Találatok a következő kifejezésre: Én 16 vagyok és lehet, (29 db)

Én 16 éves vagyok és lehet, hogy terhes . És közben még a barátomtól is tiltanak. Mit tegyek?

Édesanyám tilt a barátomtól,mert ? kicsit id?sebb mint én. De mi szeretjük egymást és most lehet, hogy terhes vagyok. A barátom és az ? családja ki áll mellettem, rájuk számíthatok. De az én családomra sajnos nem. Édesapám meghalt és így édesanyám a gondolvisel?. Én legszivesebben már a barátoméknál élnék, mert ott jobban érzem magam. Nem tudom, hogy mit tegyek! Aki tud kérem adjon tanácsot!

Legjobb válasz: Saját tapasztalat: engem is tiltottak 16 évesen, és tudod, jobban jártam, mert annyira fiatal voltam. Sajnos még huszonévesen is tanácsot kérünk a szüleinktõl, és azután is. Hidd el addig jó, míg van kihez fordulj. Beszélj a szüleiddel.

Saját tapasztalat: engem is tiltottak 16 évesen, és tudod, jobban jártam, mert annyira fiatal voltam. Sajnos még huszonévesen is tanácsot kérünk a szüleinktõl, és azután is. Hidd el addig jó, míg van kihez fordulj. Beszélj a szüleiddel.
én is fejlettnek éreztem magam már 15 évesen is!És az is voltam.Nemhiába érzi ezt az ember szerintem.Ha babárol beszélünk mindenképpen érezhetet menyire vagy az. Nekem is aztmondták hogy csak te érzed magad érettnek!De nem igy volt. Na mindegy. De szerintem ha jo a párod akkor örüljetek a babanak.Az a lényeg a férjed milxen .A szülõd meg nem számit.Rosz anya ha nemáll melléd. De ha ténbyleg terhes vagy akkor 3 honap után mond el csak a anyudnak
Igen, ilyenkor már mindenki felnõttnek érzi magát, én is ilyen voltam. Aztán évrõl évre változik a vélemény saját magunkban. Vannak persze olyanok, akik érettebbek, más az életfelfogásuk, stb, de szerintem még 16 évesen élje mindenki az életét, szórakozzon, járjon nyaralni abarátaival, élje ki magát ugy, hogy amikor eljön az ideje, tudja értékelni az életet, és elmondhassa, mostmár mindene megvan, jöhet a család. Ne elõzsör a család, aztán a gürcölés mindenért, mert akkor nehezebb. De ez az én saját tapasztalatom, én 24 évesen szültem. Mindenki maga dönti el. (bár Te még kiskorú vagy)
A kérdező hozzászólása: Jó én ezt mind értem, hogy fiatal vagyok meg minden...De ugyérzem, hogy elég érett vagyok már..érettebb mint a korombeli 16 évesek. Vagy ilyenkor mindenki ezt érzi???
Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Csináltál már tesztet? Pozitív lett? Szerintem elõször próbálj beszélni anyukáddal (egyelõre ne a terhességrõl, arról majd csak akkor, ha már voltál dokinál és tényleg megállapította, hogy babát vársz - persze ez függ attól is, hogy meg akarod-e tartani). Ne cselekedj elhamarkodottan, nehogy késõbb megbánd!
A kérdező hozzászólása: Hát mi is védekeztünk és ezért is ért váratlanul a dolog, hogy lehet, hogy terhes vagyok! Hát a párom mindenképpen megakarja tartani, meg hát én is, csak az édesanyámmal nem tudom, hogy mi lesz akkor, hogy fogjuk megoldani. Annyi a szerencsém, hogy a barátom családja az mellettünk áll. De én nem tudom, hogy mit csináljak!
Nem biztos hogy nem védekeztek!Ismerek nem egy, nem kettõ olyan embert aki védekezés mellett esett teherbe! Amúgy ismerõs a helyzet, engem is tiltottak a szüleim eleinte a nagy kor különbség miatt, de bizonyitottunk és megbékéltek!Megszeretnétek tartani babát?Mert ezen sok múlik!Ha megszeretnétek akkor valószínûleg csak anyukád "tudta nélkül" sikerülhet.....!
Pont ez tortent nallunk a napokaban, az ocsem 18 es a baratnoje 16 (eloszor azt hittem o ir)..a lanyt tiltjak a szulei a testveremtol es teherbe esett.o tudta el kell vetetni, nalla nem volt ez kerdes csak nem mert o sem a szuleivel beszelni..de majdnem egy het utan megis szolt a szuleinek es igy sikerult megmuteni penteken..En amugy nehezen ertem meg miert nem lehet vedekezni, tablettat szedni...ha ez kell hogy tanuljanak belole..
A kérdező hozzászólása: Hát abból gondolom, hogy még nem jött meg, de fáj meg feszül a hasamalja, gyakran fáj a fejem és folyamatos hangulatváltozásaim vannak.De tesztet fogok csinálni! Édesanyám meg hallani se akar a barátomról, egyszerûen hajthatatlan.
A kérdező hozzászólása: Hát én elég érettnek érzem magam, a páromat meg aztán végképp. De azért köszönöm mindenkinek a tanácsokat, még nem tudom, hogy mi is lesz, mérlegelnem kell. De méegyszer kösznömöm mindenkinek aki segíteni próbált!
Gondolj bele: az elsõ csókod odaadnád egy kaland alkalmával?
Micsoda önfeláldozó barátod van!
az elsõ csók a legjobb, necsináld olyannal aki nem érdemli meg, hidd el késöbb megbánnád, mert az elsõ csókot biztos nem felejted el soha, és nem hinném hogy arra szeretnél vissza emlékezni hogy egy majdnem idegennel smároltál és lehet hogy ha várnál életed szerelme lenne az elsõ
Ezt te komolyan elhiszed? :D Persze biztos van ilyen....
ohh :$ ilyen nekem is jól jött volna..
Szerintem csak a sexre hajt! én nem tenném
A csókolózás nem egy nagy dolog, én 9 évesen smároltam egy osztálytársammal, bár akkor inkább függõ voltam azért csináltam gyakrabban. Szóval csak azt akartam mondani, hogy nehéz elrontani meg ilyenek...
Miért ne? :D arra ne számits hogy feltétlen köztetek marad, de szerintem nem lenne gáz ha kiderülne. és lehet hogy am szexet is akar, de lehet hogy be is jössz neki, ki tudja? :D am ha tetszik szerintem próbáld ki :P
meg amúgy ezt te érzed :) (utolsó voltam)

