Találatok a következő kifejezésre: Én csinálom pasinak orálisan, (3 db)

Én csinálom a pasinak orálisan, de ő nem akarja nekem. Miért nem csinálja?

Legjobb válasz: lehet hogy finnyás fajta. Zavarja a hüvelyváladék íze, vagy csak a szituáció. Mindenestre nagy tapintatlanság, hogy ha a te orális kényeztetésedet elfogadja, kéred hogy tegye meg õ is, és azt elutasítja. Három lehetõséged van. 1: elfogadod a helyzetet így. 2: te se kényezteted õt orálisan, mondván: nem érdemli meg. 3: szakítassz vele, és keresel oyan fiút, aki nem ilyen önzõ.

lehet hogy finnyás fajta. Zavarja a hüvelyváladék íze, vagy csak a szituáció. Mindenestre nagy tapintatlanság, hogy ha a te orális kényeztetésedet elfogadja, kéred hogy tegye meg õ is, és azt elutasítja. Három lehetõséged van. 1: elfogadod a helyzetet így. 2: te se kényezteted õt orálisan, mondván: nem érdemli meg. 3: szakítassz vele, és keresel oyan fiút, aki nem ilyen önzõ.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de mégsem teljesen ugyanez.Nálunk az a helyzet, hogy nagyon ritkán szoktam kényeztetni orálisan, de õ egyáltalán nem szokott engem, még akkor sem, amikor én igen, sõt õ még simizni se nagyon szokta, bár nem értem miért.Én azt a taktikát választottam amit az elõttem szóló mondott, azaz írt, hogy ha õ nem akkor én sem.És képzeld nem is hozza szóba, hogy szeretné, de ugyanakkor a kapcsolatunk nagyon jó és a szex is kiváló és élvezetes.Úgyhogy nálam ez bevált.Szerintem te is döntsd el vagy megbeszéled vele, hogy miért van ez, vagy te sem teszed, ha õ sem vagy keresel mást.
Egy jó kapcsolat-ami nem a szexen alapszik-a kommunikáción múlik. ha kérdésed van, észrevételed van és fõleg ha igényed van valamire, azt meg kell beszélni. Amúgy van aki undorodik tõle és nem tud kapcsolatot teremteni a nemi szerv váladékával akár nõ, akár férfi. Ezt nem lehet elvárni, de jobod van tudni, hgoy miért van így. Ha még sosem csinálta, akkor lehet csak fél tõle, vagy ha egyszer csinálta, lehet nem volt jó élmény. Általában a pasiknak az elsõ puncinyalás igen rossz élmény, csak idõvel szeretik meg.
Én abba a szerencsés helyzetbe vagyok, hogy nekem a barátom olyan, hogy inkább õ szereti nekem csinálni.Mindig azt mondja hogy inkább nyal minthogy õt szopják, Persze szoktam neki én is, de inkább õ kényeztett mindenhol.
Beszéljétek meg hogy miért nem füllik hozzá a foga. Talán úgy tudod õt a legkönnyebben rávenni ha elmentek együtt fürödni. Ne erõltesd, hanem légy cseles. A nõk nõi praktikával élnek. Egy jó póz a 69.
Én is ebben a cipõben járok! Az én párom sem szokta csinálni ezért most már én sem csinálom! Nem mondja, hogy nem szereti, bár azt sem, hogy igen! :( Nekem nagyon hiányzik, de ezt nem lehet erõszakosan kicsikarni! Viszont engem is érdekelne, hogy azok a fiúk akik nem szeretik, miért nem szeretik! :/ Az én pasimtól úgysem kapok választ erre! :/
nem gáz.
Nézd, ha már idejöttél exhibicionálni, akkor az a minimum, hogy leszopsz innen valakit, ne bújj a barátod mögé. Szóval tegyél eleget ennek a kötelességednek, de rögtön. Én feláldozom magam az emberiség és a tudomány érdekében és feloldozlak minden kétséges gondolatodtól.
És akkor mi van:? most komolyan ha neked ez jó akkor mi itt a kérdés? vagy tényleg ennyire szereted nagydobra verni hogy szeretsz szopni?
szerintem nem gát én imádom csinálni...hmm fincsi :P 17/L
