Találatok a következő kifejezésre: Én AB - vagyok, a párom (14 db)

Én AB RH - vagyok, a párom AB RH +, ha a baba pozitív lesz, csak abban az esetben adnak ellenanyagot. Csak szülés után tudják kideríteni a baba vércsoportját?

Legjobb válasz: igen. Szülés után megnézik a baba vércsoportját, és ha + kapsz ellenanyag injekciót. De ne félj, én is sokat jártam utána, beszélten védõnõvel, dokival, szülésznõvel, és mindenki egységesen azt mondta, hogy semmi baj nem lesz ebbõl, kapsz egy injekciót, és a további terhesség is problémamentes lesz. Terhesség alatt 3X néznek ellenanyagot, de én még nem is hallottam olyat, hogy gond lett volna a terhesség alatt. Nyugi.-) (én A RH - vagyok, párom B RH +)

igen. Szülés után megnézik a baba vércsoportját, és ha + kapsz ellenanyag injekciót. De ne félj, én is sokat jártam utána, beszélten védõnõvel, dokival, szülésznõvel, és mindenki egységesen azt mondta, hogy semmi baj nem lesz ebbõl, kapsz egy injekciót, és a további terhesség is problémamentes lesz. Terhesség alatt 3X néznek ellenanyagot, de én még nem is hallottam olyat, hogy gond lett volna a terhesség alatt. Nyugi.-) (én A RH - vagyok, párom B RH +)
Szia! Mi is így vagyunk. Az elsõ vérvételkor megnézték, hogy van-e ellenanyag a véremben, szerencsére nem volt. (A védõnõ azt mondta, hogy ha van sem árt a babának, csak ha vért kell kapnom, akkor valami kezeltet kell adni... Pontosan már nem tudom) Még egyszer megnézik majd egy vérvételkor, ha akkor is rendben, ennyi. A szülés után, ha a baba +, 3 napon belül kell kapnod szurit, hogy a következõ + terhességedet is ki tudd hordani. Remélem segítettem, 17 hetes, rh - kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok:)

A fogamzásgátló abba hagyása után mennyi az az idő ami alatt minden féle képpen meg kell, hogy jöjjön a menzesz? Én múlt hét pénteken hagytam abba a tablettát, de még nem jött meg. Minden második nap együtt vagyunk a párommal. Így se lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?

Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?
Nekem az elõ rendesen a 28. napra megjött a következõ a 35.- re és most várom a harmadik mensit.
Kényelmes megoldás a tabletta, de már etzerszer megbántam, hogy szedtem....félek, hogy nem lehet majd babám, vagy csak nagyon sokára....:( Errõl soha senki nem beszél......
Ez engem is érdekelne, ugyanebben a cipõben járok.... Május közepén bevettem az utolsó tabit, rá 3 napra meg is jött szokás szerint a megvonásos vérzésem, de AZÓTA SEMMI!!!!!! A ciklusom 82. napján járok...... 3 hete szedek barátcserjét, hátha segít... Dokinál még nem voltam. Megszakítással védekezünk, de azért csináltam teszteket, hátha baba miatt nem jön, de negatív.... Szerintem így peteérésünk sincs...... Jó lenne, ha rendezõdne, mert hamarosan babát szeretnénk. Egyenlõre igyekszem türelmesen várni....
Ha nincs menstruáció, akkor nincs peteérése sem.Ha van menstruáció, akkor sem biztos a peteérés, ezt legjobban hõmérözéssel és ovulációs teszttel lehet követni, hogy van-e. Fogamzásgátló abbahagyása után bizony elõfordulhat, hogy nincs menstruáció vagy össze-vissza van.Nekem nagyon hosszú ideig nem volt és évekig próbálkoztunk, hogy végre babánk lehessen.Ezt hívják tabletta miatti szívásnak.
Köszi! Én nagyon erõsen bízom abban, hogy nem lesz gond. De most döbbentem csak rá, hogy tönkretettem a szervezetemet azzal a [email protected]ûen nem mûködik....
Én februárban hagytam abba a gyógyszert És 32, 33, 34 napra szokott mindig megjönni.

Jogosult vagyunk-e valamilyen segélyre abban az esetben ha én Gyed-en vagyok a párom pedig munkanélkülin van bejelentve?