Aki már 16 hetesen érezte, hogy mozog a babócája az milyen sűrűn érzete? Én 16 hetes vagyok és érzem már a mocorgását egy ideje, kivéve ma. Ma szinte nem éreztem ez normális lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:)(most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:)) Jó babavárást!

Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:) (most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:) ) Jó babavárást!
Én a 17. héten éreztem elõször, és azóta minden nap.
Igen teljesen normálnis én 17 hetesen éreztem 2 napig utána kb a 20 héttõl.Én is beparáztam kérdezgettem ezen az oldalon és nem mi vagyunk így!Aggodalomra semmi ok.
Lehet, hogy ma sokat alszik a csöpp.Ha felébredt biztos kapsz egy kis rugdosást, de lehet, hogy akkor rugott, mikor nem figyeltél.Én a második babámat várom, 13. hétben vagyok, de már most érzem, hogy néha mocorog, de nem minden nap.Csak akkor kell minden nap érezned, ha nagyobb lesz.Nincs semmi baj.Majd ha "nagyterhes" leszel, örülni fogsz neki, ha alszik egy kicsit.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tegnap este már volt ugra-bugra a pocimban éjjel 11-ig egyfolytába. :) Úgy látszik nappal szundizott.....
Nekem is a 16. héttõl szteppel odabent. Én azt figyeltem meg hogy egyik nap nyugodt, néha rugdos piciket, a másik nap meg jönnek a nagyobbak. :) Szóval nincs gond ha egyik nap nem érzed. Kintrõl meg majd a 20. hét utántól lehet érezni, mindenkinél más.
Én 17 hetes vagyok és 16 hetesen éreztem már a mozgást. A buborékokat pedig már 14-15 héten. És én sem mindig érzem. Olyan furcsa, mintha valaki mozogna odabent, de ha odateszem a kezemet, kívülrõl sajnos még nem érzem:) Ez normális? Mikor lehet majd érezni kintrõl is?:)
Ne aggódj, ez így tök normális :-) 16 hetesen én is éreztem már, elsõ baba, de csak két-három naponta voltam biztos benne, hogy õ az. napi szinten kb. a 20. héttõl érzem, azóta naponta többször is. 27 hetes nagyfiúként pedig már szétrúgja a ház oldalát és ha két-három órát nem érzem, már parázok :-D nem egy alvós fajta enyém babám :-D
Szia! Én a 17.ik héten éreztem, hogy igazán mozog a baby, azelõtt csak a buborékozást lehetett érezni.Azóta vannak aktívabb és passzívabb napjai. Ne aggódj, minden rendben lesz a babóddal!!vigyázz Magadra! 26hetes Km
Kb. 2-3 hét és "kirúgja a ház oldalát" is majd. :-D

