Találatok a következő kifejezésre: Én csak ha kicsit (51 db)

Mit csináljak ha egy lánynak csak egy kicsit (de tényleg csak kicsit) jövök be én viszont teljes szívembõl szeretem és meg szeretném õt lepni valamivel? (azt tudom hogy szereti a gyertyafényes vacsorát)

lassan itt a ballagás ideje, én viszont meg szeretném lepni õt valamivel csak azt nem tudom hogy mivel... nem szeretnék úgy elválni tõle hogy semmilyen ajándékot/emléket nem adtam neki ami rám emlékeztetné. légyszi segitsetek! köszi

Legjobb válasz: hívd el egy cukrászdába randizni. a nagy meglepiket meg felejtsd el,minek ha még a cukiba sem fog elmenni veled. apró lépésekkel fiacsakám. megfogod a kezét,ha nem húzódik el,adsz neki egy puszit. ha erre is jól reagál,akkor már át is karolod. ha ez megvan a száját puszilod és így tovább a rendszeres találkákig és a dugásig. aztán ha rendesen megdugod és elélvez veled,akkor vége a melónak mert õ fog teperni érted. és itt jöhet kb a gyertyafényes vacsora.

hívd el egy cukrászdába randizni. a nagy meglepiket meg felejtsd el, minek ha még a cukiba sem fog elmenni veled. apró lépésekkel fiacsakám. megfogod a kezét, ha nem húzódik el, adsz neki egy puszit. ha erre is jól reagál, akkor már át is karolod. ha ez megvan a száját puszilod és így tovább a rendszeres találkákig és a dugásig. aztán ha rendesen megdugod és elélvez veled, akkor vége a melónak mert õ fog teperni érted. és itt jöhet kb a gyertyafényes vacsora.
Mûfaszt vegyél fiam
Próbáld randira hívni. Ha nem jön össze a dolog, ne akaszkodj rá, ajándékokkal sem, mert tolakodásnak fogja venni, és az a "tényleg egy kicsit" is elmúlik.
Ha egy gyertyafényes vacsira elviszed, valszeg szóba se fog állni veled. Egyszerûen nagy a különbség az égésfokban, ez inkább elijeszti.

Szerintetek ha én voltam a tanúja a testvéremnek, az én esküvőmön illik neki visszaadni ezt a pozíciót? Feltéve, hogy nincs extrém helyzet, csak egy kicsit összevesztem vele. Természetesen az esküvőn ő is ott lesz. Kösz

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell annak lennie. Ha van olyan barátnõd, akivel bensõségesebb viszonyt ápolsz, vagy közelebb áll hozzád (nyilván a Tesód, másképp áll közel), akkor õt is választhatod. Nem törvényszerû, ha ép eszû, akkor nem sértõdik meg rajta, bár én hallottam olyanról is... Ha nem Õt szeretnéd, mondd el neki, hogy megtisztelõ volt számodra, hogy a tanúja lehettél, de Te xy szántad Magadnak, nem-e baj?! Biztosan megért!

Nem feltétlenül kell annak lennie. Ha van olyan barátnõd, akivel bensõségesebb viszonyt ápolsz, vagy közelebb áll hozzád (nyilván a Tesód, másképp áll közel), akkor õt is választhatod. Nem törvényszerû, ha ép eszû, akkor nem sértõdik meg rajta, bár én hallottam olyanról is... Ha nem Õt szeretnéd, mondd el neki, hogy megtisztelõ volt számodra, hogy a tanúja lehettél, de Te xy szántad Magadnak, nem-e baj?! Biztosan megért!
én valószínûleg a testvéremet kérném fel
szerintem illik! Ha összevesztél vele, inkább béküljetek ki, õ a tesód :)
Szerintem nem. Ez nem egy adok-kapok szituáció. Azt tisztelsz meg vele akit akarsz.
Elõzõ: 114 évesen még menstruálsz?? Más el se él addig.. (bocs, ezt nem lehetett kihagyni:-))
Neked soknak tûnhet elsõre, de nem az.A bnõmnek mikor 1.jött meg 13napog volt meg.És igen, normális.2éven belül kell beállnia rendszeressé. Nyugi, ez változó, nekem pl. megjött aug.7-én jött meg 1. és utána csak okt. elején(ez nem most volt.). szval nyugi, van ilyen:) 114/L
A kérdező hozzászólása: xD köszi na választ remélem csak rossz mert minden véres :S
A kérdező hozzászólása: remélem nem rossz csak átíródott
szia, nekem 12 évesen jött meg, elõször volt 3 alkalommal, kb 30 napra jött meg mindig, és utána kimaradt 10-11 hónap, aztán megjött, majd kimaradt 3-4 hónap, és megint megjött, és utána beállt fix kb 40 napra.

