Találatok a következő kifejezésre: Én 18 lány (125 db)

Tetszik egy 40 év körüli férfi, én 18 éves lány vagyok, első hallásra biztos azt mondjátok hogy nagyon gáz. (részletek lent). A kérdésem ha elolvastad az egészet. Tényleg gáz? És lenne esélyem nála?

Õ egy kocsma tulajdonos, és beszokott állni a pultba..mi meg oda járunk 2 hónapja azóta tetszik , de nem küls?re hanem a kisugárzása, de az nagyon. Eddig csak pár szót beszélgettünk, azt tudom hogy nincs senkije és gyereke sincs. Szerintetek esélytelen az egész és felejtsem el hogy összejön mert lehetetlen a korkülönbség miatt, vagy van egy kis esély?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)

szerintem nem gáz legalább is nekem nem :D mert én is ugyan így vagyok.18 éves vagyok és szerelmes egy 41 éves pasiba. Viszont én több mint 3 éve ismerem.Nagyon aranyos meg minden.Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki. Szóval ha te komolyan gondolod ne add fel ;)
Szerintem az ilyen korkülönbséges kérdésekre az életkorotokból nem lehet megmondani összeilletek-e meg van-e értelme. Ha ismerném valamennyire az úriembert és téged is már normális véleménnyel szolgálhatnék. Mondjuk ha a lányom lennél így elsõ hallásra nem lennék valami boldog a dologtól :) de ez csak az én véleményem. 21F
A kérdező hozzászólása: Akkor megérte az a 3 év :) Grat hozzá remélem sokáig együtt lesztek :) És titokban találkoztok, vagy hogy csináljátok(ha mások nem tudják)? Anyukád meg mamád biztos jó fejek lehetnek ha elfogadják, az én szüleim ilyen téren szerintem konzervatívak vagy régi módiak (nem tudom melyik lenne rá a megfelelõ szó) :)
Hát igen titokban úgy mondd bár anyum tud róla meg a barátaim is tudnak róla.Szóval az én részemrõl nem igazán titkos.Inkább még az õ részérõl az :D Én is remélem hogy sokáig együtt leszünk és semmi baj nem lesz.Te meg szerintem tényleg ne add fel ;) Sõt...kezdeményezz!Beszélgess vele kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: Végül is az a legkevesebb hogy ki tudja meg ki nem :) Biztos nem lesz semmi ha szeretitek egymást :) Nem adom fel, áá olyan jó, hogy ezeket leírtad most már kezdem elhinni hogy összejöhet. A tanácsot is köszi, nem vagyok az a kezdeményezõs típus de majd most szombaton megpróbálom :)
Hát igen mondjuk engem nem érdekel ki tudja meg és hogy ki mit gondol az a lényeg én szeretem. :) Nincsmit!:) Remélem minden jól sikerült. Amúgy én sem voltam egy kezdeményezõ típus de mivel õ nem kezdeményezett gondolom azért mert azt hitte elutasítanám ezért megtettem én :) Szóval kitudja lehet tetszel neki de õ nem mer lépni feléd hisz nem tudja hogy te mit reagálnál az õ közeledésére. Szóval mindent bele és sok szerencsét! ;)
A kérdező hozzászólása: Igazad van az a legfontosabb hogy szeretitek egymást akinek nem tetszik levansz...... :) Lehet õ is úgy van vele mint én, hogy a korkülönbség miatt nem lép, akkor lépek én hátha tetszek neki. Köszi szépen még egyszer, remélem szerencsém lesz :)
csatlakozom az utóbbiakhoz, szerintem sem gáz. nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek, pl. nagybátyám és a felesége közt 20 év van, plusz a családban még van egy pár akik közt 30(!), vannak gyerekeik is, és boldogok. ne törõdj a rosszindulatú hozzászólókkal, õk csak azért ítélik ezt el, mert nem történt ilyesmi velük, és lehetetlenségnek tartják, hogy megfogja õket egy náluk sokkal idõsebb egyén személyisége.pedig velük is simán megeshet, és akkor majd rohannak ide tanácsot kérni... szal próbáld meg! aszondom :) jaaa, és szarj le mindenkit.
A kérdező hozzászólása: 10:25 Köszi a választ :) Igazad van végül is bárkivel megeshet, hogy sokkal idõsebb/fiatalabb személybe szeret bele. Megpróbálom, akinek nem tetszik ne nézze ennyi. Egyébként azt hittem hogy mindenki azt fogja mondani hogy "úristen" ezért tettem fel a kérdést, de örülök hogy azt írjátok próbáljam meg :)
Hát igen én is meglepõdtem magamon meg ugye nekem is ott volt az eszembe az hogy úristen mit fognak szólni a szülõk, barátok... de nagy meglepetésemre elfogadták és soha nem bántottak vagy bántanak emiatt :)
A kérdező hozzászólása: 01:52 ez a része nem érdekel, hogy mit minek hívnak.
