Találatok a következő kifejezésre: Én 30 kismama vagyok és (4 db)

Kismamik! Ti mikor mossátok ki a babacuccokat? Én 30 hetes vagyok és a jövőhéten állnék neki nem korai?

Legjobb válasz: Nem korai. Én is nagyban készülõdtem már ilyenkor. Úgyis lesz még ami az utolsó pillanatban jut az eszedbe.

Nem korai. Én is nagyban készülõdtem már ilyenkor. Úgyis lesz még ami az utolsó pillanatban jut az eszedbe.
Szia! Szerintem nem korai.Úgy sem 1 nap alatt végzel.Mire még ki vasalgatod õket...Én is ilyen tájban kezdtem el, és jól tettem, mert épp végeztem mindennel, be lett állítva a kiságy, össze készítettem a hazajövõs ruhát, addigra be is kellett feküdnöm.Ez volt a 34. héten. Nem szeretném másra hagyni ezt a feladatot. Ezért inkább legyek készen.Szép, könnyû szülést kívánok Nektek, és jó egészséget. Üdv. egy 3. babáját váró Kismami
Egyáltalán nem korai! Nyugodtan rendezd el õket!
Szia, nem korai, sõt én javaslom is. Nekünk már minden megvan, már csak ki kell mosni a ruhácskákat. Mindig halogatom egyik hétrõl a másikra. Most 35 hetes vagyok, be van rendezve a babaszoba, de ruhát még egyet sem mostam, vasaltam ki. Ma tanulnom kell, holnap vizsgázok, meg szallagtûzõre megyünk, tegnap elõtt húzták a fogam, azelõtt napokban meg meghaltam a fogfájástól, élni nem volt kedvem, nem hogy mosni, jövõ héten rendbe raknak 7 fogamat, ezért nem valószínû, h. nekilátok, esetleg azután. És persze benne van a pakliban, h. be kell feküdnöm a kórházba.:S Akkor nem tudom, h. mit csinálok. Szóval ha nem akarsz úgy járni mint én, láss hozzá nyugodtan. Soha nem tudhatod, h. aztán miért nem tudnád megcsinálni. Én sem gondoltam volna, h. november végén még nem lesz meg az utolsó vizsgám, meg h. el kezd majd fájni a fogam. 35hkm

Én 30 hetes kismama vagyok és a babám mág nem fordult le! Még lefordulhat vagy már ne reménykedjek benne?

Hol lehet nyomon követni a babák fejl?dését, hogy a hétnek megfelel?en fejl?dnek-e?

Legjobb válasz: Az origó,babázóban,vagy a babaneten, de a www.timmermann.hu oldalon is meg tudod nézni,de ne ijedj meg,ha neked nem ugyanaz mint ott,tudod ezek egyénileg eltérõek lehetnek.Megfordulhat még simán a babád, ne félj.

Az origó, babázóban, vagy a babaneten, de a http://www.timmermann.hu oldalon is meg tudod nézni, de ne ijedj meg, ha neked nem ugyanaz mint ott, tudod ezek egyénileg eltérõek lehetnek.Megfordulhat még simán a babád, ne félj.
Tényleg nem kell félni nekem a 37. héten fordult be a babám.
persze, hogy lefordulhat! Ne aggódjj!
Elvileg a 32hét körül fordulnak be, nem tudom miért aggódsz , mert még simán befordulhat.Ha betöltöd a 37hetet akkor már kisebb az esély jóval, de még ekkor is megfordulhat...egy 39hetes farfekvéses kismama
A kérdező hozzászólása: Azért aggódom, mert az orvosom azt mondta, hogy már nem sok esély van rá, hogy lefordul! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nem rúghat ki..
Bocsi elsõ de július 8-a van. :D Kérdezõ: Én úgy tudom nem rúghatnak ki, csak jelentsd be, hogy miért vagy táppénzen.
bocs, de ma julius 3.a van.
mielõtt táppénre mész be kell jelentened hogy terhes vagy, akkor nem rúghatnak ki: A felmondási védelem továbbra is jár Az új Mt. a jelenleg hatályos törvényt némileg módosítva kimondja, hogy a munkáltató felmondással nem szüntetheti meg a munkaviszonyt a várandósság, a szülési szabadság, a gyermek gondozása céljából igénybe vett fizetés nélküli szabadság, a tényleges önkéntes tartalékos katonai szolgálatteljesítés, valamint a nõ jogszabály szerinti, az emberi reprodukciós eljárással összefüggõ kezelésé alatt (de legfeljebb ennek megkezdésétõl számított hat hónapig). http://www.profession.hu/cikk_munkajog/20120213/jobb-lesz-a-..


30 hetes kismamák ti ugyanúgy érzitek a magzat mozgást mint egy hónapja, vagy másképp vagy kevesebbet mert én nem nagyon érzem inkább csak keményedéseket, hogy kidugja valamelyik részét és ti?

a doki azt mondta ne aggódjak mert vannak babák akik nagyon keveset mozognak . Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Nekem pont ilyenkor ezekben a hetekben mozgott legtöbbet a baba.

Nekem pont ilyenkor ezekben a hetekben mozgott legtöbbet a baba.
Nekem is pörög a leánykám, elég kellemetlen tud lenni néha. Bár Õ végig ilyen volt, már azon gondolkodtam, hogy egy szaltóval fog megszületni;)
Most a 29. hétben vagyok és sokat mocorog a baba.Egyre többet és erõsebben. Mikor napközben mozgásban vagyok kevésbé virgonckodik, fõleg reggel-este, mikor fekszem az ágyban, vagy ha délután pihenek, üldögélek, akkor érzem jobban.
Szia!En 30 hetes multam de nekem is a kisfiam inkabb csak nyomkodja magat.Hol itt hol ott dudorodik.:) Persze sokkal erosebben csinalja mint egy honapja kb es neha jol oldalba is rug.De inkabb ez a helyezkedes a jellemzo mostanaban.:) Sok sikert a finisben.:)
32 hetesek vagyunk. Az én kisfiam nagyon aktív. Másképp mocorog már, mint ezelõtt pár héttel, de egyáltalán nem kevesebbet, sõt! :) Nagyon sokszor nyomja ki valamijét, valamint mocorog is rendesen. Fõleg ha aludni szeretnék. :)
Szia, A fiam képes órákra síri csendben ellenni, amikor nem is biztos, hogy alszik, csak úgy van, néha meg olyan kabaré megy a pocakban, hogy ember legyen a talpán aki azt kibírja. Most alakítgatja a maga kis "napirendjét" ami nem esik egybe az én napirendemmel:D Ha azt érzi mindjárt alszok beindul, és amíg fel nem kelek mocorog, vagy rugdossa az ágyat, vagy nyomkodja ki magát, vagy focíííííí:) További jó Pocakosodást:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!