Találatok a következő kifejezésre: Én 30 férfi vagyok és (5 db)

Én 30 éves férfi vagyok és megismerkedtem egy 17 éves lánnyal! Engem nem zavar a korkülömbség de öt nagyon! Mit lehet tenni?

Elsö látásra azt mondtam magamnak hogy igen öt keresem pont ilyen lányt tudok elképzelni! Annyira tetszik a stilusa a habitusa mindene hogy számomra elsö látásra szerelem lett! A probléma az hogy én nagyon szeretném ezt a kapcsolatot de ö nem biztos magába és tart a véleménytöl a szüleitöl hogy ki mit szol hozzá! Igaz még csak egy hete ismerem de ez idö alatt mintah 1 éve ismerném! Egyik nap azt mondja nem érdekli ki mit gondol másik nap hogy ez igy nem fog müködni! Pedig mindennel meg van teljesen elégedve csak a kor zavarja nagyon! Hogy tunám meggyözni, hogy ne ezzel foglalkozzon hanem csak kettönkel hogy mennyire megértjük és közös hullámhosszon vagyunk! Nem is tudná elképzelni azt hogy mi ne találkozzunk ne bujjon hozzám ne beszélgessünk ne szeretgessük egymást! Neki ez már most hiányozna, bár igaz nem szerelmes még! Lehet az lenne már ha nem a korral foglalkozna! Segítsetek kérlek mit tegyek?

Legjobb válasz: AZ lenne a legjobb megoldás ha a szülei is tudnának róla. Elõször próbálj meg a szüleinél jó benyomást kelteni mondjátok nekik, hogy a lány végre megtalálta a hozzá illõ érett férfit stb. És ha õk elfogadnak akkor a többi ember véleménye már nem számít.

AZ lenne a legjobb megoldás ha a szülei is tudnának róla. Elõször próbálj meg a szüleinél jó benyomást kelteni mondjátok nekik, hogy a lány végre megtalálta a hozzá illõ érett férfit stb. És ha õk elfogadnak akkor a többi ember véleménye már nem számít.
ezzel en is egyet ertek , mert ha a szulei melletetek allnak akor az egeszen mas
Na és ha bejön nekik?! Én ismerek ilyen párokat! Meg kell próbálni. Ha nem jön össze, az nem biztos, hogy a korkülönbség miatt van!
Nem szeretnék ünneprontó lenni de...egy 30 éves férfi nem családra vágyik és gyermekekre? Tudom hogy mondják hogy a kor nem számít meg minden...Ok hogy szerelmes vagy belé ....de szerinted miért zavarja õt a korkülönbség?.mert még fiatal(gyerek) és ez így ennyi idõsen még nem normális..belegondol hogy neki miért nem lehet ez így...biztos õ is szeret téged ebben a korban még nem hiszem hogy felkészültnek érzi magát erre...késõbb már ugye más lenne a dolog ha õ mondjuk 25 te meg 38(kicsit elfogadhatóbb)de ebben a korban még ez a korkülönbség is sok.. én is 17 vagyok és kérlek ne érts félre nem kioktatni akarlak csak a véleményemet mondom :D 14 voltam mikor megismerkedtem az akkor 20 éves barátommal ..a baráti köröm állandóan azt hajtogatta hogy ki akar használni stb. ..mégis már 3 éve vagyok vele együtt :) Ezzel azt szerettem volna mondani hogy 14 éves koromban ez a korkülönbség sok volt de mára már nem tûnik annak... remélem azért valamennyire érthetõ voltam :D
Beszéljetek a szülõkkel. Ha nem szeretnék, hogy a 17 éves lányuk egy 30 éves férfivel párkapcsolatban éljen, akkor hagyjátok az egészet, mert csak még erõsebb lesz a korkülönbség zavaró oka. Ha még nem szerelmes, teljesen felesleges erõltetni, csak szép lassan, különben hamar kiszeret belõled. És a szerelem az nem attól függ, hogy foglalkozik-e a korral. Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha szeretne, már most nem foglalkozna a korral... :S De ez nem azt jelenti, hogy még nem szerethet beléd.
ennek a lánynak nem egy 30 éves FÉRFIRA van szüksége!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó választ adott nekem kivétel nélkül mindenki! Kezd összeállni a kép bennem, hogy mit is tegyek! De a legjobb az lesz ha hagyom kibontakozni a dolgot! Sajnos idöt kell adni ennek, ami számomra egy nehéz idöszak lesz de ha adom önnmagam és öszinte és tisztán józanon gondolkozok akkor még az is lehet hogy nem kell elkeserednem még akkor se ha nem jönne össze! Legalább ha rövid idöre is de boldog lehetek! Az idö mindent meg fog oldani! Mindenki tényleg jó tanácsokat adott! Most már csak rajtam múlik hogyan játszom ki a lapjaimat!
Én is ennyi idõs vagyok és rajondok a 30-asokért.Ha találnnék egy olyan 30-ast aki hozzám illik és imádjuk egymást akkor belevágnék simán nem érdekelne senki véleménye.Ha nagyon szerelmes lenne akkor nem kételkedne...
Népek betegek vagytok, kapjatok már az agyatokhoz. Az rendben van, hogy szóljatok a szülõknek, de szerintetek mit fognak mondani, jól van lányom légy boldog ? Lehetséges, de nem túl valószínû. Azért 13 év az nem elhanyagolható tényezõ. Ha össze is jöttök, hosszútávra, kétséges. Te 30 vagy már láttál 1-2 dolgot gondolom, de 17 lány nem tudja , hogy mit szeretne, te magad is írtad, hogy bizonytalan. kapcsolatot meg bizonytalanságra szerintem szívás építeni. Am ha valakit megsértettem bocsesz. Szerintem az ideális korkülönbség max 5-6 év. gondolj bele, ha neked lesz 17 éves lányod, és beáálít egy 30-as csákóval, te mit tennél? Kösz, hogy meghallgattatok , nekem kb ennyi a véleményem. PEACE