Hát most együtt vagyunk igen :) Bár elég sokat kellett küzdenem úgy mondd érte. (3 évet)és most vagyunk együtt egy 5 hónapja. Errõl nagyon még senki nem tud bár anyum meg mamám igen.Õk nem is haragudtak mert úgy voltak vele hogy ez biztos csak egy múló dolog de már rájöttek hogy nem mert komolyan gondolom.Így elfogadják szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: Velem se volt még soha ilyen hogy 40 körüli pasi tetszik, meg is lepõdtem most magamon, de ez van :)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is a kisugárzása tetszett meg legelõször. Nem mondom hogy hú de helyes de nekem nem is ez számít a korához képest nagyon is jól néz ki." Dettó :) Pont ugyanígy vagyok vele én is. És õ is szerelmes beléd? Vagy együtt vagytok? Egyébként köszi hogy ezt leírtad máris jobb kedvem lett :)
Örülök neki XD amúgy a 01:48-as vagyok. Nekem nem minden 40 éves pasi tetszik és kell.Csak õ az egyetlen és õ is marad remélem.:D
amúgy ezt gerontofíliának hívják. a pedofília ellentettje.
A kérdező hozzászólása: 01:31 ha komoly nem lehet akkor elfelejtem.. de reménykedek.
A kérdező hozzászólása: 01:20: Az "úriembert" én sem ismerem mert 1-2 beszélgetésbõl nem lehet megismerni valakit, csak annyit tudok mondani, hogy aranyos eddig nem találtam kivetni valót a belsõ tulajdonságaiban. Ha össze jönnénk én csak komoly kapcsolatra gondolok, nem volt soha egy éjszakás kalandom nem vagyok az a fajta.. ezzel azt akarom mondani, hogy nem úgy tetszik, hogy jövõhéten már másik fiú kell és így tovább.. :) a szüleim az már más téma bele se merek gondolni mit szólnának.. de mindent meg lehet beszélni :)
szerintem felejtsd el. komoly dolog szerintem eleve nem nagyon lehet belõle, hiszen tényleg a lánya lehetnél.
Szia!:) Lett valami azóta?:) Uh, örülök hogy nem csak én vagyok hasonló helyzetben. Soha nem az idõsebbek tetszettek, vagy nálam fiatalabbal(!), vagy kb egyidõssel jártam eddig, de most megtetszett apukám egyik barátja.. illetve hát nagyon erõs vonzódást érzek:) És 18, 5 éves vagyok, a pasi meg 40 körüli, bár igazából letagadhatna nyugodtan sok-sok évet, mert nagyon jól néz ki:) Volt felesége, de már elváltak, szóval ez sem gond. És tudod mi a vicces (és egyben kiakasztó)?:) Az hogy én is tetszem a pasinak.:) Persze nem lépett semmit se, ki tudja akarna-e bármit is egy ilyen "kislánytól" mint én..:( De két hét múlva elvileg lesz esélyem kideríteni, vagyis egy helyre megyünk szórakozni:) Persze tudom hogy ha sikerülne is elcsábítani azzal nagyon sok problémát indítanék el, szüleim kiakadnának.. elvégre az apám is lehetne - DE, nem az!:D Kíváncsi vagyok nálad történt-e valami fejlemény?:) (Egyébként én nem komoly kapcsolatot tervezek az illetõvel, csak valami "lazát"..:) furán hangzik de egy ideje már nagyon kiábrándultam a komoly kapcsolatokból. És mikor éljek, ha nem most?:P)
Ne fogyj hirtelen! Ha drasztikus fogyás után megnyúlik a bõr azon csak a plasztikai sebész fog tudni segíteni.
Az RFF-t én is szedtem úgy 2 éve. Nekem 15 kg súlyfeleslegem volt. Mindenképpen kerüld a gyors fogyást. Mert a bõröd nem tud olyan gyorsan regenerálódni, és bizony "lógni" fog. Nagyon fontos, hogy rendszeresen tornázz. Például egy szobabicikli vagy taposópad, napi rendszerességgel használd 1 órán át. Megemlíteném még a fogyasztó-feszesítõ krémeket. Ezek önmagukban tény, hogy nem karcsúsítanak, de kiegészítve vele a fogyókúrát szép struktúrát adnak a bõrnek, a narancsbõrt is kedvezõen befolyásolják.
Szia! A bõröd még tökéletesen tud regenerálódni ebben a korban. Amivel rásegítheszt, nekem is bevált, a testápoló és a hideg-meleg váltózuhany!!!! Gyönyörüen megõrzi a rugalmasságát a bõröd, és nem fog "lógni"!!!!! Persze a striás helyeken a csíkok csak halványulnk, és ott már a feszesség sem lesz olyan, mint a hibátlan területeken. Emellett javaslom gyümölcskúra tartását. Úgyis hamarosan jön az eper és cseresznyeszezon, csak azt egyél napokig, akár 2-3 kilót is, plusz ásványvizet sokat, és már 3 nap után látod, mennyivel gyönyörûbb a bõröd, és sokal jobban érzed magad!!!!! ÉN ezt alkalmazom évek óta és sikerrel!!!! :-)