Én 16 hetes kismama vagyok, ma a hasam nagyon viszketett és később pici piros foltok jelentek meg rajta, de csak a hasamon! Volt már vkinek ilyen? Ez mitől lehet? Vmi baj van?

El?re is köszönöm mindenkinek! És Jó babavárást kívánok minden kismamának!

Legjobb válasz: szia egyetlen egyszer nekem is volt ilyen, talán épp ilyen 16.hét körül. de 2nap alatt elmúlott, nemtudom mitól volt. ha használsz valami krémet, párnapra szüneteltesd esetleg, én azt tettem 22hetes kismama, boldog babavárást neked is

szia egyetlen egyszer nekem is volt ilyen, talán épp ilyen 16.hét körül. de 2nap alatt elmúlott, nemtudom mitól volt. ha használsz valami krémet, párnapra szüneteltesd esetleg, én azt tettem 22hetes kismama, boldog babavárást neked is
Körömvirágkrém remek lesz rá, megnyugtatja a bõrt.Az én bõröm bmit is tettem, berepedt, nem is kicsit.A striák meg viszketnek, én is azzal kenem, és nem olyan viszketõsek, érzékenyek.
Azért viszkethetett mert nyúlik a bõröd ahogy nõ a babuci , és valószínû , hogy a foltok pedig a vakarástól jelentek meg! Ne izgulj én is így voltam! 26.hetes kismama
nekem az egész testemmel ez volt. a dokim mondta h vegyek a patikába kevert krémet (mosdókenõcs) amit a babákra is használnak mert nincs bent semmi allergizálo anyag meg felesleg illat szinezék stb. és tökre nem is drága! és mondta h azzal fürödjek. Azóta miota azt használom nagyon megnyugodott a bõröm a 9hónapba vagyok már és még egy csikom sincs. jah és még körömvirág balzsammal kenem magam esténként.

Én 16 éves fiú vagyok és az unokahugom 14 és nagyon vonzódunk egymáshoz, de senkinek nem merjük bevallani. Mit tegyek? Lehet ebböl valami?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló valószínüleg nem tudja, mit beszél. A vérfertõzést nem lehet elkapni, az egy fogalom. Arra értik, mikor két egyenes ágú rokonnak születik gyermeke. Attól még az a gyermek lehet makk egészséges is. Én úgy tudom , hogy Magyarországon a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik, de megmondom õszintén, hogy van olyan ismerõsöm, aki az unokatestvérét vette el. 2 egészséges gyerekük van. Persze ilyenkor nem árt kikérni egy genetikus tanácsát, mert a családban elõforduló betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek a gyermekekben. Kedves Kérdezõ! Ti még nagyon fiatalok vagytok! Csak mindent felelõsséggel!

