Találatok a következő kifejezésre: Én 17 vagyok, (415 db)

. Szal azzal kezdem én 17 vagyok barátnöm 16. még mind a ketten szüzek vagyunk. Hogy csináljam hogy ne fajon neki? normális választ kérek. Köszii

??

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy elsõ körökben petting legyen csak. Annak elõbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, õ meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel. Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen elõjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost. Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erõszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnõd lábai között a bejárat szûkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat. Szóval: - Legyen elõjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat - tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre - aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig. Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikõtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.

Én azt javaslom, hogy elsõ körökben petting legyen csak. Annak elõbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, õ meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel. Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen elõjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost. Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erõszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnõd lábai között a bejárat szûkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat. Szóval: - Legyen elõjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat - tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre - aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig. Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikõtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.
Mielõtt ilyeneken gondolkodsz, igazán elmehetnél nyelvtan órára...
ne dugd meg és nem fog fájni neki. Hozz érte egy kis áldozatot
leghobb kezdésnek ha addig húzzátok az elõjátékot amég csak birjátok :Dvagy sokáig izgatod/nyalod ha nem vagy önzõ. használhattok síkosítót is. azt azért nézd meg h lehet e gumival használni. gondolom tapintatos leszel hamár te tetted fel a kérdést így erre nem hívom fel a figyelmed. sok szerencsét :D
Ha a lánynak nincs szerencséje olyan típus, hogy mindenképpen fog fájni neki. Persze nem fog belehalni, de azért számolni kell vele, szóval szerintem kérdezd meg hogy szeretné gyorsabban vagy lassabban? tudod mint a ragtapaszt xD persze ez most nem valami romantikus, de attól még elõtte meg utána lehet csúcsszuper sok kényeztetéssel. Csak sajnos elõfordulhat hogy sehogysem tudod kikerülni hogy fájjon neki, akkor meg már szerintem jobb kikérni a véleményét és végig figyelni a reakcióját, abból tudni fogod mikor meddig mehetsz.
sajnos hiába a hosszú elõjáték valamennyire fájni fog neki, szerintem nem kell sikosító, de ha használtok és gumival védekeztek akkor figyelj rá hogy olyat válasz amivel lehet használni, nehogy oldja a gumit és kilyukadjon
egyetértek négyeskével. arra azért ügyelj hogy ne az ujjaddal szakítsd át a szûzhártyáját izgatás közben Hosszú csók, simogatás sokáig, nyelvvel nagyajkak, kisajkak, csiklóizgatás aztán határozott behatolás.

Van egy gyerek a suliban (ö 18 én 17 vagyok), aki tetszik nekem. Még az osztályunk is egymás mellett van. új vagyok, de sokat tudok róla. Bunkó gyerek. DE NÉZ. Olvassátok tovább! Vélemények?

amikor a folyosón elmegyek mellette elfordítja a fejét,de elötte 20m-re látom,hogy néz vagy..utolsó pillanatban rám néz amikor egymással szembe megyünk ..ül az aulába mi meg a lányokkal kint várjuk a tanárt, s érzem,hogy néz,de volt rá pl is,hogy 5m-re volt tölem..beszéltem valakivel ,s nem nézett rám,csak a földet.Vagy én túlzom el a dolgokat?? nem értem......eddig nem volt egyetlen barátom se...külsöleg rendbe vagyok.....az a baj én mindig olyan szekér után futok ,ami nem vesz fel.

Legjobb válasz: Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.

Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.
Velem pontosan ugyan ez volt a helyzet, csak még tavaly márciusban(mert akkor mentem át.) Nos, én msnen ismerkedtem meg vele, és mivel abban a hónapban van a szülinapja vettem neki egy széttörhetõ-szívecskés medált, és mondtam neki hogy annak adja oda akinek akarja. Volt barátnõje, akivel 1-2 hete jártak. Szakított vele és nekem adta a medál felét:D (ez afféle érzelmi zsarolásnak is betudható de semmi ilyen szándékom nem volt..:D) Egyébként, tök normális ha új vagy és ismerkedsz mindenkivel akit látsz. Szerintem menj oda hozzá kérdezgesd általános dolgokról, azt is megkérdezheted, amit már tudsz róla. Esetleg az osztálytársaival is összebarátkozhatsz, ha van ott egy nagyon jó bnõd, aki sokat van a kiszemelted közelében, akkor nem kezd gyanakodni ha te is ott vagy. Vannak ilyen trükkök, amiket ha ügyesen csinálsz, csak akkor jön majd rá, hogy mit is akarsz amikor már õ is akarja:) Sok sikert neked.