Van egy lány, itt Budapesten. A lány 20 éves, én 18. Szerintetek nagyon elévült már ez?

Tegnap megbántottam, és bár megbeszéltük a dolgot, még is bánt, hogy saját barátnőmet megbántottam. Ha küldenék neki egy nagy csokor rózsát, (egyébként a kedvenc virága) szerintetek örülne neki? vagy ez már nem divat?

Legjobb válasz: ha szereti, biztos örülne neki amúgy nem kell nagy csokor, nem az a lényeg

ha szereti, biztos örülne neki amúgy nem kell nagy csokor, nem az a lényeg


Belefér egy fiú lány barátságba, hogy együtt aludjanak? Mármint egy ágyban? Én 18/F, a lány 16

Nem szeretnék semmit tényleg csak alvást terveztem be (kivéve ha ? kezdene el nyomulni :P) És akinek volt már ilyen az mit szokott ilyenkor maximum csinálni? Úgy értem esetleg átölelte vagy valami, vagy tényleg csak feküdtetek egymás mellett mit két darab fa?

Legjobb válasz: Az a kapcsolattól függ. Hidd el, van olyan mély friendzone, hogy az sem, zavarja, ha tapizod. Ha alapból nem szoktatok egymáshoz érni, akkor ne öleld át. Önmagában az egymás mellett alvás simán belefér. Azért az ágy kétszemélyes, ugye?

Az a kapcsolattól függ. Hidd el, van olyan mély friendzone, hogy az sem, zavarja, ha tapizod. Ha alapból nem szoktatok egymáshoz érni, akkor ne öleld át. Önmagában az egymás mellett alvás simán belefér. Azért az ágy kétszemélyes, ugye?
Tényleg a kapcsolatotoktól függ. Az pl simán beleférhet még a barátságba ha mondjuk még egy kicsit össze is bújtok de csak mert jól esik, és semmi több. Am ha összejön, és akarsz tõle valamit, és úgy érzed van is esélyed, akkor nehogy arra várj, h õ kezdeményezzen. Legrosszabb esetben max azt mondod, h "ó jaj, bocsi nem szoktam hozzá az ilyesmihez, tudod srác vagyok aztán ez úgy jött, de akkor nyugton maradok, jó éjt:) ..."
Hát.. én alapból nem hiszek a fiú-lány barátságban, az egyik fél szerintem mindig többet akar... :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, és igen kétszemélyes az ágy :D

Szeretek egy lányt. Én is lány vagyok 18 éves. (többi lent. Kicsit hosszú. és pls normális válaszokat. ) Mit tegyek?

