Találatok a következő kifejezésre: Én AB - vagyok, (150 db)

Én AB RH - vagyok, a párom AB RH +, ha a baba pozitív lesz, csak abban az esetben adnak ellenanyagot. Csak szülés után tudják kideríteni a baba vércsoportját?

Legjobb válasz: igen. Szülés után megnézik a baba vércsoportját, és ha + kapsz ellenanyag injekciót. De ne félj, én is sokat jártam utána, beszélten védõnõvel, dokival, szülésznõvel, és mindenki egységesen azt mondta, hogy semmi baj nem lesz ebbõl, kapsz egy injekciót, és a további terhesség is problémamentes lesz. Terhesség alatt 3X néznek ellenanyagot, de én még nem is hallottam olyat, hogy gond lett volna a terhesség alatt. Nyugi.-) (én A RH - vagyok, párom B RH +)

igen. Szülés után megnézik a baba vércsoportját, és ha + kapsz ellenanyag injekciót. De ne félj, én is sokat jártam utána, beszélten védõnõvel, dokival, szülésznõvel, és mindenki egységesen azt mondta, hogy semmi baj nem lesz ebbõl, kapsz egy injekciót, és a további terhesség is problémamentes lesz. Terhesség alatt 3X néznek ellenanyagot, de én még nem is hallottam olyat, hogy gond lett volna a terhesség alatt. Nyugi.-) (én A RH - vagyok, párom B RH +)
Szia! Mi is így vagyunk. Az elsõ vérvételkor megnézték, hogy van-e ellenanyag a véremben, szerencsére nem volt. (A védõnõ azt mondta, hogy ha van sem árt a babának, csak ha vért kell kapnom, akkor valami kezeltet kell adni... Pontosan már nem tudom) Még egyszer megnézik majd egy vérvételkor, ha akkor is rendben, ennyi. A szülés után, ha a baba +, 3 napon belül kell kapnod szurit, hogy a következõ + terhességedet is ki tudd hordani. Remélem segítettem, 17 hetes, rh - kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok:)

Egy kapcsolat 2félen múlik. Most én szemét vagyok, mert nem hagyom magam belerángtni abba amit nem akarok?

Én megmondom hogy ha nem akarok vhova menni at elején v csinalnu. Õ meg napokig reménykedésbe tesz ha nem akarja egyb?l megmondani hogy nem akar menni v csinálni... És méres ha van egy nyomós okom h miért nem akarom... És egyenesen megmondom. És nem tudja a.döntésem megváltoztatni... Sok ezért a vita.

Legjobb válasz: az attól függ.... ha drogozásba nem hagyod magad akkor nem... ha abba hogy mondjuk a családával tölts fél órát akkor igen

az attól függ.... ha drogozásba nem hagyod magad akkor nem... ha abba hogy mondjuk a családával tölts fél órát akkor igen
Ha jol ertem, akkor o meg azt mondja, ha te kersz tole valamit, hogy akarja o is, kozbe meg nem, es mikor odaertek, hogy tenyleg csinaljatok azt, akkor o visszalep, hogy megse akarja. Te meg kerek perec megmondod, hogy nem akarod, es meg se probalod. Hat...mindketten "vetkesek" vagytok. Egy parkapcsolat a kompromisszumokon is alapul. Na persze nem mindegy, hogy mit kertek egymastol. Mondjuk o ker, hogy menjetek el sielni, de te azt mondod, hogy nem, mert rettenetesen felsz tole, mert egyeseknek ez felelmetes. Ha mondjuk ilyen indokod van, akkor esetleg el lehet fogadni. Ha az az indokod, hogy nem akarsz kimozdulni, vagy nem szereted a hideg helyeket, akkor egy kicsit esetleg probalkozhatnal. Ha meg te szeretnel elmenni sielni, o azt mondja, oke, es mikor odaertek, hogy foglaljatok a helyet, akkor o azt mondja, megse, mert fel, akkor o csak abban vetkes, hogy beszelnie kellett volna felelmeirol. Azt kellene mondania, hogy el akar menni veled, de fel, segits neki legyozni a felelmet. Neked meg azt kellene mondanod, hogy jo, elmesz sielni vele, amig oda nem ertek, ugy megegyezni, hogy te felmesz vele, es nezed, ahogy leszaguldozik es ha megis megjon a batorsagod, akkor csuszol te is. Ez csak egy pelda, a lenyeg, hogy meg kell beszelnetek a dolgokat es kozos nevezore kell jutni. Ha ez nem mukodik, akkor ne nyuzzatok egymast.
Írd le magyarul újra és válaszolok.
köcsögség tehát köcsög vagy

