Találatok a következő kifejezésre: Én 16, 17 (80 db)

S. O. S! Azt hiszem nem fejlõdök megfelelõen! 16-17 éves lányoktól nem kaphatnék privátban képet a mellükrõl és nemi szervükrõl? Össze akarom hasonlítani az enyémet az övékével. Aki tud segítsen, kérem!

Eléggé aggódom, mert úgy látom és érzem, hogy nem fejlõdök úgy, ahogy a korombeli lányok. Nem a mell méretre gondolok, mert az genetikától is függhet, hanem maga a mell bimbó, mennyire van kifejlõdve, illetve a nemi szerv. Több minden miatt gondolom ezt. Segítségre lenne szükségem!

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a problémám! Segítsetek légyszi rajtam is!

Nekem ugyanez a problémám! Segítsetek légyszi rajtam is!
A kérdező hozzászólása: Priviben ;)
Ebben az esetben te készíts képet, és majd mi megmondjuk hogy normális-e!
A kérdező hozzászólása: De valamilyen szinten a képek is azok, mert tudom, hogy mennyire súlyos az enyém, illetve az övéké és hogy mikor kell orvoshoz fordulni vagy hogy mitõl van. Elég zavaró
7. vagyok Nem ítélkezem, ha értelmes segítséget kér és nem képeket akar nézegetni. De ugyebár nem ez volt a kérdés: "S. O. S! Azt hiszem nem fejlõdök megfelelõen! Tudnátok orvost ajánlani, kihez elmehetnék a problémámmal?" Igaz? EZ a segítségkérés és nem az, hogy fényképeket kér. Ezért libáztam le.
A kérdező hozzászólása: 7. válaszoló: Hidd el van olyan, aki segíteni próbál, esetleg megmondja orvosa elérhetõségét is, ahova jár. S így már is segített nekem is. Nem kéne így ítélkezni, fõleg annak nem, aki azt sem tudja milyen ez, mert makk egészséges.
A kérdező hozzászólása: Szerinted viccelõdnék egy ilyen dologgal? Lány vagyok és tényleg nagyon aggódom... Elmegyek, csak szeretném tudni, hogy még vannak-e hasonló esetek és azok milyenek. Kell egy hasonlítási alap. Meglátnám te hogy libáznál, ha veled ilyen történne! ;) Úgy hogy le lehet állni...!
Hatbsztem eleg evidens h nem liba hanem kan...
Lehet, hogy nagyon viccesek. Ilyet kérni? Van olyan elmebeteg, aki küld neked képet magáról? Menj el orvoshoz, te liba!
A kérdező hozzászólása: Nagyon viccesek vagytok, de ha nektek is ilyen problémátok lenne, nem humorizálnátok!
Ugyanez van velem is, csak én nemsokára 17 leszek és kicsit már zavar... nekem is ez a baj, h a mellbimbóm nem olyan, mint egy átlagos nõnek, hanem még kb mint egy 14 évesnek...
nekem is ez a problémám
hogy ide mennyi debil jár kérdezni xd
Rohadt viccesek vagytok... Mi van, lejárt a putlocker licensz, nincs elég pornó?
Beteg állat...

Én 16-17 hetes terhes vagyok és sokszor felpuffad a hasam olyankor úgy érzem hogy ülni is nehéz mert nyomja a gyomromat baj ez?