Én 17 vagyok, a barátnőm 18, a West endbe beengednek minket a Végső állmás 3Dre? (18+ os)

Legjobb válasz: Barátnõimmel együtt 15 évesek vagyunk és minket beengedtek, bár máshol néztük. De szerintem biztos, hogy beengednek, mert voltam már pár horror filmen és mindig megnézhettem. Jó szórakozást!

Barátnõimmel együtt 15 évesek vagyunk és minket beengedtek, bár máshol néztük. De szerintem biztos, hogy beengednek, mert voltam már pár horror filmen és mindig megnézhettem. Jó szórakozást!

A lány 14 éves én 17 vagyok, szerintetek sok ez a három év?

Legjobb válasz: IGEN NAGYON SOK MOST HAGYD EL ÉS AKASZD FEL MAGAD AMIÉRT ILYET KÉRDEZTÉL! Egyébként miért hiszed hogy sok? Egyáltalán nem az. 15 éves lányokat láttam már 22 vagy 24 éves férfiakkal járni és ismerek is ilyet. Szóval egyáltalán nem sok, ha szerelmes vagy belé (és õ is beléd) sok sikert! Ha meg nem vagy szerelmes csak tetszik, még akkor sem sok. Ja és pontozz fel, mert ha nem pontozol sok lesz a korkülönbség ám!

IGEN NAGYON SOK MOST HAGYD EL ÉS AKASZD FEL MAGAD AMIÉRT ILYET KÉRDEZTÉL! Egyébként miért hiszed hogy sok? Egyáltalán nem az. 15 éves lányokat láttam már 22 vagy 24 éves férfiakkal járni és ismerek is ilyet. Szóval egyáltalán nem sok, ha szerelmes vagy belé (és õ is beléd) sok sikert! Ha meg nem vagy szerelmes csak tetszik, még akkor sem sok. Ja és pontozz fel, mert ha nem pontozol sok lesz a korkülönbség ám!
ilyenkor még igen ha a lány 20 lenne te meg 23 akkor észre se vennétek a 3 éves de ilyenkor még igen még ha felnõttesen viselkedne a kislány akkor is
igen, még nem 18, és ha már lefeküdtek, azután sem lehet lecsukatni mivel akkor már nem "rontja meg" mivel már megvan rontva.. vagy hogy mondjam..:D
14év alat liliomtiprás ha mond ez valamit :d aztán jön a perec meg a dutyi :D
de még nem vagyok 18 :D
"Már miért lehetne lecsukatni?" Pedofília. Mivel õ 18 évesen nagykorú lesz és a lány 13 évesen még kiskorú börtön jár a megrontásáért, már ha szexeltek. (Ez most nem a kérdezõrõl szólt, az õ barátnõje 14 éves, õt nem lehet lecsukatni ;) )
mért lehetne lecsukatni? hogyha nem fekszenek le akkor nem lehet lecsukatni. Csókér meg nem hinném h büntetnek :)
Már miért lehetne lecsukatni?
A kérdező hozzászólása: csak mert nagyon tetszik és kedves is... csak igen az hogy õ még csak most 14 és azért mert még "kicsi" bár ha nem az eszemre hallgatok akkor összejönnék vele..:) és nem az eszemre fogok de azért ebbe még neki is van beleszólása :)
ma 22:05: egy hónap mulva jól le lehet csukatni! 14 alatt még csak beleegyezés sincs..
22:05 az sztem sok Kérdezõ: ha érett a lány és nem viselkedik kislányossan akkor semmi gond!
Szerintem nem sok! voltam ilyen helyzetbe és nem volt probléma. Vagyis nem ezzel volt a probléma mert most exrõl beszélek! Most 16 vagyok és 24 éves a barátom. Imádjuk egymást, szülõk is elfogadták és nincs problémánk a 8 év korkülönbséggel :)
nem sok, csajom 13 éves, én 18 leszek egy hónap múlva :D
Nagyon sok :@ kiherélnélek a lány báttya helyében az biztos...
Én is 14 évesen jöttem össze barátommal, és õ ugyanúgy 17 volt akkor. 3 éve együtt vagyunk :)
szia. szerintem nem sok (: anyám és apám között 6 év van. köztem és a barátom között csak 2 év, na de akkor is. sztem három év nem olyan sok, hha az a lány érett, és szereted. a kor nem számít ha az érzés igaz (:

Beleszerettem egy 30 éves férfiba! (én 17 vagyok) mit tegyek?

