Találatok a következő kifejezésre: Én csinálom pasinak (26 db)

Na, mi ezt honnan tudhatnánk?
Szóval neked pasid van. Már ebbõl a megnyilvánulásból leszûrhetõ, hogy nem stimmel nálad valami, én ilyen Mónika-shows embereket képzelek el. Ott szerintem mindenki megéri a pénzét...
De jó, hogy te is gyereket szülsz egy olyan pasasnak, aki mégcsak nem is hisz neked/bízik benned, ráadásul az értelmi szintetek is nagyon magas lehet, ha a férjed neked a "pasid".
És a pasid ezt miért a sógornõddel beszéli meg? Hol éltek, a párod szüleinél?
legközelebb ne csinálj az égvilágon semmit és akkor észre veszi a különbséget:) és ha kérdezi mi ez a kupi azt mondod most tényleg nem csináltál semmit, amit eddig látott az annak volt az eredménye, hogy csináltál is valamit
Mit hisz el a pasid? Csak látja, amikor hazamegy, hogy csináltál-e valamit. Ha nem csinálnál, akkor kosz, rendetlenség lenne, nem lenne tiszta ruha, nem lenne kaja. Ezek azért elég könnyen észrevehetõ dolgok, nem azon múlik, hogy ki mit mond.
És a gyerek a "pasidtól" van?
Költözzetek külön.
a kérdést olvasva nekem is az jutott eszembe, amit a 7-es leírt....nagyon komoly kapcsolat lehet, ha pasiként említed meg a párod, aki szintén gyerek módjára viselkedik...érdekes egy "család" lehettek.....
Mi van? Én nem értek ebbõl semmit? Te nem a pároddal laksz együtt?
Az üzenet küldõje: candy9587 Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 11:22 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mért van az, hogy a sógor nõm, azt mondja a pasimnak, hogy semmit nem csinálok itthon? És persze, hogy a pasim neki hisz, de terhesen mégis mindent én csinálok itthon. "És a gyerek a "pasidtól" van?" Az üzenet szövege: nem az anyámtól.
Mért a párod családjának a nyakába szülöd a gyereket...

Én csinálom a pasinak orálisan, de ő nem akarja nekem. Miért nem csinálja?

Legjobb válasz: lehet hogy finnyás fajta. Zavarja a hüvelyváladék íze, vagy csak a szituáció. Mindenestre nagy tapintatlanság, hogy ha a te orális kényeztetésedet elfogadja, kéred hogy tegye meg õ is, és azt elutasítja. Három lehetõséged van. 1: elfogadod a helyzetet így. 2: te se kényezteted õt orálisan, mondván: nem érdemli meg. 3: szakítassz vele, és keresel oyan fiút, aki nem ilyen önzõ.