Anyukám azt mondja hogy lehet hogy csak ott van a gyerek és azért érzem ezt valaki nyugtasson meg

Legjobb válasz: A puffadás természetes jelenség az elsõ hónapokban, mert lelassul a bélmozgásod, rendezõdnek odabent a szerveid, csinálják a picurnak a helyet. Nem baj, de ha nagyon kellemetlen, vagy fájdalommal jár, szólj az orvosodnak. Úgyhogy ne izgulj, nincs probléma. 36 hetes pocis

A puffadás természetes jelenség az elsõ hónapokban, mert lelassul a bélmozgásod, rendezõdnek odabent a szerveid, csinálják a picurnak a helyet. Nem baj, de ha nagyon kellemetlen, vagy fájdalommal jár, szólj az orvosodnak. Úgyhogy ne izgulj, nincs probléma. 36 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ kicsit megnyugodtam

Van egy 25/f szűz, és én 16/l nem szűz, a srác érettebb, mint egy 17/f szűznél?

nem azt mondom,h én már nagyon tapasztalt vagyok, de a 17 éves sz?z srác, nagyon gáz volt. És most lenne egy 25 éves srác,de ? is sz?z, szerintetek nem bénázna annyit?és ez melyikünknek gázabb h és 16 évesen nem vagyok sz?z v, h ? 25 évesen az?

Legjobb válasz: Szia! Az alapprobléma az, hogy te egyikõjüket sem szereted. A 17 éveset se, se a 25 évest. Ha szeretnéd nem zavarna, hogy eleinte béna. Senki sem úgy születik, hogy profi az ágyban. A másik indok rá, hogy nem szereted, hogy elgondolkozol, hogy probléma-e hogy szûz. Szerintem ennél vannak ezerszer lényegesebb dolgok is. Ha te 30 lennél megértem, hogy ez a problémád, na de 16 évesen..

Szia! Az alapprobléma az, hogy te egyikõjüket sem szereted. A 17 éveset se, se a 25 évest. Ha szeretnéd nem zavarna, hogy eleinte béna. Senki sem úgy születik, hogy profi az ágyban. A másik indok rá, hogy nem szereted, hogy elgondolkozol, hogy probléma-e hogy szûz. Szerintem ennél vannak ezerszer lényegesebb dolgok is. Ha te 30 lennél megértem, hogy ez a problémád, na de 16 évesen..
Elég éretlen gondolkodásra vall, hogy a szüzesség alapján skatulyázod be az embereket. Az számít, hogy mit érzel a srác iránt.
De 16 évesen ne ez motiváljon, hogy milyen élményt szeretnél. Nézd, nekem nem kenyerem mások megbántása, és ne is vedd a következõ mondatomat annak, mert nem az a célom. A gáz az, hogy neked már 16 évesen is ezen jár az eszed és hogy õ már a második. Ilyen idõs korban baromira nem ennek kellene motiváljon téged, hanem lángolnod kéne a kamasszerelemtõl.
Nem, ez tényleg nem ribancság, de 16 évesen életen át tartó csalódást kitalálni butaság. Legyél szerelmes és olyannal legyél akit szeretsz. Ha élvezeteket hajhászol akkor könnyen átcsaphat az általad említett kategóriába. Azzal feküdj le, akit szeretsz. Ha csalódsz, majd jön más. :)
ne haragudj, hogy ezt mondom, de a szex 2 embertõl függ. Én megértem, hgoy a 17 éves srác béna volt, de hogy te nem élvezted, az nem csak tõle függött. Néha az én pasim is bénázik 32 évesen, olyankor jót nevetünk, vagy szenvedéllyel és szerelemmel elterelem a figyelmét errõl a stresszrõl, és minden úgy megy tovább, mintha mi sem történt volna. Attól még az érintése, a bõre, az illata, az akció ugyanúgy hat rám, ugyanolyan élvezettel bír, mintha minden tökéletes lett volna. A nõknél nagyobb részben függ saját maguktól az orgazmusuk, mint hinnék. Szerelem, bizalom, humor, ellazulás, a tested ismerete... ezek kellenek hozzá. És csak ezután jön a pasi, aki ingerel. Ha az alap nincs meg benned, akkor õ akárhogy is ingerel, az nem fog mûködni. Ha meg van az alap, akkor õ akármit is csinál, az számodra mennyei lesz. Nézz magadba, ismerd meg magad, engedd, hogy a lelked és a tested érettebb legyen (nem 16 évesen kéne életed orgazmusát várni) és szeresd a párod!
barátnõm 17 évesen és Én is annyi voltam.. elsõ szex alatt el is élvezett HÜVELYI úton..nem görcsölt semmi stb és én se voltam ügyetlen;) ez volt 2 éve.Szóval te kifogtál egy bénát.. vagy ugymond igazi szûzet.. ezzel nem magam akarom fényezni de a lányok szexnél nem igazán tudnak mit elb*szni.Ha meg ügyetlen irányitsd a "lyukadba"
Én is 25 éves vagyok, de sztem nem jönnék össze egy 16 éves lánnyal....sztem az a 9 év korkülönbség már egy kicsit sok.
A kérdező hozzászólása: hát mind a kettõvel jártam elöbb a 25 évessel igaz akkor 24 volt, meg a 17 évessel! a 17 évest kiismertem és nagyot csalódtam benne! a 25 évest sajnálom, hakkor vége lett:(, de most újra felvettük egymással a kapcsolatot és nemtudom, h mi legyen.:S
Ha rendes kapcsolatot szeretnél, akkor ne ez motiváljon, hogy szûz vagy sem. Inkább ismerd meg õket és ez alapján dönts. Kor alapján én a 25 éveset választanám, mondjuk hozzád egy picit öreg, de ha szerelem van lényegtelen. Én az érettebb gondolkodású fiúkat szeretem, mondjuk ez nem zárja ki, hogy a 17 éves érettebben gondolkodik. Azt tanácsolom beszélgess velük sokat és akkor dönts.
A kérdező hozzászólása: megértem, de voltam szerelmes azt hittem jó dolog, de jött a csalódás 2x, utána sorba azért hagytak el, mert nem tudtam bennük bízni! :( nem ribanc akarok lenni, sõt sztem ez miatt nem is vagyok az.
A kérdező hozzászólása: ez az, h én is kezdõ vagyok és szeretnék végre egy olyan szexuális élményt amit én is élvezek! ez a 17 éves pl 10 percig szenvedett, h betaláljon a lyukba
Sztem meg már 5 év korkülönbség gáz.. Persze csak ilyen korban.Nem hogy keresne egy érett nõt a hülye fejével 25 évesen..széidit a kis tinip*csákat

