccsét... XD Azzal nem nyersz semmit. De ha megnyered õt is... Van egy idézet, most nem jut eszembe kinek a szüleménye (talán Oscar Wilde?): Szeresd ellenséged, nincs mi jobban bosszantaná. (a lényege a lényeg) Ha megenyhülnek, nyert ügyed van, de ha Te nem teszel semmi csúnyát és õk fújnak rád, akkor a párodnak is észre kell majd ezt vennie. Ha nem, nem érdemel meg. Áááá... Azért remélem érthetõ volt. :) Relax. ;) (az elefántok csak összetörnek mindent, a bolhák nem okoznak kárt. Hagyd meg õket kicsinek, és mosolyogjál.)
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam. A történethez hozzátartozik, hogy szombaton, mikor ez történt 2-tõl hívtam folyamatosan, ki volt kapcsolva, fél4kor elegem lett és felmentem hozzájuk. A megállóban összefutottunk, ahol kiderült, hogy ki is kellett festenie, a telefont meg a drága öccse kikapcsolta VÉLETLENÜL! Hát azt hittem eldobom az agyam, szétnyitható telefont nem lehet véletlenül kikapcsolni. Ráadásul az én telefonom, csak kölcsönbe adtam barátomnak. (ez most nem lnéyeg) Megmondtam, hogy ha még egyszer kikapcsolja az öccse (nem ez az elsõ eset), akkor én töröm el a kezeit. Lehet, hogy durva voltam, de elszállt az agyam.
Nekem úgy tûnik, hogy nem tetszik a szüleinek a kapcsolatotok és ahol lehet betartanak. Bár lehet, hogy anyuci csak erõpróbát tart, ki a fontosabb. Én nem hagynám. Találja meg a kompromisszumot, vagy felejtsd el, mert késõbb csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! Nem is az a baj, hogy ott van. Õ nem értünk dolgozik, mert nem élünk együtt. Örülök, hogy van munkája, mert nehezen kapta meg. Csak akkor mondja azt az anyja, hogy délelõtt érjen rá, ne azt, hogy csak reggel. Nem azon akadtam ki, hogy segít, hanem azon, hogy megint hülyének vagyok nézve. Meg van beszélve valami és rohadtul nem úgy van, õ meg kussol mert egy szót nem szól az anyjáéknak, mert teljesen jó amit csinálnak és én vagyok a rossz. Segítsen, nem az a gond, hanem hogy engem mindig hülyének néznek a szülei.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én is megértem, hogy segíteni kell. DE! Azt nem írtam le, hogy tegnap mondta az anyja, hogy menjen segíteni, utána rögtön hisztizett, hogy ne ne menjen. Erre hívja este 9kor, hogy de, mégis menjen, de csak gyors glettelje le a plafont és kész. Erre kiderül, hogy õk hajnalban indulnak még vásárolni. Megértem, hogy segíteni kell, de ha reggel megy vásárolni, akkor miért nem hagyta, hogy aludjunk tovább és kicsit együtt legyünk? Ez bánt.
Hogy a kisregényt minek (kinek) írtam, nemtom.

Szeretnék lefeküdni egy sráccal aki nagyon bejön és neki is bejövök. Én szűz vagyok ő nem, és én akarok kezdeményezni. Ha már ágyba vagyunk akkor mit kell csinálni? Kezdjem én-szopjam le és aztán csinálja ő tovább? ez így rendben van?

Legjobb válasz: Túl sok pornófilmet néztél fiatal korod ellenére. Miért akarsz valamit olyanban vezetõ szerepet játszani, amit még sosem csináltál? Add a tudtára, hogy kívánod, hogy szeretnél vele többet is mint ami eddig volt és ha õ már tényleg nem szûz, akkor tudni fogja, hogy mit kell csinálnia. Bízd magad rá. Ha te is szeretnél valamit tenni, akkor beszélj vele, kérdezd meg, hogy mire vágyik és próbálkozz, de semmiképp se görcsölj! Csak olyat tegyél meg ami jól esik. Nem neked kell vinni a prímet, hidd egy férfit teljesen meg tudsz õríteni, ha megmondod neki, hogy kívánod és szeretkezni akarsz vele. A tenyerén fog hordozni ha szeret téged. Engedd, hogy õ vezessen.