Most ha én AB Rh ( - ) negatív vagyok, és vért adok az mire jó mármint végülis ugyanezen vércsoporton kívül kb mindenki behal tőle, akkor? . P

Legjobb válasz: Ez egy ritka vércsoport, így jó ha vért adsz, mert sok AB RH negatívos vár rá.

Ez egy ritka vércsoport, így jó ha vért adsz, mert sok AB RH negatívos vár rá.
Az Rh - -os Rh +-nak és Rh- -nak egyaránt adhat, Rh- pedig szigorúan csak Rh--tól kaphat vért. Ambuláns beavatkozásoknál o Rh - vért szoktak adni, de elõre tervezett operáció esetén csak teljesen csoportazonos vért használnak fel, úgyhogy mivel a Te vércsoportod Magyarországon a legritkább, ezért "megéri" vele vért adni, mivel jó eséllyel valaki mûtétjét segíted vele. Olyannyira így van ez, hogy ha regisztrált véradó lennél, akkor elég gyakran hívogatnának telefonon (akárcsak a 0 Rh - apukámat), hogy menj be vért adni, mert X kórházban nincs elég vér a mûtéthez.
A kérdező hozzászólása: hmm úgy látom világviszonylatban is kiemelkedõen ritka, akkor majd adakozom bár még csak 17vagyok de majd ha 18 leszek évente 1x belefér v ahogy lehet majd.

Én szerelmes vagy bele, de ő belém nem? 15 éves vagyok és van egy lány aki nem abban a városban él ahol én, sőt nem is az én orszgomban, ő magyarországi én szerbiai (vajdaság).

Beszélgettünk mi már a szüzességr?l (de csak barátok vagyunk) és ? jár abba a városba ahol én lakok,mert vannak rokonai itten...Õ majd jön 2 hétre ide és csak addig szeretné h együtt lenyünk és h majd közösüjjünk ameddig ? itt van,de én ett?l szeretnék többet is,mert csakis vele csinálnám el?ször....Véleményetek micsoda,esetleg mondjátok meg h mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki.

Mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: Ismerem õt már kb 5-6 éve...és volt is egyszer köztünk valami 2 évvel ezelõtt, de nem tartott sokáig és most ujbol felhoztuk a mesét és azt mondtuk megprobálnánk mgegyszer...aztán jött a szüzesség is, és mint kiderült õ nem szüz már...volt egy egy és fél éves kapcsolata ami ezelõtt kb 2 honappal fejezõdött be miután lefeküdött a pasival és õ ott hagyta....és ezért nem vagyok nagyon biztos.
ha a csaj is szûz, akkor elõször hagyjátok még az orális szexet sztem... max. cseten kérdezd meg tõle, hogy mit szólna hozzá... szóval elõtte dumálj vele errõl, de ne ott és akkor hozakodj elõ vele... egyébként elég furcsa a kapcsolatotok, lehet, én vagyok lemaradva, és a mai fiatalság már másképp viszonyul a szexhez... de mi ez, hogy ismerkedsz egy lánnyal, csak cseten beszéltek, és azt mondja, hogy ha meglátogat, dugd meg? hol marad az ismerkedés, a szerelem, az érzések? mert ha azt tapasztalod, hogy te szereted õt, és komolyak a szándékaid, de ha õ ezt nem viszonozza, akkor hagyd õt a fenébe, hosszú távon ne gondolkozz vele... de azért mindenféleképpen dugd meg, ha meglátogat :D
A kérdező hozzászólása: 6 kerdezo köszi h eszembe juttattad...az baj lenne ha megkernem kicsi elojatekra?....termeszetesen viszonyoznam...baj lenne?
Dugd meg ahogy kell! De aztán jól [email protected] ám össze a száját!
A kérdező hozzászólása: Elirtam magam...mert nem állok rosszul a lányokkal* Jah és amugy szerintetek korán 15 évesen? Nekem azt mondták az 1. alkalmat szerelembõl, ésh hát ott tartok :D
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolo mondtam már neki de semmi értelems választ nemadott. 2. válaszolo.Hát szerintem összejön mert már régota beszélgetünk errõl, és az sem baj ha nem jön össze, mert állok rosszul a lányokkal, sõt nagyon is jol :D 3.még van idõm augusztusig megondolni az ügyet, de szerintem az lesz xD :D
ez komoly?:DDD aztán vágjad ám be rendesen annak a jánynak
ápold a kapcsolatot a csajjal, de nem tartom jó ötletnek, hogy csak rá várj. mi van akkor, ha nem jön össze a szex, akkor te hoppon maradsz és elpocsékoltál jó pár hónapot
Akkor esélyes, hogy veled is csak elmegy egy körre és jónapot... Szóval döntsd el, hogy egy normális kapcsolatban akarod elveszteni a szüzességed (szerelem, járás stb), vagy egy ilyen kalandban. Igazából ezzel a kalanddal sincs semmi baj, legalább tapasztaltabb leszel :) Ha ilyen a csaj, amilyennek leírtad, akkor nem is érdemes hosszú távon gondolkodni vele, hanem bocsi, de "csak arra jó"... hát akkor használd ki :)

10 éve vagyunk együtt! Én szerintem minden kapcsolathoz 2 ember kell! Én hibás vagyok, nem tudok vigyázni a számra! Lehet abban is én vagyok a buta hogy, bármit is csinált az anyám akkor is előbb választanám őt mint a páromat! Mit tegyek?

Az anyukám miatt jutottam oda hogy bar listás lettem!ezt megbocsájtottam!A párom nem!Mindig "leirja"!És most hogy hugomnak meghalt a párja,és sok segítségre van szükségük meg kaptam a magamét!Azt mondta nem azért vásárlunk be hogy én mindent elhordjak nekik!PL:60 db tojást szoktam venni!(sokat sütök). tesoméknak adtam tojást ezért éppen tegnap még kellet venni!

Legjobb válasz: Ha a párod nem érzi a feltétlen ragaszkodásod (márpedig az anyukád minden ésszerûség nélküli támogatása azt jelenti) akkor ne várd, hogy javuljon a kapcsolatotok. Dönts végre a férjed mellett, és fogadd el az õ szavát. Érezni fogja a változást, és kedvesebb lesz. Az éles nyelv pedig sért és vág. Egy férfi sem tûri sokáig, hogy kiosszák. Ha nagyon csendes ember, lehet, hogy magát emészti a meggondolatlanságod miatt. Ha kevésbé csendes, nem csodálkoznék, ha idõnként eljárna a keze a beszólásaid miatt. A 60 tojás pedig nagyon sok :)

Ha a párod nem érzi a feltétlen ragaszkodásod (márpedig az anyukád minden ésszerûség nélküli támogatása azt jelenti) akkor ne várd, hogy javuljon a kapcsolatotok. Dönts végre a férjed mellett, és fogadd el az õ szavát. Érezni fogja a változást, és kedvesebb lesz. Az éles nyelv pedig sért és vág. Egy férfi sem tûri sokáig, hogy kiosszák. Ha nagyon csendes ember, lehet, hogy magát emészti a meggondolatlanságod miatt. Ha kevésbé csendes, nem csodálkoznék, ha idõnként eljárna a keze a beszólásaid miatt. A 60 tojás pedig nagyon sok :)
Minek vagytok tíz éve együtt ha mindenképp anyádat véded? Védd azt akinek igaza van. Egy biztos, ha a párom a szülei mellett állna és az õ szavuk fontosabb lenne mint az enyém akkor már rég vége lenne a kapcsolatunknak. Nem hiszem hogy túl sok férfi él a világon aki ezt jó szemmel nézi.

