Találatok a következő kifejezésre: Én 16 vagyok (489 db)

Ti hány évesen jöttetek rá, hogy mi érdekel titeket, hogy mivel szeretnétek foglalkozni? Én 16 vagyok és gőzőm sincs. Aggódjak vagy még ráérek? És ha igen, akkor meddig? 16/l

Legjobb válasz: Olyan 16 évesen jöttem rá melyik terület, milyen tárgyak (már elõtte is tudtam, de ekkor tudatosult annyira hogy komolyabban is vegyem). Majd 18 évesen mikor felvételiztem megtetszett egy szak. Érdekelt is, szerettem is most ezzel keresek munkát. Ez érdekelt, de hogy fogok e valaha dolgozni vele azt nem tudom. Nem kell megijedned. Egy embert több minden is érdekelhet. Sokan majd csak 20 éves koruk után jönnek rá mi érdekli õket. Hobbi terén is szerintem ez az igaz.

20 évesen sem tudtam még én, utána kezdtem el rájönni
Olyan 16 évesen jöttem rá melyik terület, milyen tárgyak (már elõtte is tudtam, de ekkor tudatosult annyira hogy komolyabban is vegyem). Majd 18 évesen mikor felvételiztem megtetszett egy szak. Érdekelt is, szerettem is most ezzel keresek munkát. Ez érdekelt, de hogy fogok e valaha dolgozni vele azt nem tudom. Nem kell megijedned. Egy embert több minden is érdekelhet. Sokan majd csak 20 éves koruk után jönnek rá mi érdekli õket. Hobbi terén is szerintem ez az igaz.
Nyugi, én sem tudtam még 18 évesen sem. Anyukám terelt a közgáz irányába, amihez affinitásom sem volt, de nagy nehezen elvégeztem a fõsulit, aztán az egyetemet is, és el tudtam helyezkedni. Kicsit sok idõbe telt, mire megtaláltam a helyem, vagyis azt a területet, ami igazán nekem való, de most már tudom, hogy jó választás volt. Sokszor érdemes mások tanácsait meghallgatni.
Ezek az emberek, akik nem tudják még most se mi akarnak lenni, na ezek a csõdtömegek. Ezt mindenképpen kerüld el kedves kérdezõ, és igyekezzél minél hamarabb kitalálni, mibõl szeretnél karriert felépíteni. Már most is késésben vagy, mert azok a sikeres emberek , akik már kiskoruktól kezdve tudják mi akarnak lenni, és arra tanulnak folyamatosan. Ha közeljövõben nem kezded el a karriered megalapozását, akkor a jövõd elég ködös, sötét lesz. Mehetsz majd te is tescoba árufeltöltõnek , vagy olyan munkát végezni, amit egész életedben utálni fogsz. Nem véletlenül van, hogy minden 3.ember nem szeret dolgozni.
Nem azért van, hogy minden 3. embber nem szeret dolgozni mert nem tudja mi akar lenni. Én már 17 évesen tudtam hogy környezetvédelem, természetvédelem vagy ezzel kapcsolatosan valami érdekel. fel is vettek, be is fejeztem és várom a csodát hogy majd valahova kellek. Voltak ismerõseim akik már 6 évesen tudták hogy a matematika érdekli õket. Értettek is hozzá és ugyan úgy munkanélküliek. Nem csak ezen múlik.
24 és még most se tudom igazán.
Én általános iskolában 6.-7. környékén jöttem rá, hogy engem a programozás érdekel és azóta is ezen a pályán vagyok töretlenül. Ennek ellenére nem vagy elkésve, az emberek többsége elég nehezen ébred rá arra, mit is szeretne az életben. Még az egyetemen is rengetegen vannak, akik azt se tudják mit keresnek ott (mondjuk ez már ciki). Azért azt javaslom még érettségi elõtt próbáld meg kitalálni, mi az amit egész életedben örömmel végeznél. 24/F
Én még mindig nem jöttem rá igazán... 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Én 17 vagyok és eddig arra jöttem rá, hogy a reál tantárgyak fekszenek nekem jobban, ebbõl mi fog következni nem tudom.
Én 27 vagyok, és amikor egyetemet választottam, akkor sem tudtam, mi leszek. Olyan sok minden érdekelt, de igazából egyrõl se tudtam elképzelni, hogy életem végéig azt csináljam. Úgyhogy választottam egy olyan irányt, amiben tudtam, hogy érdekel, és el is lehet vele helyezkedni, úgyhogy míg rá nem jövök, miben valósítom meg magamat, addig legalább jól keresek. Azóta a mostani munkámban (elég speciális) megtaláltam a jót, élvezem szinte minden percét, és meg is fizetik. Közben meg tudom, hogy pár év múlva egy teljesen másik irányba szeretnék elmenni, csak hogy kipróbáljam magamat. És ki tudja, hol kötök ki a végén? :) Amúgy a családomban is kb. ezt láttam: édesanyám két diplomával rendelkezik, de õ sem ezekben találta meg élete munkáját - viszont amit most csinál, szintén élvezi. Édesapám és rengeteg területen dolgozott. Szóval ne csüggedj el, ha nem tudod, mi akarsz lenni, mert az élet nagyon hosszú, és sok minden jöhet még :) De ez nem azt jelenti, hogy ne legyen célod: ha döntesz, akkor menj afelé, és ne gondold meg magadat félúton!
14:39 csõdtömeg a tudodkid. Ne magaból indulj ki!

