Találatok a következő kifejezésre: Én 18 lány vagyok és még (17 db)

Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?

Legjobb válasz: Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.

Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.
Nekem volt egy abortuszom 18 évesen. Nem mondtam el semmit a szüleimnek. A párom tudta, õ meg is tartotta volna, de én annyira határozottan tudtam, hogy nem akarom megtartani, hogy hajthatatlan voltam. Végigcsináltam, a párom mellettem állt, és semmi gond nem volt. Ez 10 éve volt, nem bántam meg utólag az akkori döntésemet.
Megszûntél kislánynak lenni. Anya vagy már most. Te döntesz végül, hogy megtartod, megszülöd és örökbe adod, vagy elveteted. De már nem vagy gyerek ettõl a naptól! Gyermek van a testedben! Vedd komolyan és felelõsségteljesen, mert bárhogy is döntesz, ezen a tényen már nem tudsz változtani és elfelejteni sem fogod soha többé! Beszéld meg az érintettekkel, mi a helyzet, mert egyedül, lazán dönteni EGY EMBER ÉLETÉRÕL
Rájuk is tartozik. Az apjára mindenképp! Az õ gyereke is, az csak részletkérdés, hogy benned növekszik. Joga van tudni róla. A szüleidnek nem kötelezõ szólnod, nagykorú vagy jogilag. De ha úgy döntötök, hogy nem tartod meg, és még otthon élsz, akkor lesz mit megmagyaráznod... én õszinte lennék mindenkivel, és meghallgatva mindenkit döntenék a jövõrõl.
ÉLETÉRÕL nem lehet.
Semmikeppen ne vetesd el!!! A szuleidnek mondd el, hogy bar nem terveztetek, de igy alakult. Jo lenne, ha a baratod tamogatna es felelossegteljesen kezelne a helyzetet. Enelkul eleg nehez lesz.
Egyikõtök sem szeretné ezt a gyereket. Akkor vetesd el, vagy add örökbe. Ha van 30ezer forintod még a szüleidnek sem kell elmondanod.
+1 az abortuszra. Kár ilyen korán elszúrni az életed.
Elõtte kellett volna gondolkozni......Nem csak felcsinálnak és csááá....
mindenképpen el kell mondanod, nem tudod csak úgy elvetetni. elõször beszélj a szüleiddel, bármilyen nehéz is lesz, ezt meg kell tenned. hallgasd meg õket, de ne az elsõ, hirtelen véleményükbõl ítélj, hanem beszéljetek errõl többször (elõször lehet, mérgesek lesznek). tudatosítsd magadban, hogy szeretnek, és bármit is mondanak, neked akarnak jót. aztán gondolkozz el, te mit szeretnél. vitasd meg velük. ott van az abortusz, az ökörbeadás ill. az, hogy megtartod. van olyan, aki a harmadikat választotta, bár nehéz volt, de így is nagy karriert futott be és a fia már egyetemista:) háttérrel meg lehet csinálni. a barátosnak is el kell mondanod, õ valószínûleg abortusz párti lesz, fõleg elõször, de vele is beszélj meg mindent.
Engem ezek az érvek nem gyõznek meg, õszintén. Számomra az a lényeg, hogy 6-7 hetesen már ver a szíve, és mégsem 'bûn' kiszívni az anya méhébõl. Nem érdekelnek az orvosok meg a süket duma.
Hát akkor te nem veteted el, ennyi. De milyen jogon akarsz bûntudatot kelteni egy amúgy is nehéz helyzetben lévõ kislányban? Igen ver a szíve. Ahogy egy tehénnek is, mégis vígan megvacsorázod. Nem összehasonlításképpen, de a lényeg ugyanaz. Egy élõ, érzõ élõlény. Azokat nem sajnálod?
Hát én már igazán nem értem meg az abortuszelleneseket. Tény, hogy nem védekeztek, és ebben az esetben sajnos becsúszott egy terhesség, de azért mérlegelni is kell! Igen, szerintem túl fiatal egy lány a gyermekneveléshez 18 évesen, és ha más megoldás nincs, akkor vetesse el. Sajnos nem látunk bele a család körülményeibe, ezt az abortuszellenesek soha nem veszik figyelembe! És ha tényleg szegénységben kell élnie a megszületett babának? Vagy nélkülöznie kell minden földi jót? Én hiszek Istenben, vallásom tiltja az abortuszt, de ha egyszer "szükség van rá"? Mi lenne itt, ha minden megfogant embrió megszületne? Kedves Kérdezõ! Gondolom, hogy te már úgyis eldöntötted, tedd, amit a szíved diktál. Igen, egy életrõl van szó, de az élet a születés után folytatódik tovább, csak ezt mintha minden abortuszellenes elfelejtené!!!
Bocs, véletlenül kétszer másoltam be...jobb kétszer, mint egyszer se...
