Találatok a következő kifejezésre: Én a kávémet nem tudom (3 db)

Én a reggeli kávémet nem tudom meginni tej nélkül. Nagy gond, ha minden reggel kb 1 dl-t teszek a kávémba?

Legjobb válasz: Szia! Én már egyszer nekikezdtem, akkor 2 hónapig csináltam (utána "közbe jött" egy all inclusive nyaralás és ugrott az egész), és minden reggel tejszínhabbal(növényi) ittam a kávét, mert én csak úgy szeretem, és 10 kg lement. Tehát szerintem semmi gáz, csak tényleg teljen el 2 óra minimum az evésig, hogy kiürüljön a gyomrodból.

Szia! Én már egyszer nekikezdtem, akkor 2 hónapig csináltam (utána "közbe jött" egy all inclusive nyaralás és ugrott az egész), és minden reggel tejszínhabbal(növényi) ittam a kávét, mert én csak úgy szeretem, és 10 kg lement. Tehát szerintem semmi gáz, csak tényleg teljen el 2 óra minimum az evésig, hogy kiürüljön a gyomrodból.
Szia! Én azt csináltam, hogy több idõt hagytam a kávé után mielõtt ettem volna más kaját. Ennyi. Kb. 2-3 óra alatt úgyis kimegy a gyomrodból és ez a lényeg a 90 naposnál, hogy ne keveredjen!
Mi lenne, ha inkább kávét nem innál?
Azt tejeskávénak hívják, de mért lenne ez baj?
A tej élet, erõ, egészség(legalább is régen így volt)!Igaz inkább kávét ne igyál!!
tegyél bele komplettát :-))) egészségedre, mit kell ezen annyit problémázni? mit lehet mit nem....az a tudat, hogy büntudattal eszed vagy iszod, sokkal jobban kárt okoz.....a bevitt információval /gondolattal/ hatnak a dolgok...placebo!! ha okosan, tudatosan gondolkozol akkor bármit ehetsz...mértékkel és mozgással !! az örökös súlykérdéssel pedig azt a hatás éred el, hogy állandóan korlátozod magad mindennel, ez jobban károsit mint 1dl tej a kávédban..

Létezik az, hogy én nem tudok rászokni a kávéra?

Másfél éven át folyamatosan minden reggel ittam egy fél bögre [kb másfél-két csésze] kávét - néha kis tejjel - iskola el?tt. Egyrészt azért, hogy felébredjek, másrészt azért, hogy legyen valami a gyomromban. Namost a felébredés dolog nem jött össze: abszolút semmi hatása nincs nálam a kávénak, akár lefekvés el?tt is ihatom, akkor se. Mint már mondtam, másfél évig kb. minden reggel ittam kávét, mégsem sikerült rászoknom. Nem mintha ez lett volna a célom, csak anyukám például er?sen csodálkozott rajta.

Legjobb válasz: Én is rendszeresen iszok kávét, mégis kibírom kávé nélkül bármeddig. A szervezetedre nem hat a koffein. -Van ilyen. A cigifüsttõl rosszul vagyok, ezért rászokni se tudnék a cigire. :D

Én is rendszeresen iszok kávét, mégis kibírom kávé nélkül bármeddig. A szervezetedre nem hat a koffein. -Van ilyen. A cigifüsttõl rosszul vagyok, ezért rászokni se tudnék a cigire. :D
Ezek szerint létezik :) Egy jótanácsot fogadj meg: soha ne igyál kávét éhgyomorra!! Mindig egyél hozzá valamit, 1-2 keksz is megteszi! Nem okoskodni szeretnék, de miért ittál kávét másfél éven keresztül, ha érezted, hogy nem hat? Egyébként rám meg úgy hat a kávé, hogy megiszom reggel, de nem ébreszt fel, nem is reggel érzem a hatását, hanem sokkal késõbb. Elõször azért kezdtem inni, hogy sokáig ébren tudjak maradni, azóta az ízét is megszerettem, és fáj a fejem, ha nem jutok hozzá :(
A kérdező hozzászólása: azért ittam, mert finom :D meg hogy mégse üres gyomorral induljak el otthonról. heti 4-szer kellett nulladik órára bemennem, és én inkább nem eszek, minthogy még korábban keljek föl... és a kávét gyorsan belehet puszilni, de mire mondjuk megcsinálok egy szendvicset... mostanában már van idõm rendesen kajálni, és újabban kezdek rákapni a teára :D
énis fõsulis koromban minden reggel kávéztam, amikor eljött a szünet, akkor meg egyik napról a másikra "letettem" a kávét, és nemvolt rá szükségem. sztem eccerûen csak kipihent vagy, ha nincs suli, így nemkell a kávé.
A kérdező hozzászólása: van suli. és nem vagyok kipihent attól, hogy tovább alszom, csak van idõm erre-arra. és ha rendesen elolvasod a kérdést, rájössz, hogy nem volt soha semmi ébresztõ-hatása a kávénak rám nézve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!