Találatok a következő kifejezésre: Én a héten láttam (22 db)

Én 5 hét 3 naposan voltam és még nem látta, egy hét múlva kell visszamennem. Előfordulhat, hogy később találják meg a babát?

Nagyon aggódom, hogy esetleg méhen kívüli, bár azt mondta a doki, hogy erre nem lát semmi gyanús jelet az uh-on. Van egy kis barnázásom, de mindig így szokott a mensim kezd?dni, gondolom valami hormonhiány.

Legjobb válasz: Semmit nem látott???25hetes kismami

Semmit nem látott???25hetes kismami
Milyen UH-t csinált? Amúgy lehet, hogy kicsit korán mentél, én 6 hetesen voltam elõször, akkor látott petezsákot. Lehet, hogy a pé-ed is picit késõbb volt, és kisebb a babi. A méhnyálkahártyát sem látta vastagabbnak?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy vastag a nyálkahártya 11mmm meg, hogy mintha kezdõdne a méhemben valami, de nem lehet még rámondani, hogy terhesség, konkrét petezsákot nem látott még.
Ne aggódj, ha a teszt kimutatta a babát, akkor az ott is van! Nekem az egyik munkatársam járt így, egy rakás pozitív teszt után ment el dokihoz, 5 hetes kismama volt akkor és az orvos nem látott semmit a méhében. Õt is visszahívták egy héttel késõbb és ott volt a bébi! :) ) Szóval fel a fejjel, ez még nem jelenti azt hogy biztos méhen kívüli terhességrõl van szó!!
A 2. vagyok. Ez jót jelent, tudom, hogy nehéz, de türelem. És ha barnázol, akkor sok pihi, fekvés! Szorítok nektek!
szia! nekem ahogyan késett a menszim pozitiv lett a teszt és egybõl rohantam a dokihoz persze nem látott semmit csak azt hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám ! mivel a tesztem pozitiv volt mondta hogy biztos a terhesség csak azért nem látunk semmit mert korán mentem ! rá két hétra már ott viritott az ultrahangon babócám petezsákja !szerintem ha baba van a dologban akkor biztos látni fognak valamit egy hét mulva ne izgulj!!!üdv:17 hetes kismama
Én is 6 hetes vagyok és nekem is csak a petezsák látszott még.Vissza kell mennem jövõhéten is.Remélem akkor már látszódni fog!!!
szia! ne aggódj! én is hasonlóan jártam: mens napjától barnáztam, de tesz alapján tudtam, hogy terhes vagyok. így elmentem az orvoshoz aki természetesen nem látott semmit, sõt nekem akkor még nem is volt igazán vastag a nyélkahértya, ezért azt gondolták méhen kívüli lesz... két naponta kellett emiatt bejárnom, de két hét múlva a 6. héten látszodott 7, 5 mm gestatos gyûrû. állítólag ebbõl lesz a petezsák. most töltöttem be a hetedik hetet és a jövõ héten megyek vissza uh. én is remélem hog ylátszódni fog már a babó. szóval ne izgulj, lehet hogy kicsi és kicsit szégyenlõs, ezért nem látták még. 1-2 hét múlva biztos mionden ok lesz addig is soat simogasd és beszélj hozzá, érezni fogja hogy nagyon szereted így jobban fog kapaszkodni :-D jó babavárást!
Köszönöm szépen válaszaitokat.Nagyon aranysak vagytok!!!Nektek is jó baba várást!!!
Ez rossz témakör...:S Ide soha nem kapsz választ...Meg én nem is tudok rá adni neked...fogalmam sincs:S

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhessége

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhességet ki is zártam, de akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhessége

Kedves Doktor Úr! Már körülbelül 6 hónapja nem menstruálok, és egy ideje váladékozok is. 17 éves vagyok és nemi életet élek. Vesegondom is van, 2-3 héttel ezelőtt voltam is orvosnál, UH-ra is kellett mennem és ott semmi furcsát nem láttak. Én a terhességet ki is zártam, de akkor mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy részletes hormonális kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

23 hét körüli Kismamik! Ti hol érzitek mocorogni a babátokat? Én eddig a köldökömnél láttam/éreztem rúgkapálni, de mostanában egyre sűrűbb, hogy a köldökömtől jobbra vagy balra kb.10 cm távolságban. Ti is ott érzitek?

