Találatok a következő kifejezésre: Én 17 vagyok és (237 db)

Én 17 vagyok és tetoválást szeretnék milyent? (bovebben lent)?

Elosszor én egy pumára gondoltam a jobb lábamra, de várom a saját véleményeket is még olyan tetoválós oldalt ahol megnézhetem hogy milyen minták vannak még!! Elore is koszonom!!!

Legjobb válasz: puma???Na akkor te leszel a "tizenvalahányadikezer" ember akinek ilyen tetkója lesz..Igaza van az elõttem írónak.A tetkó egy életre szól,ezért a saját énedet,egyéniségedet kéne jelképezni.(legalábbis a tetkónak ez a funkciója)A tucat,divat tetkót hamar megfogod bánni...Ha nincs daját egyéni ötleted akkor várj még vele...

puma???Na akkor te leszel a "tizenvalahányadikezer" ember akinek ilyen tetkója lesz..Igaza van az elõttem írónak.A tetkó egy életre szól, ezért a saját énedet, egyéniségedet kéne jelképezni.(legalábbis a tetkónak ez a funkciója)A tucat, divat tetkót hamar megfogod bánni...Ha nincs daját egyéni ötleted akkor várj még vele...
én 18 voltam, mikor csináltattam. szerintem egy dolog a fontos:olyan minta legyen, amihez köt valami, ami jelent is valamit, ami rólad szól.
Igen, kötõdés legyen! Olyan helyre tetesd, ha lány vagy, ami titokzatos. Nem hiszem, hogy jól fog mutatni 10 év múlva a lábszáradon egy nonfiguratív, amikor is szeretnél elhelyezkedni egy adminisztrációs állásban, és kosztümben mész jelentkezni. Lány vagy? Ha fiú vagy, akkor nyak, váll, hát, felsõkar. Persze igényes legyen és sexi.
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok, de olyan oldalak vannak ahol korulnézhetnék?? ha igen hol??
millió ilyen oldal van!!!! csak használni kéne a google-t és nem egybõl mással kéne itt kerestetni tetkós oldalakat!!!!
A kérdező hozzászólása: NEM NEKED mondtam hogy keres olyan oldalakat, mert vannak olyanok akik segítenek az embertársain ha neked ez nagy munka akkor nem kell, mert biztos hogy majd akad valaki aki segít és ha nem az se baj(mert már ilyenek vagyunk)!!!
A kérdező hozzászólása: EHHH Ez jo de ilyet azt hiszem nem fogok!!!De azért koszi!!

Szerintetek menni fog ez a kapcsolat ha en 17 vagyok es o 33 es hazas?

Legjobb válasz: Persze. Elválik a feleségétõl azonnal a te kedvedért, mert tudja, hogy érett nõként melletted sokkal több mindent megkaphat majd, mint a csúnya, házsártos, lestrapált házisárkánya mellett, aki a munka mellett már se fõzni nem tud, sem szexelni nem hajlandó. Ti ketten pedig boldogan éltek, míg te is öreg nem leszel. Akkor dob egy másikért. Itt a vége, fuss el véle, a jó büdös fitty fenébe.

Persze. Elválik a feleségétõl azonnal a te kedvedért, mert tudja, hogy érett nõként melletted sokkal több mindent megkaphat majd, mint a csúnya, házsártos, lestrapált házisárkánya mellett, aki a munka mellett már se fõzni nem tud, sem szexelni nem hajlandó. Ti ketten pedig boldogan éltek, míg te is öreg nem leszel. Akkor dob egy másikért. Itt a vége, fuss el véle, a jó büdös fitty fenébe.
nem
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: lany vagyok nem el a felesegevel csak meg nem vannak elvalva
..jaa, még nem vannak elválva az nem jó, lehet, hogy nem is akarnak, csak etet a pasas
A kérdező hozzászólása: nem hiszem nem szereti a pasi es a nonek meg van valaki masa
Persze! Jókat tudtok majd qrni. Aztán késõbb beadod az öregek otthonába, te pedig keresel magadnak egy korban hozzád illõt.
Bocs, hogy kötekedem, de a 'nem vannak' kifejezést szokták 'nincsenek'nek rövidíteni. Amúgy a kérdésre válaszolva: Nem.
Most komolyan. Ennyire fogyatékos hogy lehet valaki?
ne keseredj el.szeretõk lehettek, de több nem...
:DDD vagy kamu a kérdés, vagy idióta vagy :D
Ne hallgass az elõzõekre. Remekül fog mûködni a dolog ha nem zavarnak az alábbiak: - nem mehettek nyilvános helyekre - kizárólag a szex és két menet között egy kis tv/radió hallgatás a közös programotok - rengeteg meztelen fotót fog rólad készíteni - minden menet végén le kell nyelned mert parázni fog, hogy teherbe esel Szóval hajrá, szerintem megy ez neked, ha ez a kérdés felmerült benned!
Nem
Nem.
nem.
Nem.
sosem
szentéég .___. NEM!
Nem.
ne is kezd el , nem lesz belöle semmi, , ja meg még kiskorú is vagy..
A kérdező hozzászólása: nem vagyok magyar hanem roman azert nem tudok hejesen magyarul irni :d