Bi vagyok. (ja és ilyeneket köszi nemkérek hogy "majd kinövöd" meg hasonlók mert tudom hogy ez nem csak átmeneti állapot de nem is ez a lényeg) Nagyon belé szerettem ebbe a lányba! úgy érzem vele tök boldog lehetnék.. pedid ilyet nagyon ritkán érzek.. elég nehezen szeretek bele valakibe. amit jó lenne tudni hogy ? vonzódik-e lányokhoz.. mert pl hallottam már róla hogy smárolt már lánnyal meg multkor barátn?mmel beszéltük hogy kib?l nézné ki az osztályból hogy kavarna lánnyal vagy valami és azt mondta hogy bel?le simán kinézné. igazából az érdekelne hogy szerintetek hogy hozzam fel neki azt a témát hogy mi a véleménye arról ha lány lánnyal smárol? mert el?sször inkább meg akarom tudni hogy bejön-e neki a dolog, mert akkor lehet könnyebben el tudnám mondani neki mit érzek iránta, mert akkor valószín? nem fogja furcsán érinteni. aztán még az a kérdés hogy hogy mondjam el neki. nagyon szeretem tényleg, mikor meglátom annyira boldog leszek, mikor látom hogy fb-n lájkolja a képem vagy valamit akkor majd kiugrik a szivem :) a jó, hogy 1-2 hónapja már tök sokat beszélünk fb-n meg él?be. nemtudom mit csináljak.. legszivesebben úgy elmondanám neki. nektek volt már ilyen? ti micsináltatok/micsinálnátok? légyszi normális válaszokat!!

Legjobb válasz: ha igazán szereted nincs szükség ilyenekre

ha igazán szereted nincs szükség ilyenekre
Én is bi vagyok, de még sosem voltam lányba szerelmes. Egy volt, akihez nagyon vonzódtam, nem is felejtettem el.:S Szerintem nyugodtan kérdezgesd ki, hogy csókolózott-e már lánnyal heccbõl, és mit érzett akkor, meg ilyenek... 25L
Játszmák helyett kérdezd meg tõle csak úgy random: Te kipróbálnád lánnyal? Volt már ilyen? erre válaszolni fog és akkor kiderül, legyél egyenes ne bonyolítsd túl .... szmájlit se írj pl. xdddd-t sok sikert! De úgyse fogadod meg amit írtam igaz? mert túl egyszerû lenne és egy kicsit azért problémázni akarsz még rajta nem? :) dráma fav
Ha benne van, beszállhatok harmadiknak?
A kérdező hozzászólása: bocs de páran könnyen beszélnek én is tudnék ilyen tanácsot adni másnak hogy kérdezd meg tõle egyenesen, meg menyj oda és smárold le tök enyszerû... hát mondani könnyû.. szerintem ha valakinek szintén egy azonos nemû jönne be, akkor senki se lenne olyan határozott hogy áá semmiség elkezdek vele errõl a témáról beszélni meg megmondom neki egyenesen.. nem így meg.. más lenne ha srác tetszene.. eleve sulimba jár a csaj és ha esetleg nem jönne be neki a dolog akkor meg tökre lejáratnám magam..
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló.. hát velem az a baj hogy inkább lányokba szeretek bele:s jó nem olyan vészes csak lányt lányként nehezebb találni meg azt hogy elmondd neki az is nehezebb... csomószor jártam így hogy olyan lányba szerettem bele aki vagy heteró vagy nem mertem neki elmondani mert pl csak látásból ismertem. amúgy nemtudom hogy van ez de néhány lány olyan hatással van rám hogy kb csak meglátom és utána folyton rá gondolok. az a baj pasiknál nem nagyon van hogy megfogjon.. pasik közül is inkább mindig olyanok jöttek be akik egyszerûek de jól néznek ki, nem kigyúrtak.. pl sztárok közül Tom Felton, Adam Lambert.. ilyenek fognak meg álltalába. élõbe se jöttek be sose a beképzelt srácok meg a "szépfiúk"..