Legjobb válasz: a korodbeli fiuk inkább csak töcskölni tudnak mintsem egy rendeset szeretkezni. Sok lány azért választ idõsebb férfi partnert, mert azok már tudják, hogy mi kell a nõnek.. Meg a lányok amúgy is korábban érnek mind testileg , mind lelkileg ennyi az én feleségem 8 évvel fiatalabb nálam.... és tökéletes harmoniában élünk már 8 éve

a korodbeli fiuk inkább csak töcskölni tudnak mintsem egy rendeset szeretkezni. Sok lány azért választ idõsebb férfi partnert, mert azok már tudják, hogy mi kell a nõnek.. Meg a lányok amúgy is korábban érnek mind testileg , mind lelkileg ennyi az én feleségem 8 évvel fiatalabb nálam.... és tökéletes harmoniában élünk már 8 éve
Fiatal vagy majd beleszeretsz másba is. Szerintem nagy a korkülönbség és figyeld meg 5 év múlva õ 35 te 22 és vannak nála sokkal szexibb, értelmesebb 22 éves fiuk.
ha nem jön ki köztetek ez a 13 év különbség érettségben, felfogásban, ha neki is bejössz és ha nincs senkije, és õ kezdeményez, és tudod, hogy nem csak le akar fektetni, akkor adj neki egy esélyt. te ne nyomulj rá, mert azt kihasználhatja, utána meg eldobhat.
Tegyél rendet!
A kérdező hozzászólása: Második kommentelõ! Mit akarsz mondani ezzel?
Nincs itt a debreceni siránkozós gyerek, mostmár te leszel itt az aki hetente 15x teszi fel ugyanazon kérdést? Amúgy semmit. Túl idõs hozzád, idõvel rájössz majd.
Feküdj le vele
Hagyd had tortènjen minden magàtol, ne gorcsolj rà semmire, mindent az èrzèseid alapjàn kell tenni, nehogy màr màsokra hallgass, csupa rosszmàju emberre.
És mi a kérdésed?
Hagyd õt, keress korodbéli lányt!
Most akkor drukkoljunk neked öt évig? Õ meg maradjon addig pártában?
ja váûáá rosszul olvastam hogy te vagy a 17 éves fiú!!! Akkor nem sok esélyed van, ha ezt mondta akkor ne szenvedj miatta találsz jobbat!
Nézd, elárulom, én 16 éves voltam (nagyon régen volt) és fülig beleszerettem egy akkor 21 éves nõbe. Talán õ is belém. Csodálatos emlék! Megborzongok ma is, ha a harisnyás lábára gondolok... remélem, csodálatos élete volt és remélem, hogy szeliden cirógatta az arcát mindig a Nap! Ha nagyon ritkan abba a kisvárosba megyek ahol lakott, elszorul a torkom és áldásra emelem a kezem. Gyönyörû emlék! Szóval, van, amikor ez mûködik. )))
Erre most milyen választ vársz, te féreg?
sztem vagy buza vagy nem tetszel neki. lépj túl rajta
2-es válaszoló, erre a jelzõre mi szükség volt? Meleged van nagyon?
Most komolyan, mi a kérdés?

Én 17 vagyok és tetoválást szeretnék milyent? (bovebben lent)?

Elosszor én egy pumára gondoltam a jobb lábamra, de várom a saját véleményeket is még olyan tetoválós oldalt ahol megnézhetem hogy milyen minták vannak még!! Elore is koszonom!!!

Legjobb válasz: puma???Na akkor te leszel a "tizenvalahányadikezer" ember akinek ilyen tetkója lesz..Igaza van az elõttem írónak.A tetkó egy életre szól,ezért a saját énedet,egyéniségedet kéne jelképezni.(legalábbis a tetkónak ez a funkciója)A tucat,divat tetkót hamar megfogod bánni...Ha nincs daját egyéni ötleted akkor várj még vele...

puma???Na akkor te leszel a "tizenvalahányadikezer" ember akinek ilyen tetkója lesz..Igaza van az elõttem írónak.A tetkó egy életre szól, ezért a saját énedet, egyéniségedet kéne jelképezni.(legalábbis a tetkónak ez a funkciója)A tucat, divat tetkót hamar megfogod bánni...Ha nincs daját egyéni ötleted akkor várj még vele...
én 18 voltam, mikor csináltattam. szerintem egy dolog a fontos:olyan minta legyen, amihez köt valami, ami jelent is valamit, ami rólad szól.
Igen, kötõdés legyen! Olyan helyre tetesd, ha lány vagy, ami titokzatos. Nem hiszem, hogy jól fog mutatni 10 év múlva a lábszáradon egy nonfiguratív, amikor is szeretnél elhelyezkedni egy adminisztrációs állásban, és kosztümben mész jelentkezni. Lány vagy? Ha fiú vagy, akkor nyak, váll, hát, felsõkar. Persze igényes legyen és sexi.
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok, de olyan oldalak vannak ahol korulnézhetnék?? ha igen hol??
millió ilyen oldal van!!!! csak használni kéne a google-t és nem egybõl mással kéne itt kerestetni tetkós oldalakat!!!!
A kérdező hozzászólása: NEM NEKED mondtam hogy keres olyan oldalakat, mert vannak olyanok akik segítenek az embertársain ha neked ez nagy munka akkor nem kell, mert biztos hogy majd akad valaki aki segít és ha nem az se baj(mert már ilyenek vagyunk)!!!
A kérdező hozzászólása: EHHH Ez jo de ilyet azt hiszem nem fogok!!!De azért koszi!!