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek érzem magam.

Nagyon szeretem és ? is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok el?tte szégyenl?s. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még sz?z vok.

Legjobb válasz: Én azt mondanám, hogy elõször tanulj meg rendesen magyarul. Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelõs élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem. Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyõzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tûnsz.

"Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné." Az egy év alatt még nem utalt rá?Gondolkozz el rajta, hogy miért...Egy papucs férfi, vagy, aki tiszteletben tart is rákérdez idõvel a szexre! Lehet, hogy neki nem is hiányzik a szex, mivel megkapja mástól. De ez csak az én véleményem, mivel eléggé furcsa, hogy egy év alatt nem akarta és nem is hozta fel a témát nagyon... De úgyis azt fogod csinálni, amit akarsz... L, 18
23:00 Velem ellentétben ORDENÁRÉ vagy, igenis, én tanácsot adtam. (A helyesírása nem ismertem felhívni a figyelmedet.) Modortalan és pimasz voltál, de legalább azt sikerült megállapítani, hogy intellektuálisan értelen vagy a szexre. (Nemcsak kifejlett nemi szervek kellenek a szeretkezéshez, szellemi érettség is.) De mivel a konokságot is sikerült megállapítani, felesleges volt kérdezned bármit. Csinálj, amit akarsz!!! Fekükdj le a 21 éves barátoddal minél elõbb. Legyél terhes, szüld meg, és viseld egy életen át, hogy ilyen izgága voltál!
Én azt mondanám, hogy elõször tanulj meg rendesen magyarul. Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelõs élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem. Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyõzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tûnsz.
fogd meg és a következö pettingnél simán miközben csináljátok nem is kell szóba hozni csak mond neki h lazuljon el és te pedig csináld... ülj bele vagy ahogy szeretnéd. ha nem vagy szégyenlös akkor simán menni fog ne izgulj semmit nem fog rrá mondani egyépként meg ha 21 akkor azért nem hozza szóba mert arra vár h te hozzad szóba hidd el ez az én barátnömnél is igyvolt és boccs a kifejezésért szerintem menni fog hidd el nem vesztesz vele semmit
Elég furcsa hogy ey 21 éves fiu nem kezdeményezett még 3 oka lehet 1.papucs férfi 2.még szüz , 3. tiszteletben tart pl ha nemrég vagytok eggyüt .Szerintem mikor pettingeltek húzz neki fel óvszer onnan már levágja mivan azt mehet az akcio vagy mónd el neki mit szeretnél .
Mássz rá és kész. Én örülnék neki.
kérdezd ki apád véleményét errõl.
Amikor én 16 éves voltam, az osztálytársnõim még csak a tanulásra koncentráltak, és mi is.
Még jó, hogy csak a 14 éven alulival büntetik! Szivi4 Fürödj meg hideg - nem jéghideg, de elég hûvös - vízben, és lehiggadsz. Azt meg nem kell erõltetni, mint tudod a nõknek csak 9 százaléka élvezi igazán!
Hát figyelj ahogy gondolod, de amúgy lehet azért nem hozta szóba, mert azt várta, hogy te hozd szóba, esetleg tart tõle h mit szólnál hozzá ha szóba hozta volna.
A VOK jelentését még mindig nem tudom. Vagy tekintsem ezt "nomen est omen"-nek? Aki pedig nem érti ezt a latin mondást, ne is bánja!
A Tom meg a barátja lesz, de már Vunk-kal is kacérkodik. Nahát, nahát!
A magyar érettségin, én bizony nem engedném át!
Ne cikizzétek az ártatlan(?)-t! Fiatal, tehát MODERN!
Jaj, remélem azt nem írta valamelyik válaszoló komolyan, hogy mi van ha a srác még nem akarja..egy 21 éves felnõtt férfi biztos marha nagy traumának érzené ha a barátnõje ráülne végre 1 év után..:-D A kérdezõnek: legyél egyenes, az a legcélravezetõbb