Annyi kárba veszett idő, vagy mégsem? Nem tudom, egy lány, 22, fél ország távolság, és én, 18. és a net..ő volt a közvetítőkapocs. ez a lány, úgy éreztem jóbarátom volt.Mit tehetnék ebben a helyzetben?

olyan jó volt minden... majdnem minden nap beszéltünk msn-n. szinte bármir?l. elmondhattam neki bármit, és ? is megosztotta velem a dolgait. pasiügyek..bármi. mikor még barátja is volt, akkor sem feledkezet meg rólam. zenéket, képeket küldöttmagáról, külön köszönési rendszert alakítottunk ki- figyelt rám. és én is rá. lassan forrt ilyenné ez a kapcsolat amilyen. több nem lehetett volna, egyrészt a kor, távolság, egyebek függvényében. de nem is ez volt a cél egyikünk részér?l sem . folyamatos csalódásokon megy át szegény a mai napig, én sem vagyok az önbizalmamról híres, tartottuk a lelket egymásban. olyan jó volt minden...eltelt közel egy év hogy megismertem. aztán egyik napról a másikra elhidegült. szinte eldobott magától, mintha nem is lennék ott, mintha csak egy kis ny?g lennék. akkor lett nemrég egy új barátja. akkor azt a választ kaptam "hogy most más fontos az életemben". a miértekre nem kaptam semmi választ. nem értem el?tte is volt hogy volt pasija, mégsem csinálta ezt velem...azóta vége lett a kapcsolatának, de a viszonyunk mégsem ért vissza a régi kerékvágásba. beszéltün kpárszor, de alig. nem hiszem el hogy egy év csak így nem jelentene semmit...miért kellett szinte mell?znie, ilyen hirtelen, és durván, így eldobni, és válaszként annyit adni hogy : "ez van" ...most itt tartok..nagyon fusztrál a dolog. dehát el?tte szinte napi szinten beszéltünk..és tényleg olyan dolgokat elmondtunk egymásnak...elhiszem szegény helyzetét mert folyamatos csalódások érik, antidepresszáns gyógyszert kell szednie, de én semmi rosszat nem tettem, hogy ezt tegye velem. én mindig arra ügyeltem h. a lehet? legjobb legyen a kapcsolatunk. mondtam neki hogy számíthat rám, és akkor azt mondta én is rá, de most..ez egy nagyon rossz helyzet..csak így félredobni valamit..annyiszor átrágtam magam rajta, nem tettem semmi olyat, ? még is így döntött. azóta ha néhány naponta beszélünk, nem érzem azt mint régen néhány szóban beszélünk. nagyon rossz, vele vészeltem át a nehéz id?szakokat, nem érdemlem ezt meg:( és most srác léttemre könnyezek hogy írom ezt. mi a baj? csak így szétszakadnak az életben a kapcsolatok? nem hiszem el..

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenféleképp kérdezd meg tõle, hogy miért viselkedik így veled, miért nem érdekled már õt! Egy embert nem lehet csak így hirtelen semmibe venni. Vagy annyira elvakított a szerelem(?), hogy nem láttad, ki is ez az ember valójában? Lehet, hogy félreismerted. Állítsd konkrét kérdések elé, és meglátod mi lesz, de ne hagyd, hogy elterelje a szót és ennyivel lerázzon, hogy "ez van." Sok sikert!

