Találatok a következő kifejezésre: Én 16, 17 volt, (15 db)

Volt már peteérésem a görbe alapján? Ha igen, mikor? Lehetett 16-17-én?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b08253b305fb5eca8e75d1..

Legjobb válasz: Bocsánat rosszul írtam. 16-17. ciklusnapon!?

A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul írtam. 16-17. ciklusnapon!?
Nem valószínû, mert visszaesett a hõd. Inkább most, a 26. ciklusnapon, ha fennmarad a hõmérsékleted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-)

3 évim szedtem a yasminelle fogamzásgátlót. Most hagytam abba 3 hónapja. Lefeküdtem a barátommal Szeptember 17. én 18. án ugy hogy nem védkeztünk. Szeptermber 15. én, 16. án, 17. én 18. án és 19. én volt peteérésem. Lehetek terhes?

Szeptermber 19. én (Csütörtökön) megjött a vérzésem 9 nappal előbb jött mint ahogy kellett volna, gondolom azért mert a gyógyszer bekavarja hogy már nem szedem. Viszont lehetek terhes? Vagyis megfoganhatott így a baba hogy nekem 19. én megjött 2 nappal azután hogy a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül ugy hogy peteérésem volt? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!

Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!
Nekifuthatnál újra, elég érthetetlen lett a leírás..Szeptember 15-tõl 19-ig minden nap peteérésed volt?? :) Egyébként meg ha csütörtök óta menstruálsz, akkor hogyan lehetnél terhes??
A kérdező hozzászólása: 17.én és 18.án feküdtünk le (védekezés nélkül). és 19.én hajnalba jött meg a vérzésem. és 15.tõl 19.ig volt peteérésem igen.
A kérdező hozzászólása: ha elmult a vérzésem hétfõn. aztán várok még egy kicsit és szeptember végén veszek tesztet. körübelül akkor már kimutatja.
Hú pont peteéréskor kellett védekezés nélkül! Elég felelõtlen voltál! Szeptember vêgén csinálj tesztet de ha az negatív 2 hét mulva ismételd meg! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: de akkor miért jött meg 19.én? mert még akkor nem mutatható ki a terhesség hát végül is nem mert rá 1 napra megjött és most is megvan vérzek rendesen. ígyis lehet baba? akkor elkéne hogy muljon nem?
Menstruáció alatt pont az a megvastagodott méhnyálkahártya távozik a méhedbõl, ami az embrió beágyazódásához elengedhetetlenül szükséges. Kicsit jobban nézz utána a nõi biológiának, mert ezek szerint az alapdolgokkal sem vagy sajnos tisztában. Szóval elég képtelen dolog az, hogy most ess teherbe.

Anyukám és nővérem is 17 fölött volt már amikor elveszítették a szüzességüket. Az előfordulhat, hogy én 16 éves fejjel érzem azt, hogy kész vagyok a szexre?

Tudom eléggé személyes amit írok, de azért leírom: Nem "kellene" nekem is 17 fölött.. (olyan családi "vonásra" gondolok)

Legjobb válasz: Itt nem számít, mármint vágy szinten. Inkább azt tartanám elképzelhetõnek, hogy a "nevelésed" miatt és azért mert valóban az a példa volt elõtted, hogy 17 évesen elõször.. valõszínû ezért érzed furcsának. Szeintem ebben ilyen "génekállományok" nem játszanak

Itt nem számít, mármint vágy szinten. Inkább azt tartanám elképzelhetõnek, hogy a "nevelésed" miatt és azért mert valóban az a példa volt elõtted, hogy 17 évesen elõször.. valõszínû ezért érzed furcsának. Szeintem ebben ilyen "génekállományok" nem játszanak
szia! ne aggódj, ez simán elõfordulhat, ennek semmiféle genetikai vonatkozása sincs!! csak a testi dologok öröklõdhetnek, és az h mikor állsz készen, a lelkedben dõl el! rem tudtam segíteni (:
Bár az igaz, h nem kortól függ, de szerintem nem vagy rá érett, ha itt akarod, h más döntse el helyetted és más gyõzzön meg róla, h érett vagy.
Dehogy kéne!! Akkor csináld, amikor akarod!
A kérdező hozzászólása: Igen tudtatok mind a ketten:) Köszönöm
Szia! Még veszítheted el Te is 17 fölött, attól h már most készen állsz rá :) Hidd el, ez sokkal jobb mint fordított esetben..

31 naposak a ciklusaim. Mikor teherbe estem, az uvo teszt alapján 16-án volt peteérésem.16-án és 17-én voltunk együtt a férjemmel. A doki mégis azt mondja, hogy fiatalabb a terhességem. Ez hogy lehet?

9 hét 3 napos a bébim és a CRL:14.4mm, tehát 8 hét 3 naposnak mérte a doki. Remélem ez nem gond.

Legjobb válasz: Nem gond,lehetnek eltérések,és méréshibák is.Gratulálok:-)

Nem gond, lehetnek eltérések, és méréshibák is.Gratulálok:-)
MEGKÉRDEZHETEM MIKOR VOLT MEG NEKED UTOLJÁRA?nekem nov 30an és 30-33napos ciklusaim vannak akkor hany hetes terhes vagyok?bocsi de en ezt nem ertem

Ez lehet baba jele? Vagy valami más lehet? 25-26 naposak a ciklusaim. 22-re nem várom. 15-16-17 én volt barna folyásom, de nagyon kevés. Eddig még soha nem volt ilyenem csak mensi előtt 1-2 órával. Egyfolytában megjön érzésem van, meg hányingerem.