Mit gondoltok arról h 16évesen elveszíti valaki a szűzességét? Én megtettem mert szeretem a fiút, csak ha így belegondolok akkor lehet h kicsit korai döntés volt.

Legjobb válasz: én úgy gondolom, ilyen korban még tanulni kéne, nem ízlelgetni vmit, amirõl fogalmatok sincs, még ha azt hiszitek is,h van

én úgy gondolom, ilyen korban még tanulni kéne, nem ízlelgetni vmit, amirõl fogalmatok sincs, még ha azt hiszitek is, h van
Te már öregnek számítasz. Itt a gyakorin ez 14-15 évesekkel szokott megtörténni.
Nincs ezzel semmi gond.., ha védekeztetek, higiénikus volt a környezet és persze a többi is, és ha nem bántad meg..a mai fiatalok többsége divatból szeretne a nem szûz lányok körébe tartozni.
Nem mondanám, hogy korai, de nincs is késõn. Te tudod igazán. 20 éves vagyok, és szûz, viszont ez nem zavar. F
Ezt mindenki saját maga érzi. Ha te korainak érzed, akkor az volt. Nekem is 16 évesen volt elõször komoly barátom, de magára a szexre nem vágytam, pedig szerelmes voltam. Féltem tõle, megijesztett a gondolat, hogy tovább kell lépnem a csókon. 19 éves múltam pár nappal, mikor sor került rá, azt épp ideálisnak éreztem, mert akkor voltam rá minden szempontból felkészülve.
Szerintem ez teljesen átlagos életkor. Hogy mennyire volt jó döntés, az ezen kívül még sok más dologtól is függ.
Twilight4
Én is 16 voltam, mikor elvesztettem, (na jó egy hét volt még a 17. szülinapomig :) ), nem bántam meg, csodálatos emlék maradt, ma is örömmel gondolok vissza rá, pedig ennek már 11 éve, és a fiúval sem vagyok már együtt(a jó viszony megmaradt, talán több is).
A kérdező hozzászólása: kösszi! :)
Ha úgy érzed, hogy nem tudod gondozni majd, akkor ne legyen kutyád! De szerintem suli mellett is tudod gondozni. Veszel neki kutyatápot, ami eláll több hétig is. Vagy kutyakonzervet. Nem kell mindennap boltba járni ezért. Sétáltatni meg ha haza mész, elviszed fél órát, vagy este 6 óra fele fél órát, és az neki elég. Gondolom nem tanulsz 4-5 órákat. Ha valami fontos az életedben, akkor arra szakítasz idõt, és találsz idõt. Ha meg nem, akkor nem is volt fontos!
A kérdező hozzászólása: vagyis ugy ugatott hogy hangosan és mindig mert nem is volt tanitva és a szomszédok szoltak de az övéké is ugat.! mega mugy 4-5-voltam amikro volt elsõ szoval a létezésemrõl se tuttam :)
Minden kutya ugat, ha azért vittétek el, mert ugatott, akkor oda tényleg nem való kutya...
Kérdezd meg anyádat, hogy miért nem tudsz helyesen írni. Vagyis inkább, miért nem tudsz írni.
A kérdező hozzászólása: nagyon ugatot a kutya és azért! amugy most kettõ macskánk van a 4-bõl. és ha elmenének vagy valami akkor gondoltam hogy a kutyát de az utolso komentre meg nem válaszolok!
cica kell oda
az utolsó válaszolóval egyetértek! amúgy meg ha akarsz kutyát, akkor gondozd is! Etesd, itasd, vitt többször sétálni, tanítsd meg több mindenre, hogy ne legyen buta. Ha egy kutya okos, akkor talán nem ugat annyit. Anyukád biztos azért nem engedi, hogy kutyád legyen, mert az elõzõ állataidat sem gondoztad. A kutya sok törõdést igényel. Fõleg, ha panelba laktok. És persze a kutya fajtájától is függ. Gondold meg!
A kérdező hozzászólása: igen nagyon jól meg gondoltam és anyu aszt monta hogy lehet de ettetnem kell meg boltba járnia kajáért és csak kicsi kutya lehet de moost megyek 5-be szoval suli mellet nem tudnám :( reggel nem tudnék boltba menni, sétálni csak hétvégém! :) de ha nem elnen sok tanulni való akkor esetleg vagy sétáltatás közbe tanulok :D
nem hiszem, hogy ennyi idõsen kéne neked kutya...majd 2-3 év múlva, nekem se engedték meg ennyi idõsen, és belátom igazuk volt, mert egy kis gyerek nem igazán tudja tanítani és amúgy nem csak hétvégén kell sétáltatni, hanem minden nap...és a mopsz az annyira nem ugat a mi környékünkön a legtöbb ...
A kérdező hozzászólása: *egyszer, *lehet-e, bocsi csak ideges vagyok és anyum nem engedi amugy 10-vagyok segitsetek meg gyözni :(

Én csak szeretném, ha kicsit törődne velem, ha éreztetné, hogy jó, hogy vagyok neki... De miért nem akarja, miért nem megy neki?

