Találatok a következő kifejezésre: Én 17 vagyok, a (274 db)

Én 17 vagyok, a barátnőm 18, a West endbe beengednek minket a Végső állmás 3Dre? (18+ os)

Legjobb válasz: Barátnõimmel együtt 15 évesek vagyunk és minket beengedtek, bár máshol néztük. De szerintem biztos, hogy beengednek, mert voltam már pár horror filmen és mindig megnézhettem. Jó szórakozást!

Barátnõimmel együtt 15 évesek vagyunk és minket beengedtek, bár máshol néztük. De szerintem biztos, hogy beengednek, mert voltam már pár horror filmen és mindig megnézhettem. Jó szórakozást!

Szerintetek 8 év nagy korkülönbség? Én 17 vagyok a fiú pedig 25. Szerintetek?

Legjobb válasz: Végülis ma jó napunk van, megengedjük, hogy együtt legyetek. Aki érti az érti...

Végülis ma jó napunk van, megengedjük, hogy együtt legyetek. Aki érti az érti...
- Józsi, azt mondták pedofil vagy! Ez nem mehet tovább! Pakolok és hazaköltözök! - De nagy szavak ezek egy 9 éves szájából....!
1# én vettem a poént c:
A kor nem minden. Nálunk is 8 év korkülömbség van (én 18 õ 10) de szeretjük egymást és ez a lényeg. Ne foglalkozz mások véleményével ha boldog vagy :)
Ezen jot mosolyogtam :) 8 ev az semmi. Ha Te ugy erzed, hogy mukodhet, akkor ne erdekeljen masok velemenye! A parommal 24 ev van koztunk, es amig az osszes baratnom szep lassan otthagyja a "pasijat", mi 4 eve boldogok vagyunk egymassal! Lehet szornyulkodni, hogy uuuristen nagyon nagy a korkulonbseg, de ha 2 ember szereti egymast, velemenyem szerint mindez hatterbe szorul. Drukkolok nektek!
alapjáraton semmi ez a korkülönbség, a probléma inkább azzal van, h te 17 vagy. de ha jól érzitek magatokat akkor hajrá!
Úgy "általában" véve nem nagy korkülönbség, köztem meg a párom között például 10 év van... Igaz, hogy én 29 vagyok, õ meg 39... 17 évesen viszont lehet, hogy egy kicsit sok...
Én pont 17 voltam, amikor egy 22éves sráccal jártam. véleményem szerint nem volt egészséges..én megszívtam..:/ Mindig (nem gúnyosan) de kioktatott, más érdekelte, nem tudtunk eleget együtt lenni munkája miatt...stbstb. Ebben a korban szerintem egy 5évvel idõsebb srác nem úgy tud szeretni, mint egy korodbeli. A szerelem és az egész kapcsolat tökmás..
Nekem 14 évesen volt egy 22 éves barátom, 4 évig voltunk együtt! 7 év 7 hónap volt köztünk! Szerencsémre türelmes volt, de emlékszem anyukám azt mondta, hogy mások az igényeink, mert mást akar egy 22 éves és mást a 14 éves! Így utólag igaza volt, de más volt az élet párban, mint egyedül! A titkos pillantások, hogy senki nem tudja, hogy mit jelentenek az összevissza szavak, rövidítések, csak mi értettük! Jó volt!
Szüleim közt 17 év van. 20 éve házasok, tehát nem sok vizet zavart. Eddig... A ti korotokban talán még sok, de különösebben nem számít. Ha szétmentek az nem emiatt lesz.
Mindez attól függ, hogy Te mit akarsz és a fiú mit akar? A korkülönbség nem minden esetben mérvadó, de egyet ne felejts el: Neked még van jövõd, a fiúnak lassan már múltja lesz!!!!!!
En ismerek egy ilyen "szabalyt", hogy Ha FiuKora/2 + 7 < LanyKora, akkor belefer. Persze teljesen legbolkapott, de probalj ki par kombinaciot, egesz ertelmes. Ugyhogy ez alapjan peldaul a korkulonbseg meg 5 evig tul nagy lesz.
sok.. én is voltam ilyen helyzetben csak ott én voltam a 17.. és kegyetlenül megszívtam..
Ha nektek jó akkor kit érdekelnek az ilyen részletek
A 8 év még úgy ahogy elfogadható, de ennél több lehetõleg NE legyen. Különösen akkor ne ha hosszútávú kapcsolatra gondoltok. Legalábbis az én számomra elfogadhatatlan volt fiatalként is, de ahogy idõsödtem... még jobban elképzelhetetlennek tartanám!