Járok egy fiúval. én 17 vagyok és ő 5 évvel idősebb nálam. Nem akar felvállalni a nyilvánosság előtt. Szerintetek adjam ki az útját?

Legjobb válasz: Hát biztos nem a korkülönbség miatt rejteget. Ha büszke lenne rád, akkor nyilván bemutatna másoknak. Ha nem vállal föl, akkor nem látnám értelmét a dolognak, így igen, szerintem add ki az útját.

Hát biztos nem a korkülönbség miatt rejteget. Ha büszke lenne rád, akkor nyilván bemutatna másoknak. Ha nem vállal föl, akkor nem látnám értelmét a dolognak, így igen, szerintem add ki az útját.
Hát eléggé kényes kérdés az tuti!Én is így voltam, 17éves voltam amikor összejöttem az akkor 26éves barátommal.Sokat gondolkodott rajta hogy össze "merjen"-e jönni velem, még az elsõ randi után sem volt biztos benne hogy jó ötlet-e összejönni egy 17éves lánnyal.Aztán mégis összejöttünk, és õ titkolózni akart még 1évet hogy betöltsem a 18-at.Én belementem, de azért rosszul esett hogy nem vállal fel.Õ tartott a rokonoktól és a haverjaitól.Végülis nem sikerült 1évig titkolózni, mert anyukámnál lebuktunk és onnantól kezdve már mindegy volt, õ is elmondta otthon. :) ) Semmi gond nem volt, a rokonok megértették (vagy csak nem akartak beleszólni) a haverjai meg megoszlottak vélemyényt illyetõen. De bizonyítottunk, mert 4év után is itt vagyunk együtt, és 2hónapja költöztünk albérletbe közösen :) Dehogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak:ha látod azt rajta, hogy nem csak jól ki akar használni mert senki sem rólatok, akkor szerintem menj bele egyelõre.Meddig akarja eltitkolni?Volt róla szó?Mert ha addig míg 18-at netöltöd, akkor menjél bele. De ha abszulút utána sem akar felvállalni, akkor ne menj bele, mert könnyen lehet hogy ki akar használni...
Szerintem igen. Miért van akkor veled, ha mások elõtt nem vállal fel? Vagy van valaki más is...
Dobd. Ha majd elmúltál 18 állj vele szóba. Az nem lehet, hogy ott 'messze' sincs egyedül?
Csak a szex miatt van veled. Én is 22 vagyok és, ha 17éves barátnõm lenne, nem rejtegetném...
Szerintem ez nem olyan nagy korkülönbség, meg ebben a korban nem is olyan vészes. Szerintem elõtte ülj le vele, mondd meg neki hogy komolyan beszélni akarsz errõl. S ha ezután sem vállal fel, akkor talán valami más áll a háttérben :S
én 15 éves voltam mikor összejöttem az akkor 24 éves barátommal akkor nem érdekelt senki és semmi olyan szerelmes voltam egy darabig nem is tudtak róla csak a barátok azt nem tudom hogy anyáék hogy tudták meg kiakadtak majdnem megöltek sok sok harc és vita meghozta gyümölcsét 11 éve vagyunk együtt és van egy 18 hónapos babánk BOLDOG vagyok hogy nem azt néztem hogy kik ítélnek el hanem azt hogy MI Boldogok legyünk azóta anyukámék is elfogadták és nagyon szeretik.Ne titkolózzatok ha õ azt akarja takargatni valója van és akkor már ebbõl nem lesz jó.
A kérdező hozzászólása: hát Õ meszze tanul. és 18 éves koromig akar 'rejtegetni'. de a szüleink tudják, épp ezért nem értem akkor ki elõl akar rejtegetni. mert csak este szoktunk találkozni. :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat, nagyon hasznosak voltak :) szerintem szüneteltetem az egészet egy kicsit.. az lesz a legjobb :)
ma 13:19 vagyok: Jó döntés. S így legalább megmutathatja az igazi "arcát". S azt is megmondhatod neki, hogy nincs kedved titkos barátnõ lenni. S nem fogadsz el ez ügyben semmilyen magyarázatot.