Soha nem mondja, hogy hiányzok,pedig szeret, nagyon. Sosem érzelgünk, pedig egy lánynak erre szükség van, ha nem is mindig, de egyszer-egyszer. a romantika, mint fogalom számára mintha tabu lenne. Mikor már kezd úgy romantikussá "fajulni" a dolgok, valamivel biztos, hogy elrontja.

Legjobb válasz: Szerintem el kellene fogadnod, hogy õ ilyen. Nekem is ilyen a barátom és elfogadom (tudom nem könnyû). Elõször nekem is furcsa volt és rosszul esett, de tudom hogy szeret és csak ez számít.

Szerintem el kellene fogadnod, hogy õ ilyen. Nekem is ilyen a barátom és elfogadom (tudom nem könnyû). Elõször nekem is furcsa volt és rosszul esett, de tudom hogy szeret és csak ez számít.
Az én párom is ilyen.Ha tényleg érzed hogy szeret, akkor nincs gáz.A pasik tényleg nehezebben tudják kimutatni az érzéseiket.Én azt vettem észre a páromnál minél jobban kimutattam neki hogy vágyom a gyengédségre, annál rosszabb volt.Úgyhogy ha nehezen is de megálltam hogy ne mondjam neki hogy több törõdésre lenne szükségem és 1picit vissza is vettem: nem bújtam én se annyira hozzá és BEVÁLT, mert õ kezdeményezte utánna a kedvességet és így sokkal jobban is esett mintha mondtam volna neki.Próbáld ki, biztos feltünik a te párodnak is... Ha nem, akkor tényleg beszélned kéne vele!Sok sikert!
Asszem egy cipõbe járunk:-(.Ugyan ezek a problémáim az én párommal is.Két választásod va:elfogadod, hogy õ így van kódolva, nincs meg benne ami neked kell, vagy keresel egy hozzád való srácot.Én sem az a beletörõdöm tipus vagyok, de mi már túl vagyunk a megbeszéljük dolgon.Sokféle embertipus van, és a szerelem is összetett.És az érzelmi része nagyon fontos, mert ha valamit nem kapsz meg akkor örökké hiányként szerepel majd az életedben, és sose fogod érezni azt a felhõtlen boldogságot.És ráadásul mi nõk érzékenyebek vagyunk, több törõdésre, gyengédségre, figyelmességre, kedvességre vágyunk.Pasiba ritkább az ilyen.Ülj le, beszéld meg a pároddal, aztán annak függvényében dönts.Ne érd be ennyivel ha többet is adhat az élet másik ember személyében.
szia! Nem tudom, miota vagy együtt a pasiddal. Bizonyára ismered annyira, hogy tõle mi várható. Én pár hete ugyenebbe a szituba voltam mint, te. Tudtam, hogy az exem szeret, de nekem több kellett, többre vágytam! A párkapcsolatomban ezt a fajta érzelmi viszonyulást én egyre rosszabbul éltem meg, mertaz elõzõ pasiknál jóval többet kaptam. Nekem nem ment és szakítottam, mert tudtam, hogy ennél nekem több kell, és másvalaki. Mielõtt szakítottam vele, errõl beszéltem vele nem egyszer és nem kétszer, de nem haladtunk elõre ebben. Én azt tanácsolom, hogyha így boldog vagy, akkor nincs mitõl félned. Valószínûleg nem kérdeznéd ezt, ha teljesen biztos lennél a magad és az õ boldogságában. Beszélj neki arról, mit érzel.Másik, ha nem vagy boldog, akkor keress másvalakit, aki jobban figyel rád!Ne add fel a vágyaid!
szerintem akkor inkább narancssárga leszel, mert még nem hatott a hidrogénperoxid...
A kérdező hozzászólása: tenyleg?de ugye nem lesz olyan feher?meg sosem hasznaltam szoke festeket
Ha nem olyan hajat akarsz akkor miért a legdurvább világosító festéket vetted? Ezzel simán tönkrevágod a hajad is, na meg sárga lesz ha hamarabb mosod le, sõt az is lehet hogy felemás lesz, mert ahova elõször kened az jobban ki fog szõkülni, mint ahol a legvégén kened.
A kérdező hozzászólása: igazatok van.ez a legdurvabb festek?hulye vagyok, azt hittem ezzel befestem es szoke leszek.probaltam mindig olyan aranyszoke arnyalatokat de azoktol nem lettem szoke.
Egyáltalán mennyire világosbarna a hajad és milyen árnyalatú szõkét szeretnél?
nekem a l'oreal sublime mousse bézsszõke az bevált, probáld azzal.
hol vettél ilyen hajfestéket?
Bújjál el! -.-
Hát én tutko nem, én kemény vagyok.
Nagyon kilehetsz, ha már a viharról is a nõk jutnak az eszedbe! :D
én szeretek bújni. én nagyon bújós lány vagyok:D
nekem is feszt bújna az õrmester a lányok lába közé
Jaj, én is szeretek bújni!!! Pl. ha horrort nézünk vagy nagyobb vihar van, el se tudnék aludni anélkül, hogy ne fogjam a farkát meg amúgy is jól esik csak úgy taperolni, agyon nyomni, letúrni a párnáról, ölelgetni és félálomban elvenni éjjel a takaróját... :-D Szerezz te is egy csajt, ne itt sírj! ;) Biztos lesz neked is valakid, ha nem itt lógsz! :) Praktikus, mert évek után lesz kit utálni pont a felsorolt dolgok miatt! :-D :-D 21L
Eleinte nagyon megteszi kb. bármelyik eü betét, mondjuk egy közepes erõsségû nedvszívó.
de ugye írtad hogy július 10-én jött meg elõször. és július 14-én írtad azt hogy ma kéne vége lennie. szóval az 4 nap. és általában az elsõnél nem tudja senki se hogy hány napos. persze nem akarok belekötni
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló! Nem mondtam azt, hogy 4 napig fog tartani!?
Ha ez az elsõ menstruációd akkor honnan tudod hogy 4 napig tart?
Én tampont használok és nagyon szeretem.Neked szerintem még várni kéne egy kicsit hogy belerázódj a dolgokba és aztán jöhet tampon.Betétet nagyon ritkán használok de Always és a Libresse legjobb szerintem.Amúgy gratu, nagylány vagy! És sok sikert a továbbiákban!
Aranyom, elõször menstruálsz, ilyenkor ha lila elefántot látsz, az is normális. És nem tudom, honnan szeded, hogy a menstruáció 4 nap... 1 nap és egy hét között bármi NORMÁLIS.
A kérdező hozzászólása: tegnap már alig véreztem, de ma újból erõsen véreztem és ma kellene vége lennie. akkor ez most mi?
A tamponnal még várj, ahhoz erõs vérzés kell, és az elsõk többnyire nem olyanok szoktak lenni.
A kérdező hozzászólása: alwaysen belül melyik (neve)
A kérdező hozzászólása: tampont mikor használhatok?
az Always a legjobb.Azt ajanlom
Always-t ajánlom én is. 3 cseppes szárnyas betét. A tamponnal még várj egy pár évet. Szûzen nem kényelmes használni.