Legjobb válasz: Az önkormányzathoz bemész a szociális osztályra,és ott egy ügyintézõt megkérdezel.Sajnos kerületenként pofára is megy,a segély igy nem tudom.

Az önkormányzathoz bemész a szociális osztályra, és ott egy ügyintézõt megkérdezel.Sajnos kerületenként pofára is megy, a segély igy nem tudom.
Így van. Ha bemész vered az asztalt, üvöltözöl, õrjöngsz, megfélemlítesz, hõbörögsz tuti kapsz. Ha becsületes vagy és tényleg rászorulsz akkor már kétséges. Sose felejtem el, én bementem segélyért egy polskival, nem kaptunk mert az 1 fõre jutó jovedelmünk 380 forintttal meghaladta azt amire adtak volna segélyt. Szóval nem voltunk rászorulók. Ismerõsm a 3 éves autójukkal ment be segélyért, õ kapott. Nyilván annyira rászorultak. Szóval elég [email protected] a rendszer.

A karikagyuruket a volegeny kell megvegye vagy kozosen? Mi kozosen veszuk meg, mert en nem egyeztem bele abba hogy a parom vegye meg, annal fuggetlenebbnek tartom magam! Kivancsi vagyok mit gondoltok!

Legjobb válasz: :)) Mind1, lehet közösen is és külön is. De a szokás szerint a fiú kell/kéne megvegye. De igen ahogy te is irtad a mai nõk sajnos el vannak "önállósodva".Már nagyon sok minden nem úgy müködik mint régen.

:) ) Mind1, lehet közösen is és külön is. De a szokás szerint a fiú kell/kéne megvegye. De igen ahogy te is irtad a mai nõk sajnos el vannak "önállósodva".Már nagyon sok minden nem úgy müködik mint régen.
Az elsõ napi 9.04-es vagyok. Valóban úgy szokás, hogy a férfi fizeti a gyûrûket. AZonban ez is, mint minden más, kapcsolatés persze pénztárca függõ... Semmi rosszat nem látok abban, ha ketten fizetik.. Szép is lenne, ha ilyenen bukna el egy kapcsolat...
Szia! Mi közösen vettük meg a karika gyûrûket, fele-fele arányban. Én nem szerettem volna, hogy az egész cehhet a párom állja. (Mégis együtt vagyunk immár 13 éve.)
szerintem nyugodtan kiválaszthatjátok közösen, de a pénztárcádat hagyd othon.Jóhogy nem te veszed meg a gyürût amivel megkérik a kezed!Kicsit abszurd, nem gondolod?
09:15 vagyok, 14:24-nél a pont. igen, ez kisebbségi komplexus. és semmi köze az önállósághoz :) én keresek annyit, hogy havonta 5 jegygyûrût megvehetnék. mégse jutott eszembe beszállni a sajátomba :) nehogymár...
Az a nõ, aki nem engedi, hogy kifizessék az éttermi fogyasztását, meg megvegyék neki a jeggyûrût és elvigyék nyaralni, az nem önálló meg ilyesmi, hanem egy merõ görcs, tele kisebbségi komplexusokkal.
a párom egy eljegyzési gyûrûvel kérte meg a kezem , ami nem karikagyûrû, csak esküvõ után fogunk mindketten karikagyûrût hordani, addig csak nekem van. Még nincsenek meg a karikagyûrûk, de sztem együtt fogjuk kiválasztani, azt hogy fizetni ki fog, azt még nem tudom..
elég abszurd dolog a függetlenségedet hangsúlyozni akkor, amikor elkötelezed magad a másik mellett. talán még nem értél meg a feladatra...
Nekem kísérõgyûrûvel kérte meg a kezem a párom. Egyedül vette meg, meglepi volt. Az a baj, hogy szerintem, ha közösen veszik meg a lánykérésre a gyûrût, akkor elveszik a meglepetés varázsa. Barátnõmnek is így kérte meg a párja, hogy elõször gyûrû nélkül, aztán közösen megvették. De nekem furcsa, hogy gyûrû nélkül történik a lánykérés. Jó, nyilván náluk anyagi oka is volt, mert nem futotta volna még külön kísérõgyûrûre. A karikagyûrût mi az esküvõ elõtt egy hónappal választottuk ki közösen. Ehhez a párom is ragaszkodott, hogy olyat válasszunk, ami nekem is tetszik. Bár szerencsém volt, a kísérõgyûrû is olyan, amilyet szerettem volna. De ebbe belekeverni a függetlenséget nem szabad. Ne azért vegyétek közösen, hogy a te büszkeséged ne sérüljön, hanem max. azért, hogy tényleg olyan legyen, ami neked is tetszik.
A kérdező hozzászólása: Koszi a kommenteket! Nem vagyok annyira fuggetlen csak szivesebben viselem egesz eleten at ha en is beletettem a reszem!
mi közösen néztük ki, márpedig azért, mert kíváncsi volt a véleményemre. Mire elkészült, mindkettõnknek meglepi volt, mert ugye volt a fotó, meg ahogy elkészült:) )
mi közösen választottuk ki, és a férjem ment érte, õ is fizette ki. mai napig nem tudom, mennyibe került :) mondjuk õ ilyen...étteremben is kínosan ügyel, hogy ne lássam, mennyi a számla vége, szállodában is, mindenhol. gentleman a javából, és ha akartam volna, sem tudtam volna "kicselezni" :) 28/N
Hát mindenképp úgy a legideálisabb ahogy a ma 09:04-es irta. -elsõ-
A párom, amikor megkérte a kezemet, egyedül vett egy szép gyûrût. Aztán elmentünk, és együtt választottuk ki a karikagyûrûnket; szerintem fontos, hogy mindaketten lássák, felpróbálják, hiszen -jó esetben- egy életen át hordják majd! Sok boldogságot Nektek!!
Ha a függetlenség miatt csináltad, szerintem ne menj még férjhez, mert hamar újra függetlenné válhatsz... Egyébként közösen szokás, hogy mindkét félnek jól álljon az ujján, és szívesen viseljék.
Remélem a házasságban nem leszel ennyire független, mert akkor rövid idõn belül elváltok. A férfiak szokták megvenni a gyûrûket.
Mi is közösen vettünk. Vagyis tetováltattunk. Szerintem sem kell egyik félnek viselnie, azért elég drágák a jeggyûrûk. Meg aztán nem a középkorban élünk, ahol a nõk csak tenyészkancák voltak.
Mi is közösen vettük, annál is inkább, mert pár éve már együtt élünk és van közös számlánk. Mindent arról fizetünk, ezt is. Illetve az összes esküvõi költséget.