Mar egy eve van parkapcsolatom ami mostanaig nagyon jol mukodott. En 17 vagyok a baratom 18. egy par napja rajottem hogy mas csajjal sms ezik es beszelnek eleg gyakran vagyis a baratom hivogatja. Mit tegyek?

amikor rajottem szakitottam vele mert hazudott amikor rakerdeztem h mi van koztuk azt mondta h o nem is beszelt vele. Es egy par oraval kesobb felhivott es kibekultunk mert alitolag nemvolt semi es hogy nem is talakoztak de azota semi sem a regi . Fojton csak veszekszunk.meg rendbe hozhatom ezt?

Legjobb válasz: ...háááááát egy kapcsolat alapja a bizalom...azt meg már csak te tudhatod, ezek után meg tudsz -e benne bízni, na és hogy mennyire lett ezzel az egész dologgal megmérgezve a kettõtök viszonya. Próbálj túllépni rajta, ha nem megy, akkr vess véget a kapcsnak.

...háááááát egy kapcsolat alapja a bizalom...azt meg már csak te tudhatod, ezek után meg tudsz -e benne bízni, na és hogy mennyire lett ezzel az egész dologgal megmérgezve a kettõtök viszonya. Próbálj túllépni rajta, ha nem megy, akkr vess véget a kapcsnak.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszod az a gond hogy nagyon szeretem es ki is mutattam mindig is az erzeseimet... es tudja h ha megbant is megbocsajtok neki es kihasznalja ezt...vagyis en igy erzem mostanaban..en tul tudnek lepni ezen de nem ccsakk rajtam mulik...
Csak akkor lépj túl ezen, ha õ kezdeményezi a kapcsolatotok helyre rakását. Itt nincs rendben valami, a srác nagyon átver, szóval el kéne vele beszélgetned. Amúgy meg még fiatal vagy, elõtted az élet, ott a fõiskola, majd találsz magadnak olyan férfit aki nem ver át folyton.
A kérdező hozzászólása: amikor szakitotunk sirt es este ki is bekultunk mert eljottt hozzam es akk nagyon kedves volt.en sosem csaltam meg pedig volt ra alkalmam es ezt o is tudja.szerintetek aval hibaztam h kimutatam mit erzek?es h barmit megtennek erte?v mar nem vagyok eleg neki...
Hazudott, másik csajjal beszélget, hívogatja, stb... kidobnám és ennyi és akkor nyugodtan beszlégessen vele. Nem hiszem h szeret ha ilyet csinál.Bár lehet ettõl most h megérezte h elveszíthet megjön az esze, de úgyis meglátod majd.

Van egy gyerek a suliban (ö 18 én 17 vagyok), aki tetszik nekem. Még az osztályunk is egymás mellett van. új vagyok, de sokat tudok róla. Bunkó gyerek. DE NÉZ. Olvassátok tovább! Vélemények?

amikor a folyosón elmegyek mellette elfordítja a fejét,de elötte 20m-re látom,hogy néz vagy..utolsó pillanatban rám néz amikor egymással szembe megyünk ..ül az aulába mi meg a lányokkal kint várjuk a tanárt, s érzem,hogy néz,de volt rá pl is,hogy 5m-re volt tölem..beszéltem valakivel ,s nem nézett rám,csak a földet.Vagy én túlzom el a dolgokat?? nem értem......eddig nem volt egyetlen barátom se...külsöleg rendbe vagyok.....az a baj én mindig olyan szekér után futok ,ami nem vesz fel.

Legjobb válasz: Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.

Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.
Velem pontosan ugyan ez volt a helyzet, csak még tavaly márciusban(mert akkor mentem át.) Nos, én msnen ismerkedtem meg vele, és mivel abban a hónapban van a szülinapja vettem neki egy széttörhetõ-szívecskés medált, és mondtam neki hogy annak adja oda akinek akarja. Volt barátnõje, akivel 1-2 hete jártak. Szakított vele és nekem adta a medál felét:D (ez afféle érzelmi zsarolásnak is betudható de semmi ilyen szándékom nem volt..:D) Egyébként, tök normális ha új vagy és ismerkedsz mindenkivel akit látsz. Szerintem menj oda hozzá kérdezgesd általános dolgokról, azt is megkérdezheted, amit már tudsz róla. Esetleg az osztálytársaival is összebarátkozhatsz, ha van ott egy nagyon jó bnõd, aki sokat van a kiszemelted közelében, akkor nem kezd gyanakodni ha te is ott vagy. Vannak ilyen trükkök, amiket ha ügyesen csinálsz, csak akkor jön majd rá, hogy mit is akarsz amikor már õ is akarja:) Sok sikert neked.
Elmész vele bulizni.
Az ilyen csajokat fogják a wcben megszpatni. Ha nem változol, majd más elszpatja tõled:D
A kérdező hozzászólása: Ha parancsolgatok neki akk meg az a bajj!! Én nem akarom neki megmondani mit tegyen meg h mi a hejes
Növessz tököt.
Osszátok két részre az estét. :)
Menjen el bulizni a barátnõivel, te meg menj el a haverjaiddal valahova. Mindenki csinálja azt, ami jól esik neki...
A kérdező hozzászólása: mikor növi ki az ember általában ezt a korszakot??
akkor nincs más megoldás, ha tényleg szereted, akkor elmész vele bulizni, és vigyázol rá. egyszer majd kinövi ezt a korszakot, ha szerencséd van, egy-két hónap, és megunja. 21N
Az idõsebb nõkre is rájön a bulizhatnék.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem !!! Otthagyni olyan lenne mint tört döfni a szívembe......:(
elmentek együtt bulizni, megbeszélitek hogy nem maradtok sokáig, és utána folytatódhat otthon:)
keress egy érettebb barátnõt, aki már kinõtte a bulizós korszakát, és rájött, hogy sokkal jobb összebújni, mint lerészegedni egy bulin. 21N
Itt látszik, hogy a korkülönbség néha bajt okoz!

. Szal azzal kezdem én 17 vagyok barátnöm 16. még mind a ketten szüzek vagyunk. Hogy csináljam hogy ne fajon neki? normális választ kérek. Köszii

??

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy elsõ körökben petting legyen csak. Annak elõbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, õ meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel. Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen elõjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost. Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erõszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnõd lábai között a bejárat szûkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat. Szóval: - Legyen elõjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat - tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre - aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig. Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikõtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.

Én azt javaslom, hogy elsõ körökben petting legyen csak. Annak elõbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, õ meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel. Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen elõjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost. Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erõszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnõd lábai között a bejárat szûkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat. Szóval: - Legyen elõjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat - tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre - aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig. Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikõtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.
Mielõtt ilyeneken gondolkodsz, igazán elmehetnél nyelvtan órára...
ne dugd meg és nem fog fájni neki. Hozz érte egy kis áldozatot
leghobb kezdésnek ha addig húzzátok az elõjátékot amég csak birjátok :Dvagy sokáig izgatod/nyalod ha nem vagy önzõ. használhattok síkosítót is. azt azért nézd meg h lehet e gumival használni. gondolom tapintatos leszel hamár te tetted fel a kérdést így erre nem hívom fel a figyelmed. sok szerencsét :D
Ha a lánynak nincs szerencséje olyan típus, hogy mindenképpen fog fájni neki. Persze nem fog belehalni, de azért számolni kell vele, szóval szerintem kérdezd meg hogy szeretné gyorsabban vagy lassabban? tudod mint a ragtapaszt xD persze ez most nem valami romantikus, de attól még elõtte meg utána lehet csúcsszuper sok kényeztetéssel. Csak sajnos elõfordulhat hogy sehogysem tudod kikerülni hogy fájjon neki, akkor meg már szerintem jobb kikérni a véleményét és végig figyelni a reakcióját, abból tudni fogod mikor meddig mehetsz.
sajnos hiába a hosszú elõjáték valamennyire fájni fog neki, szerintem nem kell sikosító, de ha használtok és gumival védekeztek akkor figyelj rá hogy olyat válasz amivel lehet használni, nehogy oldja a gumit és kilyukadjon
egyetértek négyeskével. arra azért ügyelj hogy ne az ujjaddal szakítsd át a szûzhártyáját izgatás közben Hosszú csók, simogatás sokáig, nyelvvel nagyajkak, kisajkak, csiklóizgatás aztán határozott behatolás.

Az öcsém 11, jöhetne velem konditerembe? Nagyon akarna de félek megáll a fejlődésbe vagy bármi baja lehet. Én 17 vagyok.

11évesen mehet konditerembe nagykorú nélkül?

Legjobb válasz: 11 évesen ne kondizzon! Várjatok vele még legalább 3-4évet.