Szia! Szerintem mindenféleképp kérdezd meg tõle, hogy miért viselkedik így veled, miért nem érdekled már õt! Egy embert nem lehet csak így hirtelen semmibe venni. Vagy annyira elvakított a szerelem(?), hogy nem láttad, ki is ez az ember valójában? Lehet, hogy félreismerted. Állítsd konkrét kérdések elé, és meglátod mi lesz, de ne hagyd, hogy elterelje a szót és ennyivel lerázzon, hogy "ez van." Sok sikert!
Lehet a mostani barátja féltékeny, ha depressziós akkor mélyponton is lehet, esetleg "soknak "érez, legtisztább ha rákérdezel.Ha tényleg fontos Neked vonulj vissza kicsit, persze nem kell elfelejteni, egy -egy e-mail menjen névnapkor, szülinapkor stb.A barátjának is küldhetsz, így látja nem vagy vetélytárs, 4 év bizony nem sok.Gondolj bele, 30éves leszel, õ 34.Nekem volt 3 évvel fiatalabb barátom és "komoly kapcsolat volt. Fontosak az ilyen lelki kapcsolatok, majd erre õ is rájön.
A kérdező hozzászólása: úgy látom nem fgyeltetek eléggé oda a mondandómra. newm kapcsolatot akaro kvele kialakítani. illetve nem olyat. csak barátit. és mostmár nincs barátja hogy a féltékenykedésre lenne fogva...szóval ezért is nem tudom
Látogasd meg személyesen, ne szórakozz az msnnel. MSN amugyis személyiség romboló...

Kiskunhalason vannak egyáltalán olyan 14-18 lányok akik szeretik a rockot, pop punkot, alternatív rockot, vagy egyáltalán olyan zenei műfajt amibe van gitár/basszusgitár/dob meg ének?

Lehet hogy nincs is itt Gyakorin kiskunhalasi, de azért megkérdezem :D

Legjobb válasz: Vannak :) én személy szerint szeretem a rock-ot,de nem azt hallgatok éjjel nappal :) és a gitár a mindenem,bár nem tudok xD

Vannak :) én személy szerint szeretem a rock-ot, de nem azt hallgatok éjjel nappal :) és a gitár a mindenem, bár nem tudok xD
én is szeretem ezeket de szabolcsi vagyok :D
Pop punk? Na hagyjál a rágógumizenével. Vagy tisztán, vagy sehogy. :D

Szeretnék megtanulni lábat masszírozni, valaki lenne az alanyom, 16-20 év közötti, [én 18 éves lány vagyok]?

Lehetőleg ápolt férfi lábakat szeretnék, ha lehet küldjetek egy képet róla privátban.

Legjobb válasz: én benne lennék, de sztem te egy 80éves bácsi vagy XD F25

én benne lennék, de sztem te egy 80éves bácsi vagy XD F25
Nincs egy fájólábú pesten, itt kell keresgélni?
nem fájólábú egyéb szolgáltatás a kettõ nem mindegy nekem is sajog valaki nyomkodja meg
így törödni a kliensekkel legalább választ vagy valamit
25 vagyok de k.vára fáj a lábam :\
A kérdező hozzászólása: Mert már azokkal beszélgetek akik felkerestek privátban. 25, kicsit félek az ilyen korúaktól már :s
mert a 25éves korúakkal mi a baj? támad a lábuk? :O
A kérdező hozzászólása: Öm, megerõszakolhat vagy bármi? O.o
Szerintem te nem lábat akarsz masszírozni. :$
A kérdező hozzászólása: -.- inkább takarodj innen jó?
ennyi erõvel a 20 éves is megerõszakolhat :S és ha 25 vagyok de megborotválkozva max 20-nak nézek ki akkor mehetek? :S:S
16-20 az mióta férfi?! És elég szánalmas hogy így akarsz bepasizni! Itt minden csaj ilyen elmeroggyant..
A kérdező hozzászólása: A férfi az képzeld el egy nem O.O úristen MICSODAAAA
Deja vu
szívesen benne lennék, képet is küldhetek ha kell, de nem enged privátot küldeni :/ a masszirozás milyen részt érint, talpaktól a combokig?
De amúgy miért kell megtanulnod lábat masszírozni? Vagy létezik, hogy van lábfétishes lány is? :D
Lehet még jelentkezni masszíroztatni? Egy lábazós kondi után jólesne. Szépen lebarnult, ápolt, sportos lábakkal rendelkezem :)
Szia! Én szimmetrikus lábakkal rendelkezem.
milyen a láb masszázs föntröl le vagy lentröl föl nem mindegy mert ha föntröl le akkor nem jut annyi vér aza gyamba mint ha lentrõl fölfele masziroznád ugyhogy lentrõl föl vagy föntrõl le
na jó folytassuk priviben az egyéb szolgáltatások téma kört
mi a franc van a 4es sel? :DDDD
Józsi bá :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem férfit kérnék -.- idióta
egyéb szolgáltatás nincs?
A kérdező hozzászólása: Azért akarok férfit, hátha bejövünk egymásnak :3
Nem baj, ha kicsit büdös? Viszek csipeszt, ha gondolod !
A kérdező hozzászólása: Megmoshatod nálunk :)
Hol laksz?
80 éves búza bácsi így jobb? XD elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Budapest
õõõ..17éves fiú vagyok..MINDIG ARRA VÁRTAM HOGY VALAKI LÁBAT MASZÍROZZON NEKEEM:$ Budapest környéki vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Igen, küldj képet magadról meg a lábadról privátban :3
szívesen mennék, de nem tartozok bele az intervallumba :(
A kérdező hozzászólása: Mennyi vagy? :D ha 22-ig akkor még talán :3
hát a 4-es vagyok szoval igen akkor mond hollaksz hogy nézelki slim or fat na?
Ha eljössz hozzám, szívesen megmutatom neked, hogy kell :)
a 4-es nek is tolj egy képet
Feka! :) Egyértelmû, hogy a kérdezõ nem lány, s nem tizenéves! Inkább egy 50-78 éves és homo, vagy minimum biszex Férfi! Ezek megállapításához elég csak pár hónapot eltölteni a neten, és ismerni legalább egy nõt:) )) Na csá!

