Találatok a következő kifejezésre: Én 21 a (468 db)

Mit gondoltok a nagy korkülönbségről egy párkapcsolatban? Én 21, a barátom 29! Szerintetek sok?

Legjobb válasz: az semmi ennél a 17 , 13 is több na aztán ott a 25, 14 -es kérdezõ

az semmi ennél a 17 , 13 is több na aztán ott a 25, 14 -es kérdezõ
Ebben mi a sok? Szerintem teljesen ideális.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem is a szüleimnek kell elfogadniuk, hanem nekem (elsõsorban), de amíg itthon lakom, beleszólnak az életembe.. ez van...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat tudunk beszélni, és jól megértjük egymást. Az én szüleim nem igazán fogadják el ezt a korkülönbséget. Túl idõsnek gondolják hozzám képest... ez elég kellemetlen számomra... a srácnak még nem mondtam ezt el...
15:47 Még szép, hogy nem kezdenék ennyivel fiatalabb lánnyal... De 29 évesen sem kezdenék 21-22 éves lányokkal....
Szerintem se fontos a kor! A lényeg, hogy jól kijöjjenek, szeressék egymást és kész. Nálunk 4 és fél év van(Mellesleg egyáltalán nem látszik) Én 25, õ 21 Én vagyok a lány. Szóval egyáltalán nem sok.
egyáltalán nem sok.ha jól mûködik a kapcsolat, akkor nem számít a kor.késõbb sem. a barátommal köztünk 15 év van, nagyon szeretjük egymást, és mindent meg tudunk beszélni egymással.
szerintem nincs vele semmi baj, ez csak 8év és nem mindegy, hogy ki mennyi idõs egy kapcsolatban, az utolsó válaszolónál érthetõ, hogy 20évesen nem kezdene ennyivel fiatalabb lánnyal, szerintem a ti esetetekben ez teljesen ok. 21/L
Én 38 éves nõ vagyok a férjem 30 éves, és 10 éve boldog házasságban élünk..nem a korkülönbség számít, hanem az, hogy 2 ember mennyire tud együtt lenni/élni...
Szerintem nem igazán normális, de elfogadott. Ekkora korkülönbségnél már elég nagy jövõkép különbségeknek kellene lennie, ha meg "azonos" szinten vannak az meg nem normális. Úgyhogy én nem igazán fogom ezt megérteni, és sosem kezdenék ennyivel fiatalabb lánnyal a jövõben. 20/F
Nem sok, hanem inkább kevés.
15.51-es azért az már teljesen más...majd meglátod, ha "oda érsz" :)

Ha 2010. 08.21. -én megkötöttem a kötelező biztosítást segédmotoros kerékpáromra, akkor a biztosítás csak 2010-re volt érvényes? Vagy 2011. 08.21.21-ig?

Legjobb válasz: Nézd meg, mi van a papíron, vagy kérdezd meg a biztosítót. Tudtommal lehet ilyen is, meg olyan is.

Nézd meg, mi van a papíron, vagy kérdezd meg a biztosítót. Tudtommal lehet ilyen is, meg olyan is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)

Vajon terhes vagyok? 12-én megjött a mensim és 16-án szeretkeztünk a párommal védekezés nélkül, 21-én megint együtt voltunk és akkor sem védekeztünk mennyi esélye van ilyenkor a teherbeesésnek? 28-31 napos ciklusnál?

Legjobb válasz: Hát 21 volt a ciklusod 10 napja. A kis katonák elélnek 4-5 napig. Szóval, ha ez alatt megérett egy petesejted, akkor lehet rá esély. Nem sok, de van esély. Csinálj tesztet ha nem jön meg. Ha meg jön, akkor is, mert vérzés jelentkezésekor is lehetsz terhes.

Hát 21 volt a ciklusod 10 napja. A kis katonák elélnek 4-5 napig. Szóval, ha ez alatt megérett egy petesejted, akkor lehet rá esély. Nem sok, de van esély. Csinálj tesztet ha nem jön meg. Ha meg jön, akkor is, mert vérzés jelentkezésekor is lehetsz terhes.
Szerintem barmikor teherbe lehet esni. Volt b.nom, aki mensikor, volt aki 5 nappal a mensi utan es volt ki tablettaszedese alatt lett terhes. En epp ellenkezoleg: PG/53-al azonnal bejott, h mikor ovulalok, amit homerozessel es ovu teszttekkel sem tudtam belonni: Az addig pontos 28 napos ciklusom a baba projektnel 28-38 napos lett. Allitolag 2 naponta ha csinaljatok, a noi szervezetben bent maradnak az ivarsejtek, igy mindig van, ami megtermekenyitheto a szegeny kis petesejtet. De mi ezt is probaltuk: semmi. 34 hetes kismama
elméletileg van esély! ajánlom figyelmedbe a ciklus.hu-t
A kérdező hozzászólása: Mik a terhesség jelei? kb mikor jelentkezhet?
Esély mindig van. Neked is van esélyed.
akkor így jártál!csak elne vetesd ha terhes vagy, mert ti hibáztatok nem az óvszer, és nem a baba!

