Találatok a következő kifejezésre: Én Szolnokon de (23 db)

Én Szolnokon lakom, de nem szeretnék itt szülni, mert sok rosszat hallani a Hetényiről. Mi a menete, ha én Pesten szeretnék szülni? Befektetnek szülés előtt? Hívjam a kórházat?

Legjobb válasz: Szia! A tesóm most várja a második babáját, 16 hetes. Szolnoktól kb 30 kmre laknak, és õ ott fog szülni! Az elsõt még Bpen szülte, semmi gond nem volt, de most a második picit Szolnokon fogja! Dr. Endrõdi doktor úrnál. Magánrebdelésre jár, nagyon szimpi a doki, 3000 ft egy alkalom csak bk. Ha kell a pontos elérhetõség, csak írj, megadom majd! :))

Szia! A tesóm most várja a második babáját, 16 hetes. Szolnoktól kb 30 kmre laknak, és õ ott fog szülni! Az elsõt még Bpen szülte, semmi gond nem volt, de most a második picit Szolnokon fogja! Dr. Endrõdi doktor úrnál. Magánrebdelésre jár, nagyon szimpi a doki, 3000 ft egy alkalom csak bk. Ha kell a pontos elérhetõség, csak írj, megadom majd! :) )
Elõször is kiválasztod a dokit akinél szülni szeretnél, aztán felkeresed államilag támogatott rendelésen.Õ majd megmondja, hogy hogyan vállal el.Amúgy minden úgy megy, mintha Szolnokon szülnél, csak nagyobb a távolság, és jobban kell figyelni a fájásokra.Nah meg itt egy magánrendeléses vizsgálat 5ezernél kezdõdik, de a jobb/népszerûbb orvosok 7-8ezer Ftot is elkérnek alkalmanként.A szülés meg még plusz 60-80ezer.Tehát így kalkulálj!

én jártam aikidora de szinte már 4-5 hónapja nem voltam de még is kéne önvédelem de nem nagyon merek el menni mit szólna az edző? Vagy mit csináljak? Neten lehet valamit tanulni?

Legjobb válasz: Nem fog semmi rosszat szólni, ha akrasz hantázhatsz, hogy sajnos családi okok miatt nem tustál stb. Az a baj a netes dolgokkal, hogy alapszinten meg tudsz vmit tanulni, de ehhez muszály egy edzõ akik kijavít ha vmit rosszul csinálsz stb. ezt saját tapasztalatból mondom. Én fõleg könyveket olvastam a témáról, de csak alapszintre sikerült velük eljutnom, ami igaz hasznos, de sokkal jobb ha egy olyan ember magyarázza el aki már több éve mûveli.

Nem fog semmi rosszat szólni, ha akrasz hantázhatsz, hogy sajnos családi okok miatt nem tustál stb. Az a baj a netes dolgokkal, hogy alapszinten meg tudsz vmit tanulni, de ehhez muszály egy edzõ akik kijavít ha vmit rosszul csinálsz stb. ezt saját tapasztalatból mondom. Én fõleg könyveket olvastam a témáról, de csak alapszintre sikerült velük eljutnom, ami igaz hasznos, de sokkal jobb ha egy olyan ember magyarázza el aki már több éve mûveli.
*tudtál

A párom gyereke utálkozik, de az összes elõdömet utálta, viszont most Én vagyok az aktuális így Én vagyok célpont. Kérdem Én: van joga kimutatni az utálatát? Van joga bele szólni az apja kapcsolatába?

A probléma, hogy a párom nem rendezi a gyerekkel, hogy csúnya viselkedés és hagyja abba.Ami még felháborítóbb hogy a "kedves" anyós is utat enged ennek a kimutatására! Sõt a fiát sakkban tartja, így nincs más, ha pénzt követel a gyerek (17éves) akkor adnia kell! Kérdem Én: milyen nevelés ez, hova vezet? A semmiért meg az utálkozásért jutalmazzuk? Ja, hozzá teszem 58.000 Ft-os gyerektartást vonnak a párom fizujából. Ami nem kevés a mai világban, ugye?