Valaki tud abba segíteni hogy télen is csöpöghet gyanta a fenyőből? Vagy csak a nyári melegtől csöpög? Ott áll a kocsim alatta és én külföldön vagyok és aggódok.

Legjobb válasz: Ajja Richárd! Rossz hírem van! A gyanta sajnos ki tud csöpögni télen is a fenyõfa szárából. Ha külföldön vagy, akkor tudatom veled, hogy idehaza aránylag enyhe az idõ, fagypont körüli a hõmérséklet, vagyis arra nem nagyon számíthatsz, hogy esetleg megdermedne a gyanta. Sajnálom a járgányodat, de tudod, a remény hal meg utoljára. Hátha nem fog rácsöpögni semmi!

Ajja Richárd! Rossz hírem van! A gyanta sajnos ki tud csöpögni télen is a fenyõfa szárából. Ha külföldön vagy, akkor tudatom veled, hogy idehaza aránylag enyhe az idõ, fagypont körüli a hõmérséklet, vagyis arra nem nagyon számíthatsz, hogy esetleg megdermedne a gyanta. Sajnálom a járgányodat, de tudod, a remény hal meg utoljára. Hátha nem fog rácsöpögni semmi!
Fodrászhoz, nyelvtanárhoz?
Hova?
nekem a kérdésedbõl úgy tûnik egyedülálló vagy
Ha nem vagy bejegyzett élettársi kapcsolatba, így egyedülállóként hivatalos helyekre simán bejelentkezhetsz.
Amíg el nem kapnak és visszamenõleg nem kell visszafizetned. Komolyan ennyit ér havi 1000Ft, hogy hazugságban éltek?
Még hogy nincs már analfabetizmus... Az általános iskolát hogy sikerült elvégezned (ha sikerült egyáltalán)?

16L-vagyok. Ha egy medencébe ondó kerül és én abban a medencébe bele megyek akkor meg van az esély arra, hogy terhes leszek?

KOMOLY válaszokat lédszíves

Legjobb válasz: Én meg azt olvastam, hogy Pistikét elrabolták a földönkívüliek, átoperálták nõnek, és megtermékenyítették :s

