Találatok a következő kifejezésre: Én 16 vagyok és lehet, hogy (16 db)

Én 16 éves vagyok és lehet, hogy terhes . És közben még a barátomtól is tiltanak. Mit tegyek?

Édesanyám tilt a barátomtól,mert ? kicsit id?sebb mint én. De mi szeretjük egymást és most lehet, hogy terhes vagyok. A barátom és az ? családja ki áll mellettem, rájuk számíthatok. De az én családomra sajnos nem. Édesapám meghalt és így édesanyám a gondolvisel?. Én legszivesebben már a barátoméknál élnék, mert ott jobban érzem magam. Nem tudom, hogy mit tegyek! Aki tud kérem adjon tanácsot!

Legjobb válasz: Saját tapasztalat: engem is tiltottak 16 évesen, és tudod, jobban jártam, mert annyira fiatal voltam. Sajnos még huszonévesen is tanácsot kérünk a szüleinktõl, és azután is. Hidd el addig jó, míg van kihez fordulj. Beszélj a szüleiddel.

Saját tapasztalat: engem is tiltottak 16 évesen, és tudod, jobban jártam, mert annyira fiatal voltam. Sajnos még huszonévesen is tanácsot kérünk a szüleinktõl, és azután is. Hidd el addig jó, míg van kihez fordulj. Beszélj a szüleiddel.
én is fejlettnek éreztem magam már 15 évesen is!És az is voltam.Nemhiába érzi ezt az ember szerintem.Ha babárol beszélünk mindenképpen érezhetet menyire vagy az. Nekem is aztmondták hogy csak te érzed magad érettnek!De nem igy volt. Na mindegy. De szerintem ha jo a párod akkor örüljetek a babanak.Az a lényeg a férjed milxen .A szülõd meg nem számit.Rosz anya ha nemáll melléd. De ha ténbyleg terhes vagy akkor 3 honap után mond el csak a anyudnak
Igen, ilyenkor már mindenki felnõttnek érzi magát, én is ilyen voltam. Aztán évrõl évre változik a vélemény saját magunkban. Vannak persze olyanok, akik érettebbek, más az életfelfogásuk, stb, de szerintem még 16 évesen élje mindenki az életét, szórakozzon, járjon nyaralni abarátaival, élje ki magát ugy, hogy amikor eljön az ideje, tudja értékelni az életet, és elmondhassa, mostmár mindene megvan, jöhet a család. Ne elõzsör a család, aztán a gürcölés mindenért, mert akkor nehezebb. De ez az én saját tapasztalatom, én 24 évesen szültem. Mindenki maga dönti el. (bár Te még kiskorú vagy)
A kérdező hozzászólása: Jó én ezt mind értem, hogy fiatal vagyok meg minden...De ugyérzem, hogy elég érett vagyok már..érettebb mint a korombeli 16 évesek. Vagy ilyenkor mindenki ezt érzi???
Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Csináltál már tesztet? Pozitív lett? Szerintem elõször próbálj beszélni anyukáddal (egyelõre ne a terhességrõl, arról majd csak akkor, ha már voltál dokinál és tényleg megállapította, hogy babát vársz - persze ez függ attól is, hogy meg akarod-e tartani). Ne cselekedj elhamarkodottan, nehogy késõbb megbánd!
A kérdező hozzászólása: Hát mi is védekeztünk és ezért is ért váratlanul a dolog, hogy lehet, hogy terhes vagyok! Hát a párom mindenképpen megakarja tartani, meg hát én is, csak az édesanyámmal nem tudom, hogy mi lesz akkor, hogy fogjuk megoldani. Annyi a szerencsém, hogy a barátom családja az mellettünk áll. De én nem tudom, hogy mit csináljak!
Nem biztos hogy nem védekeztek!Ismerek nem egy, nem kettõ olyan embert aki védekezés mellett esett teherbe! Amúgy ismerõs a helyzet, engem is tiltottak a szüleim eleinte a nagy kor különbség miatt, de bizonyitottunk és megbékéltek!Megszeretnétek tartani babát?Mert ezen sok múlik!Ha megszeretnétek akkor valószínûleg csak anyukád "tudta nélkül" sikerülhet.....!
Pont ez tortent nallunk a napokaban, az ocsem 18 es a baratnoje 16 (eloszor azt hittem o ir)..a lanyt tiltjak a szulei a testveremtol es teherbe esett.o tudta el kell vetetni, nalla nem volt ez kerdes csak nem mert o sem a szuleivel beszelni..de majdnem egy het utan megis szolt a szuleinek es igy sikerult megmuteni penteken..En amugy nehezen ertem meg miert nem lehet vedekezni, tablettat szedni...ha ez kell hogy tanuljanak belole..
A kérdező hozzászólása: Hát abból gondolom, hogy még nem jött meg, de fáj meg feszül a hasamalja, gyakran fáj a fejem és folyamatos hangulatváltozásaim vannak.De tesztet fogok csinálni! Édesanyám meg hallani se akar a barátomról, egyszerûen hajthatatlan.
A kérdező hozzászólása: Hát én elég érettnek érzem magam, a páromat meg aztán végképp. De azért köszönöm mindenkinek a tanácsokat, még nem tudom, hogy mi is lesz, mérlegelnem kell. De méegyszer kösznömöm mindenkinek aki segíteni próbált!

