Találatok a következő kifejezésre: Én Szolnokon de nem szeretnék (2 db)

Én Szolnokon lakom, de nem szeretnék itt szülni, mert sok rosszat hallani a Hetényiről. Mi a menete, ha én Pesten szeretnék szülni? Befektetnek szülés előtt? Hívjam a kórházat?

Legjobb válasz: Szia! A tesóm most várja a második babáját, 16 hetes. Szolnoktól kb 30 kmre laknak, és õ ott fog szülni! Az elsõt még Bpen szülte, semmi gond nem volt, de most a második picit Szolnokon fogja! Dr. Endrõdi doktor úrnál. Magánrebdelésre jár, nagyon szimpi a doki, 3000 ft egy alkalom csak bk. Ha kell a pontos elérhetõség, csak írj, megadom majd! :))

Szia! A tesóm most várja a második babáját, 16 hetes. Szolnoktól kb 30 kmre laknak, és õ ott fog szülni! Az elsõt még Bpen szülte, semmi gond nem volt, de most a második picit Szolnokon fogja! Dr. Endrõdi doktor úrnál. Magánrebdelésre jár, nagyon szimpi a doki, 3000 ft egy alkalom csak bk. Ha kell a pontos elérhetõség, csak írj, megadom majd! :) )
Elõször is kiválasztod a dokit akinél szülni szeretnél, aztán felkeresed államilag támogatott rendelésen.Õ majd megmondja, hogy hogyan vállal el.Amúgy minden úgy megy, mintha Szolnokon szülnél, csak nagyobb a távolság, és jobban kell figyelni a fájásokra.Nah meg itt egy magánrendeléses vizsgálat 5ezernél kezdõdik, de a jobb/népszerûbb orvosok 7-8ezer Ftot is elkérnek alkalmanként.A szülés meg még plusz 60-80ezer.Tehát így kalkulálj!
Mi a kérdés?
És mi a gond? Elmúlt 14 éves semmi gáz nincs. Nem fognak szólni semmit a szüleid ha csak nem olyan hülyék mint te.
Arra vagy kíváncsi okés e a korkülömbség? Mert szerintem kb egy korosztály vagytok, a lányos szülõk, legalább is az én szüleim örültek mikor kicsivel idõsebb barátom volt mert azon a véleményen vannak hogy a fiúk késõbb érnek, és az idõsebbek kicsit komolyabbak. Ha normális a családja nem lesz gond.
Ilyen fiatal korban soknak számít az a bõ 2 év, de késõbb ez semmit sem fog jelenteni. Amúgy ha szeretitek egymást, akkor csak megoldjátok ezt valahogy, de kétlem, hogy nagyon megszólnák a szüleitek, ha csak nem túl maradiak.
Szerintem nincs ezzel problema:) en 15 voltam (2honap hijan 16) mikor osszejottem a baratommal, aki 18 volt akkor. Es mar 2 eve egyutt vagyunk. Kb egy korosztaly vagytok, szerintem siman mukodhet! Es a korkulonbseg is normalis, szerintem a szulok sem botrankoznak meg 3even:)
én 24 évesen anyám elé nyomnék egy 14 éves bnõt, nem tom mit parázol emiatt... lol f18
A kérdező hozzászólása: THX a válaszokat! Utsónak: Király vagy öreg x'D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!