Találatok a következő kifejezésre: Én a héten láttam és (15 db)

Én a 7. héten láttam és hallottam az Uh-n a szivverését a babának. De nagyon gyorsan vert, meg is lepődtem. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, Magzati korban 150-es frekvencia a normális. A felnõtté meg 72 átlagban.

Igen, Magzati korban 150-es frekvencia a normális. A felnõtté meg 72 átlagban.
Igen, tök normális.Nyugodj meg.Az enyémnek is nagyon gyors volt!:) Üdv:10 hetes kismami
Szia! Az a jó, a miénknek a duplája az övé! Boldog babavárást! (27. hetes kismami)
Ez rossz témakör...:S Ide soha nem kapsz választ...Meg én nem is tudok rá adni neked...fogalmam sincs:S

Én 5 hét 3 naposan voltam és még nem látta, egy hét múlva kell visszamennem. Előfordulhat, hogy később találják meg a babát?

Nagyon aggódom, hogy esetleg méhen kívüli, bár azt mondta a doki, hogy erre nem lát semmi gyanús jelet az uh-on. Van egy kis barnázásom, de mindig így szokott a mensim kezd?dni, gondolom valami hormonhiány.

Legjobb válasz: Semmit nem látott???25hetes kismami

Semmit nem látott???25hetes kismami
Milyen UH-t csinált? Amúgy lehet, hogy kicsit korán mentél, én 6 hetesen voltam elõször, akkor látott petezsákot. Lehet, hogy a pé-ed is picit késõbb volt, és kisebb a babi. A méhnyálkahártyát sem látta vastagabbnak?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy vastag a nyálkahártya 11mmm meg, hogy mintha kezdõdne a méhemben valami, de nem lehet még rámondani, hogy terhesség, konkrét petezsákot nem látott még.
Ne aggódj, ha a teszt kimutatta a babát, akkor az ott is van! Nekem az egyik munkatársam járt így, egy rakás pozitív teszt után ment el dokihoz, 5 hetes kismama volt akkor és az orvos nem látott semmit a méhében. Õt is visszahívták egy héttel késõbb és ott volt a bébi! :) ) Szóval fel a fejjel, ez még nem jelenti azt hogy biztos méhen kívüli terhességrõl van szó!!
A 2. vagyok. Ez jót jelent, tudom, hogy nehéz, de türelem. És ha barnázol, akkor sok pihi, fekvés! Szorítok nektek!
szia! nekem ahogyan késett a menszim pozitiv lett a teszt és egybõl rohantam a dokihoz persze nem látott semmit csak azt hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám ! mivel a tesztem pozitiv volt mondta hogy biztos a terhesség csak azért nem látunk semmit mert korán mentem ! rá két hétra már ott viritott az ultrahangon babócám petezsákja !szerintem ha baba van a dologban akkor biztos látni fognak valamit egy hét mulva ne izgulj!!!üdv:17 hetes kismama
Én is 6 hetes vagyok és nekem is csak a petezsák látszott még.Vissza kell mennem jövõhéten is.Remélem akkor már látszódni fog!!!
szia! ne aggódj! én is hasonlóan jártam: mens napjától barnáztam, de tesz alapján tudtam, hogy terhes vagyok. így elmentem az orvoshoz aki természetesen nem látott semmit, sõt nekem akkor még nem is volt igazán vastag a nyélkahértya, ezért azt gondolták méhen kívüli lesz... két naponta kellett emiatt bejárnom, de két hét múlva a 6. héten látszodott 7, 5 mm gestatos gyûrû. állítólag ebbõl lesz a petezsák. most töltöttem be a hetedik hetet és a jövõ héten megyek vissza uh. én is remélem hog ylátszódni fog már a babó. szóval ne izgulj, lehet hogy kicsi és kicsit szégyenlõs, ezért nem látták még. 1-2 hét múlva biztos mionden ok lesz addig is soat simogasd és beszélj hozzá, érezni fogja hogy nagyon szereted így jobban fog kapaszkodni :-D jó babavárást!
Köszönöm szépen válaszaitokat.Nagyon aranysak vagytok!!!Nektek is jó baba várást!!!

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhessége

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhességet ki is zártam, de akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhessége

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhességet ki is zártam, de akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A barátommal szexeltünk és védekeztünk óvszerrel. "elment" de nem bennem de én láttam a kezén fehér váladékot. ő azt mondja h tőlem származik. Megnéztük a gumit és az is teljesen ép volt. A menszeszem mégis késik 1 hete. Lehetek terhes?

nagyon sokat idegeskedtem az eset óta.mert én még csak 16 vagyok a barátom pedig 17.

