Találatok a következő kifejezésre: Én csak ha kicsit (48 db)

Mit csináljak ha egy lánynak csak egy kicsit (de tényleg csak kicsit) jövök be én viszont teljes szívembõl szeretem és meg szeretném õt lepni valamivel? (azt tudom hogy szereti a gyertyafényes vacsorát)

lassan itt a ballagás ideje, én viszont meg szeretném lepni õt valamivel csak azt nem tudom hogy mivel... nem szeretnék úgy elválni tõle hogy semmilyen ajándékot/emléket nem adtam neki ami rám emlékeztetné. légyszi segitsetek! köszi

Legjobb válasz: hívd el egy cukrászdába randizni. a nagy meglepiket meg felejtsd el,minek ha még a cukiba sem fog elmenni veled. apró lépésekkel fiacsakám. megfogod a kezét,ha nem húzódik el,adsz neki egy puszit. ha erre is jól reagál,akkor már át is karolod. ha ez megvan a száját puszilod és így tovább a rendszeres találkákig és a dugásig. aztán ha rendesen megdugod és elélvez veled,akkor vége a melónak mert õ fog teperni érted. és itt jöhet kb a gyertyafényes vacsora.

hívd el egy cukrászdába randizni. a nagy meglepiket meg felejtsd el, minek ha még a cukiba sem fog elmenni veled. apró lépésekkel fiacsakám. megfogod a kezét, ha nem húzódik el, adsz neki egy puszit. ha erre is jól reagál, akkor már át is karolod. ha ez megvan a száját puszilod és így tovább a rendszeres találkákig és a dugásig. aztán ha rendesen megdugod és elélvez veled, akkor vége a melónak mert õ fog teperni érted. és itt jöhet kb a gyertyafényes vacsora.
Mûfaszt vegyél fiam
Próbáld randira hívni. Ha nem jön össze a dolog, ne akaszkodj rá, ajándékokkal sem, mert tolakodásnak fogja venni, és az a "tényleg egy kicsit" is elmúlik.
Ha egy gyertyafényes vacsira elviszed, valszeg szóba se fog állni veled. Egyszerûen nagy a különbség az égésfokban, ez inkább elijeszti.

Szerintetek ha én voltam a tanúja a testvéremnek, az én esküvőmön illik neki visszaadni ezt a pozíciót? Feltéve, hogy nincs extrém helyzet, csak egy kicsit összevesztem vele. Természetesen az esküvőn ő is ott lesz. Kösz

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell annak lennie. Ha van olyan barátnõd, akivel bensõségesebb viszonyt ápolsz, vagy közelebb áll hozzád (nyilván a Tesód, másképp áll közel), akkor õt is választhatod. Nem törvényszerû, ha ép eszû, akkor nem sértõdik meg rajta, bár én hallottam olyanról is... Ha nem Õt szeretnéd, mondd el neki, hogy megtisztelõ volt számodra, hogy a tanúja lehettél, de Te xy szántad Magadnak, nem-e baj?! Biztosan megért!

Nem feltétlenül kell annak lennie. Ha van olyan barátnõd, akivel bensõségesebb viszonyt ápolsz, vagy közelebb áll hozzád (nyilván a Tesód, másképp áll közel), akkor õt is választhatod. Nem törvényszerû, ha ép eszû, akkor nem sértõdik meg rajta, bár én hallottam olyanról is... Ha nem Õt szeretnéd, mondd el neki, hogy megtisztelõ volt számodra, hogy a tanúja lehettél, de Te xy szántad Magadnak, nem-e baj?! Biztosan megért!
én valószínûleg a testvéremet kérném fel
szerintem illik! Ha összevesztél vele, inkább béküljetek ki, õ a tesód :)
Szerintem nem. Ez nem egy adok-kapok szituáció. Azt tisztelsz meg vele akit akarsz.
Elõzõ: 114 évesen még menstruálsz?? Más el se él addig.. (bocs, ezt nem lehetett kihagyni:-))
Neked soknak tûnhet elsõre, de nem az.A bnõmnek mikor 1.jött meg 13napog volt meg.És igen, normális.2éven belül kell beállnia rendszeressé. Nyugi, ez változó, nekem pl. megjött aug.7-én jött meg 1. és utána csak okt. elején(ez nem most volt.). szval nyugi, van ilyen:) 114/L
A kérdező hozzászólása: xD köszi na választ remélem csak rossz mert minden véres :S
A kérdező hozzászólása: remélem nem rossz csak átíródott
szia, nekem 12 évesen jött meg, elõször volt 3 alkalommal, kb 30 napra jött meg mindig, és utána kimaradt 10-11 hónap, aztán megjött, majd kimaradt 3-4 hónap, és megint megjött, és utána beállt fix kb 40 napra.