Van egy Férfi 20 30 éves körül van és nekem bejön de én 15 vagyok és szemezget velem ez nem gáz? De tetszik is a hapsi mert izmos kék szemű de nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!

Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!
Most 20 vagy 30 éves? Nem mindegy. De egyébként igen, gáz!
Elõször ezt akartam tanácsolni, csak gondoltam neked ciki lenne esetleg...de az a legjobb megoldás, ha szólsz a szüleidnek, minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: Hát jó megpróbálok úgy ülni de már amúgy próbáltam de akkor meg mellém állt! :( lehet inkább szólok a szüleimnek!:(
Én a helyedben szólnék a srácnak akivel dumálni szoktam, hogy menjünk-jöjjünk együtt, a pasit meg felejtsd el és ülj úgy, hogy ne lásson!!!
A kérdező hozzászólása: Minden reggel a buszon van kivéve ha nem megy dolgozni gondolom.Igen suliba megyek.Hát vannak ott lányok a suliból de nem barátkoznak velem nagyon ugyhogy nem nagyon szoktam beszélgetni velük de van egy fiú azzal NÉH szoktam csak reggel beszélni de akk a buszon végig melletem van .Hát olyan megkívántalak szexis nézés ez mert már volt egy barátom még alsóban na jó tudom alsóban de megtudom külömböztetni ezt a nézést tehát olyan nézés hogy nem akar tõlem semmit de néz mintha tetszenék neki de mondom idõsebbnek nézek ki lehet ezért kb 19 évesnek nézek ki szal.. :=/
Ha nem pedomaci, akkor úgyis tojni fog rád. Ha meg az, akkor...
És minden alkalommal együtt buszoztok vagy csak néha összefuttok? Suliba mész ilyenkor? Egyedül? Ha egyedül mész, akkor jobb lenne valakihez csapódni, osztálytársakhoz pl. és együtt menni. Ha csak néha összefutsz vele, akkor nem kell agyonaggódni szerintem, biztos véletlen. Egyébként mégis hogyan néz? Ne viszonozd a szemezést!
A kérdező hozzászólása: a buszon az ilyen forgó részénél áll én meg ugye elõtte vannak ülõhelyek ott ülök.
Hát de, az elég gáz! Pontosan hol szoktál találkozni vele?
A kérdező hozzászólása: Akkor kerülöm de az a fura ide sem jön szerencsére csak szemébõl látom hogy figyel de semmi csak figyel de nem kéne szólnom valakinek hátha elfajul a dolog ha pl megfigyeli hol lakok vagy valakit elküld az már gondolom gáz. nem? :(
Maradjon a szemezés, még fiatal vagy egy idõsebb palihoz.Sajnos nem csak beszélgetni szeretne ez a korosztály.
A kérdező hozzászólása: De azt érzem hogy bejövök neki mert én mondjuk többnek nézek ki a koromnál lehet azt hiszi középsulis vagyok már de mindegy csak mintha akarna valamit.....:/
:D kiröhögne, ne is menj oda.
A kérdező hozzászólása: inkább 28 éves majdnem 30 a KINÉZET ALAPJÁN MERT NEM MEGYEK ODA HOZZÁ.
A kérdező hozzászólása: Akkor szólok nekik. Köszönöm akik kommenteltek!

én 20 éves lány vagyok és a munkahelyemen tetszik nagyon egy férfi csak az a baj hogy ő 42 éves. De olyan jól tartja magát hogy 30 nak se néz ki. mit csináljak?

mit tegyek? nagyon sok a korkülömbség!

Legjobb válasz: Ha nõs akkor elfelejteném.Ha nem akkor egy próbát megér.De a nem vagyunk jól a feleségemmel,éppen válunk dumát sem hinném el!

