Találatok a következő kifejezésre: Én a ugy jártam, hogy (12 db)

Én úgy jártam hogy családi okok miatt rábíztam a kutyámat a nővéremre aki örökbe adta a kutyát én arról tudtam hogy csak addig lesz a kutya másnál amíg nem tudom vissza venni magamhoz, és fizetem a tartását (megőrzésre adtam oda)?

Én úgy jártam hogy családi okok miatt rábíztam a kutyámat a nővéremre aki örökbe adta a kutyát én arról tudtam hogy csak addig lesz a kutya másnál amíg nem tudom vissza venni magamhoz, és fizetem a tartását (megőrzésre adtam oda)! Bizonyítékom van tanúim vannak , hiába kértem azt az illetőt akinél a kutya 1 éve van már 2 hónapja hogy kérem vissza a kutyát nem akarja vissza, pedig felajánlottam neki hogy az 1 éves tartását kifizetem. Ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem veszítettem el a kutyát hanem a nővéremre bíztam aki tovább adta másnak örökbe. De mivel most rossz köztünk a viszony mindent megtesz hogy a kutyát nem kapjuk vissza, törzskönyves husky becsippelve.

Legjobb válasz: Mi van? 1 éve adta örökbe, te meg csak 2 hónapja próbálod vissza szerezni? Ezek szerint nem is látogattad a kutyádat? Szerintem mostmár hagyd, az a kutya már nem téged tekint gazdájának, jobb neki az új otthoában. Ha viszont ragaszkodsz a visszaszerzéséhez, akkor a törzskönyvön rajta van a chip szám, a tulajdonos (te), van adásvételi szerzõdésed, tehát sokmindennel tudod bizonyítani, hogy tied a kutya.

Mi van? 1 éve adta örökbe, te meg csak 2 hónapja próbálod vissza szerezni? Ezek szerint nem is látogattad a kutyádat? Szerintem mostmár hagyd, az a kutya már nem téged tekint gazdájának, jobb neki az új otthoában. Ha viszont ragaszkodsz a visszaszerzéséhez, akkor a törzskönyvön rajta van a chip szám, a tulajdonos (te), van adásvételi szerzõdésed, tehát sokmindennel tudod bizonyítani, hogy tied a kutya.
Ha törzskönyves és chip van benne, akkor az a te neveden van, és akkor jogilag a te kutyád. Akkor ez végülis lopás, vagy nem?
Ne haragudj, de nem érte. A gyerekedet is majd "kölcsönadod" ha nem tudod fizetni az ellátását? Ha tudtad, hogy a nõvéred máshoz viszi, holott te neki adtad, akkor miért nem szóltál semmit? Miért nem te egyezkedtél az új befogadóval, hogy meddig lesz ott a kutyus? Így elég nehéz lesz visszakapnod, hacsak nincs nálad a törzskönyv ami a te nevedre szól. Nyilván az új befogadónak is rossz lenne visszaadni, ha már egyszer megszerette a kutyát, és jól elvannak. Késõbb mi lesz, ha megint nehéz helyzetbe kerülsz? Repül a kutya? Át kéne gondolnod, hogy tényleg kell-e neked az állat egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: A kutya sajnos láncon van kikötve most láttam róla képeket szemeiben ott a szomorúság, minél elõbb haza akarom hozni õ a családhoz tartozik, már megvették volna 3000 euróért de nincs az a pénz hogy eladjam. Akinél van a kutya csak hiteget nem akarja vissza adni. mai napig csak egy telszámot tudok amit ha felhívok kinyomják amit akkor tudtam meg mikor 2 hónapja vissza jöttünk azt is nagy nehezen tudtam meg, de hiába próbáltam tudakozó által kideríteni hol laknak titkosítva van.
"én arról tudtam hogy csak addig lesz a kutya másnál amíg nem tudom vissza venni magamhoz, és fizetem a tartását (megõrzésre adtam oda)!" Ezek szerint arról tudtál, hogy már nem a nõvérednél van a kutya. Miért nem vetted fel a kapcsolatot akkor az új gazdájával? Gondolom a tartását sem fizetted egy évig! Az a kutya már csak jogilag a tied, ebbe jobb ha beletörõdsz. Add el inkább az új gazdájának annyiért, amennyiért vetted, és írassátok át. Már csak azért is, mert ha a kutya valami kárt okoz, téged vesznek elõ (a chip alapján)!
Ez hülyeség elsõ válaszoló mi az hogy nem volt rá pénze?Direkt emlitette hogy fizette a tartás díjat vagy is nem az a gond le is írta hogy családi okok miatt történt az nem tartozik senkire mi lehetett az oka.De ha fizeted akkor feltétlen muszály visszadnia a kutyát vagy a pénzt.
Azt nem írtam, hogy neki segít, hanem hogy a kutyán segít. Eldönti, mi lenne jobb a kutyának.
Ha ezt elmondja a tenyésztõnek, könnyen lehet, hogy az is azt fogja mondani, hogy hagyja a kutyát annál, akinél van. Én legalábbis nagyon kiakadnék, ha megtudnám, hogy egy évig rá se nézett a kutyára az a gazdi, akinek én eladtam!
Jogilag a tiéd, hacsak a chipet nem iratta át a nvére, de a tk-ban még így is a te neved szerepel. Szerintem beszélj a tenyésztõvel, mondd el a problémát, egy elszánt tenyésztõ úgyis mindent megtesz az õ kezébõl kikerülõ kutyákért.
Akkor továbbra is az a lehetõséged, hogy a kezedben van a törzskönyv és az adásvételi szerzõdés, fogod, elmész a kutyáért és ha a papírok ellenére sem adják oda, akkor hívod a rendõrséget.
Nem hinném, de néhány nap mulva csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem leszek terhes!Bizok a gyógyszerben!
Én ugyanígy jártam, de nem lettem terhes. Sõt!Ahogy számoltam akkor volt peteérésem. Mink az aktus befejeztével vettük észre, hogy elszakadt a világmárkás óvszer. Szerencse, hogy szedtem a tabit.Üdv!Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsi az esélye, hogy terhes legyek?Végülis rendesen szedem a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Eléggé félek, hogy terhes leszek!Remélem nem lesz gond
Ha így terhes lennél, szerintem mindenki leállhatna a szexel... 99, 99%, hogy nem vagy az!!! Nyugodj meg;)
A többség csak 1 módszerrel védekezik, mégsem lesz terhes. Ti 2-vel próbáltatok védekezni, amibõl 1 felmondta a szolgálatot. Tehát ott vagytok, ahol többség. Annyira vagy védve amennyire a gyógyszered védetté tesz. Az, hogy még nem ment el e barátod még nem elég védelem, mivel az erekciós cseppek, amik még elötte jelentkeznek nála is teherbe ejthetnek. Én a helyedben nem aggódnék, mivel a gyógyszert is szeded. De nagyon kicsi eséjed azért van rá, hogy terhes legyél.
Borzasztó kicsi az esélye, szinte semmi.
A kérdező hozzászólása: De még nem ment el, még nem tartottunk ott!igy is lehetek terhes?
Nem hiszem, sõt.A statisztikai valószínûsége 3:100000-hez.Tehát, ha minden nõ így védekezne, akkor 100000bõl csak 3 lenne babás. Nyugodj meg!Nincs mitõl félned.Én gond nélkül használtam csak magát a tabit is 2évig, pedig volt, hogy elfelejtettem bevenni, vagy ilyesmi.(Utána babára terelúõdött a szó.)
A gyógyszerben bízhatsz! Nyugi, nem vagy terhes!