Neked baj? És neki?
Miért lenne baj?:OO 14/l
elsõ válaszoló vagyok...gimi elsõs...sok bnõmnek van 12.es barátja (azaz 18 éves), nem pedofilok-.- semmi baj nincs ezzel csak tartsd tiszteletben hogy fiatalabb azért :DDD
én 15 vagyok a barátom meg 19 Amikor megismertük egy mást én 14 voltam õ meg 18. Mégsem tartja senki pedofil állatnak barátom :) ))) Semmi gond nincs vele, ha neked tetszik szard le más mit gondol :) xoxo
hát...nagy a korkülönbség! Miért nem a saját korosztályodból keresel lányokat? hah? 17-18 éveseket???! perverz állat!
A kérdező hozzászólása: hát én 17 vagyok ugye de mondják h 18 nak nézek ki a lány meg 14 de ojan 15-16 nak néz ki
Bocsi, kicsit félreértelmeztem, de kb ugyan az a szitu :D Próbáld meg szerintem :)
elsõs vagyok, negyedikes sráccal járok. sztem ez töknorm. pontjó. szülõk, haverok, barátok elött is teljesen felvállalható.
szerintem ez total oke..en tudok olyanokrol, hogy a lany 14 a fiu 22...szoval az a 3 ev koztetek semmi:P
A kérdező hozzászólása: hát ezeket örömmel hallom!
Egyáltalán nem baj... 15 éves vagyok, barátom 17 Tartsd tiszteletben, h fiatalabb mint te
Énis 14 vagyok barátom pedig 17, és õ is inkább 15nek néz ki mint 17nek, de nincs ezzel semmi gondunk, jól megvagyunk 5hónapja:) Szerintem nyugodtan megpróbálhatod vele :)
Semmi baj vele!!! nehogy emiatt ne jöjjetek össze!!!!!ez tök normális!!! most még lehet h nagynak tûnik de gondolj bele h késõbb egyltalán nem para...modnjuk most sem..de ha belegondolsz csomó szülõ között van akár 5-6 év is...
Szerintem a 3 év ebben a korban abszolút elfogadható korkülönbség.Nincs vele semmi baj, ha megértitek egymást.Hajrá!
A kérdező hozzászólása: oké köszi mindent:Dmlg egy kcisit át rágom a dolgot..
A kérdező hozzászólása: az elsö választ ado kérdésre probálok válaszolni azt kérdezte: mért lenne baj?? hát nem tudom igazábol mit szolnak a szüleim meg az övéi meg ienek érted?? a lány tudja hogy bejön nekem és a testvére aki meg 17 az én testvérmmel van együt aki 18 .... és attol tartok mit szolnának hozzá ...
A kérdező hozzászólása: hát azért nem tudom mért nem nézek idösebbett...... de ez van már egy éve . idösebb meg nem akattt aki ojan normálisis , , , meg 14 de jol néz ki és s exel gondoltam hogy várok még az odébb van..
A kérdező hozzászólása: ..
nem de várj még szexeltek, legalább 15 múljon el
A kérdező hozzászólása: már 18 vagyok és a lány 15 még mindig tartjuk a kapcsolatot de eddig csak nagyon bejött de most már szerelmes is vagyok belé... de nem tudom micsináljak, nem fiatal még egy ilyen kapcsolathoz??meg mit szolnának a szülei...:S:S:S

Van egy 3 éves hugom én pedig 17 vagyok és kiálhatatlan már vele élni evvel kapcsolatban ti mit ajánlotok?

Mivel egyszobában lakunk nincsen magánszférám se a szüleimtől sem a hugomtól elég idegesítő és streszes így élni. Anyám rendszeresen rám bízza a hugom hogy vigyázzak rá, ha meg otthon van az apja (részenről nevelőapám) csak fekszik a tv elött és nem csinál semmit. Teljesen kivagyok már akadva és nem tudok hogy elkülönülni tölük akár egy percre is. Hogy lehet ezt megoldani ?