A barátommal elsők voltunk egymásnak a szexben. Már másfél éve együtt vagyunk, én 17 vagyok, ő 19. Lehetünk együtt örökre ha szeretjük egymást? Mármint nem fog neki hiányozni egy idő után, hogy ő még csak velem szexelt?

Legjobb válasz: nem, általában úgy van,hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)

nem, általában úgy van, hogy mindig az elsõhoz ragaszkodik az ember. Ha szeret, nem vágyik másra az ágyban, és csak téged akar. szóval csak nyugi:)
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt.Én 18 voltam, õ 19 amikor összejöttünk. Barátomnak is én voltam az elsõ. Õ azt mondja, h mi mást kaphatna egy másik csajtól, amit tõlem nem? Nem fog a barátodnak hiányozni szerintem, h ha szeretitek egymást!!
Amenyiben megegyezik az erkölcsi értékrendetek, minden esély megvan, hogy megmaradjatok egymásnak megõrizvén szerelmetek tisztaságát. Sok sikert és boldogságot kivánok nektek!
A szüleim 16 éves koruk óta együtt vannak, lassan 30 éve és õk sem voltak mással soha. Szóval bízz a kapcsolatotokban és a szerelmetkben, emrt ez csak jó lehet.:)
Mi is elsõk voltunk egymásnak a párommal. Már 10éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és egyikünknek sem hiányzik, hogy nem szexeltünk mással.
ha mindent megadsz es nagyon szeret akko tutira nem fog hianyozni mas.csak idonkent be kell vetni valami uj kalandot poziciot h elvezze es soha ne unja meg. HAJRA;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) megnyugodtam..egyébként szoktunk újítani, ami nagyon tetszik neki...:P de amúgy olyan jó érzés hogy mindeketten egymással voltunk elõször...igaz, hogy sok idõbe tellett mire jutottunk valamire, de megérte...
hát örökre biztos nem lehetek egyutt semmi se tart örökké :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugtattatok:)
agy együtt maradhattok, de ha valaki szakít, és van pár nõje, aztán összejön az igazival, akkor nem hinném, hogy az elsõt jobban szerette annó, mint most a jelenlegit csak azért, mer az volt az elsõ, elsõ csók elsõ szex szal amíg jártok szeret, fõleg ha olyan beállítottságú, de akinek több párja volt, szinte sose megy vissza az elsõhöz, akkor se ha hosszú ideig voltak együtt, fõleg ha az tini vagy gyerek szerelem volt a páromnak is ilyen volt az elsõ, de ott még suliba jártak, alig találkoztak, meg a csaj megcsalta, bár a párom dobta ki változtak ism ind a ketten de ti hûségesek vagytok, ha tek épes vagy szeretni örökké, akkor õ mért ne lenne rá képes, amig nincs gond addig ne agyalj ilyeneken
A kérdező hozzászólása: köszi, de már 2éve nem vagyok vele :D
Napi 1 kávétól nem lesz semmi bajod, kis tejjel igyad és egyél elõtte valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Az öcsém 11, jöhetne velem konditerembe? Nagyon akarna de félek megáll a fejlődésbe vagy bármi baja lehet. Én 17 vagyok.

11évesen mehet konditerembe nagykorú nélkül?

Legjobb válasz: 11 évesen ne kondizzon! Várjatok vele még legalább 3-4évet.

11 évesen ne kondizzon! Várjatok vele még legalább 3-4évet.
fekvotamaszt, felulest, guggolast, egyebeket, nyugodtan csinalhat. gepekkel ovatosan, de en annak sem latom akadalyat. alkatatol is fugg. nagyon helyes, h. vannak ilyen ambicioi. esetleg ajanlj neki mas sportokat is, karate, foci, stb., meg mehet neha futni is, az uszas nagyon hasznos, ebben a korban. anno 12 evesen kezdtem el karatezni, nem lett tole semmi bajom.
Menjen, de max a futógpet használja.Otthon fekvõtámaszozhat, felülésezhet, bicózhat . A sporttal alapvetõen semmi gond nincs, de a súlyzós edzést nem lehet összehasonlitani a karatéval. A növekedési porcoknak baromira nem tesz jót ha az ember nagy súlyokat emelget. Minimum 15-16 évis korig várni kéne ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megjegyzem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!