Találatok a következő kifejezésre: Én AB - vagyok, a (130 db)

Én AB RH - vagyok, a párom AB RH +, ha a baba pozitív lesz, csak abban az esetben adnak ellenanyagot. Csak szülés után tudják kideríteni a baba vércsoportját?

Legjobb válasz: igen. Szülés után megnézik a baba vércsoportját, és ha + kapsz ellenanyag injekciót. De ne félj, én is sokat jártam utána, beszélten védõnõvel, dokival, szülésznõvel, és mindenki egységesen azt mondta, hogy semmi baj nem lesz ebbõl, kapsz egy injekciót, és a további terhesség is problémamentes lesz. Terhesség alatt 3X néznek ellenanyagot, de én még nem is hallottam olyat, hogy gond lett volna a terhesség alatt. Nyugi.-) (én A RH - vagyok, párom B RH +)

igen. Szülés után megnézik a baba vércsoportját, és ha + kapsz ellenanyag injekciót. De ne félj, én is sokat jártam utána, beszélten védõnõvel, dokival, szülésznõvel, és mindenki egységesen azt mondta, hogy semmi baj nem lesz ebbõl, kapsz egy injekciót, és a további terhesség is problémamentes lesz. Terhesség alatt 3X néznek ellenanyagot, de én még nem is hallottam olyat, hogy gond lett volna a terhesség alatt. Nyugi.-) (én A RH - vagyok, párom B RH +)
Szia! Mi is így vagyunk. Az elsõ vérvételkor megnézték, hogy van-e ellenanyag a véremben, szerencsére nem volt. (A védõnõ azt mondta, hogy ha van sem árt a babának, csak ha vért kell kapnom, akkor valami kezeltet kell adni... Pontosan már nem tudom) Még egyszer megnézik majd egy vérvételkor, ha akkor is rendben, ennyi. A szülés után, ha a baba +, 3 napon belül kell kapnod szurit, hogy a következõ + terhességedet is ki tudd hordani. Remélem segítettem, 17 hetes, rh - kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok:)

Szófogadatlan, hisztis 2 éves kislányom van, ajánlanátok nevelési módszereket, könyveket vagy bármit ami segíthetne abban, hogy az apja és én jobban értsünk a neveléséhez? Bövebben lent.

a gyerek aranyos,bújós kis cica,cserfes,minden érdekli,élénk,szaladgál,gyerekekkel barátságos,énekel,mondókázik,szülei,nagyszülei imádják.DE van egy olyan oldala is amivel az apját is és engem is időről időre teljesen kikészít, akaratos, naponta többször sikítófrászt kap,hisztizik,bömböl ha nem engedünk meg neki valamit,vagy valamire rá akarjuk venni amit ő nem akar. pl.nem akar öltözködni, viszont akar játszani gyógyszerrel,gyufával,csavarhúzóval a kezében rohangálni,a tv-t ütni kemény tárgyakkal. Ha bhova elmegyünk,számtalanszor elszalad,otthagy minket,ha indulni kell haza nem jön,még a ház kapujá