Mit gondoltok arról h 16évesen elveszíti valaki a szűzességét? Én megtettem mert szeretem a fiút, csak ha így belegondolok akkor lehet h kicsit korai döntés volt.

Legjobb válasz: én úgy gondolom, ilyen korban még tanulni kéne, nem ízlelgetni vmit, amirõl fogalmatok sincs, még ha azt hiszitek is,h van

én úgy gondolom, ilyen korban még tanulni kéne, nem ízlelgetni vmit, amirõl fogalmatok sincs, még ha azt hiszitek is, h van
Te már öregnek számítasz. Itt a gyakorin ez 14-15 évesekkel szokott megtörténni.
Nincs ezzel semmi gond.., ha védekeztetek, higiénikus volt a környezet és persze a többi is, és ha nem bántad meg..a mai fiatalok többsége divatból szeretne a nem szûz lányok körébe tartozni.
Nem mondanám, hogy korai, de nincs is késõn. Te tudod igazán. 20 éves vagyok, és szûz, viszont ez nem zavar. F
Ezt mindenki saját maga érzi. Ha te korainak érzed, akkor az volt. Nekem is 16 évesen volt elõször komoly barátom, de magára a szexre nem vágytam, pedig szerelmes voltam. Féltem tõle, megijesztett a gondolat, hogy tovább kell lépnem a csókon. 19 éves múltam pár nappal, mikor sor került rá, azt épp ideálisnak éreztem, mert akkor voltam rá minden szempontból felkészülve.
Szerintem ez teljesen átlagos életkor. Hogy mennyire volt jó döntés, az ezen kívül még sok más dologtól is függ.
Twilight4
Én is 16 voltam, mikor elvesztettem, (na jó egy hét volt még a 17. szülinapomig :) ), nem bántam meg, csodálatos emlék maradt, ma is örömmel gondolok vissza rá, pedig ennek már 11 éve, és a fiúval sem vagyok már együtt(a jó viszony megmaradt, talán több is).
A kérdező hozzászólása: kösszi! :)
Ha úgy érzed, hogy nem tudod gondozni majd, akkor ne legyen kutyád! De szerintem suli mellett is tudod gondozni. Veszel neki kutyatápot, ami eláll több hétig is. Vagy kutyakonzervet. Nem kell mindennap boltba járni ezért. Sétáltatni meg ha haza mész, elviszed fél órát, vagy este 6 óra fele fél órát, és az neki elég. Gondolom nem tanulsz 4-5 órákat. Ha valami fontos az életedben, akkor arra szakítasz idõt, és találsz idõt. Ha meg nem, akkor nem is volt fontos!
A kérdező hozzászólása: vagyis ugy ugatott hogy hangosan és mindig mert nem is volt tanitva és a szomszédok szoltak de az övéké is ugat.! mega mugy 4-5-voltam amikro volt elsõ szoval a létezésemrõl se tuttam :)
Minden kutya ugat, ha azért vittétek el, mert ugatott, akkor oda tényleg nem való kutya...
Kérdezd meg anyádat, hogy miért nem tudsz helyesen írni. Vagyis inkább, miért nem tudsz írni.
A kérdező hozzászólása: nagyon ugatot a kutya és azért! amugy most kettõ macskánk van a 4-bõl. és ha elmenének vagy valami akkor gondoltam hogy a kutyát de az utolso komentre meg nem válaszolok!
cica kell oda
az utolsó válaszolóval egyetértek! amúgy meg ha akarsz kutyát, akkor gondozd is! Etesd, itasd, vitt többször sétálni, tanítsd meg több mindenre, hogy ne legyen buta. Ha egy kutya okos, akkor talán nem ugat annyit. Anyukád biztos azért nem engedi, hogy kutyád legyen, mert az elõzõ állataidat sem gondoztad. A kutya sok törõdést igényel. Fõleg, ha panelba laktok. És persze a kutya fajtájától is függ. Gondold meg!
A kérdező hozzászólása: igen nagyon jól meg gondoltam és anyu aszt monta hogy lehet de ettetnem kell meg boltba járnia kajáért és csak kicsi kutya lehet de moost megyek 5-be szoval suli mellet nem tudnám :( reggel nem tudnék boltba menni, sétálni csak hétvégém! :) de ha nem elnen sok tanulni való akkor esetleg vagy sétáltatás közbe tanulok :D
nem hiszem, hogy ennyi idõsen kéne neked kutya...majd 2-3 év múlva, nekem se engedték meg ennyi idõsen, és belátom igazuk volt, mert egy kis gyerek nem igazán tudja tanítani és amúgy nem csak hétvégén kell sétáltatni, hanem minden nap...és a mopsz az annyira nem ugat a mi környékünkön a legtöbb ...
A kérdező hozzászólása: *egyszer, *lehet-e, bocsi csak ideges vagyok és anyum nem engedi amugy 10-vagyok segitsetek meg gyözni :(

