Találatok a következő kifejezésre: Én 22 kismama vagyok és (5 db)

Vannak itt olyan kismamák akik Londonban élnek? (NW London) En 22 hetes vagyok és megismerkednék hasonlo koru kismamákkal. Mi Colindale-ben lakunk. Mindenkinek jo baba várást!

Legjobb válasz: Szia! Igaz en Hatfieldben elek (eszak-london) es mar 3 honapos a babom, de ha kerdesed van szivesen segitek. Nikcsi

Szia! Igaz en Hatfieldben elek (eszak-london) es mar 3 honapos a babom, de ha kerdesed van szivesen segitek. Nikcsi
Sziasztok, bocsi, hogy csatlakozok, de nekem a férjem van kinn és van két manócskánk és volt szó róla, hogy mi is mennénk, ot vállalnánk a 3. babát. Milyen az élet ott? Írnátok pár sort? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi!Néha biztos jol fog jönni!Jelenleg itthon vagyok de ha kérdésem lesz irok!!!!Ténleg köszi!!!
Szerintem ismerlek! :) Az elozo vagyok.
Én Hatfieldbe járok suliba....
A kérdező hozzászólása: Az elsö válaszolonak! Nem tudom lehet hogy már találkoztunk!Nem elképzelhetetlen!
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolonak! Én 7 éve élek kint.Ha tudsz valamennyire angolul szerintem könnyebb az élet!Ha terhes lennél kint ingyen van minden.A vényre irt gyogyszerek, fogászat, szülés, korházi vizsgálatok.Ha jol tudom van kint magyar ovoda, iskola is talán.De a gyerekek hamar beilleszkednek.Mivel kint nem dolgoztál pénzt ott sem kapnál többet mint itthon.De jobbaka a támogatások szerintem.Sok család lakik már kint.És ha ott születik a baba angol magyar állampolgár lesz.Ez neki segithet a késöbiekben.Hirtelen ennyi jutott eszembe.Ha van kérdésed irj privátba nyugodtan!
Ja, csak a gazdasági válság közepén nem biztos, hogy találna állást. Nem az van ma már Angliában, mint mikor én kijöttem több, mint 4 évvel ezelõtt.... Most is mennek a tüntetések a külföldi munkavállalók ellen. Amíg meg az ember nem rendelkezik 2éves folyamatos munkaviszonnyal, nem jár neki munkanélküli segély és társai. Max. child benefit-et lehet igényelni. Mondjuk érthetõ is, aki itt még nem fizetett adót, meg N.I.-t, az ne is kapjon ingyen semmit. És ez vonatkozik bármilyen országra.

Én 22 hetes kismama vagyok és elég vékony alkatú! Elég kicsik a melleim és eddig még a terhességem alatt nem nőttek semmit! Ez még változhat vagy már nem is fog nőni?

Ez befolyásolja azt, hogy tudok-e majd szoptatni vagy sem? Nagyon szeretném szoptatni majd a kisbabámat!

Legjobb válasz: Szia. Ne ijedj meg, eztán fog még nõni, mejd ha elkezdenek dolgozni a tejmirigyek, és elkezdõdik a tejtermelés. Biztosan fogsz tudni szoptatni, azt hallottam, hogy a kismellû kismamák jobban tudnak szoptatni. Boldog babavárást!13 hetes kismama

Szia. Ne ijedj meg, eztán fog még nõni, mejd ha elkezdenek dolgozni a tejmirigyek, és elkezdõdik a tejtermelés. Biztosan fogsz tudni szoptatni, azt hallottam, hogy a kismellû kismamák jobban tudnak szoptatni. Boldog babavárást!13 hetes kismama
Ne izgúlj, ez majd megváltozik, mikor a terhességed vége felé jársz.Nem mindenkinek nõ a melle nagyobbra a terhesség közepén!!Nem befolyásolja a szoptatást!Viszont a cicidet is kenegesd krémmel, mert nekem a hasamon nincsenek terhességi csíkok, de a melleim..borzasztóak és nekem szülés után 95 b-s melltaró kellet, amúgy 85 b-s a méretem.Hidd a tejecske csinál magának helyet!
Mindenkinek máskor és máshogy változik a teste. Lehet, hogy nõl még, de lehet, hogy nem. A melled mérete semmit nem befolyásol a szoptatással kapcsolatban. Sok kismellûnek rengeteg teje van, és sok nagymellûnek egyáltalán nincs. Ne félj, minden rendben, mindennek megvan az ideje:-) Ha lesz tejed, akkot tuti meg fog dagadni szülés után:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm még egyszer a válaszokat! Boldog babavárást minden kismamának!

