Találatok a következő kifejezésre: Én 178 vagyok, (15 db)

Én 178 cm vagyok, és 57kg. Nagyon gebének érzem magam. Enni nem tudok mert nem érzem magam éhesnek. Ez mitöl lehet? Már én is anorexiás vagyok? Köszi

Legjobb válasz: Frászt vagy anorexiás. Menj el orvoshoz, kivizsgál, aztán esetleg elõír neked hízókúrát jó sok szénhidráttal.

Frászt vagy anorexiás. Menj el orvoshoz, kivizsgál, aztán esetleg elõír neked hízókúrát jó sok szénhidráttal.
A kérdező hozzászólása: Már voltam házi orvosnál de aztmondta semmi bajom.Vérvételre küldött és cak minimális vashiányom van.Milyen orvoshoz mehetnék még?
hát szerintem ha semmi bajod, csak nincs étvágyad, akkor told le a torkodon a kaját akkor is, ha szenvedsz. a fogyókúrázóknak is fájdalmas, hogy nem esznek.
Szerintem hiába nem érzed magad éhesnek, kezdj el akkor is enni. Pár falat után lehet, hogy a többit is megeszed. Azt mondják, evés közben jön meg az étvágy :)
Öhmm... segítek kicsit. Ha rendszeresen eszel, de rendszeres idõpontokban az segít. Mégpedig ha délben eszel, mindíg, a szervezeted egy idõ múlva ezt megszokja, és automatice éhes leszel dél környékén ha huzamosabb ideig szoktatod magadat ehhez az étrendhez. Ha csak akkor eszel amikor éhes vagy, és nem szabályozod ezt az egészet, akkor könnyen vezethet alkattól függetlenül elhízáshoz, vagy "gebeséghez" - ez testalkat függvénye -. De ha ez sem segít, gondolj bele abba, hogy rengeteg módszer van a súlygyarapításra. Pl. sport, mert ha edzel, az is étvágyat hoz, és szomjúságot. Ha pedig már szomjas vagy, ne ásványvízet, vagy kalória szegény kólát igyál, hanem gyümölcslevet, szénsavmentes agyon cukrozott szarokat, ezek mind segítenek hízni. szénhidrátban gazdag ételek (cukor, csoki, mindenféle édesség, tészták, pékáruk, stb.), illetve ehetsz testtömegnövelõt, ez gyakorlatilag színtiszta fehérje, egyáltalán nem egészségtelen. Kapható minden bodybuilder boltban, csak ne vidd túlzásba, mert egyáltalán nem fog jobban hatni ha többet veszel be, mint ha kevesebbet.
szerintem te nem vagy gebe mer én 175 cm vagyok és 49 kilo és én sem vagyok az

Engem nagyon vonzanak a magasabb lányok (184-188cm), próbálkoztam velük ismerkedni de ök a hasonló magasságú férfiakat keresik. Normális vonzalom ez részemről? (Én 178-179 cm vagyok. )

Legjobb válasz: Nincs ebben semmi rossz-ismeretségi körömben több ilyen példát tudnék mutatni-és mûködik a dolog. Ha kitartó vagy akkor fogsz találkozni ilyen lánnyal és ne feledd,azért is van komoly esélyed,mert egy is elég .Nem? Egyet meg csak találsz.

Nincs ebben semmi rossz-ismeretségi körömben több ilyen példát tudnék mutatni-és mûködik a dolog. Ha kitartó vagy akkor fogsz találkozni ilyen lánnyal és ne feledd, azért is van komoly esélyed, mert egy is elég .Nem? Egyet meg csak találsz.
Hú na végre egy ilyen pasi :D Én meg azt hittem kihaltak (vagy nem is léteztek) azok akik a magas csajokat szeretik. :) én 181 vagyok. igaz hogy van barátom aki magasabb is nálam... de jó ezt látni hogy bejönnek neked a magas lányok!:) igaz ez nem válasz a kérdésedre, csak úgy megjegyeztem! :) puszi
:-) 190 cm magas lány vagyok :D és engem is a magas srácok érdekelnek..min 186 cm és max a csillagos ég :-) egyébként jó hallani, h Neked a magasok jönnek be ;)
A legtöbb nõ azért a magánál magasabb férfiakat szereti.
A kérdező hozzászólása: A átlagos alkatú, és karcsú hölgyekre gondolok és nem testes nõkre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Én is ugyanerre gondoltam. :-) Végre 1pasi aki a magas lányokat szereti. A kicsi lányok szoktak tetszeni a fiúknak, mert akkor férfiasabbnak érzik magukat vagy mi.:-D Nekem van 1barátnõm, akinek alacsonyabb a pasija vagy 10centivel. Pedig mindig azt mondta hogy neki nem kell alacsonyabb pasi, most meg szerelmes lett belé és 3éve együtt vannak. Én is a magasabb fiúkat szeretem, mert az alacsonyabbak mellett langalétának érzem magam. Én hozzátok képest kicsi vagyok. 172cm. Szerintem normális. Mindenkinek nem tetszhet ugyanaz a típusú lány.