17 (fiú) vagyok. A barátnőm szűz (16). Én nagyon szeretem és félek hogy nagyon fog neki fájni, hogyan lehet esetleg ellazítani, vagy megoldást találni hogy kevésbé fájjon? Õ is én is nagyon akarjuk a szexet.

Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert a baráti körömben sok lánnyal beszélgetek, és ?k azt mondták mikor elvesztették nagyon fájt, ketten sírtak is. Na én ett?l parázok hogy szörny? élmény lesz neki az els?. Egyvalami nyugtat hogy nincs nagy szerszámom,15 körül és nem nagyonvastag...de ugy féltem ?t, és pillanat varázsát:S

Legjobb válasz: Legyél hozzá kedves, elõtte petting, ha egyszer már elélvezett, akkor utána nyugodtan mehet a dolog.

Fontos hogy legyen nedves és fel legyen izgulva mert anélkül szörnyû...te pedíg légy gyengéd akkor nem lesz baj:)
a sírás lehet a feszültség levezetése, megkönnyebülés is, meghatódás, öröm... ne legyen bûnbánatod!
Jó látni, hogy azért vannak olyanok, akik normálisan törõdnek az ilyen dolgokkal :)
"Minden figyelmeddel a párodra koncentrálj, ne magadra, csak így lehet szép, kellemes élmény számára." Ezt a mondatot csak annyiban változtatnám meg, hogy ez nem csak párod számára lesz kellemes és szép hanem mindkettõtöknek! Még ha hamar abba is hagyjátok akkor is az már egy felejthetetlen és... csodálatos élmény, hogy együtt ezen végigmentetek! :) És ha második alkalommal majd belevágtok akkor már sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy orgazmusa is lesz a lánynak, bár elõfordulhat, hogy még fájni fog valamennyire, de korán sem annyira mint az elsõnél! Sok sikert!
A legfontosabb szerintem, hogy sok-sok petting elõzze meg az elsõ szexet. Ez idõ alatt ismerjétek meg egymás testét, ki hogyan élvezi. Ha rendszeresen ujjazod és összejön a csiklóorgazmus, sokkal jobb esélyekkel indulhattok. Nagyon fontos, hogy beszéljetek elõtte róla, melyikõtök hogyan képzeli el (pl. milyen pózban, hogyan védekeztek...), hogy kevésbé érjenek meglepetések. Izgasd fel a párod, amennyire csak lehet (ha elélvezett, kevésbé érez fájdalmat, viszont egyeseknél (pl. nálam) kellemetlen lehet, ha orgazmus után izgatod). Fontos, hogy kellõen nedves legyen. Mi használtunk síkosítót, ez nagyban csökkenti az esetleges fájdalmat, még ha kellõen nedves is a párod. Figyelj rá, hogy lassan, fokozatosan hatolj belé. Nekem az elsõ pár alkalommal nagyon kellemetlen volt, ha mélyre hatolt, mert hozzáért a méhszájhoz és fájt. Érdemes odafigyelned rá, hogy ne tövig tedd be, csak addig, amíg még kellemesnek érzi. Ha közben a kezeddel a csiklóját is ingerled, még kellemesebbé teheted az együttlétet. Ne felejtsd el, hogy csak akkor tudja elengedni magát a lány, ha nyugodtak a körülmények. Teremts hangulatot. Gyertyafény, halk, kellemes zene, SENKI NE NYITHASSON RÁTOK, ne kelljen izgulni rajta, hogy teherbe esik-e (BIZTONSÁG mindenek elõtt!) stb. Nem hinném, hogy rögtön az elsõ alkalommal orgazmusa lenne. Neked meg aztán végképp ne az legyen a célkitûzésed, hogy elélvezz. Minden figyelmeddel a párodra koncentrálj, ne magadra, csak így lehet szép, kellemes élmény számára.
