Találatok a következő kifejezésre: Én 26 srác vagyok, (7 db)

hát én nem tenném :S
Én se tenném. Sõt, szakítanék. Ki tudja, hogy egy év múlva nem lesz e szerelmes valamelyikõtök valaki másba, és élhet boldogan valakivel. Sokkal rosszabb, ha összeházasodtok, gyerekek születnek, aztán mikor 5-6 évesek a gyerekek, akkor valamelyikõtökre rátalál a szerelem és elváltok... Sajnos rengeteg ilyet látok a környezetemben, akik korán / kevés együttlét után összeházasodtak, jött a gyerek, aztán a csaj már 2 gyerekkel 2 különbözõ apától 35 évesen megtalálta élete nagy szerelmét... és az egészet a gyerekek szívják meg... ne maradjatok együtt a szex miatt, inkább keressétek meg a nagy Õ-t!
ez amúgy egy érdekes kérdés :D egy kapcsolathoz elengedhetetlen hosszú távon a jó és tökéletes szex, ha az nem jó és nem mûködik , akkor félrelépés lesz belõle ! én azt nem hiszem, hogy nincsenek érzelmek egymás iránt, ha nem is szerelem , de szeretet és tisztelet biztosan ! Nem vagyok benne biztos, hogy ha szerelem lángol és pocsék a szex , a házasság/ kapcsolat örökké tart !!! egy házasságban is idõvel a szerelem szeretetté, tiszteletté alakul ! Nem tudom, nehéz eldönteni, de ha minden más is klappol a szexen kívûl ...
ha azt írtad volna, hogy nincs szerelem, csak nagyon erõs szeretet, akkor azt mondanám igen, de így semmiképpen. a szenvedély még a szerelemnél is sokkal hamarabb elmúlik..

En egy 26 eves srac vagyok a baratnom 20 es ket evet voltunk eggyutt. De szaktitotunk, es egy honap elteltevel mar van valakije, de meg beszelunk talalkozgatunk, de aztmondja nem tudja eldonteni hogy mit akar? Mittegyek varjak ra? Varom a valaszokat.

Legjobb válasz: Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.

Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.
ne várj rá, felesleges. 29/N
2 év után 1 hónap alatt kerített pasit magának... és te még várni akarsz rá??? Szerintem nézesd meg magad :)
Ennyi ésszel persze hogy várj.
Szerintem, próbáld megbeszélni magaddal, hogy miért is érzel így, aztán pedig vele is. Ne egybõl a szakításról beszéljetek.
Csak egyszerûen, higgadtan mondd el neki, hogy mit érzel. Lehet, hogy már õ is szakítana... De ha nem, akkor is jobb minél hamarabb kimondani, tisztázni a dolgokat. Én egyszer elkövettem azt a hibát, hogy hónapokig halogattam a szakítást, és hidd el, késõbb csak egyre rosszabb lesz!

Én 26 éves srác vagyok, kicsit duci is, a péniszem alapból nagyon kicsi, kb. 6 cm, ha feláll akkor 13-14. Ez normális? Azt hallottam, a kövéreknek kicsi. És ha a kövér ember lefogy? Akkor még megnőhet?

Legjobb válasz: MIÉRT NEM BÍRJÁK A PASIK FELFOGNI, HOGY EGY NÕNEK A HÜVELYE ÁTLAGOSAN 10 CM??? NA EBBÕL VAJON MI KÖVETKEZIK FIÚK? Amúgymeg, ne parázz, átlagos péniszed van! És ha vastag,akkor meg végképp ne aggódj rajta !

nem hiszem, hogy a méret a lényeg.Ezt csak ti pasik magyarázzátok be egymásnak...Amúgy lehet hogy nem fog nõni ha lefogysz, de te nagyobbnak fogod látni, mert nem takarja ki a hasad.Azonkívül egészségesebb is leszel.Szóval nem árt a fogyókúra...
Jajj csajok!! Ha ennyiszer leírjátok hogy a vastagság a lényeg, ellepi a fórumot a következõ fajta kérdés: Ha a farkam 4, 5 cm vastag, az elég nagynak számít?? Amúgy meg ne a farkad mérete miatt fogyizz hanem mert úgy akarsz élni. Olyan testsúlyt állíts be magadnak, amivel jól érzed magad. Szerintem ha jól éreznéd magad a bõrödben, nem találnál ki ilyen dolgokat.