Gratulálok! Ilyen videót ide kitenni! Elintézed, hogy ez a kislány örökre lelki sérült maradjon, ha elveteti, mert szegény nem tudja felnevelni? Ezt akarjátok? TI NORMÁLISAK VAGYTOK? Az abortusz ellenzésének is van egy határa, amit nagyon nagy de nagyon túlléptél te barom, aki kitetted a videót. Arra nem is gondolsz, aki önhibáján kívül esett teherbe? Vagy beteg a gyermek és muszáj elvetetni? Van neked szíved? Mert szerintem nincs. Csak a helyén egy NE VETESD EL tábla áll, ennyi az, amit fel tudsz mutatni. Szánalmas vagy, engem inkább vetessenek el, mint hogy ilyen anyám legyen!
Akkor sem bánom. Ez a videó a valóság, nem egy animáció. És ha megtartod a babát, kedves Kérdezõ, hidd el, nem fogod megbánni! Ne félj! Aki igent mond az Életre, az részesül egy csodában. Gondolok Rád, és kívánom, hogy boldog napok következzenek! Bátorságot, sok erõt és szeretetet kívánok Neked!
Szia, hogy döntöttél? Hogy vagy?
33-as, tévedsz...csupán az érdekel, hogy vannak. Veletek ellentétben, akik szorgalmazták az abortuszt, és azóta magasról tesztek arra, mi lehet a Kérdezõvel. Lehet, hogy sosem tudjuk meg - én mindenesetre békességet kívánok neki.
Ugyan már, az összes ember sorsát végig akarod követni, aki terhes lett? Nem. Csak olyan marha jó elítélni másokat. Õszintén. Nem is ismered, azt sem tudod ki ez, nem is egy extrém eset, hogy jó legyen rajta csámcsogni. Mi a francot érdekel téged? Egyértelmû, hogy mocskolódni jöttél, ha esetleg nem amellett döntött, amire te rá akartad beszélni a legszánalmasabb módszerekkel.
Ezt majd eldönti a Kérdezõ, ha válaszol. Semmi közöd ehhez innentõl fogva. Nem is méltatom bõvebb válaszra a rágalmaidat.
NEM, NEM BÛN!!! Ha bûn lenne, akkor börtön járna érte, és nem engedné az ország!
2Oas, hagyd, inkább legyen nulla százalékban hasznos a válaszod és tiszta a lelkiismereted! :) Sok sötét ember, komolyan... Nem picsogunk (milyen kifejezés ez már), de tiszta fejjel gondold végig, ha mindenki azt nézné, hogy tökéletes, szuper feltételek közé szüljön gyereket, lehet te sem lennél! Értelmes vagy, mindenesetre.
Te jó nagy h.lye vagy, utolsó!!!
Szia! :) Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének. Bár sokkolná kissé õket a dolog, lehet mérgesek is lennének elejével, de beletörõdnének. Ne félj! Az abortusznak számos lelki visszahatása lehet évek múltán. Már felnõtt nõ vagy. Valamiért a kicsi most szeretne jönni :) Szurkolok! Kitartás! :)
Miért nem lehetett védekezni?
Azért én azt sem ajánlanám egy 18 évesnek, hogy ne mondja el otthon... Milyen lelkiismerettel élne tovább, mégis??
Miért kellene egy felnõtt embernek mindenrõl beszámolnia otthon?
Hát ha te sem akarod, és a barátod se, akkor vetesd el! Teljesen mindegy, hogy a szüleid akarják e, vagy támogatnak e benne, ha ti nem szeretnétek akkor menj abortuszra! Nincs abban semmi gonosz dolog, mint ahogy itt írják sokan!
hát ebben tényleg semmi gonosz dolog nincs :) )... pff
Miaz, hogy az abortuszban nincsen semmi rossz dolog? Eszméletlen milyen emberek vannak...
6-os vagyok. melyik hülye, abortusz imádó [email protected] szerint 17!!! %-ban hasznos a válaszom???? tiszta hülyék vagytok, persze, ne mondja el, ügessen el kikapartatni, majd tegyen úgy, mintha mi sem történt volna...komolyan, ad az ember egy értelmes, normális tanácsot, nem ítélkezik, és mindenki lepontozza...(akinek nem inge...)
Itt is és sajnos a világban is túltengenek azok, akik szerint ez nem bûn. Kérdezõ, menj fel a youtube-ra, nézz meg egy-két abortion-videót, aztán mérlegelj. És nem érdekel, hogy 0%-ban hasznos a válaszom, akkor is, ezerszer is, mindig el fogom mondani, hogy az abortusz bûn!!!!!!
Mindenki tudja, hogy mi az abortusz. Nem kell itt picsogni minden elvakult abortuszellenes hülyének. Majd ti örökbe fogadjátok ugye? Vagy fizetitek az ellátását? Ja nem? Akkor kuss.
Na berágott a hittérítõ. :) Semmi közöm? Mihez? Olyanhoz, amihez neked van? Megsúgom, olyan itt nincs.