Volt már peteérésem a görbe alapján? Ha igen, mikor? Lehetett 16-17-én?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b08253b305fb5eca8e75d1..

Legjobb válasz: Bocsánat rosszul írtam. 16-17. ciklusnapon!?

A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul írtam. 16-17. ciklusnapon!?
Nem valószínû, mert visszaesett a hõd. Inkább most, a 26. ciklusnapon, ha fennmarad a hõmérsékleted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-)
Ha "rendes, kedves, normális és átlgos 17 éves srác vagy" akkor ne skypon ismerkedj, ha nem az vagy akkor még hazudtál is !
A kérdező hozzászólása: Csak hogy képzeld nem kamuzok.
Nem biztos hogy találsz itt pont olyat aki gyõri...de sok szerencst.17/L😊
Félreírtam😊 sok szerencsét

3 évim szedtem a yasminelle fogamzásgátlót. Most hagytam abba 3 hónapja. Lefeküdtem a barátommal Szeptember 17. én 18. án ugy hogy nem védkeztünk. Szeptermber 15. én, 16. án, 17. én 18. án és 19. én volt peteérésem. Lehetek terhes?

Szeptermber 19. én (Csütörtökön) megjött a vérzésem 9 nappal előbb jött mint ahogy kellett volna, gondolom azért mert a gyógyszer bekavarja hogy már nem szedem. Viszont lehetek terhes? Vagyis megfoganhatott így a baba hogy nekem 19. én megjött 2 nappal azután hogy a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül ugy hogy peteérésem volt? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!

Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!
Nekifuthatnál újra, elég érthetetlen lett a leírás..Szeptember 15-tõl 19-ig minden nap peteérésed volt?? :) Egyébként meg ha csütörtök óta menstruálsz, akkor hogyan lehetnél terhes??
A kérdező hozzászólása: 17.én és 18.án feküdtünk le (védekezés nélkül). és 19.én hajnalba jött meg a vérzésem. és 15.tõl 19.ig volt peteérésem igen.
A kérdező hozzászólása: ha elmult a vérzésem hétfõn. aztán várok még egy kicsit és szeptember végén veszek tesztet. körübelül akkor már kimutatja.
Hú pont peteéréskor kellett védekezés nélkül! Elég felelõtlen voltál! Szeptember vêgén csinálj tesztet de ha az negatív 2 hét mulva ismételd meg! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: de akkor miért jött meg 19.én? mert még akkor nem mutatható ki a terhesség hát végül is nem mert rá 1 napra megjött és most is megvan vérzek rendesen. ígyis lehet baba? akkor elkéne hogy muljon nem?
Menstruáció alatt pont az a megvastagodott méhnyálkahártya távozik a méhedbõl, ami az embrió beágyazódásához elengedhetetlenül szükséges. Kicsit jobban nézz utána a nõi biológiának, mert ezek szerint az alapdolgokkal sem vagy sajnos tisztában. Szóval elég képtelen dolog az, hogy most ess teherbe.

Július 15. én voltam uh-n, azt mondták 16 mm-es tüszöm van, 15-16-17. -én végig aktivak voltunk, érdemes lenne majd tesztelni és ha igen mikor?

együttlét után 2-3 napra elkezdett az alhasam és derekam fájdogálni,nem egész nap,nem szédülök nem fáj a mellem,hányinger id?nként.méhnyálkahártya vizszer?,eddig kevés fehér ragadós.mára nyomás érzés a jobb petefészekbe ,és derékba

Legjobb válasz: Szia. Ha terhességi tesztre gondolsz, akkor még a jövõ hét végéig szerintem várnod kéne. Ha 15 körül volt peteérésed, akkor 29-én jár le a két hét, addig pedig felesleges tesztelni szerintem. Persze, 10-es teszttel próbálkozhatsz elõbb is, max. több tesztet lõsz el. :) Sok sikert! :)

Szia. Ha terhességi tesztre gondolsz, akkor még a jövõ hét végéig szerintem várnod kéne. Ha 15 körül volt peteérésed, akkor 29-én jár le a két hét, addig pedig felesleges tesztelni szerintem. Persze, 10-es teszttel próbálkozhatsz elõbb is, max. több tesztet lõsz el. :) Sok sikert! :)

16-17 hetes kismamák, linkelnétek képet a pocakotokról? Testsúlyt is írjatok majd. Én 169 cm, 74 kg vagyok, de még mindig nem látszik a pocakom.17hkm

Legjobb válasz: Én 17 hetes vagyok szerintem nagy a pocim ahhoz képest hogy elsõ baba eddig fél kg-t hiztam.