MIÉRT NEM BÍRJÁK A PASIK FELFOGNI, HOGY EGY NÕNEK A HÜVELYE ÁTLAGOSAN 10 CM??? NA EBBÕL VAJON MI KÖVETKEZIK FIÚK? Amúgymeg, ne parázz, átlagos péniszed van! És ha vastag, akkor meg végképp ne aggódj rajta !
Nem kicsi a meretet felallva szamoljak ugyis s 14 cm az atlagos
teljesen átlagos méretü a péniszed nem kell ettõl félni. amugy nem ez a fontos hanem az h mi van a farkad végén vagyis te!! a rendes vagy aranyos kedves akkor nem a péniszed méretét fogja nézni egy csaj!! és különben is a vastagság a lényegesebb
Igaza van az elõttem szólóknak, a péniszed egyáltalán nem túl kicsi. Az én páromnak is ekkora és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A szex minõsége nem a pénisz méretén múlik hanem a férfin aki használja:) Fogyókúrával amúgy sem tudsz növelni a méretén, tehát fogadd el az adottságaidat és a partnerednek sem lesz vele gondja:)
egyáltalán nem kicsi! kicsi akkor lenne ha állva lenne 6 centi. az átlag 15-16 tehát alág vagy az átlag alatt, kicsivel kisseb mint az átlag de nem kicsi! én is hallottam rola h a kövéreknek kissebb, de ez adottság genetikai dolog, hiába fogysz le nõni nem fog, de hidd el nem kis kell neki! mert ettõl egyáltalán nem leszel kevesebb! nem az számit hogy mekkora hanem hogy hogy tudod használni valaki 20 centivel sem tud egy nõt kielégiteni valaki 11 centivel is képes rá, és szeritned egy lány ha csak szexre vágyik akkor kit fog választani ha már tudja hogy az eyiknek kicsi de ügyes amásiknak nagy de béna? akkor is a kissebbet választja mert tudja hogy azzal a sráccal jó a szex nem pedig kinszenvedés. ha pedig egy lány nem a szexre hajt hanem szeret téged akkor nem fog sámitani neki hogy mekkora még ha állva lenne neked 6 centi õ akkor is szeretni fog ugy ahogy vagy. tehát fel a fejjel! ne parázz ezen! mert hidd el minden rendben van veled!
Sajnos tényleg nem fog nõni a fogyókúrától... Viszont a 13-14 centiméterest én erõs és jó átlagnak kategorizálnám, ha kellene....és remélem megnyugtat, ha elmondom, hogy a méret lényeges, de ez nem azt jelenti, hogy minden nõ a lószerszámért van oda. A lényeg hogy békülj ki a tested minden részletével, és legyél nagyon figyelmes a partnereddel. Egy magabiztos, gyengéd, és figyelmes pasinak senki sem tud ellenállni:-)))
Nincs köze a péniszméretnek ahhoz, hány kiló vagy. Ebbõl következik, hogy ha lefogysz, akkor sem lesz nagyobb. Amúgy az a 13-14cm izgalmi állapotban nem kicsi. Majdnem átlagosnak nevezhetõ.
Szerintem valóban kicsi a péniszed, de sajnos akkor sem lesz nagyobb, ha lefogysz.
én a helyedben ígyis-úgyis lefogynék, de ha lefogysz a körülötte lévõ zsír eltûnik szal nagyobb lesz
Hello. Most elmondok valamit. 23éves srác vagyok, önbizalomhiánnyal, 184cm, 106 kilóval. 19évesen 150kiló voltam, ugy hogy 15éves korom óta depressziós, zárkozott emberként éltem az életemet. 4év alatt fogytam 43kilót csak ugy, nem is fogyókúráztam, hanem cask ugy lement. nekem akkor is, most is 16centi volt a cerka, de nem is érdekel sem ez, sem az hogy ekkora vagyok, régebben utáltam, magamat emiatt, de ma már én dagadtozom le saját magamat akár isegenek elõtt is, és szánalmas, ha a duci szót használod. Amióta odaálltam a tükör elé és leoltottam magam, hogy dagadt vagyok, szembenéztem önmagammal, és sokkal jobb eltt. Nem érdekel, hogy "csak" 16 felállva, meg hogy 106kiló vagyok. helyre tettem magam, azóta nem foglalkozok a külsõségekkel, egyedül akkor zavar, ha csajozni kellene, de mivel tagbaszakadt parasztgyerek vagyok széles vállal, csipõvel viszonylag vastag csontokkal, nem is álmodom arról, hogy 80kiló leszek. Amióta helyretettem magam nem feszengek az utcán, emberek között, és konditerembe járok, próbálok egészségesen étkezni, élni, de nem másokért, hanem magamért. Ne fogyókúrázz, hanem életmódot változtass. Az meg hogy 14 centi... ha a barátnõdet egy szenvedélyes éjszakán minden apró porcikáját szenvedélyesen végigcsókolva, nyelveddel 2x is elélvezteted, utána már tuti nem fogja érdekelni a cerka mérete... :D mondom én ezt szüzen.