A barátom 18 én meg 17 éves lány vagyok és a barátom már a házasságra gondol meg a gyerekre! Ez normális?

Legjobb válasz: Ez egyénenként nagyon változó, általában a lányok szoktak ennyire elõre tervezni, de nincs semmi baj vele, ha a fiú is így fogja fel. Mi pl. a barátommal az elejétõl kezdve együtt tervezgetjük a jövõnket, nem csak én álmodoztam esküvõrõl, meg gyerekekrõl, Õ is szívesen gondol ilyenekre. Örülj neki, ha ilyen pasid van, akinek nemcsak a szexre kellesz, hanem valóban Veled tervezi a jövõjét is :)

Ez egyénenként nagyon változó, általában a lányok szoktak ennyire elõre tervezni, de nincs semmi baj vele, ha a fiú is így fogja fel. Mi pl. a barátommal az elejétõl kezdve együtt tervezgetjük a jövõnket, nem csak én álmodoztam esküvõrõl, meg gyerekekrõl, Õ is szívesen gondol ilyenekre. Örülj neki, ha ilyen pasid van, akinek nemcsak a szexre kellesz, hanem valóban Veled tervezi a jövõjét is :)
Érett gondolkodása van!De azért nem kell elõre haladni nagyon, mivel még õ is fiatal, az õ véleménye is megváltozik stb!
Igen, normális! Keress olyan pasit aki nem ennyire konzervatív! A szex, és minden ami hozzá kapcsolódik jó dolog, az a célja hogy boldoggá tegyen minket! Ha õt ez teszi boldoggá, akkor õt ez teszi boldoggá. Veled sincs semmi gond kedves kérdezõ! :) Csupán az a feladatod, hogy szakíts, ha zavar a dolog, és keress olyasvalakit akit ugyanaz tesz boldoggá, mint téged! GG
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat:) am nagyon szeretek beszélgetni a barátommal, néha ugy érzem vele fogok összeházasodni! jo vele!:)
A kérdező hozzászólása: igen ettöl nagyon félek hogy egyszer más lesz a véleménye ott hagy, meg mindenki folyton mondogatja hogy nem ö lesz az elsö és nem is az utolso:(
Barátom pár nap múlva lesz 18, én vagyok az idõsebb, de mi is így tervezgetünk:) ) már nagyon várom a kis Dzsozefínót Eszmeráldát, Hoszéármándót és Szinesztézia Gyopárkát : D
Jó, ha Te is hasonlóan érzel :) Olyasmin meg ne gondolkodj, hogy mi lesz, ha megváltozik a véleménye, ha elhagy stb. Ez sajnos mindig benne van a pakliban, de felesleges ezen aggódni, inkább élvezd, hogy vele vagy, és fõleg örülj, ha már õ is ilyen komolyan gondolja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) és télleg nagyon örülök hogy ilyen barátom van:) remélem sokáig
Vannak :)
én 19 vagyok és szûz :) nem szégyenlem, bár az is igaz, hogy nem azért nem fekszem le senkivel, mert nem akarok, hanem mert nincs olyan srác a környéken akivel járnék :( de én inkább büszke vagyok erre és az a gáz, amikor 12-13 éves kislányok már nem azok
Én 20 vagyok, és szûz. Jah és lány. Én pon t így vagyok, hogy valahogy jobb, ha a fiú is szûz. De hát ez sajnos nem mindig jön ki így, mert az emberek többsége már rég elveszítette. És sajnos haladunk afelé, hogy a kis tinik is már 12 évesen szexelnek. És ez a durva:S
Vannak, vannak... 19/L
Én is 20 voltam és a barátom is, mindketten szüzek voltunk, mikor összejöttünk, szóval vannak ilyen lányok, ne aggódj emiatt...
Vannak... nem mindenki büdös lotyó... 18/L
18+-os lány és szûz akkor = ronda, vagy pszihiátriai eset
Egyáltalán nem szégyelni valo ha valaki 18-20 éves korábban még szüz inkább a meggondoltságra és a jozan észre utal.Várd meg az igazit aki megérdemli, hogy oda ad neki ami egy lánynak a legértékesebb.Hidd el ö is teljesen máskép fogg értékelni.
én a 19. szülinapom után pár nappal vesztettel el, mert olyan fiúval akartam, akire szívesen emlékezek majd vissza idõsebb koromban és nem bántam meg! :) de ismerek olyan lányt, aki 21 évesen vesztette el és õ is csinos, szép csaj
Az szerintem inkább jó, mint rossz. 18L
szerintem itt azzal van a gond hogy nem mindenki van tisztába azzal hogy mi a szép, tehát amikor amikor azt mondjuk hogy van olyan 19-20 éves csaj aki csini akkor lehet hogy valójában erõsen túlzunk, vagy csak én még nem ismerek ilyet.