Deee, teljesen. Hol laksz? :D (csak vicceltem) semmi gáz nincs benne. Én mondjuk a rendes szexet jobban szeretem
Jöhetsz hozzám, elõre is köszönöm.
hacsak nem 15 ( vagy 16 vagy annál fiatalabb ) éves vagy akkor nem gáz...
nem baj, de nem 15, meg 16 évesen ennyi.
nem gáz , de ez szerintem tudod magadtól is...amugy meg...ne vonjon le senki semmilyen következtetést..mert a "szeret sz¤pni" NEM EGYENLÕ AZZAL HOGY AZ ÖSSZES SZEMBEJÖVÕ [email protected] BENYELI...VAGY HOGY ÉJJEL-NAPPAL TELE VAN A SZÁJA...ergo nem kurvä...és ha az lenne ahhoz sincs semmi közünk:) õdolga...feltett egy kérdést(bár én fölöslegesnek tarom)...amire válaszolni lehet és nem beoltani...vannak keményebb dolgok...19éves.semmi baj nincs ezzel.. amikor egy 12-13 éves kis p.csa kérdezi hogy hogyan csinálja, 2kézzel fogja vagy csak eggyel szorítsa...na akkor látnám miket írtok... nicsakkibeszéél.. lehettippelni/L W/by:Ab
szerintem 1általán nem gáz :) ln is szeretem csinálni a páromnak, mert látom, hogy nagyon imádja...
nemgáz..édees vagy
Szerintem nem gáz!Én egy 30 éves csaj vagyok, és jobban szeretek szopni, mint hogy engem nyaljon ki a párom. :) Pedig jól csinálja, de engem jobban izgat ha én csinálhatom neki.Szerintem a szexben nincs gázos dolog, bár itt az alapokra gondolok, anál-orál-hüvelyi-és maszti, minden jöhet. :) ) Illetve jöhetne, mert 3 hónapos babám van, aki meggátolja az "akciót"!!!
Sziasztok én tettem fel a kérdést!Nem azért tettem fel h belém kössetek és kritizáljatok, hanem azért mert találkoztam olyan pasival aki nem szerette.És szerettem volna tudni h hányan szeretik és hányan nem!Köszönöm szépen annak az írónak aki mellettem volt!Nem tudom aki beszólogat miért teszi kíváncsi vagyok hogy az õ kérdései milyenek?És aki ez alapján megítél az hülye!!!Nem tudjátok hogy milyen vagyok, az embert a kérdései alapján nem lehet megítélni!Sziasztok puszika mindenkinek!!!!
nem, énis szeretem.
Szerinted, ha a pasi nem szeretné, hogy szopd a farkát, akkor hagyná? Jesszus, szánalmas vagy, ilyennel nem illik eleve kérkedni, amúgy meg, most aztán mindenki leszûrte a következtetést rólad...
Én sem értem mit vártál? Azt fogjuk mondani, hogy fúj, undorító, engem soha ne szopjon le senki? Az orális szex ugyanúgy beletartozik a jó szeretkezés és a szexuális kultúra alapjaiba, mint a "dugás", szóval éppeszû ember nem fogja azt mondani, hogy undorító vagy, persze, éppeszû ember nem is kérdez ilyen hülyeségeket. Tehát a kérdésed inkább kijelentés volt, mentális maszturbáció: "Szeretek szopni és megosztom veletek, hogy milyen király vagyok."
A kérdező hozzászólása: Én nem verem nagy dobra én csak megkérdeztem h szeretik e pasik!Nah errõl ennyit!Köszi a válaszokat!
Nem értem miért kell nagydobra verni. Mintha másokra tartozna, hogy szeretsz szopni.
A kérdező hozzászólása: Nem itt az a kérdés h ti férfiak úgy általába szeretitek e?Meg vannak olyan csajok akik nem szeretnek szopni!ÉN IGEN ÉS AKKOR MI VAN IRÍGYKEDSZ?????
A kérdező hozzászólása: Se nem 15 se nem 16 nem vagyok!Voltam de nem most.Am 19 vagyok imádom a sex-et de csak úgy ha rám jön kielégítem a barátom mert szeretem csinálni!!!És neki is jó ha csak úgy letámadom!:P
A kérdező hozzászólása: Miért?Baj ha csak úgy ha kedvem van hozzá kielégítem?
Szia nem gáz én is imádom csinálni és ha csinálja nekem a csaj, de szeretnélek megkérni valamire (fontos lenne) akkro irj választ léygszi.