nah figyu ne hallgass rájuk 16 vagyok barátom 21 lassan 22 és 5 hónap után feküdtünk le közös megeggyezés alapján. pettingek tömkelege után még midíg együtt vagyunk. mond meg neki: h. nagyon szeretlek, és ha te is akarod, én készen állok rá. ha megkérdezi, h. hmire, akkor hagys az egészet, mert õ nem akar téged még úgy(bár ezt kétlem, mert engem akart a párom, és tartóztatta magát, amíg csak akartam)(elsõ voltam neki, õ is nekem) ne félj 21 éves érett férfi, és bizony már neki is vannak(elméletileg) vágyai, elvárásai, biztos nem mondaná azt h. nem ÉN NAGYON SZURKOLOK NEKED, ÉS SOK SIKERT!!!:)
Most kajak miért oltjátok be szegény csajt? Nem ír helyesen? Nabumm... 16évesen el akarja veszteni? Nabumm... Nem teherbe esni akar.. ha meg valaki 21éves van annyi esze hogy húz gumit. Persze ha szûz akkor nem kell elvárni ilyesmit. De "illendõ" lenne azért a fiúnak kezdeményezni. Ismerek nem egy olyan lányt aki 16évesen már... Tehát ne hallgass rájuk, valószínûleg akad néhány embernek itt 16éves vagy fiatalabb gyermeke és abból indulnak ki hogy nekik hogy esne ha a drága pici lányukat nyársra húznák. Szóval, ha értett vagy rá lelkileg. És TÉNYLEG vele akarod elveszteni akkor legközelebbi együttalvásnál csak ülj rá, és kezd vetkõztetni ha nem gyps érteni fogja. Másrészt.. ha a szüleid engedik hogy ott aludj napokig vélhetõleg már berendezkedett a lelkük arra hogy bizony megtörtént már a dolog. 1 évig nagyon ritkán várnak. Szóval, csak nyugi:) Mbi
9:55-nek. Én is maradi /férfi/ vagyok. Jóindulatú tanácsot adtam a fiatal versenyzõnek, amire durva választ kaptam és lepontozást. Neki a szûzesség nemhogy nem szent, nem is gondolkodás tárgya. Viszket Neki, és kész. Az Õ dolga.
Nálunk korban hasonló a felállás és már nagyon sokszor szóba került köztünk de megbeszéltük h amíg nem akarom akk nem kell :P egyáltalán már azt tod h szûz-e v sem? ha már nem szûz, nem akarlak kétségbe ejteni de lehet h másnál keresi a testi örömeket :S szal sztem ezt minnél elöbb tisztázni kellene, de mindenképp beszéljétek meg és ha úgy döntötök h igen, itt van az a pár nap akk használjátok ki. V csak egyszerûen mikor hozzátok mentek romantikusan gyerta, rózsaszirom az ágyig, esetleg közös zuhany akk sztem már tudni fogja h mit is akarsz jah és az éjjelire készíts ki egy csomag óvszert Sok sikert! pusy
A kérdező hozzászólása: Tanácsot kértem nem [email protected]ást. Ha egy 12-13 éves gyerek írná szerintem az más. Szerelmes vagyok. És sztem ez az oldal pont azért van h megmerjünk olyan dolgokat kérdezni amit esetleg ismerõsünktõl nem és tanácsokat várunk nem pedig [email protected]ást.
Szerintem egyáltalán nem papucs a barátod, sõt...!Nagyon rendes.Valószínûleg Õ is azt gondolja, h még fiatal vagy, és nem akar Téged sürgetni, de ha kezdeményezel biztosan örülni fog:) Sok sikert!:)
Hogy kerül a történetbe az öntöttvasból készült, tradicionális dél-kelet-ázsiai fõzõedény? (t.i. VOK)
Hogy mit tegyél? Nem mindegy, hogy mi 40 feletti generáció mit válaszolunk? Levelezgetés helyett készülj a Pásztorórára. Persze suli után, és nem helyett!!
Hogy hogy csináljad? Még azt sem tudod? Akkor miért akarod annyira csinálni??
Ne cikizd a gyereket! A felnõtt barát úgyis biztosan tudja!
Szerintem ne adjunk tanácsot az ifjú hölgynek. (SE pro se kontra!) Minden attól függ, hogy milyen a családi háttér!
Lehet, hogy maradi vagyok, de itt mégis csak szüzesség elvesztésérõl van szó, ami többet érdemel némi "egyszer csak ülj bele" dolognál. Nálam is ugyan ez volt a szitu én meg beszéltem a párommal és nagyon jól sült el a dolog. És ha õ még nem akarja, te meg csak "ráülsz"? Szerintem, meg amúgy se mûködne ebben a formátumban. Most te akarod elvenni a szüzességed, vagy azt akarod h a párod tegye? BEszélj vele mindenképp!
Az elmúlt negyed század alatt elõbbre tolódott az akceleráció - a populációk érése, azaz a nemzedékváltás --, így maga az ivarérettség is, mi küzeé sem jár intellektuális érettséggel. Egyszerûen - buta - divat lett, s szexuális életet elkezdeni abban a korban, amikor az ivatérett nõ jogai és kötelezettségei még korlátozottak, csakis ebbe a kategóriába tartoztah. Más: A 21 éves fiú miért nem egy "felnõtt"-re hajtott rá?? Ezek szerint intellektuálisan még Õ sem felnõtt.

