Találatok a következő kifejezésre: Én a ugy jártam, (13 db)

Nem hinném, de néhány nap mulva csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem leszek terhes!Bizok a gyógyszerben!
Én ugyanígy jártam, de nem lettem terhes. Sõt!Ahogy számoltam akkor volt peteérésem. Mink az aktus befejeztével vettük észre, hogy elszakadt a világmárkás óvszer. Szerencse, hogy szedtem a tabit.Üdv!Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsi az esélye, hogy terhes legyek?Végülis rendesen szedem a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Eléggé félek, hogy terhes leszek!Remélem nem lesz gond
Ha így terhes lennél, szerintem mindenki leállhatna a szexel... 99, 99%, hogy nem vagy az!!! Nyugodj meg;)
A többség csak 1 módszerrel védekezik, mégsem lesz terhes. Ti 2-vel próbáltatok védekezni, amibõl 1 felmondta a szolgálatot. Tehát ott vagytok, ahol többség. Annyira vagy védve amennyire a gyógyszered védetté tesz. Az, hogy még nem ment el e barátod még nem elég védelem, mivel az erekciós cseppek, amik még elötte jelentkeznek nála is teherbe ejthetnek. Én a helyedben nem aggódnék, mivel a gyógyszert is szeded. De nagyon kicsi eséjed azért van rá, hogy terhes legyél.
Borzasztó kicsi az esélye, szinte semmi.
A kérdező hozzászólása: De még nem ment el, még nem tartottunk ott!igy is lehetek terhes?
Nem hiszem, sõt.A statisztikai valószínûsége 3:100000-hez.Tehát, ha minden nõ így védekezne, akkor 100000bõl csak 3 lenne babás. Nyugodj meg!Nincs mitõl félned.Én gond nélkül használtam csak magát a tabit is 2évig, pedig volt, hogy elfelejtettem bevenni, vagy ilyesmi.(Utána babára terelúõdött a szó.)
A gyógyszerben bízhatsz! Nyugi, nem vagy terhes!

Én úgy jártam hogy családi okok miatt rábíztam a kutyámat a nővéremre aki örökbe adta a kutyát én arról tudtam hogy csak addig lesz a kutya másnál amíg nem tudom vissza venni magamhoz, és fizetem a tartását (megőrzésre adtam oda)?

Én úgy jártam hogy családi okok miatt rábíztam a kutyámat a nővéremre aki örökbe adta a kutyát én arról tudtam hogy csak addig lesz a kutya másnál amíg nem tudom vissza venni magamhoz, és fizetem a tartását (megőrzésre adtam oda)! Bizonyítékom van tanúim vannak , hiába kértem azt az illetőt akinél a kutya 1 éve van már 2 hónapja hogy kérem vissza a kutyát nem akarja vissza, pedig felajánlottam neki hogy az 1 éves tartását kifizetem. Ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem veszítettem el a kutyát hanem a nővéremre bíztam aki tovább adta másnak örökbe. De mivel most rossz köztünk a viszony mindent megtesz hogy a kutyát nem kapjuk vissza, törzskönyves husky becsippelve.

Legjobb válasz: Mi van? 1 éve adta örökbe, te meg csak 2 hónapja próbálod vissza szerezni? Ezek szerint nem is látogattad a kutyádat? Szerintem mostmár hagyd, az a kutya már nem téged tekint gazdájának, jobb neki az új otthoában. Ha viszont ragaszkodsz a visszaszerzéséhez, akkor a törzskönyvön rajta van a chip szám, a tulajdonos (te), van adásvételi szerzõdésed, tehát sokmindennel tudod bizonyítani, hogy tied a kutya.

