Találatok a következő kifejezésre: Én 16, 17 volt, mikor (6 db)

Én 16, ő 17 volt, mikor megismerkedtünk. 3 évig voltunk együtt, lett 1 lányom tőle. Sokszor nem egyeztünk, ezért veszekedtünk. Szeretném vissza szerezni. Szeretem és rossz nélküle. Most van valakije. Mit csináljak?

Legjobb válasz: húha! egyszerûen beszélj vele, õszintén! mondd el mit érzel, hidd el meg fog érteni és ha õ is érzi még amit te, összejösaztök újra.de a gyerekre ne hivatkozz, az a legrosszabb. egy próbát megér, közeledj hozzá, nem fog megenni.beszéljétek meg, mik voltak a veszekedés okai, és hogy tudtok-e változtatni rajta. szurkolok neked

húha! egyszerûen beszélj vele, õszintén! mondd el mit érzel, hidd el meg fog érteni és ha õ is érzi még amit te, összejösaztök újra.de a gyerekre ne hivatkozz, az a legrosszabb. egy próbát megér, közeledj hozzá, nem fog megenni.beszéljétek meg, mik voltak a veszekedés okai, és hogy tudtok-e változtatni rajta. szurkolok neked

Volt már peteérésem a görbe alapján? Ha igen, mikor? Lehetett 16-17-én?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b08253b305fb5eca8e75d1..

Legjobb válasz: Bocsánat rosszul írtam. 16-17. ciklusnapon!?

A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul írtam. 16-17. ciklusnapon!?
Nem valószínû, mert visszaesett a hõd. Inkább most, a 26. ciklusnapon, ha fennmarad a hõmérsékleted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-)

31 naposak a ciklusaim. Mikor teherbe estem, az uvo teszt alapján 16-án volt peteérésem.16-án és 17-én voltunk együtt a férjemmel. A doki mégis azt mondja, hogy fiatalabb a terhességem. Ez hogy lehet?

9 hét 3 napos a bébim és a CRL:14.4mm, tehát 8 hét 3 naposnak mérte a doki. Remélem ez nem gond.

Legjobb válasz: Nem gond,lehetnek eltérések,és méréshibák is.Gratulálok:-)

Nem gond, lehetnek eltérések, és méréshibák is.Gratulálok:-)
MEGKÉRDEZHETEM MIKOR VOLT MEG NEKED UTOLJÁRA?nekem nov 30an és 30-33napos ciklusaim vannak akkor hany hetes terhes vagyok?bocsi de en ezt nem ertem

December 9. -én volt az utolsó menstruációm, Január 16. -án és 17. -én reggel pozitívat teszteltem mikor mehetek orvoshoz?

Munkahelyem miatt lenne fontos!

Legjobb válasz: Utolsó mensid elsõ napjától számolt 6-7héten, azaz kb. 3 hét múlva. Most még semmi nem látszódik.

Utolsó mensid elsõ napjától számolt 6-7héten, azaz kb. 3 hét múlva. Most még semmi nem látszódik.
Hétfõn már 6 hetes lesz, kedves 1! Ha veszélyes munkád van, akkor jövõ hét közepén már elmehetsz. Én 5, 5 hetesen mentem elõször, akkor még nem volt szívhang, de látszott, hogy méhen belül van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2.:) kedden szeretnék menni orvoshoz , de még hétfõn mennem kell éjszakára dolgozni ...amúgy 3 mûszakos fizikai munkát végzek .
2.vagyok. Akkor mindenképp menj el, lehet már szívhang is lesz :-).
A kérdező hozzászólása: pávpénzre felvesznek már ilyenkor? vagy még nem? Van egy 5 éves kislányom , amikor vele teherbe estem még nem dolgoztam
2.vagyok. Szerintem amíg nincs szívhang, nem. De a háziorvosod nem írna ki?
A kérdező hozzászólása: gondolom akkor a jövõhéten lesz már neki szívhangja akkor kiírnak remélem, az a baj, hogy napi 70 km a távolság a munkahelyem és az otthonom közt és nem szeretnék kockáztatni
Nem ciki.:) Lehethogy még imponál is neki, hogy Õ lesz neked az elsõ.;)
Szerintem nem ciki. Hidd el fogja élvezni és ha valami nem jó neki fog szólni, hogy ez ne úgy csináld hanem másképp. Mindenképp adj idõt az elõjátéknak. Az feloldja a feszültséget és sokkal jobb lesz.
Elõjáték már volt köztetek?Szerintem is ilyenkor fontos az elõjáték.Ha tudod mi, hogy mûködik és ráérzel mi esik jol neki akkor nem lesz baj.
Ez nem ciki cuki!:) Ha a lány tudja, hogy mi a helyzet ne aggódj nem lesz semmi gond! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!