Ha nõs akkor elfelejteném.Ha nem akkor egy próbát megér.De a nem vagyunk jól a feleségemmel, éppen válunk dumát sem hinném el!
házinyúlra nem lövünk (csak ha támad). ne keverd a magánéleted a munkahelyivel, mert annak sosincs jó vége.
semmit, felejtsd el Sok igen.
Ne törõdj a korral, az csak egy nyamvadt szám, ha kell neked akkor hajrá, szerezd meg, ha télleg jó pasi akkor becsüld meg mert nagyon ritka aki manapság add magár, még az én korosztályom is katasztrófa mind a nõk mind a pasik. Cserkészd be, rittyentsd ki magad legyél csinos, bombanõ, mi tetszik neki, tudd meg. Sok sikert nektek. 22f
nõs? Ha nem, akkor ne érdekeljen a kora..Nem azt mondom h.holnap menj hozzá, de attól még érezhetitek jól magatokat együtt.Ha õt is érdekled...
anyádék is örülnek majd neki...
keress mást... elõtted az élet, õ meg már félúton van.... keress olyat, akivel sokáig együtt lehetsz
A kérdező hozzászólása: tudom hogy apám is lehetne de õ is néz és én ki akarok vele kezdeni kívánom szexuálisan is ami ilyen velem még nem volt.
sztem ha nem nõs hajts rá.
apád is lehetne
"különbség". Ma is tanultál újat, szívesen.


Köztudott, hogy a tini lányok felszínesk és csak a jó pasikkal járnak, viszont a huszonéves lányok meg férfit keresnek, én meg sajnos kisfiú vagyok, hogyan legyen így barátnőm, szerintetek próbálkozzak 30-40-es nőknél, akik nem igazán vonzanak?

Az a f? probléma, hogy testileg a fiatalabb lányok vonzanak, f?leg a 14-16 év körüliek, de inkább lennék gerontofil, ha tudnám, hogy egy érettebb hölgy tudna ?szintén szeretni a küls?m ellenére is.

Legjobb válasz: Az elsõ szó szerintem egy kicsit durva, nem minden tinilány a külsõre hajt, én sem azt nézem szóval nem kéne általánosítani... L/16

Az elsõ szó szerintem egy kicsit durva, nem minden tinilány a külsõre hajt, én sem azt nézem szóval nem kéne általánosítani... L/16
Ha még kisfiú vagy tuti, hogy épeszû 30-40-es nõk nem kezdenének ki veled, már bocs... :-) Elõször várd ki, amíg már nem leszel "kisfiú" és aztán csajozzál. ;-)
A kérdező hozzászólása: Jaj, de álszent vagy, elsõ! Nincs értelme egy anonim oldalon hazudni. :)
Most nekem is azt fogod mondani h hazudok... De azért megírom akit akarok, mert ez az igazság: Az én barátom sem az, akire ránéznek és azt mondjáo, milyen jó pasi! Nem ronda, az igaz, és sportos is. De nem azt néztem elsõdlegesen ahogy kinéz, hanem azt, hogy mennyire kedves volt... Úgyhogy ne általánosíts! 17/L
A kérdező hozzászólása: Aha, sportos. :P Szóval vagy kigyúrt állat legyek vagy jóképû, na de, ha egyik sem vagyok, akkor legyen pénzem és majd tapadnak a lányok. :D Ugyan-ugyan, te sem azért szerettél bele, mert kedves veled, tudod én mindenkivel kedves vagyok mégsem szeretett még egy lán sem belém, na vajon miért is?! Egyszerû: ronda vagyok és testre sem egy benga állat, ilyen ez. A külsõ az elsõdleges minden lánynak. :D
Ehhez egy dolgot fûznék hozzá: ha nem hiszed el amit írok, minek kérdezed? Ja, és annyira nincs kigyúrva, a karja nem igazán, a hasán a kockák meg csak akkor látszanak ha befeszíti. És azokat sem az elsõ randin láttam...
hogy mit is tegyél??? mondjuk nézz körül a saját korosztályodban.
tök mindegy, ki hány éves, ne mássz bele egy kapcsolatba nagy az esély, h csak arra kellenél neki ha lesz annyi vér a pucájában, hogy tiszta helyzetet teremt, akkor elkezdhetsz nyomulni
Szerintem ne menj bele ilyesmibe. En ilyen helyzetbe vagyok, nos ferfival vagyok 2 honapja szerelmesek vagyunk egymasba es semmi eselyunk nincs hogy egyutt legyunk rendesen. ne menj bele ha nem akarsz fajdalmat magadnak, beleszeretsz es o ugyse fog teged valasztani az BIZTOS. Nem miattad, a krkulombseg miatt leginkabb
Ha úgy néz rád, akkor PedoBear...Sux
Felejtõs a dolog. Mit akarsz, hisz van barátnõje?Szemei meg arra vannak, hogy nézzen velük. Ne kavarodjál bele ilyen kapcsiba. L19
rajongás, kinövöd... am a felnõtt pasik többésége minden fiatal lányt megnéz, de az nem azt jelenti h akar is valamit....
Hívd meg egy sütire, hátha ketten sikerül kisütni valamit.
Félre is értheted a dolgot, lehet, hogy többet képzelsz bele, mint kéne, és ez itt a baj.Egyáltalán, biztos vagy Te benne, hogy tényleg nõként néz rád?S ha igen, akkor tényleg akarna valamit Tõled?Ez az, ami nem biztos, egyáltalán nem.A másik meg az, hogy vajon miért van másik nõvel, miért jár mással, ha tényleg Téged néz folyton?Hmm?Szerintem felejtõs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!