Legjobb válasz: Ne könyörögjetek fél órán át:)! Háromszor kérjétek, aztán csináljátok. Most abban a korban van, hogy ki _kell_ próbálnia, meddig mehet el, most van szüksége arra, hogy felállítsátok neki a határokat. MOst van igénye arra, hogy egy számára kiismerhetõ szabályrendszerben éljen, tudjon mihez igazodni. Nem lesz könnyû, én is beleestem abba a hibába, hogy túl sok helyzetben engedtem volna dönteni, ezzel túl nagy "felelõsséget" adva neki. Amihez még kicsi. Egyszer megelégeltem és bevezettem azt, hogy háromszor szólok, ha nem csinálja magától, amit kérek, akkor nyugodtan de határozottan a kezembe veszem az irányítást. Illetve kétszer engedem, hogy meggondolja magát(hiszem azt én is szoktam:D), ha még utána sem tud dönteni, akkor marad, amit én kigondoltam. Azóta sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok nálunk. VAn joga és alkalma dönteni, gyakorolni a döntéshozást, de nem veszti el a fonalat, nem vész el a lehetõségek között. KOnkrétan például: -öltözködésnél kiteszek két ruhát, hogy válassza ki, melyiket akarja felvenni(megvan a választás lehetõsége, nem éli meg kényszerként). HA kiválasztja az egyiket, akkor kétszer meggondolhatja magát. Tehát ha 'A' ruhát szeretné, majd 'B'-t, majd mégis 'A't, akkor kész-passz, 'A' ruha lesz rajta akkor is, ha piros hó esik. Nem kérlelem fél órán át. Választhatott, megtette, kész, öltözünk. Nekünk így redukálódott az öltözés 5 percre, ami elõtt hozzátok hasonlóan kínkeserves volt. Elszaladásnál: amikor otthagyott, utánamentem és onnantól fogva fogni kellett a kezem. Nálunk sima sétakor nem kell kézenfogva haladni, de ha elszökött, akkor onnantól fogva igen. Az egyik emlékezetes szökési kísérlete után kezdtem így csinálni, azután még 2-3x próbálkozott, de azóta mint a kisangyal, áll mellettem:). Mert tudja, hogy abból csak korlátozás lesz ha "visszaél" a szabadságával. Ezek így szigorúnak tûnhetnek, de nincs benne ide- oda csapás, kiabálás...csak következetesség:).