lehet hogy finnyás fajta. Zavarja a hüvelyváladék íze, vagy csak a szituáció. Mindenestre nagy tapintatlanság, hogy ha a te orális kényeztetésedet elfogadja, kéred hogy tegye meg õ is, és azt elutasítja. Három lehetõséged van. 1: elfogadod a helyzetet így. 2: te se kényezteted õt orálisan, mondván: nem érdemli meg. 3: szakítassz vele, és keresel oyan fiút, aki nem ilyen önzõ.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de mégsem teljesen ugyanez.Nálunk az a helyzet, hogy nagyon ritkán szoktam kényeztetni orálisan, de õ egyáltalán nem szokott engem, még akkor sem, amikor én igen, sõt õ még simizni se nagyon szokta, bár nem értem miért.Én azt a taktikát választottam amit az elõttem szóló mondott, azaz írt, hogy ha õ nem akkor én sem.És képzeld nem is hozza szóba, hogy szeretné, de ugyanakkor a kapcsolatunk nagyon jó és a szex is kiváló és élvezetes.Úgyhogy nálam ez bevált.Szerintem te is döntsd el vagy megbeszéled vele, hogy miért van ez, vagy te sem teszed, ha õ sem vagy keresel mást.
Egy jó kapcsolat-ami nem a szexen alapszik-a kommunikáción múlik. ha kérdésed van, észrevételed van és fõleg ha igényed van valamire, azt meg kell beszélni. Amúgy van aki undorodik tõle és nem tud kapcsolatot teremteni a nemi szerv váladékával akár nõ, akár férfi. Ezt nem lehet elvárni, de jobod van tudni, hgoy miért van így. Ha még sosem csinálta, akkor lehet csak fél tõle, vagy ha egyszer csinálta, lehet nem volt jó élmény. Általában a pasiknak az elsõ puncinyalás igen rossz élmény, csak idõvel szeretik meg.
Én abba a szerencsés helyzetbe vagyok, hogy nekem a barátom olyan, hogy inkább õ szereti nekem csinálni.Mindig azt mondja hogy inkább nyal minthogy õt szopják, Persze szoktam neki én is, de inkább õ kényeztett mindenhol.
Beszéljétek meg hogy miért nem füllik hozzá a foga. Talán úgy tudod õt a legkönnyebben rávenni ha elmentek együtt fürödni. Ne erõltesd, hanem légy cseles. A nõk nõi praktikával élnek. Egy jó póz a 69.
Én is ebben a cipõben járok! Az én párom sem szokta csinálni ezért most már én sem csinálom! Nem mondja, hogy nem szereti, bár azt sem, hogy igen! :( Nekem nagyon hiányzik, de ezt nem lehet erõszakosan kicsikarni! Viszont engem is érdekelne, hogy azok a fiúk akik nem szeretik, miért nem szeretik! :/ Az én pasimtól úgysem kapok választ erre! :/
nem gáz.
Nézd, ha már idejöttél exhibicionálni, akkor az a minimum, hogy leszopsz innen valakit, ne bújj a barátod mögé. Szóval tegyél eleget ennek a kötelességednek, de rögtön. Én feláldozom magam az emberiség és a tudomány érdekében és feloldozlak minden kétséges gondolatodtól.
És akkor mi van:? most komolyan ha neked ez jó akkor mi itt a kérdés? vagy tényleg ennyire szereted nagydobra verni hogy szeretsz szopni?
szerintem nem gát én imádom csinálni...hmm fincsi :P 17/L
Deee, teljesen. Hol laksz? :D (csak vicceltem) semmi gáz nincs benne. Én mondjuk a rendes szexet jobban szeretem
Jöhetsz hozzám, elõre is köszönöm.
hacsak nem 15 ( vagy 16 vagy annál fiatalabb ) éves vagy akkor nem gáz...
nem baj, de nem 15, meg 16 évesen ennyi.
nem gáz , de ez szerintem tudod magadtól is...amugy meg...ne vonjon le senki semmilyen következtetést..mert a "szeret sz¤pni" NEM EGYENLÕ AZZAL HOGY AZ ÖSSZES SZEMBEJÖVÕ [email protected] BENYELI...VAGY HOGY ÉJJEL-NAPPAL TELE VAN A SZÁJA...ergo nem kurvä...és ha az lenne ahhoz sincs semmi közünk:) õdolga...feltett egy kérdést(bár én fölöslegesnek tarom)...amire válaszolni lehet és nem beoltani...vannak keményebb dolgok...19éves.semmi baj nincs ezzel.. amikor egy 12-13 éves kis p.csa kérdezi hogy hogyan csinálja, 2kézzel fogja vagy csak eggyel szorítsa...na akkor látnám miket írtok... nicsakkibeszéél.. lehettippelni/L W/by:Ab
szerintem 1általán nem gáz :) ln is szeretem csinálni a páromnak, mert látom, hogy nagyon imádja...
nemgáz..édees vagy
Szerintem nem gáz!Én egy 30 éves csaj vagyok, és jobban szeretek szopni, mint hogy engem nyaljon ki a párom. :) Pedig jól csinálja, de engem jobban izgat ha én csinálhatom neki.Szerintem a szexben nincs gázos dolog, bár itt az alapokra gondolok, anál-orál-hüvelyi-és maszti, minden jöhet. :) ) Illetve jöhetne, mert 3 hónapos babám van, aki meggátolja az "akciót"!!!
Sziasztok én tettem fel a kérdést!Nem azért tettem fel h belém kössetek és kritizáljatok, hanem azért mert találkoztam olyan pasival aki nem szerette.És szerettem volna tudni h hányan szeretik és hányan nem!Köszönöm szépen annak az írónak aki mellettem volt!Nem tudom aki beszólogat miért teszi kíváncsi vagyok hogy az õ kérdései milyenek?És aki ez alapján megítél az hülye!!!Nem tudjátok hogy milyen vagyok, az embert a kérdései alapján nem lehet megítélni!Sziasztok puszika mindenkinek!!!!
nem, énis szeretem.
Szerinted, ha a pasi nem szeretné, hogy szopd a farkát, akkor hagyná? Jesszus, szánalmas vagy, ilyennel nem illik eleve kérkedni, amúgy meg, most aztán mindenki leszûrte a következtetést rólad...
Én sem értem mit vártál? Azt fogjuk mondani, hogy fúj, undorító, engem soha ne szopjon le senki? Az orális szex ugyanúgy beletartozik a jó szeretkezés és a szexuális kultúra alapjaiba, mint a "dugás", szóval éppeszû ember nem fogja azt mondani, hogy undorító vagy, persze, éppeszû ember nem is kérdez ilyen hülyeségeket. Tehát a kérdésed inkább kijelentés volt, mentális maszturbáció: "Szeretek szopni és megosztom veletek, hogy milyen király vagyok."
A kérdező hozzászólása: Én nem verem nagy dobra én csak megkérdeztem h szeretik e pasik!Nah errõl ennyit!Köszi a válaszokat!
Nem értem miért kell nagydobra verni. Mintha másokra tartozna, hogy szeretsz szopni.
A kérdező hozzászólása: Nem itt az a kérdés h ti férfiak úgy általába szeretitek e?Meg vannak olyan csajok akik nem szeretnek szopni!ÉN IGEN ÉS AKKOR MI VAN IRÍGYKEDSZ?????
A kérdező hozzászólása: Se nem 15 se nem 16 nem vagyok!Voltam de nem most.Am 19 vagyok imádom a sex-et de csak úgy ha rám jön kielégítem a barátom mert szeretem csinálni!!!És neki is jó ha csak úgy letámadom!:P
A kérdező hozzászólása: Miért?Baj ha csak úgy ha kedvem van hozzá kielégítem?
Szia nem gáz én is imádom csinálni és ha csinálja nekem a csaj, de szeretnélek megkérni valamire (fontos lenne) akkro irj választ léygszi.