Én 18 éves vagyok, lassan 1 éve élek párkapcsolatban, jól meg vagyunk minden téren, hetero vagyok, de minap láttam egy ilyet, és hát benedvesettem egy pöttyet!Leszbi pornóra maszti, lányoknak?

Fiúk lányok véleménye jöhet. :)

Legjobb válasz: nem értem a kérdésed.Most Lezbikus pornora maszizol? vagy mi nem non értem a kérdést.De ha azt akkor nem baj mások is szoktak lezbi pornot nézni és nem feltétlen azért mert nem jönnek ki jól a párjukkal(az ágyban).Nyugodtan:)

nem értem a kérdésed.Most Lezbikus pornora maszizol? vagy mi nem non értem a kérdést.De ha azt akkor nem baj mások is szoktak lezbi pornot nézni és nem feltétlen azért mert nem jönnek ki jól a párjukkal(az ágyban).Nyugodtan:)
leSZbikus. Nem, nem Z-vel kell írni.:S
A kérdező hozzászólása: Igen, lényegében ez volt a kérdésem, nem is az hogy baj-e , csak kíváncsi vagyok, hogy más is szokta-e :) Én eddig csak 1szer néztem, de nem nyúltam magamhoz :)
A kérdező hozzászólása: igen, az S kimaradt. sajnálom. :)
dehogy vagy...énis szoktam:D
Szerintem csajok közt teljesen normális az iylen, fiuknál már nem éppen :) !

Én egy 21 éves lány vagyok és van egy 18 éves srác akinek tetszek. Olyan típusú srác aki nekem beszokott jönni csak hogy egy picivel alacsonyabb is nálam meg vékonyabb is Szerintetek összejöjjek vele?

és már öcsi komplexusom van ha bele gondolok hogy néznénk ki egymás mellett.Mit szólnának mások ehhez?Tanácsot légyszi!

Legjobb válasz: Ha tudnátok szeretni egymást akkor szeressétek! Ne érdekeljenek mások!

Ha tudnátok szeretni egymást akkor szeressétek! Ne érdekeljenek mások!

Terhes vagyok? én egy 18 éves lány vagyok férjnél vagyok. És lassan második hónapja hogy nem jön meg, meg történt kb 3-4 alkalommal hogy védekezés nélkül szexeltünk.

vettem egy tesztet ami negatívot mutatott viszont, hányingerem van émelygek nem feltétlenül reggel a nap különböző szakaszaiban, aztán kívánós vagyok, nagyon sokat eszem, fáj a mellem, de néha olyan fájdalmaim vannak mint ha meg akarna jönni de mégsem. mi lehet ez?

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz.