Ne könyörögjetek fél órán át:) ! Háromszor kérjétek, aztán csináljátok. Most abban a korban van, hogy ki _kell_ próbálnia, meddig mehet el, most van szüksége arra, hogy felállítsátok neki a határokat. MOst van igénye arra, hogy egy számára kiismerhetõ szabályrendszerben éljen, tudjon mihez igazodni. Nem lesz könnyû, én is beleestem abba a hibába, hogy túl sok helyzetben engedtem volna dönteni, ezzel túl nagy "felelõsséget" adva neki. Amihez még kicsi. Egyszer megelégeltem és bevezettem azt, hogy háromszor szólok, ha nem csinálja magától, amit kérek, akkor nyugodtan de határozottan a kezembe veszem az irányítást. Illetve kétszer engedem, hogy meggondolja magát(hiszem azt én is szoktam:D), ha még utána sem tud dönteni, akkor marad, amit én kigondoltam. Azóta sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok nálunk. VAn joga és alkalma dönteni, gyakorolni a döntéshozást, de nem veszti el a fonalat, nem vész el a lehetõségek között. KOnkrétan például: -öltözködésnél kiteszek két ruhát, hogy válassza ki, melyiket akarja felvenni(megvan a választás lehetõsége, nem éli meg kényszerként). HA kiválasztja az egyiket, akkor kétszer meggondolhatja magát. Tehát ha 'A' ruhát szeretné, majd 'B'-t, majd mégis 'A't, akkor kész-passz, 'A' ruha lesz rajta akkor is, ha piros hó esik. Nem kérlelem fél órán át. Választhatott, megtette, kész, öltözünk. Nekünk így redukálódott az öltözés 5 percre, ami elõtt hozzátok hasonlóan kínkeserves volt. Elszaladásnál: amikor otthagyott, utánamentem és onnantól fogva fogni kellett a kezem. Nálunk sima sétakor nem kell kézenfogva haladni, de ha elszökött, akkor onnantól fogva igen. Az egyik emlékezetes szökési kísérlete után kezdtem így csinálni, azután még 2-3x próbálkozott, de azóta mint a kisangyal, áll mellettem:) . Mert tudja, hogy abból csak korlátozás lesz ha "visszaél" a szabadságával. Ezek így szigorúnak tûnhetnek, de nincs benne ide- oda csapás, kiabálás...csak következetesség:) .
aranyos ez a panaszáradat, épp ilyen a kétéves lányom, vigasztalom a családot hogy ez átmeneti és megjavul, szinte minden amit leírtál ráhúzható az enyémre, ha foglalkozok vele jó gyerek, amint nem figyel rá valaki figyelemfelkeltésként rossz, esetleg hisztis, gyakran felesel és mindennek ellentmond, aztán rájön hogy hülyeséget válaszolt (pl kérsz csokit? Nem kérek! De igen kérek csokit) és módosít. Ez a korral jár, nem rontottatok el semmit, mert akkor nem lenne "aranyos, bújós kis cica, cserfes, minden érdekli, élénk, szaladgál, gyerekekkel barátságos, énekel, mondókázik". Túl fognak ezen jutni. Ami nálunk bevált az a büntisarok, amit a Jo Frost-os sorozatban láttam, de nem tudom mindig alkalmazni mert van egy 6hetes kistesó is, szoptatás alatt nem ugorhatok fel büntisarokkal szöszölni, de hatásos. 3szor figyelmeztetem, utána beül a sarokba 2 percre, ha letelt, bocsánatot kell kérnie, átbeszéljük miért kellett odaülnie, ha menet közben kijön, visszavinni, órát újraindítani, egy idõ után feladják. Sok sok türelem, sok-sok magyarázás, figyelemelterelés kell, szerintem ezeket ti alkalmazzátok is. Egyébként barátnõm lánya is két éves, hasonlóakat produkál, el is határozta h egy gyereknél megállnak:-) Szeressétek nagyon és ahogy nagyapám mondaná nyesegessétek a vadhajtásokat, de tudja hogy mit miért kell "helyesen". Idõvel megérti és megtanulja. Az enyém most azért beteg mert éjjelente pelenkára vetkõzött és hiába figyelmeztettem hogy beteg lesz, azt mondta nem baj, majd megy a doktorbácsihz, majd szed gyógyszert, hát már egy hete szadizom az orrszívóval olyan taknyos szegény, egy életre megtanulta.
A kérdező hozzászólása: ...a ház kapujábòl még egyszer el akar szaladni, miután már túl vagyunk egy fél órás harcon hogy a kocsiba üljön be.
A kérdező hozzászólása: ez a tereptargy kijeloles is nagyon jo otlet! fogom alkalmazni! azt hiszem nekem is elo kellene venni meg jobban a fantaziamat.