5az x²en az 5*5xediken vagy 5xedik*5xediken?

Legjobb válasz: 5az x²en az 5*5xediken vagy 5xediken*5xediken? Vagy akinek így tetszik : 5^x² az 5*5^x vagy 5^x*5^x?

A kérdező hozzászólása: 5az x²en az 5*5xediken vagy 5xediken*5xediken? Vagy akinek így tetszik : 5^x² az 5*5^x vagy 5^x*5^x?
Ha erre gondolsz: 5^(x^2) akkor semelyik. Ezt (szerintem) nem lehet szebben kifejezni. 1) 5*(5^x) = 5^(x+1) 2) (5^x)*(5^x) = 5^(2x) De ha 5x^2 gondolsz, akkor 5*x*x
Egyik sem. Próbáld ki például x=3 -mal. 5^9=1953125 5*5^3=625 5^3*5^3=15625
5^x² = 5^(x*2) (5^7)^8 = 5^(7*8) = 5^56


Az LCD TV-nél, a Full HD és a MPEG4-en kívül még mire vagy mikre kell oda figyelni? És mi az, hogy 178°látószög?

Legjobb válasz: Az, a 178 fokos látószög, hogy nemcsak szembõl tudod nézni, hanem oldalról is. Tehát szinte teljesen oldalról nézve is látod a tv képét.

Az, a 178 fokos látószög, hogy nemcsak szembõl tudod nézni, hanem oldalról is. Tehát szinte teljesen oldalról nézve is látod a tv képét.

Szerintetek normális, ha 178 cm-es, 68 kg-os lány vagyok? Minden nap legalább 4 órát mozgok! Másfél órát röplabdázom, napi szinten. Testnevelés óráim heti 4-szer vannak! Szerintetek érdemes ennél többet tennem?

Legjobb válasz: A legfontosabb dolog, hogy érzed magad ebben az állapotban. Én férfiként vagyok ugyanilyen méretben. Sokan mondták, hogy vékony vagyok, de en igy jól érzem magam. Pasiknál elvárás, hogy kigyurt legyen. A nõknél meg, hogy minnél vékonyabb. Ne hallgas a kívülrõl érkezõ állandó nyomásra ami arról szól, hogy minnél vékonyabb legyél. Ahogy írtad elég sokat mozogsz, tehát egészséges életet élsz. Ha jól érzed magad a bõrödben akkor légy elégedett magaddal. Férfi szemmel nézve az én izlesemnek tökéletesen megfelelsz.

A legfontosabb dolog, hogy érzed magad ebben az állapotban. Én férfiként vagyok ugyanilyen méretben. Sokan mondták, hogy vékony vagyok, de en igy jól érzem magam. Pasiknál elvárás, hogy kigyurt legyen. A nõknél meg, hogy minnél vékonyabb. Ne hallgas a kívülrõl érkezõ állandó nyomásra ami arról szól, hogy minnél vékonyabb legyél. Ahogy írtad elég sokat mozogsz, tehát egészséges életet élsz. Ha jól érzed magad a bõrödben akkor légy elégedett magaddal. Férfi szemmel nézve az én izlesemnek tökéletesen megfelelsz.
Miért kéne többet tenned? Én szívesen ismerkednék ilyen lányokkal. Ha az a bajod hogy sok a kilód akkor max az étrendeden változtathatsz.Cukor nélkül és tészta nélkül, de szerintem ilyen problémáid nincsenek.
A kilók ne érdekeljenek, az számít hogy nézel ki, de ez bõven normális súly, pont ideális. Ha ennyit mozogsz, akkor meg ennek jó része valószínûleg izom is, tehát biztos csinos vagy. Viszont vigyáznod kell, hogy ha késõbb abbahagyod az intenzív mozgást, csökkentsd a kaját is, mert különben csúnyán elhízhatsz (sajnos sok ilyen ember van, aki nagyon sokat mozog, mondjuk fiatalon versenysportol, megszokja hogy sokat ehet, és akkor is folytatja ha ez elmarad pl. mikor dolgozni kezd).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) )
Tök normális nem kell fogynod mert ennek a nagy része izom a leírtak alapján illetve még vastagcsontú is lehetsz.