Legjobb válasz: Ha az apja szerint a mély utákozás hozzátartozik a bolodg gyerekkorhoz, akkor itt az apával van a baj, de nagyon. El tudom képzelni, hogy milyen tutyi-mutyi csendes apa lehet amúgy. Egy 180-190 cm magas, tenyeres-talpas, magabiztos apa mellett biztos nem csinálna ilyesmit a kölyök.

Ha az apja szerint a mély utákozás hozzátartozik a bolodg gyerekkorhoz, akkor itt az apával van a baj, de nagyon. El tudom képzelni, hogy milyen tutyi-mutyi csendes apa lehet amúgy. Egy 180-190 cm magas, tenyeres-talpas, magabiztos apa mellett biztos nem csinálna ilyesmit a kölyök.
Ennek semmi értelme én ennél kevesebb okból elgondolkodtam már hogy van e értelme a kapcsolat folytatásának. Választhatsz, hogy vagy hátralevõ életedben tûrni akarod a kis sz*ros zsarnokoskodását, a párod hátad mögötti ócsárolását az anyós megvetését vagy gyorsan lelépsz és keresel egy normális családot. Mi vagy te ott egy bejárónõ akihez úgy viszonyulhatnak ahogy akarnak mert örüljön hogy valahonnan pénzt szerez a takarításért? Ilyen családhoz ne akarj tartozni
A kérdező hozzászólása: 6 éve vagyunk együtt. Kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Tavaly, amikor haza vittük, elötte beültünk 3-an a mekibe (párom, gyereke és Én) olyan jót beszélgettünk, annyira megnyílt a gyerek, (vagy csak naiv voltam, már nem tudom)beszélt az akkori párkapcsolati problémáiról, meg egy csomó más dologról...azt hittem minden ok!Akkor úgy váltam el tõle, hogy nyugodtan keressen meg, ha szeretne beszélgetni! Mondjuk ott, amikor kettesben voltunk volt a gyereknek egy fura kérdése: "Hogy tudod apát elviselni?" -akkor sem tudtam mire vélni ezt a kérdést, és most sem tudom! Mintha próbálta volna felnyitni a szemem, hogy felejtõs ez a kapcsolat..., vagy pont ezzel akart eltántorítani a kapcsolattól....nem tudom! Aztán jött a karácsony....beültem a kocsiba, hátul a gyerek és sugárzott az utálat, amit nem tudtam mire vélni. Hozzá teszem, nincs egy barátja sem...! :-(((
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Valahol megértem ezt a férfit. Nyilván próbál mindenhol megfelelni. Az anyósánál is, a fiánál is, nálad is. Vagyis mindenhol úgy viselkedik, ahogy az adott szituációban elvárják tõle. Nem lehet egyszerû neki, hogy megfeleljen ennyi mindenkinek. Nyilván nem kedveli a vitákat, próbál valahogy lavírozni, hogy a béke fennmaradjon. Most is azt mondom. Te vagy a felnõtt, neked kell több eszednek lenni. Akárhogy is vagdalkozik a kölyök, ne vedd magadra. Maradj kedves, szeretetreméltó. Beszélgess vele arról, hogy mennyire szereted az apját, és hogy õ mennyire hasonlít rá. Ez nem megalázkodás, hanem okos taktika. Szeretettel, türelemmel tudod csak ledönteni a falakat. Ha a fiút megnyered magadnak, akkor már az anyós se fog ellened fújni, és az exnek is el kell fogadnia, hogy a helyébe léptél. A megoldás kulcsa a te kezedben van. Kitartás, türelem, megértés. Ezer pofon, megalázás, bántás lesz, de ha nem kapod fel a vizet, ha okos tudsz maradni, meg fogja hozni az eredményt. Mondd el a srácnak, hogy mennyire megérted õt, és te is utálnád magadat a helyében. Beszélj neki arról, hogy ez természetes, hogy így érez, és te emiatt nem haragszol rá. Mondd el neki, hogy milyen fájdalmat okoz a viselkedésével az apukájának. Egy jó kis beszélgetés olyan sokat számítana. De neked kell okosabbnak lenned. Õrizd meg a nyugalmadat, a hidegvéredet. Nem fog egyik napról a másikra menni, de célhoz fogsz érni.Próbálj meg közeledni a kölyökhöz. Kérjél tõle tanácsot, vagy közösen találjatok ki valami meglepit az apjának, beszélgessetek. Neked kell megtenned az elsõ lépéseket. Kívánok neked erõt, és kitartást! Rendbe fog jönni a kapcsolatod a sráccal, és minden oké lesz!