A kérdező hozzászólása: koszonom a masik ket valaszt is! utana nezek a buntisaroknak es az olvasnivalonak is! Megnyugodtam egy kicsit hogy nem egyedi az esetunk...akkor ezek szerint ez gyakori... probalom jol csinalni csak neha attol felek hogy vmit sikerul ugy elrontanom hogy maradando lesz, pl orokke szofogadatlan marad, vagy a veszekedesek lelki teren nem fognak jot tenni, stb.
Iiigen, a Kell a gyereknek.... nagyon hasznos, csak ajánlani tudom. Bár én utólag olvastam, jó lett volna ha nem magamtól kell "kidolgozni" a stratégiákat, hanem kapok hozzá kicsiútmutatást.
Én nem vittem sosem egybõl haza, mert nem tolhatok ki magammal sem, hogy egy energiától fûtött kétévessel bemenjek a zárt helyre:) . Ha már egy jó ideje kézenfogva jött, akkor leguggoltam hozzá, elmondtam, hogy elengedheti a kezem, HA innen rendesen jön velem. De ha elfut, akkor vissza a kötõfék:) . VOlt séta, hogy ezt 2- 3x eljátszottuk, de hatásosak voltak. Egyre kevesebb lett az ilyen galiba. MOst már elég ha csak látom, hogy mehetnékje támadt, hogy megemlítem a szoros köteléket:D, és meggondolja magát. Illetve olyat szoktam csinálni, hogy ha nagyon futkosós kedvében van, hogy közösen kijelölünk egy kicsit távoli de biztonságos messzeségben levõ tereptárgyat(fa, pad, lámpaoszlop...), ameddig elfuthat, és ott kell megállnia, vagy megfordulni és visszajönni hozzám. Így futhat is de a kontroll is megvan.
A kérdező hozzászólása: az hogy varandos anyukaja 6 masik szatyorral egyutt hona alá kapja a 14 kilos bogomasinat es ugy probal beszallni a liftbe...
Jan-Uwe Rogge Kell a gyereknek a korlát. Hasznos olvasnivaló. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! ilyet csinaltam mar, hogy akkor innentol fogni kell a kezem vegig, de sajnos eleg hamar ki akarja tekerni a kis kezet, ennek is ellen akar allni, es folytatodik a rakobcatlankodas, hisztizes. Ilyenkor az lenne a megoldas hogy fogom es hazaviszem, nem? oke, haza is erunk, majd a kapuban folytatja, nem hajlando bejonni. Ilyenkor avege
A kérdező hozzászólása: ilyennek kell elfogadni. O nagyon jo nagymama, agyon babusgatja, es szerinte a hisztire az egyetlen modszer a figyelem eltereles. De en meg azt gondolom hogy eleg eros lenne ha a ket eves gyereknek olyan kiforrott egyeniseget tulajdonitanank amit nem lehet megnevelni.
A kérdező hozzászólása: de idegileg az a legkiboritobb amikor az utcan vagy bevasarlo kozpontban vagy mas olyan helyen old kereket ahol baja eshet, johet egy auto, vagy ugy akar elszaldni hogy en eppen fizetek egy standnal egy aruhazban, o elszalad, nalam szatyrok, babakocsi, kismotor, miegymas es a szivem megall menten hogy mar szalad is es a mozgolepcso elott erem utol, kiabalva, rohanva. Elkapom a karjat es o mar uvolt is, nem tetszik neki. teljesen tancstalan vagyok sok mindenben hogy ez mikor fog megvaltozni, illetve mit csinalok rosszul. Anyukam szerint nem szuletunk egyformanak, ez agyerek yen de
A kérdező hozzászólása: mi a baj miert sir, ha erre sem reagal, rahagyom es par perc mulva magatol abba hagyja. De mostanaban az oltozkodes szornyu, visit kozben, semmilyen rabeszeles, elterelo hadmuvelet, szepen keres, csunyan keres, semmi nem hasznal, sir, hogy "nem akajom es utalom" a vege az hogy nagy nehezen raadjuk a ruhat a vergodo gyerekre...
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy valamit mi nem csinalunk jol... Eloszor mindig nagyon szepen kerjuk, turelmesen, akar fel oran keresztul. Utana egyre kategorikusabban, majd fenyegetve, de vegso idegessegemben es elkeseredesemben ra szoktam csapni a pelenkas fenekere is, bekuldom a szobajaba gondolkodni, sirdogal, utana kibekulunk, utana nem rosszalkodik. Ha csak sima hiszti van, mert vmiert rajon az otperc, eloszor mindig probalom vigasztalni, kedvesen kerdezgetem hogy mondja el nekem hogy
Szerintem hasznosak a "Szuperdada" könyvek (a kettest ajánlom), és a "hallgasd úgy hogy elmesélje, beszélj úgy, hogy érdekelje".