Menj el nõgyógyászhoz.
csinálj tesztet
Szia! Menses kimaradást és tüneteket okozhat hormonzavar is. Mikor csináltad a tesztet?
A kérdező hozzászólása: tegnap délután
A kérdező hozzászólása: akkor lehet h nem vagyok terhes?
Tesztet reggel érdemes csinálni. Amúgy meg ennyi idõ után már mindenféle teszt kimutatná. Az ember sok mindent beképzel, így a terhes tüneteket is.
A kérdező hozzászólása: lehetséges hisz már nagyon szeretnék babát. am az jelent valamit ha a vérnyomásom is rendetlenkedik mellete és látszik h kicsit nõtt a hasam?
A kérdező hozzászólása: ja és pattanásosodom.
Ha második mensesed marad ki, és negatív teszt mellett ilyen tüneteid vannak, az sajnos inkább hormonprobléma. Endokrinológushoz kéne menned (hormondoki).
A kérdező hozzászólása: szedtem én fogamzás gátlót is de feszült voltam tõle, hangulatingadozásaim voltak és szédültem
A kérdező hozzászólása: tudod nem 1 barátnõm van akinek már gyereke van és az pont az egyikkel beszéltem h 4 tesztet vett és mind a 4 negatív volt de kiderült h 3 hónapos terhes, és sorolhatnám még
a teszt már kimutatná. Inkább valami hormonprobléma vagy ciszta lehet.
Szerintem nem kéne várnod még egy hónapot, ha már a második kimaradásnál tartasz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásokat. az lessz el megyek orvoshoz, de am ijenkor mi az általános tehendõ? pl ha nem vagyok terhes de mégis ezeket a tüneteket érzem
Menj dokihoz, ott kiderül mi a kimaradás oka, terhesség, vagy ciszta, stb.
Menj le orvoshoz. Elvileg 8 hetes vagy, már szívhang is lesz, ha terhes vagy. Itt nem fogjuk tudni:-)
A kérdező hozzászólása: el fogok menni de majd jövõhónapban mert a közelemben nincs kórház. de addig nem tudodm h most mivan , vagy h mit csináljak
A kérdező hozzászólása: már mint a kérdésban is írtam csináltam de negatívot mutatott.
18 évesen férjnél? Korán kezted nem mondom de sok sikert! :)

Nagyon tetszik egy 14 éves lány de én már 18 vagyok, és ahogy halottam inkább a saját korosztályával ismerkedne. Hogy hóditsam meg?

Annyira nem ismerem és nem is egy városban lakunk de kb 15km-re egymástól és mindketten egy edzöhöz járunk úszni.csak köszönni szoktunk egymásnak de én többet akarok t?le.Nem tudom hogy lehetne levenni a lábáról egy 14éves lányt,aki profi országos bajnok úszó is nem mellékesen.

Legjobb válasz: Egyszerûen ismerkedj vele. Esetleg vess fel neki egy programot a környéken ami érdekelheti... szóval barátkozz vele ... Utána ha jó fej vagy és van humorérzéked akkor már túl sok gond nem lehet

Egyszerûen ismerkedj vele. Esetleg vess fel neki egy programot a környéken ami érdekelheti... szóval barátkozz vele ... Utána ha jó fej vagy és van humorérzéked akkor már túl sok gond nem lehet
én is 14 voltam, amikor összejöttem a 18 éves barátommal. (már két éve együtt vagyunk.) szerintem neki még imponálhat is, hogy egy ennyi idõs fiú keresi a társaságát.egyébként msn? ott könnyebben közel tudtok egymáshoz kerülni.
A kérdező hozzászólása: jah van msn-je és fel is vagyok véve nála/én vettem fel/ de az már milyen hogy személyesn nem merem megszólitani msnen meg elmondom neki mit érzek:) nem ciki ez?
jaj, nem úgy..msnen beszélgessetek, haverkodjatok össze (ne legyetek barátok, erre ügyelj..csak haverok.)..és legközelebb edzésen váltsatok pár szót, az azután egyre többet dumáljatok..és hívd el valahova.
Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.

Bp-en, Budaörsön hol kapok jó minőségű szandált? 18-as a lányom lába, és ebben a tetves Dunaújvárosban nincs. Vagy várjam meg, amíg nagyobb lesz a lába? :-)

Legjobb válasz: Deichmannban szokott lenni. És a Brendonban érdemes megnézni a weboldalukon, a kifutó termékeket.

Deichmannban szokott lenni. És a Brendonban érdemes megnézni a weboldalukon, a kifutó termékeket.
A kérdező hozzászólása: Sajna a Deichmannban sincs. Nagyon köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!