Én 17 hetes vagyok szerintem nagy a pocim ahhoz képest hogy elsõ baba eddig fél kg-t hiztam.
http://kepkezelo.com/images/7jzk28xvsubaheya5eg.jpg Igaz én 14 hetes vagyok de igy nézek ki
http://kepfeltoltes.hu/view/121013/Nokia_k_pek1455_www.kepfe.. Én 167 cm-es vagyok, 61 kg most, és ez a kép 16 hetesen készült. 17hkm
http://kepfeltoltes.hu/view/121012/F_nyk_p0399_www.kepfeltol.. 16 hetes vagyok és 85 kg-al kezdtem. a képen már 86.
Örülök.
hát tényleg szánalmas de ez van :(
kicsit szerencsétlen lett megfogalmazva a kérdés, de egyetértek a kérdezõvel. akármilyen kérdés van és kiderül hogy a kérdezõ csaj akkor minden második válasz az hogy: küldesz/küldtem privit
Egyet kell rtenem nekem is...
erre megy ki a játék, az ismerkedésre
hát tényleg szánalmas... én az ilyen embereket azonnal leírom, de élõben is pl. füttyögnek, beszólogatnak az utcán, vagy nyomják a "de menõ vagyok" szöveget... pffffff -.-
Itt az embereknek általában sokkal nagyobb a szájuk mint a valóságban. El tudom képzelni az olyanokat, akik írják, hogy írnak privit, meg majd õk meg...-ják a csajt, stb, fogadjunk, pattanásos, serdülõ 13 évesek.
Amikor valaki nem tud egy kérdést kulturált magyar nyelven és helyesen leírni, az sokkal szánalmasabb. Nem akarok ujjal mutogatni. (Bár itt nem is tudnék...)

Szerintetek az késő ha én csak 16-17 évesen akarom el veszteni a szüzességem?

Legjobb válasz: 17 éves vagyok és szûz...és nahát még élek is :) nyugi van idõ rá:)