Legjobb válasz: vagy egy nõgyógyász, ha már sexuális életet élsz... 16 évesen nem zavar téged, hogy így-úgy jön meg a mensid? hol késik hol nem? ezek csak kérdések, remélem nem bántásnak veszed de én elmennék egy nõgyógyászhoz.

vagy egy nõgyógyász, ha már sexuális életet élsz... 16 évesen nem zavar téged, hogy így-úgy jön meg a mensid? hol késik hol nem? ezek csak kérdések, remélem nem bántásnak veszed de én elmennék egy nõgyógyászhoz.
gyógyszertárba 800 ft egy olcsóbb teszt, vegyél kettõt nyugi nem kell idegeskedni.elöbb nézd meg a tesztet 17/L :)
Szia! Csinálj egy tesztet!
Ha úgy volt ahogy írtad, akkor nem lehetsz terhes. Szinte biztos, hogy csak a rendszertelenség az oka. Az én párom is rendezett ilyen miatt néhány cirkuszt - feleslegesen (még régebben). Szerintem is a patika a "végsõ megoldás".
Teljesen elképzelhetõ, hogy tõled származik a fehér váladék. Nagy izgalom esetén a nõi mirigyek is termelnek ilyet. Ha az óvszer ép volt, kicsi az esélyed a teherbeesésre. A késés oka a stressz és az amúgy is rendszertelen mensid lesz (aminek egyébként nagyon komolyan utána kellene nézned! Nem játék!)
Drogériában (pl. Rossmann) olcsóbban tudsz tesztet venni. Az eset után két héttel már biztos eredményt kell, hogy kapj! Reggeli vizeletbõl nézd meg!

Pénteken megyek a barátomhoz mert már 1 hete nem láttam. És valószínű, lesz szex. Én arra gondoltam, ki kéne próbálni valami új helyet ne mindig csak az ágyba legyünk. Arra gondoltam h kipróbálhatnánk a bátyja ágyába. Jó ötlet lenne?

Senki nem lesz a házba csak mi szal az nem lesz gond h ránknyitna v.ki.Csak attól félek h mi lesz a reakciója:S

Legjobb válasz: Ágy ágy ugynaz! Szinte bárhol lehet csinálni! :) Földön, konyha asztalon stb.. :P

Ágy ágy ugynaz! Szinte bárhol lehet csinálni! :) Földön, konyha asztalon stb.. :P
ha van sarokkád, akkor ott és még tiszták is lesztek
MOSÓGÉP!!! Csak ajánlani tudom! Be is indíthattok egy programot, így keveritek az élvezetet és a hasznot!!:D
Fürdõ szoba:o
Nos rengeteg kis zug lehet a házban.Pl:ha van konyhaszekrény, vagy a fürdõben a kád, mosógépstb.De egy szék, hinta vagy kanapé is jó.De ha jó az idõ akkor én is a kertet válazstanám, fõleg, ha nem látni be:D
hát ha van kert akkor ott.. De szerintem semmi izgi nincs attól, hogy most az õ ágya vagy a bátyja ágya.. az szitne ugyanolyan, ha meg nincs otthon senki akkor pláne.. Akkor inkább konyha asztal :D XD
Én soha nem értettem meg azokat, akik a helyszínen agyalnak a szex kapcsán. Azt gondolom, hogy azért van fantáziánk, hogy játszunk a gondolattal, hogy éppen hol vagyunk. Lehet, hogy nem kéne erõltetni a bátyó ágya dolgot, mert a párod még félreérti a "furcsa" kérésedet. Remélem a szülei ágyát azért nem akarod felavatni... :PPP
Szerintem hagyjad a bátyja ágyát.Ha esetleg a bátyja megtudja és besértõdik akkor mivan?Én parasztságnak tartom ha valaki másnak az ágyában szexelnek.
testvér szobája is jó. De a legjobb a szülõk ágya. De jo még konyha, konyhaasztal, gardrób, vagy bármilyen tároló helyiség. Hajrá!
Végén azt hiszi, hogy tetszik neked a bátyja! Sztem ezt lõdd ki! Konyha!!! Lehet közben csemegézni, játszani gyümölcsökkel, krémekkel, tejjel... :-)

Vizes (csemege) uborkát tettem el kb két hete, most pedig fel van forrva és csak a külseje marad meg, a belseje lyukas lett, tehát jóformán csak a héja maradt meg az uborkának :/ Én még sosem láttam hasonlót. Mi okozhat ilyet?

Mielőtt kérdeznétek az uborka egyenként körülményesen meg volt tisztítva és valószínűleg helyesen jártam el, sok sikeres eltevés után ez az első ilyen eset.

Legjobb válasz: Erjedéses folyamat.Azaz,nem mûködött a tartósítód,a cukor beindított valamit.

Erjedéses folyamat.Azaz, nem mûködött a tartósítód, a cukor beindított valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

6 hete lesz holnap h szültem, voltak külső és belső varrataim is, ennek a helyét meddig fogom érezni? Mert ha most odanyulok, eléggé érzem. A belső varratokat +nem láttam kiesni, pedig voltak.

A párom nem fog kiábrándulni bel?lem ha érezni fogja ? is h hol varrtak össze?

Legjobb válasz: Általában a belsõ varratok felszívódósak, elvileg azoknak nem is kell kiesni. Az orvosod nem beszélt errõl? Ha kiesnek a külsõ varratok, könnyebb lesz,de nekem például sokáig fájt a szex, hiába lazítottam el magam teljesen. Kellett 4-5 hónap mire már a párom a közelembe jöhetett :-))) Légy türelemmel! Buék

Általában a belsõ varratok felszívódósak, elvileg azoknak nem is kell kiesni. Az orvosod nem beszélt errõl? Ha kiesnek a külsõ varratok, könnyebb lesz, de nekem például sokáig fájt a szex, hiába lazítottam el magam teljesen. Kellett 4-5 hónap mire már a párom a közelembe jöhetett :-))) Légy türelemmel! Buék

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!