a barátnõdnek elég? akkormeg?
Szerintem pont jó a péniszed, nem kell ennél nagyobb. Különben a kövér fiúknak van egy nagy elõnyük: általában sokkal szebb, formásabb a lábuk, mint a sovány/ karcsú fiúknak. Szóval inkább ezt az elõnyödet hangsúlyozd: szerezz be nyárra néhány klassz rövidgatyót, aztán indulhat a csajozás. Sok sikert!
Amugy régeben én is duci voltam akkor 2 centivel volt kisebb mint most de csak azért mert a zsir lemet rola szoval jó ha fogy kicsit nem fog ártani !!!!!! (de nöni anatomiailag nem fog ez bisztos átlagosan 19-20 éves korig nõ )!!!!!!
Na...Kedves Z.:A duci szó nem azért van, mert nem lehet megmondani nekünk "duciknak" hogy kövérek vagyunk. Ha nem mert egy 40 kilós csajnak nem mondod hogy csontkollekció meg abortuszmaradék, akkor ránk se azt mondd hogy kövér meg hájas.Ha õ lehet karcsú, akkor én lehetek duci.Erre való a duci szó.Hiszen felesleges szavakkal "takargatni", mindenki tudja magáról, hogy milyen is valójában. :)
Nem kicsi...ez pont akkora, amit övig le lehet szopni...és még meg se fullad tõle a csaj...ne akarj nagyobbat, higyj nekem!:P Csajként csak tudom:)
Na figyelj! Nem kicsi, csak tudod, kövér vagy. A kövér embereknél pedig ott a zsír, ami eltakarja a dolgokat. Velem is ez volt. Olyan volt, mintha nõi nemiszervem lenn. Randa volt. Nem is tetszett. Nem is volt csaj aki nem nevette volna ki. Ettõl aztán idegesebb feszültebb lettem, és többet ettem és kövérebb lettem. De egyszer, úgy két éve, megelégeltem az egészet. DIétás étrend, sport, mozgás és lefogytam 23 kilót és voilá, bepótoltam mindent, ami addig kimaradt az életembõl. A másik pedig, hogy Te nem duci vagy. Azok a lányok a ducik, akik valójában kövérek, csak nem lehet megmondani nekik, mert vérig sértõdnek és jobb esetben nem kaparják ki a szemed vagy keserítik meg az életedet amiatt, hogy kövérnek nevezted õket. Erre való a duci szó. Te kövér vagy, vagy dagadt, vagy jobb esetben mackós. Úgyhogy ne aggódj. Csak szépen fogyj le, sportolj, étkezz rendszeresen, de ne sokat, ne nézz norbit, béresalekszandrát, vagy rubintrékát és a lényeg: Tudd, hogy sikerülni fog. Az egész agyban dõl el. Ha elhiszed, úgy is lesz! Most pedig menj és egyél egy almát! Sok sikert! Üdv.: Z
Ne legyél hülye. Nem kicsi, csak tudod, kövér vagy, mivel a pasiknál nincs olyan, hogy kicsit duci. A lányok ducik és molettek, a pasik kövérek, dagadtak, vagy jobb esetben mackósak, de ez is csak az igazság eléfedése. A farkad meg nem kicsi. Egyszerûen csak ott egy zsírpárna, ami lelóg oda és takarja. Velem is ez volt a helyzet. És 180 magas vagyok és 105 kilóról fogytam le 82-re. Több mint fél év alatt. Ne kérdezd hogyan. Durva 6 hónap volt. Világ életemben súlyosabb voltam a kelleténél, bár ennek fõként az általános iskolai menza volt az oka. A lényeg, hogy neked nem kicsi, hanem el van takarva. Ahogy nekem is el volt. Ilyenkor nem sajnálkozni, meg aggódni kell, hanem igenis lefogyni. Rendesen táplálkozni, mozogni és nem gondolni hülyeségeket. AZ egész dolog agyban dõl el. Ha arra gondolsz, hogy le fogsz tudni fogyni, akkor meg is lesz a hatása. Az utcán meg úgy menj végig, hogy közben arra gondolsz, hogy a környék legjobb pasija vagy és minden csaj téged akar. És elõbb útóbb így is lesz. Most menj és egyél egy almát! Sok sikert! Üdv.: Z
persze..fogysz10kilót nõ 10centit..