Legjobb válasz: de azt a gyereket az anyja nem a 17 éves bátyjának szülte!!! oké h néha rábízza, de a nap 24 órájába egész nap vele lenni, meg közös szoba.. azért a magánszféra kijár mindenkinek. gondolom ti is van mikor egyedül lennétek

de azt a gyereket az anyja nem a 17 éves bátyjának szülte!!! oké h néha rábízza, de a nap 24 órájába egész nap vele lenni, meg közös szoba.. azért a magánszféra kijár mindenkinek. gondolom ti is van mikor egyedül lennétek
Az elsõ jól mondja. Menj el dolgozni és költözz el.
1 év múlva nagykorú leszel, elmész dolgozni, és elköltözöl otthonról. Ennyi.
szerintem a 3 éves kiscsaj anyudék szobájába is mehetne. rájönnének a helyzetedre.
Nyomj oda te is egy kölyket, hadd vonyítson versenyt a hugoddal. Akkor egyenlítesz anyádnak, egye meg, amit fõzött :DDD
Átiratkozni nem tudsz estire? Akkor mellette dolgozhatnál is. Ha javítani szeretnél a tesódon akkor egy kicsit belemélyedhetnél a gyerekpszichológiába, lélektanba, rengeteg szakirodalom van biztos tudnál segítséget meríteni belõlük. És akkor talán a hugi is kicsit elviselhetõbb lenne.
Képzeld el anyádat, amikor te voltál pici. A nevelõapádra nem tudok tanácsot adni, azt anyukádnak kell elintéznie. Az viszont alaphelyzet, hogy Õ a kishúgod és tûrnöd kell a sírását, vagy esetleg megitatod, elringatod vagy valami.
Akkor milyen megoldásra gondoltál? Elköltözni nem tudsz, akkor milyen tanácsra vársz? Próbáld lekötni a húgodat és akkor nincs vele gond. Ha nincs lehetõség külön szobára az azért nagy probléma és ezt anyukádnak is be kellene látnia. Egy 17 évesnek kell a külön szoba, az intim szféra.
Eléggé egy cipõben járunk csak nálunk van egy öccse is. Szinte ugyan így vagyok még a korunk is majdnem passzol:) . Sajnos átérzem és abban reménykedek hogy késõbb kifizetõdõ lesz. A picik már így is jobban szeretnek mint a szülõket ami zavar mert ha nagyon kötõdök hozzájuk nehezebb lesz itt hagyni õket ha bárhova megyek.:/
Igyekezz úgy tanulni, hogy kollégiumba kerülj. És minél messzebbre kerülj, annál jobb. Komolyan mondom. Ha nem teszed ezt, akkor a sulid fog rámenni az egészre. Anyéád egy önzõ barom, a nevelõapád pedig a párja. Nem te vagy a testvéred szülõje, hanem anyád és a nevelõapád. Ledobta a kölköt, hogy magához kösse a pasit, de a szülõi felelõsséget rá tolja. Nem a te dolgod a testvéreddel törõdni! Végsõ esetben tessék bemenni a gyámügyre és bejelentést tenni ellenük (addig, amíg még nem vagy 18 éves).
bocs ma mindent elírok :D
6os vagyok. jólvan na :D nem írtad h lány vagy nem tudhattam :D
6os vagyok. jólvan na :D nem írtad h fiú vagy nem tudhattam :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs különszobára lehetõség.
Egy kicsit anyuka is belelapozhatna a lélektanba, s talán rájönne, hogy a nagylánya nem bébiszatyor, hanem testvér. Rá bízhatja olykor, elvárhatja a segítséget, de a nagylánynak tanulnia kel, magán szférája is kell legyen. Be kellene tartania az arányokat. Valóban nem neki szülte a hugicát. Amikor apuka hazatér, akkor foglalkozzon a kislányával, ne a tévé elõtt növessze a potrohát. A megoldás a külön szoba.
Tanulj tovább kollégiumban (vidék).
A kérdező hozzászólása: Hát úgy áll az egész lakás hogy van egy konyha onnan nyílik a nappali vagyis szülõk szobája utána van az egyém és a ugomé, tetõtérben elég nehéz elférni egyébként 6-os lány vagyok én is xd