Mi van? 1 éve adta örökbe, te meg csak 2 hónapja próbálod vissza szerezni? Ezek szerint nem is látogattad a kutyádat? Szerintem mostmár hagyd, az a kutya már nem téged tekint gazdájának, jobb neki az új otthoában. Ha viszont ragaszkodsz a visszaszerzéséhez, akkor a törzskönyvön rajta van a chip szám, a tulajdonos (te), van adásvételi szerzõdésed, tehát sokmindennel tudod bizonyítani, hogy tied a kutya.
Ha törzskönyves és chip van benne, akkor az a te neveden van, és akkor jogilag a te kutyád. Akkor ez végülis lopás, vagy nem?
Ne haragudj, de nem érte. A gyerekedet is majd "kölcsönadod" ha nem tudod fizetni az ellátását? Ha tudtad, hogy a nõvéred máshoz viszi, holott te neki adtad, akkor miért nem szóltál semmit? Miért nem te egyezkedtél az új befogadóval, hogy meddig lesz ott a kutyus? Így elég nehéz lesz visszakapnod, hacsak nincs nálad a törzskönyv ami a te nevedre szól. Nyilván az új befogadónak is rossz lenne visszaadni, ha már egyszer megszerette a kutyát, és jól elvannak. Késõbb mi lesz, ha megint nehéz helyzetbe kerülsz? Repül a kutya? Át kéne gondolnod, hogy tényleg kell-e neked az állat egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: A kutya sajnos láncon van kikötve most láttam róla képeket szemeiben ott a szomorúság, minél elõbb haza akarom hozni õ a családhoz tartozik, már megvették volna 3000 euróért de nincs az a pénz hogy eladjam. Akinél van a kutya csak hiteget nem akarja vissza adni. mai napig csak egy telszámot tudok amit ha felhívok kinyomják amit akkor tudtam meg mikor 2 hónapja vissza jöttünk azt is nagy nehezen tudtam meg, de hiába próbáltam tudakozó által kideríteni hol laknak titkosítva van.
"én arról tudtam hogy csak addig lesz a kutya másnál amíg nem tudom vissza venni magamhoz, és fizetem a tartását (megõrzésre adtam oda)!" Ezek szerint arról tudtál, hogy már nem a nõvérednél van a kutya. Miért nem vetted fel a kapcsolatot akkor az új gazdájával? Gondolom a tartását sem fizetted egy évig! Az a kutya már csak jogilag a tied, ebbe jobb ha beletörõdsz. Add el inkább az új gazdájának annyiért, amennyiért vetted, és írassátok át. Már csak azért is, mert ha a kutya valami kárt okoz, téged vesznek elõ (a chip alapján)!
Ez hülyeség elsõ válaszoló mi az hogy nem volt rá pénze?Direkt emlitette hogy fizette a tartás díjat vagy is nem az a gond le is írta hogy családi okok miatt történt az nem tartozik senkire mi lehetett az oka.De ha fizeted akkor feltétlen muszály visszadnia a kutyát vagy a pénzt.
Azt nem írtam, hogy neki segít, hanem hogy a kutyán segít. Eldönti, mi lenne jobb a kutyának.
Ha ezt elmondja a tenyésztõnek, könnyen lehet, hogy az is azt fogja mondani, hogy hagyja a kutyát annál, akinél van. Én legalábbis nagyon kiakadnék, ha megtudnám, hogy egy évig rá se nézett a kutyára az a gazdi, akinek én eladtam!
Jogilag a tiéd, hacsak a chipet nem iratta át a nvére, de a tk-ban még így is a te neved szerepel. Szerintem beszélj a tenyésztõvel, mondd el a problémát, egy elszánt tenyésztõ úgyis mindent megtesz az õ kezébõl kikerülõ kutyákért.
Akkor továbbra is az a lehetõséged, hogy a kezedben van a törzskönyv és az adásvételi szerzõdés, fogod, elmész a kutyáért és ha a papírok ellenére sem adják oda, akkor hívod a rendõrséget.

Mi ennek a helynek a neve? Gyerekként jártam Ausztriában, Schwertbergben; ismeritek azt a környéket? Úgy rémlik, hogy Schwertberg 100 km-es körzetében voltunk egy gyönyörű helyen, ahol rengeteg vízesés és valamilyen szakadék található.

Valószín?leg tájvédelmi körzet volt vagy nemzeti park, de ezt csak tippelem.

Legjobb válasz: Schwertberg 100 km-es körzetében több ilyen hely is van: - Ötscher Nemzeti Park - Kalkalpen Nemzeti Park és a Phyrn-Priel régió - Gesäuse Nemzet Park Szerintem ezek közül lehetett valamelyik, de így konkrét vízesés vagy szurdok név nélkül nehéz megmondani melyik lehetett.