Nagyon tetszik egy 26 éves srác én meg elég fiatal vagyok. Mit csináljak?

15 éves vagyok.. Bár nem hiszem hogy változna bármi is .. Az is lehet hogy azt mondaná hogy ez aranyos vagy valami.. De nem hiszem hogy nagyom érdekelné..:dD
De lehetsz...
nyugi..kicsi az esélye mi a barátommal folyton igy csináljuk már több mint 2 éve..még nemvolt baj belõle...
Nem kizárt, de az esélye tényleg nem nagy. A megszakítás pont azért veszélyes, mert kimossa a bent ragadt spermiumokat, mivel õ közvetlenül elõtte élvezett el, így bõven maradhatott bent, amit a következõ aktus alatt képzõdött elõváladék szépen bejuttathatott. Minden esetre azért ne pánikolj, nem gondolom, hogy olyan szerencsétlen vagy, hogy már ennyibõl elsõ alkalomra gond legyen.
en 2 szer igy lettem terhes.
A megszakjtás nem védekezés. Igen, lehetsz bizony terhes, mert elég egy csepp ondó is, és abban milliónyi sperma van. Ha pláne uténa folytattátok és a mensid is késik, akkor valószínüleg terhes vagy.
26. ig még van 6 nap :)
A kérdező hozzászólása: tudom h 26.-ig van még 6nap.
mibõl gondolod, hogy mûködne?
18:51 Szívembõl szóltál.
Nagyon sok a korkülönbség ebben a korban még, amikor Te vagy 16, feltételezem, hogy tanulsz, õ meg dolgozik vagy esetleg szintén tanul, de nem középiskolában, gondolom. Nekem 16 évesen egy 23 éves udvarolt és bizony kijött a korkülönbség.Õ érettebb volt sokkal nálam, és ezt ki is nyilvánította gyakran, a késõbbiekben meg vissza is akart vele élni, azt hitte, hogy kis buta fruska vagyok.Én ezt idõben észrevettem és leléptem tõle.Azóta se bántam meg. Ha már a pasi mondja, hogy õt ZAVARJA ott az elég gáz.
Sajnálom, de a srácnak tökéletesen igaza van. Ebben a korban ez nem okés. Te még régen az iskolapadban ülsz, holott õ már felnõtt férfi, akinek korához megfelelõ nõ kell, már régen dolgozik gondolom, nem az anyjáék tartják el, hamarosan családot akar alapítani, mondjuk 4 év múlva, te akkor még 20 leszel, eszed ágában sem lesz a dolog. Na meg gondolj bele mit szólnának a szüleid. Teljesen jogosan lennének kiborulva, hogy ráakaszkodik egy felnõtt ember az õ kislányukra. Ne érts félre nem a 10 év a sok, hanem az a kor a baj, amiben a 10 év korkülönbség szerepel. Ha te 26 lennél õ pedig 36 akkor semmi baj nem lenne, de így õ felnõtt, te pedig gyerek. Remélem nem volt bántó a hozzászólásom, nem annak szántam.
10 év korkülönbség? ... ezzel nem lenne semmi baj ha mondjuk 32->42... de 16->26??? Még gyerek vagy !! Õ már felnõtt férfi!!!... azt ajánlom gondold meg ... nem hiszem hogy mûködne ez így =S... de megprobálhatjátok ha szeretnétek... és kül a szüleid?.. biztos örülnének neki?... én a helyedbe korombeli srácokat keresnék...
bocsi kicsit értelmetlenre sikeredett szóval 12 év korkülönbség van, , , , ,
nálunk 12 és van és 4 éve müködik...de ez persze neked nem jelent biztosat!!!
meddig mûködött?