A fogamzásgátló abba hagyása után mennyi az az idő ami alatt minden féle képpen meg kell, hogy jöjjön a menzesz? Én múlt hét pénteken hagytam abba a tablettát, de még nem jött meg. Minden második nap együtt vagyunk a párommal. Így se lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?

Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?
Nekem az elõ rendesen a 28. napra megjött a következõ a 35.- re és most várom a harmadik mensit.
Kényelmes megoldás a tabletta, de már etzerszer megbántam, hogy szedtem....félek, hogy nem lehet majd babám, vagy csak nagyon sokára....:( Errõl soha senki nem beszél......
Ez engem is érdekelne, ugyanebben a cipõben járok.... Május közepén bevettem az utolsó tabit, rá 3 napra meg is jött szokás szerint a megvonásos vérzésem, de AZÓTA SEMMI!!!!!! A ciklusom 82. napján járok...... 3 hete szedek barátcserjét, hátha segít... Dokinál még nem voltam. Megszakítással védekezünk, de azért csináltam teszteket, hátha baba miatt nem jön, de negatív.... Szerintem így peteérésünk sincs...... Jó lenne, ha rendezõdne, mert hamarosan babát szeretnénk. Egyenlõre igyekszem türelmesen várni....
Ha nincs menstruáció, akkor nincs peteérése sem.Ha van menstruáció, akkor sem biztos a peteérés, ezt legjobban hõmérözéssel és ovulációs teszttel lehet követni, hogy van-e. Fogamzásgátló abbahagyása után bizony elõfordulhat, hogy nincs menstruáció vagy össze-vissza van.Nekem nagyon hosszú ideig nem volt és évekig próbálkoztunk, hogy végre babánk lehessen.Ezt hívják tabletta miatti szívásnak.
Köszi! Én nagyon erõsen bízom abban, hogy nem lesz gond. De most döbbentem csak rá, hogy tönkretettem a szervezetemet azzal a [email protected]ûen nem mûködik....
Én februárban hagytam abba a gyógyszert És 32, 33, 34 napra szokott mindig megjönni.

2napja nem dohanyzom abba hagytam leakarok szokni, vettem niquitin tapaszt de ugy erzem segit. Ha valaki abba hagyja a dohanyzast lehet hizni? Mert en azert hagytam abba mert hizni szeretnek nagyon sovany vagyok, 162cm, 45kg.

Legjobb válasz: Szerintem ha hizni akarsz akkor egyél inkább, de elvileg a napi beviteli anyagok miatt változhat a tested rendszere azaz a külseje is magyarán, tehát hizhatsz elvileg de ez nem 100% . A cigit viszont jo hogy abba hagytad az csak káros semmimás.

Szerintem ha hizni akarsz akkor egyél inkább, de elvileg a napi beviteli anyagok miatt változhat a tested rendszere azaz a külseje is magyarán, tehát hizhatsz elvileg de ez nem 100% . A cigit viszont jo hogy abba hagytad az csak káros semmimás.
a dohányzás csökkenti az étvágyat. ha eddig is bõségesen ettél, akkor valószínüleg cigi nélkül sem fogsz hízni. valószínüleg nagyon pörögsz, gyors az anyagcseréd, ideges típus vagy. lassíts az életviteleden, figyelj oda, mit és mikor eszel. (ha jól írtam le az alkatodat, akkor fontos, hogy a nap minden szakában kellõ mennyiségû szénhidrátot egyél, azaz neked szabad este is édességet fogyasztani.
Tizenévesen én is ezért tettem le a cigit. Én nagyon szeretk enni, sokan csodálkoztak, hogy milyen adagokat vágok be, de nem híztam. Pár évre rá visszaszoktam. Aztán újra le, talán mostmár végleg. Max 1-2 kg jött fel rám. A férjem is letette a cigit, rajta viszont 1 hónap után látványos volt, amit magára szedett. Ez alkat kérdése, valaki hízik valaki nem. Függetlenül ettõl jól teszed, ha nem dohányzol.
Azért hiznak meg akik arra hajlamosak, mert cigizés helyett nassolnak, csipegetnek.
Egy frászt. Azért híznak mert megváltozik a bélmozgásuk. A dohányos minden étkezés után rágyújt, ami serkenti a bélmozgást és a salaktalanítást.
Azért híznak, mert a cigi felgyorsítja az anyagcserét és mikor lerakják, lelassul az anyagcsere és hízni kezdenek. Viszont ez nem mindenkire érvényes, szerintem szervezettõl is függ. A cigit viszont szerintem is tedd le, ha letudod, mert csak károsítod magad.