Csak az én párom ilyen kis szerencsétlen? Vagy direkt csinálja? Pasik véleményére is kíváncsi lennék, mi zajlik a fejetekben.

3 hónapos a babánk, imádjuk. De néha úgy érzem ha nem lennék vele minden pillanatban - szó szerint - én nem is tudom mi lenne. Nem lehet rábízni a gyereket a páromra még fél órára se. Csak akkor foglalkozik vele, ha már tiszta a pelus, meg van etetve és mosolyog. Az igaz, ha foglalkozik vele, nagyon jól elvannak, nevetgélnek. Mert ha egy percet is sír már adja vissza nekem hogy "csinálj vmit a gyerekkel". Pelust nem hajlandó cserélni, mert nem bírja (nem mintha ? rózsaillatút gyártana). Az etetés?? Arról ne is beszéljünk. Babánk csak félig anyatejes, kap tápit mellé. Képtelen neki megcsinálni a tápit mert olyan nehéz elolvasni a dobozon a leírást, de el is mondtam neki mi a keverési arány. Nagyon ritka az amikor ? büfiztet, és talán párszor fordult el? hogy etette mikor én nem tudtam. Az egészb?l csak annyit akarok kihozni hogy én napi 24 órát a gyerekkel vagyok, és jó lenne naponta fél órát pihenéssel vagy magammal tölteni, szerintem ez nem sok. Pár hete történt hogy vasárnap reggel elmentem a boltba rábíztam az apjára gyereket. Tisztába volt téve, megetettem. 20 perc múlva jövök vissza, már a kapuban hallom hogy üvölt a gyerek, rohanok mint egy idióta hogy mi történt. Bejövök a lakásban drága kedvesem ül a fotelben a gyerekkel. De nem is ringatja meg semmi, csak fogja a kezében mint vmi tálcát.. és mit kapok? "Csinálj már vmit ezzel a gyerekkel, amióta elmentél csak sír". Mint kiderült 20 percit így ültek. Nem tudja feltalálni magát? Ringatni, beszélni hozzá, esetleg megitatni, játszani vele... azt hittem a guta üt meg. Ennyire nem lehet rá számítani? Más dolgokban pedig nagy határozott, mindig észnél van, tényleg talpraesett, csak jókat tudok mondani. De ahogy a gyerekr?l van szó, olyan béna tud lenni... nem veszekszem vele emiatt, értem hogy én jobban tudom mi kell a gyereknek, de mindig mesélek hogy mikor mit szoktam vele csinálni, mit szeret mit nem. Ezekre sem figyel? Komolyan nem értem ezt.

Legjobb válasz: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! tuti meg van ijedve a szitutól és biztos fiatalok vagytok még. ültesd le, hogy márpedig ezt ketten csináltátok, szeretnéd, ha gyakorolna bizonyos dolgokat. kezdd a kajával. aztán a fürdetés (azt amúgy is sokszor mindig a papák csinálják). de ne akkor csináltasd vele, amikor el kell menjél, hanem a szemed láttára. ha nem szoktatod bele, a következõ 18 évben minden rád fog maradni...

gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! tuti meg van ijedve a szitutól és biztos fiatalok vagytok még. ültesd le, hogy márpedig ezt ketten csináltátok, szeretnéd, ha gyakorolna bizonyos dolgokat. kezdd a kajával. aztán a fürdetés (azt amúgy is sokszor mindig a papák csinálják). de ne akkor csináltasd vele, amikor el kell menjél, hanem a szemed láttára. ha nem szoktatod bele, a következõ 18 évben minden rád fog maradni...
Az én pasimnak már volt két 6 körüli kisfia, úgyhogy õ mindent vérprofin csinál, én meg csak ott szerencsétlenkedek...
Egy ekkora babával már nem kell minden pillanatban vele lenned.Rendre kellene szoktatni, hogy jusson idõd magadra is.Két szopi között a kiságyban a helye.Ilyen korban már eljátszanak egy kendõcskével, vagy valamilyen puha kis állattal.Ha sír, sem kell azonnal rohanni hozzá.Pár perc sírás nem árt meg neki.Ha mégis nagyon sír, menj oda hozzá, símogasd meg, adj a kezébe egy kendõcskét, vagy valamilyen puha játékot, beszélj hozzá, de ne vedd fel.Így kialakul a napirendje, és nem lesz hisztis kisbaba.A nap egy bizonyos szakában, legjobb délután legyen olyan idõ, amikor játszotok, dajkálgatod stb.Neked is jobb lesz, de fõleg a babának is.A napokban valaki belinkelt egy szakvéleményt errõl a témáról.Valaki, ha jól emlékszem, arról írt, hogy a nagymamákhoz nem akarja elengedni a picit.Olvasd el, hasznos tanácsokat kaphatsz. A férjed azért segíthetne, de ezt közösen kell megbeszélnetek.
Pedig szerintem jobb lenne ha minél hamarabb beleszoktatnád a párodat a babagondozásba...az sem jó ha a kicsi csak az anyukával van, mert késõbb irdatlan hiszti lesz ha te elmész 5 percre is. Amugy lehet még nem érzi magát igazán apukának...próbáld minnél többször helyzetbe állítani szerntem..kérd meg hogy segítsen ebben abban, és ne legyenek kifogások.
Nem vagy egyedül:)
Te leszel nálatok az anyuka(a gondozó figura) Õ pedig az apuka(a védelmezõ figura) Ez így a legjobb, ha a nõé az anyaszerep, a férfié az apaszerep. Az semmivel sem kisebb feladat! Csak az eloszlása. Természetesen helyettesíthetitek egymást, de nem lenne jó, ha két egyforma felcserélhetõ szülõje lenne a gyereknek. Nem vagytok homoszexuális pár, az a jó, ha más a dolgotok. Idõvel az õ feladata sem lesz kevésbé jelentõs! Segíthet, ha elfáradsz, de ne akard, hogy õ is anya legyen, kár lenne.Inkább menjen a boltba helyetted, vagy pucoljon krumplit, hogy pihenhess! Meglesz a szerepe a gyerek életében. A saját. 44/n
Az én férjem azért ennyire nem szerencsétlen. Õ tisztába tette, ringázta, altatta, fürdette (és jelenidõben is csinálja). De nagyon sok dolog van, amiben úgy viselkedik, mint egy komplett... hüle.nnna. pl. kétszer próbálta megetetni kistányérból, mind a kétszer a gyereken kötött ki az egész kaja, mert a keze ügyébe tartotta, az meg szépen kiverte onnan. Vagy ha megyünk valahová, akkor fogja a gyereket és áll.... én meg készítem az õ cuccát, a gyerekét, a vinnivalót, magamat... Tudnak ám a fiúk töketlenek lenni, pedighát vannak ennél sokkal bonyolultabb dolgok is. Ja, és egész nap én vagyok vele, ha heti két órát kell fognia, akkor sokat mondok, de ha igen, akkor pár nap múlva rámkiabálja, hogy rácsûröltem a gyereket...
A kérdező hozzászólása: Nem ezzel van gond, el van õ magában, de azért csak ott vagyok mindig ugrásra készen. Hál istennek nagyon jó gyerek, nagyon ritkán sír. Már hangokkal jelzi ha éhes, vagy ha kakis. Nincs a karomban egész nap, csak néha, meg büfizéskor. Nem ez zavar, de az a félé óra jó lenne minden nap, hogy nem kéne ugranom, hanem a párom ugrana. Mindig mondja hogy õ még nem tud mit kezdeni a gyerekkel mert túl pici, majd ha nagyobb lesz majd jobb lesz. Én ezt értem de attól még igenis jó lenne ha a munkából hazajön mondjuk õ fürdetne - nem kell minden nap, de néha -, 1 órácskát játszanának, én attól félek hogy ha nem foglakozik vele naponta nem fogja megismerni a gyerek. Érdekes mikor hazajöttünk a kórházból az elsõ héten mindent õ akart csinálni, fürdetést õ intézte, de azóta szinte semmi... nekem ez a bajom.

Erkölcsi dilemma: ha egy pasinak menyasszonya van, akkor nőként nekem kell olyan bölcsnek lennem, hogy távoltartom magam tőle, hogy ne csalja meg, vagy én szingliként azt csinálok amit akarok és az ő döntése, hogy mit csinál?

Legjobb válasz: Csak én vagyok úgy vele, hogy a foglalt pasi nem vonzó...? Mi a francnak törjem magam egy foglalt krapekért, vért izzadva, mikor rohangál szabadon egy csomó másik...? Úgy, hogy úúúúúúgysem fogja elhagyni a menyasszonyát, feleségét, ezeket SOSEM hagyják el, csak maximum megcsalják, szeretõt tartanak. De TE nem fogsz kelleni annak a foglalt pasinak. Ne alázd már meg magad a szeretõ szerepével. Szerintem olyan ciki ilyen "kiegészítõ szolgáltatásnak" lenni egy szerelmi háromszögben.