"Mivel egyszobában lakunk nincsen magánszférám se a szüleimtõl sem a hugomtól" Kedves 10-es. egyszobájuk van. Hova menjen át?
A 3 éves kor az egyik legrosszabb, a legnehezebb természetû gyerekek is úgy 4 éves koruk után lenyugodnak és kezelhetõbbek lesznek. Az oké, hogy segítesz, néha vigyázol a tesódra, de amiatt állj a sarkadra, hogy az apuka legyen már a gyerekével.
A kérdező hozzászólása: Plusz még hátra van az éretségi letétele is
A kérdező hozzászólása: 1 olyan rossz mint a bûn, de anyámnak segítek is 2 hiába leszek nagykorú még 4 évig tanulom a szakmám és semmiféle képpen nem akarom abba hagyni a sulit
Nehez a helyzete a kerdezonek nem is vitatom! Azert annyit tegyel meg, hogy szeresd a hugodat es torodj vele sokat, mert lehet nem fogja megkapni a szuleitol. Az biztos, hogy par ev mulva sokkal jobban fog hozzad ragaszkodni, mint rajuk. Amugy nem olyan rossz, ha szoros lesz a kapcsolatod a testvereddel, mert ra egy eleten at lehet szamitani. Amugy kollegium (ahogy korabban irtak), meg sok tanulas, utana alberlet, sajat lakas es ennyi. Addig meg ki kell birni valahogy, de ugy, hogy ne menjen ra a kapcsolatod a testvereddel.
Nyugi, nem vagy égõ:) Szerintem h*lye, hogy ezt mondta, nem is értem, hogy gondolkodhat vki így. 17/L
Már bocs de szerintem õ a ciki hogy már 14 évesen oda adta magát valakinek. Veled nincs gond te már azért át tudtad gondolni hogy mit is csinálsz.
Inkább az az égõ, hogy õ vesztette el 14 évesen.
Jézusom, ez komoly?:D Dehogy égõ! Istenem... A 14 gáz! Mondd meg neki nyugodtan!
üzenem a barátnõdnek hogy õ az égõ. 14 éves korban szokás elkezdeni a komolyabb ismerkedést az ellenkezõ nemmel. ideértem a csókot stb.. szerintem még 17 évesen is korai elveszíteni, de semmiképpen sem égõ.
Faszt, még így is korai volt kicsit, de csak kicsit
Úristen az agyam eldobom... Jó hülye barátnõd van, 1 kis qrva... De te is az vagy ha elhiszed ezt neki.
Az én barátnõm 14 évesen vesztette el és azt mondta neked hogy égõ vagy? XD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Elkérhetném a barátnõd msn címét? :D
szerintem nem az a fontos h ki hány évesen veszti el hanem az, h felkészülten komolyan, érzelmekkel. bár ezt 14évesen lehet h nem így fogja fel az ember. az a baj h sokan bulinak fogják fel és egyáltalán nem veszik komolyan pedig mennyi betegségtõl és abortusztól lenne kevesebb a világ...
Még hogy égõ... Ne már! Én is 14 voltam; nem bántam meg, de már tudom, hogy korai volt. Szerintem a 17 ideális életkor. Persze ki hogy.
A barátnõd egy büdös k*va és legszívesebben lerugnám a fejét.
Miért lenne gáz 14 évesen elveszíteni? Az õ dolga, ha õ úgy érezte, hogy készen áll rá, az õ dolga. Az az égõ, hogy téged égõnek talál. Egyáltalán nem vagy gáz, nyugi. ;)
valójában sokat veszítettél de majd bepótolod:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat már kezdtem neki hinni:)
Akkkor gratulálok nem vesztettél sokat sõt nyertél
A kérdező hozzászólása: Én azóta nem barátkozom azóta ezzel a lánnyal és komoly kapcsolatom van!!
Te csináltad jól szerintem! Nekem egyik barátnõm 13 évesen összejött egy 21 éves fiúval... szeptemberben lett volna 14 éves, de õk már augusztusban lefeküdtek... :S 4 hónap és dobta a pasi(és mint kiderült, amíg jártak, csalta is..)