22 hetes kismama vagyok, október 10. e óta táppénzen vagyok, 17. én megszűnt a munkaviszonyom, ha felvenne egy ismerősöm dolgozni és utána újra elmennék táppénzre ez lehetséges? Veszélyeztett terhes vagyok és nem tudok munkát vállalni. SEGÍTSETEK!

A munkaadóm még csak most fogja nekem kitölteni a foglalkoztatói igazolást a táppénzhez, még csak most fogok pénzt kapni október óta...

Legjobb válasz: Igen,csak ez a lehetséges!!!!!!

Igen, csak ez a lehetséges!!!!!!
De hogy szûnt meg a munkaviszonyod miközben terhes vagy?! Nekem az nem tiszta.
Biztos határozott idejû szerzõdése volt. De figyelj oda, mert állítólag nagyon szûrik és keményen büntetik is az ilyen dolgokat. Elég feltûnõ szerintem. Fõleg, hogy eddig is táppénzen voltál, aztán meg felvesz vki és ismét táppénzre jössz. Szerintem necces. Munkanélkülire nem vagy jogosult?
A kérdező hozzászólása: Úgy szûnt meg a munkaviszonyom, hogy megszûnt a cég, akinél dolgoztam. Nincs meg az egy évem... és ha most felvenne valaki akkor megvan az egy évem és akkor tgyás is járna meg gyed is... Mit tegyek? Kérjek meg valakit? Ha valakit megkérek van valami kötelezettsége?
Fizetnie kell utánad a járulékokat, nem kevés...
Ezzel keress meg egy ingyenes jogi szolgáltatót, mert ez bonyolult. Ha elmentél álláskeresési támogatásra, vagy bejelentkeztél a munkanélkülibe akkor még cinkesebb a helyzet. De az, hogy nem a te hibádból történt a felmondás az csak javít a helyzeten.
Én is veszélyeztetett vagyok a 20.héttõl, dec.31-én megszûnt a cég , de én egy munkaerõs cégnél voltam bejelentve oda jelentett be az igazi munkaadó, sokan csinálják így, egy napra ki kellett jelentkeznem táppénzrõl január elsején pedig ismét visszavettek egy új munkaerõs céghez, másodikától ismét táppénzen vagyok, muszáj volt kiszállni egy napra mert az elõzõ cég jogutód nélkül szûnt meg és csak ott lógtam volna a levegõbe..ha felvenne egy ismid dolgozni az úgy lenne jó, hogy bejelent egy nap után már mész is ismét táppénzre.
Ezeket az eseteket komoly vizsgálat alá vetik az egészségbiztosítónál, vigyázz vele, mert ha kiderül, hogy csak azért jelentettek be, hogy ellátást kapj, ugrik minden, törlik a jogviszonyodat, és az sem biztos, hogy a foglalkoztató megússza bünti nélkül.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy munkáltatóm nem töltötte ki a foglalkoztatói igazolást, és a kezembe nyomott január 16án hogy október 16ával megszûnt a munkaviszonyom... Eddig azt mondták intézik a táppénzemet... Jogi útra terelem az ügyet...csak addig nem tudom mit tegyek mert egyszerûen nincs bevételem és egy keresetbõl meg nem élünk meg... milesz velem? nap mint nap teljesen gyomor görcsöm van...


22-23 hetes kismamák, nem várjátok már nagyon a szülést? Én olyan kiváncsi vagyok a kis tökösre, és persze a szülésre is.

Legjobb válasz: Édes vagy. A világ legcsodálatosabb érzése amikor meglátod a kis manót aki benned lakozott. Én már kétszer is átéltem, de alig várom a következõt. Kellemes babavárást addig is, szép szülést!