Én voltam együtt ugyanígy egy sráccal és mûködött. Még a szüzességem is megkapta, és ma is örömmel gondolok vissza rá. Azt üzenem neki, hogy ha valóban csak ez az egy akadály, akkor vágjatok bele!
Ez csak üres duma, nem a korkülönbség zavarja, egyszerûen csak nem szerelmes beléd. Csak ugye a pasiknak néha jól jön, ha van egy elérhetõ csaj, azért nem akar lekoppintani. Aki szerelmes, azt nem zavarja a korkülönbség.
"Ne légy olyan hülye ( már bocs ), mint a volt kollégám, aki 15 évesen esett teherbe egy nála akkor 10 évvel fiatalabb sráctól ( mit srác?férfi!), megtartotta a gyereket, se továbbtanulás, se iskola, se semmi. " Egy ötéves "férfitól"? :D
20:03 Jaj, köszi, hogy figyelmeztettél, elgépeltem. :) Szóval "nála 10 évvel idõsebb sráctól." :P
Nem akarlak elkeseriteni, de ha zavarja akorkülömbség, akkor szeret, de nem eléggé. Ha IGAZÁN szeretne, nem zavarná a korkülömbség, nem zavarná semmi. De ez csak az én véleményem, én ne zavarjalak azért meg! Sok sikert :)
Szerintem sem akadályozná a korkülönbség, ha szerelmes lenne. A puszilgatás nem bizonyíték, csak játszadozás.
Igazából nem a korkülönbség a kérdés itt. Ha nem mer "felvállalni" , fél attól, hogy mit gondolnak majd a barátai, szülei akkor nem szeret... így nincs értelme belekezdeni. Hatalmas áldozat egy ilyen kapcsolat. (fõleg ha nem teljes mértékben tökéletes) Nekem 12évvel idõsebb a barátom. Nem jön ki a korkülönbség majdnem 2éve. Nem ezen múlik a dolog. De szerintem ezt jól gondold át.
14 évesen összejöttem egy 22 éves sráccal. Még mindig együtt vagyunk és 23 éves vagyok. Nem lettem terhes, mindent ésszel kell csinálni.
Én és a barátom ugyanennyi idõsek voltunk (2éve) amikor egymásra találtunk. :) Azóta is együtt vagyunk, és szeretjük egymást.
Szerintem 16 évesen nem adhatod meg azt, ami egy 26 évesnek kell. Szerintem 16 évesen egy húsz éves srác is "öreg" (illetve függ attól mennyire komoly a srác mennyire a lány) nemhogy egy huszonhat éves....ugyan már... Mit adhatsz neki, amire neki szüksége lehet? Neked a legnagyobb gondod a suli, tanárok, barátnõk, osztálytársak neki meg, esetleg még egyetem, munka családalapítás...és még rengeteg dologról nem beszéltünk, pl. az intimebb dogok...szexualitás... Aztán Te még kiskorú vagy, a szüleidtõl függsz...ha elmentek valahova olyan mintha az apád lenne...ha ki az országból õ felel érted...szórakozóhelyre van ahova be se mehetsz...és még sorolhatnám...csak az említettek a legpitibb dolgok...vannak ennél súlyosabbak is...csak Te még ezt nem látod át...Ha van egy kicsi esze annak a férfinek nem Veled áll össze. Meg ha Neked is van eszed nem egy apapótlékot hanem egy barátot keresel:) bocs ha szigorú voltam, így gondolom...
A mostani 16 évesek már nem gyerekek sajnos több szexuális tapasztalatuk van, mint egy prostinak.Kérdezõ jól gondold meg lehet csak ideig óráig kellenél, nem hosszútávra...
Egy bizonyos témában esetleg mûködne, de hosszútávon nem. Ha tényleg nagyon összevalók vagytok, tud még 2 évet várni, amíg nagykorú leszel, és akkor már elhárulnak a törvényi akadályok. Az más kérdés, hogy a szüleid mit szólnak hozzá... Most még egy gyerek vagy, és ebben a korban 1-2 év is baromi sokat számít, nem hogy 10-15!