Én miért nem lehetek olyan mint az osztályomból a többi lány? Õk csinálnak valamit rosszul, vagy én? 18/L

Nekik megvan a nagy baráti társaságuk, a fiúk tapadnak rájuk, szinte minden hétvégén buliznak, mennek valahova. Szüleiktől megkapnak mindent, és ráadásul szépek is nagyon. Én meg itt vagyok 18 évesen és még egy barátom sem volt, visszahúzódó is vagyok meg csúnya is.. és amikor őket meglátom mindennap a tökéletes megjelenésükkel.. mindig rossz belül :(

Legjobb válasz: Járj te is bulizni, és idd le maga minden hétvégén, és akkor neked is lesz baráti társaságod. Ha erre vágysz akkor ezt kell tenni.

Járj te is bulizni, és idd le maga minden hétvégén, és akkor neked is lesz baráti társaságod. Ha erre vágysz akkor ezt kell tenni.
írtam privit :)
kedves elsõ. én is hasonló gondokkal küzdök, csak srác.. de akkor mit lehet csinálni, magányosnak lenni? vagy elmenni a könyvtárba aztán beszélgetni petõfi sándorrol mert ott vannak az értelmes emberek vagy mi? :D
18:37 Inni kell meg bulizni, meg a lányokat kihasználni, ez a mai fiatalság. Ha nem követed a marhacsordát akkor bizony ki fogsz lógni a sorból. vagy követed vagy élsz magányosan. Én inkább magányosan élek - megjegyzem én nagyon élvezem ezt az életet és nem cserélném el semmiért - minthogy beálljak a marhacsorda közé füvet zabálni. amúgy én is fiú vagyok.
még vmi. az élet nem igazságos ezt el kell fogadni és kihozni a legtöbbet amink van "Õk csinálnak valamit rosszul, vagy én?" ha azt mondom õk, akkor jobb? nem..mert egyedül vagy, de ez van.. Einsteinnek is volt egy mondása :"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" najó nem húzom, sok sikert az élethez:D
21:06 válaszom Einstein kérdésére, az hogy mindenki más -10enévesen nemi életet élni -10enévesen rinyálni hogy még nem csókolózott -20onévesen rinyál hogy még szûz ki a tökömet érdekli hogy szûz e valaki vagy sem. Nem attól lesz jobb/rosszabb ember hogy megdugott e valakit vagy sem. Dugás után is ugyanolyan nyomorék marad mint elõtte, csak azután azért fog rinyálni hogy teherbe e ejtette a csajt.
Én is egy ½marhacsordába½ tartozok de mi elmegyünk fagyizni, szórakozunk és igy is mindenki ugy néz ránk mint hogy ha olyan menõk lennénk!!!Szóval semmi szesz meg ilyesmi!!!:)
Boccs az elõzõ vok!!!!!Ha tudsz akkor csinálj egy ilyen fajta csordát, de hanem akkor válassz, ez a te döntésed!!!! :)
Nézd, nekem 22 éves koromig kellett várni, hogy olyan emberekre találjak, mint én. Addig nem nagyon barátkoztak velem - és a velem egy évfolyamba járók most is alig. De most már megtaláltam a nekem való embereket, akiknek nem a bulizás/dugás/facebook hármas tölti ki az életét, hanem értelmes dolgokkal foglalkoznak. Szóval türelem. Tanulj szorgalmasan, ha nincs mit csinálnod, és majd az egyetemen megtalálnak a barátok.