Ìgy ennek a kapcsolatnak nem jósolok nagy jövõt...
"Sajnos, hozzá kell tennem, hogy a párom a hátam mögött folyamatosan negatívan nyilvánul meg...szemembe pedig megy a hízelgés." Bár mondtad, hogy azt ne kérdezzük, mégis egyetlen kérdés merül itt fel. MIÉRT VAGY MÉG VELE?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A gyerek olyan, amilyenre nevelik. Anyuka nyilván ezerrel hergeli apuci aktuális barátnõi ellen, apucit meg ügyesen manipulálják azzal, hogy lelkiismeretfurdalást keltenek benne, amiért "elhagyta" a gyerekét, így nemhogy rászólna, amikor messzire megy, de még õ érzi úgy, hogy tartozik neki. Hogy a gyereknek van-e joga kimutatni az utálatát? Eleve hülye kérdés. Az érzelmek kimutatása nem jog kérdése. A gyerek aszerint viselkedik veled, amit érez. Ha másképp viselkedne, azt nevezik képmutatásnak, és sokkal veszélyesebb. Így legalább tudod, hányadán álltok. A jog firtatása és düh helyett többre mennétek, ha próbálnátok beszélgetni vele. Persze ne várd, hogy rögtön meg fog nyílni, és bûnbánóan a nyakadba borulni. Valószínûleg ezer szó és fõleg pozitív cselekedet és gesztus kell majd, mire leesik neki, hogy nem az ellenséget kellene látnia benned. A szeretet nem megy parancsra. Azzal csak még jobban magad ellen hergelnéd a gyereket, ha még viselkedési szabályokat is felállítanátok neki. Ne a viselkedését akard megváltoztatni, hanem az érzelmeit.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy korábban próbáltam ezt a taktikát...hátha elcsendesedik ez a dolog, de rosszabb mint valaha! Sajnos, hozzá kell tennem, hogy a párom a hátam mögött folyamatosan negatívan nyilvánul meg...szemembe pedig megy a hízelgés. Sajnos nem egyenes ember...ezt csinálja az anyja háta mögött, szidja a fiú tesóját, a lányát is az anyjával együtt ócsárolja...ebbõl IS kiindulva tudom, hogy ha nem vagyok ott, mi a téma! :-( NE kérdezzétek, hogy ezek után miért vagyok még vele....nem tudom! :-(
Milyen férfi????? a te párod, hogy az anyja és a gyereke, na meg a volt felesége is sakkban tarthatja?
A kölyök nem utál. A kölyök féltékeny, mert érzi, látja, hogy fontos vagy az édesapjának. Számára te egy betolakodó vagy, teljesen érthetõ, hogy nem te vagy a szive csücske. Csak úgy tudsz eredményt elérni, ha türelmes maradsz. Ne ugorj a sértésekre, próbáld meg visszatartani az indulataidat. Elmondhatod neki, hogy megérted az érzéseit, és nem haragszol érte. Beszéld meg vele, hogy akár barátok is lehetnétek, hiszen mindketten nagyon szeretitek az apját. Beszélgess vele arról, hogy nem tehetsz a válásukról az anyjával, és hogy milyen jó lenne, ha béke lenne. Kitartás, türelem. Ha viszont háborút viselsz a gyerek meg az anyós ellen, akkor rámehet a kapcsolatod. Nem kell megalázkodnod, szerintem elég annyi, hogy amikor gonoszkodás történik, akkor megértõnek mutatkozol. Hatalmas önfegyelem kell ehhez, és bizony megaláztatásokat is el kell viselni. De, ha ez a béke ára? Tudod: okos enged...!
Szerintem a gyereknek van joga beleszólni az apja életébe, elvvégre az apja, és szeretni senkit nem kell. Várj pár hónapot legyél jófej a gyerekkel, elõbb-utóbb megkedvel. A tinik egy idõ után feladják