Az elsõ válaszoló valószínüleg nem tudja, mit beszél. A vérfertõzést nem lehet elkapni, az egy fogalom. Arra értik, mikor két egyenes ágú rokonnak születik gyermeke. Attól még az a gyermek lehet makk egészséges is. Én úgy tudom , hogy Magyarországon a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik, de megmondom õszintén, hogy van olyan ismerõsöm, aki az unokatestvérét vette el. 2 egészséges gyerekük van. Persze ilyenkor nem árt kikérni egy genetikus tanácsát, mert a családban elõforduló betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek a gyermekekben. Kedves Kérdezõ! Ti még nagyon fiatalok vagytok! Csak mindent felelõsséggel!
Figyu, Ti úgysem egymással fogjátok leélni az életeteket ez fix, tehát bármit csinálhattok csak gyereket ne. Jó szórakozást!:) Elõzõ hozzászólónak: igenis nagy az esélye annak hogy pont az a néhány családtag tetsszen meg valakinek mivel velük találkozik akár naponta is, nem pedig a 3 milliárd nõvel.
Magyarországon az unokatestvérek házassága is engedélyezett. Igaz magasabb az esélye annak, hogy beteg gyermek születik egy ilyen kapcsolatból, meg a család hozzáállása is lehet rosszalló, de elvileg nem tilos.
Kedves utolsó, a vérfertõzésrõl nem csak akkor van szó ha gyerek lesz... hanem ha az aktus megtörténik... Egyébként pontos volt amit leírtál :) ahhoz nem tudok hozzátenni :)
3000000-t akartam írni, bocs
szerintem csak a hormonjaitok , , buzognak"...:)
Igen, kicsit fura, hogy a világon élõ min. 3000000 nõ közül pont az a max. 4-5 tetsszen meg, aki a (hasonló korú) családtagod..
Miért vág le 3 nullát a végérõl??? 3 millárd
igen a vérfertõzés veszélye fentáll , de szerintem még ugyis találtok magatoknak egy "igazit":)
igen de ha gyereke lenne tõled vérfertõzést kapna
Sziasztok! A rokonok között mindig erõs a vonzódás genetikai okok miatt, tehát a vonzalom maga nem beteges. De családtaggal ne kezdj ki, kérlek. Semmi jó sem lehet belõle. A vérfertõzés annyit jelent, hogy ugyanaz a továbbörökítõ gén mindkettõtökben hibás (aminek nagy az esélye, mivel hasonlít a géntérképetek), és így a gyermek természetellenesen fog fejlõdni. Póbálj meg inkább egy másik lányt találni! Sok sikert kívánok! :)
dugd meg, de csak gumiban. biztos nem szeretnének közösn gyereket. az ilyen primkóknak nem is való a gyerek...
Szia! Sztem ezt verd ki a fejedbõl, mert nem normális dolog rokonnal kezdeni! Fital vagy még arra h elszúrd az életed. Változó korban vagy, nem biztos h 1 év múlva is így fogsz érezni iránta, addig meg ne csinálj hülyeséget!
A vernyomasnak nincs koze mert nekem mindig alacsony es nekem elmult 12 het utan..Lehet neked hosszabb ideig tart.
Ne aggódj, nem mindenkinél múlik el. Én 15 hetes 2 napos vagyok és a mai napig hányingerem van, ha nem is minden nap, de hányok, a vérnyomásom meg 102/61, bár mindig is alacsony volt. Az alacsony vérnyomás amúgy fáradtságot okoz, úgyhogy próbálj meg minél többet pihenni. A terhesség is kemény munka a szervezetnek. Egyél sok gyümölcsöt, igyál sok folyadékot, a pihenés mellett próbálj meg azért mozogni is, sétálni.
Ha az alacsony vernyomas faradekonysagot produkal akkor en 80/50es vernyomassal miert nem tudok aludni?Nem iszok terhessegem ota se kavet sem kolat, sot harsfateat kell igyak hogy legalabb valamit aludni tudjak.Ezert nem kotnem a vernyomashoz..
Az elsõ hozzászólónak üzenném, hogy olvasson már utána a vérnyomásértékeknek és a szervezetre gyakorolt hatásainak.
En tapasztalatbol irtam!Sokkal kisebb a vernyomasom mint neketek es 10-12 hetem ota nincs mar az almossag, faradekonysag!sot!
Én meg a munkám folytán (orvosi mûszereket és eszközöket forgalmazok a vattától az ultrahangig)eléggé járatos vagyok vérnyomásmérésben és a a vérnyomásmérõk világában is. Sõt, a munkámhoz tartozik, hogy tisztában legyek a vérnyomásértékek szervezetre gyakorolt hatásának. Nekem is világ életemben alacsony volt a vérnyomásom, általában 100/60 körül, néha kevesebb. Akinek ilyen "gondja" van nem biztos, hogy reálisan tudja megítélni, hogy alaphelyzetben mennyire fáradékony. A lényeg, hogy az alacsony vérnyomás egyebeken kívül fáradékonyabbá teszi a szervezetet. Ezzel légyszi ne vitatkozzatok. Bár inkább legyen alacsony, mint magas. Viszont mivel az elmúlt 2 hétben az idõjárás is elég változó volt ez is okozhatja a fáradékonyságot, úgyhogy több kisebb dologból tevõdik össze. És persze nem is mindenkinek múlik el a rosszulléte a 12. hét után, mint ahogy én is a halálomon vagyok ma is, pedig 15 hetes vagyok.
Vérnyomás ide vagy oda, nekem világ életemben a béka popsia alatt vegetált valahol, most 16 hetes vagyok és át tudnám aludni a napot! Remélem egyszer tényleg elmúlik!
Én 18 hetes vagyok, szintén nagyon alacsony a vérnyomásom, és még mindig rengeteget tudnék aludni...és alszom is. Most ennek van itt az ideje. Aztán egy jó darabig úgysem alhatunk nyugodtan...

