Találatok a következő kifejezésre: Én 4hete a (4 db)

Én 4hete csinálom a 90naposat és csak 1.5kilót fogytam, de előtte 10napos diétát csináltam amitől lement 5kiló! Ennek köze van abban h nem fogyok?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ha te 10 napos diéta alatt 5 kilót fogytál le már nem jó... Az ideális fogyás heti 0,7kg- 1 kg-ig terjed mégegyszer mondom heti... Ha most elkezdenél összevissza enni ennyi idõ alatt vissza is szednéd... Emellett a diétát nem lehet behatárolni, hogy kilencven nap addig kell csinálni míg elégedett nem vagy magaddal. Ha hosszasan fenáll ez a nagyon lassú fogyás akkor vagy a diéta rossz vagy stagnálsz. De a stagnálás 2-3 hétnél nem szokott tovább tartani.

Szia! Elõször is ha te 10 napos diéta alatt 5 kilót fogytál le már nem jó... Az ideális fogyás heti 0, 7kg- 1 kg-ig terjed mégegyszer mondom heti... Ha most elkezdenél összevissza enni ennyi idõ alatt vissza is szednéd... Emellett a diétát nem lehet behatárolni, hogy kilencven nap addig kell csinálni míg elégedett nem vagy magaddal. Ha hosszasan fenáll ez a nagyon lassú fogyás akkor vagy a diéta rossz vagy stagnálsz. De a stagnálás 2-3 hétnél nem szokott tovább tartani.

Utolsó menzesztõl számított 28. napon: HCG: 271 (4hét+0nap), 2nap múlva HCG: 627 (4hét+2nap), és a progeszteron: 341! A családban gyakori az iker, én is az vagyok! Lehet, hogy ikereket várok? Ikres Anyukák, nálatok hogy volt?

A progeszteron szintem tehát már most, 4hetes terhesen 2x akkora, mint az 1.trimeszterben maghatározott referenciaérték. A laborban legalábbis ezt mondták, és javasolták a nõgyógyásszal való konzultációt. Sajnos, csak 2hét múlva tudok menni, addig viszont nagyon izgulok. A kisfiam, aki 35hétre született most múlt 13hónapos.

Legjobb válasz: A hcg értékbõl nem lehet vonatkoztatni ikrekre. Igaz, nekünk lombik volt. 4 hetesen 712 volt a hcg-m. Ikreket várunk. Az egyik ismerõsömnek 810 volt és egy baba volt

A hcg értékbõl nem lehet vonatkoztatni ikrekre. Igaz, nekünk lombik volt. 4 hetesen 712 volt a hcg-m. Ikreket várunk. Az egyik ismerõsömnek 810 volt és egy baba volt
igen, nem lehet még ebbõl következtetni, hogy egyke vagy nem:) Mindenesetre gratulálok, szépen növekszik, szép az érték. A progeszteron nekem is nagyobb volt már rögtön az elején. Ennek inkább örülj, gondot nem okoz, de majd biztos az orvosod is megnyugtat.
Nem akarlak elkeseríteni de nekem is ennyi volt a HCG szintem a negyedik héten. Sõt 4+5 nap már 2000 és mégsem várok ikreket :-)
igaz, nekem is lombik babám van, de 4+2 napon 1000 körül volt a hcg. Egy babánk lesz. Az egyik lánynak, akivel együtt voltunk, ugyanekkor 400 körüli volt, õ ikreket vár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát és senkit nem akarok megbántani, de hihetetlen hogy egyikõtök sem olvasta végig a kérdést vagy nem tudtok összetett mondatot értelmezni...A kérdés a magas HCG és progeszteron volt, az ikerterhesség vonatkozásában. Nem CSAK a HCGre kérdeztem rá, hisz az valóban széles tartományban mozoghat. A laborból valószínûleg nem véletlenül kaptam a javaslatot, hogy mielõbb konzultáljak orvossal! És a gyanú beigazolódott: ikerterhességet állapítottak meg a 6. héten. Gondoltam, megírom, hátha valaki még hasonlóan jár és jól jöhet az infó, hogy ilyen értékek mellett valószínû az ikerterhesség!
Elsõ vagyok. Nekem nem volt olyan magas a progeszteronom pedig lombikbabákat és ikreket várunk és napi 8 utrogestant használtam.

7+4hét ilyenkor van már szívhang? Olvastam, hogy volt akinek 6 hetesen már volt, én akkor voltam először uh-n nekem nem volt. Már most van szerintetek? Én úgy tudom, hogy a 8. hét körül van, ez mitől függ?

Legjobb válasz: Általában a 6. héttõl van, de az, hogy kinek mikor, függ attól is, hogy mikor fogant a baba. Én 7+2-n voltam, akkor már határozottan volt:)

Általában a 6. héttõl van, de az, hogy kinek mikor, függ attól is, hogy mikor fogant a baba. Én 7+2-n voltam, akkor már határozottan volt:)
Ebben a korban biztos, hogy lesz! Ne aggódj, hallani fogod! A 6-7. hétben már hallható!
Gratulálok :) én január 9-én megyek, akkor kezdem a 10. hetet. A 6+1en már látott a doki :) . Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Voltam uh-n, és nagyon jól látható volt, hogy mennyire ver, a mi kicsikénk szíve, azt mondta a doki, hogy 120-al ver a szíve, és az tök normális, és 2, 5cm.Annyira örülök, nagyon jó volt megint látni.Én Augusztus 14-re vagyok kiírva.Köszi a biztatást.
Én is netes kalkulátorral néztem: http://www.terheskalkulator.hu Nekem augusztus 12.
Én netes kalkulátorba néztem aug. 11. Mensi elsõ napját kell beírni. Mondjuk pont a lombik is úgy alakult, ahogy 28 napos ciklus esetén sima fogamzás.
A kérdező hozzászólása: 7+4 mikorra vagytok kiírva?????Kíváncsi vagyok, mert nekem Anyukám nem azt számolta ki mint az orvos.Az orvosok egyformán számolnak, derítsünk rá fényt.Köszi
Szia Nekem 6+1-en volt. Én is 7+4 vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg is nyugodtam.Holnap délelõtt megyek, ha hazaértem írok, hogy mi volt.Gratulálok Nektek.
Biztos, hogy lesz! :) Mikor mész uh-ra?
szia nekem 6 hetesen volt....
Szerintem is lesz már! Én 7+5 hetesen megyek újra, remélem nagyon, hogy most már hallani fogom! (volt két vetélésem, náluk nem hallottam egyáltalán, korai volt) 5+5 hetesen voltam dokinál, akkor a szívcsõ pulzálását látta. Én nem, de õ a monitoron szabad szemmel is látta.
Én is 7+4 vagyok. Múlt kedden volt 2 szívhang:) Lombikos vagyok.
6+2 naposan voltam és pulzàlt a szivecske!holnap töltöm a 12 hetet!julius 15.-re vagyok kiirva a kalkulàtor szerint, de a doki szerint julius 10.


4hete volt egy vetélésem, gyógykaparáson voltam bár ennek nem tudom mennyi köze lehet a bajomhoz?

a petefészkeim fájtak most pedig két napja a jobb oldalam, leveg?vételkor szúró érzést érzek.6hetes vizsgálatra kell majd mennem, addig is ötleteket várok mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy peteérésed van.

Lehet, hogy peteérésed van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!