17 éves vagyok és szûz...és nahát még élek is :) nyugi van idõ rá:)
Nem aszt sohasem keso elvesziteni es csak akkor veszitsd el ha igazan szereted a parod mert utana hanem meg banhatod
aha sztem késõ nagyon. így nem leszel menõ! 10 éves korodban kellett volna. remélem cigizni idõben elkezdtél?
Nem. Soha sem késõ, fõleg ha te csak akkor érzed majd érettnek magad. Szép dolog a szüzesség.
16-17 miért lenne már késõ? Szerintem (hangsúlyozom: szerintem) még korán is van. Most vagyok 16, de nagyon nem hiszem, hogy a közeljövõben fogom elveszíteni a szüzességemet. Gondolati szinten érdekel már, persze, de még nem tartom elég érettnek magam hozzá, meg aztán párom sincs jelenleg. Szóval nyugi...nem kötelezõ 13-14 évesen elveszíteni :) Szerintem ott vannak a gondok.
14 évesen gondolom naaaaagyon komoly kapcsolat volt. szerintem amúgy a 17 az ideális. én is akkor veszítettem el. 20F
lehet hogy én vagyok eltévedve , de szerintem ez az ideális kor...
Már miért lenne késõ??? Nincs elõírva sehol hogy ki mikor veszítcse el a szüzességét! Amikor te úgy érzed akkor kell!
14 évesen is lehet komoly kapcsolat, attól függ, hogy mit nevezzünk annak. :) amúgy. Párommal mi 2 éve házasok vagyunk, nagyon boldogok. Most vagyok 24 éves, és neki adtam a szüzességem. :)
Miért lenne késõ???:D Olyan hogy késõ olyan nincs akár fiú akár lány az illetõ:) Én 19 vagyok, fiú még szûz 1 bnõm volt eddig pár hónapig és eggyáltalán nem érzem késõnek...nem is vagyok ronda olyan átlagos vagyok magas, vékony alkatú, kisfiús arc és nem éppen az a nagy menõcsávó típus csak én csendesebb, félénkebb típus vagyok a lányok elõtt de majd eljön az én idõm is mint mindenkinek:)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:51 Attól függ... Ha azt mondom, hogy ez 2003-ban volt, és még most is tart, és van belõle egy 9 hónapos kislány... Döntsd el, mennyire komoly...
Tavaly, 19 évesen veszettem el a szüzességem? én is elkéstem? úristen milyen gáz vagyok... komolyan igy gondolkodik a mai fiatalság? én és a párom akinek szintén én voltam az elsõ és velem egy idõs 1, 5 évet vártunk... nem bántuk meg és egyáltalán nem volt ciki hogy még nem tettük meg...
*NE az legyen, bocsi:-D
Nem tudom, hány éves vagy, egyébként nem késõ, de nem számít semmit, hogy mikor veszted el. Én ismerek olyat, aki majdnem 19 éves koráig tartogatta, aztán meg... hát hm... jól ráérzett az ízére, na, értitek. Meg olyat is tudok, aki 14 éves volt, komoly kapcsolatban, és nem is volt neki más. Szóval attól még nem feltétlen ribanc. Ne kösd dátumhoz, úgyis érezni fogod, ha eljön az ideje, meg az a személy, és nem az legyen a fontos, hogy 15 éves vagy, vagy 20...
Ezek a kérdések...ááá, ha te akkor érzed magad (majd) érettnek-akkor-akkor veszíted el, és nem ciki, sõõõõõõt...:) Figyelj (etek) a védekezésre! Puszi, Vivi
Miért lenne késõ? Mert ma a legtöbb 13-14 éves ribanc és összevissza szexelnek? Majd akkor veszítsd el, amikor megtaláltad a tökéletes partnert, és készen állsz.
A kérdező hozzászólása: nem cigizek._. és nem is fogok.
Én 17 voltam, amikor elveszítettem. Nem bántam meg, mert azóta is együtt vagyunk, és neki is az volt az elsõ. Nálam nem azért történt meg, mert már ciki volt, túl akartam lenni rajta stb., hanem azért, mert éreztem, hogy õ a nagy Õ. És egyelõre úgy tûnik, jó döntés volt. Ne az életkor számítson abban, hogy mikor veszíted el, hanem az igaz érzelmek. De alsó korhatárnak én is a 16-17 évet mondanám. Elõtte nagyon kevesen érettek még testileg-lelkileg a szexre. 24/L
h lenne már késõ?!?!?!miért ezt is törvény tiltja h X kor alatt már senki nem lehet szûz??!?!?!
Ha szüzességrõl van szó, akkor nincs olyan, hogy "késõ". Ha majd 17 éves leszel és még akkor sem érzed, hogy akarod, akkor ne tedd meg csak azért mert már mindenki csinálja vagy mert pár éve elhatároztad, hogy majd 16-17 évesen történik meg. Teljesen minden, hogy 16 vagy 26 évesen, a lényeg, hogy kivel.:)
Hidd el, nem lesz késõ... De így elõre megtervezni butaság. Majd lesz egy olyan fiú, aki megérdemli, hogy odaadd neki. :) Tudom azt is, hogy manapság már tényleg kicikizik azt, aki még szûz, én is átestem ezen... mégis itt vagyok 21 éves és csak most feküdtem le a párommal(1 év együttjárás után). Szóval nem ciki a szüzesség!!! Csak tényleg ne megszabadulni akarj majd tõle. Egyébként is szerintem 16-17-nek minimum lennie kellene annak, aki szexel elõször, szóval a lényeg, hogy ráérsz. Csak érezd magad rá késznek lelkileg is. :)
nem késõ, bár ezt már sokszor kérdezték és csak magam tudom ismételni, szerintem csak akkor érdemes elvesziteni ha testileg és lelkileg is érett az a vki és persze csak azzal a személlyel akit tiszta szívedbõl szeretsz és megbízol benne. sajnos nálam ez még nem aktuális:/ és pedig 18 éves vagyok. mégsem érzem cikinek, majd csak jön a nagy Õ valamikor:) remélem segítettem! 18/L
szerintem sem késõ, sõt. viszont ez szerintem nem korhoz kötött hanem szerelemhez. de én nem tudom még, de én nem azt nézem hogy mennyi idõs vagyok hanem várok a fiúra akivel érzem AZT. azt hogy szeretem, hogy az életem is rábíznám, hogy megõrülök érte, hogy elveszítem az eszem mikor rám néz, hogy kívánom a testét és imádom a lelkét a személyiségét.
mégis mikor kéne 10 évesen?!de irdatlan barom nemzedéket nevelt fel a média omg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!