Csak én vagyok úgy vele, hogy a foglalt pasi nem vonzó...? Mi a francnak törjem magam egy foglalt krapekért, vért izzadva, mikor rohangál szabadon egy csomó másik...? Úgy, hogy úúúúúúgysem fogja elhagyni a menyasszonyát, feleségét, ezeket SOSEM hagyják el, csak maximum megcsalják, szeretõt tartanak. De TE nem fogsz kelleni annak a foglalt pasinak. Ne alázd már meg magad a szeretõ szerepével. Szerintem olyan ciki ilyen "kiegészítõ szolgáltatásnak" lenni egy szerelmi háromszögben.
Szerintem kettõn áll a vásár. Ha vele akarsz lenni, akkor szerezd meg, de ne szórakozz vele. már ne haragudj, de a leírásod alapján olyan, mintha te szegényt csak szívatnád, mert élvezed, hogy rajong érted. bocsi, de nekem ez jött le. amúgy, ha meg ennyire "könnyen" elcsábítható a pasi, akkor ha nem te, de majd más elszedi a menyasszonyától.
Az elõbbi.
Amúgy meg ne haragudj de mi közöd van az õ magánéletéhez? Valamiért eljegyezte azt a lányt, téged meg biztos nem. Most bosszút akarsz állni csak ezt szép kis köntösbe csomagolod, hogy sajnáljunk.
Tartsd távol magad tõle. A lehetõ leggusztustalanabb és legtaszítóbb tulajdonság ez a hozzád hasonló nõkben. Minek kell más barátja??? Mi a franc baj van veled, hogy nem tudsz magadnak "sajátot" szerezni? Ha az én võlegényemmel csinálnád ezt a nagy l'amour-t, akkor azt ajánlanám, hogy ezentúl nyitott szemmel aludj. Ugyanis - tudod - a nõk nagyon nagy része nagyon jó a bosszúállásban, és ha kiderül a dolog (bár azt sem zárom ki, hogy a menyasszonya már tudja) akkor Isten sem ment meg a másik nõ - koránt sem alaptalan - haragjától, sõt, ha kicsit keményebb típus, mindent meg fog tenni, hogy ott köpjön a levesedbe, ahol tud.
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudj kedves elõzõ, de én meg az ilyen nõktõl készülök ki, mint te vagy. Bocs, de szerinted ha a võlegényed félremenne - történetesen mondjuk velem - akkor szerinted én lennék a hibás? NEm véletlenül a kedves võlegény, vagy mondjuk a kapcsolat, ami vélhetõen nem kielégítõ számára valamilyen szempontból? Sose értettem azokat a nõket, akik ilyen szituban a másik nõt tépik meg, meg tesznek neki keresztbe. Hát mi köze a harmadiknak a másik kettõ tönkre ment kapcsolatához? Õ tette tönkre, vagy mi? Egyébként nem találkoztam a sráccal azóta, és nem is írtam vissza a levelére. De még mindig sokat gondolok rá :(
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nem derül ki, mert nincs minek kiderülnie. A szó fizikai értelmében nem történt köztünk egyáltalán semmi. Az meg, hogy mirõl beszélgettünk sosem fog kiderülni.
Alapjáraton nem tennék keresztbe a harmadiknak, hiszen elsõsorban nyilván mi ketten (mármint a párom meg én) hibáztunk, elõször együtt ott, hogy valami nem stimmelt, aztán ott, hogy nem beszéltük meg, aztán õ ott, hogy félrement. Ha a lány nem tudna rólam, maximum elmondanám neki a helyzetet, de valószínûleg még azt sem. VISZONT ha végig tudott rólam, akkor azt "felénk" úgy hívják, hogy [email protected], ha nem haragszol. Félre ne érts, voltam én is harmadik, de amint megtudtam, kidobtam a srácot a francba, bármennyire is összeillettünk volna, egyrészt, mert nem kezdek ennyire gerinctelen emberrel, másrészt, mert nem teszem tönkre más emberek kapcsolatát, harmadrészt pedig azért, mert gyûlölöm, ha megaláznak. Neked viszont gratulálok, hogy emelt fejjel ki tudtál lépni a dologból.
77%-os szerintem ne ragadtasd el magad ennyire:) ha szeretitek egymást a võlegényeddel, tuti nem fog ilyen történni. szerintem a kérdezõ esete kissé más, ott eleve a fiú olyan nõt jegyzett el, akit szerintem nem szeret...egy normális nõ azonnal kiszûri, ha a párjának más is van az életében vagy esetleg betolakodó lenne. nem igazán értem a menyasszony nem veszi észre? vagy inkább nem akarja...
A kérdező hozzászólása: Mindegy, hogy mit érez, meg mit nem - legalábbis nekem. Olyan szinten azért nekem is vannak elveim, hogy magam miatt élesváltásba úgysem mennék bele, tehát azt nem vállalom, hogy miattam hagyja ott a lányt. Innentõl az õ dolga helyretennie magában a dolgokat, és eldönteni mit akar. Adnék neki esélyt, ha engem akarna, de idõvel, miután már lelkileg is le van zárva az ügy.
A kérdező hozzászólása: Azóta egyszer megint találkoztunk - nem történt köztünk semmi - és megint felzaklatott lelkileg. És most megint elhívott. Annyira tanácstalan vagyok, nekem kellene õ, de ezzel a háttérrel nem tudok mit kezdeni. Nem szeretném, ha miattam szakítana. Nemet kéne mondanom ezekre a találkákra? De ha egyszer jól esik õt látni...
Én azt kívánom az ilyen nõnek hogy egyszer õ legyen a mostani menyasszony helyébe. Bár ha ezzel a pasival összejön biztosan megesik még ez is.
Már nem azért de te is egy szar alak vagy. Vagy kell neked a pasi vagy nem. Fel kellene nõni érzelmileg nem szívatni a férfiakat. Amit adsz azt visszakapod duplán!!!