17 vagyok és még nem volt kapcsolatom. Én vagyok génhibás? Mit tegyek?

A hely, ahol élek pedig mintha méreg lenne, a "jóbarátaim miatt" nincs is társasági életem (pedig sokszor leszólítanak), így nem járok sehova. Az utóbbi id?ben feljött plusz 6-7 kg, amitól mindenben elvesztettem az érdekl?désem...Úgy érzem közel a mélypont.

Legjobb válasz: Attól, hogy nem volt kapcsolatod, nem vagy génhibás. Ha megteheted, akkor tanulj tovább valamelyik nagyobb városban. Nekem ez hozta meg az "életet"... lett egy pasim (hozzáteszem, hogy 18 voltam és õ volt az elsõ pasim), lett egy csomó barátom, akikre számíthatok és én a koleszos élet és a szaladozások miatt fogytam is. Ha ezt nem teheted meg, akkor is tudsz otthon mozogni a szobádban, kicsit változtass az étrendeden és le fogsz fogyni... amikor már mennek le a kilók, bizti jobban eljársz majd helyekre. Itt a nyár, egy-egy napra elutazhatsz közeli helyekre körülnézni... hátha rádtalál valaki/rátalálsz valakire. A környezetváltozás sokat segít.

Attól, hogy nem volt kapcsolatod, nem vagy génhibás. Ha megteheted, akkor tanulj tovább valamelyik nagyobb városban. Nekem ez hozta meg az "életet"... lett egy pasim (hozzáteszem, hogy 18 voltam és õ volt az elsõ pasim), lett egy csomó barátom, akikre számíthatok és én a koleszos élet és a szaladozások miatt fogytam is. Ha ezt nem teheted meg, akkor is tudsz otthon mozogni a szobádban, kicsit változtass az étrendeden és le fogsz fogyni... amikor már mennek le a kilók, bizti jobban eljársz majd helyekre. Itt a nyár, egy-egy napra elutazhatsz közeli helyekre körülnézni... hátha rádtalál valaki/rátalálsz valakire. A környezetváltozás sokat segít.
Semmirol nem vagy elkésve:) Szinte meg gyerek vagy! Tenyleg most koncentralj a tanulasra, elvezd ki tinedzser eveid veget, ha jon valaki aki megtetszik, akkor jarsz vele, ha nem, az sem katasztrofa meg. 23 evesen volt eloszor kapcsolatom, addig szereztem egy diplomat a masodik pasim lett e ferjem, akit 28 evesen ismertem meg, 30 evesen meg mar itt szorongatom a fiamat az olemben.A jot ki kell tudni varni es minden zsak a foltjat...A plusz kilok miatt se aggaszd megad, ne nassolj, egyel sok gyumolcsot, zoldseget a nyaron, es oszre leugranak a kilod. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elõ hozzászólónak: 80% hogy jogra megyek, remélem beindul az élet Pesten!
Nem vagy génhibás. J
az elõszó hozzászólo vagyok, csak nem tudtam befejezni a mondatot, bocsi érte. Szóval jó kapcsolatot nagyon nehéz találni, hiszen a mai fiatalok egészen másképpen gondolkoznak, mint annó. Mondjuk én sem vagyok az a nagyon idõs (23), nekem is rengeteg idõbe telt, amigy megtaláltam a mostani páromat, akivel hamarosan összekötjük az életünket. Ja és azt mondanom sem kell, hogy a neten ismerkedtünk meg 4 hónapja. Azt tanácsolom, ne add fel a keresést, de ameddig lehet tanuljj tovább. Pait bármikor találsz magadnak.
Nincs semmi baj veled.Én is 16 évesen találtam rá az elsõ pasira, és úgy érzem õ az igazi.Én is neten ismertem meg és 9 hónapja vagyunk együtt.Rád is rád fog találni az akivel akár az életedet is leéled majd, addig meg tanulj.
23 vagyok, és még nem találtam meg az "igazi"-t.... talán mert nincs, vagy talán azért, mert minél több emberrel van dolgod, annál jobban tágul a látóköröd, az igényeid. Ezekután találkozol valakivel, tisztában vagy vele, hogy mire vágysz és mit tudsz adni, majd szépen meglátod hogy a másik mire vágyik és mit tud adni. Aztán mérlegelned kell, hogy ez a két dolog mennyire áll közel vagy távol egymástól. De olyan soha nincs, hogy teljes mértékben lefedje a 2 dolog egymást.Mindig, mindenkinél van jobb és az ha éppen nincs senkid csak egy átmeneti állapot. a plussz 6-7 kiéó nem nagy ügy, lehet ez a szexepiled:) és majd erre fog bukni a nagy õ... Türelem és kitartás, "mindenki megkapja amit (akit) érdemel"!!! :D

Mi van akkor, ha a legjobb haverom köztudottan meleg, én hetero vagyok, és most elkezdtem érezni iránta valamit? Csak kíváncsiság, vagy talán én is meleg lennék? 17/F

Legjobb válasz: De édes *.* Ez tipikus filmbe illõ alapsztori... Hogy mi van akkor?Semmi.Mivel még nem vagy biztos magadban.Gondolj bele, hogy pontosan mit érzel...szerelmet? Megtudnád õt csókolni,esetleg többet?Ha sok ideig nincs veled hiányzik?:))