Legjobb válasz: Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.
Szerintem igen. Legalábbis az idõzítéssel baj nem volt. A többit meg még nem tudhatod.
A kérdező hozzászólása: köszike!már csak a várakozás maradt, ami állt.a legrosszabb és leghosszabb!
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudni, hogy mi a ti véleményetek a kérdésemmel kapcs.olyan jó lenne ha valaki bennem is tartaná a lelket, mivel már kezdek belefásulni a dolgokba!
Hát most erre mit mondjunk... Van.
Szóval 1hónapja szedel tabit, majd a következõ levél 1.tablettáját nem vetted be? .. Azt a jó istenit de full megfogalmaztad :D :D Hát picike esély van azért hogy baj legyen.. Ha eddig életedben össz-vissz 1havi adagot szedtél be, akkor megugrik a kockázat mértéke a terhességet illetõen.Ugyanis ha az elsõ tabletta kimaradt nem voltál védett a 7napos szünet alatt sem. :/ mondanám hogy ne izgulj ha már legalább 1éve szednél fogamzásgátlót, de így még annyira nem állt át a szervezeted.. Ha nem jön meg a megvonásos vérzésed a következõ szünetben akkor tesztelj. :) 24l

Én és a barátnöm szűzek vagyunk én (pasi) 17 ö pedig (16) és szeretnénk már lefekudni egymásal volt már minden köztunk csak szex nem. Fájni fog az elsö neki vagy nekem és hogy csináljuk?

Legjobb válasz: Neked valószínû nem fog fájni, de neki lehet. Elõször is mindenféleképpen legyen sok-sok elõjáték, hogy megfelelõ képpen benedvesedjen. Gumit használjatok, hiszen még mindketten tapasztalatlanok vagytok.Nagyon finoman, óvatosan és lassan vezesd be neki. Ha fáj, inkább vedd ki és még izgasd egy kicsit a kezeddel. Aztán újra. Menni fog!!! De védekezzetek!!! Hajrá!

Neked valószínû nem fog fájni, de neki lehet. Elõször is mindenféleképpen legyen sok-sok elõjáték, hogy megfelelõ képpen benedvesedjen. Gumit használjatok, hiszen még mindketten tapasztalatlanok vagytok.Nagyon finoman, óvatosan és lassan vezesd be neki. Ha fáj, inkább vedd ki és még izgasd egy kicsit a kezeddel. Aztán újra. Menni fog!!! De védekezzetek!!! Hajrá!
egyetértek az elsõvel. annyival kiegésziteném, hogy sikositó legyen nálatok, nem biztos, hogy kelleni fog, de elõfordulhat. fontos, hogy ne görcsöljetek, egyikõtök se, ha közben bármelyikõtök meggondolja magát, akkor inkább hagyjátok abba, és késõbb (vagy egy késõbbi alkalommal) próbáljátok meg.
fokozatosan hatolj be es ha latod h faj, allj meg es mozgogj lassan, de ne menj bennebb. ha ezt igy fokozatosan csinalod, nem fog annyira fajni. ha nincs sikosito, a nyal is megteszi :) es ne csak o legyen nedves hanem te/az ovszer is.
Ne splilázzátok túl, történjen meg, élvezzétek :) Sok idegeskedés és nekikészülés szexben jót még nem hozott :)
A nyál viszont abszolút nem jó síkosító helyet!!Ez hülyeség!Lehet hogy így is jól csúszik, viszont szegény lányt kiteszed a szádban lévõ bacik veszélyének.
Es ugy gondolod, hogy oralis szexnel ovszert kell huzni az ember nyelvere vagy ra kell teriteni egy tescos zacsit a lanyra es azon keresztul kell a szaddal kenyeztetni? Ne vicceljunk ma' ...
Bocs, akkor rosszul fogalmaztam, de csak hogy tudd így is rengeteg betegséget át lehet adni a lánynak, azt kihagytam, hogy akkor nem lehet gond ha az illetõ figyel a higiéniára, vagyis rendszeres fogápolás, ilyesmi, egyébként szar kedvem van amúgy is úgyhogy ne kötekedj, te is próbálj meg normálisan hozzám szólni.Elõre is köszi :)

Én 16, ő 17 volt, mikor megismerkedtünk. 3 évig voltunk együtt, lett 1 lányom tőle. Sokszor nem egyeztünk, ezért veszekedtünk. Szeretném vissza szerezni. Szeretem és rossz nélküle. Most van valakije. Mit csináljak?

Legjobb válasz: húha! egyszerûen beszélj vele, õszintén! mondd el mit érzel, hidd el meg fog érteni és ha õ is érzi még amit te, összejösaztök újra.de a gyerekre ne hivatkozz, az a legrosszabb. egy próbát megér, közeledj hozzá, nem fog megenni.beszéljétek meg, mik voltak a veszekedés okai, és hogy tudtok-e változtatni rajta. szurkolok neked

húha! egyszerûen beszélj vele, õszintén! mondd el mit érzel, hidd el meg fog érteni és ha õ is érzi még amit te, összejösaztök újra.de a gyerekre ne hivatkozz, az a legrosszabb. egy próbát megér, közeledj hozzá, nem fog megenni.beszéljétek meg, mik voltak a veszekedés okai, és hogy tudtok-e változtatni rajta. szurkolok neked

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!