azt írtad, hogy elõtte is megtette! ez megint hülyeség! ne várd már el tõle, hogy ha te nem lehetsz az övé, akkor más se legyen. szegény csak próbálkozik boldog lenni nélküled, ezt igazán nem hányhatod a szemére. most maradjon örökké egyedül, mert neked nem kell? ha kell neked, akkor mondd meg neki és bízd rá a döntést. miért te gondolkozol azon, hogy mit fog csinálni? te csak annyit tehetsz, hogy döntesz arról, hogy vele akarsz-e lenni vagy sem és ezt elmondod neki. a többi az õ dolga, felesleges rajta agyalni. ja amúgy meg, mi van akkor ha 3 hónapig lennétek együtt? sztem semmi. tudod elõre, hogy ennyi ideig tartana vagy mi? ezen megint feleslgese agyalni. túl sokat gondolkozol és nem csinálsz semmit vagy elmenekülsz. szegény srácot ezzel jobban megbántod, mintha szétszednéd a kapcsolatát.
A kérdező hozzászólása: A szívem pontosan ezt diktálja nekem is. Csak mi van, ha 3 hónap után kiderül, hogy ez nem mûködik? Akkor teljesen feleslegesen robbantottam szét a kapcsolatát, és ezt a felelõsséget félek felvállalni. Meg nem is tartom egészségesnek ezt az egyik kapcsolatból a másikba ugrálást, tehát elõbb neki kellene meghoznia a döntést, szakítania, eljegyzést felbontania, kihevernie, és aztán visszatérni a kettõnk kérdésére. Csak ez neki túlságosan nagy kockázat lenne szerintem...
Amit az ember nem tesz, de ha kapsz is pofont a legtisztább, hogy megteszed: elmondod a menyasszonyának. Azt is megteheted, hogy hallgatsz. Fordított helyzetben, te inkább tudatlan maradnál vagy szeretnéd, ha valaki jelezné neked, hogy kihez mész férjhez?
Ne kezd ilyen pasival... Ha meg is csalná veled a menyasszonyát, vagy nem hagyná el, vagy késõbb te lennél a menyasszony, akit megcsal mással.
Mindkettõ. Okosnak kellene lenned és távol maradni, de azt teszel amit akarsz..:D
A kérdező hozzászólása: Akkor a background: Ennek a srácnak sok-sok éve én vagyok az ördög a bal vállán, a nagybetûs Nõ az életében. Már az elõzõt is otthagyta miattam, csak aztán én kihátráltam. Most viszont teljesen más a szitu, testiség nélkül is gyakorlatilag félrelép velem, iszonyatosan belegabalyodtunk érzelmileg a storyba, annak ellenére, hogy a szó testi értelmében a világon semmi nem történt.
Jó szar alak. Nem kell magyaráznom hogy miért. Szerintem. Döntsd el basszus hogy mit akarsz, és szólj neki hogy szabadítsa meg a menyasszonyát a szenvedéstõl, hadd legyen boldog szegény olyannal, aki megérdemli õt. Ti meg aztán azt csináltok amit akartok, rátok van bízva.
Csak, gondolj bele abba, hogy te mit éreznél, a nõ helyében, ha megtudnád. Nem csak a pasi hibás ilyenkor...ha nem lenne kivel enyelegnie, akkor nem lenne semmi probléma. Szerintem nincs az a körülmény, ami feljogosítana valakit arra, hogy belemásszon egy kapcsolatba harmadikként. Az más kérdés, hogy aki félrekacsint az mennyire gerinctelen, de neked nem kell annak lenned!
A kérdező hozzászólása: Csak közben meg arra is gondolok, hogyha ez a kapcsolat ennyire instabil, mert a srác még mindig nincs túl rajtam, akkor nem jobb, ha az eljegyzés bomlik fel, mintha majd házasként egy gyerekkel vagy kettõvel derül ki, hogy mégsem passzolnak? A másik meg, hogy ha instabil a kapcsolat, akkor nem rajtam múlik, hogy félremegy-e, idõvel úgyis megteszi mással is. Nem tudom. Az, hogy nem feküdtünk le egymással rajtam múlt, tehát felettem nem kell ítélkezni, csak nagyon nehezemre esik kiverni õt a fejembõl...
A kérdező hozzászólása: "olyan, mintha te szegényt csak szívatnád, mert élvezed, hogy rajong érted" Igen, én is ettõl félek. Nem így élem meg, csak az eszemmel én is tudom, hogy ez benne van a pakliban. Ugyanakkor õ az az ember, akit egész életemben tudtam önzetlenül szeretni, és mindig az tartott vissza attól, hogy jobban belebonyolodjak vele bármibe, hogy úgy gondoltam, hogy én nem tudnám õt boldoggá tenni, és az õ érdekeit szem elõtt tartva mindig inkább felszívódtam és eltûntem elõle, hogy ne zaklassam fel érzelmileg.
bocsi Kérdezõ, de ez hatalmas baromság. talán ne legyél gyáva, vágj bele. ha meg mégis megfutamodsz, azt tedd most, adj neki esélyt a boldogságra. (bár szegény veled szerete boldog lenni, de te eldöntötted helyette, hogy veled nem lehet boldog. talán errõl neki kellene határoznia és nem neked)
A kérdező hozzászólása: Update: Míg én kemény voltam és tartottam magam, hogy õ ne lépjen félre, de még így is evett a lelkiismeretfurdalás, a kedves menyasszony párhuzamos kapcsolatban élt valaki mással. Még januárban felbontották az eljegyzést, nemrég keresett meg a srác, hogy találkozzunk. Szóval én egy jó fél évre kiszálltam az egészbõl, mert én is így éreztem, hogy nem lenne korrekt most már belerondítani más kapcsolatába. Bár azóta is nagyon sokat gondoltam rá, de volt annyi tartásom, hogy ne kommunikáljak vele. Most mindketten szabadok vagyunk, lassan 10 év után elõször van ilyen élethelyzet. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy ilyen alapokon fel tudunk-e építeni egy normális, kiegyensúlyozott kapcsolatot, vagy eleve halálra van ítélve.