A baratom 19 eves, en 16 vagyok. O nagyon akarja a szexet, de en nem akarom elsietni. En is kivanom ot, de nem korai ez meg? Nem akarom hogy r*bancnak tartsanak.

Legjobb válasz: "3. Vigyázz vele, ez a "nagyon akarja a szexet", igazán szeret? Nem csak arra kellesz neki? " -> miért van az, hogy mindenhol ezt írjátok? :D Én minél jobban szeretek egy csajt, annál jobban le akarok vele feküdni. :D

"3. Vigyázz vele, ez a "nagyon akarja a szexet", igazán szeret? Nem csak arra kellesz neki? " -> miért van az, hogy mindenhol ezt írjátok? :D Én minél jobban szeretek egy csajt, annál jobban le akarok vele feküdni. :D
Ha ez megnyugtat én 18 évesen is r.banclak fognlak tartani ha megteszed ha nem.
ha titokban tarja (nem túl valószínû) akkor miért ne?
1. A korod miatt nem korai. 2. Nem tudom mióta vagytok együtt, azon múlhat. 3. Vigyázz vele, ez a "nagyon akarja a szexet", igazán szeret? Nem csak arra kellesz neki? 4. Ha Te is akarod, akkor ne érdekeljen h ribinek tarthatnak érte. Ha annak AKARNAK mondani akkor ígyis úgyis az leszel, tökmindegy mikor csinálod, ha nem, akkor meg most sem leszel az, az érdekeljen, hogy Te mit szeretnél.
#1 Miért vagy f_szparaszt? Miért lenne ri.banc egy tini, ha szexel? Hülye-e vagy? Kérdezõ: Attól nem vagy ri.banc, ha 16 évesen szexelsz azzal a fiúval, akit szeretsz, amennyiben kívánod, és úgy érzed, lelkileg is megértél a dologra. Csak a terhességre és a nemi betegségekre vigyázzatok. Máshogy írva: Ne azért NE szexelj vele, mert nem akarod, hogy MÁSOK leri.bancozzanak, hanem magad miatt. Pl. azért, ha nem szereted annyira, vagy bizonytalan vagy, kell-e már neked a nemi élet stb. Ri.banc amúgy az, aki anyagi javakért mindig mással/bárkivel dug. A tiniköznyelvben meg az, aki folyton más farkát engedi a p.csájába.
4. Csak ha ennyire zavarja mások véleménye akkor jobb ha tudja hogy így is úgy is megkapja a magáét másoktól tehát arra próbáltam utalni hogy mindegy mit gondolnak róla mert így is úgy is egy lesz a sorsa.Végsõ soron gerincre vágják és a sztorinak vége.
A kérdező hozzászólása: Mar lassan fel eve vagyunk egyutt

Szűz vagyok, a barátom már nem. Ki akartam verni, de nem csak h alig jött belőle néhány csepp g*ci, még csak fel sem áll neki. Én 16 vagyok, ő 17. Mit csináljak? És mit csináltam rosszul?

szeretném, ha ti magatok véleményt mondanátok, ÉS linkelnétek olyan oldalt, ahol leírják, hogyan kell ezt csinálni.

Legjobb válasz: Sztem mielõtt te kiverted neki, õ már elõtte megtette nemrég, szval a mennyiség hiánya ennek tudható be. Am 17évesen örül az ember h valaki megfogja a farkát, szval tökmind1 h csinálod...

Sztem mielõtt te kiverted neki, õ már elõtte megtette nemrég, szval a mennyiség hiánya ennek tudható be. Am 17évesen örül az ember h valaki megfogja a farkát, szval tökmind1 h csinálod...
Pl. ne vasmarokkal fogd. az fájhat.
Terhes vagy.
Rámarkolsz és fel le, nem kell ide semmilyen útmutató. Elõször próbáld meg felizgatni. Ha elkezdem úgy verni, hogy nyugalmi állapotba van akkor az úgy nekem sz*r érzés. Sztriptízelj, súgj a fülébe perverz dolgokat vagy valami.
Hogy mit csináltál rosszul? Ne rángasd a szegény pö*sikét, amíg nem áll fel, innen indulunk. Amíg puha, vagy nagyon finoman közelíts hozzá (lágy simogatás, ilyenek), vagy izgasd a barátodat máshol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmesebb. Azért az megjegyezném, hogy rángatni nem szoktam neki xD És kizárt, h kiverje elõtte. Az fizikai képtelenség, de maradjon az én titkom, hogy miért. És most kivételesen, nem haragudtam meg a hülye beszólásért, valamiért még mosolyogtam is rajta, már nem mintha terhes lennék :D
A kérdező hozzászólása: Kimaradt a "válaszokat" az 1. mondatból, ezért elõre is bocsánat.
Honnan tudod hogy nem veri ki elõtte? Mozgássérült gyépés vagy mi?

Ebbe a ruhába szeretnék menni hétvégén hajógyárira. Szerintetek beengednének? A pasimmal mennék, ő elmúlt 18. KÉP én 16 vagyok

http://abutik.hu/termek/ruha-243912av93.html plusz hozzá fekete magassarkú :D bocsi hogy ide irom, de ezt nézik a legtöbben :P

Legjobb válasz: Mért ne engednének be? Bocsi hogy ilyet kérdezek de nem vagyok ebben jártas,18 év alattiakat nem engednek be? Akkor gondolom elkérik a személyidet,nem? Szerintem nem a ruhától függ hogy hány évesnek nézel ki,hanem a testalkatodtól. Ez a ruha nekem túl rövid, olyan k*rvás,én a helyedben választanék valami másmilyet,de ha neked ez tetszik nyugodtan vedd fel. Nem attól leszel "felnõttesebb"hogy minél többet mutatsz magadból...