Schwertberg 100 km-es körzetében több ilyen hely is van: - Ötscher Nemzeti Park - Kalkalpen Nemzeti Park és a Phyrn-Priel régió - Gesäuse Nemzet Park Szerintem ezek közül lehetett valamelyik, de így konkrét vízesés vagy szurdok név nélkül nehéz megmondani melyik lehetett.
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Nagyon köszönöm válaszodat! Igen, tudom, hogy nagyon nehéz ennyi adat alapján megmondani/kitalálni, hogy mi lehet az általam keresett hely neve. Kb. 20 éve kirándultam arra és akkor sajnos nem jegyeztem meg a nevét. Az általad írt neveket/helyeket megkerestem a neten és úgy láttam, hogy mind gyönyörû, de egyik sem az, amit keresek. Ettõl függetlenül ezer köszönet a válaszodért és köszi a segítõkészségedet! További szép napot kívánok! :-)
Krimml? Ott van a legnagyobb vizesés, meg naturpark is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az újabb választ!!! Ez is gyönyörû hely! De másikat keresek. Nagyon köszönöm még egyszer a tippet/ötletet! Szép napot Neked!
Nem. Nem. Nem.
Dehogy ciki , én is a szerelmet keresem és még nem jártam lánnyal.19/f
szentem se ciki 13/f
az a ciki hogy 13 évesen ezeken jár az eszed, és nem a könyvek bújásán :)
Én meg 14 vagyok és 165 cm.A pasim 20 éves és 190 cm.Ezért gondolom nem hátrány.És dehogy gáz én szeretem õt õ is szeret engem.Rajtam és lógtak a pasik lett volna rá lehetõségem, de nekem is õ az elsõ.Mondjuk én már smároltam elõtte, de az úgyis magától jön, szóval nem kell aggódni:) Szóval hajrá és sok önbizalom
A kérdező hozzászólása: Koszi, nagyon ari vagy<3

Jártam egy fiúval, osztálytársam volt, most másik suliba járnuk, és gyakran találkozunk. Az a baj, hogy már úgy-ahogy barátokká csiszolodtunk, de én megint többet érzek. Mit csinálhatok? Megmondjam?

Minden délután majdnem, eljönnek hozzám a barátn?mmel, és itt beszélgetünk, meg néha azér közelit is, meg hozzámér, szoval nekem furcsa dolgokat csinál, amit a (barátságunk) idején nem csinált.

Legjobb válasz: Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!

Mond meg mert lehet hogy így vársz és egy másik fiú téged ezért nem kérdez meg és ha már késõn mondod és akkor õ azt mondja nem akkor a másikat el halasztotad mond meg jobban jársz!
kicsit zavaros amit irsz, fuss neki újból!! mit szeretnél! mit nem szeretnél! ajánlatos ha a fiú kezdeményez a lány csak jelzéseket ad arra, hogy vevõ a fiú csiszolatlan és esetlen közeledésére, bátoritani kell, de nem megkérni a kezét!! a sikerélmény maradjon a férfias oldalon!!
Igen, de akkor a 4. félévre átdobnak költségesre és azt ki kell fizetni. (plusz a hallgatói szerzõdést is alá kell írni 3 félévre)

Nem tudom, hogyan tudnám elmondani a legjobb barátomnak, hogy szeretem. Jártunk még régebben, de azóta csak barátok vagyunk, ő is szeret és én is őt, de nem tudunk lépni. Hogyan mondjam el neki úgy érzelmesen és szeretően, hogy járni szeretnék vele?

Régóta szeretem, a suliba tetszettem meg neki,és nekem is ő.Ez volt 4 hónapja..És azóta is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)

Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszönöm.(:
A kérdező hozzászólása: De és ha õ mégsem szeret csak én és meg csókolom, de ellök magától? Én ettõl félek.!

Az a szitu, hogy van egy lány akivel már jártam de valahogy abbamaradt a dolog és néhány honapja ismét felvettük a kapcsolatot egymással Csak az a gond, hogy van valakije de én ugy érzem mintha ő is közeledne hozzám :s De nemtudom hogy lépjek tovább?

mit mongyak neki? lenne esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha közeledik hozzád,biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele,pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.