14 éves vagyok, és lehet, hogy terhes. Én vágyok már egy babára, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, rokonok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)

mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)
Szia! 14 évesen még nagyon nem tudod felmérni, hogy mi mindennel jár egy gyerek. Minél elõbb csinálj tesztet és akár negatív, akár pozitív beszélgess el anyukáddal a felelõsségrõl, a felelõsségteljes szexuális életrõl, a védekezésrõl. A saját érdekedben kívánom, hogy negatív legyen az a teszt.
1. bizonyosodj meg arról, hogy az vagy-e, tehát vegyél tesztet és nézd meg 2a. ha igen, menj el dokihoz 2b. ha nem, akkor is menj el dokihoz és tájékozódj a nem kívánt terhesség elleni védekezésrõl
A gyerek vállalás bizonyos éretséget igényel még te is gyerek vagy ha ugy érzed hogy felnötél hozz felelöség teljes döntés egy felnöt ezt tenné és még nem szülne. Ne az tarson vissza hogy mit szolnak hanem az hogy te még nem tusz felnevelni egy gyereket Ha annyira vágy egy gyerekre a legjobbat akarod neki igaz? A legjobb ha még nem szülsz
ebbõl parázs vita lesz, otthon is és a fórumon is.... szerintem, ha vágysz rá, akkor mond el a szüleidnek, hogy meg szeretnéd tartani, azt, hogy mit döntesz úgysem mi a fórumon, hanem te és szüleid döntitek el....én mindig gyerekpárti vagyok, de sokan lesznek, akik majd a megtartása ellen fognak "kampányolni". dönteni senki nem tud helyetted és a szüleid helyett.
Most õszintén! Megérte az a pár perc gyönyör az idegeskedést, amit már átélsz és ami még elõtted van? Ugye, hogy nem. Tarts magadnál mindig gumit, hogy ne kelljen az abszolút nem biztonságos megszakításra alapozni.
Még te is baba vagy...
öszintén vágysz egy gyerekre? szerintem ezt te sem gondolod komolyan ha mégis terhes vagy szerintem elsö utad az abortusz legyen elrontod az életed most még azt hiszed milyen könnyü meg jó lesz aztán majd idövel rájössz nem igy kelett volna. Egyik ismerösöm 15 évesen szült na azóta is csak szenved mert nem tud eljárni most 17 évesen sehova és akkora teher van a vállán plusz jövöre 18 lesz és azt sem tudja miböl fogja eltartani a gereket. erröl ennyit
Szia! Én is csak remélem, hogy nem vagy terhes. Sose bízd a véletlenre! Vannak akik egy életen át szeretnének babát és nem jön össze nekik és történnek csodák, hogy amikor nagyon nem számítanak rá, akkor mégis becsúszik. Ne egy csomag gumi legyen nálad ezentúl, hanem egy doboz is akár. De ha állandó partnered van, akkor elbeszélgethetnél anyukáddal arról, hogy mi lenne, ha gyógyszert szednél. Az abortuszhoz is kell az õ beleegyezése, de azt mégsem várhatod el a szüleidtõl, hogy õk neveljék fel (anyagi helyzettõl függetlenûl) a te gyerekedet. Az más, hogy ha segítség kell, azt örömmel megteszi bármelyik szülõ, de ennél többet ne akarj szerintem és a negatívnak örülj leginkább! De ha mégis pozitív, akkor minnél elöbb menj el dokihoz, mert a drogériákban kapható tesztek 2-3-4 hetes terhességeket mutatnak csak ki! Akkor már nem lehet hova halogatni!!!
Szia!Nekem 55napos ciklusnál jött a baba, elõtte 45 volt, azelõtt meg 60nap.A peteérést nem bírtam követni, de összejött. Anyukádék biztos mérgesek lesznek, erre készülj.Baba mellett nehéz tovább tanulni.Nekem voltak osztálytársaim, akik elég korán szültek (15évesen), de elvégezték a sulit, persze nagyon sok szülõi segítséggel, mert enélkül nem megy. 27hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig 28 napos a ciklusom, mostmár remélem, hogy nem vagyok babás.. :(
Megirnád mi lett az eredmény??
jaja engem is érdekelne..
A kérdező hozzászólása: Utolsó: boldog születésnapot! és szurkolok, hogy összejöjjön egy baba :)
Nem vagy terhes!Hogy lehetnél?Mi 6 napig szoktunk menzesz után védekezés nélkül szeretkezni és még sosem voltam még terhes!Bár már én is szeretnék!Ma vagyok 20 éves 5 órás és 10 perces:-D! Én ismerek olyanokat, akik már megértek 14 éves korukra az anyaságra és higgyétek el, most is gyönyörûen nevelik a gyermeküket, aki egészséges és boldog baba/kicsi gyermek!nekik nem volt olyan jó életük, a sors rákényszerítette õket, hogy jóval hamarabb érjenek!És nagyon jó anyák higgyétek el nekem!
Sajnos szeretetbõl még mindig nem lehet gyereket nevelni. Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, ezentúl min 1 csomag gumi lesz nálam :S Megtartanám, ha.. -szüleimtõl nem félnék -meglenne az anyagi háttér a fiú részérõl is :(
Esélyeket én nem latolgatnék: valakinek középidõben van peteérése, valakinek elõtte, valakinek utána. Ezt nem lehet így tudni. Én ismerek olyan nõt, aki menzesz alatt és olyat is aki menzesz után pár nappal esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha válaszolnátok erre is: ha még nem volt peteérésem, de menzi után 5 nappal voltunk együtt, mennyi az esély terheségre?
A kérdező hozzászólása: Szoktunk védekezni, egy kis baki csúszott be... Igazából nem is biztos, hogy terhes vagyok, hiszen ebben a ciklusban még nem volt peteérésem. (menzesz után 5 nappal voltunk együtt, nem élvezett belém, megszakítás volt.)
A kérdező hozzászólása: Még várok a teszteléssel... De majd megírom