Én csak szeretném, ha kicsit törődne velem, ha éreztetné, hogy jó, hogy vagyok neki... De miért nem akarja, miért nem megy neki?

Soha nem mondja, hogy hiányzok,pedig szeret, nagyon. Sosem érzelgünk, pedig egy lánynak erre szükség van, ha nem is mindig, de egyszer-egyszer. a romantika, mint fogalom számára mintha tabu lenne. Mikor már kezd úgy romantikussá "fajulni" a dolgok, valamivel biztos, hogy elrontja.

Legjobb válasz: Szerintem el kellene fogadnod, hogy õ ilyen. Nekem is ilyen a barátom és elfogadom (tudom nem könnyû). Elõször nekem is furcsa volt és rosszul esett, de tudom hogy szeret és csak ez számít.

Szerintem el kellene fogadnod, hogy õ ilyen. Nekem is ilyen a barátom és elfogadom (tudom nem könnyû). Elõször nekem is furcsa volt és rosszul esett, de tudom hogy szeret és csak ez számít.
Az én párom is ilyen.Ha tényleg érzed hogy szeret, akkor nincs gáz.A pasik tényleg nehezebben tudják kimutatni az érzéseiket.Én azt vettem észre a páromnál minél jobban kimutattam neki hogy vágyom a gyengédségre, annál rosszabb volt.Úgyhogy ha nehezen is de megálltam hogy ne mondjam neki hogy több törõdésre lenne szükségem és 1picit vissza is vettem: nem bújtam én se annyira hozzá és BEVÁLT, mert õ kezdeményezte utánna a kedvességet és így sokkal jobban is esett mintha mondtam volna neki.Próbáld ki, biztos feltünik a te párodnak is... Ha nem, akkor tényleg beszélned kéne vele!Sok sikert!
Asszem egy cipõbe járunk:-(.Ugyan ezek a problémáim az én párommal is.Két választásod va:elfogadod, hogy õ így van kódolva, nincs meg benne ami neked kell, vagy keresel egy hozzád való srácot.Én sem az a beletörõdöm tipus vagyok, de mi már túl vagyunk a megbeszéljük dolgon.Sokféle embertipus van, és a szerelem is összetett.És az érzelmi része nagyon fontos, mert ha valamit nem kapsz meg akkor örökké hiányként szerepel majd az életedben, és sose fogod érezni azt a felhõtlen boldogságot.És ráadásul mi nõk érzékenyebek vagyunk, több törõdésre, gyengédségre, figyelmességre, kedvességre vágyunk.Pasiba ritkább az ilyen.Ülj le, beszéld meg a pároddal, aztán annak függvényében dönts.Ne érd be ennyivel ha többet is adhat az élet másik ember személyében.
szia! Nem tudom, miota vagy együtt a pasiddal. Bizonyára ismered annyira, hogy tõle mi várható. Én pár hete ugyenebbe a szituba voltam mint, te. Tudtam, hogy az exem szeret, de nekem több kellett, többre vágytam! A párkapcsolatomban ezt a fajta érzelmi viszonyulást én egyre rosszabbul éltem meg, mertaz elõzõ pasiknál jóval többet kaptam. Nekem nem ment és szakítottam, mert tudtam, hogy ennél nekem több kell, és másvalaki. Mielõtt szakítottam vele, errõl beszéltem vele nem egyszer és nem kétszer, de nem haladtunk elõre ebben. Én azt tanácsolom, hogyha így boldog vagy, akkor nincs mitõl félned. Valószínûleg nem kérdeznéd ezt, ha teljesen biztos lennél a magad és az õ boldogságában. Beszélj neki arról, mit érzel.Másik, ha nem vagy boldog, akkor keress másvalakit, aki jobban figyel rád!Ne add fel a vágyaid!
szerintem akkor inkább narancssárga leszel, mert még nem hatott a hidrogénperoxid...
A kérdező hozzászólása: tenyleg?de ugye nem lesz olyan feher?meg sosem hasznaltam szoke festeket
Ha nem olyan hajat akarsz akkor miért a legdurvább világosító festéket vetted? Ezzel simán tönkrevágod a hajad is, na meg sárga lesz ha hamarabb mosod le, sõt az is lehet hogy felemás lesz, mert ahova elõször kened az jobban ki fog szõkülni, mint ahol a legvégén kened.
A kérdező hozzászólása: igazatok van.ez a legdurvabb festek?hulye vagyok, azt hittem ezzel befestem es szoke leszek.probaltam mindig olyan aranyszoke arnyalatokat de azoktol nem lettem szoke.
Egyáltalán mennyire világosbarna a hajad és milyen árnyalatú szõkét szeretnél?
nekem a l'oreal sublime mousse bézsszõke az bevált, probáld azzal.
hol vettél ilyen hajfestéket?