Édes vagy. A világ legcsodálatosabb érzése amikor meglátod a kis manót aki benned lakozott. Én már kétszer is átéltem, de alig várom a következõt. Kellemes babavárást addig is, szép szülést!
Én is kíváncsian várom a Picurt! De az idõ gyorsan telik és mindjárt ott vagyunk a szülõszobában...azért izgulok is. Az egész egy furcsa és csodás dolog. 23 hetes kismami
A világon a legcsodálatosabb dolog!!!! Nagyon jól állsz hozzá! Félni teljesen felesleges, mert csudajó lesz!!
Én ezzel ugy vagyok, hogy van mikor nagyon várom és van mikor meg félek! De az tuti hogy kiváncsi vagyok, milyen érzés, mennyire fog fájni, és mennyire fog majd kikésziteni:) Jo babavárást:) !

Kismamák! Van itt olyan, akinek csináltatott kombinált tesztet és az ottani 12 hetes uh-n megmondta az orvos a nemét a babának? 22-én megyek, akkor leszek majdnem 13 hetes. Kíváncsi vagyok meg tudja e tippelni, vagy látszik e már valami?

Legjobb válasz: nekem 16E volt a kombinált,de ha tudom,hogy mi van a papíron,mikor kiküldik,nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt,állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as,18-as triszómia lehetõségét,mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.

A kérdező hozzászólása: hát inkább nem kockáztatok ennyi pénzt mindenesetre:) pedig férjemnek most lesz szülinapja, jó lett volna meglepni azzal, hogy megtudja a baba nemét
A tesztet felrakó vagyok. Én úgy olvastam, hogy a 10 hét környékén indul be a fiú babáknál a tesztoszteron termelés, ami a kismama vizeletében is kimutatható. De nem próbáltam még a tesztet, úgyhogy nem tudok biztosat mondani. De gondolom nem forgalmaznák 99% hatékonysággal, ha mondjuk csak tippre menne.
nekem 16E volt a kombinált, de ha tudom, hogy mi van a papíron, mikor kiküldik, nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt, állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as, 18-as triszómia lehetõségét, mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.
a tervezettbaba.hu-n lehet rendelni. nekem nem érne meg ennyi pénzt. de akinek van rá... meg azt nem értem mi van a vizeletünkben, ami megmutatja fiú-e vagy lány. talán a baba miatt ürülnek férfi vagy nõi nemi hormonok? nem vágom!
szia! én a péterfyben fogok szülni és ott is voltam 12.héten kombinált teszten.12.000ft volt és kaptam 4D-s felvételt dvd-n.akkor azt mondták h valószínû h kislány..aztán 15.héten meg már kisfiú lett..tehát semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Mi is Szombathelyre mentünk, majd ebben a hónapban megyünk a második felére.
Szia! Én voltam a 13. héten kombinált teszten (30 ezer Ft) Szombathelyen. A doki nagyon kedves, alapos volt, a Down-t kizárta meg egyéb mást is, de nemet még nem tudott mondani. Mikor 3hete az AFP-m magas lett és el kellett mennem a 17. héten genetikai uh-ra, akkor a doki már majdnem biztosra mondta hogy kisfiú lesz :) de még megvárom a 21 hetes uh-om és ott már tényleg tutit tudnak mondani :) én is már nagyon kíváncsi voltam, meg vagyok :) Jó babavárást! 19hkm
Igen, nekünk annyira mutogatta magát a baba, és totàl "kukinak" tünt, amit láttunk. De hozzátette a doki, hogy azért ez még nem tuti, és el lehet képzelni, hogy milyen pici az a valami, ha az egész magzat 6cm. Egyébként most vagyok 14hetes, még nem tudunk újabb fejleményt.
nekem a doki a sima 12. hetin nézegette, de nem fordult úgy a bab. a kombinált teszten meg elég bunkó volt a nõ, mikor megkérdeztem lehet-e tudni milyen nemû, csak annyit mondott hogy még túl pici. remélem te nagyobb szerencsével jársz! én meg még várakozhatok 4 hetet a következõ UH-ra :S 15hkm
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a fiú vagy lány tesztet, de ez szerintetek nem átvágás?a neten magyar oldalon szinte nem is írnak róla..
A kérdező hozzászólása: Hát amennyit fizetünk a kombinált tesztért, remélem velünk nem lesz bunkó az orvos, múltkor legalábbis nagyon kedves volt.Kitartás, bár tény, hogy nehéz várni:-)Én is számolom a heteket:-)
Mikor mész? Én is megyek ebben a hónapban, genetikai Uh-ra 18án.annyira izgulok hogy a magas AFP után itt rendben legyen minden!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!