Felvettek Szolnokra idegenforgalmi szakmenedzser szakra, de én nem akarok már oda menni! át lehet menni kereskedelmi szakra?

mikor lehet átmenni?még szeptember elején?létszi segitsetek!megbántam h azt jelöltem be elsönek,mert nem is beszélek jol angolul és majd jo beégek!

Legjobb válasz: Szia! Hát sajnos nem tudsz átmenni, én is hasonló cipõben járok, én csak annyit szerettem volna hogy nappaliról levelezõre vegyenek át, de nem lehet le keéne járnom 2 félévet, hogy leygen 60 kreditem. Pótfelvételi meg kihúzva, mivel felvettek végülis. Úgyh vagy elkezded vagynem iratkozol be és jövõre jelentkezel a másik szakra. Szerintem.

Szia! Hát sajnos nem tudsz átmenni, én is hasonló cipõben járok, én csak annyit szerettem volna hogy nappaliról levelezõre vegyenek át, de nem lehet le keéne járnom 2 félévet, hogy leygen 60 kreditem. Pótfelvételi meg kihúzva, mivel felvettek végülis. Úgyh vagy elkezded vagynem iratkozol be és jövõre jelentkezel a másik szakra. Szerintem.
Most már csak jövõre tudsz átmenni, ugyanúgy jelentkezel februárban a másik szakra, addig pedig csak rajtad áll, hogy elkezded-e a sulit. Merthogy lehetsz passzív féléven is, akkor nem kell órákat felvenni, viszont nem kapsz diákigazolványt és egyebeket sem. Menj be a tanulmányi osztályra, ott elmagyarázzák a részleteket! Erre szokták azt mondani, hogy gondolkodtál volna elõbb...