De édes *.* Ez tipikus filmbe illõ alapsztori... Hogy mi van akkor?Semmi.Mivel még nem vagy biztos magadban.Gondolj bele, hogy pontosan mit érzel...szerelmet? Megtudnád õt csókolni, esetleg többet?Ha sok ideig nincs veled hiányzik?:) )
meg am kíváncsiságnak inkább akkor lehetne nevezni ha szexuálisan kívánnád..de így hogy érzel VALAMIT...:O :) ) így nem nevezném kiíváncsidágnak...persze nem is azt mondom, hogy meleg vagy...
19/F Hát attól függ hogy mire vagy kíváncsi! :) Vagy mit kezdtél iránta érezni?
hát gyerek te szerelmes vagy..:) megtudnád csókolni?vagy esetleg több?
Némi biszex hajlamod lehet, igazából az nem is olyan ritka, mint az emberek gondolnák.
Ha hetero vagy akkor nem éreznél iránta semmit sem. El kell, ohgy szomorítsalak, meleg vagy mint a Fluór Tomi.
akkor te b*zi vagy
Ez de édes :D
Hát Drága akkor irány a spancihoz megbeszélni a dolgokat, és mivel köztudottan meleg, meg még a legjobb haverod elég nagy az esélye a sikernek. De azért majd írd hogy mi lett :D 22/mF
Mi lett, beszéltér vele errõl? :)
és ezzel NINCS SEMMI baj:) )
akkor nem vagy hetero :) )
A kérdező hozzászólása: igen, többre is képes lennék...
A kérdező hozzászólása: fura bizsergést, ha meglátom, és remegni is kezdek egy kicsit.... és igen, szokott hiányozni...
hogy alalult a dolog? :)
És neked itt a kor a legnagyobb problémád?
Nem vagyok büszke rá. Nem lehetsz büszke arra amiért nem tettél semmit. A "mi lett volna ha" dolgokkal meg menj a k*rva anyádba.
Szerintem nem gáz ha csak a korkülönbségrõl van szó. Én 19 vagyok és kifejezetten a nálam 5-6 évvel idõsebbekre bukok :) Fiú vagyok :D
Nem gáz. Mázli. :)
Jaj istenem, ez miért kelenti azt, hogy egyre fiatalabbakat ront meg okostojás? Gondolkodsz, amikor ezeket leírod??? Hetero felállásban is van ilyen, és akkor ez rögtön egyenlõ a megrontással? Fõleg hogy 17-18 éveassekrõl van szó? Te teljesen hü.lye vagy? Másodszor pedig mindenkinek joga van ahhoz, hogy olyan legyen, amilyen. Anélkül, hogy mások minõsítenék. Azt pedig, hogy valaki hetero, vagy homo, nem választható. De ezt sem tegnap bizonyították be. ÉS az ilyen hasonló gondolkódású ba'rmok miatt volt pl második világháború. A sztori alapja ugyanaz. Gusztustalan, hogy az emberiségbe ennyi 'tolerancia' nem fér. Azokat a 17 éves fiúkat peidg nyilván nem fogja kényszeríteni semmire.
gáz nagyon is, mert aztán egyre fiatalabb srácokat rontasz meg testileg lelkileg mert egy aberrált vagy arra meg ne számíts, hogy nem fognak bunkózni veled mert a magyar társadalom szerencsére nem tolerál benneteket mert nem normális dolog amit mûvelsz
Gáz, de nem azért, mert 17-18 évesek...
22:18nek senki nem mondta, hogy mutatkozz velük együtt ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyenek fel vallástól, fajtól, nemtõl és szexuális beállítottságtól függetlenül és akkor ezt megkérdezem mégegyszer: mi a f.sznak írsz ide, ha nem érdekel a problámáj, és valami teljesen másról írsz??? Nyomorék...
A korkülönbség nem lenne gáz. Hogy a nemetek nem különbözik, na az a gáz...
Nincs gond ezzel, amíg a másik fél is beleegyezik és amíg figyeltek a védekezésre.
Ja és az alkalmi szexkapcsolatok elítélendõek mind hetero mind homoszexuális körökben még akkor is ha ezzel a többség nem ért egyet.
A kérdező hozzászólása: úristen! miért akarnék egyre fiatalabbakkal kezdeni??? nem vagyok pedofil te nem normális. és mondom nehéz lenne megrontani olyanokat, akik már eleve nem velem csinálják elõször és ráadásul csomószor õk jönnek oda hozzám, én meg nem fogok nemet mondani, amikor mindketten akarjuk. meg most komolyan mi az a 4-5 év? engem sem néznek többnek 18-nál, mert kölyökképem van..na de ez nem ide tartozik. :D a bunkóskodóknak küldök egy puszit hátha lenyugszanak. :D :)
"csomószor õk jönnek oda hozzám" Ezt hogy csinálod? :)
Internettel...
A kérdező hozzászólása: kovpet úgy értem, hogy társkeresõn.
Így érthetõbb. Azért irigyellek :) )