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

10 éve vagyunk együtt! Én szerintem minden kapcsolathoz 2 ember kell! Én hibás vagyok, nem tudok vigyázni a számra! Lehet abban is én vagyok a buta hogy, bármit is csinált az anyám akkor is előbb választanám őt mint a páromat! Mit tegyek?

Az anyukám miatt jutottam oda hogy bar listás lettem!ezt megbocsájtottam!A párom nem!Mindig "leirja"!És most hogy hugomnak meghalt a párja,és sok segítségre van szükségük meg kaptam a magamét!Azt mondta nem azért vásárlunk be hogy én mindent elhordjak nekik!PL:60 db tojást szoktam venni!(sokat sütök). tesoméknak adtam tojást ezért éppen tegnap még kellet venni!

Legjobb válasz: Ha a párod nem érzi a feltétlen ragaszkodásod (márpedig az anyukád minden ésszerûség nélküli támogatása azt jelenti) akkor ne várd, hogy javuljon a kapcsolatotok. Dönts végre a férjed mellett, és fogadd el az õ szavát. Érezni fogja a változást, és kedvesebb lesz. Az éles nyelv pedig sért és vág. Egy férfi sem tûri sokáig, hogy kiosszák. Ha nagyon csendes ember, lehet, hogy magát emészti a meggondolatlanságod miatt. Ha kevésbé csendes, nem csodálkoznék, ha idõnként eljárna a keze a beszólásaid miatt. A 60 tojás pedig nagyon sok :)

Ha a párod nem érzi a feltétlen ragaszkodásod (márpedig az anyukád minden ésszerûség nélküli támogatása azt jelenti) akkor ne várd, hogy javuljon a kapcsolatotok. Dönts végre a férjed mellett, és fogadd el az õ szavát. Érezni fogja a változást, és kedvesebb lesz. Az éles nyelv pedig sért és vág. Egy férfi sem tûri sokáig, hogy kiosszák. Ha nagyon csendes ember, lehet, hogy magát emészti a meggondolatlanságod miatt. Ha kevésbé csendes, nem csodálkoznék, ha idõnként eljárna a keze a beszólásaid miatt. A 60 tojás pedig nagyon sok :)
Minek vagytok tíz éve együtt ha mindenképp anyádat véded? Védd azt akinek igaza van. Egy biztos, ha a párom a szülei mellett állna és az õ szavuk fontosabb lenne mint az enyém akkor már rég vége lenne a kapcsolatunknak. Nem hiszem hogy túl sok férfi él a világon aki ezt jó szemmel nézi.