Ha terhes vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, de nem tudom a menstruációm dátumát, akkor mi lesz? Mindenki írogatja, de én sosem írom fel. Az orvos mit fog szólni?

Legjobb válasz: Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:) Kérdezõ, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lõni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)

Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:) Kérdezõ, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lõni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)
bocsi ezt már tudtad. nem olvastam a válaszokat:)
Ne aggódj ez miatt én is így voltam.:) Az ultrahan elárulja majd neked mekkora a baba.
A kérdező hozzászólása: Hehe, hát igen, volt egy sejtésem, hogy az uh meg tudja mondani :)
Szia csak nyugi ultrahang alapján majd meg mondják hogy hány hetes a baba. Pont Hétfõn voltam ultrahangon és egy csajszival beszélgettem. Megkérdeztem tõle hogy hány hetes, azt válaszolta hogy most volt meg a mensije, 5-6 hetes körül lehett (hozzá teszem már 3 gyereke van) Majd be ment ultrahangra, majd mikor kijött, meglepõdve válaszolta hogy már 11 hetes terhes.
09:01 vagyok én a telefonomba szoktam felírni az elsõ napot. plusz még ahhoz hozzáadok 28 napot és a következõ várhatót is beírom, hogy ne érjen meglepetés
ha nem emlékszel és terhes lennél, akkor az azért gond, mert másmilyen terhességi héttel számolnak majd (ha rosszul saccolod, mit amilyenben vagy valójában) de mivel egy túl hosszú, vagy egy rövid ciklus is ezt eredményezi, nem gáz. ha nagyon nem tudod, akkor próbáld meg úgy, hogy ha mutatna valami a terh teszt. (nem várt napján általában mutat), akkor abból levonsz 4 hetet, és azt tekinted az utolsó menstruációnak. ha meg nem vagy terhes, akkor egyszerûen megmondod, hogy nem tudod, mikor volt
Ha rendszeresen jön meg, vissza tudsz számolni. HA nem, próbáld meg valamihez kötni. Ha terhes vagy, ez nagyon fontos, ettõl számolják a terhességet. Megoldja, ha nem is tudod, ha rendesen fejlõdik a méreteibõl tud életkort mondani, de ezt egy nõnek nagyon fontos tudnia. Innentõl kezdd el jegyezni.
Nyugi! nem lesz semmi! Igen, rákérdez, hogy mikor volt, de ha nem tudod pontosan, akkor az uh alapján fogja beírni. én soha nem írogattam (mondjuk, általában tudtam). Az egyik babámnál azonban én se voltam biztos benne. Nem csinált belõle a doki ügyet, hisz az uh pontos képet ad, de amíg nem csinál uh-t, addig is meg tudja becsülni a méhed nagysága alapján. nem mindenki hõmérõzik, írogat, tapintgatja a méhszájat állandóan... így is egészséges gyerekek születnek :) ) (bocs, ha valakit ezzel bántottam!!)
Nem mindegy, nem a dokinak kell írogatni, ez a saját érdeked.
A kérdező hozzászólása: Csak arra nem emlékszem, hogy 3, 4 vagy 5 hete volt meg utoljára Gáz :) Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: Persze simán lehet, hogy még nem vagyok terhes :) 50%
A kérdező hozzászólása: Hát jó. 2 hete biztosan nem havizok, mert azóta kezdtünk el védekezés nélkül szeretkezni. Lehet hogy abba kéne ezt hagyni és várni még 2 hetet, hogy most mi lesz :)
Hát engem már volt, hogy lecs.szett emiatt, bár terhesség még akkor szóba sem jött. Mindegy, ezzel most számolnod kell, egyszer túl leszel rajta, aztán úgyis megbecsüli UH alapján a magzat nagyságát. Azért szerintem legalább próbálj meg a hétre visszaemlékezni, vagy legalább, hogy hó elején, közepén vagy végén volt.
8.04-es vagyok. én pl. most a 4. babával úgy jártam, hogy fog. gátló és 2 havi teljesen normális mensi után kiderült, egy rutin vizsgálaton, hogy ott a baba... A doki a méh nagysága alapján úgy saccolta, hogy 8-9 hetes...az uh pontosan 9 hetesnek.. Mondom, nem csinálnak belõle ügyet... nálam se volt semmi :) )