Nem tudom, hogyan tudnám elmondani a legjobb barátomnak, hogy szeretem. Jártunk még régebben, de azóta csak barátok vagyunk, ő is szeret és én is őt, de nem tudunk lépni. Hogyan mondjam el neki úgy érzelmesen és szeretően, hogy járni szeretnék vele?

Régóta szeretem, a suliba tetszettem meg neki,és nekem is ő.Ez volt 4 hónapja..És azóta is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)

Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszönöm.(:
A kérdező hozzászólása: De és ha õ mégsem szeret csak én és meg csókolom, de ellök magától? Én ettõl félek.!
Igen, de akkor a 4. félévre átdobnak költségesre és azt ki kell fizetni. (plusz a hallgatói szerzõdést is alá kell írni 3 félévre)

Mi ennek a helynek a neve? Gyerekként jártam Ausztriában, Schwertbergben; ismeritek azt a környéket? Úgy rémlik, hogy Schwertberg 100 km-es körzetében voltunk egy gyönyörű helyen, ahol rengeteg vízesés és valamilyen szakadék található.

Valószín?leg tájvédelmi körzet volt vagy nemzeti park, de ezt csak tippelem.

Legjobb válasz: Schwertberg 100 km-es körzetében több ilyen hely is van: - Ötscher Nemzeti Park - Kalkalpen Nemzeti Park és a Phyrn-Priel régió - Gesäuse Nemzet Park Szerintem ezek közül lehetett valamelyik, de így konkrét vízesés vagy szurdok név nélkül nehéz megmondani melyik lehetett.