Tuti hogy terhes leszel, szerintem ötös ikerekkel..nagy a valószínûsége...:O elmebeteg kérédés
utolsó vagyok, egy jó tanács, ne igyál bele a vízbe!!! :)
17:50 majdnem bepisiltem, annyira megnevettettél!!!!! Istenem!!! 16 évesen hogyan lehet ennyi eszed? NEM LEHETSZ ÍGY TERHES!
Ha a kis g3ci túléli a sok klórt meg egyéb vegyianyagot, akkor mindenképpen RAMBO legyen a gyerek neve. Lécci-lécci-lécci.:)
BáRány-12 Kár volt ezt írnod, mert a következõ kérdés ez lesz a napokban: "Azt olvastam valahol hogy a fertõtlenítõ szerek életképtelenné teszik a spermát, akkor ha spriccelek egy kis domestost a nunimban nem leszek terhes, ugye? Ugye nem?" :DDDDDD
Most komolyan kislány...csak, és csak, és kizárólag akkor lehetsz terhes, ha valakinek a hím tagja benned járt, és beléd lövelte a spermát (persze van elõválladék is, ezért kell védekezni!) meg talán nagyon kirívó esetben ha egy adag spermával az ujján valaki felnyúl, de így nem, lehetetlen képtelenség, olvass már egy kis biológiát.
Az elsõ válaszolóval értek egyet.
Én meg azt olvastam, hogy Pistikét elrabolták a földönkívüliek, átoperálták nõnek, és megtermékenyítették :s
De terhes lehetsz. Ne menj tóba meg tengerbe, mert a halak is abba élveznek!
Szerinted majd odaúsznak hozzád, be a bugyidba, onnan végig fel benned?
nahm hogy valami értelmes hozzászólás is legyen: nyugi nem lehetsz terhes, mivel a medencébe lévõ fertõtlenítõk stb, egybõl elpusztítja a spermákat, de ha netalántán ez kimarad, még akkor is képtelenség hogy a medencébe lévõ sperma eljusson a "célba"
Terhes leszel, meghalsz, kész, vége...
Sõt a hal is megd*ghat :D és akkor lesz sok fishman
Hát ha lenne egy olyan okos életképes sperma talán lehetséges de elég kicsi az esélye hogy éppen ott legyen egy egyébként sem hiszem hogy birják a klóros vizet mindentõl könnyen elpusztulnak
Egyszer olvastam, hogy egy 13 éves kiscsaj nyaralt Törökországban vagy hol az anyjával, és a szállodához tartozó medencében fürdött, aztán terhes lett. Aztán az anyja beperelte a szállodát, hogy a gyereke az ott levõ spermától lett terhes..:S
Istenem...de jót nevettem...:D:D Ha terhes leszel, pereld a medencét...:D:D:D
17:50 XD XD XD...ez a hozzászólás kifektetett, de magába foglalja a mai fiatalok tudatlanságát XD

15 éves vagyok és nemrég kaptam meg éjszakai fogszabályzómat. Én abban a hitben voltam hogy nappalit kapok, de végül éjszakai lett. Az orvos még a lenyomatnál azt mondta hogy 1 évig kell hordanom, de én ezt nem akarom elhinni. Lehetséges?

Elég alacsony vagyok, és "fejletlenebb" is a koromhoz képest, viszont azt hiszem elég furcsán állnak. Az egyik szemfogam elferdült és mögötte van egy másik fog, viszont ezek mellet nincs fogam, mert az (tévedés) miatt ki lett húzva. Tényleg helyrehozza az éjszakai fogszabályzó egy év alatt? És úgy hogy az a hátul lév? fog el?rejön oda ahol most nincsen fogam?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Nekem is éjszakai fogszabályzóm volt és elég sokáig kellett használni. Ez attól is függ, mennyire állnak el a fogak. Többször vissza kellett menni a dokihoz és akkor állított rajta. Eleinte kicsit rossz volt, mert ugye jobban szorította, nyomta a fogat a "helyére". De ki lehet bírni és megéri

Igen, lehetséges. Nekem is éjszakai fogszabályzóm volt és elég sokáig kellett használni. Ez attól is függ, mennyire állnak el a fogak. Többször vissza kellett menni a dokihoz és akkor állított rajta. Eleinte kicsit rossz volt, mert ugye jobban szorította, nyomta a fogat a "helyére". De ki lehet bírni és megéri
Örülj neki, hogy megúsztad éjszakaival! A ragasztott van akinek 2 évig is fent van! Nekem 10 hónapig volt, és alig vártam hogy leszedjék. Utána még 1, 5 évig kellett estit hordanom, hogy végleges maradjon az eredmény
Remélem elég lesz, bár az én gyerekeimnek 2 évig volt éjszakai, aztán a végére még rosszabb lett.Iskolafogászaton kezelték. 2 év után elvittem magánorvoshoz, bizony majdnem 2 évig volt fenn az alsó és a felsõ éjjel-nappali, jó sokba is került, de csodálatos lett a fogsoruk. Bár torlódás miatt ki is kellett húzni felül 1-1 fogat, de megérte. Lehet, hogy neked csak minimális szabályozás szükséges, akkor lehet, hogy elég lesz az éjszakai is.
Nekem is éjszakai volt gyerek koromban és nem panaszkodom az eredmény miatt! Szép lett! Hasznos! Jobb mint a nappali, azt ne kívánd! Szóval ez így jó és megbízható!
Az én lányomnak is éjszakai fogszabályzója van, de már 1, 5 éve.
Nekem 2 is volt, semmire nem való. Ha felteszik a nappalit, hamar megszokot, meg is szeretheted! Fõleg ha porcelán :) Nekem is az van, és kb. 3 hét múlva leszedik, másfél év után kb. :) Eddig sem volt vészes a fogam, az elsõ kettõ kicsit elõre állt, és mostmár nagyon szépek... :)