Springfield-be jó pulcsikat láttam, de a 10 ezret sokallom érte. Hol lehet hasonlókat venni? Válogatós vagyok és én nem láttam sehol.16/f

Vagy a 10 ezer az jó ár?

Legjobb válasz: Én 1 hete a springfieldben egy 10k ról 2k ra leértékelt pulcsit vettem:) lehet hogy lekéstél róla :(

Én 1 hete a springfieldben egy 10k ról 2k ra leértékelt pulcsit vettem:) lehet hogy lekéstél róla :(
A kérdező hozzászólása: árkádba néztem budapesten most hétvégén.
alléban láttam én is 10 ezer forintos pulcsik 2000-ért be is tankoltunk... :D ja és nagyon jók
Én is az alléban vettem:) 1. hozzászóló
Lehet hogy csak fogyózól... ilyenkor is kicsit kevesebb ... vagy akár ki is maradhat ... Ha komolyan aggódsz akkor vegyél egy tesztet
Igen, vegyél egy tesztet vagy még jobb, ha elmész nõgyógyászhoz.
Mi lett a teszt eredménye? Az eltérõ vérzés utalhat terhességre, ha nem volt megfelelõ a védekezés.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet de negatív lett.De lehet, hogy késõbb kellet volna meg csinálni.Várok 2hetet és csinálok egy uj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.
nah, terhes lettél?:D

16 éves vagyok és suli időben valamikor 3, de legtöbbször 4-5 órát alszok. Ennek lehet valami következménye, vagy lehet ebből problémám?

Legjobb válasz: Igen, nagyon is. Nem jutnak eszembe a kulcsszavak, amikkel a google kiad ilyen cikkeket, de állítólag egy csomó betegségre nagyobb az esély h elkapjuk, meg hamarabb meghalunk stb...

Igen, nagyon is. Nem jutnak eszembe a kulcsszavak, amikkel a google kiad ilyen cikkeket, de állítólag egy csomó betegségre nagyobb az esély h elkapjuk, meg hamarabb meghalunk stb...
A kérdező hozzászólása: pedig egyszerûen nemtudok 2-3 elõtt elaludni.és 6-kor általában kelek.délutánonként alszok néha, de akkorse túl sokat.
Bagoly vagy. Én sem tudok este aludni :) De ha nagyon akarod a délutáni alvást kihagyod, képes vagy rá, kihúzod estig ébren, és akkor estére lefáradsz annyira, hogy el tudj aludni.
ènis igyvoltam, de amiota melózok ez megváltozott. :S

17 (fiú) vagyok. A barátnőm szűz (16). Én nagyon szeretem és félek hogy nagyon fog neki fájni, hogyan lehet esetleg ellazítani, vagy megoldást találni hogy kevésbé fájjon? Õ is én is nagyon akarjuk a szexet.

Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert a baráti körömben sok lánnyal beszélgetek, és ?k azt mondták mikor elvesztették nagyon fájt, ketten sírtak is. Na én ett?l parázok hogy szörny? élmény lesz neki az els?. Egyvalami nyugtat hogy nincs nagy szerszámom,15 körül és nem nagyonvastag...de ugy féltem ?t, és pillanat varázsát:S

Legjobb válasz: Legyél hozzá kedves, elõtte petting, ha egyszer már elélvezett, akkor utána nyugodtan mehet a dolog.