Aki kuurvának öltözik, ne csodálkozzon, ha megkúrják... Vagy hogy is van. De a lényeg, hogy tök mindegy miben mész, ha ott akarsz bulizni a pasiddal, akkor neked a ruha a legkisebb gondod...
Mért ne engednének be? Bocsi hogy ilyet kérdezek de nem vagyok ebben jártas, 18 év alattiakat nem engednek be? Akkor gondolom elkérik a személyidet, nem? Szerintem nem a ruhától függ hogy hány évesnek nézel ki, hanem a testalkatodtól. Ez a ruha nekem túl rövid, olyan k*rvás, én a helyedben választanék valami másmilyet, de ha neked ez tetszik nyugodtan vedd fel. Nem attól leszel "felnõttesebb"hogy minél többet mutatsz magadból...
miért ne engednének be, mindenhol vannak ingyenqrvák, de biztos, hogy magassarkúban akarsz menni oda?
Ebben ki fog villanni a csúnyád.
Van ott elég k.urva, minek mennél még te is oda?
szerintem szuper! ;)
Szerintem persze hogy nem engednének be
Még hogy ruha alapján nem lehet megítélni az embert...nos ez sok esetben nem igaz, mert egy normális, konszolidált lány tuti, hogy nem vesz fel olyan ruhát, amibõl kint van mindene. Az ilyen ruhák az út szélére valóak és az, hogy Te 16 évesen ilyenben akarsz mutatkozni, az elég sok mindent elárul rólad. Engem 19 évesen is tuti, hogy felképelne anyám, ha így akarnék utcára menni, de a barátomnak is lenne hozzám egy-két keresetlen szava, az biztos. Egyébként személyi alapján megy a dolog, úgyhogy nem hiszem, hogy beengednek.
A kérdező hozzászólása: nincs facekontroll? :D
16 évesen neked semmi keresnivalód a hajógyári szórakozóhelyein, de még a 18 éves kispasidnak se nagyon. Tessék Morrisonsba menni, ott is lehet villantani. 25 N
A kérdező hozzászólása: utolsó: ennek örülök :D:D:D
Tetszenek a válaszok:D
ilyen k_urvásan biztos beengednek :DDDD
A kérdező hozzászólása: már miért lenne vicces hogy nélküle mennék bulizni? azért megyek vele, mert szeretem...
Szerintem egy magára valamit is adó férfi nem kezd ilyen díszpintyekkel. Az ilyen csajokat csak fektetni szokták, aztán amikor nem számít rá, akkor megy a levesbe... kérdezõnek is ez lesz a sorsa. Olyan vagy, mint egy sportkocsi: gyors meg fasza egyszer-egyszer, csak hétköznapi használatra alkalmatlan. Ezek vagytok ti, kirakat tárgyak. És nem a férfiak tesznek ilyenné, nem ám. Te alacsonyítod le magadat azzal, hogy ilyen göncöket aggatsz magadra, mintha ez emelne valamit is a színvonaladon. Pedig nem emel, épp ellenkezõleg... 25/F voltam, boldog párkapcsolatban
Már hogyne mondanám meg hogy p*csa vagy-e vagy sem. Ehhez nem kell okosnak lenni. A másik meg oké hogy húszan elmondják hogy k*rva vagy és igazuk van persze de tudom hogy ettõl te még meg magyarázod magadnak miért is nem vagy k*rva :) Feleslegesen írunk ide. Ja még valami: Ha igazán bátor kis partycsajocska vagy menj el a barátod nélkül egyedül. :D az vicces
Ez a ruha magamutogató. Szerintem ez elég egyértelmû, és nem kell hozzá ismerni valakit, hogy sejthetõ legyen, az illetõ egoista és exhibicionista hajlamú...
Elég krva jár oda ennél "szebb" ruhában. Sminkeld ki magad és beengednek. Átlag életkor kb. 16-17, úgyhogy nem hinném, hogy gondod lenne. Jó mulatást.
off: mellesleg rohadt jó ez a ruha:D:D 16/L
lyukas szemetes zsák. kifognak dobni.
Hát, én se a pasid, se az anyukád helyében nem engedném, hogy ebben emberek közé menj. De egyébként eddigi tapasztalatom szerint a lányoktól a legtöbb ismertebb szórakozóhelyen elkérik a személyit. Még tõlem is, pedig 23 vagyok, és ki is nézek annyinak (ugyanennyi idõs barátomtól nem kérték).
Hát igen, 16 évesen, akármilyen önérzetes egoista csitri valaki, nem való még az éjszakába menni, fõleg ingyen-ribancnak öltözve nem. Én a barátod helyében sem engedném, de hát tudjuk, milyen "férfiakkal" szoktak ilyen szerkós hölgyikéket látni...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, akármilyen válaszokat is adtatok :D a pasim szerint szexi a ruha, ugyhogy attól nem félek hogy neki nem tetszene :D a szüleim, meg nyaralnak, és õk már látták a ruhát... (mondjuk azt mondtam nekik hogy veszek alá egy toppot, meg egy nacit...)
A kérdező hozzászólása: és amugy egyáltalán nem vagyok csitri, se r*banc.. ruha alapján nem lehet megítélni az embert...
Milyen jó fejek a szüleid, hogy otthon hagytak :D
Hajógyárira tuti nem. Barátnõmet minden alkalommal "kidobják". Pedig komolyan mondom, hogy gyönyörû.
2 év... szerinted sok?
ha 17 éves létedre csak egy fél mondattal tudtál elõrukkolni, akkor sok
ez a 2 éves korkülönbség a fiú javára kb alap mostanság...
ezt a szüzes/nemszüzes témát azért hoztad fel, hogy kicsi-e ahhoz, hogy megdugd ? :D bocs, így éjszaka kicsit pikírt vagyok... amúgy nem sok, 13, 5 évesen volt egy pasim aki elmúlott 16, de még nemvolt 17. együtt voltunk, mert szerinte nem olyan voltam mint egy másik 7.es... szóval ha érettnek érzed magadhoz, akkor nem, nem sok :) :) 14/L
gondoltam, proba cseresznye... akkor feltehetnem a kerdest, h mit kezdjek egy 6-7 evvel fiatalabb lannyal:D
jackd azért annyira még nem rajongok érted:P
oke, akkor privatban kuldd el a szamodat es/vagy az msn-cimed;)
jackd akkora faz$ vagy úgy imádlak =DDDDDD L/16
huu, ez most valami matekpelda? izgalmas, abbol sosem volam jo...:D vagy valami nyelvhelyessegi jatek? tok jo...
egyáltalán nem sok :) ha szereted semmi gond nincs.mondjuk ha õ 11, te meg 15 lennél akkor lenne mert nagyon más az érdeklõdési kör akkor még, de ennyi idõsen már nem igazán. nálunk az van h 17 leszek dec.-be barátom 21 lesz szept.-be és mikor összejöttünk akk 15 lettem dec.-be õ meg 19 szept.-be és ez okt.-be vt, immáron mindjárt 2 éve :)
Hááát nem.:D De leisfeküdtök? ^^.