Ugyanazt az álláspontot képviselem itt is, mint fiú/lány kapcsolatok esetében. Az érettségi elég erõs választó vonal. Még egy 18-19 éves csak-csak egy szint, de egy 16-17 éves tinivel tuti, hogy nem kezdenék 21 éves létemre.
A b.zik és a drogosok minden normális emberbõl gyûlöletet váltanak ki! Talán azért írnak nektek itt, mert nem szívesen mutatkoznának veletek! Leesett hülye b.zi? Ja és hátha észhez tértek. Engem nem zavar, hogyan buzultok otthon, de ne nyilvánosan csináljátok! Ne itt beszéljétek meg ki mikor, kivel, hogyan! Mi a [email protected]ért kell felvonulnotok? Akkor legyen egy heterofelvonulás is egy idõben és csapjon össze a 2 csapat!
nem gáz 20L
Kicsit gáz, mert hajaz a pedofíliára, nem csak sima homoszexualitás. Nem bunkóskodásból.
A kérdező hozzászólása: 4-5 év korkülönbség ilyen sok lenne? :/
Csak alkalmi szexkapcsolatokról van szó, vagy tartalmasabb, érzelmi kötõdésen alapuló párkapcsolatról? Ha elõbbi akkor mindenképpen gáz. ha utóbbi akkor nem.
A kérdező hozzászólása: konkrétan hosszabb távú. de az alkalmira is vonatkozik a kérdés. szóval is-is.
A kérdező hozzászólása: a homofóbok nem tudnak olvasni? minden neleg kérdésnél azonnal ott teremtek...
A kérdező hozzászólása: 21.32-es akkor én még fiatal lennék neked? :D
Szerintem gáz. A 21:33nak meg : "Mocskos b.zik! Nem egy ilyen retkes férgek között akarom, hogy felnõjenek a lányaim!" << a lányaidnak nem k*rvára mindegy mit csinálnak a b*zik?
Nem elég, hogy ratyi vagy, még a fiatalokat is megrontod. De nem a te vagy az igazi gáz, hanem a többi ember. Egy rendes társadalomnak, már régen ki kellett volna vetnie magából a hozzád hasonlókat. Gondolkozz már el egyszer azon, hogy mit csinálsz. Undorító.
Szerintem a te [email protected] anyádat! Ha már az enyémet belevetted! Én nem szoktam más anyját szidni, mert nem tehet arról, hogy egy retkes buznyákot hozott a világra. Vonuljatok csak fel, mutogassátok milyen undorító gusztustalan aberrált férgek vagytok. Szerinted az Isten miért nem 2 Ádámot teremtett? Hülye b.zi [email protected]! Dögöljetek meg mind!
Egyszer mind megdöglünk, de ha azthiszed, hogy csak én jutok a pokolra akkor mocskosul tévedsz, mert te is ott leszel. Egy sz*r ember vagy.
A kérdező hozzászólása: drága Anita94! gondolom 17 éves vagy szal nem tudom mit keresel itt. a másik pedig, hogy egy 18 éves már felnõttnek számít ezért nem is tudnám megrontani. már csak azért sem mert általában nem velem vesztik el a szüzességüket. szóval okoskodj máshol. volt még valaki aki azt írta, hogy "Isten miért Ádámot és Évát teremtette?" vagy valami hasonló, na akkor megkérdezném, hogy ha ennyire hívõ vagy, akkor szerinted a melegeket ki teremtette? õsrobbanással jöttek létre?
Szerintem nem gáz az a 4-5 év. A homofóbok meg minek írkálnak ide, ha rühellik a nem heterókat? Minek bántasz valakit, ha nem ártott neked?! Ha tényleg nem érdekelnének, akkor nem vennél tudomást a létezésükrõl. ÉS azt, aki a saját neméhez vonzódik, úgy hívjuk, hogy homoszexuális. Az olyanokat, akik ilyen ostoba ésoffenzív módon tudják csak kifejezni magukat, és olyan okat írkélnak, hogy ''dögöljön meg az össze'', na azokat hívjuk b*uziknak :) attól lehet valaki kedves meg vicces, mert nem hetero. Ennyi buta embert...
A kérdező hozzászólása: kovpet köszi! :)
Igen, de nem valószínû. Egyébként ha az, az miért gond?
Kezdõdnek a bajok az örökre szóló kapcsolatban? Érdekes...
akkor milyen bajok kezdõdnek?xD
Bármi lehetséges
A kérdező hozzászólása: Nem bajj ez!! Sõõõt annak örûlnék nagyon!!
A kérdező hozzászólása: féltékenykedés van a legnagyobb szinten!! És veszekedés sztem mindenhol van!!!
Mi is hasonló helyzetben voltunk, de szépen lassan elmúltak a féltékenykedések, igaz nem is adunk okot egymásnak. 8 éve, és mi is korán kezdünk, 18 évesek voltunk...
Az jó , ha mind a ketten így gondoljátok. Van esély rá :) én is hasonló cipõben vagyok, csak nekem a barátom 21, én meg 18. De én voltam neki mindenben az elsõ :) és jovore elakar jegyezni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!