Ha a párom bizonytalan abban, hogy én vagyok a nagy ő neki, és ettől meg ezért én is bizonytalan vagyok, hogy vele maradjak e, akkor mi megoldás?

mert lassan megöregszem és félek éveket elpazarolni. 29 vagyok N, a párom 32. ? azért bizonytalan, mert én mindent megadok neki, és így nem kell értem harcolnia és így nincsenek benne szenvedélyes érzelmek, hogy megkérjen. én meg nem tudom, hogy n?i praktikákkal kellene érzelmeket kicsikarnom? nagyon szeretrm ?t, de meddig kell várni, hogy lássam tervei vannak velem? ?t nem akarom err?l kérdezni, mert nem nekem kellene szerintem felhozni a házasság témát n? létemre.. nos?

Legjobb válasz: Szerintem keress mást, csak pazarlod az éveid ha házasságra vársz.

Szerintem keress mást, csak pazarlod az éveid ha házasságra vársz.
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha lenne a párodnak egy haverja, akivel teis jóba vagy, és ha épp elmennek együtt sörözni vagy valami hasonló "gyülekezés" akkor megkérdezné, hogy te vagy-e a nagy õ számára...:D
A kérdező hozzászólása: ja :) a kérdés az lett volna, hogyan lehetne megszüntetni a bizonytalanságot egy kapcsolatban, arról, hogy mit akarunk a másikkal
A kérdező hozzászólása: elõzõt csak az elsõnek írtam. amúgy 100% hogy társaságban is azt mondaná, nem tudom. mert már családtagok is poénkodtak a házasságunkról(ha lenne, milyen lenne), õ meg csak nevetett a poénokon és ennyi.
A kérdező hozzászólása: 23:52-es ezt mibõl gondolod? írj légyszi

Melyikünk a hibás abban hogy néha potencia-zavarokkal küzködök? A párom, vagy esetleg én? 41/f

Sajnos nem mindig megy nekem simán a szex, de nem hinném hogy ez a korom miatt van. Nekem (mint minden pasinak) id?re, el?játékra, szenvedélyes csókolózásra, összebújásra, simogatásra, kényeztetésre lenne szükségem ehhez. A páromtól ilyeneket már elég ritkán kapok. Õ beéri egy 5 perces menettel, "minden" nélkül, ugyanis a babagyártáshoz ez éppen elég. Viszont én sajnos más vagyok mint a legtöbb pasi, szerelmeskedésre vágyom.

Legjobb válasz: "Nekem (mint minden pasinak) idõre, elõjátékra, szenvedélyes csókolózásra, összebújásra, simogatásra, kényeztetésre lenne szükségem ehhez." --> á-á. a legtöbb pasinak nincsen ilyenre szüksége. lehet, hogy a párod is így gondolja, ezért nem törõdik ezekkel. ha ez téged zavar, beszéld meg vele. ezért tudunk kommunikálni.