A baratommal mar 1 éve együtt vagyunk, en 16 vagyok ő 20. Már többször kérte, hogy feküdjek le vele, én mindig azt mondtam, hogy még nem. Félek, már őt is sajnálom, hisz szeret engem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: csak akkor feküdj le vele ha késznek érzed magad rá! ha teljes szívedbõl szereted és megbízol benne! ha ez nem így van akkor ne tedd! de ha megbízol benne és szeretnéd, úgy érzed hogy nem fogod megbánni akkor szerintem lehet. de csak akkor ha Te is szeretnéd!

csak akkor feküdj le vele ha késznek érzed magad rá! ha teljes szívedbõl szereted és megbízol benne! ha ez nem így van akkor ne tedd! de ha megbízol benne és szeretnéd, úgy érzed hogy nem fogod megbánni akkor szerintem lehet. de csak akkor ha Te is szeretnéd!
Feködjön le vele mert gyakorlatilag "muszáj"? Itt van a probléma, a szexrõl iylen eltorzult képei vannak a mai lányoknak.. egy egy éves kapcsolatban, ahol szerelmes két ember, a barátunkkal nemhogy muszáj, hanem teljesen természetes, hogy szeretkezünk. Nem arra beszéli rá itt sneki, hogy a diszkó wc-ben kúrassa fel magát valami idegennel..a barátnõje 1 éve. Tényleg mit kell ezen ennyit készülni? gondolom pettingelnek már egy jó ideje, az is ugyanolyan bensõséges ..maga az aktus már csak egy fél lépés, amit egy év alatt , nem az hogy illene, vagy muszáj lenne, csak egyszerüen nem érthetõ, miért ilyen nehéz megtenni. Nem tudom miért kell ennyire felfújni ezt a dolgot, ha eddig nem kivánta meg, meg "nem készült fel rá" , szerintem nem fog 1 hét 1 hónap de még 1 év után sem, erre nincs "tökéletes" pillanat, nem szólal meg a titanic zenéje közben.A szex egyszerüen jó a párunkkal, nem tudom miért kell sanyargatni magát sok nõnek, hogy évekig kelletik magukat.
Mitõl félsz? Ezt tisztázd magadban..és hogy meg tudsz e valaha annyira bizni a barátodban , hogy lefeküdj vele , ha eddig nem sikerült. Teljesen normális, hogy szeretné, csodálom, hogy kibirt 1 évet..egyébként a szextõl nem igazán kell félni, egy nagyon jó dolog és természetes is ha azzal vagy akit szeretsz. A barátod epdig biztos óvatos lenne veled, ha ennyit vár rád és szeret is .
Felfogtátok, hogy mit tanácsoltok neki? Feküdjön le a pasijával, mert egy év után ez így szokás és különben is nehogy otthagyja miatta? Feködjön le vele mert gyakorlatilag "muszáj"? Feküdjön le a pasival, hogy megfeleljen neki, miközben õ még nem is akarja, hisz fél tõle? Szerintetek kellemes élmény lenne neki utána, nem bánná meg? Lehet, hogy igen, de benne van az is a pakliban, hogy nem! Ne azért feküdj le a sráccal, mert õ akarja, hanem azért, mert te is akarod!
igen basszus! Igen! Lepontozhattok engem is (mint látom meg is tettétek az elõbb), meg az utolsó válaszadókat is... de a világ akkor így mûködik, ha tetszik, ha nem. Ha valaki nincs felkészülve agyilag egy párkapcsolatra akkor ne járjon senkivel(fõleg ne egy ivarérett 20 évessel), mert ott van minden. Fõleg szex. Hiszen ha szereti két ember egymást akkor ez az elsõ amit megtesznek. Szerintem is önzõ és gyerekes viselkedés félni valami olyantól amit az egész életében csinálni fog, ráadásul úgy hogy eközben csak sóvárgásra itéli a párját. Ez olyan hiszti féle. Nem kell járni senkivel és akkor majd nem kell félni semmitõl. Az utóbbi idõben akkora feneket kerítettek ennek a szüzesség témának, hogy csak na. Lassan egy kategóriába esik a "tabletta+gumi, de ugye nem vagyok terhes" kategóriával...
Pontosan! Ezért kell hanyagolni, az ilyen nõket mint a kérdezõ, mert szabályosan már kihasználják a férfit, ha igazán szeretnéd nem igaz, hogy még egy év távlatában sem állsz készen rá...., ez már csak hiszti....
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval, ha szeretsz valakit, akkor ahhoz nem kell 1 év, hogy kiderüljön, és ha szereted, akkor általában le is fekszel vele, hiszen a szex alapvetõ része a párkapcsolatoknak, bárki bármit mond. Tény, hogy nem normális 14 évesen valakinek elveszteni a szüzességét, de te már 16 éves vagy, ráadásul 1 éve együtt vagytok. Az sok. És lehet, hogy a barátodnak egy idõ után túl sok lesz...
Akik várakozásra biztatnak, belegondoltak abba, hogy mit tanácsolnak? Hogy mit próbálnak a lány tudatában helyesnek feltüntetni? Gondolkozott már ezen valaki, hogy miért írnak ilyet? Tényleg kiváncsi vagyok... A lánynak kellett egy kapcsolat. Nem egy kis tapasztalatlan gyereket választott, hanem egy 20 évest. Itt van, tessék. Van egy lehetõség élni kell vele. 1 év felkészülési ideje volt a szexre a sráccal. Ha nem kívánja a szexet, azt az elején is közölhette volna a sráccal, had döntse el, hogy mi van. 20 évesen 1 évet kíbírni punci nélkül... hát nem semmi mutatvány az biztos. Ami viszont biztos, hogy a kérdezõ ne játsszon tovább a sráccal. Vagy feküdjenek le vagy ne, de ha 1 év alatt sem "készült még fel", bár nem értem miért kellene erre komolyabban felkészülni, akkor beszélgessen el a sráccal, hogy õ még kb 2-3 évig ilyen gyáván és gyerekesen fog gondolkozni, kell-e még így is? És mikor akarsz szexelni vele? újabb 1 év múlva vagy ha 18 éves leszel, vagy ha majd elvett feleségül? Vagy hogy? Ilyenkor mire vár egy lány? Mikor van a megfelelõ alkalom? Mitõl megfelelõbb, mint a többi pettinggel töltött este? Van egy javaslatom: Ha sajnálod és tudod, hogy nem így kellene lenni, akkor szexeljetek egyet, aztán majd meglátod, hogy neked való-e ez a dolog, de gyanítom ahogy benned fog járni a pénisze, alaposan lehülyézed magad, hogy miért nem akartad ezt korábban.