Vannak pasik akik ha jól csinálja a lány remegnek és az egész testük átéli az orgazmus felé veezető utat vagy csak én vagyok ilyen?

Legjobb válasz: nyelvtan 1es ülj le "Vannak pasik (többesszám) akik ha jól csinálja(egyesszám) a lány (egyesszám) remegnek(többesszám) és az egész testük átéli az orgazmus felé veezetõ utat vagy csak én vagyok ilyen?" nyelvtan könyvet kellene forgatnod és nem mást..

nyelvtan 1es ülj le "Vannak pasik (többesszám) akik ha jól csinálja(egyesszám) a lány (egyesszám) remegnek(többesszám) és az egész testük átéli az orgazmus felé veezetõ utat vagy csak én vagyok ilyen?" nyelvtan könyvet kellene forgatnod és nem mást..
Inkább úgy mondanám, hogy vannak nõk, akik így élik át.
A kérdező hozzászólása: Én direkt paikat kérdeztem!
A kérdező hozzászólása: Hát apám olvasd el a mondatot ha már így kötöszködsz és rá fogsz jönni hogy minden rendben van ezzel a mondattal!
te meg tanulj meg írni, nak nek toldalékot és vesszõt(, ) használni. Akkor talán senki sem fogja félreértelmezni..
Õ "paikat" kérdezett, akármit is jelentsen az.
A "ha jól csinálja a lány" mondatrészt célszerû gondolatjelek közé tenni a mondatban. Akkor valszeg a kötözködõk is megértik, hogy mire vonatkozik a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Kapja be aki kötözködik nem ezért van ez az oldal, de biztos vagyok hogy megértette mit akartam kérdezni!
23:17 Nem, az oldal célja az idióta kérdések gyûjtõhelye és a minél nagyobb látogatottság és bevétel élérése. Ha a kérdésedre nem tudod a választ akkor nagyon béna csajokkal volt eddig dolgod... ha volt egyáltalán..

A pasim ki szokott elégíteni orálisan, baj, hogy én nem csinálom neki? Ha ő csinálja nekem, biztosan ő is vágyik rá, ugye?

Nehezen veszem rá magam, ezt mindig megalázónak találtam. Egyszer picit próbálkoztam,de öklendeztem. Korábban finoman kérte,hogy csináljam neki,de látta,hogy nem tetszik, azóta nem hozta szóba. Szeretem és szeretném kipróbálni,de hogyan kezdjek hozzá? Utána nem fogja túl gyakran akarni?

Legjobb válasz: Elõször is,csak azt csináld,ami neked jól esik.Sok nõ tényleg kényszernek érzi az orális szexet,de nem az.Megalázónak meg fõleg nem megalázó,de ez csak az én véleményem. A hozzákezdésnek megfelelõ,ha elkezded puszilgatni a mellkasát,a hasát,és szépen lassan haladsz lejebb. Azért nem hozta szóba,mert nem akarja erõltetni.Van akinek egyszerûen idõ kell...akár hónapok is,hogy megtegye,és ez egyáltalán nem rossz.Én ilyet ismerek paliban is.