Mások is így vannak, vagy csak én őrültem meg? Ha kicsit iszok, már rávetném magam a barátomra.

Elég egy kevés alkoholt innom, és máris rámászok a barátomra, tapizom, csókolgatom a nyakát, nagyon kívánom, és nem érdekel semmi és senki... Másra is ilyen hatással van a pia? Vagy csak én leszek ennyire "kanos"? :DDDD Hogy fogjam vissza magam ilyenkor? (Lehet hogy társaságban már túlzásba esek) 20/L

Legjobb válasz: Minek iszik az aki nem bírja?:D

Minek iszik az aki nem bírja?:D
Népszerû lehettél a házibulikban :D
fuuu...én fiúként vagyok ilyen...de minden csajra rámászok, mégha barátnõm van akkor is, éés hiába határozom el józanon hogy na most ebben a buliban nemfogok...egyszerüen bekattanok...így vesztettem el nemeggy barátnõmet már..:/ és félek lassan a csajok is kerülni fognak...illetve nemfognak meghívni
A kérdező hozzászólása: De nem iszok sokat :D Van hogy nem is érzem semmilyen hatását az alkoholnak, nem szédülök, semmi bajom, csak annyi hogy nagyon kívánom a pasim... Ez normális?
Kb. minden lányra...:) csak van aki elfojtja

Az szexnek számít, ha csak annyit történt, hogy a lány leszopott én meg megujjaztam kicsit?

Legjobb válasz: A petting is szex, legalábbis annak a része.