Ha szeret, vár. 1 év még egyáltalán nem olyan kibírhatatlan idõ. Ha ennyi idõ alatt már többször kérte, elég türelmetlen... vagy csak azt akarja.
Szerintem ha csak azt akarná, már rég elhagyta volna, mert ahhoz túl sok ez az egy év. Ha a barátod szeret, valóban vár még tovább is, mert tudja, hogy egy ez lánynak nagyon fontos, egy egész életre kihatással levõ élmény. Meg kell várnia a megfelelõ alkalmat, és nem szabad siettetnie, mert ezzel csak ronthat a helyzeten. Itt nem az a lényeg, hogy egy éve együtt vagytok és más kapcsolatokban egy év után már rég szexelnek az emberkék... Így ne azért tedd meg, mert õ már várt ennyit.... Akkor feküdj le vele, amikor késznek érzed rá magad lelkileg is. Addig, amíg bármilyen fenntartásaid vannak (félsz, nem vagy biztos benne) a saját érdekedben még ne tedd meg.
hasonlo szituacoban vagyok en is..csak en meg 8 honapja vagyok eggyutt a baratommal.. nah szoval en azt tanacsolom neked, hogy ha ugy erzed, hogy keszen alsz ra lelkileg es testileg is hogy szeretkezzetek akkor tedd meg, de ha meg nem erzed azt, akkor meg varj.. ha igazan szeret a baratod meg fogja erteni, mert egy kapcsolatban nem a sex az elso sztem..nah jo fontos az is meg minden..de az erzelmek a legfontosabbak.. ha meg nem erzed keszen magad akkor meg varj..de mindenfelepekken beszeldd meg a baratoddal :) sok sikert nektek :)
Vannak még lányok ebben a világban, akiknek igenis nagy cucc a szüzesség elvesztése és nem pedig arról szól, hogy van rá alkalom akkor nem hagyom már ki... Szerintem igenis van ideális hely és idõ, én is így voltam vele. Volt egy barátom, akirõl azt hittem, hogy szeretem, és mégsem tudtam vele megtenni fél év után sem, sem késõbb. A mostani páromnál éreztem, hogy igen, õ a tökéletes és vele megéri, mert tudom, hogy nem fogom megbánni. És így is lett. Vagyunk még néhányan, akiknek a szüzesség elvesztése egy mérföldkõ az életünkben, és nem mindegy, hogy milyen az elsõ tapasztalat. Szokták mondani, hogy sok esetben az elsõ befolyásolja a szexuális életet. Ez a lány sem hiába mondta, hogy nem akar lefeküdni a pasijával, hisz fél, még NEM AKARJA. Lehet, hogy lelkileg még nem érett meg a feladatra, csak testileg áll rá készen. Ettõl még nem lesz gyerekes hisztis p*csa, mint aminek beállítjátok, és ez nem jelenti azt, hogy ezen a szinten fog maradni évekig. Inkább becsülni kéne, hogy a mai 14 évesekkel ellentétben nem adja oda magát gondolkodás nélkül egy embernek, hanem igenis biztos akar lenni a dolgában. És ha jár a sráccal egy éve, akkor mi van? A szexrõl kellene szólnia egy kapcsolatban? Elõ van írva valahol, hogy aki x idõ után nem fekszik le a párjával azt meg kell kövezni? Torzul a világ.... Én még úgy gondolom, hogy a szex csak a szerelem kiteljesedése, továbblépés, de szex nélkül is lehet csodálatos, és kiteljesíteni csak akkor kell, amikor mindkét fél õszintén akarja, és egyik sem kötelességbõl teszi. Én továbbra is azt tanácsolom, hogy senki másra ne hallgas, csak magadra. Ha úgy érzed, hogy nem állsz rá készen, ne tedd azért, mert úgy érzed, kényszerítve vagy rá. Elvégre te a testedrõl, lelkedrõl van szó.
mitõl félsz ha 1ve együtt vagytok, nem bizonyított még eleget az a szerencsétlen?
Inkább becsülni kéne, hogy a mai 14 évesekkel ellentétben nem adja oda magát gondolkodás nélkül egy embernek, hanem igenis biztos akar lenni a dolgában Én cska azt nem értem, miért csak ez a két véglet él sok nõben? Azért 1 év után már nem mondhatjuk azt, hogy gondolkodás nélkül, részegen, állat modjára fekszik le valami ismeretlenel..szerintem ez a fajta bizalom ha nem alakult ki ennyi idõ alatt, nem is fog, de akkor miért van még mindig ezzel a fiúval a kérdezõ? A másik.Mindenki elkezdi valahol, megtehetné, hogy odadja magát valakinek, akivel viszont szeretik egymást, de õ addig vacilál, hogy a fiú már a falat fogja kaparni..(csodálom, hogy eddig nem tette).Majd összejön valakivel, aki jól á[email protected] a fejét, és siránkozni fog, hogy milyen negativ nyomokat hagy benne..mert valljuk be a huszonéves fiuk közül sokan pályáznak a tizenéves kiscsajokra, egy egy numerára. A harmadik. Pettingelni gondolom már pettingeltek, ha arra "készen áll" kivánja a párját, és élvezi, a szexet miért vonja meg magátol? Ez nem mérföldkõ szerintem, hogy (bocsánat a mocskos fogalmazásért) belédhatol egy pénisz. Nem áll a feje tetjére a világ, és ha a petting jó, kétlem, hogy az aktus negativ nyomokat hagyna a lányban.