Túl sok pornófilmet néztél fiatal korod ellenére. Miért akarsz valamit olyanban vezetõ szerepet játszani, amit még sosem csináltál? Add a tudtára, hogy kívánod, hogy szeretnél vele többet is mint ami eddig volt és ha õ már tényleg nem szûz, akkor tudni fogja, hogy mit kell csinálnia. Bízd magad rá. Ha te is szeretnél valamit tenni, akkor beszélj vele, kérdezd meg, hogy mire vágyik és próbálkozz, de semmiképp se görcsölj! Csak olyat tegyél meg ami jól esik. Nem neked kell vinni a prímet, hidd egy férfit teljesen meg tudsz õríteni, ha megmondod neki, hogy kívánod és szeretkezni akarsz vele. A tenyerén fog hordozni ha szeret téged. Engedd, hogy õ vezessen.
enged hogy õ vezessen szerintem is. Van szája majd szól mit szeretne ha már tapasztalt amúgy is rajtad van a hangsúly hisz SZÛZ vagy ez dönti el az egész kapcsolat lényegét...ha neked nagyon jó lesz egyre jobban fogod kívánni és akkor már rájössz hogy neki mi a jó. Meg az elõjátéknál ha õ odalent nyal akkor, gondolom elvárja hogy te is. Érted kapok adok dolog. Mivel szûz vagy neked jár az elsõbbség és gyengédség.
Én a kérdésbõl tök azt vettem ki , hogy nem járnak. vagy csak én?:D
Mond meg neki simán egyszer egy erõsebb petting közben, hogy mit akarsz.
Nekem is gyanús... de ha így van, én nem ajánlom, hogy vele veszítsd el a szüzességed! Az elsõ, egy nagyon meghatározó élmény az életben, ha nem jól sül el, már nem tudod visszacsinálni! Egyébként, ha együtt vagytok, és szeretitek egymást, akkor ha csak elkezded kicsit "máshogy" simogatni vagy vetkõztetni, akkor érteni fogja mit szeretnél, és átveszi az irányítást. Nem neked kell "dominát" játszani az elsõnél, engedd hogy õ vezessen!
Ha a csaj akarja, miért ne feküdne le egy pasival akihez semmi köze? Persze valószínûleg meglesz szegény lányról a vélemény, dehát... Biztos nem akarja fölszedni, csak izgul rá, na. Mert ha felszedni akarná, randira hívná, megcsókolná, ilyenek. Ha mindenképp kezdeményezni akarsz: Csókolózás, vetkõztetés, aztán amit csak szeretnél vele csinálni. Vezesd, hogy mit tegyen veled. Nem feltétlenül szerencsés orálisan kielégíteni szex elõtt, van pasi, akinek utána 1-2 óra alvás, majd talán esetleg késõbb szex...
jah és persze védekezz!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat

10 éve vagyunk együtt! Én szerintem minden kapcsolathoz 2 ember kell! Én hibás vagyok, nem tudok vigyázni a számra! Lehet abban is én vagyok a buta hogy, bármit is csinált az anyám akkor is előbb választanám őt mint a páromat! Mit tegyek?

Az anyukám miatt jutottam oda hogy bar listás lettem!ezt megbocsájtottam!A párom nem!Mindig "leirja"!És most hogy hugomnak meghalt a párja,és sok segítségre van szükségük meg kaptam a magamét!Azt mondta nem azért vásárlunk be hogy én mindent elhordjak nekik!PL:60 db tojást szoktam venni!(sokat sütök). tesoméknak adtam tojást ezért éppen tegnap még kellet venni!

Legjobb válasz: Ha a párod nem érzi a feltétlen ragaszkodásod (márpedig az anyukád minden ésszerûség nélküli támogatása azt jelenti) akkor ne várd, hogy javuljon a kapcsolatotok. Dönts végre a férjed mellett, és fogadd el az õ szavát. Érezni fogja a változást, és kedvesebb lesz. Az éles nyelv pedig sért és vág. Egy férfi sem tûri sokáig, hogy kiosszák. Ha nagyon csendes ember, lehet, hogy magát emészti a meggondolatlanságod miatt. Ha kevésbé csendes, nem csodálkoznék, ha idõnként eljárna a keze a beszólásaid miatt. A 60 tojás pedig nagyon sok :)

Ha a párod nem érzi a feltétlen ragaszkodásod (márpedig az anyukád minden ésszerûség nélküli támogatása azt jelenti) akkor ne várd, hogy javuljon a kapcsolatotok. Dönts végre a férjed mellett, és fogadd el az õ szavát. Érezni fogja a változást, és kedvesebb lesz. Az éles nyelv pedig sért és vág. Egy férfi sem tûri sokáig, hogy kiosszák. Ha nagyon csendes ember, lehet, hogy magát emészti a meggondolatlanságod miatt. Ha kevésbé csendes, nem csodálkoznék, ha idõnként eljárna a keze a beszólásaid miatt. A 60 tojás pedig nagyon sok :)
Minek vagytok tíz éve együtt ha mindenképp anyádat véded? Védd azt akinek igaza van. Egy biztos, ha a párom a szülei mellett állna és az õ szavuk fontosabb lenne mint az enyém akkor már rég vége lenne a kapcsolatunknak. Nem hiszem hogy túl sok férfi él a világon aki ezt jó szemmel nézi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!