Mások is így vannak, vagy csak én őrültem meg? Ha kicsit iszok, már rávetném magam a barátomra.

Elég egy kevés alkoholt innom, és máris rámászok a barátomra, tapizom, csókolgatom a nyakát, nagyon kívánom, és nem érdekel semmi és senki... Másra is ilyen hatással van a pia? Vagy csak én leszek ennyire "kanos"? :DDDD Hogy fogjam vissza magam ilyenkor? (Lehet hogy társaságban már túlzásba esek) 20/L

Legjobb válasz: Minek iszik az aki nem bírja?:D

Minek iszik az aki nem bírja?:D
Népszerû lehettél a házibulikban :D
fuuu...én fiúként vagyok ilyen...de minden csajra rámászok, mégha barátnõm van akkor is, éés hiába határozom el józanon hogy na most ebben a buliban nemfogok...egyszerüen bekattanok...így vesztettem el nemeggy barátnõmet már..:/ és félek lassan a csajok is kerülni fognak...illetve nemfognak meghívni
A kérdező hozzászólása: De nem iszok sokat :D Van hogy nem is érzem semmilyen hatását az alkoholnak, nem szédülök, semmi bajom, csak annyi hogy nagyon kívánom a pasim... Ez normális?
Kb. minden lányra...:) csak van aki elfojtja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!