Szerelmes vagyok a hegedű oktatómba. Én 16 vagyok ő 30. Szerintetek lehet esetleg köztünk valami?

Legjobb válasz: Ha fiú vagy, max megsimogatja a buksid. Ha lány, akkor pedig megcumiztat és utána simogatja meg a buksid. Tegyél le róla.

Ha fiú vagy, max megsimogatja a buksid. Ha lány, akkor pedig megcumiztat és utána simogatja meg a buksid. Tegyél le róla.
Elsõ válaszoló xd ...besírtam :D Kérdezõ: Ismered azt a mondást, hogy Házinyúlra nem lövünk?
Ezek szerint egy húron pendültök.
sztem elhúzná a nótádat :DDD de ha többet is akarsz ennél akkor nincs rá sok esély...
Önmagában nem a korkülömbség a baj, hanem az hogy te még csak 16 vagy. Ez nagyon fiatal kor egy 30 éves embernek, mint pár vagy partner.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
lány vagy fiú vagy? ha fiú az jobb eset de ha lány akkor ne!
A kérdező hozzászólása: Hát az a 14 év korkülönbség olyan sok? Vannak házaspárok akik között több van... Nagyon szeretem, és szerintem õ is engem!
ha jó csaj vagy akkor simán! legalább egy cumi :)
nem szeretnélek elkeseríteni de nem hiszem. ha csak nem pedofil az illetõ. elég sok a korkülönbség õ majdnem kétszer annyi mint te vagy ne vedd sértésnek de lehet hogy anya/apa komplexusban szenvedsz
Hát persze h lehet! .... 5m távolság! ...
Hogy lehetsz ilyen "okos"???? Már megbocsáss, de igen, sok az a 14. És igen vannak ilyen házasok, de õk FELNÕTTEK! TE GYEREK VAGY! Fel is jelenthetik a tanárod, ha kikezdene veled! A munkájával játszanál! Tönkre tennéd az életét! Ezt akarod neki? Inkább a SAJÁT KOROSZTÁLYODBA kutass

Gáz-e hogy egy 19 éves lánnyal járok? Illetve neki az nem ciki másokkal szemben az hogy én 16 vagyok?

Legjobb válasz: ha viselkedésre, kinézetre passzoltok akk. nem gáz:) egyébként én soha nem értettem, h miért gáz az, ha a csaj idõsebb egy kicsit:) 19L

ha viselkedésre, kinézetre passzoltok akk. nem gáz:) egyébként én soha nem értettem, h miért gáz az, ha a csaj idõsebb egy kicsit:) 19L
szerintem nem gáz és úgy gondolom a barátnõdnek sem ha veled van:)
Szia! Egyáltalán nem gáz, hogy õ az idõsebb...viszont mivel feltetted ezt a kérdést, lehet Te vagy inkább bizonytalan az egész kapcsolatban, nem? 25/L
az nem gáz, hogy idõsebb lánnyal jársz, de az igen, hogy a -e kérdõ szót nem tudod hova lehet illetve kell rakni, ha rakod.
A férjem 4 évvel idõsebb nálam :)
http://www.youtube.com/watch?v=4ifUH8hX020 Errõl szerintem ennyit :D
A kérdező hozzászólása: nem vok bizonytalan hanem attól félek h gáz neki az h én vele vok
Ha eleg erett vagy hozza akkor nem gaz.Nalunk a suliban egy 18 eves lanynak egy 13 eves baratja volt.:) )Az mar eleg gaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!