Elõször is, csak azt csináld, ami neked jól esik.Sok nõ tényleg kényszernek érzi az orális szexet, de nem az.Megalázónak meg fõleg nem megalázó, de ez csak az én véleményem. A hozzákezdésnek megfelelõ, ha elkezded puszilgatni a mellkasát, a hasát, és szépen lassan haladsz lejebb. Azért nem hozta szóba, mert nem akarja erõltetni.Van akinek egyszerûen idõ kell...akár hónapok is, hogy megtegye, és ez egyáltalán nem rossz.Én ilyet ismerek paliban is.
Normális a hozzáállásod. Kezd ugy, hogy csókolgatod a mellkasát és kicsit lejjebb és amikor késznek érzed rá magad, elõször csak csókolgasd ott lennt is neki és meglátod, nem is olyan rossz, pláne látni a párodon, hogy mennyire élvezi.
Szerintem ha kapsz, akkor illik viszaadni! Az elején én is undorodtam egy kicsit, de ma már imádom a párom orálisan kényeztetni!
Ha õ nem undorodik tõled, akkor te miért undorodsz tõle? Gondolom, hogy elfogadtad õt mindenestõl, ha már a párod. Számomra érthetetlen ez. Szerintem ez egy nagyon jó dolog. próbáld ki, és a végén imádni fogod!
persze, h vágyik rá, de nem kell erõltetni. megérti, ha nem akarod. és ha egyszer megteszed neki, nem fogja gyakrabban kérni. sztem szt is megértené
Ha félsz a megalázó helyzetektõl, akkor döntsd fel õt nyugodtan: fektesd a hátára! Ha kérdez, csak intsd le... Kezdd úgy, ahogy itt írták... ha oldalt helyezkedsz el, akkor még a melled is tudja közben simogatni. Abból, amit írtál, látszik, hogy megértõ természetû: nem fog semmit erõltetni, vagy sürgetni. Nyugodtan kezdd el a saját tempódban... Viszont már amikor odaérsz, akkor a mennyekben fogja érezni magát :-) Közben néha nézz a szemébe: ezt is imádják a fiúk :-)
Figyeljcsak, elõször én is úgy voltam vele, hogy soha.. mert gusztustalan, megalázó és hát.. szal nem akartam.De aztán jó lett!! Jó érzés örömet okozni, és ha nem megy, kérd meg, hogy segítsen!! Egy kicsit :) Irányítson, hogy hogy kell, hogy jó neki... ne félj, elrontani nagyon nem lehet :) Amúgy hogy fogj hozzá? Fekszetek egy ágyon, kezd el simogatni a hasát.. mosolyogj sokat.. és egyre lejjebb.. Biztos hogy nagyon fog neki örülni :) Sok szerencsét!!
Jah, és mehet sötétbe is, ha úgy jobb neked a dolog. Én elõször megkértem, hogy csukja be a szemét. És akár gyertyák...
Szóval a pasinak már másik b.nõje van de te még mindig neki nyalsz? Õ meg hiteget téged össze vissza mert tudja hogy naív vagy??
mit miért csinál? azt mondja szeret, akkor hidd is el neki! 1ébként hogyan nyilvánul meg a nemtörödése?
Tanulj meg írni, az lehet h jó pont lenne nála.
ne ragaszkodj ennyire a másikhoz elõször is, másodszor pedig dobd ki :S
Bár az én szerelmem is így érezne. :( Nem lenne semmi bajom a világon.
A kérdező hozzászólása: pl.:Ha szeretne akkor nem 1-szer találkoznánk egy héten És fel hívna magától amit sosem tesz meg
az én párom is alig keres engem, de én tudom az okát, hogy miért "hanyagol", és ha végre sikerül beszélnünk, akkor kárpótol mindenért. És én örülnék nagyon, ha heti 1X talizhatnák vele, mert távkapcsunk van (1000 km).
A kérdező hozzászólása: És az jelent valamit hogy csak a kor hiv. fel mikor én csörgetem meg szerintetek szeret???
Mert egy pedofil. Csinálj új nevet, vagy hagyd abba a cheatet. Pont most volt egy hasonló eset az ismerõsömnél, annyi idõs mint te.
Sztem szólj a szüleidnek!
.
Hagyd a faszba, töröld MSN-rõl, chat-en meg másik név, azt viszont látásra.
Kérj meg sörért pár tagbaszakadt részeget, hogy hugyozza tele a kapujukat. Csak megérti.
A kérdező hozzászólása: már csináltam mindent , más nevet is váltottam de mindig tudta hogy én vagyok mindig meg talál, mondom neki hogy hagyon békén de nem hagy kérdezem miért azt mndja csak , de én asszem bele szerettem és nemtom ott hagyni , de az egyik haverja mondja hogy õ szerelmes belém csak nem meri el mondani szal nemtom
Elsõnek üzenem: cheat = csalás

A pasim régóta körül van metélve, ha szájjal vagy kézzel csinálom neki, akkor csak úgy képes elmenni, ha a végén besegít magának. Mit tehetnék, hogy én is képes legyek egyedül elérni nála, hogy elélvezzen?

Ez a gond csak orális szexnél fordul el?, ha közösülésr?l van szó, akkor nem áll fenn ez a probléma. Egyszer-kétszer el?fordult már, hogy nagyon közel volt, de akkorsem sikerült nekem "befejezni".. Picit el vagyok keseredve.. Nagyon hálás lennék, ha adna valaki valamilyen konkrét megoldást, technikát, vagy bármit. puszi: Kelsey

Legjobb válasz: konkretumot nem tudok mondani, az en parom is korul van metelve, de o nem szereti az oralis szexet, mert en is probaltam sok mindent, de nem tud igy elmenni, uhogy csak elojatekkent szoktuk. Maga a szex szuper, szoval lehetseges, hogy ez sokaknal igy van.

konkretumot nem tudok mondani, az en parom is korul van metelve, de o nem szereti az oralis szexet, mert en is probaltam sok mindent, de nem tud igy elmenni, uhogy csak elojatekkent szoktuk. Maga a szex szuper, szoval lehetseges, hogy ez sokaknal igy van.
A körülmetéléshez ennek semmi köze. Próbáld figyelni a ritmusát, amikor besegít magának, és legközelebb azt alkalmazni. Amikor "közel vagyok", akkor én személy szerint azt szeretem, ha kicsit lassabb, de erõteljesebb húzások vannak.
A kérdező hozzászólása: igazából Õ viszont nagyon szereti, de valahogy mégsem képes.. hm.. érdekes
Én pasim is körül van metélve, de attól még szereti az orális szexet és én is "el tudom neki intézni". Próbálj picit nyálasabban dolgozni ;) Akk sztem könnyebben fog menni, de ez ffi függõ dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!