A petting is szex, legalábbis annak a része.
Ez csak petting... :D
Mióta Bill Clinton az ovális irodai szopatásokkal kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy "Nem szexeltem azzal a nõvel." azóta az USA-ban felmérésekkel igazoltan többségbe került az a vélemény miszerint a szopás nem szex. Hál' Istennek nem az USA-ban élünk.
orális szex
Hú ez tényleg marha ciki :DDDD 22/L
te kérsz tõlünk értelmes választ, mikor te egy olyan kérdést írsz ki amin gondolkodni kell a szavakon hogy ezzel mit is akarsz mondani?? szerintem te kisegítõs lehetsz, dugolity Alex??
http://heraldpeople.com/images/covers/255x350/a/9/a/6/1/a9a6.. http://www.harmonet.hu/te_en_szex/15665-kicsi-vagy-nagy-igy-.. Gondoltál volna erre önkielégítés közben! Elcseszted magad a gyors recskával. Nem kell aggódni, van visszaút, sok gyakorlással. Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodt 40-60 percet. Mikor érzed, hogy majdnem elmész, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erõsebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az anuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, elõtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen mûködni fog. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett. Esetleg még ezt is meg/kipróbálhatod; neten találtam: A magömlés késleltetésének egyik technikája A magömlés késleltetésének egyik technikája. A korai magömlés lényege az ejakulációs reflex feletti hiányos uralom. Míg az erekciót nem lehet akaratlagosan elõidézni, addig az orgazmust ill. magömlést lehet idõzíteni. Annak, hogy ez nem minden férfinek és nem mindig sikerül, számos oka lehet. Aki eléggé elszánt és kitartó, azért megtanulható egyedül is. Nos, lássuk hát!! Az ejakuláció késleltetésének lényege, hogy a férfi tanulja meg és tudatosítsa az orgazmust megelõzõ érzeteit. Ezeket a testi jeleket "preejaulációs" jeleknek nevezzük, egyénileg kell felismerni ezeket. Néhány hét gyakorlás után már tapasztalhat változást, ami megrendült önbizalmát kissé helyrebillentheti. Jó tapasztalni, hogy testét saját maga irányítja, és nem fordítva. A gyakorlás elsõ része önkielégítéssel kezdõdik. Nyugodt körülmények között kezdjen hozzá. A merevedéstõl a magömlésig terjedõ idõt kell mérnie, a fityma fel-le húzása számít "egy"-nek. Folytassa a mozdulatokat, míg nem érzi a magömlés közeledtét. Ekkor három ujjával végezzen szorítást közvetlenül a makk alatt, úgy, hogy az "ejakuláció azonnal bekövetkezik" érzés szûnjön meg. Tartson addig a szorítás, míg a magömlés veszélye el nem múlik. Ezalatt a mozdulatok számát írja le! Majd kezdje elölrõl a mozdulatokat és a számolást is. Ezt ismételje meg még egyszer. Ha már a harmadik szorítás után van, kezdje el negyedszer is a mozdulatokkal az ingerlést, viszont most már az elszorítás helyett a magömlésig folytassa. Egy alkalommal így négy számot fog feljegyezni. Fontos, hogy lejegyezze a számokat, mert így tudja csak követni a változást, a saccolás nagyon csalóka! Az elsõ próbálkozásokkor elõfordulhat, hogy elkésik, és nem lesz ideje a szorításra, vagy elõvigyázatosságból jóval elõbb szorít, mint kéne. Ne ijedjen meg, ha a szorításkor a merevedése kicsit csökken. Nem kevés gyakorlás kell ahhoz, hogy megtanuljon odafigyelni a teste jelzéseire, ami mindig megelõzi a magömlést. Ha ez már jól megy, síkosító krémmel kenje be a péniszét! Ez jóval izgatóbb lesz, nehezíti a magömlés fékezését is. Hogy miért van erre szükség? Ezzel azt akarjuk elérni, hogy a csikló síkos érzéséhez is szokjon hozzá. A síkosító helyettesíti most a hüvelynedvet. A gyakorlás a háromszori szorítással addig folytatódjon, míg az elsõ merevedéstõl a szorítások utáni magömlésig legalább tíz perc el nem telik! Ezután lehet bevonni a párját a gyakorlásba, ha nem idegenkedik a dologtól. Elõször magyarázza meg neki a gyakorlás célját, és azt is fogadtassa el vele, hogy most nem az õ orgazmusa a fontos. Taritsa meg neki a pénisz ingerlését, ön pedig csak dõljön hátra, és behunyt szemmel összpontosítson az érzékeire, a teste jeleire. Amint úgy érzi, küszöbön a magömlés, jelezze partnerének, aki most a szorítást végzi./mutassa meg elõbb a szorítás módját./ Ezt hasonlóan a már leírtakhoz, háromszor ismételjék meg. Ha már 10 percig megy, használjanak síkosítót! Három sikeres próbálkozás után már lesz elegendõ biztonságérzete önnek ahhoz, hogy közösülés során próbálkozzanak a szorítással. Ehhez legajánlatosabb testhelyzet, amikor a lány van felül. Ha a gyakorlásnak ez a szakasza is jól megy, nincs szükség a pénisz kivételére és a szorításra sem, elég csak megállni a mozgással. Késõbb már a késleltetés vágyának gondolata is hatni fog. Ne adja fel, ha az elsõ próbálkozások nem lesznek kielégítõék, vagy ha gyors magömlés miatt egy szorítás nem sikerül. A feltételes reflex kialakításához sok gyakorlás kell! Ha egy-két hónap múlva sem tapasztal biztató változást, akkor nagy valószínûséggel rejtett pszichés gondok is meghúzódnak a problémája mögött, amit egyedül nem lehet leküzdeni. Ebben az esetben forduljon szakemberhez.
Dikmán!:)
Külföldi vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!