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!
Ez szerzõdéstõl függ. a következõ hónap 15.-ig elvileg. De ilyenkor automatikusan ki szokták fizetni.

21 napos ciklusaim vannak. Tegnap kellett volna megjönnie, de eddig hála Istennek semmi. Aug 7-én leesett a hőm, aug 10 felment. Szerintetek mikor érdemes tesztet csinálnom? Még semmilyen tünetem nincs.

Legjobb válasz: már lehet. A 21 napos ciklust a menstruáció elsõ napjától számolod? Csak mert ha igen akkor elég rövid az a ciklus. 25-24 nap alatt nem igazán normális általában.....

már lehet. A 21 napos ciklust a menstruáció elsõ napjától számolod? Csak mert ha igen akkor elég rövid az a ciklus. 25-24 nap alatt nem igazán normális általában.....
Nekem 4 nap mulva kellene megjonnie, ma viszont teszteltem es pozitiv lett!!! Rendszeres a mensim 24 napos ciklusok...
A kérdező hozzászólása: Igen, az elsõ napoktól számolom, és úgy 21 naposak a ciklusaim.Tudom, hogy rövidek, de nem vagyok már fiatal, és amióta elmúltam 35 azóta ilyenek a ciklusaim.Júniusban sajna elment a babám 9 hetesen, és most már próbálkozunk újra.Megcsináltam a tesztet most, és negatív sajnos...
A kérdező hozzászólása: Kedves kettes válaszoló!Szívbõl gratulálok!!!!!!További jó babavárást!!!!
Tenyleg nagyon kis rövidecske a ciklusod, tehät kb 9-10.-dike körül lehetett pe-d, ma lehetsz a 10-11.-dik dpo-on, sztem ha teherbe is estel, ez meg keves idö lenne a beägyazodäshoz, värj meg 3-4 napot es akkor tesztelj.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves ötöske! :) ))) Én is arra gondoltam, hogy várok péntekig, aztán megpróbálom újra, ha nem jön meg.
A KRESZ vizsga 2 évig érvényes, az EÜ meg nem jár le soha.
A kérdező hozzászólása: a Kresz az jövõ márciusba telik le , köszönöm válaszod :D

A barátnőm 16 éves én 21, tehát 5 év korkülönbség van közöttünk, szerintetek nem sok ez?

Legjobb válasz: Az én bnõm 18, én 23 leszek, pont ma vagyunk 3 és fél évesek, ennél többet nem kell írnom szerintem ;)

Az én bnõm 18, én 23 leszek, pont ma vagyunk 3 és fél évesek, ennél többet nem kell írnom szerintem ;)
Mi is így vagyunk ezzel, csak fordítva. A saját korosztályomban nem találtam hasonlóan érett gondolkodású nõt. 22/F 27/L A szomszéd házaspár között 12 év van a nõ javára, 60/L 48/F, és példaként állíthatnám õket sok pár elé. A korkülönbség nem jelent semmit az a lényeg, hogy jól kijöjjetek :)
Miért lenne az?
Ti soknak érzitek? Zavar titeket? Az a fontos, hogy ti elfogadjátok és hogy jól kijöjjetek egymással.
Köztem és a párom közt 7 év korkülönbség van és már 3 éve tökéletesen mûködik a kapcsolatunk. Szintén 16 voltam, mikor összejöttünk.
Köztünk 5 és fél év a korkülönbség :) és nagyon jól megvagyunk, már több mint egy éve. Sztem egyáltalán nem sok. 17/L
neem
Szia! No mi lett?
Hát nagyon szurkolok, de ezt így senki meg nem mondja Neked...
Hát majd kiderül, ha nem jön meg...stb. Szurkolok!
Jéé, én is pont így vagyok. 21.-én lett + az ovu tesztem. 20.-án, 21-én, 22.-én és 23.-án voltunk együtt, és nov.5-re nem várom. Tudom, hogy ezzel nem lettél okosabb, de jókor voltatok együtt, szorítok magunknak!
jónak tûnnek az együttlétek. drukkolok, hogy sikerüljön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!