"Nekem (mint minden pasinak) idõre, elõjátékra, szenvedélyes csókolózásra, összebújásra, simogatásra, kényeztetésre lenne szükségem ehhez." --> á-á. a legtöbb pasinak nincsen ilyenre szüksége. lehet, hogy a párod is így gondolja, ezért nem törõdik ezekkel. ha ez téged zavar, beszéld meg vele. ezért tudunk kommunikálni.
Nézd, ha te nem kapod meg azt ami felizgatna, akkor az a párod hibája. Én még nem vagyok harminc, de bevallottan babagyártási céllal 5 perces menetekre én se lennék mindig kapható. Ebben semmi izgalom, semmi vadászat, semmi romantika, semmi olyasmi ami egy férfit felvillanyoz.
Hát, talán felelõtlen kijelentés, de ezek alapján egyértelmûen a párod az oka. Én 21 éves nõ vagyok, de egy 5 perces kis semmi az nekem is semmi. Gyakorlatilag õ sem szexelni akar, hanem gyereket csinálni. Megsúgom így össze sem fog jönni, mert ez a sors fintora. A szex kedvéért kell együtt lenni, ha õ ezt képtelen megadni neked, nemcsak hogy gyereke nem lesz, de még a szex élményét is elrontja. Nem szoktad szóvá tenni neki?
Ha tényleg így van, akkor inkább hanyagoljátok ezt a baba-projektet, mert késõbb csak még rosszabb lesz. Én is pont így vagyok vele. Most 42 évesen válok, mert a feleségem egy pénzéhes ribanc, és neki is a hagyd magad, hamarabb szabadulsz elv vezérelte a szexuális életét, nekem pedig ennél több kellett. Most van egy barátnõm, akitõl mindezt megkapom, tízszerannyit szexelünk és meg vannak az összebújások, és azok a plusszok is, ami érzelmileg még kell és ami megkülönbözteti a szeretkezést a dugástól. Szóval ha ez tényleg így van, akkor ne nagyon erõltesd ezt a kapcsolatot, mert idõvel csak egyre rosszabb lesz, és vannak olyan nõk is akik tudnak még szeretni és igénylik is azt, hogy egy pasi nem csak dugni akar.

Terhesség vagy nem? Ápr.15-én hagytam abba a Trinoldiolt és máj.10-én kellett volna megjönnie. Közbe együt voltunk többször is a párommal és csak reménykedek, h sikeresen.

Szerintetek lehetek már terhes vagy még pé-em sincs ilyenkor?Miért marad el?A bogyó miatt?Ilyenkor már lehetnek vmilyen tünetek?Volt már,akinek ilyen hamar sikerült?Még nem érzek semmi jelet,csak a jobb mellbimbóm fáj,ha hozzá érek. Köszi!

Legjobb válasz: Még annyit,h 1 napig nagyon picit barnáztam,amikor mensinek kell volna jönne.Azóta semmi.

A kérdező hozzászólása: Még annyit, h 1 napig nagyon picit barnáztam, amikor mensinek kell volna jönne.Azóta semmi.
várj pár napot, hátha megjön, különben tesztelj:)
Tesztelj! Megy a drukk!!!:) )
Tesztelj! Ha már babád van, akkor nem csak a reggeli mutatja ki ennyi idõ után :)
gyoccert?
Nem attól van. Ha terhes is lennél, a hányinger nem ilyenkor jelentkezik, hanem késõbb. Lehet egy gyomorrontás, kezdõdõ vírusfertõzés tünete is.
Úristen:D Komolyan azt hiszed te írtad helyesen én meg rosszul?:D
Hat nem mindegy, de hagyjuk. Remelhetoleg nem vagy terhes, mert ha szegeny gyerek a te eszedet orokoli, nem sokra viszi az eletben.....
azt írod a teszt kimutatta a két csíkot akkor terhes vagy! ha nem vagy benne biztos csinálj még egyet vagy menj dokihoz õ tuti többet tud mondani!
A kérdező hozzászólása: Nem arra írtam h le lett írva helyesen h GYOGYSZER!!
A kérdező hozzászólása: hát ha ilyet írsz másnak akkor neked se ajánlott, mert akkor a te gyereked sem lenne vmi okostojás meg ha nem tudsz normálisan írni akkor maradj inkább csöndbe!!!
*gyógyszer a megfejtés:)
A kérdező hozzászólása: 1c vagy 2c nagyon mind 1!! Nem ez volt a kérdés!
OFF Egy c-vel se helyesebb....
A kérdező hozzászólása: tegnap jött elõ, de elõtte is voltak már ilyen gondjaim szédülés hányinger.. tesztet csináltam az 2 csíkot mutatott, az elõzõ terhességemnél még a 11.hétben sem mutatta a teszt hogy terhes vagyok pedig vagy 5 tesztet csináltam az 5-6. hétig az orvos sem látott semmit az UH-n, 11. hétben derült ki hogy méhen kívüli terhességem volt..
A kérdező hozzászólása: igen csak gyorsan írtam és azért lett 2 c...
A hányinger nem feltétlenül utal terhességre, de a két csíkos teszt annál inkább. Ha pozitív a teszted, akkor valószínû terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!