Schwertberg 100 km-es körzetében több ilyen hely is van: - Ötscher Nemzeti Park - Kalkalpen Nemzeti Park és a Phyrn-Priel régió - Gesäuse Nemzet Park Szerintem ezek közül lehetett valamelyik, de így konkrét vízesés vagy szurdok név nélkül nehéz megmondani melyik lehetett.
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Nagyon köszönöm válaszodat! Igen, tudom, hogy nagyon nehéz ennyi adat alapján megmondani/kitalálni, hogy mi lehet az általam keresett hely neve. Kb. 20 éve kirándultam arra és akkor sajnos nem jegyeztem meg a nevét. Az általad írt neveket/helyeket megkerestem a neten és úgy láttam, hogy mind gyönyörû, de egyik sem az, amit keresek. Ettõl függetlenül ezer köszönet a válaszodért és köszi a segítõkészségedet! További szép napot kívánok! :-)
Krimml? Ott van a legnagyobb vizesés, meg naturpark is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az újabb választ!!! Ez is gyönyörû hely! De másikat keresek. Nagyon köszönöm még egyszer a tippet/ötletet! Szép napot Neked!

Gyermekápolási táppénzt kapok, mert a fiam koraszülött lett. A munkahelyemen eldöntötték, hogy ezzel jobban járok és hogy ezt igényelhetem mivel kórházban ápoljak . Tényleg jobban jártam, mint a tgyás-sal? Én úgy tudom gyápra kevesebbet fizetnek.

Legjobb válasz: Annyiban jársz jól, hogy mivel a TGYÁS fix idõre szól, így bár most valóban kevesebbet kapsz, de a TGYÁST majd akkor igényled, amikor már jól lesz a babád, otthon lesztek. Tehát, bár most valamivel kevesebbet kapsz, de együttesen nem fogsz rosszul járni így sem, hisz késõbb fogod majd megigényelni a GYED-et is.

Annyiban jársz jól, hogy mivel a TGYÁS fix idõre szól, így bár most valóban kevesebbet kapsz, de a TGYÁST majd akkor igényled, amikor már jól lesz a babád, otthon lesztek. Tehát, bár most valamivel kevesebbet kapsz, de együttesen nem fogsz rosszul járni így sem, hisz késõbb fogod majd megigényelni a GYED-et is.
De, korlátozva van, a gyerek 1 éves koráig jár. A szülési szabit nem lehet utána igénybevenni, mert az csak a szülés várható idõpontját megelõzõ negyedik hét és az azt követõ hat hónap közti 186 napra jár.
Itt tudsz tájékozódni:http://szabadsagkalkulator.com/szulesi-szabadsag-2011.html Korababák szüleire kicsit más szabályok vonatkoznak.

Jártam egy fiúval, osztálytársam volt, most másik suliba járnuk, és gyakran találkozunk. Az a baj, hogy már úgy-ahogy barátokká csiszolodtunk, de én megint többet érzek. Mit csinálhatok? Megmondjam?

Minden délután majdnem, eljönnek hozzám a barátn?mmel, és itt beszélgetünk, meg néha azér közelit is, meg hozzámér, szoval nekem furcsa dolgokat csinál, amit a (barátságunk) idején nem csinált.

Legjobb válasz: Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!

Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!
kicsit zavaros amit irsz, fuss neki újból!! mit szeretnél! mit nem szeretnél! ajánlatos ha a fiú kezdeményez a lány csak jelzéseket ad arra, hogy vevõ a fiú csiszolatlan és esetlen közeledésére, bátoritani kell, de nem megkérni a kezét!! a sikerélmény maradjon a férfias oldalon!!

Az a szitu, hogy van egy lány akivel már jártam de valahogy abbamaradt a dolog és néhány honapja ismét felvettük a kapcsolatot egymással Csak az a gond, hogy van valakije de én ugy érzem mintha ő is közeledne hozzám :s De nemtudom hogy lépjek tovább?

mit mongyak neki? lenne esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha közeledik hozzád,biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele,pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.

Hát ha közeledik hozzád, biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele, pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy azért fog nemet mondani mert ottvan neki a fiu :s de azonis gondolkodtam, hogy elhivom a közeljövõben megrendezendõ bálba :p
na valami fejlemény??

Jártatok már úgy epilálás után, hogy elmúlt a pirosság, de másnapra tele lett a szőrtelenített rész kidudorodó, fehér váladékkal teli puklikkal? Én így jártam, múltkor. Mi lehet ez? Ti mit tettek rá, amitől elmúlt? 14/L

Legjobb válasz: Nekem borotválás után volt ilyen a bõröm, gondolom begyulladtak a szõrtüszõk. kenegsed bõrnyugtató krémmel, nekem az segített, max 2 nap múlva eltûnik.

Nekem borotválás után volt ilyen a bõröm, gondolom begyulladtak a szõrtüszõk. kenegsed bõrnyugtató krémmel, nekem az segített, max 2 nap múlva eltûnik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!