Egyébként meg annyira jó ez az egész! :) Minden reggel arra kelek, hogy ébreszt a kis picurkám. Imádom!!! :)

Legjobb válasz: Én is 23 hetes vagyok. :) Attól függ hogyan fekszik. Általában a köldököm felett érzem, de van mikor egészen oldalt, olyankor gondolom elfordul. Van még erre helye bõven. :)

Én is 23 hetes vagyok. :) Attól függ hogyan fekszik. Általában a köldököm felett érzem, de van mikor egészen oldalt, olyankor gondolom elfordul. Van még erre helye bõven. :)
Én is eddig jóformán alul éreztem aztán mostanság már jobb oldalt a köldököm mellett is érzem, de ott erõsebben is! :) Amúgy engem is õ kelt! :) Nincs is ennél jobb! :) 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Mindig is gondoltam, hogy szuper lesz a várandósság, na, de hogy ennyire?? Boldog babavárást! :)

Vizes (csemege) uborkát tettem el kb két hete, most pedig fel van forrva és csak a külseje marad meg, a belseje lyukas lett, tehát jóformán csak a héja maradt meg az uborkának :/ Én még sosem láttam hasonlót. Mi okozhat ilyet?

Mielőtt kérdeznétek az uborka egyenként körülményesen meg volt tisztítva és valószínűleg helyesen jártam el, sok sikeres eltevés után ez az első ilyen eset.

Legjobb válasz: Erjedéses folyamat.Azaz,nem mûködött a tartósítód,a cukor beindított valamit.

Erjedéses folyamat.Azaz, nem mûködött a tartósítód, a cukor beindított valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Melyik része ment a Bosszú című sorozatnak a héten az m1-en? Édesanyám nézi a sorozatot, de az eheti részt nem látta, ezért megkért, hogy töltsem le, de nem tudja, hanyadik évad melyik része volt. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Bosszú - Kényszer Amerikai tévéfilmsorozat (2011) (22/11. rész) 2012. október 31. szerda 20:15 - 21:00 "Emily rájön, hogy Tyler pszichiátriai kezelés alatt áll, és olyan betegségben szenved, amely a gyógyszer szedésének elmaradása esetén erõszakos kitöréssel fenyeget. Nolan értesíti Tyler bátyját, aki azonnal a helyszínre siet, de Tyler addigra már nyílt támadásba lendül a Grayson família ellen. Daniel születésnapi partiján készül meglepni a családot, egy szûk körben tartott, tengerparti kagylósütés közben."

Bosszú - Kényszer Amerikai tévéfilmsorozat (2011) (22/11. rész) 2012. október 31. szerda 20:15 - 21:00 "Emily rájön, hogy Tyler pszichiátriai kezelés alatt áll, és olyan betegségben szenved, amely a gyógyszer szedésének elmaradása esetén erõszakos kitöréssel fenyeget. Nolan értesíti Tyler bátyját, aki azonnal a helyszínre siet, de Tyler addigra már nyílt támadásba lendül a Grayson família ellen. Daniel születésnapi partiján készül meglepni a családot, egy szûk körben tartott, tengerparti kagylósütés közben."
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben már rájöttünk még aznap :)

6 hete lesz holnap h szültem, voltak külső és belső varrataim is, ennek a helyét meddig fogom érezni? Mert ha most odanyulok, eléggé érzem. A belső varratokat +nem láttam kiesni, pedig voltak.

A párom nem fog kiábrándulni bel?lem ha érezni fogja ? is h hol varrtak össze?

Legjobb válasz: Általában a belsõ varratok felszívódósak, elvileg azoknak nem is kell kiesni. Az orvosod nem beszélt errõl? Ha kiesnek a külsõ varratok, könnyebb lesz,de nekem például sokáig fájt a szex, hiába lazítottam el magam teljesen. Kellett 4-5 hónap mire már a párom a közelembe jöhetett :-))) Légy türelemmel! Buék

Általában a belsõ varratok felszívódósak, elvileg azoknak nem is kell kiesni. Az orvosod nem beszélt errõl? Ha kiesnek a külsõ varratok, könnyebb lesz, de nekem például sokáig fájt a szex, hiába lazítottam el magam teljesen. Kellett 4-5 hónap mire már a párom a közelembe jöhetett :-))) Légy türelemmel! Buék

Én a 7. héten láttam és hallottam az Uh-n a szivverését a babának. De nagyon gyorsan vert, meg is lepődtem. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, Magzati korban 150-es frekvencia a normális. A felnõtté meg 72 átlagban.

Igen, Magzati korban 150-es frekvencia a normális. A felnõtté meg 72 átlagban.
Igen, tök normális.Nyugodj meg.Az enyémnek is nagyon gyors volt!:) Üdv:10 hetes kismami
Szia! Az a jó, a miénknek a duplája az övé! Boldog babavárást! (27. hetes kismami)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!