Én szerelmes vagy bele, de ő belém nem? 15 éves vagyok és van egy lány aki nem abban a városban él ahol én, sőt nem is az én orszgomban, ő magyarországi én szerbiai (vajdaság).

Beszélgettünk mi már a szüzességr?l (de csak barátok vagyunk) és ? jár abba a városba ahol én lakok,mert vannak rokonai itten...Õ majd jön 2 hétre ide és csak addig szeretné h együtt lenyünk és h majd közösüjjünk ameddig ? itt van,de én ett?l szeretnék többet is,mert csakis vele csinálnám el?ször....Véleményetek micsoda,esetleg mondjátok meg h mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki.

Mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: Ismerem õt már kb 5-6 éve...és volt is egyszer köztünk valami 2 évvel ezelõtt, de nem tartott sokáig és most ujbol felhoztuk a mesét és azt mondtuk megprobálnánk mgegyszer...aztán jött a szüzesség is, és mint kiderült õ nem szüz már...volt egy egy és fél éves kapcsolata ami ezelõtt kb 2 honappal fejezõdött be miután lefeküdött a pasival és õ ott hagyta....és ezért nem vagyok nagyon biztos.
ha a csaj is szûz, akkor elõször hagyjátok még az orális szexet sztem... max. cseten kérdezd meg tõle, hogy mit szólna hozzá... szóval elõtte dumálj vele errõl, de ne ott és akkor hozakodj elõ vele... egyébként elég furcsa a kapcsolatotok, lehet, én vagyok lemaradva, és a mai fiatalság már másképp viszonyul a szexhez... de mi ez, hogy ismerkedsz egy lánnyal, csak cseten beszéltek, és azt mondja, hogy ha meglátogat, dugd meg? hol marad az ismerkedés, a szerelem, az érzések? mert ha azt tapasztalod, hogy te szereted õt, és komolyak a szándékaid, de ha õ ezt nem viszonozza, akkor hagyd õt a fenébe, hosszú távon ne gondolkozz vele... de azért mindenféleképpen dugd meg, ha meglátogat :D
A kérdező hozzászólása: 6 kerdezo köszi h eszembe juttattad...az baj lenne ha megkernem kicsi elojatekra?....termeszetesen viszonyoznam...baj lenne?
Dugd meg ahogy kell! De aztán jól [email protected] ám össze a száját!
A kérdező hozzászólása: Elirtam magam...mert nem állok rosszul a lányokkal* Jah és amugy szerintetek korán 15 évesen? Nekem azt mondták az 1. alkalmat szerelembõl, ésh hát ott tartok :D
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolo mondtam már neki de semmi értelems választ nemadott. 2. válaszolo.Hát szerintem összejön mert már régota beszélgetünk errõl, és az sem baj ha nem jön össze, mert állok rosszul a lányokkal, sõt nagyon is jol :D 3.még van idõm augusztusig megondolni az ügyet, de szerintem az lesz xD :D
ez komoly?:DDD aztán vágjad ám be rendesen annak a jánynak
ápold a kapcsolatot a csajjal, de nem tartom jó ötletnek, hogy csak rá várj. mi van akkor, ha nem jön össze a szex, akkor te hoppon maradsz és elpocsékoltál jó pár hónapot
Akkor esélyes, hogy veled is csak elmegy egy körre és jónapot... Szóval döntsd el, hogy egy normális kapcsolatban akarod elveszteni a szüzességed (szerelem, járás stb), vagy egy ilyen kalandban. Igazából ezzel a kalanddal sincs semmi baj, legalább tapasztaltabb leszel :) Ha ilyen a csaj, amilyennek leírtad, akkor nem is érdemes hosszú távon gondolkodni vele, hanem bocsi, de "csak arra jó"... hát akkor használd ki :)

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

"Abban a pillanatban, mikor valaki nemet mer mondani ennek a kormánynak, abban a pillanatban vagy a rendőrség, vagy az adóhivatal, mindenki rászáll. " 2. Gyurcsány videó Felcsútról, láttad?

http://index.hu/belfold/2013/09/09/ezt_a_videot_adta_at_gyur..