Pettingelésnél már szerintem kiderül ez, ha eléggé tágul, és nedves, akkor nem nagyon lesz gond. (Ha 3 ujjad belefér, nem kell aggódni) A hosszod meg mindegy, nem kell tövig, ha nem megy. Mindenképp hosszas izgatás elõtte, ha lehet, gyertyafény mellett, külsõ zajoktól mentesen. Légy magabiztos, ez is megnyugtatja. És nagyon óvatosan, milliméterrõl-milliméterre dugd csak be. Figyeld az arcát, ha fáj neki, akkor kijjebb húzod, majd újra egyre beljebb. (22/f)
Az a lényeg, hogy nagyon lassan csinálj mindent és figyelj rá. Jobban jár ha már csak akkor hatolsz be amikor már közel van az orgazmushoz, mert akkor az embernek nagyobb a fájdalomküszöbe. És még ha fáj is, akkor sincs nagy tragédia, mert ha szeretitek egymást, akkor mindenképpen szép élmény lesz neki!
Legyél hozzá kedves, elõtte petting, ha egyszer már elélvezett, akkor utána nyugodtan mehet a dolog.
kis off: nekem nem fájt az elsõ... és azóta egy sem :) max menstruációkor kicsit kellemetlen - szerintem is csak a kiadós petting a nyerõ út a fájdalommentes, "orgazmusdús" szexhez :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, nem is gondoltam volna hogy ennyire jó válaszokat kapok, :$ mindenkinek nagyon köszi.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a fogalmazásért. Kicsit késõeste van...
Gondolj bele: az elsõ csókod odaadnád egy kaland alkalmával?
Micsoda önfeláldozó barátod van!
az elsõ csók a legjobb, necsináld olyannal aki nem érdemli meg, hidd el késöbb megbánnád, mert az elsõ csókot biztos nem felejted el soha, és nem hinném hogy arra szeretnél vissza emlékezni hogy egy majdnem idegennel smároltál és lehet hogy ha várnál életed szerelme lenne az elsõ
Ezt te komolyan elhiszed? :D Persze biztos van ilyen....
ohh :$ ilyen nekem is jól jött volna..
Szerintem csak a sexre hajt! én nem tenném
A csókolózás nem egy nagy dolog, én 9 évesen smároltam egy osztálytársammal, bár akkor inkább függõ voltam azért csináltam gyakrabban. Szóval csak azt akartam mondani, hogy nehéz elrontani meg ilyenek...
Miért ne? :D arra ne számits hogy feltétlen köztetek marad, de szerintem nem lenne gáz ha kiderülne. és lehet hogy am szexet is akar, de lehet hogy be is jössz neki, ki tudja? :D am ha tetszik szerintem próbáld ki :P
meg amúgy ezt te érzed :) (utolsó voltam)

Aki már 16 hetesen érezte, hogy mozog a babócája az milyen sűrűn érzete? Én 16 hetes vagyok és érzem már a mocorgását egy ideje, kivéve ma. Ma szinte nem éreztem ez normális lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:)(most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:)) Jó babavárást!

Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:) (most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:) ) Jó babavárást!
Én a 17. héten éreztem elõször, és azóta minden nap.
Igen teljesen normálnis én 17 hetesen éreztem 2 napig utána kb a 20 héttõl.Én is beparáztam kérdezgettem ezen az oldalon és nem mi vagyunk így!Aggodalomra semmi ok.
Lehet, hogy ma sokat alszik a csöpp.Ha felébredt biztos kapsz egy kis rugdosást, de lehet, hogy akkor rugott, mikor nem figyeltél.Én a második babámat várom, 13. hétben vagyok, de már most érzem, hogy néha mocorog, de nem minden nap.Csak akkor kell minden nap érezned, ha nagyobb lesz.Nincs semmi baj.Majd ha "nagyterhes" leszel, örülni fogsz neki, ha alszik egy kicsit.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tegnap este már volt ugra-bugra a pocimban éjjel 11-ig egyfolytába. :) Úgy látszik nappal szundizott.....
Nekem is a 16. héttõl szteppel odabent. Én azt figyeltem meg hogy egyik nap nyugodt, néha rugdos piciket, a másik nap meg jönnek a nagyobbak. :) Szóval nincs gond ha egyik nap nem érzed. Kintrõl meg majd a 20. hét utántól lehet érezni, mindenkinél más.
Én 17 hetes vagyok és 16 hetesen éreztem már a mozgást. A buborékokat pedig már 14-15 héten. És én sem mindig érzem. Olyan furcsa, mintha valaki mozogna odabent, de ha odateszem a kezemet, kívülrõl sajnos még nem érzem:) Ez normális? Mikor lehet majd érezni kintrõl is?:)
Ne aggódj, ez így tök normális :-) 16 hetesen én is éreztem már, elsõ baba, de csak két-három naponta voltam biztos benne, hogy õ az. napi szinten kb. a 20. héttõl érzem, azóta naponta többször is. 27 hetes nagyfiúként pedig már szétrúgja a ház oldalát és ha két-három órát nem érzem, már parázok :-D nem egy alvós fajta enyém babám :-D
Szia! Én a 17.ik héten éreztem, hogy igazán mozog a baby, azelõtt csak a buborékozást lehetett érezni.Azóta vannak aktívabb és passzívabb napjai. Ne aggódj, minden rendben lesz a babóddal!!vigyázz Magadra! 26hetes Km
Kb. 2-3 hét és "kirúgja a ház oldalát" is majd. :-D
Mukodhet. Ahogy telnek az evek, az a nehany ev egyre kevesbe szamit.
Szerintem mûködhet!!!:) 22/L
nem
nem hiszem. a korkülönbség nem baj, viszont ebben a fázisban nagyon nagy szakadék lehet az a 6 év.
A lány az idõsebb? Szokatlan.
Lehet hogy csak fogyózól... ilyenkor is kicsit kevesebb ... vagy akár ki is maradhat ... Ha komolyan aggódsz akkor vegyél egy tesztet
Igen, vegyél egy tesztet vagy még jobb, ha elmész nõgyógyászhoz.
Mi lett a teszt eredménye? Az eltérõ vérzés utalhat terhességre, ha nem volt megfelelõ a védekezés.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet de negatív lett.De lehet, hogy késõbb kellet volna meg csinálni.Várok 2hetet és csinálok egy uj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.
nah, terhes lettél?:D

Tetszik egy fiú de ő 16 éves én pedig 13. Barátnőm megkérdezte hogy tetszek-e neki és azt mondta hogy nem. Barátnőm azt mondta hogy lehet hogy igent mondana ha én kérdezném meg. Szerintetek lenne esélyem nála? Igent mondana? Vagy mondjak le róla?

Azért mondta hogy nem mert kicsivagyok nem tetszek neki és keveset találkozunk

Legjobb válasz: Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)

Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)
hát szerintem errõl akkor tegyél le:(
Semmiképpen se próbálkozz be nála, ha tetszel neki akkor majd õ kezdeményez.13 évesen meg pláne nem kéne fiúkra nyomulnod.
bukott az ügy
ne élõben mert úgy megadja az ideg, elsõnek csak mellékesen ráírsz mondjuk facebookon hogy szia, akarsz e beszélgetni stb, és ha beadja akkor folytathatjátok élõben.. tudom hogy élõben jobb lenne kezdeni de mi már egy ilyen világban élünk sajna:S
derítsd ki valahogy .... csak dumáljatok facen és ha majd rád ír stb.. és ha úgy érzed majd, hogy sima ügy dumálj vele élõben és mond el neki h mit érzel de csak h biztos leszel abban, hogy tetszel neki addig ne add a jeleket!
A kérdező hozzászólása: És a korai terhességnél feltétlenül kell, hogy fájjon vagy meg nõjön a mell?
Bármi lehet. Vegyél ovutesztet, az biztosabban meghatározza az ovut. De ha rendesen megjött, nem valószínû, hogy terhes vagy.

Én egy 16 éves lány vagyok és szűz. Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és már lehet hogy szeretem is. De az a lényeg hogy arra kért h feküdjek le vele. Mit tegyek? Azt mondta h szeretne többet is csak bízonyítanom kellene. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!

Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!
Hát gondold végig, hogy akarod te ezt? Kívánod a srácot? Vágysz rá? Szerelmes vagy vele? Mióta vagytok együtt? Vagy csak ismeretlenül kért erre? Neked kell eldöntened, de szerintem a fokozatosság elvét tartsátok be, romantikázzatok picit. Adj magadnak idõt. Nem kerget a tatár, csak nyugi. Ha elég idõt adsz magadnak, nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni, mert jönni fog magától a válasz.
Minimum 17 éves korodig várj. Szerintem azok a lányok ku*vák akik ebben a korban(15-16) elveszítik.
Mit segítsek? Járjatok, ha akarod, érezd jól magad.
Bizonyítsál, csak ne így. Akkor fekszel le valakivel, amikor Te is szeretnéd. A szex errõl szólna, nem? Vagy szerinted ez csak egy szívesség a lány részérõl? De emellett bizonyítson õ is. (viszont ma is tanultam egy jó szöveget :D)
Hat ezt neked kellene el dontened h mennyire szereted, hogy meg teszed-e ezt erte, mert lehet, hogy csak arra megy szoval jol gondold meg, mert az elso akivel le fekszel azt soha nem fogod tudni el felejteni.
De szar szöveg :D :D Neked kellene bizonyítani? Most mondom meghúz, és valamilyen hülye indokra hivatkozva azonnal dobna. Valahonnan megtudta h tetszik neked, és kapva kap az alkalmon
Csak akkor lehetne több ha lefekszel vele? Ez olyan ygökér duma. 14 éves voltam mikor elveszettem a szüzességem, a srác vmi hasonló dumát nyomott le nekem (az nem derül ki a kérdésbõl h együtt vagytok e a sráccal mi jártunk és amikor azt mondtam neki h nem szeretném még mert várnék vele akkor azt mondta h elhagy ha nem teszem meg...megtettem. elég hülye voltam. utána rá 2 hétre szakitottunk...sztem várj vele, ismerd meg jobban a srácot és csak aztán dönts
Bizonyítanod?Mégis mit? :S Ez nagyon hülye duma amit csak azért talált ki hogy lefeküdj vele.Ennyi erõvel te is kérhetnéd hogy járjatok pár hónapot mielõtt megtörténne így meg õ bizonyítana.Szerintem azonnali hatájjal koptasd le.A szüzesség elvesztése olyan dolog ami nagyon fontos az ember életében ezért nem mindegy kivel történik meg.

(Sziasztok) 13 éves (fiú) vagyok, és Amerikai Futballozni szeretnék majd. Az egyik baj az, hogy az én városomban csak 16 éves kortól lehet járni. Mi tévõ legyek? (Bõvebben lent)

Na szóval az igazi kérdésem az az, hogy addig miket gyakorolják itthon? (Van kertünk) Játszottam az iskolában a barátaimmal már sokat, és ott úgy tûnt, hogy jó vagyok belõle (De nem biztos, hogy máshol is jó lennék) mindig ki tudtam õket cselezni, még a nagy "Bika" termetû fiúkat is. Tudnátok nekem tanácsokat adni? Miket gyakorolják addig itthon?

Legjobb válasz: Az amerikai foci szar, ezt jobb ha tudod, az egész csak színház... inkább rugbyzz az sokkal jobb ;)

Az amerikai foci szar, ezt jobb ha tudod, az egész csak színház... inkább rugbyzz az sokkal jobb ;)
A kérdező hozzászólása: Kérek minden válaszolót, hogy értelmes és hasznos válaszokat adjanak. -Köszönöm-
járj addig atletizálni. de ne saját kútfõbõl, hanem menj le edzésre. 100-200 méteres sprintelõnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszát. Amúgy legfõképp én olyan gyakorlatra gondoltam, ami a labdaérzéketem javítja
A kérdező hozzászólása: Nem fogok Rugbyzni ;) Nem érdekel a rugby. Ja és amúgy se a kérdésre válaszolt, szóval mehet innen. Válaszolók, errõl beszéltem. Direkt ezért írtam oda, hogy "Hasznos és értelmes válaszokat adjanak.
Ülj le egy székbe és bámuld a tojáslabdát. Ez csináld heti 4x legalább 2 órát.
A kérdező hozzászólása: Szoktam nézni a TV-ben, de az nem fejleszti a labdaérzékemet, és nem fejlõdöm benne. Nekem itthonra gyakorlás kéne. Hasonló mint az edzésen, csak itthon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!