20 éves vagyok nagyon szeretnénk a barátommal babát de még van 1 évem a suliból és meg akarja várni hogy befejezzem de én addig nem birok várni mit csináljak? Meg az anyukámtól is félek egy kicsit hogy mit szólna hozzá!

Legjobb válasz: Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!

Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!
Neked még a játék baba való nem gyerek ahogy gondolkozol. Mégis mi a fenébõl élnél meg a gyerekkel, ha az apja sem támogatna meg a szüleid sem.
Ebben a korban nekem is nagy vágyam volt egy kisbaba, de jól döntöttem, hogy vártam! Nagyon nehéz lenne az életetek (a Tiéd és a gyermekedé is), ha kimaradnál a suliból. Ez most a tanulás és a pályakezdés ideje, néhány évet érdemes lenne várni. Addig a kapcsolatod is kiforrhat, kiderül, hogy mennyire tartós. Csak türelem! Semmirõl sem maradsz le! :) Ha ennyire túlteng benned az anyai szeretet, akkor fogadj be egy kiskutyát, vagy tengerimalackát, legalább "gyakorolhatsz" egy kicsit...
Miért nem akarod befejezni az iskolát? És mibõl fogod eltartani ha nem is dolgoztál, a pasid meg majd jól lelép egy nem nagyhasú, nem elhízott, nem hisztis nõvel, akivel egy olyan bulin ismerkedik meg, ahol te nem lehetsz ott, mert terhes vagy. Ettõl félj, ne a többitõl!
1. a párod nem támogat benne (ez az egyik legfontosabb ellenértv) 2. nincs meg a végzettséged ahhoz, hogy munkahelyed legyen 3. érdekel anyukád véleménye arról, amihez semmi köze Szerintem még nem állsz készen. Sem lelkileg, sem a kapcsolatotok, sem a körülményeid. Nem vállalnék be most egy babát. Majd ha el tudod tartani magad, a párod támogat, és anyukád véleménye nem érdekel. Akkor vágjatok bele!
Más nyakára csak a kisebbség szül bocs.
Nemcsak az iskolát kéne befejezned, hanem még dolgoznod is kellene 1 évig szülés elõtt. Vagy nagyon gazdagok vagytok? Ha nincs 1 év munkaviszonyod akkor csak GYESt fogsz kapni, ami 25 ezer Ft /hó! Az iskolát mindenképp fejezd be, mert gyerek mellett már nagyon nehéz tanulni, nem lesz idõd rá. Addig tanulj amíg fiatal vagy és megteheted! Azon a plusz 1-2 éven nem múlik már semmi. Mindenképp várd ki!
Meg tudod mondani, hogy miért nem tudsz várni? Ha annyira szeretnéd azt a babát, akkor gondolom a legjobbat szeretnéd megadni neki, ahhoz pedig sok olyan dolog kell, ami nektek egyelõre nincsen meg. Az meg, hogy félsz, hogy "anya mit szól" megmutatja, hogy még nem is vagy felkészült, ne haragudj.
azt írtad a barátod várni szeretne vele utánna hogy támogatna.Nos ha még várni szeretne ott kezdõdik hogy nem támogatja még ezt az ötletet.Anyukáddal viszont meg kell beszélni mit szólna hozzá.Csak felvetni neki a kérdést és megnyugodnál kicsit.Egy gyermek nagyon nagy felelõséggel jár és nagyon meg kell fontolni.Kell legalább egy alap háttér hogy fel tudd nevelni.Semmivel sem vagy elkésve!!!!!
És ha apuka egyszer csak megun és lelép? Ott maradsz a semmire szült gyerekeddel, aki azért kell, mert már úgy babáznál? Fejezd be az iskolát és menj el dolgozni. 23 évesen is fiatal leszel még.
Én is 20 éves vagyok, és babát várok. Annyi különbség köztünk, hogy nekem a párom a férjem, van hitelmentes házunk, autónk, félretett pénzünk, biztos munkahely. Én még fõiskolára járok, de megvolt a 365 nap munkaviszonyom, és mivel teljesen felnõtt életet élünk, nem függünk senkitõl így mertünk belevágni a gyerekvállalásba. De én is azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig ne!
Ne haragudj, de egy csomó okos dolgot írtunk és neked az egyetlen reakciód ez a "már ne is haragudjatok.." kezdetû volt, mit vársz? Mondjuk azt, hogy érett vagy egy babához? Komolyan, ha annyira szeretnél babát, boldog életet, gondolkozz már egy kicsit! Ez az indokod, hogy segítenének a szülõk meg a párod?
Gondolkodj logikusan.Ha nincs sulid, dolgozni még nem dolgoztál akkor mit szeretnél?Ha tényleg szeretnél babát akkor már most vállalj felelõséget érte, méghozzá azzal, hogy megteremted az alapokat az érkezéséhez.Megcsinálni könnyû, de felnevelni, megalapozni a jövõjét már nem annyira:) A Te gyermeked lesz majd, tedd le az alapokat az életéhez!
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudjatok meg 1 az az apa támogatna engem meg a szüleim is
Kérdés: 0 munkatapasztalattal, befejezetlen sulival milyen munkát tudnál majd találni ha ovis lesz a gyerek? Minimálbérért persze el lehet menni takarítani vagy három mûszakba valahova... Elég a havi 25000 amit kapsz ha megszületik a pici? Semmi másra nem leszel jogosult. Meg kéne alapoznod a gyerekvállalást inkább ahelyett hogy kapkodsz. Gyerek mellett a tanulás nem úgy megy hogy ó leteszem a gyereket 2 órára addig én tanulok. Semmire nem lesz idõd!