Én 18-éves vagyok és beleszerettem egy 14-éves lányba! De visszont félek hozzá érni nem szeretném megbántani ha esetleg rosszúl érek hozzá. Mit tegyek?

Mivel az én gondolkodásom már más egy kapcsolatra nézve mint az övé (pl:sex) és nem akkarom megbántani mert szeretem! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát becsülendõ,amit itt leírtál és jó,hogy ennyire figyelsz a barátnõdre és az érzéseire! Ennek az a legegyszerûbb módja,ha leültök és megbeszélitek,hogy õ mit akar vagy,hogy mit gondol a sexrõl!De szerintem ha olyan helyzetbe kerültök(pl egy szenvedélyesebb csók)akkor látni fogod rajta,hogy õ mit akar vagy mit nem és akkor már jönnek a dolgok maguktól! Sok sikert és boldogságot nektek! Üdv!

Hát becsülendõ, amit itt leírtál és jó, hogy ennyire figyelsz a barátnõdre és az érzéseire! Ennek az a legegyszerûbb módja, ha leültök és megbeszélitek, hogy õ mit akar vagy, hogy mit gondol a sexrõl!De szerintem ha olyan helyzetbe kerültök(pl egy szenvedélyesebb csók)akkor látni fogod rajta, hogy õ mit akar vagy mit nem és akkor már jönnek a dolgok maguktól! Sok sikert és boldogságot nektek! Üdv!
ha tenyleg szereted es egyutt akarsz lenni vele akkor varj amig o is kesz lesz. ne eroltesd, hanem egyezzetek meg h semmi feszultseg, nyomas, sietseg, majd szol amikor szeretne es te varsz ra, emiatt nem fogsz vele szakitani.
Hát szerintem válogass a korosztálybeliekben, mert hát egy 14éves lányt még hagyd meg "kislánynak", ugyanis általában õk még a "minden szép és jó" világot látják... Meg hát lehet h õ azt hiszi h érett a szexre, de te légy észnél... viszont ha tényleg szereted, akkor várj rá, szeresd, és ne támadd le rögtön ezzel a témával...
tenyleg becsulendo h a fejeddel gondolkozol. szerintem ha szereted varj ra. a baratnomre a baratja szinte 2 evet vart es azota lassan 5 eve egyutt vannak ugyh nem "elvesztegetett" ido ha tenyleg szerelmesek vagytok.
Figyi a mai világba már a csajok ilyenkor rég lefekszenek a pasijukkal! Ismerek 8.-as csajt és 22 éves pasija van! Tiszta gáz, de ez van! De ha szereted tudsz rá várni, és ha ö is szerete akkor tuti lesz valami. =)
én is 14 éves voltam, amikot összejöttem az akkor 18 éves barátommal.elõször csak simán puszi, csók, smaci, kézfogás, ölelés, meg ilyesmi volt, semmi extra. még nekem is új volt a dolog, mert addig még nem volt senkim (ezt tudta), nemhogy bármilyen komoly kapcsolatba bonyolódtam volna...szal semmi extra.
A kérdező hozzászólása: Kösszi mindenkinek a fáradozását!!!
vásárolj mosómedvét


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!