A pasim ki szokott elégíteni orálisan, baj, hogy én nem csinálom neki? Ha ő csinálja nekem, biztosan ő is vágyik rá, ugye?

Nehezen veszem rá magam, ezt mindig megalázónak találtam. Egyszer picit próbálkoztam,de öklendeztem. Korábban finoman kérte,hogy csináljam neki,de látta,hogy nem tetszik, azóta nem hozta szóba. Szeretem és szeretném kipróbálni,de hogyan kezdjek hozzá? Utána nem fogja túl gyakran akarni?

Legjobb válasz: Elõször is,csak azt csináld,ami neked jól esik.Sok nõ tényleg kényszernek érzi az orális szexet,de nem az.Megalázónak meg fõleg nem megalázó,de ez csak az én véleményem. A hozzákezdésnek megfelelõ,ha elkezded puszilgatni a mellkasát,a hasát,és szépen lassan haladsz lejebb. Azért nem hozta szóba,mert nem akarja erõltetni.Van akinek egyszerûen idõ kell...akár hónapok is,hogy megtegye,és ez egyáltalán nem rossz.Én ilyet ismerek paliban is.

Elõször is, csak azt csináld, ami neked jól esik.Sok nõ tényleg kényszernek érzi az orális szexet, de nem az.Megalázónak meg fõleg nem megalázó, de ez csak az én véleményem. A hozzákezdésnek megfelelõ, ha elkezded puszilgatni a mellkasát, a hasát, és szépen lassan haladsz lejebb. Azért nem hozta szóba, mert nem akarja erõltetni.Van akinek egyszerûen idõ kell...akár hónapok is, hogy megtegye, és ez egyáltalán nem rossz.Én ilyet ismerek paliban is.
Normális a hozzáállásod. Kezd ugy, hogy csókolgatod a mellkasát és kicsit lejjebb és amikor késznek érzed rá magad, elõször csak csókolgasd ott lennt is neki és meglátod, nem is olyan rossz, pláne látni a párodon, hogy mennyire élvezi.
Szerintem ha kapsz, akkor illik viszaadni! Az elején én is undorodtam egy kicsit, de ma már imádom a párom orálisan kényeztetni!
Ha õ nem undorodik tõled, akkor te miért undorodsz tõle? Gondolom, hogy elfogadtad õt mindenestõl, ha már a párod. Számomra érthetetlen ez. Szerintem ez egy nagyon jó dolog. próbáld ki, és a végén imádni fogod!
persze, h vágyik rá, de nem kell erõltetni. megérti, ha nem akarod. és ha egyszer megteszed neki, nem fogja gyakrabban kérni. sztem szt is megértené
Ha félsz a megalázó helyzetektõl, akkor döntsd fel õt nyugodtan: fektesd a hátára! Ha kérdez, csak intsd le... Kezdd úgy, ahogy itt írták... ha oldalt helyezkedsz el, akkor még a melled is tudja közben simogatni. Abból, amit írtál, látszik, hogy megértõ természetû: nem fog semmit erõltetni, vagy sürgetni. Nyugodtan kezdd el a saját tempódban... Viszont már amikor odaérsz, akkor a mennyekben fogja érezni magát :-) Közben néha nézz a szemébe: ezt is imádják a fiúk :-)
Figyeljcsak, elõször én is úgy voltam vele, hogy soha.. mert gusztustalan, megalázó és hát.. szal nem akartam.De aztán jó lett!! Jó érzés örömet okozni, és ha nem megy, kérd meg, hogy segítsen!! Egy kicsit :) Irányítson, hogy hogy kell, hogy jó neki... ne félj, elrontani nagyon nem lehet :) Amúgy hogy fogj hozzá? Fekszetek egy ágyon, kezd el simogatni a hasát.. mosolyogj sokat.. és egyre lejjebb.. Biztos hogy nagyon fog neki örülni :) Sok szerencsét!!
Jah, és mehet sötétbe is, ha úgy jobb neked a dolog. Én elõször megkértem, hogy csukja be a szemét. És akár gyertyák...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!