A barátom és én szüzek vagyunk. Már próbáltuk félig meddig sikerült is csak nekem fájt és abba hagytuk. Én gumival akarom és hát ő ebbe belemegy, de mikorra hozom és teszem fel kezd ugymond "nem kemény lenni" Miért történik ez velem?

..Lehet ez az idegességt?l?:S..vasárnap mondta h még hanyagoljuk kicsit..

Legjobb válasz: Igen, izgultok, de hát mit vársz tõle? Neki is az elsõ! Majd sikerül egyszer, nem kell idegeskedni, több tíz milliárd embernek sikerült már a történelem folyamán. Esetleg, ha lankad, segíthetsz neki a száddal/kezeddel.

Igen, izgultok, de hát mit vársz tõle? Neki is az elsõ! Majd sikerül egyszer, nem kell idegeskedni, több tíz milliárd embernek sikerült már a történelem folyamán. Esetleg, ha lankad, segíthetsz neki a száddal/kezeddel.
Lehet, hogy csak furcsa neki a gumi.Talán próbálja meg magának felhelyezni, valószínûleg jobban ismeri a testét mint te
Esetleg megpróbálhatja a gumibénázást úgy megoldani, hogy rászán pár száz forintot, vesz egy garnitúra gumit, aztán magányában, önkielégítésnél megtanulhatja fölhúzni magának. Akkor nem kell tartania attól, hogy te is látod, ha nem sikerül az elsõ egy-kettõ.
Attól valszeg csak rosszabb lesz, ha magának próbálja (nálunk így volt). Jobb ha te csinálod, de nem mindegy, hogyan. Biztos, hogy izgul, és legalább amíg a gumi részen túl juttok, neked kell irányítani a dolgot, mert ha még ezen is õ parázik, akkor megtörténik, amit írtál. Tapasztalat: Amikor tervezed, bontsd ki, készítsd az ágy mellé, izgasd jól fel, és amikor nagyon jól elvagytok, és nem számít rá, húzd fel neki! Utána lassítsatok a tempón, ha nyugodt, nem fog lelankadni, kezdjen el õ kényeztetni téged, izgasson jól fel, és készen is álltok. A bénázás az óvszerrel, és a bénázás a szexxel túl sok egyszerre, persze, hogy ideges lesz. Válaszd külön a 2õt, amennyire lehet.
Ez érdekes.. mikor én voltam a párommal(mi is mindketten szüzek)hát nem lankadt neki egy percig semxD, de már én is sok helyen hallottam hogy a tulzott idegességtõl lehet, mennyi ideje jártok?Szerintem még nem pettingeltetek eleget hogy el tudjátok magatokat teljesen engedni.. hajrá:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...hát én látom rajta h ideges de akkor megpróbálom majd h ne legyen az.:) ..nagyon szeretem õt
Próbáld meg minél kevésbé feszülté tenni a légkört, egyértelmû hogy az idegességtõl, megesik ez másokkal is nemkell pánikba esni. lazuljatok el, félhomály, zene, esetleg meginni elõtte egy kis pezsgõt vagy bort, sört hogy az is oldja a hangulatot...persze lehet már csak én látom mindenben az alkoholt:) sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!