Fontos hogy legyen nedves és fel legyen izgulva mert anélkül szörnyû...te pedíg légy gyengéd akkor nem lesz baj:)
a sírás lehet a feszültség levezetése, megkönnyebülés is, meghatódás, öröm... ne legyen bûnbánatod!
Jó látni, hogy azért vannak olyanok, akik normálisan törõdnek az ilyen dolgokkal :)
"Minden figyelmeddel a párodra koncentrálj, ne magadra, csak így lehet szép, kellemes élmény számára." Ezt a mondatot csak annyiban változtatnám meg, hogy ez nem csak párod számára lesz kellemes és szép hanem mindkettõtöknek! Még ha hamar abba is hagyjátok akkor is az már egy felejthetetlen és... csodálatos élmény, hogy együtt ezen végigmentetek! :) És ha második alkalommal majd belevágtok akkor már sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy orgazmusa is lesz a lánynak, bár elõfordulhat, hogy még fájni fog valamennyire, de korán sem annyira mint az elsõnél! Sok sikert!
A legfontosabb szerintem, hogy sok-sok petting elõzze meg az elsõ szexet. Ez idõ alatt ismerjétek meg egymás testét, ki hogyan élvezi. Ha rendszeresen ujjazod és összejön a csiklóorgazmus, sokkal jobb esélyekkel indulhattok. Nagyon fontos, hogy beszéljetek elõtte róla, melyikõtök hogyan képzeli el (pl. milyen pózban, hogyan védekeztek...), hogy kevésbé érjenek meglepetések. Izgasd fel a párod, amennyire csak lehet (ha elélvezett, kevésbé érez fájdalmat, viszont egyeseknél (pl. nálam) kellemetlen lehet, ha orgazmus után izgatod). Fontos, hogy kellõen nedves legyen. Mi használtunk síkosítót, ez nagyban csökkenti az esetleges fájdalmat, még ha kellõen nedves is a párod. Figyelj rá, hogy lassan, fokozatosan hatolj belé. Nekem az elsõ pár alkalommal nagyon kellemetlen volt, ha mélyre hatolt, mert hozzáért a méhszájhoz és fájt. Érdemes odafigyelned rá, hogy ne tövig tedd be, csak addig, amíg még kellemesnek érzi. Ha közben a kezeddel a csiklóját is ingerled, még kellemesebbé teheted az együttlétet. Ne felejtsd el, hogy csak akkor tudja elengedni magát a lány, ha nyugodtak a körülmények. Teremts hangulatot. Gyertyafény, halk, kellemes zene, SENKI NE NYITHASSON RÁTOK, ne kelljen izgulni rajta, hogy teherbe esik-e (BIZTONSÁG mindenek elõtt!) stb. Nem hinném, hogy rögtön az elsõ alkalommal orgazmusa lenne. Neked meg aztán végképp ne az legyen a célkitûzésed, hogy elélvezz. Minden figyelmeddel a párodra koncentrálj, ne magadra, csak így lehet szép, kellemes élmény számára.
Pettingelésnél már szerintem kiderül ez, ha eléggé tágul, és nedves, akkor nem nagyon lesz gond. (Ha 3 ujjad belefér, nem kell aggódni) A hosszod meg mindegy, nem kell tövig, ha nem megy. Mindenképp hosszas izgatás elõtte, ha lehet, gyertyafény mellett, külsõ zajoktól mentesen. Légy magabiztos, ez is megnyugtatja. És nagyon óvatosan, milliméterrõl-milliméterre dugd csak be. Figyeld az arcát, ha fáj neki, akkor kijjebb húzod, majd újra egyre beljebb. (22/f)
Az a lényeg, hogy nagyon lassan csinálj mindent és figyelj rá. Jobban jár ha már csak akkor hatolsz be amikor már közel van az orgazmushoz, mert akkor az embernek nagyobb a fájdalomküszöbe. És még ha fáj is, akkor sincs nagy tragédia, mert ha szeretitek egymást, akkor mindenképpen szép élmény lesz neki!
Legyél hozzá kedves, elõtte petting, ha egyszer már elélvezett, akkor utána nyugodtan mehet a dolog.
kis off: nekem nem fájt az elsõ... és azóta egy sem :) max menstruációkor kicsit kellemetlen - szerintem is csak a kiadós petting a nyerõ út a fájdalommentes, "orgazmusdús" szexhez :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, nem is gondoltam volna hogy ennyire jó válaszokat kapok, :$ mindenkinek nagyon köszi.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a fogalmazásért. Kicsit késõeste van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!