Hát ha közeledik hozzád, biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele, pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy azért fog nemet mondani mert ottvan neki a fiu :s de azonis gondolkodtam, hogy elhivom a közeljövõben megrendezendõ bálba :p
na valami fejlemény??

Jártatok úgy hogy egy fura, nem is tetsző, általatok sose hallott lánynevet álmodtatok meg a lányotoknak? Én így jártam most azóta itt van a fejemben az a név de nem tudom "lebeszéljem" e magam róla, mert olyan furcsa.

Éjjel a kislányommal álmodtam és Bereniké volt a neve. Nem is voltam meglepődve rajta álmomban. A listánkat hetek hónapok óta írogatjuk a férjemmel de még B betűs név se szerepelt rajta. Volt aki hallgatott ilyesmire?

Legjobb válasz: nem most éjjel álmodtam hanem már napok óta. azóta motoszkál a fejemben.

A kérdező hozzászólása: nem most éjjel álmodtam hanem már napok óta. azóta motoszkál a fejemben.
Ha tetszik, én akkor ezt adnám. Én nem álmodtam, de nálunk is úgy ment a névválasztás, hogy hetekig tipródtunk. Aztán egyszer ránéztem a naptárra, és megláttam a Rebeka nevet. Tudtam hogy ez az igazi. :)
Fura név :) Ez a jelentése:A Bereniké [1] görög (makedón) eredetû nõi név, jelentése: gyõzelmet, diadalt hozó
Én biztosan ezt adnám, amúgy nekem tetszik is. :-) Én is úgy voltam, hogy több néz is tetszett, de nem volt az igazi egyik sem. Már az elején tudtam hogy lányom lesz, érzetem, fiú neveken nem is gondolkodtam. Aztán volt egy vetélkedõ a tévében, ahol ki volt írva a neve minden versenyzõnek a mellére tûzve egy kis papíron, az egyiken "ALÍZ" állt, és annyira megtetszett, az is lett a lányom neve.
A kérdező hozzászólása: az Alíz nekünk is listás:) ) A jelentése érdekes... mondjuk nem egy nõies jelentés:)
ez nagyon jó! én ezt adnám. fõleg, mert tetszik is. én fiúnévvel álmodtam, de nem volt min gondolkodni, lányaim vannak.
hasonló volt nálunk is. csak amit én megálmodtam az egy régies név volt. gyerek koromban az orvosunkat hívták így és mindig kinevettem magamban, hogy milyen neve van, aztán mikor terhes voltam valamiért nekem ez a név kellett... már nagy a fiam, közben "divatnév" lett, tavaly az 5 leggyakoribb névben benne volt :D
Emlékszem, amikor gyerek voltam, mindig "irtóztam" a Zsombor név hallatán. Na meg mindig azt gondoltam, nekem csak lányom lehet. 2 fiam lett (ikrek) és a terhességem elején kijelentettem valamiért, hogy csak Zsombor! lehet a babám, amennyiben mégis az egyik fiú lenne. Hamar kiderült, hogy mindkettõ fiú, ragaszkodtam is a Zsomborhoz. A másik névre még rá kellett hangolódnom, de azt is megtaláltuk:) Azt kell mondanom, nem véletlen, hogy az ember ráérez milyen nevet kell adni a gyermekének. Az én fiaimra annyira illik a nevük, hogy hihetetlen, pont olyanok, mint azt elképzeletm még amikr nem születtek meg, csak a név alapján tudtam valamire gondolkoni... AMúgy nekemk tetszik a Te megálmodott neved, ha Neked is tetszik, rágódj még rajta és hidd el, tudni fogod, hogy ezt kell-e adnod a kislányodnak!
Egy barátnõmnek a férje volt így, megálmodta, hogy lánya lesz, és a kicsi mondta, mi a neve. Nemsoká megfogant, lány lett, de nem kapták meg az engedélyt :( Sajnáltam õket, olyan lelkesek voltak, és a név sem volt elrettentõ, szerintem el lehetett volna fogadni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!