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

Ha a családban mindenki nagyon magas (178 cm) és én 17 évesen 164 cm vagyok, akkor indokolt lehet a növekedési hormon adagolása? Vérvétellel mérik a növ. hormonszintet?

Legjobb válasz: 17éves vagy így még várható az,hogy nõjjél.Általában mindenki 21éves koráig még nõ.Ha fiú vagy akkor te késöbb kezdesz el növekedni.Öcsém is 17-18évesen kezdett el növekedni és mostmár magasabb nálam.

17éves vagy így még várható az, hogy nõjjél.Általában mindenki 21éves koráig még nõ.Ha fiú vagy akkor te késöbb kezdesz el növekedni.Öcsém is 17-18évesen kezdett el növekedni és mostmár magasabb nálam.
17 évesen a 164 cm teljesen normális, fõleg ha lány vagy. Ha fiú, akkor meg egy picit alacsonyabb vagy az átlagnál.Ezért még nem kell növekedési hormont szedned, még akkor se, ha a család többi tagja mind magasabb nálad.Az én családomban pl mindenki rövidlátó apai ágon, csak a tesóm nem.Nem öröklõdik minden tulajdonság mindenkiben :)
Nem fognal neked növekedési hormont adni csak azért, mert a családtagjaid magasabbak. Ez a magasság normális amúgy.
fognak
A 178 cm férfiban nem számít magasnak, átlagosnak inkább, nagyon magasnak pláne nem. Szerintem ne aggódj, még nõhetsz, de lehet hogy nem leszel 178, bár ki tudja. Én 10 centit nõttem egyszer másfél két hónap alatt, fájdalmas volt. Lány vagyok és nagyon magas.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek a válaszokat!:)

En 154 cm magas vagyok a parom meg 178 cm magas vagyis 24 cm magassabb nalam szerintetek az nagyon sok meddig erhetek neki?

Legjobb válasz: Igen, ez elég nagy magasságkülönbség. "meddig erhetek neki?" Jól értem? Még nem találkoztatok? Úgy egy fejnyivel lehetsz alacsonyabb nála.

Igen, ez elég nagy magasságkülönbség. "meddig erhetek neki?" Jól értem? Még nem találkoztatok? Úgy egy fejnyivel lehetsz alacsonyabb nála.
/meddig erhetek neki?/ hogy lehet a párod ha még nem találkoztatok, nem álltál mellette?
A kérdező hozzászólása: de talalkoztunk csak nem nagyon neztem :( ot nem zavarja tenyleg sok :(

176-178 cm 55 kg vagyok 13/L szerintetek ez rossz az én koromban?

Az suliba ahova járok, elég alacsonyak a tanulók, én meg magas vagyok..és hát be kell valljam ez eléggé zavar..

Legjobb válasz: ha rossznak gondolod, ha nem, ez van, el kell fogadnod. Nagyon sokan szeretik a magas lányokat, nem kell félned amiatt, hogy majd hátrányod lesz.

ha rossznak gondolod, ha nem, ez van, el kell fogadnod. Nagyon sokan szeretik a magas lányokat, nem kell félned amiatt, hogy majd hátrányod lesz.
A kérdező hozzászólása: ha szeretik a magas lányokat a fiúk/férfiak akkor miért tesznek a magasságomra sértõ megjegyzéseket a fiú osztálytársaim? nem értem
Azért, mert a korodhoz képest nagyon magas vagy. Elképzelhetõ viszont, hogy ettõl nem fogsz magasabbra nõni, a többiek viszont még fejlõdnek. Ennyi. Majd utolérnek. Bár ez a majdnem 180 centis magasság mindenképpen több, mint az átlag. Ami nem feltétlenül baj. Nézd csak meg a kifutó modelleket, mind hasonló magas.

Szerintetek lehetek profi kézilabdakapus mert a profi kapusok majdnem 2 méter magasak én pedig 178 cm vagyok (17/f)? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Simán lehetsz! Bár fürgébbnek kell lenned, de elérhetõ a cél. Egyébként meg 20 éves korig növekedik az ember, még simán benne van egy cm :D

Simán lehetsz! Bár fürgébbnek kell lenned, de elérhetõ a cél. Egyébként meg 20 éves korig növekedik az ember, még simán benne van egy cm :D
Miért ne?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!