11 évesen ne kondizzon! Várjatok vele még legalább 3-4évet.
fekvotamaszt, felulest, guggolast, egyebeket, nyugodtan csinalhat. gepekkel ovatosan, de en annak sem latom akadalyat. alkatatol is fugg. nagyon helyes, h. vannak ilyen ambicioi. esetleg ajanlj neki mas sportokat is, karate, foci, stb., meg mehet neha futni is, az uszas nagyon hasznos, ebben a korban. anno 12 evesen kezdtem el karatezni, nem lett tole semmi bajom.
Menjen, de max a futógpet használja.Otthon fekvõtámaszozhat, felülésezhet, bicózhat . A sporttal alapvetõen semmi gond nincs, de a súlyzós edzést nem lehet összehasonlitani a karatéval. A növekedési porcoknak baromira nem tesz jót ha az ember nagy súlyokat emelget. Minimum 15-16 évis korig várni kéne ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megjegyzem.

A barátnőm 14 éves és nem szűz. én 17 vagyok szűz mit tegyek? Többi lent.

14 éves a barátn?m és nem sz?z.. de én még az vagyok 17 évesen!!! tudja hogy sz?z vagyok... nem rég óta vagyunk együtt ... de ha már nem sz?z akkor megujjazom!! és a többi menni fog magától szerintetek??

Legjobb válasz: dugd meg és te se leszel szûz

Hú elég gáz, hogy 14 évesen már nem szûz, ráadásul te nem az elsõ barátja vagy, szánalmasak manapság a kislányok..az nem gáz, hogy te szûz vagy, de értelmileg valószínûleg egy szinten vagytok, azért is mert 17 évesen nem tudom, hogy lehet egy kislányra nõként tekinteni
dugd meg és te se leszel szûz
Az nem gáz, hogy 17 évesen szûz vagy, viszont az szerintem igen, hogy a barátnõd már 14 évesen már nem az. De nem ítélkezek ma már korán kezdik a szexet a lányok. Szerintem menni fog ne aggódj..de ha nem rég óta vagytok még együtt akkor nem éri meg elsietni ha komoly kapcsolatot akarsz.
mindegy milyen nemû 14-15 éves gyerekként kefélni elég nagy gáz...
Hát az írásod alapján egy szinten vagytok fejben... nincs hova sietned.
én mondjuk az ilyen csajt, fõleg ilyen felállásban kurópajtinak nevezném, és annak is használnám.
A barátnõd késõbbi korban nem fogja értékelni partnere teljesítményét.
miert gaz ha valaki 14 evesen mar nem szuz? es ha egy pasi nem szuz 14 evesen az nem gaz? amugy en 15 evesen vesztettem el es nem bantam meg... ha ugy erzi h keszen all ra akkor o kell eldontse mikor akarja... 17/L
dehogyis. ha fiú királycsávó, ha csaj ribanc. tudod, kettõs mérce
A kérdező hozzászólása: igazatok volt!!! tényleg hisztizik!!.:S
mégis miért hisztizett? nemvágom...
És mi a kérdésed?
Hagyd õt, keress korodbéli lányt!
Most akkor drukkoljunk neked öt évig? Õ meg maradjon addig pártában?
ja váûáá rosszul olvastam hogy te vagy a 17 éves fiú!!! Akkor nem sok esélyed van, ha ezt mondta akkor ne szenvedj miatta találsz jobbat!
Nézd, elárulom, én 16 éves voltam (nagyon régen volt) és fülig beleszerettem egy akkor 21 éves nõbe. Talán õ is belém. Csodálatos emlék! Megborzongok ma is, ha a harisnyás lábára gondolok... remélem, csodálatos élete volt és remélem, hogy szeliden cirógatta az arcát mindig a Nap! Ha nagyon ritkan abba a kisvárosba megyek ahol lakott, elszorul a torkom és áldásra emelem a kezem. Gyönyörû emlék! Szóval, van, amikor ez mûködik. )))
Erre most milyen választ vársz, te féreg?
sztem vagy buza vagy nem tetszel neki. lépj túl rajta
2-es válaszoló, erre a jelzõre mi szükség volt? Meleged van nagyon?
Most komolyan, mi a kérdés?
Te már eheted felnõttesen...
A gyógyszerek szedése nem a szavazi jogokhoz és a legális alkoholfogyasztáshoz kötött, hanem testsúlyhoz. 17 évesen meg már csak vagy akkora, mint egy flnõtt.
A kérdező hozzászólása: Ahhan..értem , köszi:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!