én jártam aikidora de már 5hónapja nem voltam de gondolkoztam rajta. és lehet el kéne menni de mit szólna az edző?

Legjobb válasz: Nyugi nem csesz le Osztálytársam, egyszer fél évig nem járt és mikor, megjelent Az edzõ Nem mondott semmit. Úgy viselkedett vele mint ha ki se hagyta volna, az edzéseket.

Nyugi nem csesz le Osztálytársam, egyszer fél évig nem járt és mikor, megjelent Az edzõ Nem mondott semmit. Úgy viselkedett vele mint ha ki se hagyta volna, az edzéseket.
Mennyél el nyugodtan. (mindenki pénzbõl él, örülni fog neked!)

Megszeretném lepni a páromat másfél év alkalmából egy videóval, de fogalmam sincs milyen dalt rakjak be. Szeretném ha lassú dal lenne és arról szólna hogy én mennyire szeretem őt. : ) Szerintetek milyen zene lenne az ideális?

meglepetés,szerelmes szám

Legjobb válasz: Baby Gabi - Lala, Õrült Szerelem... szerintem szép,lassú szerelmes, Fekete Dávid és Cserpes Laura - Egy nap ,bár ez nem annyira lassú,de nagyon szép ,és tényleg megható.

Baby Gabi - Lala, Õrült Szerelem... szerintem szép, lassú szerelmes, Fekete Dávid és Cserpes Laura - Egy nap , bár ez nem annyira lassú, de nagyon szép , és tényleg megható.
nekem ez a zene tetszik mostanában nagyon. Mondjuk nem magyar: Within Temptation:All I need
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!