Legjobb válasz: Nem láttam, most látom...de kinézem a Fideszbõl, viszont szerintem nem Gyurcsánynak kéne riporterkedni, sokkal hatásosabb lenne egy nevenincs riporterrel....

Nem láttam, most látom...de kinézem a Fideszbõl, viszont szerintem nem Gyurcsánynak kéne riporterkedni, sokkal hatásosabb lenne egy nevenincs riporterrel....
Lerágott csont.Gyurcsány nem mutat semmi újat.
Az a vicc, kérdezõ, hogy igazad van, de nem Gyurcsány a jó példa erre. Nem nekiment a kormánynak, csak egy abszolút negatív kampányvideót forgatott (több már régóta nem telik ki tõle). Ráadásul nagyon demokratikus módon letiltotta youtube-on a videója kommentelését és értékelését. (A gyalogok a sakktáblán pedig szerintem üssék csak egymást.)
Eh ...ez nem más mint a szokásos hangulatkeltés. Szabadjon megjegyeznem:De az meg már milyen dolog , hogy a "tulajdonos" néni azt sem tudja mennyi földje van?! Hogyan mûvelte akkor ezidáig? Úgy értesítik, hogy szólnak már neki, hogy van ott földje. Még rendesek , hogy egyáltalán az orrára kötik, mert "mások" másfelé mélyen hallgattak volna.A néninek kellett volna bizonygatni a tulajdonjogát.Már ha tudott volna róla, hogy van neki olyanja. Eh... vak vezet világtalant.
Petõfi Sándor: Szeget szeggel Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
"mi legyen a szabadon választott versem?" a szabadon választott vers szépsége, hogy szabadon választod meg. :-) egyébként, nincs egy vers se, amelyik tetszik? amelyikre azt mondanád, hogy közel áll hozzád? amelyikre azt mondanád, hogy kifejezi a gondolataidat?
Thomas Moore: Itt alszik a költõ
A kérdező hozzászólása: Én találtam egy olyat ami nekem is tetszett, de a tanárom szt mondta, hogy az nem szavalható jól :( amúgy köszönöm a válaszodat :D
"de a tanárom szt mondta, hogy az nem szavalható jól" nem akarok kötözködni, de vitába kell szálljak a tanárod szavaival. úgy gondolom, nincs olyan szöveg amit ne lehetne jól elszavalni. egy jó szavaló a telefonkönyvet is hatásosan el tudja szavalni (erre voltak színházi kísérletek is) egy jó szavaló/szónok az egyszerû szavakat/mondatokat is hatásosan tudja elszavalni. de, hogy konkrétumot is adjak, valami használhatót, amibõl tudsz meríteni... egy rövid válogatás a 20. század egyik legtehetségesebb szónokának felvillanásaiból: videó címe: Adolf Hitler-amazing Speeches http://www.youtube.com/watch?v=bWYKPUXYUYs
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszodat :-)
Simon István:Mirza nagyon jó vers :)
nem
nem
A kérdező hozzászólása: Ha szeretem, akkor se?
Ha ilyenben bizonytalan, akkor gondolkozz el te mennnyire vagy fontos neki.
ez a dolog annyira változó h nem lehet kijelenteni h ien vagy nem. neked kell érezned.
ú ezt a kérdést én is kiírhattam volna
nem nagyon. nekem is fontos a szabadcskágom, de mégis együtt vagyok a barátommal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!