Ebben a verzióban valóban sok a 10 év. Te még tini vagy, õ pedig érett férfi.. Neki egy független nõre van szüksége, akinek az övéihez hasonló szükségletei vannak: lakás, esküvõ, gyerek. Neked ez még nem igazán aktuális.. Én 19 évesen jártam évekig egy nálam 7 évvel idõsebb pasival, ami már teljesen OK kapcsolat lenne, de még így is eltérõek voltak a céljaink. Én még élni akartam, õ pedig már megállapodni és családot alapítani. Az útjaink szétváltak..
19:03 Dettó mint az én kamaszkori kapcsolatom egy 26 évessel. Már gyereke volt egy élettársi kapcsolatából, de külön éltek, én még középiskolába jártam, 2 év volt az érettségiig, fél évig voltunk együtt, de már tukmálta a fejemet az õ magasröptû terveivel, akkoriban még bulizni jártam, elsõként ettõl az "életformától" akart eltántorítani, szülei is folyton effelé akartak terelgetni, s mivel látták, hogy velem rossz lóra tettek fel, értésemre adták idõvel, hogy õk mást képzeltek el a fiuknak, valami komolyabbat. Veled is elõfordulhat ez a szitu, ha nem is a legelején, ha a hapsi normális, szocializálódott gondokodású és Te akarsz még vmit kezdeni a késõbbiekben is az életeddel (lásd: tanulás, karrier építés), külön fog válni utatok, hiába szeretitek egymást.
Hiába rendes õ, azért akkor más lenne a véleményük, ha nem a haverod lenne, hanem az udvarlód. Én tényleg elhiszem, hogy rendes, de a kapcsolatotokban ez csak akkor érvényesülne, ha 10 évvel késõbb találkoztatok volna. Így ebben az esetben kivitelezhetetlen az eltérõ célok és életvitel miatt. Neki igénye lesz egy feleségre, aki fõz, rendben tartja a házat, akivel együtt tervezi meg az életét. Viszont ahhoz, hogy te ezt a szereped elvállald nem elég 16 életév.
A kérdező hozzászólása: Szüleimet nem zavarná mert ismerik elég jól és tudják hogy rendes. Igazából legbelül tudom én is hogy sok ebben a helyzetben a 10 év mármint hogy 16-26 de mikor együtt vagyunk nem foglalkozunk vele...õ is mondta hogy teljesen éretten gondolkodok és hogy nagyon jól érzi magát velem...Megbeszéltük már sokszor hogy csak barátok de sosem tartott 1 napnál tovább! Mindennap hív beszélünk szóval.
Ha õt zavarja a korkülönbség, akkor sajnos sehogy. Bár ettõl még valóban tudna mûködni, de ha a korkülönbség bármelyik félnek problémát jelent, akkor az a kapcsolat mûködésének komoly akadálya. :P Ha elfogadod a tanácsomat, ne csinálj semmit. Fõleg ne gyõzködd! Ugyanis minél inkább azt látja rajtad, hogy mennyire szeretnéd ezt a dolgot, õt annál jobban frusztrálni fogja, hogy nem biztos magában, és a végén inkább elmenekül. Ha viszont azt látja, hogy nem ragaszkodsz hozzá, akkor felülkerekedik a vonzalom, esetleg meg is ijed, hogy mi van, ha kiszeretsz belõle, és majd õ fog akarni veled lenni. ;) N31
A kérdező hozzászólása: Abból gondolom hogy mikor együtt vagyunk úgy viselkedik mintha egy pár lennénk..ölelget becézget puszilgat...Ezért nem értem az egészet.
Én 16 évesen beleszerettem egy 26 éves férfiba... Õ is belém szeretett. Szüleimnek nem tetszett, de mi kitartottunk. Azóta is boldogok vagyunk, nagyon szerelmesek, együtt képzeljük el az életünket. Soha életemben nem voltam még ilyen boldog. A kapcsolat ellen író hozzászólóknak is igaza van. Ez, ami velem és a párommal történt, sajnos csak egy kivétel. A férfi szándékán, viselkedésén lehet látni, hogy komolyan gondolja e, ÉS mindemellett vigyáz is e rád. Igen, lehet ciki, de sajnos még egy ideig anyuék megmondhatják mikorra legyél otthon.. és ha a párod szeret, akkor õ idõre haza is visz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!